5 Εργαλεία ελέγχου φιλοξενίας για να ελέγξετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο

Θέλατε ποτέ να μάθετε ποιος φιλοξενεί έναν συγκεκριμένο ιστότοπο; Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια υπηρεσία φιλοξενίας χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές σας;

Ή, εάν συναντήσετε έναν ιστότοπο που φορτώνει γρήγορα, δεν είστε περίεργοι για τον πάροχο φιλοξενίας που τον τροφοδοτεί;

Είναι πάντα χρήσιμο να έχετε πρόσβαση σε αυτού του είδους τις πληροφορίες.

Αυτές οι πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες. Και υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία για να ελέγξετε ποια υπηρεσία φιλοξενεί τον ιστότοπο.

Αλλά πριν από αυτό,

Τι είναι το Web Hosting;

Η φιλοξενία Ιστού είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο στο Διαδίκτυο. Όλα τα δεδομένα που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου θα αποθηκευτούν σε διακομιστές που διαχειρίζονται ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας Ιστού.

Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο;

Έχετε συναντήσει έναν ιστότοπο που φορτώνει γρήγορα και λειτουργεί θαυμάσια. Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο οικοδεσπότης, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του, καθώς η επιλογή της ιδανικής και καλύτερης υπηρεσίας φιλοξενίας Ιστού είναι ένα ουσιαστικό βήμα για τη δημιουργία μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας για το άτομο ή κάποια επιχείρηση.

  26 Καλύτερο λογισμικό τρισδιάστατης μοντελοποίησης

Ή μπορεί να θέλετε να υποβάλετε μια ειδοποίηση κατάργησης DMCA στον κεντρικό υπολογιστή άλλου ιστότοπου που κλέβει το περιεχόμενό σας. Σε όλα αυτά τα διαφορετικά σενάρια, πρέπει να γνωρίζετε ποιος φιλοξενεί πρώτα τον ιστότοπο. Τότε μόνο μπορείτε να πάτε παρακάτω.

έχουμε συνοψίσει μια λίστα με μερικά εργαλεία ελέγχου φιλοξενίας.

Πάμε να κυλήσουμε.

SiteChecker

SiteChecker είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιος φιλοξενεί έναν συγκεκριμένο ιστότοπο. Απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL στο πλαίσιο κειμένου και κάντε κλικ στο «Έλεγχος». Θα λάβετε την αναφορά ελέγχου φιλοξενίας σε λίγα λεπτά, η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες όπως πάροχο φιλοξενίας ιστού, διακομιστή ονομάτων και στοιχεία παρόχου DNS.

HostAdvice

HostAdvice είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που σας επιτρέπει να προσδιορίζετε γρήγορα ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο. Για να μάθετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο, απλώς εισαγάγετε το όνομα τομέα και κάντε κλικ στο κουμπί εύρεσης.

Rishavapps

Έλεγχος φιλοξενίας Rishavapps είναι ένα ακόμη φανταστικό εργαλείο για να προσδιορίσετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο. Για να μάθετε ποιος φιλοξενεί τον ιστότοπο ή την ιστοσελίδα, απλώς πληκτρολογήστε το όνομα τομέα και κάντε κλικ στο «Έλεγχος κεντρικού υπολογιστή».

  Πώς να παίξετε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με την Alexa

grtechpc.org

Το grtechpc.org Hosting Checker είναι μια εύχρηστη και εξαιρετική υπηρεσία web που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιος φιλοξενεί οποιονδήποτε ιστότοπο. Εισαγάγετε τη διεύθυνση ιστού που θέλετε και απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «Εύρεση κεντρικού υπολογιστή» για να συνεχίσετε.

Θα δείτε πληροφορίες για την εταιρεία φιλοξενίας σε λίγα δευτερόλεπτα. Περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες όπως τη διεύθυνση IP του διακομιστή όπου φιλοξενείται ο τομέας αυτήν τη στιγμή, καθώς και τη γεωγραφική τοποθεσία.

Έλεγχος ψηφιακού κεντρικού υπολογιστή

ο Έλεγχος ψηφιακού κεντρικού υπολογιστή Το εργαλείο είναι ένα πολύ απλό εργαλείο στη χρήση. Εισαγάγετε μια διεύθυνση URL ιστότοπου στο πεδίο εισαγωγής για να μάθετε σε ποιον τον κατέχει και ποιος τον φιλοξενεί. Παρέχει όλες τις λεπτομέρειες όπως πάροχο φιλοξενίας, διεύθυνση IP, στοιχεία κατόχου και διακομιστές ονομάτων.

Whois Lookup

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε χρησιμοποιώντας την εντολή whois στη γραμμή εντολών χωρίς καμία χρήση εργαλείων ελέγχου φιλοξενίας.

Απλώς πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο τερματικό.

  Πώς μπορώ να συνδεθώ στο Hilton Honors Wi-Fi

whois website.com

Εδώ μπορείτε να δώσετε οποιαδήποτε διεύθυνση ιστού. Για παράδειγμα,

C:Usersgrtechpc.org>whois grtechpc.org.com

Whois v1.21 - Domain information lookup
Copyright (C) 2005-2019 Mark Russinovich
Sysinternals - www.sysinternals.com

Connecting to COM.whois-servers.net...

WHOIS Server: whois.cloudflare.com
  Registrar URL: http://www.cloudflare.com
  Updated Date: 2019-11-15T19:48:21Z
  Creation Date: 2015-01-07T14:14:12Z
  Registry Expiry Date: 2025-01-07T14:14:12Z
  Registrar: CloudFlare, Inc.
  Registrar IANA ID: 1910
  Registrar Abuse Contact Email:
  Registrar Abuse Contact Phone:
  Domain Status: clientTransferProhibited https://icann.org/epp#clientTransferProhibited
  Name Server: OLGA.NS.CLOUDFLARE.COM
  Name Server: TODD.NS.CLOUDFLARE.COM
  DNSSEC: signedDelegation
  DNSSEC DS Data: 2371 13 2 CBAA2018F41B29985DAEDE7F127D4F9626ADA609665CEBAB0011903B7C639254
  URL of the ICANN Whois Inaccuracy Complaint Form: https://www.icann.org/wicf/
>>> Last update of whois database: 2021-11-18T07:56:10Z <<<

Μπορείτε να δείτε την εντολή whois παρέχει όλες τις λεπτομέρειες όπως διακομιστές ονομάτων, λεπτομέρειες λήξης τομέα, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος της υπηρεσίας φιλοξενίας Ιστού.

Τελειώνοντας 👩‍💻

Ελπίζω να βρείτε αυτά τα εργαλεία χρήσιμα για να καθορίσετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης πίνακα ελέγχου για φιλοξενία ιστού, τότε ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο επιλογής Πίνακα Ελέγχου φιλοξενίας Ιστού και Λογισμικό διαχείρισης διακομιστή.

Σας άρεσε να διαβάζετε το άρθρο; Τι θα λέγατε να μοιράζεστε με τον κόσμο;