6 καλύτερες πλατφόρμες για πρόσληψη ανεξάρτητων χειριστών εισαγωγής δεδομένων

Τα δεδομένα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τις εταιρείες. Οι χειριστές εισαγωγής δεδομένων μπορούν να εκτελέσουν την εργασία για την αποθήκευση όλων των συλλεγόμενων δεδομένων στις απαιτούμενες μορφές.

Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε τεράστιες ποσότητες, αλλά δεν υπάρχει σωστή διαχείριση σε κάθε σημείο.

Για την αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων, είναι απαραίτητο να προσλάβετε χειριστές εισαγωγής δεδομένων για την εταιρεία σας. Μπορείτε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας σε νέα ύψη με τη βοήθεια πληροφοριών από τα διαθέσιμα δεδομένα. Χρειάζεται μόνο να διαχωρίσετε σωστά τα δεδομένα και να δημιουργήσετε χρήσιμες πληροφορίες.

Νωρίτερα, τα δεδομένα ήταν διαθέσιμα μόνο σε έντυπη μορφή, καθώς όλα ήταν χειροκίνητα. Τώρα, όλα έχουν γίνει ψηφιακά και τα δεδομένα είναι διαθέσιμα και σε ψηφιακές μορφές. Όλα τα δεδομένα που έχετε μπορούν να συγκεντρωθούν και να αποθηκευτούν με τον σωστό τρόπο σε ένα μόνο μέρος από τους χειριστές εισαγωγής δεδομένων.

Ας καταλάβουμε λίγο περισσότερο τον ρόλο ενός χειριστή εισαγωγής δεδομένων.

Ποια είναι η δουλειά των χειριστών εισαγωγής δεδομένων;

Οι χειριστές εισαγωγής δεδομένων εισάγουν όλα τα διαθέσιμα δεδομένα σε υπολογιστές για επεξεργασία, διαχείριση και παραγωγή αναφορών. Οι εισαγωγές δεδομένων πρέπει να είναι ακριβείς και ακριβείς.

Μια μεμονωμένη εταιρεία μπορεί να συλλέγει δεδομένα από πολλές πηγές. Έτσι, η δουλειά ενός χειριστή εισαγωγής δεδομένων είναι να συλλέγει όλα τα δεδομένα και να τα εισάγει στο σύστημα. Τώρα, αυτά τα δεδομένα θα υποβληθούν σε επεξεργασία για τη δημιουργία πληροφοριών.

Μερικές από τις εργασίες που πρέπει να εκτελέσετε ως χειριστής εισαγωγής δεδομένων είναι:

  • Επεξεργασία και ταξινόμηση των αρχείων που είναι έτοιμα για εισαγωγή δεδομένων
  • Εισαγωγή δεδομένων σε υπολογιστικά φύλλα ή βάσεις δεδομένων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί την ακρίβεια των δεδομένων
  • Επίλυση διαφορών δεδομένων και λήψη πληροφοριών για δεδομένα που λείπουν
  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για τα διαθέσιμα δεδομένα
  • Διερεύνηση διαφορετικών στρατηγικών και εργαλείων εισαγωγής δεδομένων για τη βελτίωση της διαδικασίας
  • Δημιουργία αναφορών για τη δημιουργία πρακτικών πληροφοριών με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καθήκοντα που πρέπει να φροντίσετε ως χειριστής εισαγωγής δεδομένων.

Το καλύτερο σε αυτή τη δουλειά είναι ότι δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση ή εκπαιδευτικό προσόν. Μπορείτε να μάθετε απευθείας στη δουλειά.

  Πώς να παίξετε το Twice Heardle

Εάν διαθέτετε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή στον τομέα Υπολογιστών, τότε αυτό θεωρείται θετικό σημείο. Ακόμα κι αν δεν έχετε επίσημη εκπαίδευση, μπορείτε να γίνετε χειριστής εισαγωγής δεδομένων.

Γιατί να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία χειριστή εισαγωγής δεδομένων έναντι ενός υπαλλήλου πλήρους απασχόλησης;

Η Εισαγωγή Δεδομένων είναι μια άλλη δουλειά όπου οι εταιρείες προτιμούν τους ελεύθερους επαγγελματίες από τους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Εάν η εταιρεία σας αναζητά επίσης χειριστές εισαγωγής δεδομένων, θα πρέπει να σκεφτείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο κύριος λόγος πίσω από την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών έναντι χειριστών εισαγωγής δεδομένων πλήρους απασχόλησης είναι ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλούς πόρους για την εταιρεία σας.

