50% περισσότερες θύρες, 100% περισσότερη ισχύς

Βασικά Takeaways

  • Ο φορτιστής Ugreen Nexode Pro 65W είναι συμπαγής, ελαφρύς και ισχυρός, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε έως και τρεις συσκευές γρήγορα.
  • Είναι πιο προσιτό από τον διπλό φορτιστή USB-C 35 watt της Apple και διαθέτει επιπλέον θύρα USB.
  • Ο φορτιστής διαθέτει πτυσσόμενο βύσμα για φορητότητα, αλλά συνοδεύεται μόνο από βύσμα ΗΠΑ, επομένως απαιτείται προσαρμογέας ταξιδιού για διεθνή ταξίδια.

Σήμερα, σχεδόν τα πάντα επαναφορτίζονται μέσω θύρας USB. Ωστόσο, δεν παρέχονται όλες οι συσκευές με φορτιστή USB—ειδικά τα τηλέφωνα Apple. Παρόλο που παρέχει ένα τούβλο φόρτισης για MacBook, τα βασικά μοντέλα συνήθως λαμβάνουν απλώς ένα τούβλο ισχύος που αποδίδει 35 watt και δύο θύρες USB-C. Η Ugreen προσφέρει το Nexode Pro 65W, το οποίο κοστίζει λιγότερο, ενώ φορτίζει περισσότερο και το κάνει πιο γρήγορα.

Φορτιστής τοίχου Ugreen Nexode Pro 65W

$45 $50 Εξοικονομήστε $5

Ο Ugreen Nexode Pro 65W είναι ένας φορτιστής GaN τριών θυρών που σας επιτρέπει να φορτίζετε όλες τις συσκευές σας γρήγορα. Είναι συμπαγές και ελαφρύ, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε καθημερινά χωρίς να προσθέτετε επιπλέον βάρος και όγκο στην τσάντα σας.

Μάρκα Ugreen

Έξοδος 2x USB-C, 1x USB-A

Είσοδος 100-240V AC

Ισχύς εξόδου 65W

Χρώμα Γκρι

Βάρος 109g

Διάσταση 5,6 x 4,2 x 3,4 εκ

Μοντέλο Nexode Pro

Πλεονεκτήματα

  • Ελαφρύ και φορητό
  • Μπορεί να φορτίσει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα
  • Έξοδος 65 watt για γρήγορη φόρτιση

Μειονεκτήματα

  • Ζεσταίνεται αρκετά όταν φορτίζει τρεις συσκευές

Ένας μικρός και τσέπης γρήγορος φορτιστής

Jowi Morales / MakeUseOf

Το Ugreen Nexode Pro 65 watt είναι ένα μικρό γκρι πλαστικό τούβλο που ζυγίζει μόλις 109 γραμμάρια (3,84 oz) και έχει διαστάσεις μόλις 5,6 x 4,2 x 3,4 cm (2,2 x 1,65 x 1,34 ίντσες), δίνοντάς του όγκο περίπου 80 κυβικά εκ. Αντίθετα, το Συμπαγής προσαρμογέας ισχύος διπλής θύρας USB-C 35 watt που συνοδεύει το MacBook Air 15 ιντσών ζυγίζει 104 γραμμάρια αλλά έχει διαστάσεις 5,2 x 5,2 x 3,1 cm—ή περίπου 84 κυβικά cm.

  Είναι το PacSun νόμιμο;

Αν και το Nexode Pro είναι μικρότερο από τον φορτιστή της Apple, αποδίδει σχεδόν διπλάσια ισχύ στα 65 watt, που σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, διαθέτει μια επιπλέον θύρα USB-A, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιείτε τρεις συσκευές αντί για τις δύο στις οποίες σας περιορίζει ο φορτιστής της Apple.

Α, και κάτι ακόμα… το Nexode Pro 65W κοστίζει 55,99 $ στον ιστότοπο της Ugreen, καθιστώντας το 3 $ πιο προσιτό από τον προαναφερθέντα φορτιστή της Apple.

Το Nexode Pro διαθέτει επίσης πτυσσόμενο βύσμα, εξασφαλίζοντας συμπαγή μορφή όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Θα χωρούσε εύκολα στο σακίδιο ή στην τσάντα ώμου σας χωρίς να ανοίξει δύο τρύπες σε αυτό. Ωστόσο, αυτό παρέχεται μόνο με βύσμα στις ΗΠΑ, επομένως εάν ταξιδεύετε στην Ευρώπη ή σε άλλες χώρες με διαφορετικό στυλ βύσματος, χρειάζεστε έναν προσαρμογέα ταξιδιού μαζί σας.

Φορτίστε το φορητό υπολογιστή, το tablet και το smartphone σας

Jowi Morales / MakeUseOf

Εκτός από την υψηλότερη ισχύ εξόδου του, το Nexode Pro 65W διαθέτει μία ακόμη θύρα USB. Αν και πρόκειται για θύρα USB-A, πιθανότατα έχετε ακόμα μερικές συσκευές που τη χρησιμοποιούν, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα νέο καλώδιο USB-C απλώς για να τις επαναφορτίσετε (συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων).

Έτσι, με τις τρεις θύρες USB του, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το Nexode Pro 65W μοιράζει την έξοδο φόρτισής του στις διαθέσιμες θύρες του.

  Ελέγξτε εάν η εικόνα προφίλ σας στο LinkedIn είναι καλή ή χρειάζεται βελτίωση

USB-C1

65W

45W

45W

45W

USB-C2

65W

20W

7,5 W

7,5 W

USB-A

22,5 W

18W

7,5 W

7,5 W

Εάν χρειάζεστε γρήγορη φόρτιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις δύο πρώτες θύρες και η συσκευή σας θα πρέπει να φορτιστεί γρήγορα. Αλλά για τις περισσότερες ημερήσιες χρήσεις, η έξοδος 45W και 20W των δύο θυρών USB-C (όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα) θα πρέπει να είναι υπεραρκετή. Εξάλλου, τα δύο MacBook Air μου (ένα M1 και ένα M2 15 ιντσών) και τα δύο ξεπερνούν τα 45 W μέσω της θύρας USB-C, ενώ το iPhone 14 Pro Max φτάνει τα 27 W.

Έτσι, ακόμα κι αν χρησιμοποιώ το φορητό υπολογιστή και το smartphone 15 ιντσών μου όλη την ημέρα, θα εξακολουθούσα να έχω πλήρη στάθμη μπαταρίας όταν κάνω ρολόι. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις τρεις θύρες όταν φορτίζετε τις συσκευές σας τη νύχτα. Παρά το γεγονός ότι λειτουργούν οι δύο κάτω θύρες (USB-C2 και USB-A) με ισχύ μόλις 7,5 watt, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να σας προσφέρει πλήρη φόρτιση για τις περισσότερες συσκευές όταν ξυπνάτε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το USB-C1 45 watt για να επαναφορτίσετε το power bank σας ενώ είστε στο κρεβάτι και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε USB-C2 και USB-A για να φορτίσετε το τηλέφωνο και τα ακουστικά σας. Εξάλλου, η αργή φόρτιση μπορεί να αυξήσει οριακά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας.

Μέση απόδοση ισχύος και θερμοκρασία λειτουργίας

Jowi Morales / MakeUseOf

Αν και το Nexode Pro μπορεί να αποδώσει 65 watt στις συσκευές σας, παίρνει πολύ περισσότερα από αυτό από την πρίζα. Σύμφωνα με τις δοκιμές μας με ένα έξυπνο βύσμα, ο φορτιστής καταναλώνει έως και 75 watt με δύο συσκευές συνδεδεμένες – ένα MacBook Air 15 ιντσών που λαμβάνει 44 watt από το USB-C1 και ένα iPhone συνδεδεμένο στο USB-C2.

  Τι είναι οι μικροσυναλλαγές και γιατί οι άνθρωποι τις μισούν;

Αν και δεν έχω ενεργή ένδειξη εξόδου watt από το καλώδιο Lightning του iPhone, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η θύρα ωθεί προς τα έξω στα μέγιστα 20 watt. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι ο φορτιστής παρέχει 64 watt στις δύο συσκευές μου.

Jowi Morales / MakeUseOf

Βλέπουμε ότι ο φορτιστής χρησιμοποιεί έως και 11 watt για τη δική του λειτουργία και σπαταλά μερικά ως θερμότητα, δίνοντάς του απόδοση περίπου 85%. Ζεσταίνει αρκετά, φτάνοντας μέχρι τους 62,9 βαθμούς Κελσίου με τρεις συσκευές να αντλούν ισχύ από αυτό. Ωστόσο, η απόδοση και η θερμοκρασία του αναμένονται για έναν φορτιστή αυτού του μεγέθους.

Το μικρό σας Power Brick για καθημερινή χρήση

Ο φορτιστής Ugreen Nexode Pro 65W είναι ο τέλειος γρήγορος φορτιστής για την καθημερινή σας τσάντα. Είναι μικρό και διακριτικό, επιτρέποντάς σας να το βάλετε σε μια μικρή τσέπη, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή για το τηλέφωνο και το φορητό υπολογιστή σας.

Και αν βρεθείτε σε ένα αυτοσχέδιο ταξίδι, θα πρέπει να είναι αρκετό για να τροφοδοτήσετε τον ταξιδιωτικό σας εξοπλισμό ενώ κοιμάστε, εξασφαλίζοντας πλήρη μπαταρία για το τηλέφωνό σας, τα ακουστικά και το power bank την επόμενη μέρα.

Φορτιστής τοίχου Ugreen Nexode Pro 65W

$45 $50 Εξοικονομήστε $5

Ο Ugreen Nexode Pro 65W είναι ένας φορτιστής GaN τριών θυρών που σας επιτρέπει να φορτίζετε όλες τις συσκευές σας γρήγορα. Είναι συμπαγές και ελαφρύ, επιτρέποντάς σας να το μεταφέρετε καθημερινά χωρίς να προσθέτετε επιπλέον βάρος και όγκο στην τσάντα σας.

Μάρκα Ugreen

Έξοδος 2x USB-C, 1x USB-A

Είσοδος 100-240V AC

Ισχύς εξόδου 65W

Χρώμα Γκρι

Βάρος 109g

Διάσταση 5,6 x 4,2 x 3,4 εκ

Μοντέλο Nexode Pro