6 Καλύτερες λύσεις φιλοξενίας Plesk για την εφαρμογή Ιστού σας

Το Plesk είναι το μόνο που χρειάζεστε αφού επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα φιλοξενίας. Πώς όμως επιλέγετε τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας Plesk από τόσους πολλούς παρόχους φιλοξενίας;

Εδώ θα συζητήσουμε το Πίνακας ελέγχου Plesk και μερικούς από τους δημοφιλείς παρόχους φιλοξενίας που υποστηρίζουν το Plesk.

Πριν βουτήξουμε στους παρόχους φιλοξενίας για το Plesk, ας καταλάβουμε μερικά πράγματα για το Plesk.

Εάν έχετε ήδη εργαστεί στο cPanel, τότε το Plesk είναι μια άλλη εξαιρετική εναλλακτική. Το Plesk είναι ένας πίνακας ελέγχου όπως και κάθε άλλος πίνακας ελέγχου που λαμβάνετε από τους παρόχους φιλοξενίας. Έχει εξαιρετική διεπαφή χρήστη και είναι πιο εύκολο να τροποποιηθεί.

Με το Plesk, μπορείτε να διαχειριστείτε χιλιάδες ιστότοπους μέσω ενός μόνο πίνακα ελέγχου. Αυτοματοποιεί πολλές εργασίες. Αυτό κάνει τη δουλειά του διαχειριστή συστήματος εύκολη στη διαχείριση του διακομιστή και μειώνει τον χρόνο εργασίας τους περισσότερο από το μισό. Ως εκ τούτου, ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να επικεντρωθεί σε άλλα σημαντικά ζητήματα.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τον πίνακα ελέγχου Plesk σε VPS ή σε διακομιστή cloud. Μερικοί από τους παρόχους φιλοξενίας προσφέρουν πάνελ Plesk και για κοινόχρηστη φιλοξενία. Υποστηρίζει πολλές εφαρμογές Ιστού εκτός συσκευασίας και δεν χρειάζεται εξωτερική διαμόρφωση. Έχει επίσης μια λίστα με καλές επεκτάσεις Plesk για να κάνετε περισσότερες εργασίες.

Στο cPanel, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα εξωτερικό πρόσθετο, το Softaculous, με επιπλέον τιμή για να εγκαταστήσετε τα πιο δημοφιλή CMS, όπως WordPress, Joomla, Magento κ.λπ. Και το κόστος του Softaculous επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Αλλά στο Plesk, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εργαλειοθήκη WordPress ή την εργαλειοθήκη Joomla για να εγκαταστήσετε το CMS χωρίς επιπλέον κόστος.

Μερικά σημεία

 • Μειώστε το λειτουργικό κόστος διαχείρισης διακομιστή.
 • Πίνακας ελέγχου που προσφέρει πολλές εφαρμογές
 • Η μετεγκατάσταση ιστότοπου ή διακομιστή είναι εύκολη με τον διαχειριστή μετεγκατάστασης
 • Εγκατάσταση σε Linux ή Windows
 • Ενσωμάτωση με το Cloudflare CDN, Let’s Encrypt, Magento, WordPress Toolkit κ.λπ.

Ας εξερευνήσουμε την πλατφόρμα φιλοξενίας…

Σημείωση: Η ελάχιστη διαμόρφωση διακομιστή για την εκτέλεση του Plesk στον διακομιστή Linux είναι 512 MB μνήμης και 1 GB μνήμης swap. Και για Windows, χρειάζεστε τουλάχιστον 2 GB μνήμης.

Vultr

Μπορείτε να πάρετε ένα Vultr VM με Plesk τρέξιμο σε μόλις ένα λεπτό.

Το Vultr προσφέρει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του πίνακα Plesk.

 • Διαχειριστής Ιστού SE
 • Web Pro
 • Web Host

Τα καλά νέα είναι ότι η διαχείριση αδειών είναι αυτοματοποιημένη από το Vultr. Προσφέρει 30 ημέρες δωρεάν με άδεια Plesk και αν θέλετε να επιλέξετε την έκδοση Web Admin, είναι δωρεάν για πάντα, η οποία σας επιτρέπει να εκκινήσετε έως και 3 τομείς.

Μπορείτε να το ξεκινήσετε από 2,5 $ το μήνα. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα τυπικά χαρακτηριστικά του Vultr.

 • Επεξεργαστές Intel Core
 • Ισχυρό API
 • Αποθηκευτικός χώρος SSD
 • Ιδιωτική δικτύωση
 • Πλήρης πρόσβαση VM

Το κέντρο δεδομένων Vultr βρίσκεται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

Καματέρα

Φορέστε το Plesk σας Σύννεφο Καματέρα σε οποιαδήποτε από τις 13 διαθέσιμες ζώνες. Μπορείτε να ξεκινήσετε λιγότερο από ένα λεπτό με μόλις 4 $ το μήνα. Αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει το τέλος άδειας χρήσης και θα πρέπει να πληρώσετε ένα επιπλέον τέλος με βάση την έκδοση Plesk.