Η εισαγωγή δεδομένων δεν είναι πραγματικά δύσκολη δουλειά. Οποιοσδήποτε έχει τις βασικές γνώσεις και τη μάθηση μπορεί να το κάνει καλά για εσάς. Επομένως, δεν αξίζει τον κόπο να ξοδεύετε πάρα πολλά σε φορείς παροχής δεδομένων πλήρους απασχόλησης. Αντίθετα, μπορείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες από διαφορετικές πλατφόρμες για να κάνουν τη δουλειά για την εταιρεία σας.

Χρειάζεται μόνο να τους εξηγήσετε την εργασία και θα γίνει. Μπορείτε να ρωτήσετε τον συγκεκριμένο ελεύθερο επαγγελματία εάν επιθυμεί να συνεργαστεί με την εταιρεία σας σε μακροπρόθεσμη βάση ως ελεύθερος επαγγελματίας. Αυτό θα εξοικονομήσει έως και το 50% των πόρων της εταιρείας σας.

Τώρα, ίσως να είστε ξεκάθαροι γιατί είναι καλό να προσλαμβάνετε ελεύθερους επαγγελματίες έναντι χειριστών εισαγωγής δεδομένων πλήρους απασχόλησης.

Ίσως σκέφτεστε πού να βρείτε ποιοτικούς ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί υπάρχουν πολλές πλατφόρμες για να προσλάβετε τους καλύτερους χειριστές εισαγωγής δεδομένων.

Ας δούμε μερικές από τις ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες εδώ.

Upwork

Όταν πρόκειται για πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών για οποιονδήποτε σκοπό, Upwork είναι η πρώτη επιλογή κάθε εταιρείας. Αυτό συμβαίνει επειδή η Upwork κατάφερε να δημιουργήσει ένα όνομα για τον εαυτό της. Εάν επιθυμείτε να προσλάβετε έναν ανεξάρτητο χειριστή εισαγωγής δεδομένων για μακροπρόθεσμο ορίζοντα, αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την εύρεση του κατάλληλου ταλέντου.

Θα δείτε πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες με τις ωριαίες χρεώσεις τους. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο και να δείτε πόσες εκτιμώμενες ώρες μπορεί να χρειαστούν για να κάνει κάποιος τη δουλειά σας. Με βάση τον προϋπολογισμό και τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε ελεύθερο επαγγελματία διαθέτει όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε.

  Πόσο κοστίζει ένας έλεγχος ιστορικού;

Το καλύτερο πράγμα για το Upwork είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη δουλειά κάθε ελεύθερου επαγγελματία πριν τον προσλάβετε, περνώντας από το χαρτοφυλάκιό του. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσλάβετε μόνο τον κατάλληλο υποψήφιο. Επιπλέον, η Upwork θα κάνει την τιμολόγηση και την αναφορά πιο απλή για εσάς.

Fiverr

Fiverr είναι μια αρκετά εύχρηστη πλατφόρμα για όλους. Όταν προσλαμβάνετε έναν ανεξάρτητο χειριστή εισαγωγής δεδομένων, θα είναι πολύ εύκολο να συγκρίνετε μεταξύ διαφορετικών ελεύθερων επαγγελματιών λόγω του συστήματος επιπέδου στο Fiverr.

Η Fiverr κατηγοριοποιεί τους παρόχους υπηρεσιών της με βάση τα επίπεδα και ακόμη και τιτλοφορεί κάποιον ως “Κορυφαίος Πωλητής” με βάση τις κριτικές τους. Έτσι, αυτό απλώς κάνει τη διαδικασία λίγο πιο απλή για εσάς. Μπορείτε εύκολα να δείτε τις κριτικές κάθε ελεύθερου επαγγελματία για να μιλήσετε μόνο με αυτούς που αξίζουν.

Στο Fiverr, θα βρείτε ένα άτομο που προσφέρει διαφορετικά πακέτα. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας με βάση τις απαιτήσεις της εταιρείας σας. Θα είστε σε θέση να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε υπηρεσία ελεύθερου επαγγελματία εξετάζοντας όλες τις κριτικές και τις μαρτυρίες προηγούμενων πελατών.

Ελεύθερος επαγγελματίας

Δεν χρειάζεται να καθίσετε και να κάνετε την εργασία εισαγωγής δεδομένων μόνοι σας, επειδή μπορείτε να προσλάβετε χειριστές εισαγωγής δεδομένων υψηλής ποιότητας από Ελεύθερος επαγγελματίας.

Χρειάζεται μόνο να ανεβάσετε ένα έργο στο Freelancer με όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται σε αυτό. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποβάλουν προσφορά για το έργο και πρέπει να περάσετε από όλες τις προσφορές για να βρείτε το κατάλληλο άτομο για τη δουλειά σας. Δεν πρέπει πάντα να αναζητάτε έναν ελεύθερο επαγγελματία που προσφέρει λιγότερες προσφορές. Είναι καλύτερα να πάτε για ποιοτική εργασία ακόμα κι αν πρέπει να πληρώσετε λίγο παραπάνω.

Μπορείτε να διαβάσετε την πρόταση κάθε ελεύθερου επαγγελματία καθώς και το χαρτοφυλάκιό τους. Έτσι, έχετε ένα σωρό ανεξάρτητους χειριστές εισαγωγής δεδομένων που ενδιαφέρονται για την προσφορά εργασίας σας. Απλά πρέπει να μελετήσετε τις προτάσεις για να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Workana

Workana είναι μια άλλη λύση για την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο άτομο με τις κατάλληλες δεξιότητες μέσα σε λίγα λεπτά μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Όταν δημοσιεύετε ένα έργο με όλες τις πληροφορίες και τις απαιτήσεις σας στο Workana, θα δείτε πολλούς επαγγελματίες να υποβάλλουν τις προτάσεις τους. Τώρα, μπορείτε να διαβάσετε τα προφίλ κάθε πρότασης και να δείτε τι πράγματα μπορούν να προσφέρουν. Μπορείτε να τα συγκρίνετε με βάση τις δεξιότητες, τις αξιολογήσεις και τις κριτικές.

  7 λόγοι για να επιλέξετε το React Native για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Μόλις προσλάβετε έναν ανεξάρτητο χειριστή εισαγωγής δεδομένων μέσω του Workana, μπορείτε να αποφασίσετε τους όρους πληρωμής. Μπορείτε είτε να πληρώσετε ανά έργο είτε ανά ώρα όπως έχει συμφωνηθεί. Τώρα, τα χρήματα που πληρώνετε θα παραμείνουν σε μεσεγγύηση στην πλατφόρμα και όταν λάβετε την εργασία, η πληρωμή θα σταλεί στον ελεύθερο επαγγελματία. Έτσι, παρέχεται πλήρης ασφάλεια και από αυτή την πλατφόρμα.

Άνθρωποι ανά ώρα

Άνθρωποι ανά ώρα είναι μια ιδιαίτερα προτιμώμενη πλατφόρμα ανεξάρτητων επαγγελματιών εάν θέλετε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες βραχυπρόθεσμα. Μπορείτε να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία χειριστή εισαγωγής δεδομένων με βάση τις απαιτήσεις της εργασίας σας. Συνήθως, οι ελεύθεροι επαγγελματίες σε αυτήν την πλατφόρμα θα χρεώνουν ανά ώρα.

Δεν είναι μια τεράστια πλατφόρμα, αλλά θα βρείτε υψηλής ποιότητας ελεύθερους επαγγελματίες χειριστές εισαγωγής δεδομένων. Καθώς υπάρχουν λιγότεροι υποψήφιοι, μπορείτε να μειώσετε τον θόρυβο και να προσλάβετε μόνο τους άξιους.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα έργο με όλες τις απαιτήσεις σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να ανταποκριθούν στο έργο σας με τις προτάσεις τους. Πρέπει να πληρώσετε μια μικρή προκαταβολή για την ανάρτηση του έργου σας. Επιπλέον, το σύστημα πληρωμών είναι αρκετά βολικό για κάθε επιχείρηση.

Γκουρού

Μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες ανεξάρτητους χειριστές εισαγωγής δεδομένων από Γκουρού για να φροντίσετε τις απαιτήσεις εισαγωγής δεδομένων σας. Μπορείτε να κάνετε περισσότερη δουλειά από επαγγελματίες μέσω αυτής της ευέλικτης πλατφόρμας.

Όταν δεν είστε σίγουροι για το ποιον να προσλάβετε, μπορείτε απλώς να δημοσιεύσετε μια θέση εργασίας στην πλατφόρμα και να περιμένετε να απαντήσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες με τις προτάσεις τους. Εάν είστε σίγουροι για ορισμένους ελεύθερους επαγγελματίες, μπορείτε να ελέγξετε απευθείας τα προφίλ τους και να τους προσλάβετε.

Σε αυτή την πλατφόρμα θα βρείτε ελεύθερους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να περάσετε από το προφίλ κάθε ελεύθερου επαγγελματία και να δείτε τις κριτικές τους για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα. Εάν είστε πεπεισμένοι, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά από αυτούς.

συμπέρασμα

Είναι μια εξαιρετική επιλογή να προσλάβετε έναν ελεύθερο επαγγελματία χειριστή εισαγωγής δεδομένων σε σύγκριση με έναν πλήρη απασχόληση. Αυτές οι πλατφόρμες θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την αναζήτηση και να βρείτε άξια ταλέντα.

Εάν είστε επίδοξος ελεύθερος επαγγελματίας, μπορείτε να δείτε αυτόν τον οδηγό για αρχάριους για να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως ελεύθερος επαγγελματίας.