6 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης θύρας διακόπτη

Τα εργαλεία παρακολούθησης θύρας μεταγωγής μπορούν να αποδειχθούν το πιο σημαντικό στοιχείο για τη διαχείριση του δικτύου σας.

Ένας ειδικός πληροφορικής γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η διαχείριση της θύρας μεταγωγής. Μέσω της παρακολούθησης θύρας μεταγωγέα δικτύου, η εταιρεία σας θα λάβει πληροφορίες για το τρέχον δίκτυο, το φόρτο της CPU, την ιστορική χρήση της θύρας και πολλά άλλα.

Αυτό βοηθά στη βελτίωση της αποδοτικότητας του δικτύου και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο και ενέργεια.

Η παρακολούθηση θύρας διακόπτη δεν λειτουργεί μόνο για παρακολούθηση και διαχείριση, αλλά προστατεύει επίσης το δίκτυό σας από απειλές ασφαλείας.

Γι’ αυτό η επιλογή του σωστού λογισμικού είναι απαραίτητη, αλλά μπορεί να είναι ελαφρώς δύσκολη στη σημερινή αγορά.

Ας κατανοήσουμε τις θύρες μεταγωγής, τα πλεονεκτήματά τους και τον τρόπο λειτουργίας τους και ας ανακαλύψουμε τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης θυρών μεταγωγής εξετάζοντας τις δυνατότητές τους, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καταλληλότερη.

Τι είναι μια θύρα διακόπτη;

Μια θύρα μεταγωγέα είναι ένα φυσικό άνοιγμα στο οποίο συνδέονται καλώδια δεδομένων για να βοηθήσουν τις συσκευές να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω δεδομένων. Επιτρέπει στον αριθμό των συσκευών να συνδέονται με διακόπτη και όλες οι συσκευές δικτύου να επικοινωνούν παράλληλα.

Με απλά λόγια, μια θύρα μεταγωγής δικτύου είναι ένα υλικό που επιτρέπει στις συσκευές να συνομιλούν μεταξύ τους. Δέχεται διάφορες φυσικές συνδέσεις από συσκευές δικτύου και χρησιμοποιεί μεταγωγή πακέτων για τη λήψη των δεδομένων και την προώθηση τους.

Υπάρχουν τρεις τύποι θυρών μεταγωγής:

 • Λιμάνι πρόσβασης
 • Λιμάνι κορμού
 • Υβριδικό Λιμάνι

Με τη βοήθεια της παρακολούθησης θύρας μεταγωγής, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ορισμένες θύρες, να ρυθμίσετε το mirroring των θυρών, να ορίσετε πρόσβαση καθώς και θύρες φορτηγού, να περιορίσετε το εύρος ζώνης και να δημιουργήσετε ένα VLAN ανάλογα με τη συσκευή. Υπάρχουν διάφορες θύρες σε κάθε διακόπτη, οι οποίες διαφέρουν ανάλογα με τη λειτουργία της συσκευής.

Για παράδειγμα, ένας απλός δρομολογητής έχει 5 θύρες, αλλά ένα μεγάλο δίκτυο έχει 52 θύρες σε ένα μεταγωγέα.

Πώς λειτουργούν τα Switch Ports;

Οι διακόπτες συνδέουν τμήματα δικτύου που παρέχουν επικοινωνία full-duplex/half-duplex, χρήσιμα δεδομένα απόδοσης δικτύου και αποτελεσματική χρήση του εύρους ζώνης δικτύου.

Μόλις συνδέσετε μια συσκευή στο διακόπτη, ο διακόπτης σημειώνει τον έλεγχο πρόσβασης μέσων ή τη διεύθυνση MAC. Η διεύθυνση MAC είναι ένας κωδικός που ψήνεται στην κάρτα διασύνδεσης δικτύου. Στη συνέχεια, η κάρτα συνδέεται στο καλώδιο ethernet που είναι συνδεδεμένο στο διακόπτη.

