5 Πόροι για να μάθετε Pine Script και να δημιουργήσετε δείκτες Tradingview

Το Pine Script έχει ως στόχο να ενισχύσει την εμπειρία σας στο Tradingview. Μείνετε έτοιμοι να ελέγξετε τους πόρους για να το μάθετε.

TradingView είναι μια premium πλατφόρμα χαρτογράφησης cross-platform με πρόσβαση σε μια σειρά από αγορές και ανταλλαγές.

Αυτό ταιριάζει τόσο σε νεοφερμένους όσο και σε επαγγελματίες για να κάνουν τη ζωή τους εύκολη με τις συναλλαγές. Με εξαιρετική διαθεσιμότητα μεσιτών, το TradingView είναι προκατειλημμένο προς την τεχνική ανάλυση των τάσεων της αγοράς.

Αλλά το εμπόριο μπορεί να είναι δύσκολο χωρίς εργαλεία ανάλυσης. Και εκεί ακριβώς εμφανίζονται οι προσαρμοσμένοι δείκτες. Το TradingView υποστηρίζει τη δημιουργία δεικτών με το εγχώριο PineScript.

Η Pine Script είναι μια ελαφριά γλώσσα προγραμματισμού αποκλειστικά για το Tradingview. Μπορείτε να μάθετε Pine Script χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης. Ωστόσο, θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στα ύψη με οποιαδήποτε προηγούμενη έκθεση στον προγραμματισμό (Python).

Ο σκοπός του Pine Script είναι να δημιουργήσει προσαρμοσμένους δείκτες, στρατηγικές και ειδοποιήσεις συναλλαγών για να διατηρήσει ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων επενδυτών.

Θα βρείτε πολλούς δείκτες προβολής συναλλαγών που έχουν αναπτυχθεί στο Pine Script από άλλους χρήστες.

Για παράδειγμα, αυτό σας λέει για τα υψηλά και τα χαμηλά σε ένα χρονικό διάστημα που καθορίζεται από τον χρήστη:

  Ο Δυναμικός Περιοδικός Πίνακας είναι ένα διαδραστικό εργαλείο για τους λάτρεις της χημείας [Web]

Μερικά από αυτά είναι σενάρια ανοιχτού κώδικα με κώδικα διαθέσιμο στο Tradingview με κάθε τέτοιο σενάριο.

Ένας από τους πιο σύνθετους δείκτες, που ονομάζεται VADER, σας λέει για τις τάσεις αγοράς και πώλησης στην αγορά:

Αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι προσαρμοσμένοι δείκτες στο TradingView, οι πιο ωφέλιμοι θα αναπτυχθούν μόνοι σας με το Pine Script.

Καθώς η γλώσσα υπόσχεται μια απλοποιημένη καμπύλη εκμάθησης, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους πόρους για να ξεκινήσουμε.

Προγραμματισμός TradingView PineScript

Αυτό Μάθημα Pine Script για το Udemy είναι για απόλυτους αρχάριους.

Ξεκινώντας με τα βασικά, το μάθημα προχωρά στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων δεικτών, συνδυάζοντας πολλαπλούς δείκτες και διδάσκει δεξιότητες για την αποφυγή συνδρομών premium στο TradingView.

Επιπλέον, αυτό σας βοηθά να αυτοματοποιήσετε τη λογική των συναλλαγών και να ορίσετε ειδοποιήσεις συναλλαγών για να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο οθόνης σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα με έναν δωρεάν λογαριασμό TradingView. Έχετε επίσης πρόσβαση σε αυτό το μάθημα εφ’ όρου ζωής και ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης στο τέλος.

Οδηγός για αρχάριους Pine Script

Οδηγός για αρχάριους Pine Script είναι μια δωρεάν πηγή εκμάθησης Pine από την Art of Trading. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μετεγκατάσταση και στις επί πληρωμή εκδόσεις τους.

  Ένας ολοκληρωμένος οδηγός [+ 4 Software]

Όπως φαίνεται από το όνομα, μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στο Pine από την αρχή. Επιπλέον, η πρώτη ενότητα εισάγει τον προγραμματισμό στους υποψηφίους εισαγωγικού επιπέδου, ακολουθούμενο από τα βασικά στοιχεία του Pine.

Αυτό το βασικό μάθημα τελειώνει με τη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου σεναρίου Pine.

Τέλος, μπορείτε επίσης να δείτε μια σύντομη έκδοση αυτού του δωρεάν μαθήματος στο YouTube.

Προγραμματισμός PineScript

Αυτό το πριμ Προγραμματισμός PineScript Το μάθημα έχει 5+ ώρες υλικού βίντεο με 50+ παραδείγματα κώδικα για να σας βοηθήσει με το TradingView.

Αυτή η ενότητα που ενημερώνεται τακτικά θα αποδειχθεί και πάλι χρήσιμη στους μη κωδικοποιητές που προσπαθούν να αναπτύξουν τα δικά τους σενάρια.

Μετά τα βασικά, το μάθημα προχωρά στην κάλυψη ενσωματωμένων συναρτήσεων, μεταβλητών και δημιουργίας ειδοποιήσεων συναλλαγών. Αργότερα, θα ολοκληρώσετε τη δημιουργία στρατηγικών και τη σχεδίαση στο PineScript.

Και αν είστε αρκετά τυχεροί, μπορείτε να λάβετε το μάθημα χωρίς κόστος, καθώς ο συγγραφέας δίνει δωρεάν μία συνδρομή ανά μήνα.

Μάθημα Pine Script

Αυτό είναι ένα δωρεάν, λεπτομερές κείμενο Μάθημα PineScript από το TradingCode.net.

  Τι είναι το κουμπί στιγμιότυπου οθόνης iPhone

Ξεκινώντας με τα βασικά στοιχεία του Pine, αυτό συνεχίζει να καλύπτει στρατηγικές TradingView, διάφορους τύπους εισόδων, δείκτες, στρατηγικές και ρυθμίσεις σεναρίων, γραφήματα, σχέδια κ.λπ.

Η τεχνική ανάλυση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ενότητας, μαζί με το backtesting της στρατηγικής. Τέλος, το μάθημα τελειώνει με μαθήματα διαχείρισης χρημάτων.

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, υπήρχαν 25 κεφάλαια που περιελάμβαναν 211 μαθήματα με περισσότερες από 500 εικόνες για να καλύψουν την απουσία του βίντεο.

Pine Script (TradingView)

Αυτό είναι ένα άλλο κείμενο βαρύ Μάθημα PineScript με τη μορφή ενός ενιαίου άρθρου. Το μάθημα ξεκινά με την εισαγωγή, τα πλεονεκτήματα και τις εναλλακτικές του Pine Script.

Στη συνέχεια, το περιεχόμενο περιλαμβάνει έλεγχο στρατηγικής, ρύθμιση ειδοποιήσεων συναλλαγών, τροποποίηση σεναρίου και δημιουργία προσαρμοσμένων δεικτών.

Τέλος, αυτή είναι μια εισαγωγική ενότητα που μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς καμία τεχνογνωσία κωδικοποίησης.

συμπέρασμα

Η εκμάθηση του PineScript είναι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε το μέγιστο. Επιπλέον, το Pine έχει αναπτυχθεί για να κάνει περισσότερα σε λιγότερα, ώστε κάθε αρχάριος να μπορεί να ξεκινήσει, να αναπτυχθεί και να βοηθήσει άλλους να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις.

Αλλά όχι μόνο αυτό, έχουμε συνοψίσει ορισμένα ρομπότ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για να ενεργοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτογράφηση.