5 κορυφαία εργαλεία μετεγκατάστασης PST για το Office Migration σας

Τα εργαλεία μετεγκατάστασης PST χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά δεδομένων αποτελεσματικά και με ασφάλεια.

Τι είναι τα αρχεία PST και σε τι χρησιμοποιούνται;

Έχετε συναντήσει ποτέ μια περίσταση που δεν μπορούσατε να έχετε πρόσβαση στα email σας; Αυτό είναι πιθανότατα αποτέλεσμα της αδυναμίας σας να συνδεθείτε στον Exchange Server.

Το PST (Personal Storage Table), μια ιδιόκτητη μορφή αρχείου της Microsoft, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων.

Το Microsoft Outlook αποθηκεύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές, καταχωρήσεις ημερολογίου και άλλα δεδομένα τοπικά στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας αρχεία PST, μια μορφή αρχείου.

Όταν ένας χρήστης δεν είναι συνδεδεμένος σε διακομιστή Exchange, χρησιμοποιούνται μορφές τοπικής αποθήκευσης που ονομάζονται αρχεία PST για την αποθήκευση δεδομένων. Τα τοπικά αποθηκευμένα PST είναι έγκυρα όταν το Exchange ή το δίκτυο δεν είναι διαθέσιμα για πρόσβαση στα δεδομένα στη συσκευή τους όπως και όταν είναι απαραίτητο.

Τα αρχεία PST πρέπει να δημιουργούνται με μη αυτόματο τρόπο όταν οι χρήστες δημιουργούν έναν λογαριασμό Outlook. Οι χρήστες δημιουργούν δομές αρχείων PST με βάση τις προδιαγραφές ή τις δομές εισερχομένων του Outlook. Το Microsoft Outlook διαθέτει επίσης μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να ορίσετε έναν αυτόματο κανόνα για τη μετακίνηση των email στα εισερχόμενα στο PST.

Επιπλέον, επειδή τα περιεχόμενα του αρχείου PST δεν διατηρούνται στον διακομιστή, είναι απλό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να το μετακινήσετε σε άλλον υπολογιστή ή να το μετακινήσετε σε προγράμματα ή λογαριασμούς email.

Άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Apple Mail και Mozilla Thunderbird, που υποστηρίζουν τη μορφή αρχείου PST μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν αρχεία PST.

Αυτή η ανάρτηση θα εξερευνήσει διάφορες λύσεις μετεγκατάστασης PST που μεταφέρουν με ασφάλεια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές και άλλα δεδομένα.

Γιατί υπάρχει ανάγκη για PST Migration;

Η μετεγκατάσταση δεδομένων από αρχεία PST είναι ολοένα και πιο απαραίτητη για τους σημερινούς οργανισμούς, επειδή τα αρχεία PST, τα οποία βασίζονται σε ανθρώπινες διαδικασίες για τη διαχείριση και τη διατήρηση παρακολούθησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφών και άλλων σχετικών δεδομένων, μπορεί γρήγορα να αποδιοργανωθούν.

Λόγω του συνεχώς εξελισσόμενου τεχνολογικού τοπίου, είναι απαραίτητο να παραμείνετε ενημερωμένοι με το νέο λογισμικό και υλικό. Οι χρήστες του Microsoft Outlook θα πρέπει να μετακινούν τα αρχεία τους PST (Personal Storage Table) για να χειρίζονται τα δεδομένα αποτελεσματικά.

Οι επιλογές για τη μετεγκατάσταση PST γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς καθώς η βάση χρηστών του Outlook μεγαλώνει. Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα συμβάντα ημερολογίου, οι επαφές, οι εργασίες και άλλα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο Outlook βρίσκονται στους φακέλους που αποτελούν ένα αρχείο PST.

Επιπλέον, τα αρχεία PST είναι συχνά δύσκολο να μεταφερθούν λόγω του μηχανισμού αποθήκευσης τους. Οι οργανισμοί συχνά προσπαθούν να μεταφέρουν δεδομένα αρχείων PST στο cloud για να διατηρήσουν την οργάνωση δεδομένων και να την κάνουν προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες.