Ο διακόπτης προσδιορίζει τη διεύθυνση MAC και επαληθεύει τα εξερχόμενα και τα εισερχόμενα πακέτα. Όταν η συσκευή σας στέλνει το πακέτο σε άλλη συσκευή, περνά από το διακόπτη και ο ίδιος διακόπτης διαβάζει την κεφαλίδα για να καταλάβει τι πρέπει να κάνει.

Αντιστοιχίζει την κεφαλίδα με τη διεύθυνση προορισμού και τη στέλνει μέσω κατάλληλων θυρών που οδηγούν στις συσκευές προορισμού. Οι περισσότεροι μεταγωγείς προσφέρουν διασυνδέσεις πλήρους διπλής όψης όπου τα πακέτα έχουν πρόσβαση στο πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός εργαλείου παρακολούθησης θύρας διακόπτη;

Με ένα καλό εργαλείο παρακολούθησης θύρας μεταγωγής, θα έχετε ευφυΐα σε πραγματικό χρόνο, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περαιτέρω για να γνωρίζετε την κατάσταση της θύρας μεταγωγής, το εύρος ζώνης και πολλά άλλα. Ενώ παρακολουθείτε τις θύρες μεταγωγής, δημιουργείτε μετρήσεις και αναλυτικά στοιχεία για

 • Χωρητικότητα μεταγωγέα δικτύου
 • Χρήση λιμένα
 • Δρομολογητές
 • διευθύνσεις IP
 • Ιστορική αξιοποίηση λιμανιού
 • Δεδομένα ροής
 • χρήση επεξεργαστή
 • Διεπαφές Full-duplex
 • Στατιστικά λιμένων σε πραγματικό χρόνο
 • Στατιστικά στοιχεία χρήσης μνήμης
  8 Ζωντανά Εργαλεία Παρακολούθησης Επισκεψιμότητας Ιστότοπων προς χρήση το 2022

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε χρήστες υψηλού εύρους ζώνης, πιθανές απειλές ασφαλείας και δραστηριότητες κακόβουλου λογισμικού. Αυτές οι πληροφορίες έχουν τη δυνατότητα να επηρεάσουν τη συνολική στρατηγική διαχείρισης του δικτύου σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την ακρίβεια.

Επιπλέον, τα εργαλεία παρακολούθησης θύρας μεταγωγής σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε μετρήσεις για πολλές συσκευές μεταγωγής, όπως προϊόντα που κατασκευάζονται από την Dell, την HP, τη Netgear, τη Microsoft, τη Cisco και άλλους κατασκευαστές. Με το τέλειο λογισμικό, μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις συσκευές από ένα ενιαίο κεντρικό σύστημα.

Επομένως, ενώ προσδιορίζετε το καλύτερο εργαλείο παρακολούθησης θύρας μεταγωγέα δικτύου, λάβετε υπόψη ορισμένους παράγοντες:

 • Προϋπολογισμός
 • Προσαρμογή
 • Ταχύτητα
 • λιμάνια
 • Στοιβασιμότητα
 • Εξουσία
 • Ασφάλεια

Τώρα, ας εξετάσουμε γρήγορα τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης θύρας μεταγωγέα για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή λύση.

Paessler

Οι διακόπτες Cisco είναι δημοφιλείς για τη σταθερότητά τους και τον ασφαλή σχεδιασμό τους. Δεδομένου ότι ένας ελαττωματικός διακόπτης μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, το PRTG Network Monitor παρουσιάζει Οθόνη δικτύου Paessler PRTGμια λύση Cisco Switch Monitoring που μπορεί να εντοπίσει άμεσα σφάλματα και να παρακολουθεί το χρόνο λειτουργίας, τις θύρες και την κυκλοφορία.

Σας λέει ποιος διακόπτης είναι ελαττωματικός, ώστε να μπορείτε να λάβετε άμεσα μέτρα και να αποτρέψετε σοβαρά προβλήματα από την αρχή. Το PRTG συνοδεύεται από διάφορους αισθητήρες SNMP και αισθητήρες Cisco, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως την παρακολούθηση. Με το προσαρμόσιμο σύστημα ειδοποιήσεων, θα λαμβάνετε άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση προβλημάτων.

Η κυκλοφορία ρέει μέσω μεμονωμένων θυρών και το PRTG διαθέτει αισθητήρες NetFlow που βοηθούν στην παρακολούθηση όλης της κυκλοφορίας. Μπορείτε να ελέγξετε την υποστηριζόμενη έκδοση και να επιλέξετε έναν κατάλληλο αισθητήρα για την παρακολούθηση της θύρας. Το PRTG υποστηρίζει επίσης σχεδόν όλες τις συσκευές, από φορητές συσκευές έως επιτραπέζιους υπολογιστές.

Θα λάβετε όλη την ασφάλεια της υποδομής πληροφορικής σας, έτσι ώστε κάθε φορά που μια θύρα είναι ανοιχτή, να υπάρχει μια ειδοποίηση για άμεση εργασία. Η παρακολούθηση θυρών στέλνει ένα αντίγραφο των πακέτων δεδομένων που περνούν από τη θύρα παρακολούθησης, η οποία επιτρέπει την ανίχνευση πακέτων.

Δοκιμάστε την καλύτερη λύση παρακολούθησης θυρών για 30 ημέρες. Μετά τη δωρεάν δοκιμή, ο λογαριασμός σας θα αλλάξει αυτόματα στην έκδοση δωρεάν λογισμικού. Από εκεί, μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή της επιλογής σας.

Ιστότοπος 24×7

Λάβετε στατιστικά στοιχεία απόδοσης σε επίπεδο διεπαφής παρακολουθώντας όλες τις θύρες και ανακαλύπτοντας όλες τις στοίβες και διακόπτες μεταγωγέων στο δίκτυό σας με Ιστότοπος 24×7. Επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση των διακοπτών HP, Cisco και άλλων μεταγωγέων για παρακολούθηση μεταγωγέων δικτύου.

Το Site24x7 υποστηρίζει την παρακολούθηση πολλαπλών συσκευών από διάφορους προμηθευτές όπως 3Com, HP, Juniper, Cabletron, Alcatel, Adtran, Cisco και Allied Telesis για τα κρίσιμα χαρακτηριστικά απόδοσης τους. Τα χαρακτηριστικά είναι πλήθος ενεργών περιόδων σύνδεσης, χρήση backplane, μεγάλες επισκέψεις buffer, διεπαφή σε γίγαντες, μεσαίες επισκέψεις buffer, πακέτα μεγάλου μεγέθους, αριθμός οκτάδων, αιτήματα DNS και πολλά άλλα.

Το Site24x7 χρησιμοποιεί μια λύση παρακολούθησης θύρας μεταγωγέα που βασίζεται σε SaaS, η οποία ανακαλύπτει διακόπτες και θύρες αυτόματα στο δίκτυό σας και παρέχει στατιστικά στοιχεία απόδοσης κατά θύρα. Λάβετε στατιστικά στοιχεία κίνησης εισόδου και εξόδου για κάθε θύρα που θα βοηθήσουν περαιτέρω στον καθορισμό της κατανομής εύρους ζώνης. Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την πηγή οποιασδήποτε συσκευής SNMP.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε βασικές παραμέτρους απόδοσης, όπως τη χρήση της CPU, τη θερμοκρασία της συσκευής, τις αποτυχίες της προσωρινής μνήμης, τα πακέτα στο BC καθώς και τη διεύθυνση MC και τα πακέτα jabber χρησιμοποιώντας μετρητές απόδοσης. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους μετρητές απόδοσης και πρότυπα συσκευών για την παρακολούθηση συσκευών και μετρήσεων.

  14 Λύσεις Φωτιστικών Αυτοκινήτων Εσωτερικού και Λάμψης για να Αναδείξετε το Αυτοκίνητό σας

Αποκτήστε πλήρη εικόνα των κορυφαίων διεπαφών με βάση τα σφάλματα, τις απορρίψεις, το εύρος ζώνης μετάδοσης και λήψης και την κίνηση χρησιμοποιώντας τον πίνακα εργαλείων δικτύου. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις push, email, φωνή, SMS, RSS και instant messenger σχετικά με το χρόνο διακοπής λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να ενεργείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας αναφορές καταγραφής και γραφήματα.

Δείτε όλες τις μετρήσεις απόδοσης από έναν πίνακα ελέγχου. Εγγραφείτε σε 30 δευτερόλεπτα και ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών τώρα.

Νάγιος

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη λύση παρακολούθησης με Νάγιος και διακόπτες και θύρες παρακολούθησης μέσω SNMP v1, 3 ή 2c. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παρακολουθείτε τη χρήση της θύρας στο διακόπτη καθώς και την τρέχουσα κατάσταση του μεταγωγέα.

Με το Nagios, μπορείτε επιπλέον να παρακολουθείτε ορισμένες μετρήσεις για κάθε θύρα του μεταγωγέα, όπως ifInUcastPkts, ifOutUcastPkts, ifInNUcastOkts, ifOutNUcastPkts, ifInDiscards, ifOutDiscards, ifInErrors, ifOutErrors και πολλά άλλα.

Το Nagios XI διευκολύνει τη διαδικασία και σας επιτρέπει να εκτελέσετε τον οδηγό παρακολούθησης για να ρυθμίσετε έναν πλήρη διακόπτη μέσα σε λίγα λεπτά. Η αποτελεσματική παρακολούθηση μεταγωγών με το Nagios θα σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως παρακολούθηση χωρίς πράκτορα, γρήγορο εντοπισμό διακοπών δικτύου, ανίχνευση αστοχιών πρωτοκόλλου, παρακολούθηση χρήσης εύρους ζώνης κάθε θύρας, δυνατότητα παρακολούθησης σφαλμάτων και διαθεσιμότητα διακομιστών, υπηρεσιών και εφαρμογών.

Επιπλέον, μπορείτε να εντοπίσετε συμβάντα δικτύου, να παρακολουθήσετε την υγεία ολόκληρου του δικτύου και να μειώσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας με τις λύσεις παρακολούθησης θύρας μεταγωγής Nagios XI. Κατεβάστε τώρα την πλήρη λειτουργικότητα με μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και κατανοήστε τη χρήση της.

SolarWinds

Διατηρήστε την απόδοση και την ασφάλεια του δικτύου σας χρησιμοποιώντας τη σάρωση θύρας δικτύου με SolarWinds’ Λύση διαχείρισης θύρας μεταγωγής και παρακολούθησης συσκευών. Το User Device Tracker (UDT) έχει κατασκευαστεί για να εντοπίζει, να χαρτογραφεί και να παρακολουθεί διακόπτες καθώς και θύρες αυτόματα.

Βρείτε τις συσκευές εύκολα και ανακτήστε όλες τις βασικές λεπτομέρειες, όπως λεπτομέρειες θύρας, ιστορικό σύνδεσης, όνομα χρήστη κ.λπ., με τη βοήθεια της σάρωσης θύρας δικτύου UDT. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τα τελικά σημεία μαζί με τη δυνατότητα αναζήτησης κατά όνομα χρήστη, διεύθυνση MAC, όνομα κεντρικού υπολογιστή και διεύθυνση IP.

Επιπλέον, το UDT προσφέρει έναν τερματισμό θύρας με ένα κλικ που σας βοηθά να τερματίσετε εξ αποστάσεως μια παραβιασμένη θύρα κατά τη διερεύνηση. Μπορείτε να αναλύσετε τη χωρητικότητα και τη χρήση της θύρας στο δίκτυο και να παρακολουθήσετε τις συσκευές, τις θύρες και τους χρήστες του δικτύου σας.

Επιπλέον, το SolarWinds σάς βοηθά να ανακαλύψετε συνδέσεις όπως συνδέσεις συσκευών ή χρηστών στο δίκτυό σας με συνεχή μέτρηση δρομολογητών και μεταγωγέων για δεδομένα. Το UDT αποθηκεύει αυτόματα ιστορικές και τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με το πότε μια συσκευή ή ένας χρήστης έχει συνδεθεί στο δίκτυο, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το ίχνος σύνδεσης.

Η σάρωση θύρας δικτύου και οι λύσεις UDT σάς βοηθούν στα εξής:

 • Εύρεση της τρέχουσας τοποθεσίας των χρηστών
 • Εντοπισμός θυρών δικτύου που δεν χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή, προβάλλοντας μεμονωμένες θύρες ανά μεταγωγέα
 • Αποτελεσματική απάντηση στα γεγονότα και τις απειλές για την ασφάλεια του δικτύου
 • Παρακολούθηση του δικτύου για να μάθετε πότε συνδέεται ένα όνομα κεντρικού υπολογιστή ή μια διεύθυνση MAC
 • Ανακαλύπτοντας διακόπτες που λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα
 • Συλλογή πληροφοριών για τη συνολική χωρητικότητα του διακόπτη
 • Λήψη διαδρομής σύνδεσης

Εισαγάγετε τον αριθμό των θυρών μεταγωγέα δικτύου που θέλετε να παρακολουθείτε και γνωρίζετε τα σχέδια τιμολόγησης σας. Δώστε τα στοιχεία του email σας και λάβετε έναν σύνδεσμο για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Checkmk

Αποκτήστε την εγγύηση ενός δικτύου υψηλής απόδοσης με Checkmkλύση παρακολούθησης διακόπτη. Παρέχει μια πλήρη επισκόπηση όλων των διεπαφών δικτύου, η οποία βοηθά περαιτέρω στον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων γρήγορα.

  Πώς να διορθώσετε "Αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί επειδή το αρχείο είναι ανοιχτό"

Η παρακολούθηση με διακόπτη υποστηρίζει επίσης τον προγραμματισμό χωρητικότητας τη στιγμή της ανάπτυξης των δικτύων. Δεδομένου ότι η απόδοση του δικτύου εξαρτάται από τη λειτουργικότητα των μεταγωγέων, οι επιχειρήσεις πρέπει να επικεντρωθούν στην παρακολούθηση δικτύου και το Checkmk σάς βοηθά να κάνετε ακριβώς αυτό.

Η παρακολούθηση διακόπτη διασφαλίζει ότι ο οργανισμός σας αποδίδει αρκετά καλά. Η καλύτερη παρακολούθηση της θύρας μεταγωγέα ενισχύει την ασφάλεια, την κατάσταση των μεταγωγέων, τη χρήση των διακοπτών, τις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων και τον έγκαιρο εντοπισμό των σημείων συμφόρησης χωρητικότητας.

Χάρη στα δεδομένα παρακολούθησης. οι διαχειριστές σας μπορούν να εντοπίσουν με ακρίβεια τα σημεία συμφόρησης και να τα εξαλείψουν με ισχυρές συσκευές ή διακόπτες. Η παρακολούθηση με διακόπτη διευκολύνει την εργασία σας για να ανακαλύψετε υπερφορτωμένους ή αδύναμους διακόπτες παρακολουθώντας τις παραμέτρους, όπως μνήμη, CPU κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση του δικτύου, να αποκλείετε αχρησιμοποίητες θύρες και να βελτιώνετε την ασφάλεια της επιχείρησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποτρέψετε την ανεπιθύμητη χρήση των θυρών. Παρακολουθώντας τα σφάλματα και τους ρυθμούς πακέτων μαζί με το εύρος ζώνης και την κατάσταση κάθε θύρας, οι διαχειριστές δικτύου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ανάκτηση σφαλμάτων και χρήσης.

Κάντε λήψη της νεότερης έκδοσης του Checkmk σήμερα και δείτε την πραγματική του δράση. Δοκιμάστε το δωρεάν.

NinjaOne

NinjaOne προσφέρει εύκολη παρακολούθηση δικτύου και προσφέρει προβολή μιας σελίδας σε όλες τις συσκευές SNMP, όπως τείχη προστασίας, συσκευές IoT, εκτυπωτές, διακόπτες, δρομολογητές και άλλα. Το λογισμικό παρακολούθησης δικτύου της συνδυάζεται με την πλατφόρμα απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης (RMM).

Θα λάβετε έναν λειτουργικό και κεντρικό πίνακα ελέγχου για ολόκληρο τον οργανισμό σας. Οι δυνατότητες παρακολούθησης SNMP του NinjaOne περιλαμβάνουν δημοσκόπηση σε πραγματικό χρόνο, δεδομένα απόδοσης υλικού, δεδομένα κίνησης NetFlow, οδηγό εντοπισμού και υποστήριξη SNMP v1-v3.

Επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα με συσκευές SNMP μέσω εκατοντάδων συνθηκών ειδοποίησης. Το NinjaOne επιτρέπει στις συσκευές SNMP να προσέχουν συνεχώς τις ανωμαλίες για να λάβουν τα αποτελέσματα στον πίνακα εργαλείων σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις με βάση τη σοβαρότητα, την προτεραιότητα και να πληκτρολογήσετε και να τις λάβετε μέσω SMS ή email.

Θα λάβετε απόδοση υλικού SNMP, δοκιμές ping, δοκιμές καθυστέρησης, κατάσταση θύρας, παρακολούθηση χάρτη θυρών, παγίδες SNMP, αντίγραφο ασφαλείας διαμόρφωσης και πολλά άλλα. Είτε πρόκειται για συνομιλίες δικτύου, εφαρμογές, τομείς, τελικά σημεία ή χρήστες, το NetFlow της NinjaOne απλοποιεί την αντιμετώπιση προβλημάτων, ώστε να είστε στην κορυφή.

Η παρακολούθηση Netflow εντοπίζει εύκολα τα σημεία συμφόρησης του δικτύου και επιτρέπει στην οθόνη του να εμφανίζει τα δεδομένα κάθε ώρα μαζί με τα συγκεντρωτικά δεδομένα μεγαλύτερων περιόδων. Ο οδηγός εντοπισμού του NinjaOne ανακαλύπτει νέες συσκευές αυτόματα με βάση το εύρος IP.

Είστε έτοιμοι να γίνετε IT Ninja; Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα, αποκτήστε όλες τις δυνατότητες και μην χάσετε ποτέ κανένα πρόβλημα στο δίκτυό σας.

συμπέρασμα

Η παρακολούθηση της θύρας μεταγωγέα δικτύου είναι μια από τις λιγότερο εμφανείς πτυχές στον κόσμο της παρακολούθησης, αλλά διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον οργανισμό σας. Η συνεχής παρακολούθηση των θυρών μεταγωγέα βοηθά στην αποτροπή της πρόσβασης μη εξουσιοδοτημένων χρηστών σε ευαίσθητα δεδομένα. Η παρακολούθηση θύρας διακόπτη βελτιώνει επίσης την απόδοση και την ισχύ των θυρών, επιτρέποντάς σας να επαληθεύσετε τα ζητήματα από βαθιές πληροφορίες και να βελτιώσετε τους χρόνους απόκρισης.

Επομένως, χρησιμοποιήστε το καλύτερο εργαλείο παρακολούθησης θύρας μεταγωγέα με αυτοματισμό και άψογες δυνατότητες για να παρακολουθείτε το δίκτυό σας και να το προστατεύετε.