5 δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία για τη δημιουργία νέων λογότυπων ή επανασχεδιασμού εικονιδίων

Μην το ιδρώνετε εάν δεν έχετε τον προϋπολογισμό να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή για να δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο λογότυπο για το έργο ή το εγχείρημά σας. Αυτά τα δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία δημιουργίας λογότυπων θα καταλάβουν τι ψάχνετε και θα σας προσφέρουν μια σειρά από δημιουργίες λογότυπων για να διαλέξετε. Και αν έχετε ήδη ένα λογότυπο, υπάρχουν εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης για να δοκιμάσετε πόσο καλό είναι ή να του δώσετε μια νέα ανανέωση.

1. NameCheap Logo Maker (Ιστός): Απλός Δημιουργός Λογότυπου Χωρίς Περιορισμούς

Ο καταχωρητής τομέα NameCheap διαθέτει ένα φανταστικό εργαλείο δημιουργίας λογότυπων που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Δεν υπάρχουν κρυφά κόστη, περιορισμοί μεγέθους ή υδατογραφήματα όταν θέλετε να κατεβάσετε ένα λογότυπο που δημιουργεί η εφαρμογή. Συνιστούμε να εγγραφείτε για λογαριασμό προτού αρχίσετε να εργάζεστε στο λογότυπό σας, καθώς αυτό είναι ένα απαραίτητο βήμα στο τέλος και σας απομακρύνει από τις επιλογές της σελίδας με το λογότυπό σας.

Το NameCheap Logo Maker ζητά το όνομα και το σλόγκαν της εταιρείας σας και στη συνέχεια προσπαθεί να κατανοήσει τις σχεδιαστικές σας προτιμήσεις. Θα παρουσιάζει διαφορετικές επιλογές γραμματοσειράς η μία δίπλα στην άλλη, ζητώντας σας να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Στη συνέχεια, εμφανίζει διαφορετικές χρωματικές παλέτες για να διαλέξετε και, τέλος, σας ζητά να επιλέξετε από τη μεγάλη συλλογή εικονιδίων του. Πρέπει να επιλέξετε τουλάχιστον τρία εικονίδια, αλλά μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα.

Αφού ληφθούν όλες οι αποφάσεις σας, το NameCheap Logo Maker εμφανίζει διαφορετικές επιλογές λογότυπου που συνδυάζουν και ταιριάζουν με τις επιλογές σας. Αν σας αρέσει κάποιο από αυτά, αποθηκεύστε το στον λογαριασμό σας ή κατεβάστε το δωρεάν. Μπορείτε επίσης να κάνετε μικρές προσαρμογές σε οποιοδήποτε λογότυπο, αλλάζοντας το χρώμα, το κείμενο, το σλόγκαν, το εικονίδιο και τη διάταξη των στοιχείων. Το ληφθέν αρχείο zip περιλαμβάνει τετράγωνα και οριζόντια στυλ για το λογότυπο και τα διανύσματα.

  Πώς να δώσετε προτεραιότητα σε δίκτυα Wi-Fi σε Mac

2. Adobe Express Logo Maker (Ιστός): Εμπνευσμένα σχέδια λογότυπων που δημιουργούνται τυχαία

Δεν γνωρίζουν πολλοί ότι ανάμεσα στα πολλά υπέροχα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Adobe Express, η δωρεάν διαδικτυακή σουίτα εργαλείων επεξεργασίας εικόνας από τους κατασκευαστές του Photoshop είναι ένας κατασκευαστής λογότυπων. Όπως το NameCheap, είναι εντελώς δωρεάν και προσαρμόσιμο, και μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερη ηλεκτρονική επεξεργασία, επειδή μπορείτε να το επεξεργαστείτε με άλλα εργαλεία της Adobe.

Αφού εγγραφείτε για έναν λογαριασμό, η εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων ζητά το όνομα της εταιρείας σας (ή τι θέλετε να λέει το λογότυπο), τι είδους επιχείρηση είναι και το σλόγκαν σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα στυλ σχεδίασης από τέσσερις επιλογές: τολμηρό, κομψό, μοντέρνο ή διακοσμητικό. Τέλος, προσθέστε ένα εικονίδιο από τη βιβλιοθήκη. Στη συνέχεια, η Adobe Express θα σχεδιάσει μια σειρά από επιλογές λογότυπου για εσάς.

