5 καλύτερος αναλυτής επικεφαλίδων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν δημοσιεύσετε την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου

Εάν θέλετε η ανάρτηση του ιστολογίου σας να έχει καλή απόδοση και να έχει περισσότερη επισκεψιμότητα, πρέπει να δημιουργήσετε μια ελκυστική επικεφαλίδα.

Ένας μαγνητικός τίτλος είναι αυτό που προσελκύει τους αναγνώστες. Το ποσοστό μετατροπών σας θα αυξηθεί με έναν εντυπωσιακό τίτλο, επειδή έτσι κάνετε μια είσοδο στο μυαλό του αναγνώστη σας. Ανεξάρτητα από τον τύπο ή τη θέση του άρθρου σας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό τίτλο για να προσελκύσετε το κοινό.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του CopyBlogger, έχει δει ότι το 80% του κοινού θα διαβάσει τον τίτλο και μόνο το 20% από αυτούς θα διαβάσει ολόκληρο το άρθρο. Αυτό θα καταστήσει σαφές πόσο σημαντικό είναι να βρείτε τους καλύτερους τίτλους.

Οι τίτλοι συχνά αποτυγχάνουν όταν δεν είναι σχετικοί με το θέμα του άρθρου ή δεν ταιριάζουν με το γραπτό περιεχόμενο. Εάν το μήκος της επικεφαλίδας σας είναι πάνω από 60 χαρακτήρες, οι μηχανές αναζήτησης θα το αγνοήσουν. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει πολύ άσχημα τα ποσοστά μετατροπών σας.

Πριν εξερευνήσετε τον αναλυτή, ας δούμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακούς τίτλους που μετατρέπουν.

Συμβουλή #1 – Χρησιμοποιήστε ορισμένους αριθμούς ή συγκεκριμένα δεδομένα σε επικεφαλίδες

Η αποτελεσματικότητα της επικεφαλίδας σας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ανάπτυξη του ιστολογίου ή του περιεχομένου σας. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τον τίτλο με κλικ και εντυπωσιακό, τότε κάθε άλλο βήμα για μάρκετινγκ θα είναι χάσιμο χρόνου. Όταν προσθέτετε ετικέτες σε συγκεκριμένους αριθμούς ή δεδομένα στους τίτλους σας, γίνεται πιο δελεαστικό για τους αναγνώστες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκετε την πλειοψηφία των τίτλων με ορισμένους αριθμούς.

Αν έχετε προσέξει τους τίτλους, θα είχατε διαπιστώσει ότι οι αναρτήσεις ιστολογίου από ιούς έχουν περιττούς αριθμούς. Αντί να χρησιμοποιήσετε τη λέξη «επτά», θα πρέπει να προτιμήσετε να χρησιμοποιήσετε το αριθμητικό «7» γιατί αυτό τραβάει τα βλέμματα του κοινού. Θα βρείτε τα περισσότερα άρθρα με το “7” να χρησιμοποιείται στην επικεφαλίδα, αν το έχετε παρατηρήσει. Οι αναλογίες κλικ/εμφανίσεων έχουν αυξηθεί εκθετικά με τη χρήση του αριθμητικού «7» στον τίτλο.

Συμβουλή #2 – Χρησιμοποιήστε μια μοναδική λογική

Η χρήση “λογικού” σημαίνει ότι προσθέτετε κάτι στον τίτλο σας που καθοδηγεί το κοινό να εκτελέσει μια ενέργεια. Πρέπει να δώσετε στο κοινό σας έναν λόγο να διαβάσει το περιεχόμενό σας.

Μερικά από τα καλύτερα σκεπτικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους τίτλους σας είναι:

  • Κόλπα
  • Συμβουλές
  • Μαθήματα
  • Στρατηγικές
  • Hacks
  • Μυστικά
  • Τρόποι

Συμβουλή #3 – Τραβήξτε την προσοχή των θεατών

Ο μοναδικός σκοπός της δημιουργίας ενός ελκυστικού τίτλου είναι να τραβήξει την προσοχή των θεατών. Η επικεφαλίδα σας πρέπει να ζητά την πλήρη προσοχή του αναγνώστη και να επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη εργασία. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι αναγνώστες είναι άνθρωποι και η προσοχή τους αποσπάται για διάφορους λόγους. Πρέπει να τους δώσετε έναν λόγο για να διατηρήσουν την πλήρη εστίασή τους στον ιστότοπό σας.

  Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση των ΗΠΑ από το εξωτερικό

Ο κύριος στόχος του τίτλου είναι να κάνει τον θεατή να διαβάσει την πρώτη πρόταση της ανάρτησης του ιστολογίου σας. Όλα τα άλλα θα αντιμετωπίζονταν με εισαγωγή, κουκκίδες και αφήγηση στην ανάρτηση του ιστολογίου.

Για να δημιουργήσετε τίτλους με γνώμονα την προσοχή, πρέπει να εστιάσετε σε μερικά σημεία.

Μοναδικοί τίτλοι

Κάθε φορά που βρίσκετε ένα εξαιρετικό θέμα, μπορείτε να σκεφτείτε να τροποποιήσετε λίγο τον τίτλο και να γράψετε σε αυτό. Ωστόσο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επικεφαλίδα που θα βρείτε είναι μοναδική. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η επικεφαλίδα σας είναι μοναδική αναζητώντας την στο Google και βάζοντας την επικεφαλίδα σε διπλά εισαγωγικά. Εάν δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης, τότε η επικεφαλίδα σας είναι μοναδική.

Εντελώς συγκεκριμένοι τίτλοι

Το κοινό αναζητά κάποιες απαντήσεις και μπορείτε να του δώσετε τη σωστή επικεφαλίδα και απαντήσεις σε ερωτήσεις. Αυτό θα τους μετατρέψει σε πιστούς αναγνώστες, καθώς οι άνθρωποι θα ήθελαν να διαβάσουν περισσότερο από το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να δείτε την παραπάνω επικεφαλίδα που σας ενημερώνει για το τι είναι η μαύρη λίστα διευθύνσεων URL και πώς να το διορθώσετε.

Με το να είστε εντελώς συγκεκριμένοι στους τίτλους σας, θα μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των αναγνωστών. Αποφύγετε να δημιουργείτε αόριστους και funky τίτλους που είναι δύσκολο να κατανοήσουν οι αναγνώστες. Ανακαλύψτε περισσότερα για το κοινό σας και γράψτε τίτλους που μπορούν να το προσελκύσουν στο περιεχόμενό σας.

Αναπτύξτε την αίσθηση του επείγοντος

Πρέπει να δημιουργήσετε μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης στο κοινό, διαφορετικά θα έβαζαν σελιδοδείκτες στο περιεχόμενό σας και δεν θα επέστρεφαν ποτέ. Το κοινό σας πρέπει να αισθάνεται ότι θα χάσει κάτι αν δεν διαβάσει το άρθρο σας αυτή τη στιγμή. Με την αίσθηση του επείγοντος, τους κάνετε να κάνουν κλικ στο περιεχόμενό σας εκείνη τη στιγμή και να το διαβάσουν.

Κάντε τον τίτλο σας χρήσιμο για τους αναγνώστες

Τα παραπάνω τρία σημεία μπορούν να αποδειχθούν αποτελεσματικά μόνο όταν οι αναγνώστες βρουν χρήσιμο τον τίτλο σας. Εάν η επικεφαλίδα σας δεν ακούγεται χρήσιμη στους αναγνώστες, τότε το κοινό σας δεν θα προχωρήσει στην ανάγνωση ολόκληρου του περιεχομένου. Με τον όρο χρήσιμο, σημαίνει ότι το περιεχόμενο πρέπει να είναι πλεονεκτικό, ενημερωτικό, χρήσιμο και πολύτιμο με οποιαδήποτε έννοια.

Αν συνεχίσουμε με τις συμβουλές για να βελτιώσουμε τους τίτλους σας, δεν υπάρχει τέλος στον αριθμό των hacks. Αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, τότε η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων αυξάνεται σε τεράστιο βαθμό.

Αφού έχετε μια ιδέα, καλό θα ήταν να τις αναλύσετε με τα παρακάτω εργαλεία και να βελτιώσετε όπου είναι δυνατόν.

CoSchedule

ο CoSchedule Headline Analyzer γνωρίζει τη σημασία των επικεφαλίδων και θέλουν οι τίτλοι σας να είναι οι τέλειοι. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο του CoSchedule Headline Analyzer, θα δείτε ένα πλαίσιο για να εισαγάγετε μια επικεφαλίδα. Εδώ, πρέπει να εισαγάγετε την επικεφαλίδα που έχετε σκεφτεί για την ανάρτηση του ιστολογίου σας.

