5 καλύτερα πορτοφόλια από ανθρακονήματα με τεχνολογία αποκλεισμού RFID (έκδοση 2021)

Αν σερφάρετε στο YouTube όσο και εμείς τον περασμένο χρόνο, πιθανότατα θα έχετε συναντήσει περισσότερες διαφημίσεις για το Ridge Wallets από όσες μπορείτε να μετρήσετε. Τα πορτοφόλια που μπλοκάρουν το RFID σίγουρα φαίνονται καλά, αλλά αντέχουν στη διαφημιστική εκστρατεία και στο μάρκετινγκ που τα διακινεί;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε το Πορτοφόλι Ridge και μερικά από τα άλλα ωραία πορτοφόλια για παιδιά που έχουν πολλαπλασιαστεί στην ηλεκτρονική αγορά. Ενώ φυσικά δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις γυναίκες να χρησιμοποιούν αυτά τα πορτοφόλια, ο δημογραφικός στόχος εδώ είναι οι άνδρες, εξ ου και ο τίτλος.

Πορτοφόλι από ανθρακονήματα

Τι είναι ένα πορτοφόλι Carbon;

Αλλά πριν προχωρήσουμε στη λίστα, αξίζει να ορίσουμε τι είναι ένα πορτοφόλι άνθρακα. Ουσιαστικά, ένα πορτοφόλι άνθρακα είναι ένα ελαφρύ πορτοφόλι με ισχυρό εξωτερικό που δεν είναι επιρρεπές στη συνήθη φθορά των παραδοσιακών πορτοφολιών. Επιπλέον, ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός και το βάρος είναι ιδανικά για τον σύγχρονο άνδρα που αναζητά κάτι κομψό, στιβαρό και λειτουργικό.

Τι είναι η τεχνολογία αποκλεισμού RFID;

Με απλά λόγια, υπάρχει ένας τύπος ηλεκτρονικών πορτοφολάδων που ονομάζεται RFID skimming. Ενδεχομένως, οι κλέφτες που βρίσκονται κοντά σας μπορούν να περάσουν την κάρτα σας χωρίς να το ξέρετε, ενδεχομένως να κλέψουν τα μετρητά σας, ακόμη και την ταυτότητά σας!

Τα δεδομένα για αυτό το είδος εγκλήματος είναι στην καλύτερη περίπτωση αδύναμα και ορισμένοι ειδικοί της τεχνολογίας πιστεύουν ότι δεν υπάρχει καθόλου. Ωστόσο, μια μελέτη από το pymnts.com διαπίστωσε ότι η απάτη με κάρτα δεν παρουσίασε διπλασιάστηκε μεταξύ 2012 και 2016 σε 1,4 εκατομμύρια κάρτες μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο! Καθώς οι κάρτες με τσιπ RFID συνεχίζουν να αυξάνονται κάθε μήνα, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να είμαστε ασφαλείς παρά να λυπόμαστε από αυτή την άποψη.

Τα καλύτερα πορτοφόλια Carbon για άνδρες

Έχουμε έκανε τη σκληρή δουλειά για να ανακαλύψετε πέντε από τα καλύτερα πορτοφόλια από ανθρακονήματα που μπορείτε να αγοράσετε στην αγορά σήμερα, και εδώ είναι!

  Πώς να κάνετε την οθόνη σας ασπρόμαυρη

1. The Ridge Slim Minimalist

Εδώ είναι: ο μεγάλος μπαμπάς. Ένα πορτοφόλι άνθρακα που μπλοκάρει RFID για να τα κυβερνά όλα. Τουλάχιστον, έτσι θα σας έκανε να πιστέψετε το αδυσώπητο μάρκετινγκ. Αξίζει όμως η διαφημιστική εκστρατεία; Το μάρκετινγκ τους ήταν σίγουρα αποτελεσματικό, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 6.400 κριτικές μόνο στο αμερικανικό κατάστημα Amazon, με μέση βαθμολογία με αστέρια 4,7.

The Ridge Slim Μινιμαλιστικό Μπροστινό Πορτοφόλι RFID που μπλοκάρει μεταλλικά πορτοφόλια για άνδρες

Πριν δούμε με τι αγοράζετε The Ridge Slim Minimalist, ας δούμε πρώτα την τιμή. Αυτή η συγκεκριμένη έκδοση του The Ridge, ωστόσο, ξεκινά από 75 $, αλλά μια ειδική χρωματική παραλλαγή “Burnt Titanium” μπορεί να σας ξεπεράσει τα 100 $.

Αλλά δεν μπορεί να είναι μόνο μάρκετινγκ, σωστά; Όχι, αν και μια εντατική εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο μπορεί να συγχαρεί για τη δημοτικότητα του πορτοφολιού, Η Κορυφογραμμή δεν είναι απλώς μια επωνυμία? Στην πραγματικότητα, έχουν πιστούς ακόλουθους που επαινούν συχνά την εταιρεία για την ποιότητα και τη χρηστικότητά της. Υπάρχουν επίσης δύο επιπλέον αλλά εξίσου σημαντικές πτυχές που πρέπει να εξεταστούν:

Υπάρχει εγγύηση ζωής σε όλα τα πορτοφόλια Ridge. Αυτό είναι τεράστιο. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν μερικά χρόνια ως εγγύηση, αλλά είναι κάτι άλλο να προσφέρουν μια εγγύηση εφ’ όρου ζωής για ένα προϊόν που χρησιμοποιείται τόσο πολύ όσο ένα πορτοφόλι άνθρακα. Θα επισκευάσουν τυχόν σπασμένα μέρη, χωρίς χρέωση. Αυτό από μόνο του είναι ένας επιτακτικός λόγος για να επενδύσετε σε ένα, αλλά υπάρχει και ένα δεύτερο στοιχείο.

Φανταστική εξυπηρέτηση πελατών

Η εξυπηρέτηση πελατών του Ridge έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές, που διακρίνονται για τις γρήγορες αποστολές προϊόντων καθώς και για την εύθυμη εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σας κάνει να θέλετε να ανοίξετε μια τρύπα σε γυψοσανίδες όπως η κακή εξυπηρέτηση πελατών, επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε αυτήν την πτυχή.

Συνολικά, το Ridge προσφέρει μια στιβαρή επιλογή σε διάφορα χρώματα για να σας κρατήσει κυριολεκτικά μια ζωή. Μας αρέσει πολύ το navy-blue φινίρισμα, αλλά όλα τα φινιρίσματα προσφέρουν τις δικές τους μοναδικές γεύσεις.

2. Πορτοφόλι ARW Metal Money Clip

Μεταλλικό πορτοφόλι με κλιπ χρημάτων, λεπτό πορτοφόλι αλουμινίου, μινιμαλιστικό πορτοφόλι αποκλεισμού RFID

ARW είναι ειδικοί στο να κάνουν τα πορτοφόλια χαμηλού κόστους να μοιάζουν με πορτοφόλια αιχμής σχεδιαστών. Αυτό το πορτοφόλι που μπλοκάρει RFID είναι λεπτό, ελαφρύ και πολύ μοντέρνο. Στην πραγματικότητα, σε μόλις 2,1 ουγγιές, αυτό είναι ένα από τα ελαφρύτερα πορτοφόλια από ανθρακονήματα που διατίθενται στην αγορά.

  Πώς να διορθώσετε "Ένα σφάλμα που παρουσιάστηκε κατά την ανάγνωση γραφής στο iPhone" στο iTunes

Παρά τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό του, αυτό το πορτοφόλι εξακολουθεί να μπορεί να χωρέσει σε 15 πιστωτικές κάρτες. Φυσικά, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε 15 πιστωτικές κάρτες (εκτός αν είστε απατεώνας), αλλά αρκεί να πούμε ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να αποθηκεύσετε όλες τις τραπεζικές κάρτες, τις κάρτες γυμναστηρίου, τις δωροκάρτες, τις επιχειρήσεις κάρτες και οποιαδήποτε άλλη κάρτα μεγέθους πορτοφολιού μπορείτε να φανταστείτε.

3. Σφυρηλατημένος άνθρακας από ευρεία ποιότητα

Ιμάντας μετρητών πορτοφολιού από ανθρακονήματα - Αποκλεισμός RFID

Λίγο πιο πάνω από το εύρος του προϋπολογισμού (αλλά εξακολουθεί να είναι εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής) είναι το Πορτοφόλι Forged Carbon από την Widely Quality. Με εκατοντάδες αξιολογήσεις κατά μέσο όρο πάνω από 4,5 αστέρια, το Widely Quality φαίνεται να έχει επιτύχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ποιότητας κατασκευής και προσιτότητας.

Ω, αλλά αν νομίζατε ότι αυτό είναι απλώς ένα ακόμη πορτοφόλι που δεν χωρίζει τίποτα από το πακέτο, θα κάνατε λάθος!

Διαθέτοντας τρία διαφορετικά εντυπωσιακά σχέδια σε τρία διαφορετικά σημεία τιμής, αυτό το πορτοφόλι αποκλεισμού RFID διαθέτει επίσης μια σειρά από χαρακτηριστικά, όπως:

Αποσπώμενο κλιπ χρημάτων
Ένα κλειδί εργαλείων χειρός χωρίς επαφή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το άνοιγμα θυρών χωρίς να χρειάζεται να διακινδυνεύσετε να πιάσετε τα χέρια σας σε δυνητικά ακάθαρτες επιφάνειες
Ένα ανοιχτήρι κονσερβών
Γαλλικό κλειδί 2 θέσεων
Κλειδί 4 θέσεων
ανοιχτήρι για καπάκια μπουκαλιών
κλειδί πεταλούδας
κόψη μαχαιριού
κατσαβίδι με λεπίδα πριονιού
κόψη μαχαιριού
τυπικό κατσαβίδι
Βοηθητικό κλειδί κατεύθυνσης
κυβερνήτης
τρύπα κορδονιού.

Είναι σχεδόν δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι όλες αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενσωματωθούν σε ένα τόσο μικρό πορτοφόλι!

4. Savage Spartan Tactical Wallet

Savage Spartan Tactical Wallet |  Λεπτή μινιμαλιστική θήκη πιστωτικής κάρτας από αλουμίνιο που μπλοκάρει RFID

Μερικοί άνθρωποι θέλουν συγκρατημένο μινιμαλισμό, και αυτό είναι εντάξει, αλλά κάποιοι από εμάς προτιμούν λίγη πίτσα με το πορτοφόλι τους. Αν σας αρέσει μια βουτιά χρώματος στα πορτοφόλια σας, το Savage Spartan Tactical Wallet θα κάνει το κόλπο.

Με σχέδιο από βουρτσισμένο μέταλλο, το Savage Spartan Tactical Wallet είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα σχέδια σε αυτήν τη λίστα. Διαθέσιμο σε μπλε, μαύρο ή κόκκινο, δεν μπορούμε παρά να μας εντυπωσιάσει η ένταση και ο μοντέρνος χαρακτήρας του ρουμπινί κόκκινου φινιρίσματος που έχει αντίθετα τμήματα μαύρου για μια τέλεια αντίθεση χρωμάτων.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο η εμφάνιση υπέρ αυτού του πορτοφολιού. Πράγματι, έρχεται με τεχνολογία “στρατιωτικής ποιότητας” RFID-secure και η κατασκευή του αποτελείται από αλουμίνιο premium και ανοξείδωτο χάλυβα 304, που σημαίνει ότι όχι μόνο το πορτοφόλι προστατεύεται από ασύρματες επιθέσεις αλλά και από γρατσουνιές και χτυπήματα που μπορεί να συναντήσετε στην καθημερινή ζωή.

  Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα στο Microsoft Word

Ίσως το καλύτερο από όλα είναι η παρουσίαση. Έρχεται με ένα πολυτελές κουτί δώρου για αυτή την επιπλέον πινελιά, καθιστώντας το ιδανικό δώρο για τον ξεχωριστό άντρα της ζωής σας, είτε είναι φίλος, φίλος, σύζυγος, πατέρας, γιος ή οποιαδήποτε άλλη αρσενική σχέση μπορείτε να σκεφτείτε, πραγματικά …

5. Λεπτό πορτοφόλι από ανθρακονήματα για άνδρες

Λεπτό πορτοφόλι από ανθρακονήματα για άνδρες - Πορτοφόλι αποκλεισμού RFID

Μερικές φορές θέλετε απλώς ένα πορτοφόλι σε λογικές τιμές που να φαίνεται ωραίο και να μην καταρρέει μετά από μια εβδομάδα. Αν σας φαίνεται αυτό, τότε έχουμε την τέλεια επιλογή: το Λεπτό πορτοφόλι από ανθρακονήματα για άνδρες.

Κατασκευασμένο από εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και με διπλή κίνηση, αυτό είναι το πορτοφόλι που πρέπει να επιλέξετε όταν εκτιμάτε την στιβαρή αξιοπιστία πάνω από οτιδήποτε άλλο. Το καλύτερο από όλα, δεν θα χρειαστεί να ανοίξετε τον κουμπαρά σας για να αντέξετε οικονομικά αυτή τη μικρή ομορφιά. Επιπλέον, με μόλις 2,5 ουγγιές, δύσκολα θα ξέρετε ότι το έχετε στην τσέπη σας!

Η εταιρεία πίσω από την παραγωγή του πορτοφολιού, η NTIE, έχει βάλει τα χρήματά της επίσης, προσφέροντας μια διετής εγγύηση ικανοποίησης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε δει τα τυπικά πορτοφόλια σε υψηλότερη τιμή να καταρρέουν σε λίγους μήνες, αυτή η εγγύηση σημαίνει πραγματικά ότι ο κατασκευαστής έχει υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης ότι θα απολαμβάνετε την πρακτικότητα αυτού του πορτοφολιού για τα επόμενα χρόνια.

Εάν είστε άρρωστος από το να γεμίζετε ογκώδη πορτοφόλια στις τσέπες παντελονιών, τα χρόνια της άβολης τοποθέτησης του πορτοφολιού σας έχουν τελειώσει χάρη σε αυτό το λεπτό κομμάτι από επεξεργασμένο μέταλλο. Αυτό το πορτοφόλι έρχεται επίσης σε κουτί δώρου, πράγμα που σημαίνει ότι θα ήταν επίσης μια εξαιρετική κάλτσα για κάθε άντρα στη ζωή σας που κουβαλάει ένα ογκώδες και φθαρμένο πορτοφόλι που κουβαλάει τα τελευταία 15 χρόνια.

συμπέρασμα

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με τις εταιρείες που περιορίζουν το κόστος παραγωγής ή δίνουν παραπλανητικές υποσχέσεις. Κάντε την εργασία σας… μην διαβάζετε μόνο θετικές κριτικές. προσπαθήστε αντ ‘αυτού να πάρετε μια ευρεία διατομή απόψεων που θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια καλύτερη απόφαση.
Όπως είπε κάποτε η Oprah, «Στο τέλος, το μόνο που έχεις είναι η φήμη σου». Οι περισσότερες εταιρείες (τουλάχιστον οι καλές) το γνωρίζουν αυτό και θα κάνουν το παραπάνω μίλι για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους είναι 100% ικανοποιημένοι.