50+ καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών 2023 – (Τα Windows Top List)

Ψάχνετε για τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών; Σήμερα, στον καθένα μας αρέσει να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Επειδή είναι ένα μεγάλο ανακουφιστικό από το άγχος. Κονσόλες όπως το Playstation και το Xbox είναι αποκλειστικές συσκευές για παιχνίδια. Αυτά παρέχουν μια από τις καλύτερες εμπειρίες στους χρήστες. Αλλά όλοι δεν μπορούν να αγοράσουν μια αποκλειστική συσκευή για σκοπούς gaming, μόνο που μπορούν να παίξουν παιχνίδια PSP με τρίτο λογισμικό. Τότε είναι που ο υπολογιστής έρχεται στη διάσωση. Επειδή μπορούμε εύκολα να παίξουμε παιχνίδια και στον υπολογιστή, επίσης, είναι συνήθως διαθέσιμο στο σπίτι όλων.

Υπάρχει ένας συγκεκριμένος μύθος που κυκλοφορεί ότι χρειάζεστε μια κάρτα γραφικών για να παίξετε παιχνίδια σε έναν υπολογιστή. Δεν είναι απολύτως αλήθεια. Ναι, μια κάρτα γραφικών θα αυξήσει την ποιότητα του παιχνιδιού και της κάρτας γραφικών. Αλλά δεν είναι υποχρεωτικό. Για ορισμένα παιχνίδια, δεν είναι όλα για αυτούς. Μπορεί κανείς ακόμα να παίξει παιχνίδια σε υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Σημαίνει ότι εάν έχετε έναν υπολογιστή με τυπική διαμόρφωση, τότε μπορείτε να παίξετε παιχνίδια και σε αυτόν.

Σήμερα, θα παρουσιάσουμε τα καλύτερα παιχνίδια για υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Κατά τη δημιουργία της λίστας, δώσαμε έμφαση στο παιχνίδι, τα χαρακτηριστικά, τη συμβατότητα και άλλα χαρακτηριστικά που παρέχουν την καλύτερη εμπειρία. Ανάλογα δίνονται και οι βαθμολογίες. Κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια θα είναι αρκετά αποτελεσματικό σε έναν τυπικό υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών. Πλοηγηθείτε εύκολα σε οποιοδήποτε από αυτά μέσω της παρακάτω λίστας:

Τα καλύτερα παιχνίδια χωρίς κάρτες γραφικών για υπολογιστή.

 • Assassin’s Creed.
 • Need For Speed: High Stakes.
 • Need For Speed: Underground.
 • GTA Vice City.
 • GTA San Andreas.
 • Μαξ Πέιν.
 • Ελέγξτε τον πλήρη πίνακα
 •   Πώς να διορθώσετε τον υπολογιστή πηγαίνει αυτόματα στο BIOS

  1. Assassin’s Creed.

  Το Assassin’s Creed είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που δεν χρειάζονται υποστήριξη κάρτας γραφικών για να παίξουν. Ωστόσο, αυτό παρέχει διαδραστικά γραφικά.

  Είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και σας παρέχει πολλή περιέργεια όταν ολοκληρώνετε τις αποστολές του και οι επόμενες απαιτητικές εργασίες είναι συναρπαστικές. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε για Windows, PS3 και Xbox. Ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ο Desmond Miles.

  2. Need for Speed ​​High Stakes.

  Το Need for Speed ​​είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι αγώνων και μπορούμε να το παίξουμε χωρίς κάρτα γραφικών. Αυτά τα παιχνίδια σας προσφέρουν πολλή απόλαυση στους αγώνες. Σε αυτό το Παιχνίδι, το αγωνιστικό σας αυτοκίνητο ανταγωνίζεται άλλα με πολύ υψηλή ταχύτητα.

  Το παιχνίδι παρέχει ελκυστικές σκηνές από δρόμους, λόφους, δάση κ.λπ. Δίνει επίσης την εικονική εμπειρία οδήγησης του αυτοκινήτου και μπορείτε επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα του οχήματός σας για να ανταγωνιστείτε τον εχθρό. Δοκιμάστε το μια φορά και δείτε τα αποτελέσματα.

    Πώς να διατηρήσετε το φορητό υπολογιστή σας ανοιχτό με κλειστό καπάκι στα Windows 10

  3. Need for Speed ​​Underground.

  Το Need for Speed ​​Underground είναι μια άλλη απλοποιημένη έκδοση του Need for Speed, η οποία μπορεί επίσης να παιχτεί χωρίς κάρτα γραφικών. Αυτό το παιχνίδι σας παρέχει τις ελκυστικές σκηνές των Δρόμων της πόλης, των υπόγειων δρόμων και των δασών.

  Σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να κερδίσετε τον αγώνα για να αυξήσετε τη φήμη σας και στο τέλος, μπορείτε να προκαλέσετε επαγγελματίες δρομείς να απολαύσουν περισσότερη διασκέδαση. Αυτό το παιχνίδι σας παρέχει εκπληκτικά γραφικά με ελκυστικά χρώματα και σχέδια. Απολαμβάνεις αυτό το παιχνίδι.

  4. GTA Vice City.

  Το GTA Vice city είναι ένα άλλο δημοφιλές παιχνίδι μεταξύ των παιδιών. Είναι μια περιπέτεια που σας προσφέρει διαφορετικές αποστολές τύπου για να ολοκληρώσετε. Σε αυτό το παιχνίδι, είστε ελεύθεροι να μετακινηθείτε οπουδήποτε και μπορείτε να πάρετε οτιδήποτε από το αυτοκίνητο πόλης, όπλα, λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.

  Το παιχνίδι σας προσφέρει επίσης διαφορετικά cheat για να το κάνετε πιο απλό όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Αυτό το παιχνίδι βασίζεται στην ιστορία ενός κλέφτη που μπορεί να κάνει τα πάντα για τα χρήματα. Το παιχνίδι σας παρέχει ελκυστικά γραφικά με διαφορετικές σκηνές.

  5. GTA San Andreas.

  Το GTA San Andreas είναι το πιο διάσημο παιχνίδι PS2 και PC, το οποίο έχει κατεβάσει χιλιάδες φορές από χρήστες υπολογιστών. Αυτά τα παιχνίδια σας προσφέρουν ελκυστικά γραφικά, μετά το Vice City και τον μεγαλύτερο κόσμο για εξερεύνηση. Επιτρέπει την ενεργοποίηση διαφορετικών απατεώνων όπως Χωρίς αστυνομία, Όπλα, ιπτάμενα αυτοκίνητα, υγεία κ.λπ.

    Δεν είναι όλα τα 5G ίσα: Επεξήγηση κυμάτων χιλιοστών, χαμηλής ζώνης και μεσαίας ζώνης

  Μπορείτε να ολοκληρώσετε διαφορετικές αποστολές και να κερδίσετε διαφορετικά χρηματικά ποσά. Το παιχνίδι σας προσφέρει περισσότερη διασκέδαση όταν η αστυνομία είναι πίσω σας και πρέπει να ξεφύγετε από την αστυνομία χρησιμοποιώντας διαφορετικά κόλπα. Δοκιμάστε το μόλις ξεχάσετε τα πάντα αφού το παίξετε.

  6. Max Payne (Σειρά).

  Το Max Payne είναι ένα άλλο παιχνίδι περιπέτειας. Το παιχνίδι σας παρέχει την καλύτερη ποιότητα μουσικής υπόκρουσης, ελκυστικά γραφικά και πολλές διαφορετικές αποστολές με διαφορετικές προκλήσεις. Η ιστορία για έναν ντετέκτιβ που πρέπει να διευθετήσει διαφορετικές αποστολές για να βρει διαφορετικές ενδείξεις για να ολοκληρώσει την εργασία.

  Ο κύριος χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι ο Max Payne. Το παιχνίδι σας προσφέρει διαφορετικούς τύπους όπλων και σφαιρών. Προσφέρει επίσης διαφορετικές σκηνές σκιών και φωτός στην περιοχή των εγκληματιών.

  Ακολουθούν μερικά ακόμη διαθέσιμα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν χωρίς κάρτα γραφικών.

  Παιχνίδια pc χωρίς κάρτα γραφικών

  Λίστα παιχνιδιών υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών Counter Strike SeriesCall of Duty SeriesAge of Empires 1-3Project IGI 1-2Freedom FightersPrince Of Persia: Sands Of Time SeriesPortal 1 & 2EA Cricket 07FIFA 14Need For Speed ​​SeriesBattleMeedal εκδ AssaultMinecraftWarcraft SeriesGunpointBurnout: ParadiseHalf-Life 2Delta Force Black Hawk DownRome Total WarMedal of Honor SeriesThe Incredible HulkFar CryHitman: Blood MoneyDeadpoolSniper Elite 1 & 2Pro EvolutionSoccerThimbleweedSimpleThimbleweedSearch. Dead CellsInto the BreachSubnauticaDonut CountyReturn of the Obra DinnStar Control: OriginsTotally Accurate BattlegroundsCrossCodeCelesteDUSKΠρωτότυπο 1 & 2

  Εν κατακλείδι, ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η λίστα με τα καλύτερα χωρίς κάρτα γραφικών για υπολογιστή. Μοιραστείτε αυτά τα παιχνίδια και με τους φίλους σας. Επίσης, πείτε μας το αγαπημένο σας rite παιχνίδι για υπολογιστή στα παρακάτω σχόλια, ώστε να τα προσθέσουμε και εμείς στη λίστα.