Κάντε κλικ σε αυτό που σας αρέσει και μπορείτε να το προσαρμόσετε περαιτέρω. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών παλετών χρωμάτων και στυλ γραμματοσειράς με το πάτημα ενός κουμπιού. Εάν κάνετε πολύ γρήγορο κλικ, πατήστε το κουμπί Αναίρεση για να επιστρέψετε στο προηγούμενο σχέδιο. Είστε ελεύθεροι να κατεβάσετε αυτό το τελικό λογότυπο όποτε θέλετε ή μπορείτε να το προσαρμόσετε περισσότερο στο online Adobe Express Editor, το οποίο σας παρέχει πολλά άλλα εργαλεία επεξεργασίας εικόνων.

3. My Free Logo Maker (Ιστός): Δημιουργήστε λογότυπα, δημιουργήστε ιδέες για περαιτέρω προσαρμογή

Το My Free Logo Maker (MFLM) είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική δημιουργία λογότυπων παρόμοια με τα NameCheap και Adobe, χωρίς περιορισμούς και υδατογραφήματα στην τελική λήψη. Και πάλι, θα ξεκινήσετε με ερωτήσεις σχετικά με το όνομα και το σλόγκαν της εταιρείας, τον τύπο της βιομηχανίας, τα χρώματα και το είδος των εικονιδίων που αναζητάτε. Ο ιστότοπος σας ζητά επίσης να επιλέξετε λογότυπα που σας αρέσουν από διάφορα σχέδια.

  Το Antivirus σας κατασκοπεύει πραγματικά;

Μόλις το MFLM δημιουργήσει μια ποικιλία λογότυπων, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας πριν τα προσαρμόσετε. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε την ποικιλία που δημιουργείται προσθέτοντας περισσότερα χρώματα ή σύμβολα στις αρχικές σας επιλογές. Όταν θέλετε να επεξεργαστείτε ή να κατεβάσετε το λογότυπο, κάντε κλικ στην Προσαρμογή.

Μόλις επεξεργάζεστε ένα λογότυπο, το MFLM προσφέρει πολλές ακόμη ιδέες για το επιλεγμένο λογότυπο, όπως ζεύγη γραμματοσειρών, ζεύγη χρωμάτων ή αντικατάσταση ενός από τα γράμματα με ένα σύμβολο. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη διάταξη, την παλέτα, το φόντο, το όνομα, το σύνθημα, το σύμβολο ή τα σχήματα. Το MFLM αποθηκεύει όλες τις επιλογές σας και μπορείτε να τις επισκεφτείτε ξανά στο ιστορικό επεξεργασίας. Η τελική λήψη περιλαμβάνει αρχεία SVG, PNG, EPS και PDF για χρήση στο διαδίκτυο ή σε έντυπη μορφή.

Και σε μια άλλη ωραία κίνηση, το MFLM δημιουργεί επίσης πρότυπα υπογραφών email. Μπορείτε απλώς να τα αντιγράψετε και να τα χρησιμοποιήσετε ως την υπογραφή σας, μαζί με το λογότυπό σας και τα επαγγελματικά σας στοιχεία. Είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους διαδικτυακούς κατασκευαστές λογότυπων.

Εάν έχετε ήδη ένα υπάρχον λογότυπο αλλά ψάχνετε για μια νέα άποψη για αυτό, το Relogo AI είναι ο καλύτερος τρόπος. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να πάρει το υπάρχον λογότυπό σας και να το αποδώσει σε νέο στυλ σχεδίασης, έτσι ώστε να μην απομακρυνθείτε πολύ από το αρχικό σας, αλλά παρόλα αυτά να αποκτήσετε μια νέα παραλλαγή.

Ανεβάστε το αρχικό σας λογότυπο και, στη συνέχεια, επιλέξτε από 17 στυλ σχεδίασης, όπως φώτα της πόλης, χιονισμένη χώρα των θαυμάτων, αστική όαση, ιστορική κληρονομιά, νησιωτικό παράδεισο κ.λπ. Μπορείτε να δείτε μια προεπισκόπηση του λογότυπου της Nike σε όλα αυτά τα στυλ πριν κάνετε την επιλογή σας . Κάντε κλικ στο Render και σε λίγα δευτερόλεπτα, το Relogo AI θα σας δείξει τη νέα εικόνα λογότυπου, δίπλα στο πρωτότυπο.