Το Kamatera cloud είναι έτοιμο για κλίμακα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε από χαμηλά και να αυξήσετε το μέγεθος του διακομιστή ανάλογα με την επισκεψιμότητα και τις απαιτήσεις. Μπορείτε να επεκτείνετε την εφαρμογή Ιστού σας με άλλες προσφορές προϊόντων όπως load balancer, firewall, block storage κ.λπ.

  Τρόπος πρόσβασης στα στοιχεία ελέγχου προσβασιμότητας από τη γραμμή μενού και το Κέντρο ελέγχου στο Mac

Προσφέρουν δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, οπότε δοκιμάστε το!

Google Cloud Platform

Εκκινήστε έναν πίνακα Plesk Google cloud μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας την επίσημη εικόνα. Αυτή η εικόνα θα εγκαταστήσει το Plesk στο Ubuntu. Μπορείτε να τροποποιήσετε τη διαμόρφωση του διακομιστή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η ευελιξία στην επιλογή της διαμόρφωσης διακομιστή, του δικτύου χαμηλής καθυστέρησης και των πολλαπλών επιλογών του κέντρου δεδομένων είναι αυτό που κάνει το Google Cloud να ξεχωρίζει.

Εάν μόλις ξεκινάτε, μπορείτε να επιλέξετε το g1-small instance. Αυτό είναι ιδανικό για έως και 10 ιστότοπους με μικρό φόρτο εργασίας.

Α2

Α2 είναι μια από τις αξιόπιστες πλατφόρμες φιλοξενίας Plesk, που ξεκινά από 11,99 $ το μήνα. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να φιλοξενήσετε μόνο έναν ιστότοπο. Αν ψάχνετε για απεριόριστους τομείς, τότε θα πρέπει να πληρώνετε 36,98 $ κάθε μήνα.

Ο διακομιστής έχει ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί την τεχνολογία LiteSpeed ​​και η προεπιλεγμένη εγκατάσταση του WordPress συνοδεύεται από την προσθήκη WordPress LiteSpeed ​​Cache. Αυτό βελτιώνει τη συνολική ταχύτητα του ιστότοπού σας. Ορισμένα άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα.

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL για τον ιστότοπό σας
 • Αυτοματοποιημένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Τοποθεσίες σταδιοποίησης
 • Προστασία DDoS
 • Έτοιμο το HTTP/2
 • Email για την επιχείρησή σας

και πολλά άλλα. Το A2 προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος να το δοκιμάσετε.

Υγρός Ιστός

Ένας πλατινένιος συνεργάτης φιλοξενίας Plesk, Υγρός Ιστόςτο εμπιστεύονται εκατομμύρια ιστότοποι.

Η ασφάλεια ενισχύεται με την προστασία ολόκληρου του διακομιστή με το ServerShield από το Cloudflare. Αυτό παρέχει προστασία από χάκερ, spammers, botnets και επιθέσεις DDoS. Μπορείτε να ενσωματώσετε το Plesk στους αποκλειστικούς διακομιστές και τους διακομιστές cloud. Κάποια άλλα χαρακτηριστικά είναι παρακάτω.

 • Διαχειριστείτε τον διακομιστή σας μέσω του Mobile Manager σε Android και iOS
 • Προστασία ωμής βίας μέσω κανόνων ModSecurity
 • Εργαλειοθήκη WordPress
 • Περιλαμβάνεται προστασία από ιούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υψηλής ποιότητας από τον Dr. Web για έως και 14 διευθύνσεις.
  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Liquid Web; έχουν μια συνομιλία με την ομάδα υποστήριξής τους.

HostPresto

HostPresto είναι μια πλατφόρμα φιλοξενίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα είναι μια καλή επιλογή εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται στην Ευρώπη.

Ο διακομιστής HostPresto βρίσκεται στο Λονδίνο και η τιμολόγηση ξεκινά από 3 £ το μήνα. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται.

 • Απεριόριστα email
 • Πλήρως διαχειριζόμενη λύση
 • Επιλογή επιλογής Windows σε VPS
 • Απεριόριστοι πρόσθετοι τομείς
 • Υποστήριξη με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

συμπέρασμα

Εάν μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας τη φιλοξενία cloud από την ανάπτυξη έως την ασφάλεια των εφαρμογών ιστού, μπορείτε να επιλέξετε Vultr, Kamatera ή Google Cloud. Το Vultr είναι εξαιρετικό στην αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία Plesk αφού λαμβάνετε δωρεάν άδεια χρήσης για έως και 3 τομείς.

Ενώ η αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία μπορεί να πάρει πολύ χρόνο για τη διαχείριση, η διαχείριση φιλοξενίας Plesk μπορεί να εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο και χρήμα. Το Liquid Web είναι ένας ήρωας για διαχειριζόμενη φιλοξενία με μεγάλη υποστήριξη. Και αν απλώς ψάχνετε για μια διαδικτυακή παρουσία ή προσπαθείτε να έρθετε, τότε η κοινή φιλοξενία είναι επαρκής και κατάλληλη, οπότε σε αυτήν την περίπτωση, επιλέξτε HostPresto.