5 Εφαρμογές γνωριμιών για την κοινότητα LGBTQ+

Τα ραντεβού μπορεί να είναι ταραγμένα νερά για πλοήγηση, αλλά ακόμη περισσότερο για την κοινότητα LGBTQ+. Τα άτομα που δεν κατανοούν ή αποδέχονται την ταυτότητά σας ενδέχεται να σας κάνουν διακρίσεις, να σας παρενοχλήσουν ή να σας απορρίψουν σε ορισμένες εφαρμογές. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες εφαρμογές γνωριμιών που καλύπτουν τη σεξουαλικότητα ή την ταυτότητα φύλου σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο.

Εδώ είναι πέντε από τις πιο περιεκτικές εφαρμογές γνωριμιών που μπορείτε να δείτε για queer άτομα που αναζητούν αγάπη.

Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές γνωριμιών για λεσβίες, αμφιφυλόφιλους και queer. Είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή που βασίζεται σε σάρωση. Η εφαρμογή διαθέτει μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς όπου μπορείτε να μιλήσετε, να γνωρίσετε νέα άτομα και να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις. Είναι μια εναλλακτική του Tinder που απευθύνεται ειδικά στην queer κοινότητα.

Μπορείτε επίσης να περιορίσετε τις αντιστοιχίσεις σας με βάση τη σεξουαλικότητα, την ταυτότητα φύλου, τις προτιμήσεις της σχέσης σας και πολλά άλλα. Είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά μπορείτε να πληρώσετε για μια premium συνδρομή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως να δείτε ποιος σας άρεσε και να σερφάρετε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης.

  Οι 9 καλύτερες εφαρμογές πάρτι παιχνιδιών για να προσελκύσετε τους καλεσμένους σας [2023]

Λήψη: Αυτή για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Το Hornet είναι μια εφαρμογή κοινωνικού δικτύου και γνωριμιών για γκέι, δι, τρανς και queer άντρες. Έχει πάνω από 35 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως και παρέχει ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον για τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν. Όπως και με το Facebook, μπορείτε να δημοσιεύετε ιστορίες, φωτογραφίες και να αλληλεπιδράτε με τις αναρτήσεις άλλων ανθρώπων.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε προφίλ, να μιλήσετε, να στείλετε αυτοκόλλητα και να συμμετάσχετε σε ομάδες με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι η ενότητα ειδήσεων του Hornet όπου μπορείτε να διαβάσετε για την κουλτούρα LGBTQ+, την υγεία, τα ταξίδια και άλλα θέματα. Τα άτομα μπορούν επίσης να δημιουργούν και να συμμετέχουν σε ζωντανές ροές, να έχουν βιντεοκλήση και πολλά άλλα.

Λήψη: Hornet για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Το Lex είναι μια άλλη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών για λεσβίες, αμφιφυλόφιλους, μη δυαδικούς, τρανς, genderqueer, intersex, asexual και queer άτομα. Ήταν μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε από και για την queer κοινότητα.

Με το Lex, μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις για τον εαυτό σας και ενημερώσεις για τη ζωή, να ακολουθείτε άλλους και ακόμη και να ξεκινήσετε ομαδικές συζητήσεις. Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως απεριόριστη κύλιση, εξαιρετικά ρυθμιζόμενα φίλτρα αναζήτησης και πολλά άλλα. Είναι επίσης σχεδιασμένο με μινιμαλιστική αισθητική που εστιάζει στις λέξεις και όχι στις εικόνες. Εάν επιστρέφετε στο ραντεβού μετά από ένα χωρισμό, μπορείτε ακόμη και να το συζητήσετε και να βρείτε νέους τρόπους να σχετιστείτε με τους άλλους.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας LXDE

Το Lex είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για χρήστες iOS.

Λήψη: Lex για iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Το Feeld είναι μια εφαρμογή γνωριμιών για ανοιχτόμυαλα ζευγάρια και ελεύθερους σε εναλλακτικές εμπειρίες. Είναι ένα μέρος χωρίς αποκλεισμούς για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητα και τις φαντασιώσεις σας χωρίς κρίση ή ντροπή.

Ένα υπέροχο πράγμα για το Feeld είναι ότι μπορεί να ωφελήσει τα ζευγάρια που αναζητούν μια εφαρμογή γνωριμιών για να συνδεθούν περισσότερο. Εάν είστε σε μια σχέση που απαιτεί κάποια αναζωπύρωση ή εάν θέλετε να βρείτε άλλους ομοϊδεάτες που μοιράζονται τις στροφές και τις επιθυμίες σας, το Feeld είναι ένα ασφαλές μέρος για εξερεύνηση.

Το Feeld είναι επίσης ιδιαίτερα φιλόξενο και αποδεκτό όλων των φύλων και των σεξουαλικών προσανατολισμών. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ή να δημιουργήσετε ομάδες ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας στην κοινότητα της εφαρμογής.

Λήψη: Feel for Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Το Taimi είναι μια εφαρμογή γνωριμιών και κοινωνικής δικτύωσης για LGBTQ+ άτομα όλων των γραμμών, που χαρακτηρίζεται ως μια εφαρμογή «χωρίς ετεροπεριορισμούς». Έχει πάνω από 19 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και διαθέτει υψηλή ασφάλεια και επαλήθευση. Μπορείτε να δημιουργήσετε το προφίλ σας, να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες, να κάνετε βιντεοκλήση, να κάνετε ζωντανή ροή και να συμμετάσχετε σε ομάδες με βάση τα χόμπι και τα πάθη σας.

  8 Ζωντανά Εργαλεία Παρακολούθησης Επισκεψιμότητας Ιστότοπων προς χρήση το 2022

Οι μοναδικές δυνατότητες της εφαρμογής, όπως κάρτες Taimi, Rainbow Likes, Throwbacks και ενισχύσεις προφίλ, την κάνουν να ξεχωρίζει και να εγγυάται τη θέση της σε αυτήν τη λίστα. Αυτές οι λειτουργίες σάς βοηθούν να βρείτε νέους τρόπους για να συνδεθείτε και να προσεγγίσετε τον τέλειο σύντροφό σας για ραντεβού.

Λήψη: Taimi για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Σύρετε προς τα δεξιά για αγάπη

Αυτές είναι μόνο μερικές εφαρμογές γνωριμιών προσαρμοσμένες στην κοινότητα LGBTQ+. Είτε αναζητάτε αγάπη, συντροφικότητα ή κάτι ενδιάμεσο, υπάρχει μια εφαρμογή για εσάς. Απλώς φροντίστε να είστε πάντα σε επιφυλακή για κόκκινες σημαίες και να εντοπίσετε τους απατεώνες πριν να είναι πολύ αργά.

Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να σας εμποδίσει να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, επειδή αυτές οι εφαρμογές γνωριμιών είναι πιο περιεκτικές από ποτέ και διαθέτουν εξαιρετικά μέτρα ασφαλείας για να σας κάνουν να νιώθετε προστατευμένοι και αγαπημένοι.