Όταν εγγράφεστε στο Relogo AI, λαμβάνετε τρεις δωρεάν μονάδες κάθε μέρα. κάθε λήψη απαιτεί πίστωση. Το λογότυπο που κατεβάσατε έχει ένα υδατογράφημα, αλλά μπορείτε να το φροντίσετε με ηλεκτρονικά εργαλεία για την αφαίρεση υδατογραφημάτων. Ο λογαριασμός premium έχει απεριόριστες πιστώσεις, χωρίς υδατογραφήματα, περισσότερες επιλογές φωτισμού πριν από την απόδοση και τη δυνατότητα προσθήκης μηνυμάτων συνομιλίας.

  Είναι ασφαλές να πατήσω το κουμπί WPS στο δρομολογητή μου;

Η κύρια εφαρμογή της Brandmark σάς επιτρέπει να δημιουργείτε νέα λογότυπα από την αρχή, αλλά απαιτεί πληρωμή για τη λήψη της. Θα λέγαμε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε ένα από τα άλλα εργαλεία σε αυτό το άρθρο για αυτό και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε τη σουίτα δωρεάν διαδικτυακών εργαλείων λογότυπων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη της Brandmark για να δείτε πόσο καλό είναι το λογότυπό σας και να το τροποποιήσετε για να το κάνετε καλύτερο. Εδώ είναι τι θα πάρετε:

  • Κατάταξη λογότυπου: Η κατάταξη λογότυπου βαθμολογεί το λογότυπό σας με μια σειρά αντικειμενικών μετρήσεων, όπως η μοναδικότητα, η αναγνωσιμότητα και η χρωματική αντίθεση. Θα λάβετε επίσης μια συνολική βαθμολογία και μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία κάθε πτυχής για να καταλάβετε πού πρέπει να βελτιώσετε.
  • Λογότυπο Crunch: Όταν τα λογότυπα συρρικνώνονται σε μικρότερο μέγεθος στις οθόνες των τηλεφώνων ή στα favicons στις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης, μερικές φορές φαίνονται άσχημα. Το Logo Crunch σάς βοηθά να το αποφύγετε δημιουργώντας ένα λογότυπο πολλαπλής ανάλυσης, έτσι ώστε οι λεπτές γραμμές να μην γίνονται δυσανάγνωστες.
  • AI Color Wheel: Ανεβάστε το λογότυπό σας και το AI Color Wheel θα το αποδώσει σε διαφορετικές χρωματικές παλέτες. Μπορείτε να τροποποιήσετε την απόχρωση και τη ζωντάνια. Κάντε κλικ σε οτιδήποτε θέλετε για να δείτε τους δεκαεξαδικούς κωδικούς για τα χρώματα που χρησιμοποιούνται.
  • Ζητάτε πάντα δεύτερες γνώμες

    Αφού δημιουργήσετε ένα νέο λογότυπο με ένα από τα τέσσερα πρώτα προαναφερθέντα εργαλεία, θα πρέπει να το εκτελέσετε στην Κατάταξη λογότυπου της Brandmark για να το ελέγξετε αντικειμενικά. Κάντε αλλαγές εάν χρειάζεται και εκτελέστε το ξανά. Αλλά ακόμα και αφού λάβετε μια καλή βαθμολογία Brandmark, μην σταματήσετε εκεί.

    Πάρτε μια δεύτερη γνώμη από έναν σχεδιαστή ή κάποιον του οποίου την αισθητική αίσθηση εμπιστεύεστε. Μέσω της διαδικασίας δημιουργίας, θα προσθέσετε τις δικές σας προκαταλήψεις και προτιμήσεις στο λογότυπο. Το να ζητάτε περισσότερες γνώμες είναι μία από τις αρχές για τη δημιουργία ενός καλού λογότυπου και θυμηθείτε να αφήσετε τον εγωισμό σας στην άκρη για να λάβετε υπόψη τα σχόλιά τους αντί να είστε αμυντικοί.