  Πώς να ρυθμίσετε το Apple Music σε μια συσκευή Amazon Alexa

Μόλις βάλετε τον τίτλο, ο αναλυτής θα ξεκινήσει τη δουλειά του και θα βρει τη σωστή πρόταση λέξεων. Θα μάθετε επίσης πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το μήκος των χαρακτήρων της επικεφαλίδας σας και να το διατηρήσετε πιο ελκυστικό για το κοινό. Ορισμένες από τις πτυχές στις οποίες αναλύονται οι τίτλοι σας είναι το συναίσθημα, η επιλογή λέξεων, η δυνατότητα skimming, ο αριθμός λέξεων, η σαφήνεια και ο τύπος επικεφαλίδας.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το εργαλείο είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Χρειάζεται μόνο να εγγραφείτε με κάποιες βασικές λεπτομέρειες για να ξεκινήσετε να εργάζεστε με αυτό. Ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εγγραφείτε είναι για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα των επικεφαλίδων που έχετε χρησιμοποιήσει. Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό μέρος αυτού του εργαλείου. Όλες οι επικεφαλίδες που έχετε χρησιμοποιήσει αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων. Αυτό σας βοηθά να κατανοήσετε πώς έχετε εξελιχθεί όταν πρόκειται για τη συγγραφή επικεφαλίδων.

Εκτός από αυτό, θα λάβετε επίσης ορισμένους συνδέσμους άρθρων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τους τίτλους σας. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι η επικεφαλίδα που δημιουργείτε μετά τη χρήση αυτού του εργαλείου θα ήταν πολύ καλύτερη λόγω της ανάλυσης.

Μπορείτε ακόμη να κάνετε λήψη της επέκτασης προγράμματος περιήγησης Headline Studio για να ελέγξετε γρήγορα και εύκολα τη βαθμολογία επικεφαλίδας σας και να την αναλύσετε.

Sharethrough

Εάν σας απασχολεί περισσότερο ο σχεδιασμός και η διεπαφή διεπαφής χρήστη των εργαλείων, θα πρέπει να δείτε το Αναλυτής επικεφαλίδων Sharethrough. Όχι μόνο η διεπαφή, αλλά μπορείτε επίσης να λάβετε πολλά χρήσιμα αποτελέσματα εδώ που μπορεί να σας βοηθήσουν. Θα μπορείτε να βάλετε μια βαθμολογία επικεφαλίδας για να γνωρίζετε πόσο καλά θα έχει η απόδοση της επικεφαλίδας σας.

Το εργαλείο αναλύει τους τίτλους σας και σας παρέχει όλα τα δυνατά και αδύνατα σημεία του συγκεκριμένου τίτλου. Θα λάβετε επίσης ορισμένες προτάσεις για να τροποποιήσετε την επικεφαλίδα σας και να την κάνετε τέλεια. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα για να αναλύσετε τον τίτλο σας σε αυτό το εργαλείο. Ο κύριος στόχος αυτού του εργαλείου είναι να βοηθήσει τους bloggers, τους marketers και τους διαφημιστές.

Το εργαλείο αναλύει την επικεφαλίδα σας και παρέχει διαφορετικές προτάσεις, όπως λέξεις περιβάλλοντος, παθητική γλώσσα, λέξεις ειδοποίησης και μήκος επικεφαλίδων. Λαμβάνετε επίσης ορισμένες συγκεκριμένες προτάσεις, όπως να προσθέσετε μια διασημότητα ή όνομα της επωνυμίας σας για να δημιουργήσετε καλύτερους τίτλους. Η βαθμολογία αφοσίωσης και εμφάνισης θα αποτελέσει τη βαθμολογία της επικεφαλίδας σας, ώστε να μπορείτε να έχετε μια σαφή ιδέα για την επικεφαλίδα σας.

MonsterInsights

Το MonsterInsights είναι ένα αρκετά διάσημο πρόσθετο Analytics για WordPress που έχει βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν. Έχουν παραδώσει με επιτυχία αναφορές ηλεκτρονικού εμπορίου, αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, κατάταξη SEO και πολλά άλλα. MonsterInsights Headline Analyzer είναι άλλο ένα επιτυχημένο εργαλείο που προσφέρουν.

Γνωρίζουν την αξία του SEO και δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό ακόμη και όταν γράφουν τίτλους. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να γράψετε ακαταμάχητους τίτλους SEO για να μετατρέψετε το κοινό σε πελάτες σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

  Πώς να δείτε τις κρυφές χρεώσεις Airbnb

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον αναλυτή επικεφαλίδων είναι ότι λαμβάνετε επίσης μια τράπεζα λέξεων για προτάσεις λέξεων. Αυτή η ενότητα αποδεικνύεται πολύ εκπληκτική για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τον τέλειο τίτλο για την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου σας. Οι λέξεις κατανέμονται με βάση διαφορετικές κατηγορίες και καλό είναι να συμπεριληφθεί τουλάχιστον μία από αυτές.

Λοιπόν, τι περιμένεις? Δημιουργήστε έναν τέλειο τίτλο με τη βοήθεια αυτού του εκπληκτικού εργαλείου.

Χρησιμοποιήστε κεφαλαία τον τίτλο μου

Χρησιμοποιήστε κεφαλαία τον τίτλο μου χρησιμοποιεί περίπου 50 διαφορετικές πτυχές για να αναλύσει την επικεφαλίδα σας και να δώσει μια βαθμολογία. Η συνολική βαθμολογία επικεφαλίδας δίνεται με βάση το SEO, το συναίσθημα και την αναγνωσιμότητα.

Αν εξετάσουμε την πτυχή της αναγνωσιμότητας, τότε η επικεφαλίδα σας αναλύεται με βάση κοινές λέξεις και λέξεις νυφίτσας. Θα σας ενημερώσει πόσο ευανάγνωστη είναι η επικεφαλίδα σας για το κοινό.

Αν εξετάσουμε την πτυχή του SEO, η επικεφαλίδα σας θα αναλυθεί με βάση τη χρήση λέξεων ισχύος, πλήθους χαρακτήρων, πλήθος λέξεων, λέξεων-κλειδιών και πλάτους εικονοστοιχείων SEO. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατατάξετε σε καλύτερη θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης Google με τη βοήθεια της επικεφαλίδας σας.

Η πτυχή του συναισθήματος κρίνεται με βάση τη χρήση θετικών και αρνητικών λέξεων στους τίτλους σας. Η χρήση συναισθηματικών λέξεων στην επικεφαλίδα σας θα βοηθήσει σίγουρα πολύ στην ενίσχυση των αναλογιών κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Η συνολική βαθμολογία επικεφαλίδων που λαμβάνεται μετά από λεπτομερή ανάλυση θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε τους τίτλους σας. Θα μάθετε επίσης τους τομείς των επικεφαλίδων που πρέπει να εργαστείτε για να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης Google.

Σειρά περιεχομένου

Σειρά περιεχομένου έχει βρει έναν καινοτόμο τρόπο για να αναλύει τους τίτλους σας. Όλοι οι τίτλοι σας αναλύονται με βάση πολλά κριτήρια, όπως η επιλογή λέξης, το μήκος της επικεφαλίδας, το συναίσθημα, οι ισχυρές λέξεις και πολλά άλλα. Έτσι, μπορείτε να μάθετε πού βρίσκεται η επικεφαλίδα σας με αυτόν τον αναλυτή επικεφαλίδων.

Ο αναλυτής θα αναλύσει τον τίτλο και θα επισημάνει όλα τα δυνατά σημεία των επικεφαλίδων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όποτε βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Έχοντας επισημάνει τα δυνατά σημεία, θα γνωρίζετε ότι αυτές οι πτυχές πρέπει να περιλαμβάνονται πάντα στους τίτλους σας.

Τέλος, θα λάβετε κάποιες προτάσεις μέσω των οποίων μπορείτε να βελτιώσετε τους τίτλους σας. Με τις χρήσιμες συμβουλές, θα μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους σας με τον σωστό τρόπο.

Έτσι, μπορείτε να καταλήξετε σε έναν τέλειο τίτλο αναλύοντας τον τίτλο σας ακολουθώντας αυτά τα τρία βήματα.

Τελικές σκέψεις

Ο καθένας θα ήθελε να χρησιμοποιεί διαφορετικούς αναλυτές επικεφαλίδων ανάλογα με το σκοπό του. Αντί να βασίζεστε στις συμβουλές οποιουδήποτε, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε όλους τους προαναφερθέντες αναλυτές επικεφαλίδων για να βρείτε τον ιδανικό για εσάς. Μόλις χρησιμοποιήσετε έναν αναλυτή επικεφαλίδων, θα ξέρετε πόσο η επικεφαλίδα σας μπορεί να σας βοηθήσει να κατατάξετε στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Στη συνέχεια, διαβάστε σχετικά με τα εργαλεία που υποστηρίζονται από AI για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου.