5 Εργαλεία παρακολούθησης UPS για την επιχείρησή σας

Μάθετε για τα κορυφαία και δημοφιλή εργαλεία παρακολούθησης UPS που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα συστήματα UPS σας για διακοπή παροχής ρεύματος για τα συστήματα δικτύου σας.

Ένα πράγμα από τα ηλεκτρικά συστήματα και τα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι πιθανό να θεωρούν δεδομένο πρέπει να είναι η παρακολούθηση. Αντίθετα, εμπίπτει στα πιο κρίσιμα στοιχεία της υποδομής.

Για να συνεχίσετε να λειτουργούν τα συστήματά σας σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας, η ύπαρξη εφεδρικού συστήματος τροφοδοσίας είναι ο νέος κανόνας, κατά προτίμηση με τη μορφή αδιάλειπτης παροχής ρεύματος (UPS).

Το UPS δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά κατά την πλειονότητα των διακοπών και δίνει αρκετό χρόνο για να αρχίσει να κλείνει τα συστήματα όταν η φόρτιση της μπαταρίας φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο.

Τα κρίσιμα συστήματα θα επωφεληθούν από ένα UPS και μια γεννήτρια για παρατεταμένες διακοπές λειτουργίας, αλλά το κόστος είναι συχνά απαγορευτικό. Μην ανησυχείς!

Σήμερα σε αυτήν την ανάρτηση, θα μοιραστούμε 5 κορυφαία εργαλεία παρακολούθησης UPS για την επιχείρησή σας που δεν θα σπάσουν τα χρήματα!

Αλλά πριν από αυτό, ας καταλάβουμε τι σημαίνει παρακολούθηση UPS!

Τι είναι η παρακολούθηση UPS;

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες πληροφορικής είναι οι απροσδόκητοι τερματισμοί λειτουργίας. Μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν εργάζεστε σε κάτι σημαντικό. Λοιπόν, η παρακολούθηση του UPS μπορεί να είναι η λύση σε αυτό το τραύμα.

Η οθόνη UPS είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που βοηθά στην παρακολούθηση της κατάστασης διαφόρων δεικτών απόδοσης της συσκευής σας UPS. Παρέχει πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, τον εκτιμώμενο χρόνο λειτουργίας, την τάση, τη φόρτιση, το ρεύμα και άλλα. Γίνεται για να διασφαλιστεί ότι είναι συνεχώς online και λειτουργικά.

Η παρακολούθηση βασικών δεικτών απόδοσης είναι απαραίτητη για το χρόνο λειτουργίας, τη συντήρηση και την αναβάθμιση του συστήματος ισχύος σας ώστε να αντέχει σε παρατεταμένες διακοπές λειτουργίας.

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μπορεί να είναι κρίσιμες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, καθώς μπορούν να βοηθήσουν στον προσδιορισμό του χρόνου που το σύστημα θα μπορεί να λειτουργεί με ισχύ μπαταρίας.

Επιπλέον, μια οθόνη UPS βοηθά στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων μπαταρίας του UPS, όπως εάν δεν φορτίζεται σωστά.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν περισσότερα τέτοια οφέλη από την ενσωμάτωση του UPS Monitoring.

Ας ρίξουμε μια πιο βαθιά ματιά στο πώς ένα εργαλείο παρακολούθησης UPS μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας!

Γιατί χρειάζεται κάποιος εργαλεία παρακολούθησης UPS;

Υπάρχουν μερικά πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν έγκαιρα με ένα σύστημα υπολογιστή. Οι οθόνες UPS μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση αυτών των προβλημάτων με το σύστημά σας UPS. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το σύστημα δικτύου σας, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε την οθόνη του UPS. Θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν πιθανά προβλήματα με το σύστημα UPS.

  Αυτά είναι τα 15 καλύτερα μαθήματα μάρκετινγκ περιεχομένου για να ευδοκιμήσετε

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλές περισσότερες πτυχές όπου ένα εργαλείο παρακολούθησης UPS μπορεί να κάνει θαύματα.

  • Πρώτον, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, εάν το σύστημά σας δεν έχει εφεδρική τροφοδοσία, θα τερματιστεί. Μπορεί να προκαλέσει απώλεια δεδομένων ή καταστροφή, καθώς και διακοπή σε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να κάνετε.
  • Δεύτερον, εάν υπάρξει αύξηση του ρεύματος, τα συστήματα του δικτύου σας θα είναι απροστάτευτα και ενδέχεται να καταστραφούν. Μια οθόνη UPS μπορεί να προστατεύσει από διακοπές ρεύματος και υπερτάσεις, καθιστώντας την ένα ουσιαστικό μέρος της ασφάλειας των συστημάτων σας.
  • Τα εργαλεία παρακολούθησης UPS σάς βοηθούν επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση της μπαταρίας και να ελέγχετε την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν επερχόμενες προκλήσεις εκ των προτέρων.
  • Μια οθόνη UPS είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τους χρήστες υπολογιστών. Βοηθά να διασφαλιστεί ότι το σύστημα λαμβάνει τη σωστή ποσότητα ενέργειας και παρέχει επίσης έναν τρόπο παρακολούθησης της υγείας του συστήματος UPS σας.
  • Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν επίσης να μειωθούν με οθόνες UPS. Παρακολουθώντας την κατανάλωση ενέργειας των συστημάτων του δικτύου σας, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε περισσότερη ενέργεια από την απαραίτητη.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους σοβαρούς λόγους, εάν δεν χρησιμοποιείτε οθόνη UPS, θα πρέπει να σκεφτείτε να το κάνετε τώρα περισσότερο από ποτέ!

Λειτουργίες που πρέπει να προσέχετε στα Εργαλεία παρακολούθησης UPS

Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα παρακολούθησης ισχύος UPS παρέχει ζωτικές πληροφορίες για τη φόρτιση και την απόδοση της μπαταρίας και σας ενημερώνει όταν κάτι δεν πάει καλά. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το σύστημα τροφοδοσίας σας ώστε να αντέχει μεγάλες διακοπές λειτουργίας ανάλογα με το μέγεθος του δικτύου.

Παρακάτω είναι μερικά απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσει ο καθένας κατά την επιλογή ενός εργαλείου παρακολούθησης UPS:

Προσαρμοσμένη παρακολούθηση που βασίζεται σε SNMP

Το απλό πρωτόκολλο διαχείρισης δικτύου είναι το πιο ολοκληρωμένο και εύχρηστο πρωτόκολλο που βοηθά στην παρακολούθηση των δικτύων και της απόδοσης των συσκευών και στην αναζήτηση προβλημάτων. Τα εργαλεία παρακολούθησης UPS με παρακολούθηση πελατών που βασίζεται σε SNMP πιστεύεται ότι είναι πιο αποτελεσματικά από οτιδήποτε άλλο στις μέρες μας και αποτελούν αναγκαιότητα.

Παγίδες SNMP για άμεσες ειδοποιήσεις

Οι παγίδες SNMP είναι πράκτορες πρωτοκόλλου που ενημερώνουν τον χρήστη για ένα σημαντικό συμβάν σχετικά με ζητήματα δικτύου. Θα ειδοποιηθείτε αμέσως για τυχόν δυσλειτουργίες μέσω email ή μηνυμάτων κειμένου.

Γραφήματα, αναφορές και πίνακες εργαλείων

Ένα καλό εργαλείο παρακολούθησης θα πρέπει να απεικονίζει γραφικές αναπαραστάσεις και ενημερωτικούς πίνακες εργαλείων για να σας βοηθήσει να αναλύσετε αποτελεσματικά πράγματα γύρω από την ανάγνωση του δικτύου. Σας βοηθά να κατανοήσετε και να εξετάσετε σε βάθος τα δίκτυα.

Ένα σύστημα αυτόματης ανακάλυψης για την καταγραφή όλων των συσκευών δικτύου

Οι αυτόματες ανιχνεύσεις που βασίζονται σε SNMP σάς βοηθούν να αναγνωρίζετε και να επιβλέπετε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και να τις υποστηρίζετε σε όλες τις πλατφόρμες.

Μια δυνατότητα ανάλυσης της απόδοσης του δικτύου με την πάροδο του χρόνου

Η έγκαιρη ανάλυση του δικτύου είναι αδιαπραγμάτευτη όταν πρόκειται για αποτελεσματική απόδοση. Ένα εργαλείο UPS Monitor θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του δικτύου με τον καιρό για να τη βελτιστοποιήσετε προς το καλύτερο.

  Ξεκινήστε το ενημερωτικό δελτίο σας και κερδίστε χρήματα με αυτές τις λύσεις

Δωρεάν δοκιμή ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων για αξιολόγηση χωρίς κίνδυνο

Κατά την επιλογή ενός εργαλείου παρακολούθησης UPS, πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αναζητήσετε μια επίδειξη ή εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που το εργαλείο δεν προλάβει να μιλήσει.

