6 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας Windows για φιλοξενία εφαρμογών ASP.NET

Τα Microsoft Windows είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σε πολλά γραφεία και σπίτια.

Αυτό το λειτουργικό σύστημα με τις περισσότερες πωλήσεις διαθέτει επίσης διάφορες εκδόσεις διακομιστή που χρησιμεύουν ως η ραχοκοκαλιά πολλών λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Ωστόσο, οι περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας εκτελούνται σε διακομιστές που βασίζονται σε Unix λόγω της αξιοπιστίας, της ασφάλειας, της ταχύτητας και του εξαιρετικού οικοσυστήματος λογισμικού με τις καλύτερες εφαρμογές.

Παρά όλα αυτά τα οφέλη, το Linux δεν θα ήταν το τέλειο κατάλληλο για όλους. Σε περίπτωση που ο ιστότοπός σας βασίζεται ειδικά σε τεχνολογίες της Microsoft όπως .NET ή ASP.NET και θέλετε να εκτελέσετε λύσεις Microsoft stack, θα πρέπει να επιλέξετε τη φιλοξενία των Windows.

Για να μην αναφέρουμε, τα Windows έχουν εξελιχθεί με την πάροδο των ετών και έχουν γίνει δημοφιλή και έχουν γίνει αντιληπτά ως μια ασφαλής επιλογή για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, η επιλογή φιλοξενίας των Windows δεν σημαίνει ότι περιορίζεστε στη χρήση μόνο προϊόντων της Microsoft.

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν εύκολη εγκατάσταση χρήσιμων εφαρμογών όπως IIS, WordPress, Drupal, Joomla και άλλα, μαζί με εξωγενείς λειτουργίες για να κάνουν τη διαδικασία ανάπτυξής σας μια διασκεδαστική διαδρομή.

Αλλά,

Τι εννοείτε ούτως ή άλλως με το Windows Hosting και το ASP.NET;

Στη φιλοξενία των Windows, ο διακομιστής χρησιμοποιεί τα Microsoft Windows ως βασικό λειτουργικό σύστημα.

Η φιλοξενία των Windows συνοδεύεται από τη δημοφιλή εφαρμογή φιλοξενίας που αγαπούν οι άνθρωποι – Υπηρεσίες Πληροφοριών Διαδικτύου (IIS). Υποστηρίζει επίσης μεγάλες βάσεις δεδομένων και γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των PHP, ASP.NET, Microsoft SQL και άλλων.

Ερχόμενοι στο ASP.NET, είναι ένα πλαίσιο εφαρμογών ιστού που έχει αναπτυχθεί από κανέναν άλλον εκτός από τη Microsoft. Αυτό το πλαίσιο επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν υπηρεσίες Ιστού, εφαρμογές Ιστού και δυναμικές εφαρμογές Ιστού.

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα οφέλη του.

Μια γνώριμη πινελιά

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχετε χρησιμοποιήσει τα Windows στο παρελθόν, δεδομένης της τεράστιας δημοτικότητάς τους. Ως εκ τούτου, η εξοικείωσή σας με το σύστημα ανοίγει το δρόμο όταν διαμορφώνετε τον διακομιστή φιλοξενίας σας εκτελώντας το λογισμικό στο σύστημά σας.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε Unix, χρειάζεστε γνώση και εμπειρία χρησιμοποιώντας μια διεπαφή γραμμής εντολών. Δεν θα ήταν όλοι άνετοι με αυτό. Και ακόμα κι αν μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε παρακολουθώντας μερικά σεμινάρια, μια μόνο λάθος εντολή θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάρρευση της εφαρμογής ή του ιστότοπού σας μπροστά στα μάτια σας ή πιθανώς να ανοίξει ένα κενό ασφαλείας.

Φορητότητα

Σε περίπτωση που χρειαστεί να μετεγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας από τη φιλοξενία Windows σε Linux, η μετάβαση είναι ομαλή. Ισχύει επίσης για το αντίστροφο σενάριο όταν μετακινείτε τον ιστότοπο ή τις εφαρμογές σας που φιλοξενούνται σε άλλο λειτουργικό σύστημα διακομιστή στα Windows. Ως εκ τούτου, αυξάνει την ευκολία σας εάν θέλετε να κάνετε ορισμένες μελλοντικές αλλαγές.

Ευκαμψία

Το επίπεδο ευελιξίας που παρέχει η φιλοξενία των Windows είναι απαράμιλλο. Θα μπορούσατε να εκτελέσετε τις υπηρεσίες IIS ή Apache ως λογισμικό διακομιστή, να αναπαράγετε τη στοίβα LAMP ή πολύ περισσότερη ευελιξία.

Τακτικές αναβαθμίσεις λογισμικού

Η Microsoft ενημερώνει περιοδικά τα προγράμματα λογισμικού και το λειτουργικό της σύστημα. Ως αποτέλεσμα, καλύπτεστε με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για να διασφαλίσετε ότι οι εφαρμογές και ο ιστότοπός σας είναι ασφαλείς.

Λοιπόν, είστε έτοιμοι να φιλοξενήσετε την εφαρμογή ASP.NET στα Windows;

  Το Rummage οργανώνει και ευρετηριάζει αρχεία ανά ετικέτα και ημερομηνία [Windows]

Υποθέτω ένα ΝΑΙ!

Ας ανακαλύψουμε τις κορυφαίες πλατφόρμες φιλοξενίας των Windows για αυτό.

HostGator

Η όλη διαδικασία φιλοξενίας των εφαρμογών σας ASP.NET γίνεται εύκολη με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του HostGator. Διαθέτει σχέδια που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και διαθέτει τις καλύτερες δυνατότητες στην κατηγορία που είναι διαθέσιμες στην καλύτερη τιμή.

Προσφέρει απίστευτη ευελιξία και δύναμη μέσω του Parallels Plesk Panel, του Microsoft SQL Server-2008 R2, των Internet Information Services (IIS), μαζί με περισσότερα από 4000 πρότυπα και δωρεάν εργαλεία δημιουργίας τοποθεσιών.

Το HostGator εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας για τη φιλοξενία των Windows, δωρεάν πιστοποιητικά SSL για την ασφάλεια του ιστότοπου και 35+ scripts εγκατεστημένα δωρεάν με απλά κλικ. Λαμβάνετε λειτουργίες email όπως απεριόριστους λογαριασμούς POP3 με SMTP, υποστήριξη IMAP, πρόσβαση στο WebMail, απεριόριστους αυτόματους απαντητές, ψευδώνυμα email, προωθήσεις αλληλογραφίας και 25 λίστες αλληλογραφίας.

Ως αποτέλεσμα της χρήσης του πίνακα ελέγχου Plesk, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό φιλοξενίας HostGator, να δημιουργήσετε ιστότοπους, να αναπτύξετε εφαρμογές στον διακομιστή σας και να διαχειριστείτε καλά τις διευθύνσεις email σας. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο όλων των απεριόριστων τομέων, λογαριασμών email και λογαριασμών FTP που σας ανήκουν.

Εκτός από αυτά, λαμβάνετε επίσης Microsoft SQL, MySQL, Access Databases, μαζί με εγκαταστάσεις με 1 κλικ διαφόρων σεναρίων. Τα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν ισχυρά εργαλεία διαχείρισης, όπως Webalizer, AWStats, Raw Log Manager, web-based file manager, καταλόγους που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης, προγραμματισμένες εργασίες και άλλα.

Μην ανησυχείτε μήπως χάσετε τα δεδομένα σας, καθώς το HostGator σας καλύπτει με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας εκτός τοποθεσίας κάθε εβδομάδα. Εκτός από αυτό, πραγματοποιούν επίσης παρακολούθηση διακομιστή και προσφέρουν πύλες υποστήριξης με πολλά άρθρα βοήθειας και εκπαιδευτικά βίντεο.

Η τιμολόγηση φιλοξενίας Windows του HostGator ξεκινά από λιγότερο από $5 μήνες για 1 τομέα και αμέτρητο εύρος ζώνης και χώρο στο δίσκο. Περιλαμβάνει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

AccuWebHosting

AccuWebHosting προσφέρει υπηρεσία φιλοξενίας εταιρικής ποιότητας για τους ιστότοπους ASP.Net σας σε προσιτή τιμή στο Cloud. Υποστηρίζει Windows 2008, Silverlight 5, MVC 5, IIS Manager και ASP.Net AJAX.

Είναι μια από τις λίγες εταιρείες φιλοξενίας που προσφέρουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για φιλοξενία Windows. Όλα τα προγράμματα περιλαμβάνουν υποστήριξη ASP.Net 4.6/3/2, βάση δεδομένων MySQL, SQL 2008, PHP, Visual Studio 2013, MS Access, Active Perl, εγκατάσταση με 1 κλικ, δωρεάν μετεγκατάσταση, προστασία DDoS και παρακολούθηση ασφάλειας, Node.js, WebSockets , κι αλλα.

Το AccuWebHosting χρησιμοποιεί τη σειρά Dual Xeon E5 για διακομιστές που φιλοξενούν Windows με 64 GB RAM και αποθήκευση SAN με RAID 10, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την απόδοση. Το AccuWebHosting χρησιμοποιεί τον Πίνακα Ελέγχου SolidCP για να σας δώσει την ελευθερία να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε υποτομείς, ιστότοπους, βάσεις δεδομένων, λογαριασμούς email, αρχεία και πολλά άλλα.

Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς FTP, τα αρχεία, τις ζώνες DNS και πολλά άλλα. Επιπλέον, λαμβάνετε προηγμένες λειτουργίες όπως Macromedia Shockwave, Raw Access Log, Streaming Real Audio, Directories for password προστασία, AntiSpam cloud και Macromedia Flash.

Μέσω του AccuWebHosting, μπορείτε να εγκαταστήσετε εύκολα εφαρμογές ιστού ανοιχτού κώδικα και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές όπως DotNetNuke, nopCommerce, WordPress, Joomla, BlogEngine, phpMyAdmin, Opencart, Moodle και πολλές άλλες. Σας παρέχουν επίσης SMTP, πρωτόκολλο IMAP, POP3, επιτρεπόμενη/μαύρη λίστα και υποστήριξη ξένων γλωσσών. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές άλλες δυνατότητες, όπως Προώθηση email και αυτόματοι απαντητές, Λίστα εργασιών, Λίστα γκρι και άλλα.

Εν τω μεταξύ, όλα τα κέντρα δεδομένων εξασφαλίζουν την καλύτερη διαθεσιμότητα δικτύου, εφεδρική γεννήτρια ρεύματος, παρακολούθηση βίντεο και πολλά άλλα. Μπορείτε να λάβετε premium συνδεσιμότητα 1Gbps για την εκτέλεση ιστοτόπων, εφαρμογών βάσης δεδομένων, υπηρεσιών email και άλλων.

  Τι είναι το Slack και γιατί το λατρεύουν οι άνθρωποι;

Ξεκινήστε το πρόγραμμα φιλοξενίας σας από 5,09 $/μήνα.

InterServer

InterServer είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας Windows για τη φιλοξενία εφαρμογών ASP.NET. Προσφέρει πολλές επιλογές, όπως απεριόριστους λογαριασμούς email, ασφαλή υπηρεσία email, Let’s Encrypt πιστοποιητικό SSL δωρεάν, δωρεάν προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα και πολλά άλλα.

Θα αποκτήσετε μοναδικές δυνατότητες και ανώτερες εμπειρίες φιλοξενώντας τις εφαρμογές σας ASP.NET στον InterServer. Ορισμένες δυνατότητες είναι απεριόριστοι λογαριασμοί FTP, χώρος αποθήκευσης Raid-10, διακομιστές προσωρινής αποθήκευσης SSD, εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, βελτιστοποίηση ταχύτητας, εξαιρετικά γρήγορος διακομιστής ιστού, δωρεάν Cloudflare CDN και πολλά άλλα.

Αποκτήστε δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης άμεσα, έχοντας ένα αντίγραφο ασφαλείας cPanel που είναι έτοιμο για λήψη. Θα βρείτε επίσης 50% χωρητικότητα διακομιστή για την υποστήριξη της ανάπτυξης των ιστότοπων των πελατών ανεξάρτητα από ορισμένα προβλήματα απόδοσης.

Προσφέρουν ονόματα τομέα, λειτουργίες Cpanel όπως cron jobs, phpMyAdmin, στατιστικά επισκεπτών, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, διαχείριση αρχείων, πίνακα ελέγχου κ.λπ. Επιπλέον, λαμβάνετε λειτουργίες του WordPress όπως εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, την επιλογή χρήσης οποιωνδήποτε προσθηκών, αυτόματες ενημερώσεις και λειτουργίες email .

Ο InterServer υποστηρίζει γλώσσες όπως PHP, ASP.NET, .NET core, ASPUpload, classic ASP, ASP.NET Framework 3.5, 4.7 και 4.8 και ASPJpeg. Επιπλέον, αποκτήστε ενότητες όπως Silverlight, ODBC, ASP.NET MVC και άλλα κατόπιν αιτήματός σας. Θα παρέχουν επίσης απεριόριστες MySQL DB, MySQL (MariaDB 10) και MySQL.

Η τιμή για τη φιλοξενία Windows από τον InterServer είναι 8,00 $/μήνα.

Everleap

Everleap είναι μια αποτελεσματική, επεκτάσιμη και ισορροπημένη λύση φιλοξενίας cloud για το ASP.NET που δημιουργήθηκε από προγραμματιστές .NET. Είναι προσιτό και μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική του AWS ή του Azure, κάνοντας σας να ερωτευτείτε τις λύσεις του. Όσον αφορά τη μετανάστευση, το κάνουν χωρίς να σας χρεώνουν επιπλέον δολάρια.

Καθώς η τεχνολογία των εφαρμογών ASP.NET εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με τη ζήτηση για περισσότερους πόρους για την κάλυψη της απόδοσης. Έχοντας αυτό υπόψη, έχουν σχεδιάσει τον χρόνο απόκρισης διακομιστή της Everleap ώστε να είναι πολύ γρήγορος έναντι πολλών από τους ανταγωνιστές της.

Έχει τη δυνατότητα απρόσκοπτης οριζόντιας κλιμάκωσης και εκτελείται ταυτόχρονα σε 2 ή περισσότερους διακομιστές Ιστού που είναι εξισορροπημένοι στο φορτίο. Επιπλέον, το Everleap προωθεί επίσης την κατακόρυφη κλιμάκωση για την αύξηση της CPU ή της μνήμης. Τα προγράμματα φιλοξενίας περιλαμβάνουν βάσεις δεδομένων SQL, υποδοχές Ιστού, SignalR και άλλα.

Το Everleap υποστηρίζει διαφορετικά εργαλεία που χρησιμοποιείτε, όπως Visual Studio Express, Git, FTP, LightSwitch, Expression Web, WebMatrix και άλλα.

Τα σχέδιά του ξεκινούν από 20 $/μήνα για έναν μόνο ιστότοπο. Δοκιμάστε το Everleap δωρεάν για 30 ημέρες και προσδιορίστε αν αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Microsoft Azure

Τώρα έρχεται ο οικοδεσπότης που πρέπει να περιμένετε – Microsoft Azure. Ξεκινήστε τη δημιουργία της εφαρμογής σας χρησιμοποιώντας .NET, Node.js, Python και Java στα Windows σας. Σας παρέχει μια πλήρως διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας με επιδιόρθωση λειτουργικού συστήματος, εξισορρόπηση φορτίου, βελτιστοποιημένους διακομιστές και παροχή χωρητικότητας.

Διαμορφώστε τις παραμέτρους από το Azure Portal ή το CLI ή χρησιμοποιήστε ενσωματωμένα πρότυπα για ανάπτυξη με 1 κλικ. Αυξήστε την παραγωγικότητα και επιταχύνετε τη διαδικασία ανάπτυξης χρησιμοποιώντας ενσωμάτωση πηγαίου κώδικα εκτός GitHub, δημοσίευση με ένα κλικ μέσω του Visual Studio IDE και ζωντανή αποσφαλμάτωση.

Μπορείτε επίσης να αυτοματοποιήσετε τις αναπτύξεις μέσω δυνατοτήτων CI/CD χρησιμοποιώντας DevOps. Μπορείτε να επιλέξετε την αυτόματη ανάπτυξη από το GitHub τη στιγμή που αλλάζει ο πηγαίος κώδικας.

Μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στη βάση δεδομένων της επιλογής σας και να εμβαθύνετε στο οικοσύστημα των πακέτων OSS, των εφαρμογών σύνδεσης, των API και των υπηρεσιών με την αγορά Azure. Προσθέστε γρήγορα SSL και προσαρμοσμένους τομείς, πραγματοποιήστε ενσωμάτωση SSO με κορυφαίους παρόχους ταυτότητας, μαζί με λογισμικό παρακολούθησης υγείας στις εφαρμογές σας.

  Τι ακριβώς συμβαίνει όταν τερματίζετε τη λειτουργία ή αποσυνδέεστε από τα Windows;

Μπορείτε να προγραμματίσετε δοκιμές ποιότητας και απόδοσης με περιβάλλοντα σταδίου, να επιστρέψετε στις προηγούμενες εκδόσεις χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας και να χρησιμοποιήσετε υποδοχές ανάπτυξης και να ανταλλάξετε τη φάση παραγωγής αμέσως.

Αναπτύξτε δεδομένα μαζί με υπηρεσίες κεντρικού υπολογιστή σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο σε δευτερόλεπτα για να επιτύχετε υψηλότερη διαθεσιμότητα. Το Microsoft Azure προωθεί την αυτόματη οριζόντια και κατακόρυφη κλιμάκωση με βάση την απόδοση της εφαρμογής και τους προσαρμόσιμους κανόνες για την κάλυψη των κορυφών του φόρτου εργασίας. Η νέα υπολογιστική επιλογή της σειράς D που παρουσιάστηκε είναι επίσης εκεί για να καλύψει τις απαιτήσεις επεκτασιμότητας και απόδοσης της εφαρμογής σας.

Λάβετε σε βάθος στατιστικά σχετικά με τη χρήση πόρων και την απόδοση της εφαρμογής σας, τη χρήση της CPU, τη μνήμη, τις τάσεις σφαλμάτων και τους χρόνους απόκρισης μέσω του Azure Monitor. Επωφεληθείτε από την υβριδική συνέπεια, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές και να τις διαχειριστείτε τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε cloud.

Το Azure είναι συμβατό με πρότυπα ασφαλείας όπως ISO, PCI, SOC2 και διευκολύνει το SLA σε εταιρικό επίπεδο. Ενσωματωθείτε με χιλιάδες εφαρμογές SaaS στο cloud, όπως το Dropbox, το Salesforce, το Office 365, το Concur και άλλα.

HostPresto

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό σε αυτήν τη λίστα, HostPresto είναι επίσης μια καλή επιλογή που μπορείτε να εμφανίσετε για να φιλοξενήσετε τις εφαρμογές σας ASP.NET. Όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας των Windows είναι εξοπλισμένες με τον πίνακα ελέγχου – Plesk για εύκολη και κεντρική διαχείριση λογαριασμού.

Λαμβάνετε δωρεάν πιστοποιητικά SSL, τα οποία μπορείτε να διαχειριστείτε από την ίδια την Plesk, όπως προσθήκη, αφαίρεση, υπογραφή αιτημάτων κ.λπ. Παρέχουν προηγμένη διαχείριση πελατών μαζί με εφαρμογές χρέωσης, που σας βοηθούν να διαχειριστείτε εύκολα την επιχείρησή σας.

Καθώς ο λογαριασμός φιλοξενίας σας είναι πλήρως βελτιστοποιημένος, δεν χρειάζεστε επιπλέον συντήρηση ή πρόσθετα πρόσθετα ή λογισμικό. Συνεχίζουν να ενημερώνουν τα συστήματά τους με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα και επιδιορθώσεις ασφαλείας και τη στιγμή που εμφανίζονται οι νέες εκδόσεις του βασικού λειτουργικού συστήματος, το εγκαθιστούν δωρεάν.

HostPresto σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές όπως το WordPress, το Joomla και άλλα με ένα μόνο κλικ. Λαμβάνετε δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά μαζί με μια επιλογή όπου μπορείτε να επαναφέρετε τους συγκεκριμένους φακέλους και τα αρχεία σας με ασφάλεια και ασφάλεια.

Σε αντίθεση με άλλους οικοδεσπότες με περιορισμούς στον αριθμό των λογαριασμών email, με το HostPresto, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζετε τέτοια δυσκολία. Προσφέρουν απεριόριστο αριθμό λογαριασμών email, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς POP3, webmail ή IMAP.

Άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα προγράμματα φιλοξενίας είναι ο εξαιρετικά γρήγορος SSD, το απεριόριστο εύρος ζώνης, ο δωρεάν τομέας και ο χρόνος λειτουργίας 99,9% για όλα τα πακέτα. Το HostPresto δεν σας χρεώνει για τη μετεγκατάσταση λογαριασμού και δεν υπάρχουν συμβόλαια ή χρεώσεις εγκατάστασης. Επίσης, προσφέρουν υποστήριξη 24/7 με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο για να σας βοηθήσουν σε περίπτωση που έχετε κολλήσει κάπου.

Πρέπει να πληρώσετε την τιμή που βλέπετε στη λίστα των προγραμμάτων, ξεκινώντας από λιγότερο από 6 $ το μήνα. Και υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

συμπέρασμα

Ήρθε η ώρα που δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε μόνο στο Linux όταν φιλοξενείτε τις διαδικτυακές εφαρμογές σας. Τα Microsoft Windows σάς προσφέρουν εμπιστοσύνη και απόδοση για να καλύψετε τις αυξανόμενες ανάγκες σας.

Επομένως, επιλέξτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας των Windows της επιλογής σας για να φιλοξενήσετε τις εφαρμογές σας ASP.NET χωρίς να το έχετε αμφιβολίες.
Μάθετε για ορισμένα ισχυρά εργαλεία για τον εντοπισμό σφαλμάτων και την παρακολούθηση εφαρμογών ASP.NET.