6 Αξιόπιστη φιλοξενία TYPO3 για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Η επιλογή ενός παρόχου web hosting στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ιστότοπου TYPO3 για την επιχείρησή σας.

Και όταν το κάνετε σωστά, έχετε πολλή ευελιξία και προσαρμόσιμες επιλογές για να δημιουργήσετε έναν όμορφο και ισχυρό ιστότοπο.

Ένας άλλος ουσιαστικός παράγοντας που πρέπει να προσέξετε είναι το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) για τον ιστότοπό σας. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά τη δύναμη του περιεχομένου σε αυτήν την ψηφιακά καθοδηγούμενη εποχή.

Η δημιουργία μιας διαδικτυακής πελατειακής βάσης δεν είναι μόνο επιλογή αλλά και ανάγκη, και αυτό είναι δυνατό με περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που λαχταράει το κοινό-στόχο σας. Και όσον αφορά το CMS, μπορεί να έχετε ακούσει υπέροχα πράγματα για το WordPress.

Αυτά είναι αλήθεια, αλλά υπάρχουν ορισμένα όρια στον βασικό προγραμματισμό του που μπορεί να σας περιορίσουν στην προσαρμογή και την ευελιξία, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Για αυτό, υπάρχει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, και αυτό είναι TYPO3.

Το TYPO3 είναι ένα CMS που σας βοηθά να προσαρμόσετε περισσότερα, προσφέρει περισσότερες ρυθμίσεις για πολλούς χρήστες και μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερους ιστότοπους.

Ας εμβαθύνουμε για να μάθουμε περισσότερα για το TYPO3 και γιατί αυτό μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το WordPress για εσάς.

Τι είναι το TYPO3;

Το TYPO3 είναι ένα ανοιχτού κώδικα και δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Ιστού (CMS) που βασίζεται σε PHP.

Συντάχθηκε αρχικά από έναν Δανό προγραμματιστή, τον Kasper Skårhøj, το 1997. Ο στόχος της δημιουργίας του TYPO3 CMS ήταν η ανάπτυξη ενός συστήματος ικανού να διαχωρίζει περιεχόμενο και σχεδιασμό, επειδή οι ιστότοποι άρχισαν να γίνονται πιο περίπλοκοι από ποτέ.

Επί του παρόντος, αναπτύσσεται από 300+ συνεισφέροντες. Έχει μια μεγάλη παγκόσμια κοινότητα με περίπου 900 μέλη. Το TYPO3 είναι εξαιρετικό για ιστότοπους, διαδικτυακές εφαρμογές και intranet. Υποστηρίζει ιστότοπους κάθε κλίμακας, από μικρές έως πολυεθνικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τη Wikipedia, το TYPO3 χρησιμοποιείται σε 500k+ εγκαταστάσεις αυτήν τη στιγμή. Βρίσκει χρήση σε πολλούς παγκόσμιους οργανισμούς, με την πλειοψηφία τους να προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες. Αξιοσημείωτες τοποθεσίες που βασίζονται στο TYPO3 είναι η Airbus, η Air France, το Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και άλλα.

Μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του:

 • Αρκετά επεκτάσιμο για υποστήριξη μεγάλων επιχειρήσεων
 • Υποστηρίζει χιλιάδες επεκτάσεις για την επέκταση των λειτουργιών
 • Προσφέρει μεγαλύτερο συντακτικό έλεγχο
 • Παρέχει εξατομικευμένη, λεπτομερή πρόσβαση
 • Επεκτείνει την απαράμιλλη υποστήριξη σε πολύγλωσσους χώρους εργασίας
 • Υποστηρίζει διάφορους τύπους περιεχομένου όπως εικόνες, πίνακες, φόρμες, απλό κείμενο, πολυμέσα κ.λπ.
 • Λειτουργεί σε κάθε λειτουργικό σύστημα και συσκευή.
 • Προσφέρει απίστευτα γρήγορη ταχύτητα ιστότοπου για καλύτερη αφοσίωση και μετατροπές
 • Ασφαλής πλατφόρμα και σέβεται το απόρρητο των χρηστών
 • Υποστηρίζεται από μια ζωντανή κοινότητα και ένα ανθεκτικό εμπορικό οικοσύστημα

Σε τι διαφέρει από το WordPress;

Όπως είπα, το WordPress έρχεται με ορισμένους περιορισμούς για να το προσαρμόσετε ή να αυξήσετε την ευελιξία του. Αλλά, ταυτόχρονα, είναι εξαιρετικό για αρχάριους που δεν έχουν γνώσεις κωδικοποίησης.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί προτιμούν το WordPress λόγω της απλότητας και της φιλικότητας προς τον χρήστη. Το WordPress είναι εξαιρετικό για όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα απλό blog, ιστότοπο χόμπι, ιστότοπο χαρτοφυλακίου, ιστότοπο για μικρές επιχειρήσεις, επιχειρηματική σελίδα κ.λπ.

Τι γίνεται όμως με τους ειδικούς κωδικοποίησης που χρειάζονται λίγη περισσότερη ευελιξία και λειτουργίες για να κάνουν τον ιστότοπό τους να μοιάζει ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκαν;

Το TYPO3 μπορεί να τους βοηθήσει πολύ.

Πρέπει να κάνετε «παρέα» με το TYPO3 και να καταλάβετε πώς λειτουργεί. Στη συνέχεια, θα μπορούσατε να ελέγξετε τα συστήματα διαχείρισης της επιχείρησής σας, να δοκιμάσετε νέα πράγματα στον ιστότοπο παραγωγής και ούτω καθεξής.

 • Αν και μπορεί να τροφοδοτήσει τέλεια μικρούς ιστότοπους, το TYPO3 είναι πιο κατάλληλο για επιχειρήσεις με τις προηγμένες δυνατότητες του.
 • Χρησιμοποιεί μια δενδρική δομή για σελίδες και δημοσιεύσεις, ενώ το WordPress το κάνει σε λίστα.
 • Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει πιο δύσκολη για το TYPO3, καθώς έχει σχεδιαστεί για έμπειρους προγραμματιστές, ενώ το WordPress είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση για όλους.
 • Το TYPO3 διαθέτει ασφάλεια εταιρικού επιπέδου και δυνατότητες όπως αρχεία καταγραφής ελέγχου, έλεγχος ασφαλείας, διαχείριση πρόσβασης κ.λπ. Το WordPress είναι το πιο χρησιμοποιούμενο και κοινό CMS. Ως εκ τούτου, είναι λίγο επικίνδυνο από άποψη ασφάλειας, και τα πρόσθετα και τα θέματα από τρίτους θα μπορούσαν να είναι ευάλωτα σε επιθέσεις.
 • Το TYPO3 είναι εξαιρετικά επεκτάσιμο, επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα με τη σύνδεση σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Όσο για το WordPress, η χρήση πάρα πολλών προσθηκών ή θεμάτων μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπο.
  Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Ωστόσο, η επιλογή ενός από αυτά είναι θέμα χρήσης, επιπέδου δεξιοτήτων και προσωπικής προτίμησης.

Έτσι, εάν έχετε επιλέξει TYPO3, υπάρχει μια επιλογή να ξεκινήσετε με αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία ή να χρησιμοποιήσετε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού. Αναφέρεται το τελευταίο, επομένως δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε τα πάντα και να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας περισσότερο.

Και για να επιλέξετε μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας TYPO3, εδώ είναι μερικοί από τους αξιόπιστους οικοδεσπότες που μπορείτε να αναζητήσετε.

Φιλοξενία A2

Αποκτήστε μια βελτιστοποιημένη, εξαιρετικά γρήγορη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων από Φιλοξενία A2 προσαρμοσμένο για να καλύψει τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Μην ανησυχείτε για τα ποσοστά εγκατάλειψης, τα ποσοστά μετατροπών και τις κατατάξεις SEO, εάν έχετε επιλέξει τη φιλοξενία A2.

Είναι επειδή φιλοξενούν τον ιστότοπό σας στην πλατφόρμα SwiftServer υψηλής απόδοσης με βελτιστοποιημένους διακομιστές. Σας δίνουν την ευελιξία να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή της προτίμησής σας, μαζί με έναν διακομιστή LiteSpeed ​​και δωρεάν SSD.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πρόγραμμα Turbo Server που προσφέρει 20 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας από τους συνηθισμένους διακομιστές. Οι διακομιστές Turbo τους περιλαμβάνουν διακομιστή AMD EPYC και μονάδες δίσκου NVMEe. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να περιμένετε 9 φορές μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, 3 φορές ταχύτερες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, 2 φορές ταχύτερο TTFB και 40% ταχύτερες CPU.

Επιπλέον, δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη ρύθμιση του λογισμικού TYPO3. Απλώς χρησιμοποιήστε το Softaculous από τον πίνακα ελέγχου και εγκαταστήστε το με ένα κλικ και είστε έτοιμοι. Θα σας ειδοποιούν επίσης με ένα αυτοματοποιημένο email κάθε φορά που είναι διαθέσιμη μια νέα έκδοση του λογισμικού TYPO3. Μπορείτε ακόμη και να ενημερώσετε το λογισμικό χωρίς κόπο με ένα μόνο κλικ.

Οι διαρκείς πρακτικές ασφαλείας που υιοθετεί το A2 Hosting μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή κυβερνοεπιθέσεων. Προσφέρουν δωρεάν προστασία HackScan για τον μετριασμό των αμυχών προτού προκαλέσουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στο κιτ ασφαλείας τους είναι ένα διπλό τείχος προστασίας, η πρόληψη ωμής βίας, οι ενημερώσεις χωρίς επανεκκίνηση του KernelCare, η ενισχυμένη προστασία DDoS και πολλά άλλα.

Το A2 Hosting είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές από την έναρξή του το 2003. Ως εκ τούτου, προσφέρουν πολλές εκδόσεις διαφορετικού λογισμικού ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων τόσο των παλαιότερων όσο και των πιο πρόσφατων. Έρχονται στην υπηρεσία υποστήριξης Guru τους, η οποία είναι εξαιρετική, και κάνουν επίσης ΔΩΡΕΑΝ μετεγκατάσταση λογαριασμού. Εγγυούνται 99,90% χρόνο λειτουργίας διακομιστή για να κάνουν τον ιστότοπό σας εξαιρετικά διαθέσιμο και αξιόπιστο.

Το A2 Hosting είναι ένας από τους πιο οικονομικούς οικοδεσπότες ιστού TYPO3, με τιμές που ξεκινούν από 2,99 $/μήνα (όταν χρεώνεται για 3 χρόνια) για 1 ιστότοπο, 100 GB SSD με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Cloudways

Χρήση Cloudways για να αναπτύξετε εφαρμογές TYPO3 χωρίς καμία ανησυχία και να αξιοποιήσετε την καλύτερη απόδοση από κορυφαίους παρόχους cloud όπως AWS, DigitalOcean, GCP, Linode και Vultr για να τροφοδοτήσετε τις εφαρμογές σας. Η εγκατάσταση εφαρμογών TYPO3 στον πάροχο cloud της επιλογής σας είναι εύκολη με λίγα κλικ.

Επιλέξτε την εφαρμογή PHP που είναι διαθέσιμη στο αναπτυσσόμενο μενού. ονομάστε το έργο, τον διακομιστή και τις εφαρμογές σας και διαχειριστείτε τα πάντα με ευκολία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τις θέσεις του διακομιστή, τις προδιαγραφές και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. Σας επιτρέπει να ανοίξετε το διαμορφωμένο Composer για να εγκαταστήσετε το TYPO3 CMS.

Απολαύστε αστραπιαία απόδοση και απίστευτη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας χρησιμοποιώντας τη φιλοξενία που βασίζεται σε SSD για να επιταχύνετε τη διαδικασία της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιούν μια βελτιστοποιημένη στοίβα εφαρμογών χρησιμοποιώντας προρυθμισμένα συστήματα όπως Nginx, Apache, PHP-FPM, κ.λπ. Ενσωματώνονται με το CloudwaysCDN για να προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι επισκέπτες σας.