Πακέτα αξίας για τα χρήματα

Από τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, αναζητήστε μια που αξίζει την τιμή σας. Ελέγξτε εάν τα χρήματα που επενδύετε σας ικανοποιούν με τις δυνατότητες.

Με αυτά τα παραπάνω, εδώ είναι μερικά καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης UPS που δεν θα σας κοστίσουν πάρα πολύ και μπορούν να σας βοηθήσουν με την αποτελεσματική παρακολούθηση του UPS.

Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης UPS

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης που διαθέτετε, υπάρχει ένα εργαλείο παρακολούθησης UPS που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Με πολλά διαφορετικά εργαλεία παρακολούθησης UPS που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα, δεν έχουν όλα αυτά τα εργαλεία τα ίδια χαρακτηριστικά.

Τα εργαλεία παρακολούθησης UPS διαφέρουν ως προς την πληρότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη και η επιλογή του εργαλείου παρακολούθησης για τις ανάγκες σας θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και του προϋπολογισμού της επιχείρησής σας.

Βρίσκοντας το κατάλληλο εργαλείο για την επιχείρησή σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι μονάδες UPS σας λειτουργούν πάντα σωστά και ότι είστε προετοιμασμένοι για τυχόν διακοπές ρεύματος.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές επιλογές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Οθόνη UPS PRTG

Με μια τεράστια βάση θαυμαστών 500.000 χρηστών, το PRTG είναι ένα από τα πιο προσοδοφόρα εργαλεία παρακολούθησης UPS που είναι διαθέσιμα για κάθε τύπο και μέγεθος επιχείρησης.

Ως εργαλείο παρακολούθησης, το PRTG σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε την κατάσταση της μπαταρίας του συστήματος UPS σας, η οποία μπορεί να κυμαίνεται από κανονική έως χαμηλή έως εξαντλημένη. Με το PRTG, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον υπολειπόμενο χρόνο λειτουργίας του συστήματός σας, τον χρόνο χρήσης της μπαταρίας και την κατανάλωση ενέργειας με την πάροδο του χρόνου.

Αποτέλεσμα αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (πάσο, προειδοποίηση, σφάλμα, ματαιώθηκε, κ.λπ., εάν υποστηρίζεται), τάση εισόδου/εξόδου για καλύτερη παρακολούθηση, πλήθος εισόδου εκτός ανοχής (συμβάντα καφέ-out ή υψηλής/χαμηλής τάσης), αριθμός ενεργών συναγερμών μπορεί επίσης να ληφθεί μέριμνα, όλα από αυτό το εργαλείο παρακολούθησης UPS.

Το PRTG είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο παρακολούθησης, καθώς έχετε επίσης την πολυτέλεια να λαμβάνετε email και ειδοποιήσεις μηνυμάτων σύμφωνα με τα προσαρμοσμένα πακέτα που έχετε επιλέξει. Απλώς κάνει ολόκληρη την παρακολούθηση τόσο πιο εύκολη και πιο βολική. Αν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να ελέγξετε τη δωρεάν δοκιμή τους.

OpManager

Ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο παρακολούθησης UPS είναι το OpManager. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους επιχειρήσεων και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε ολόκληρο το δίκτυο και να επιτυγχάνετε χρόνο λειτουργίας 100%.

Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και παρέχει διάφορες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου των μονάδων UPS σας και λήψης ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Με το OpManager, μπορείτε να είστε σίγουροι για την αντιμετώπιση προβλημάτων προτού παρουσιαστούν.

Το OpManager είναι μια ισχυρή λύση παρακολούθησης UPS που παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες ερωτημάτων και διαχείρισης και τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών.

Η ιδιόμορφη εμφάνιση των αναφορών τους οδηγεί την εμπειρία χρήστη σε άλλο επίπεδο, διευκολύνοντας τον χρήστη να εντοπίσει άμεσα τα σφάλματα.

  Τρόπος εγγραφής φωνητικής αφήγησης στο PowerPoint

Παρακολούθηση UPS τοποθεσίας 24×7

Ο ιστότοπος 24*7 σάς προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που σας βοηθά να καταλάβετε τη συμβατότητα αυτού του εργαλείου με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Παρέχει βασικές δυνατότητες παρακολούθησης του UPS, συμπεριλαμβανομένης της προβολής της κατάστασης του UPS, της κατανάλωσης ενέργειας και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο παρακολούθησης δικτύου που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έχει κερδίσει την τεράστια εμπιστοσύνη των χρηστών παγκοσμίως.

Εκτός από αυτό, αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί με κάποια out-of-the-box υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της επίβλεψης συσκευών που υποστηρίζουν μικρά, μικρο, μεσαία και μεγάλα κέντρα δεδομένων. ντουλάπες δικτύου? γραφεία στο σπίτι και πολλά άλλα. Μπορεί να είναι ιδανικό για μικρές και οικιακές επιχειρήσεις.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το εργαλείο παρακολούθησης UPS Site 24*7 διαθέτει επίσης προεπιλεγμένα πρότυπα για μια σειρά συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των APC Smart-UPS 1500, APC Smart-UPS 750, APC UPS 9605, CyberPower UPS, Dell UPS v4, Liebert UPS, και πολλά άλλα.

Οθόνη UPS Nagios

Με την οθόνη Nagios UPS, μπορείτε να παρατηρήσετε την απόδοση του δικτύου με την πάροδο του χρόνου, να αναλύσετε το ιστορικό, να ελέγξετε αναφορές, να λάβετε άμεσες αλλαγές και όλα όσα χρειάζεστε από ένα εργαλείο παρακολούθησης UPS!

Αυτό το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για μεγαλύτερες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Παρέχει πιο προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης του UPS, συμπεριλαμβανομένης της προβολής της κατάστασης του UPS, της κατανάλωσης ενέργειας, της μείωσης φορτίου, της διαχείρισης δικτύου και άλλων.

Η οθόνη UPS Nagios μπορεί να παρακολουθεί τα εφεδρικά συστήματα μπαταρίας με τις λειτουργίες γρήγορου χειρισμού και άμεσης ειδοποίησης.

Το εργαλείο παρακολούθησης UPS Nagios προσφέρει επίσης μια δωρεάν δοκιμή, επομένως είναι καλό για τις επιχειρήσεις να δουν αν λειτουργεί για αυτές. Για να μην αναφέρουμε, τα εμπιστεύονται εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ΜΜΕ και των επιχειρήσεων του Fortune 500. Έτσι, αν η προσαρμογή ήταν ένα πρόβλημα για εσάς, δεν θα ήταν πλέον!

Οι λύσεις Nagios σας παρέχουν δύο υπέροχα πακέτα και μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στην τσέπη και τις ανάγκες σας:

Για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ελέγχουν αποκλειστικά τα μικρά περιβάλλοντα, το Nagios XI έχει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα για αυτές.

10-Strike Network Monitor

Ένα άλλο ισχυρό αλλά χρήσιμο εργαλείο παρακολούθησης UPS πρέπει να είναι το 10-Strike Network Monitor. Ενσωματωμένο με το πρωτόκολλο SNMP, αυτό το εργαλείο εμπίπτει στην πιο αποτελεσματική κατηγορία εργαλείων παρακολούθησης δικτύου.

Παρέχει τις ίδιες δυνατότητες και δυνατότητες με το άλλο λογισμικό παρακολούθησης UPS, αλλά με το πρόσθετο πλεονέκτημα της πρόσβασης σε αυτό από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τα εργαλεία παρακολούθησης δικτύου 10-Strike διαθέτουν μια λειτουργία ειδοποίησης που σας ενημερώνει μέσω μηνυμάτων ή email για κάθε μικροσκοπικό ανακάτεμα μέσα.

Το πιο εύκολο εργαλείο για πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την οθόνη δικτύου UPS 10-Strike, αυτή η ειδική μονάδα μπορεί να παρακολουθεί σχεδόν κάθε δίκτυο με τη βοήθεια ελέγχων SNMP.

Το καλό με την επιλογή 10-Strike Network Monitor είναι ότι η βοηθητική ομάδα τους παραμένει εκεί για σχόλια και βοήθεια. Η διεπαφή ιστού τους είναι ομαλή, εύκολη και γρήγορη, καθιστώντας αυτό το εργαλείο πιο αξιόπιστο και βολικό.

Εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε με αυτήν την οθόνη 10-Strike Network, φροντίστε να μην χάσετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

συμπέρασμα

Όπως ίσως γνωρίζετε, η παρακολούθηση των συστημάτων UPS σας είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση. Το αδιάλειπτο τροφοδοτικό είναι πολύτιμο για την ομαλή λειτουργία των διακομιστών και του άλλου εξοπλισμού σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επιλογή του σωστού εργαλείου παρακολούθησης είναι ζωτικής σημασίας. Ελπίζουμε το άρθρο μας να σας βοήθησε να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο για την επιχείρησή σας. Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε εργαλείο, ελέγξτε πρώτα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία διάγνωσης δικτύου για μικρούς και μεγάλους οργανισμούς.