Τα αρχεία PST πρέπει επίσης να μετεγκατασταθούν λόγω του μεγέθους τους και της ευαισθησίας των δεδομένων τους. Τα αρχεία PST τείνουν να είναι αρκετά σημαντικά. Εάν ένας υπολογιστής δεν μπορεί να τα χειριστεί, θα μπορούσαν να επιβραδύνουν ή ακόμα και να καταστρέψουν τα δεδομένα.

  Πώς να στείλετε μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή σας

Για λόγους ασφαλείας, τα ευαίσθητα δεδομένα πρέπει να μεταφερθούν από το PST σε άλλο σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των συμβάσεων, των προσφορών και άλλων επαγγελματικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οργανισμοί που δεν μετακινούν αρχεία PST κινδυνεύουν να χάσουν δεδομένα, να καταστρέψουν τα συστήματά τους και πιθανώς να παραβιάσουν το απόρρητό τους.

Η μετεγκατάσταση PST είναι επίσης ζωτικής σημασίας επειδή οι περισσότερες επιχειρήσεις μεταβαίνουν σε υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud, όπως το Microsoft Office 365, το οποίο απαιτεί μεταφορά δεδομένων από αρχεία PST.

Πέρα από όλες τις διευκρινίσεις, η Microsoft δηλώνει επίσης ότι το PST δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για μακροπρόθεσμη αρχειοθέτηση επικοινωνίας, ειδικά σε εταιρικό περιβάλλον.

Είναι απαραίτητο ένα εργαλείο τρίτου μέρους ή μπορεί να γίνει με το χέρι;

Όλα τα email, τα συμβάντα ημερολογίου, τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλες προσωπικές πληροφορίες αποθηκεύονται σε αρχεία PST, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική λειτουργία του Outlook και των επιχειρηματικών λειτουργιών. Οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να μετεγκαταστήσουν τα δεδομένα τους λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας αποθήκευσης των αρχείων PST, ασυνέπειας ή ζητημάτων καταστροφής.

Η μετανάστευση PST είναι μια κουραστική λειτουργία που απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και τεχνογνωσία. Ορισμένοι επαγγελματίες πληροφορικής ενδέχεται να χειριστούν αυτήν τη μετάβαση PST.

Για τη βελτίωση της διαχειρισιμότητας, την ενοποίηση των αντιγράφων ασφαλείας και τη διευκόλυνση της εύκολης εισαγωγής ή μετεγκατάστασης, το εργαλείο τρίτων διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Μπορεί επίσης να έχετε παλιούς λογαριασμούς email ή αντίγραφα ασφαλείας γραμματοκιβωτίου ως αρχεία PST που μπορείτε να μετακινήσετε ή να συγχωνεύσετε για να δημιουργήσετε ένα μόνο αρχείο PST μέσω ενός εργαλείου τρίτου κατασκευαστή.

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αυτοματοποιημένες λύσεις μετεγκατάστασης PST που μπορούν να μετακινήσουν αρχεία από μια θέση αποθήκευσης σε άλλη για να απλοποιήσουν αυτή τη διαδικασία. Η παρακάτω ενότητα περιγράφει τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη μετεγκατάσταση PST.

Ποια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν αυτά τα εργαλεία μετεγκατάστασης PST;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι μεταφοράς αρχείων PST στο Office 365, αλλά η επιλογή του καλύτερου είναι ζωτικής σημασίας για μια ομαλή μετάβαση με μικρές διακοπές.

 • Δυνατότητα πραγματοποίησης μετεγκατάστασης απευθείας από τον σταθμό εργασίας του τελικού χρήστη
 • Σταδιακή μετανάστευση
 • Αυτόματος εντοπισμός θέσης αρχείων PST
 • Δυνατότητα μετεγκατάστασης μεγάλων και πολλαπλών αρχείων PST
 • Μετανάστευση σε σταδιακή μορφή
 • Ανάκτηση καταστροφής σε περίπτωση αποτυχίας μετανάστευσης

Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν δεδομένα PST από το τρέχον περιβάλλον τους. Τα PST υπήρχαν εδώ και λίγο καιρό, αλλά πάντα είχαν προβλήματα απώλειας, διαφθοράς και κλοπής.