  50 Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις Συνέντευξης WebSphere

Το Cloudways προσφέρει βελτιστοποιημένες λύσεις προσωρινής αποθήκευσης όπως το Memcached, το Varnish και το Redis για να εξασφαλίσει ταχύτερη και σταθερή απόδοση. Οι διακομιστές τους διαθέτουν PHP 7 και HTTP/2 για να διασφαλίζουν ασφαλείς επικοινωνίες από άκρο σε άκρο από τις εφαρμογές στους επισκέπτες.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία TYPO3 προσφέρει ασφάλεια στους διακομιστές και τους ιστότοπούς σας με ειδικά τείχη προστασίας για να φιλτράρετε την κακόβουλη επισκεψιμότητα και να τους αποκλείσετε. Το Cloudways έρχεται επίσης με διακομιστές αυτόματης θεραπείας για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων διακομιστή προστατεύοντάς τον από ξαφνικά σφάλματα.

Προστατεύουν όλους τους λογαριασμούς με έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων και παρέχουν ασφάλεια από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και εισβολές. Εκτός από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το Cloudways προσφέρει λίστα επιτρεπόμενων IP για να έχει μόνο αξιόπιστη κυκλοφορία, εύκολη εγκατάσταση SSL ΔΩΡΕΑΝ και υψηλή διαθεσιμότητα αυτοματοποιημένων και κατ’ απαίτηση αντιγράφων ασφαλείας.

Το Cloudways επιτρέπει την απρόσκοπτη κατακόρυφη κλιμάκωση της μνήμης RAM και της αποθήκευσης χωρίς αλλαγή των προδιαγραφών του διακομιστή. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 55 παγκόσμια κέντρα δεδομένων, να λάβετε πολλές εκδόσεις PHP όπως PHP 5.6 και PHP 7.x και να τις αλλάξετε με βάση τις απαιτήσεις.

Το Cloudways υποστηρίζει την ενσωμάτωση Git, την κλωνοποίηση διακομιστή και εφαρμογών, την περιοχή σταδιοποίησης και τις διευθύνσεις URL και την ασφαλή πρόσβαση SSH & SFTP. Συνεργαστείτε αποτελεσματικά προσθέτοντας μέλη της ομάδας, εκχωρήστε ρόλους και χρησιμοποιήστε έναν μόνο λογαριασμό για να διαχειριστείτε πολλές ομάδες.

Τα προγράμματα Cloudways ξεκινούν από μόλις 10 $/μήνα για 1 GB RAM, 25 GB αποθηκευτικό χώρο, 1 CPU και 1 TB εύρος ζώνης.

Πλατφόρμα.sh

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη φιλοξενία TYPO3 επιλέγοντας Πλατφόρμα.sh. Από την ευέλικτη ανάπτυξη έως την παραγωγή σε επίπεδο επιχείρησης για έργα TYPO3, σας βοηθά να ανακαλύψετε τρόπους για να βρείτε μια άψογη εμπειρία φιλοξενίας Ιστού. Επιταχύνετε τα έργα TYPO3 και ενσωματώστε τους προγραμματιστές σας εύκολα με αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή.

Διαχειρίζεται τις λειτουργίες και την υποδομή σας για να σας βοηθήσει να εστιάσετε την ομάδα σας στην ανάπτυξη εξαιρετικών κωδίκων, στη δοκιμή τους και στην εκκίνηση ιστότοπων. Το Platform.sh είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα ακριβές αντίγραφο παραγωγής, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε αλλαγή κώδικα και, όταν είστε ικανοποιημένοι, να ξεκινήσετε με επιτυχία.

Κλιμακώστε προς τα πάνω ή προς τα κάτω με χάρη χωρίς να συνεπάγετε διακοπές λειτουργίας με τη σταθερή υποδομή του Platform.sh. Η γερμανική περιφέρειά τους σάς παρέχει υψηλού επιπέδου συμμόρφωση και ασφάλεια δεδομένων. Επιπλέον, έχετε αποτελεσματική διαχείριση κύκλου ζωής εφαρμογών και στιβαρή υποδομή.

Το Platform.sh εξουσιοδοτεί τους προγραμματιστές σας TYPO3 προσφέροντας εργαλεία όπως το Git για να διαμορφώνουν αυτόματα το σύμπλεγμα διακομιστών σας και να διαχειρίζονται έργα απευθείας από το τερματικό σας. Ό,τι κάνετε στη διεπαφή χρήστη του Platform.sh, μπορείτε επίσης να το κάνετε στο τερματικό χρησιμοποιώντας τη διεπαφή γραμμής εντολών τους.

Καθώς προσφέρουν υποστήριξη Composer, δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια τον κατάλογο προμηθευτών. Απλώς πιέστε το composer.json και αφήστε τον να χειριστεί τα υπόλοιπα.

FastComet

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία TYPO3 από FastComet σας βοηθά να παραμείνετε επικεντρωμένοι σε βασικές πτυχές της επιχείρησής σας και να την αναπτύξετε εκθετικά καθώς χειρίζονται οτιδήποτε άλλο. Η απόδοση πέρα ​​από τις προσδοκίες και τα χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα λίγα πράγματα που κάνουν το FastComet μια σοφή επιλογή.

Αποκτήστε πρόσβαση στη βάση δεδομένων και τα αρχεία σας με 300% επιπλέον ταχύτητα χρησιμοποιώντας ένα cloud μόνο SSD σε σύγκριση με υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού που δεν είναι SSD. Το FastComet χρησιμοποιεί δωρεάν Cloudflare CDN για να βοηθήσει στη διανομή περιεχομένου οπουδήποτε στον κόσμο. Χρησιμοποιούν επίσης τον πιο ισχυρό και δημοφιλή πίνακα ελέγχου φιλοξενίας – cPanel για εύκολη διαχείριση λογαριασμού φιλοξενίας σε 29 γλώσσες.

Το FastComet προσφέρει βελτιστοποιημένη φιλοξενία TYPO3, συμπεριλαμβανομένων λύσεων όπως το FastGuard για ασφάλεια, το RocketBooster (Cachewall με βάση το βερνίκι) για την ταχύτητα, την προσωρινή μνήμη LiteSpeed ​​και την Παρακολούθηση πόρων του παρατηρητή.

  Συγχρονισμός σημειώσεων συγκεκριμένων ιστότοπων σε υπολογιστές

Λαμβάνετε επίσης τις πιο πρόσφατες εκδόσεις MySQL και PHP, cloud μόνο για SSD, HTTP/2, προσωρινή αποθήκευση Opcode, Let’s Encrypt SSL και βελτιστοποιημένη επεξεργασία στατικού περιεχομένου. Όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή με εβδομαδιαία και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ΔΩΡΕΑΝ, μαζί με αποτελεσματικές μετεγκαταστάσεις των email, των αρχείων και των βάσεων δεδομένων σας χωρίς διακοπές λειτουργίας.

Προσφέρουν επίσης δωρεάν μεταφορά domain και σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε για ένα χρόνο. Ενσωματώστε το FastComet με 450+ διαθέσιμες εφαρμογές σε δευτερόλεπτα και λάβετε απεριόριστη υποστήριξη προτεραιότητας 24/7. Η τιμή τους ξεκινά από 3,95 $/μήνα.

InterServer

InterServer είναι επίσης μια καλή επιλογή αν ψάχνετε για έναν πάροχο φιλοξενίας TYPO3 για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο υψηλής κλιμάκωσης. Προσφέρουν κοινόχρηστη, αποκλειστική και VPS φιλοξενία για το TYPO3. Όλα τα πακέτα που προσφέρουν περιλαμβάνουν ένα σενάριο εγκατάστασης με 1 κλικ, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Αυτή η πλατφόρμα διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί με εξαιρετική ταχύτητα και σταθερότητα χρησιμοποιώντας πρακτικές και λύσεις βιομηχανικού επιπέδου. Ο InterServer αξιοποιεί τον χώρο αποθήκευσης ultra-SSD για μεγαλύτερη ταχύτητα τοποθεσίας. Εγγυούνται επίσης 99,90% χρόνο λειτουργίας, ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει διαθέσιμος στους χρήστες σας τις περισσότερες φορές.

Η ομάδα του InterServer ενημερώνει όλα τα πρόσθετα και το βασικό λογισμικό TYPO3, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για ευπάθειες ασφαλείας. Επιπλέον, προσφέρουν προστασία InterShield για την προστασία του ιστότοπού σας από επιθέσεις.

Επιπλέον, λαμβάνετε έως και 30 αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά του ιστότοπού σας για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε δεδομένα. Κάνουν επίσης ΔΩΡΕΑΝ μετεγκατάσταση ιστότοπου εάν χρησιμοποιείτε ήδη φιλοξενία TYPO3 από άλλους παρόχους φιλοξενίας. Μπορείτε να ενσωματώσετε 450+ εφαρμογές cloud, να αποκτήσετε απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστο εύρος ζώνης και χώρο αποθήκευσης.

TMDHosting

TMDHosting είναι γνωστό για την ανώτερη απόδοση και την εξαιρετική του ταχύτητα για πλήρως διαχειριζόμενη φιλοξενία ιστού TYPO3. Προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση του λογισμικού TYPO3 και αν χρειαστεί να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας, η ομάδα Dedicated Transfer μπορεί επίσης να το κάνει δωρεάν.

Μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητες φιλοξενίας για το TYPO3 για να προσθέσετε νέες εγκαθιστώντας εκατοντάδες χρήσιμες προσθήκες κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ. Για να βελτιώσετε την αισθητική του ιστότοπού σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο που επιθυμείτε και να τους αφήσετε να το εγκαταστήσουν για εσάς.

Με την εμπειρία 10+ στη φιλοξενία ιστοσελίδων, η TMDHosting φροντίζει για τις ενημερώσεις λογισμικού TYPO3 για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερη απόδοση, ταχύτητα και ασφάλεια. Παρέχουν Softaculous για εύκολες εγκαταστάσεις με 1 κλικ για 300+ εφαρμογές, δωρεάν Cloudflare CDN για τη διανομή περιεχομένου στους πελάτες σας με μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδων και αξιοπιστία.

Το TMDHosting προσφέρει μονάδες SSD με τεχνολογία Intel και τρία επίπεδα κρυφής μνήμης – APC, opCache και Varnish για 20 φορές ταχύτερη φόρτωση σελίδων και συμβάλλει στη βελτίωση της κατάταξής σας στο SEO. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το Spam Experts, ένα κορυφαίο λογισμικό ασφάλειας email που είναι ενσωματωμένο στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας ΔΩΡΕΑΝ, ώστε να έχετε μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα.

Επιπλέον, προσφέρουν ένα τείχος προστασίας που βασίζεται στον ιστό από την BitNinja για τον αποκλεισμό διαδικτυακών απειλών. Διαχειριστείτε τα αρχεία, τα email και την εφαρμογή σας χρησιμοποιώντας τον ισχυρό πίνακα ελέγχου, cPanel, που περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδιά τους. Προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ καθημερινά και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων και την εκτέλεση επαναφοράς δεδομένων.

Το TMDHosting προσφέρει επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 2,95 $/μήνα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

συμπέρασμα

Μην κάνετε τυπογραφικό λάθος ενώ επιλέγετε μια λύση φιλοξενίας ιστού TYPO3 για να ενισχύσετε τον ιστότοπο και την επιχείρησή σας 😎.

Επιλέξτε οποιονδήποτε από τους παρόχους φιλοξενίας TYPO3 που ανέφερα παραπάνω και ξεκινήστε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενό σας χωρίς ανησυχίες για να μεταφέρετε το παιχνίδι περιεχομένου σας στο επόμενο επίπεδο μαζί με την αξία της επιχείρησής σας.