6 καλύτερες εφαρμογές ποδοσφαίρου (ποδοσφαίρου) για ενημερώσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022

Μείνετε συντονισμένοι για τις ενημερώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 με τη σωστή εφαρμογή ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη δημοτικότητα του ποδοσφαίρου. Με περίπου 3,5 δισεκατομμύρια θαυμαστές, είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερο από το ήμισυ του παγκόσμιου πληθυσμού! Είναι δημοφιλές σε κάθε χώρα και ήπειρο. Περισσότεροι από 250 εκατομμύρια παίκτες σε περισσότερες από 200 χώρες παίζουν το άθλημα.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA είναι η κορυφή του αθλήματος.

Με περίπου 715 εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν τον τελικό του 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής, είναι το αθλητικό γεγονός με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο. Αυτό ισοδυναμεί με περισσότερο από το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού!

Για να διευκρινίσουμε, η FIFA έχει ήδη λάβει περισσότερα από 1,85 δισεκατομμύρια δολάρια μαζί για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και 2022.

Θα δυσκολευτούν οι άνθρωποι στις ΗΠΑ να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022;

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA φέτος διοργανώνεται στο Κατάρ. Βρίσκεται στη Μέση Ανατολή. Οι περισσότερες χώρες υπολογίζουν τις ζώνες ώρας τους χρησιμοποιώντας τη μέση ώρα Γκρίνουιτς (GMT) ή τη Συντονισμένη Παγκόσμια Ώρα (UTC). Οι Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη πλευρά, λειτουργούν με σύστημα τεσσάρων ζωνών.

Κάθε ζώνη υποδιαιρείται σε μικρότερες περιοχές. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα κατά τον προγραμματισμό αγώνων Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ώρες παιχνιδιού μπορεί να διαφέρουν από τις περισσότερες ζώνες ώρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Πώς να κάνετε ροή "Frasier" χωρίς καλώδιο

Για παράδειγμα, εάν ένα παιχνίδι ξεκινά στις 9:00 μ.μ. GMT, θα είναι 4:00 μ.μ. EDT στη Νέα Υόρκη αλλά μόνο 1:00 μ.μ. PDT στο Λος Άντζελες. Αυτό μπορεί να κάνει δύσκολη την παρακολούθηση των αγώνων για τους φιλάθλους σε διάφορα μέρη της χώρας.

Επιπλέον, οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά στις Ηνωμένες Πολιτείες, κυρίως τα πρωινά. Οφείλεται στη διαφορά στις ζώνες ώρας. Το streaming θα ξεκινήσει κυρίως όταν οι άνθρωποι κατευθύνονται στα γραφεία τους. Ως εκ τούτου, μπορεί να είναι δύσκολο για τον μέσο Αμερικανό να παρακολουθήσει το άθλημα ζωντανά από το σπίτι.

Για να λύσουμε αυτό το ζήτημα, ας εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές ποδοσφαίρου για ζωντανές ενημερώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022:

FIFA+

Αυτή είναι η επίσημη εφαρμογή για τη FIFA. Τώρα μείνετε ενημερωμένοι για τα γεγονότα στο έδαφος με την εφαρμογή FIFA+. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ποδοσφαιρικά ντοκιμαντέρ. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να μεταδώσετε ζωντανά αγώνες από εγχώρια πρωταθλήματα. Με το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 να συνεχίζεται, περιμένετε περισσότερο περιεχόμενο σχετικό με το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπορείτε να κάνετε ροή ντοκιμαντέρ και στιγμιότυπα δωρεάν. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια και περιεχόμενο επιρροής.

Λήψη FIFA+: iOS | Android

FotMob

Το FotMob είναι μια μοναδική στο είδος της εφαρμογή για ζωντανές ενημερώσεις παιχνιδιών. Καλύπτει περισσότερους από 375 διαφορετικούς τύπους διαγωνισμών από όλο τον κόσμο. Μπορείτε να λάβετε όλες τις ενημερώσεις για το FA Cup, τη La Liga και τη Serie A στην εφαρμογή. Μπορείτε να ελέγξετε το πρόγραμμα παιχνιδιού, τις ειδήσεις μεταφοράς και άλλες ενημερώσεις σε αυτήν την εφαρμογή.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο αναμνήσεων στο iPhone

Το FotMob έχει μια λειτουργία σχολιασμού κειμένου. Αυτό σας επιτρέπει να διαβάζετε καλά όταν δεν μπορείτε να μεταδώσετε ροή του αγώνα. Η εφαρμογή παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τα παιχνίδια. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο ρολόι σας Apple Watch ή Android WearOS.

Λήψη FotMob: iOS | Android

SofaScore

Λάβετε όλες τις ζωντανές ενημερώσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022 εντελώς δωρεάν στην εφαρμογή SofaScore. Τα πάντα, από απλά ζωντανά αποτελέσματα έως πολύπλοκα στατιστικά είναι διαθέσιμα σε αυτήν την εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να δείτε τις λεπτομερείς αναλύσεις των παικτών.

Η εφαρμογή SofaScore εμφανίζει χάρτες θερμότητας των παικτών στο γήπεδο για να δείξει τις προσπάθειές τους. Δείχνει επίσης τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του παίκτη. Καλύπτει περίπου 11.000 τουρνουά σε περισσότερες από 20 κατηγορίες αθλημάτων.

Λήψη του SofaScore: iOS | Android

NBC Sports

Η εφαρμογή NBC Sports σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε χιλιάδες ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα μεταδίδονται σε NBC, NBC Sports, NBC Sports Gold, Golf Channel, Olympic Channel, Telemundo Deportes και άλλα.

Λήψη NBC Sports: iOS | Android

LiveScore

Αν θέλετε λεπτομερείς πληροφορίες και νέα για το ποδόσφαιρο, το LiveScore είναι η εφαρμογή για εσάς. Μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, ολόκληρους πίνακες αποτελεσμάτων και σχολιασμούς λεπτό προς λεπτό. Όχι μόνο αυτό, η εφαρμογή εμφανίζει μια ενδεκάδα ομάδων ακόμη και πριν ξεκινήσει επίσημα ο αγώνας.

  Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone με ή χωρίς καθαρότερες εφαρμογές

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να δουν κριτικές μετά τον αγώνα, νέα για τις μεταγραφές και άλλες ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022. Το LiveScore εμφανίζει τους πίνακες βαθμών για διάφορα πρωταθλήματα.

Λήψη LiveScore: iOS | Android

Λάβετε όλα τα ποδοσφαιρικά νέα σχετικά με την Premier League, τα στατιστικά των παικτών και πολλά άλλα στην εφαρμογή OneFootball. Δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 είναι ζωντανό, αναμένετε ζωντανά σκορ, τα τελευταία νέα, τις καλύτερες στιγμές και πολλά άλλα με αυτήν την εφαρμογή.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει σε χρήστες από το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Η.Π.Α. να μεταδίδουν αγώνες και επισημάνσεις. Το OneFootball διαθέτει μια ζωντανή λειτουργία που δείχνει ειδήσεις και σκορ.

Κατεβάστε το OneFootball: iOS | Android

Τελικές Λέξεις

Αυτές είναι μερικές υποχρεωτικές εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο Android ή το iPhone σας. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να λαμβάνετε ζωντανές ενημερώσεις από το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022 που διεξάγεται στο Κατάρ.

Εκτός από παρτιτούρες και ειδήσεις, θα έχετε κάλυψη για τις τελετές έναρξης και λήξης. Επιπλέον, θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τον επόμενο προορισμό παγκοσμίου κυπέλλου.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου (ποδόσφαιρο) για να παίξετε ξανά.