Τώρα, ας δούμε μερικά από τα κορυφαία εργαλεία μετεγκατάστασης PST.

Stellar Migrator

Το Stellar Migrator είναι ένα πολυλειτουργικό εργαλείο μετεγκατάστασης που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να μεταφέρουν ομαλά τα email, τις επαφές, τα ημερολόγια, τις σημειώσεις, τις εργασίες και άλλα στοιχεία του Outlook από τη μια πλατφόρμα στην άλλη.

Λόγω της διεπαφής “Easy-to-Use” και της ικανότητάς του να μετεγκαθιστά δεδομένα μεταξύ των εκδόσεων του Outlook, οι χρήστες μπορούν να μετεγκαταστήσουν τα δεδομένα τους με λίγη προσπάθεια και χωρίς απώλεια δεδομένων.

Προσφέρει μια ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο μετεγκατάστασης δεδομένων που επιτρέπει στους πελάτες να μεταφέρουν τα κρίσιμα δεδομένα τους γρήγορα από το Outlook σε διάφορες πλατφόρμες.

Χρησιμοποιώντας την ασφαλή τεχνική Microsoft Modern Authentication, η εφαρμογή μετεγκατάστασης PST σε Office 365 μεταφορτώνει αρχεία PST στο Office 365. Η παρακολούθηση της τοπικής, εθνικής και διεθνούς νομοθεσίας γίνεται πιο προσιτή με αυτόν τον τρόπο.

  Πέρα από τους Εικονικούς Βοηθούς – Γιατί το AI είναι τόσο πολύ περισσότερο από τα Chatbots;

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Εντοπίζει αυτόματα τα προεπιλεγμένα αρχεία PST.
 • Τα αρχεία PST είναι εύκολο να μεταφορτωθούν στο Office 365.
 • Τα μεγάλα αρχεία PST εισάγονται με απόλυτη ακρίβεια.
 • Μπορούν να εισαχθούν αρχεία PST που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.
 • Βελτιωμένη προεπισκόπηση για ακριβή εισαγωγή αντικειμένων αλληλογραφίας.
 • Προηγμένα φίλτρα για εισαγωγή σχετικού αντικειμένου αλληλογραφίας

Το Stellar Migrator είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και εργασία και απλοποιεί τη διαδικασία μετεγκατάστασης PST. Επιπλέον, προσφέρει μια λεπτομερή καταγραφή ολόκληρης της διαδικασίας μετεγκατάστασης. Η τιμολόγησή του βασίζεται στον αριθμό γραμματοκιβωτίων και ξεκινά από τουλάχιστον δέκα γραμματοκιβώτια.

ManageEngine

Με το ευέλικτο εργαλείο μετεγκατάστασης PST ManageEngine, μπορείτε να μετακινήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά αρχεία PST από τη μια τοποθεσία στην άλλη. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να μειώσει τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται για τη μη αυτόματη μεταφορά δεδομένων email και να μειώσει την πιθανότητα απώλειας δεδομένων ή καταστροφής.

Είναι ένα δωρεάν εργαλείο και επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν αρχεία PST μεταξύ διαφορετικών εκδόσεων του Outlook και του MS Exchange, του Office 365 και των Εφαρμογών Google.

Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν τα δεδομένα τους με το εργαλείο μετεγκατάστασης PST ManageEngine και να μεταδίδουν μόνο τις απαιτούμενες πληροφορίες. Η εφαρμογή προσφέρει επιπλέον μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με τη διαδικασία μετεγκατάστασης.

Επιπλέον, επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την έκδοση του Office, διατηρώντας παράλληλα τις προτιμήσεις, τα email και τις επαφές τους στο Outlook. Περιλαμβάνει διάφορα ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά και ρυθμίσεις για να προσφέρει στους καταναλωτές μια εμπειρία προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις τους.

Επιπλέον, προσφέρει την επιλογή προσαρμογής της μετεγκατάστασης ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένης της αυτοματοποιημένης, προγραμματισμένης, σταδιακής και μη αυτόματης επιλογής αρχείων PST.

Η λειτουργία ολοκληρώνεται άμεσα με μικρές παρεμβολές στο γραφείο της Microsoft χάρη στον ασφαλή και αξιόπιστο σχεδιασμό του εργαλείου.

PST Mover

Το PST Mover είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που καθιστά απλή και ασφαλή τη μεταφορά αρχείων PST μεταξύ υπολογιστών. Σκοπός του είναι να επιταχύνει, να απλοποιήσει και να ασφαλίσει τη μετακίνηση δεδομένων μεταξύ διαφόρων συστημάτων.

Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα δεδομένα του Outlook από έναν υπολογιστή σε άλλο, συμπεριλαμβανομένων email, επαφών, ημερολογίων, εργασιών, σημειώσεων και πολλά άλλα.

Το εργαλείο προσφέρει έναν γρήγορο και ασφαλή τρόπο μεταφοράς αρχείων PST του Outlook μεταξύ υπολογιστών, ενώ δημιουργείτε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας.

Διευκολύνει τη διαδικασία που βοηθά τις επιχειρήσεις και τους οικιακούς χρήστες να προβλέψουν εάν μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ δύο υπολογιστών ή συνδυάζετε πολλούς λογαριασμούς σε έναν λογαριασμό.

Είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να εγγυηθεί ότι τα δεδομένα του Outlook προστατεύονται και δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας. Με τις δυνατότητές του, οι χρήστες μπορούν να οργανώνουν τα δεδομένα του Outlook σε φακέλους για γρήγορη πρόσβαση σε έγγραφα που χρησιμοποιούνται συνήθως και να αποθηκεύουν τα δεδομένα του Outlook στο cloud για απομακρυσμένη πρόσβαση.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Μεταφέρει πολλά προγράμματα-πελάτες email από οποιαδήποτε έκδοση του Microsoft Exchange Server (2003, 2007, 2010 ή άλλη) στο Office 365.
 • Τα αρχεία PST μπορούν να μεταφερθούν και να εισαχθούν από έναν λογαριασμό Outlook σε έναν άλλο.
 • Τα στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαφές και ημερολογίου μπορούν να εξαχθούν και να εισαχθούν στο Microsoft Office 365.
 • Εισαγάγετε παλιά, αρχειοθετημένα δεδομένα του Outlook αυτόματα στον λογαριασμό σας στο Office 365.

Οι εμπιστευτικές πληροφορίες σας διατηρούνται ασφαλείς μέσω της ασφαλούς, κρυπτογραφημένης σύνδεσης του PST Mover για μεταφορά δεδομένων.

  Οι 7 καλύτερες πλατφόρμες cloud ανοιχτού κώδικα για την επιχείρηση

Η ομάδα Microsoft Gold Certified Partner είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη αυτού του εργαλείου. Η premium έκδοση είναι πλήρως προσαρμόσιμη και κατάλληλη για επιχειρήσεις Enterprise, ενώ η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμένο σύνολο δυνατοτήτων.

Office365 Εισαγωγή

Εισαγωγή PST στο Office 365 είναι ένα εργαλείο από το Office365Import που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με γρήγορη και ασφαλή μετεγκατάσταση δεδομένων από τα τρέχοντα συστήματά τους στο Office 365. Επιτρέπει στις εταιρείες να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία μετεγκατάστασης δεδομένων και να επικεντρωθούν σε άλλες κρίσιμες δραστηριότητες.

Η πλατφόρμα περιέχει τις δυνατότητες που απαιτούνται για να γίνει η μεταφορά απλή και ασφαλής, και χρειάζονται μόνο μερικές εύκολες ενέργειες για να ξεκινήσετε.

Επιπλέον, προσφέρει λεπτομερείς εξηγήσεις για κάθε βήμα της διαδικασίας μετεγκατάστασης, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα πώς μεταφέρονται τα δεδομένα στο cloud.

Το λογισμικό υποστηρίζεται από το MVP επειδή ενσωματώνει πολλές δυνατότητες αιχμής και ξεπερνά τους περιορισμούς των χειροκίνητων διαδικασιών.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Δυνατότητα παύσης και συνέχισης για την αποφυγή απώλειας δεδομένων και τη διατήρηση της ακεραιότητας των δεδομένων.
 • Δημιουργεί μια λεπτομερή αναφορά μετανάστευσης.
 • Χωρίς περιορισμούς μεγέθους αρχείου, εισαγάγετε δεδομένα PST στο Office365.
 • Η επιλεκτική μετεγκατάσταση δεδομένων βάσει δεδομένων ή κατηγορίας είναι πολύ εφικτή.
 • Ο προσανατολισμός φακέλου PST μπορεί να κρατηθεί.

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν τα email, τις επαφές και τα συμβάντα ημερολογίου τους από τον παλιό τους λογαριασμό PST στον νέο τους λογαριασμό Office 365. Αυτό το εργαλείο είναι η πρώτη επιλογή για όποιον επιθυμεί να μεταφέρει ομαλά τα email και τις επαφές του από το ένα σύστημα στο άλλο.

MailsDaddy

Οι χρήστες μπορούν εύκολα και με ασφάλεια να μετεγκαταστήσουν αρχεία PST από διάφορες εκδόσεις του Outlook στο Office 365 με το Εργαλείο μετεγκατάστασης MailsDaddy PST στο Office 365. Είναι η ασφαλέστερη και ταχύτερη προσέγγιση για τη μεταφορά αρχείων PST στο Office 365 χωρίς απώλεια δεδομένων ή χωρίς κίνδυνο απώλειας ή καταστροφής δεδομένων.

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα διευκολύνει τους χρήστες να μετακινούν πολλά αρχεία PST ταυτόχρονα στα γραμματοκιβώτια χρήστη του Office 365. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς όλων των συνημμένων, ημερολογίων, επαφών, ημερολογίων, σημειώσεων, εργασιών και άλλων στοιχείων που σχετίζονται με αρχεία PST.

Οι προηγμένοι αλγόριθμοι στην ανάπτυξη αυτού του εργαλείου διασφαλίζουν ότι όλη η ακεραιότητα των δεδομένων, οι πληροφορίες και η ιεραρχία φακέλων διατηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μετεγκατάστασης.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Υποστηρίζει τη σταδιακή μετεγκατάσταση αποκλείοντας τα υπάρχοντα στοιχεία του Office 365.
 • Κατά τη μετεγκατάσταση του PST, διατηρεί την κατάσταση αναγνωσμένων και μη αναγνωσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου PST.
 • Τα δεδομένα μεταφορτώνονται σε ένα γραμματοκιβώτιο του Office 365 διατηρώντας τα χαρακτηριστικά Meta του email.
 • Αυτόματη αντιστοίχιση αρχείων PST

Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να εξάγουν αβίαστα email PST, επαφές, στοιχεία ημερολογίου και άλλα στοιχεία γραμματοκιβωτίου στο Office 365 στις κατάλληλες μορφές τους. Η τιμολόγησή του καθορίζεται από τον αριθμό των συστημάτων, που κυμαίνεται από 20 έως έναν ατελείωτο αριθμό.

Τελικές Λέξεις

Τα αρχεία PST είναι πολύτιμοι πόροι για την παρακολούθηση των email, των επαφών και άλλων σχετικών πληροφοριών. Μια λύση τρίτου μέρους θα διασφάλιζε μια απρόσκοπτη και απρόσκοπτη λειτουργία κατά τη μετεγκατάσταση αυτών των δεδομένων, ειδικά για μεγάλες εταιρείες ή μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB).

Τα εργαλεία που αναφέρονται παραπάνω θα σας διευκολύνουν να εκτελέσετε τη μετεγκατάσταση PST.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε το καλύτερο λογισμικό μετεγκατάστασης δεδομένων υπολογιστή για Windows.