5 Εργαλεία AI για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε απλά κόμικς

Υπάρχει μια πληθώρα εργαλείων που βασίζονται σε AI διαθέσιμα στο διαδίκτυο για τη δημιουργία γραπτού και οπτικού περιεχομένου. Όταν πρόκειται για τη δημιουργία θεαματικών εικόνων και χαρακτήρων, αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ.

Όμως, ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να δημιουργήσετε απλά κόμικς χωρίς να επεξεργαστείτε τίποτα μετά τη δημιουργία του περιεχομένου; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που δημιουργούν απλά κόμικς με τεχνητή νοημοσύνη μόνο με μια προτροπή.

Το Mage.space είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα δημιουργίας εικόνων AI με περισσότερα από 160 διαθέσιμα μοντέλα. Το εργαλείο είναι φανταστικό για τη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων AI κάθε είδους. Με τις σωστές προτροπές, μπορείτε να μετατρέψετε το mage.space σε μια απλή γεννήτρια κόμικ. Δεν είναι τέλειο, όμως, και μπορεί να παράγει εικόνες με κάποια ελαττώματα.

Στο παράδειγμά μου, χρησιμοποίησα την ακόλουθη προτροπή: “Calvin and Hobbes, comic, παρόμοια, πολλαπλά παράθυρα.” Αν και δεν είναι τέλειο, κάνει εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία ενός απλού κόμικ και, τροποποιώντας το μήνυμα, πιθανότατα μπορείτε να το κάνετε να εξάγει σωστά κείμενο.

Εάν δυσκολεύεστε να λάβετε ικανοποιητικά αποτελέσματα, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια επέκταση Chrome ChatGPT για καλύτερα μηνύματα AI ως οδηγό.

  Στρατηγικές, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές για εμπόρους

Το Fantoons είναι μια συσκευή δημιουργίας εικόνων AI, αλλά διαφέρει κατά κάποιους τρόπους από τις πιο mainstream εναλλακτικές. Στον ιστότοπο, εμφανίζεται μια λίστα επιλογών από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε. Αυτά περιλαμβάνουν fandom, χαρακτήρα, στυλ και σύμπαν.

Επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές, προσαρμόζετε την προτροπή για την έξοδο. Όταν πατάτε Generate, δημιουργείται μια εικόνα. Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε Επόμενο για να προσθέσετε και να προσαρμόσετε μια λεζάντα. Τέλος, πατήστε Δημοσίευση για να δημιουργήσετε την εικόνα σας.

Στο παράδειγμά μου, επέλεξα τον Χάρι Πότερ, τη Λούνα Λάβγκουντ, το φωτορεαλιστικό και το κυβερνοπάνκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι δημιουργίες μπορούν να θεωρηθούν κόμικς ενός τζαμιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο πολλές φορές και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να συνδυάσετε τα αποτελέσματα μαζί για να δημιουργήσετε πιο περίπλοκα κόμικ.

Το Storywizard.ai είναι ένας ιστότοπος που προορίζεται για τη δημιουργία εξατομικευμένων εκπαιδευτικών εμπειριών μέσω της δύναμης του AI. Με τις κατάλληλες προτροπές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αρκετά μεγάλα, αλλά απλά, κόμικς με πολλές σελίδες. Η λέξη κλειδί εδώ είναι «απλή».

  5 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου SNMP που αναθεωρήθηκε το 2020

Στον ιστότοπο, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία ιστορίας για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, εισαγάγετε μερικές λέξεις-κλειδιά και θα δημιουργήσει μια πλήρη ιστορία για εσάς. Χρησιμοποίησα την ακόλουθη προτροπή στο παράδειγμά μου: “MUO, tech guru, help readers.”

Συνέθεσε μια ιστορία 15 σελίδων για έναν επιχειρηματία ονόματι MUO που είχε σκοπό να βοηθήσει τον κόσμο να μάθει για την τεχνολογία. Ενώ η ιστορία ήταν λίγο ανόητη σε μέρη, ήταν μια γρήγορη διαδικασία και το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Το AI Comic Factory είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει πάνελ κόμικς που δημιουργούνται από AI χρησιμοποιώντας SDXL. Η δημιουργία προτροπών για αυτήν την εφαρμογή ιστού είναι απλή και θα πρέπει να τα κρατάτε πάντα σύντομα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γενικούς όρους και να επιλέξετε από μια ποικιλία στυλ.

Ορισμένα στυλ περιλαμβάνουν:

  • Ιαπωνικά
  • Αμερική (σύγχρονη)
  • Γαλλοβελγική
  • Nihonga
  • 3D Render
  • Αιγύπτιος

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους και να σχεδιάσετε ξανά τυχόν πάνελ που δεν σας αρέσουν. Στο παράδειγμά μου, χρησιμοποίησα το “Iron Man γίνεται χάκερ υπολογιστή”. Είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε τα άλλα στυλ.

Το Plugger.ai προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων για τη δημιουργία απλών κόμικ. Το περιβάλλον εργασίας του είναι κάπως παρόμοιο με το ChatGPT, χρησιμοποιώντας μια μορφή συνομιλίας αντί για μια ενότητα για μια προτροπή και ένα κουμπί για δημιουργία.

  Αποφύγετε αυτά τα 9 πράγματα στο βιογραφικό σας για ανάπτυξη ή Sysadmin Job

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα στυλ, όπως το LazrPop XL, το Niji Special Edition SDXL, το ComicCraft και πολλά άλλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λαμβάνετε μόνο 30 δωρεάν πιστώσεις κάθε μήνα. Ανάλογα με τις προτροπές σας, αυτό μπορεί να παράγει πέντε έως δεκαπέντε εικόνες το μήνα.

Για το παράδειγμά μου, επέλεξα το ComicCraft και χρησιμοποίησα την προτροπή “American, 1950, captain america, standing up, proud.” Αν και το παράδειγμά μου δεν έχει λεζάντα ή συννεφάκι ομιλίας, μπορείτε να το προσθέσετε ως λεπτομέρεια στην προτροπή σας και να λάβετε μικτά αποτελέσματα.

Χρησιμοποιήστε Generative AI για να δημιουργήσετε απλά κόμικς

Οι γεννήτριες τεχνητής νοημοσύνης διευκολύνουν την παραγωγή απίστευτων έργων τέχνης ακόμη και με τις πιο απλές προτροπές. Ωστόσο, ορισμένα διαδικτυακά εργαλεία AI είναι καλύτερα για συγκεκριμένους τύπους εξόδων. Τα πέντε που εξετάσαμε κάνουν τη δημιουργία κόμικς αβίαστη. Το καθένα έχει μια μοναδική προσέγγιση και θα σας ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.