5 Προσθήκες WordPress χωρίς κωδικό πρόσβασης για απρόσκοπτες συνδέσεις grtechpc.org

Ο ιστότοπός σας είναι το πρόσωπο της διαδικτυακής σας παρουσίας, επομένως είναι απαραίτητο να διασφαλίσετε μια ομαλή και βολική εμπειρία για τους πελάτες σας, καθώς θα καθορίσει τη συνολική εμπειρία χρήστη.

Οι περισσότερες διαδικτυακές πλατφόρμες απαιτούν από τους χρήστες να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και να συνδέονται κάθε φορά για να έχουν πρόσβαση στο προφίλ τους. Και αυτό συλλογικά γίνεται ένας σωρός προσωπικών πληροφοριών που πρέπει να θυμούνται οι χρήστες, που είναι πολλά δεδομένα για παρακολούθηση. 🧠

Υπάρχει πιθανότητα οι χρήστες να μην θέλουν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό στον ιστότοπό σας μόνο και μόνο για τον λόγο να περάσουν από την ταλαιπωρία της διαδικασίας δημιουργίας καθώς και να θυμούνται τις πληροφορίες για να συνδεθείτε κάθε φορά.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν πρόσθετα σύνδεσης χωρίς κωδικό πρόσβασης για το WordPress, το οποίο δημιουργεί έναν ασφαλή και απρόσκοπτο τρόπο σύνδεσης στον ιστότοπό σας χωρίς να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης κάθε φορά.

Δεδομένου ότι κάθε πελάτης που χάνεται είναι μια χαμένη ευκαιρία, αυτές οι προσθήκες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε αυτούς τους πελάτες παρέχοντάς τους έναν εύκολο τρόπο πρόσβασης στον λογαριασμό τους.

Για να μην αναφέρουμε, τα πρόσθετα σύνδεσης χωρίς κωδικό πρόσβασης σάς σώζουν επίσης από εγκλήματα στον κυβερνοχώρο, όπως το phishing. Τα μέλη της ομάδας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτές τις προσθήκες για να συνδεθούν πιο γρήγορα.

Θα εξετάσουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες WordPress χωρίς κωδικό πρόσβασης σε αυτήν την ανάρτηση, αλλά πρώτα, ας εξετάσουμε γρήγορα τα βασικά.

Πώς λειτουργεί μια σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης και πώς είναι χρήσιμες;

Σε μια μέθοδο σύνδεσης χωρίς κωδικό πρόσβασης, χρησιμοποιούνται άλλες μορφές ελέγχου ταυτότητας αντί για κωδικό πρόσβασης για τη σύνδεση στο λογαριασμό. Συνήθως, οι διακριτικοί χαρακτήρες ενός χρήστη συγκρίνονται με τα επαληθευμένα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα. Εάν τα δεδομένα ταιριάζουν, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί στον λογαριασμό του.

Μερικά από τα πολλά οφέλη μιας σύνδεσης χωρίς κωδικό πρόσβασης περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Παρέχει καλύτερη ασφάλεια
 • Βελτιώνει την εμπειρία χρήστη
 • Αποτρέπει το phishing, τον ψεκασμό κωδικού πρόσβασης και πολλά άλλα
 • Βοηθά στη διατήρηση των πελατών κυρίως για την ευκολία χρήσης
  Πώς να βρείτε βελανίδια και κουκουνάρια στο "Animal Crossing: New Horizons"

Δείτε: grtechpc.org WordPress Security Scanner

Το καλύτερο κομμάτι? Εσείς, στο πίσω μέρος, έχετε όλο τον έλεγχό του, ώστε να μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας. 👨‍💻

Εναλλακτικές λύσεις για τους κωδικούς πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μέθοδοι σύνδεσης

Αν και υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις για τους κωδικούς πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση σε ένα σύστημα, εδώ είναι 4 από τις πιο προτιμώμενες:

 • Μέσω OTP: Το OTP σημαίνει One Time Password και συνήθως αποστέλλεται ένας μοναδικός κωδικός στον αριθμό τηλεφώνου σας για να προχωρήσετε στη σύνδεση.
 • Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων: Αυτή η μέθοδος απαιτεί συνήθως να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος εισάγοντας έναν μοναδικό κωδικό ή έναν σύνδεσμο που αποστέλλεται σε έναν αριθμό τηλεφώνου ή email. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους λειτουργεί ο έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων.
 • Βιομετρικά στοιχεία: Πρόκειται για τη χρήση σαρώσεων αμφιβληστροειδούς, σάρωσης προσώπου, δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.λπ., για να ταυτοποιήσετε μοναδικά ένα άτομο και να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος του λογαριασμού.
 • Single Sign-On (SSO): SSO είναι όταν έχετε αποθηκεύσει τις πληροφορίες σύνδεσής σας σε έναν αξιόπιστο διαχειριστή ελέγχου ταυτότητας, ο οποίος στέλνει το σήμα στην πλατφόρμα στην οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας χωρίς να εισαγάγετε τις πληροφορίες σύνδεσης.

Τώρα που εξοικειωθήκαμε με την έννοια των συνδέσεων χωρίς κωδικό πρόσβασης, ας μεταβούμε στη λίστα των προσθηκών.

iThemes Security Pro

Κατασκευασμένο από ειδικούς σε θέματα ασφάλειας του WordPress το 2014, το iTheme Security Pro είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα στην αγορά, το οποίο παρέχει μια σειρά από λειτουργίες ασφαλείας για τον ιστότοπό σας στο WordPress, συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Προστατεύει τον ιστότοπό σας με μια εργαλειοθήκη 3 βημάτων καθώς πλαισιώνουν – Προετοιμασία, Αποτροπή και Ανίχνευση.

Σταματά τις αυτοματοποιημένες επιθέσεις, παρακολουθεί ύποπτες δραστηριότητες και αποκλείει τα επιβλαβή ρομπότ για να μειώσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και ακόμη και λαμβάνει μέτρα εν απουσία σας για να εξασφαλίσει έναν ασφαλή ιστότοπο.

  Πώς να προσθέσετε Emojis στο βίντεό σας Tik Tok

Επιπλέον, μπορεί να σαρώσει ευάλωτα θέματα και πρόσθετα και να ενισχύσει τα διαπιστευτήρια για μια ασφαλέστερη εμπειρία χρήστη.

Η προσθήκη iThemes Security Pro λειτουργεί 24/7 στο παρασκήνιο, ώστε να είστε βέβαιοι ότι ο ιστότοπός σας είναι σε ασφαλή χέρια ακόμα και όταν δεν τον παρακολουθείτε.

Η προσθήκη έχει 3 προγράμματα τιμολόγησης από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε:

 • Βασικό (99$/πρώτο έτος): Εξασφαλίζει μόνο 1 ιστότοπο
 • Plus (199$/πρώτο έτος): Ασφαλίζει έως και 5 ιστότοπους
 • Πρακτορείο (299$/πρώτο έτος): Ασφαλίζει έως και 10 τοποθεσίες

Αυτό το πρόσθετο έχει πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες που θα γνωρίσετε μόνο όταν το χρησιμοποιήσετε.

Express Login

Αυτό το πρόσθετο ασφαλείας, το Express Login, δημιουργεί μοναδικούς συνδέσμους αυτόματης σύνδεσης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να συνδεθούν στον ιστότοπό σας στο WordPress ή στις σελίδες WooCommerce και να ανακατευθυνθούν στη σελίδα που θέλουν.

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα εξαγωγής ενός αρχείου CSV της βάσης δεδομένων των πελατών σας με τους συνδέσμους σύνδεσής τους και αποστολή αυτών των συνδέσμων μέσω email. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε ένα μυστικό κλειδί που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ασφαλείς συνδέσμους σύνδεσης για τους πελάτες σας.

Μαζί με αυτό, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στον λογαριασμό του πελάτη σας για να ελέγξετε την απόδοση μιας νέας δυνατότητας που εισαγάγατε για αυτόν.

Για λόγους ασφαλείας, μπορείτε να ορίσετε μια περίοδο ισχύος για τους συνδέσμους, μετά την οποία θα λήξουν αυτόματα.

Το Express Login έχει δύο διαφορετικά προγράμματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε – το πρόγραμμα $29/έτος – τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έναν μόνο ιστότοπο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την υποστήριξη και τις ενημερώσεις μέχρι να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Η δεύτερη επιλογή είναι το εφάπαξ πρόγραμμα 89 $ – αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν ιστότοπο, αλλά έχετε πρόσβαση εφ’ όρου ζωής σε υποστήριξη και ενημερώσεις εδώ.

Μίνι Πορτοκαλί

Βαθμολογήθηκε με 5/5 αστέρια από περισσότερους από 3000 χρήστες, το MiniOrange είναι μια προσθήκη Single Sign On (SSO) που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται γρήγορα σε ιστότοπους WordPress χωρίς να εισάγουν κωδικό πρόσβασης.

Λειτουργεί ως πάροχος υπηρεσιών για τη δημιουργία εμπιστοσύνης μεταξύ των εκτοπισμένων. Μπορείτε εύκολα να το ενσωματώσετε με IDP συμβατό με OAuth/OpenID/JWT.

  Πώς να τυλίξετε κείμενο γύρω από εικόνες στα Έγγραφα Google

Τα τιμολογιακά τους σχέδια έχουν ως εξής:

 • Τυπικό ($349): Περιλαμβάνει απεριόριστη δημιουργία χρηστών και βασική αντιστοίχιση χαρακτηριστικών
 • Premium (499$): Περιλαμβάνει περιορισμό τομέων email και σας επιτρέπει να προστατεύσετε τον ιστότοπο με SSO
 • Enterprise ($549): Περιλαμβάνει υποστήριξη πολλών παρόχων και αγκίστρια προγραμματιστών
 • All Inclusive (699$): Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και τα πρόσθετα SSO

Άλλα χαρακτηριστικά του MiniOrange περιλαμβάνουν αντιστοίχιση χαρακτηριστικών και ρόλων, υποστήριξη πολλαπλών IDP και παροχή χρηστών σε πραγματικό χρόνο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το συνδέσετε με οποιονδήποτε πάροχο ταυτότητας, συμπεριλαμβανομένων των Office 365, Discord, Azure AD, Salesforce, One Login κ.λπ.

Είσοδος χωρίς κωδικό πρόσβασης

Ένα πολύ απλό πρόσθετο, το Passwordless Login, κάνει ακριβώς αυτό που έχει το όνομά του και κάνει τη δουλειά του αρκετά καλά.

Ζητάει μόνο όνομα χρήστη ή email από τους χρήστες να συνδεθούν στον ιστότοπο, μετά το οποίο η προσθήκη δημιουργεί ένα προσωρινό διακριτικό εξουσιοδότησης. Στη συνέχεια, ο χρήστης λαμβάνει ένα email που περιέχει τον σύνδεσμο σύνδεσης και το διακριτικό για να προχωρήσει και να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπο.

Για να αποφευχθεί η κακή χρήση του διακριτικού, λήγει μετά από 10 λεπτά, επομένως ο χρήστης είναι το μόνο άτομο που έχει πρόσβαση σε αυτό. Αυτό το πρόσθετο είναι αρκετά ασφαλές και είναι δωρεάν για χρήση.

Auth0

Το Auth0 σάς επιτρέπει να συνδέσετε το WordPress σε οποιοδήποτε σύστημα σύνδεσης, είτε είναι Facebook, Google, Active Directory ή οποιοδήποτε άλλο. Διαθέτει ένα απλό αλλά ισχυρό ταμπλό που σας τοποθετεί στο μπροστινό κάθισμα του ιστότοπού σας σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη.

Επιπλέον, επιτρέπει έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, σύνδεση χωρίς κωδικό πρόσβασης, single sign-on (SSO) και άλλες μεγάλες δυνατότητες. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό Auto0, κατεβάστε το πρόσθετο, ενεργοποιήστε το και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να το χρησιμοποιείτε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν και στη συνέχεια να μετακινηθείτε στα άλλα σχέδιά τους, αν σας αρέσει η υπηρεσία.

Τελικές Λέξεις

Όταν είστε ιδιοκτήτης μιας διαδικτυακής επιχείρησης όπου οι πελάτες σας είναι το επίκεντρο των πάντων, είναι λογικό να κάνετε το παραπάνω βήμα για να τους προσφέρετε την πιο βολική εμπειρία.

Αυτά τα πρόσθετα σύνδεσης χωρίς κωδικό πρόσβασης θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν απρόσκοπτα στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτές τις προσθήκες και τις υπηρεσίες ασφαλείας του WordPress για την προστασία του ιστότοπού σας.