5 αξιόπιστες πλατφόρμες φιλοξενίας MEAN Stack

Η διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού απαιτεί ένα σύνολο τεχνολογιών και εργαλείων για τη δημιουργία, τη δοκιμή και την ανάπτυξη εφαρμογών και ιστοτόπων.

Αυτό το σύνολο εργαλείων είναι επίσης γνωστό ως στοίβα τεχνολογίας που αποτελείται από πλατφόρμες, γλώσσες προγραμματισμού, πλαίσια και βιβλιοθήκες και πολλά άλλα. Εκατοντάδες και χιλιάδες νέοι ιστότοποι και εφαρμογές αναπτύσσονται και χρησιμοποιούνται καθημερινά. Και η ζήτηση για ανάπτυξη εφαρμογών ιστού αυξάνεται καθώς και η χρήση στοίβων τεχνολογίας.

Τούτου λεχθέντος, το MEAN είναι μια στοίβα τεχνολογίας που γίνεται δημοφιλής αυτές τις μέρες και την εμπιστεύονται πολλοί προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή ιστοτόπων και εφαρμογών.

Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για το MEAN Stack, τα οφέλη του και τις καλύτερες πλατφόρμες για τη φιλοξενία του.

Ας πηδήξουμε!

Τι είναι το MEAN Stack;

Το MEAN είναι μια στοίβα τεχνολογίας ανοιχτού κώδικα που βασίζεται σε JavaScript που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη δυναμικών εφαρμογών και τοποθεσιών Ιστού.

Αντιπροσωπεύει:

 • M – MongoDB
 • E – Express.js
 • Α – Γωνιακό
 • N – Node.js

Βλέπετε, η στοίβα MEAN είναι στην πραγματικότητα ένα σύνολο από αυτά τα εργαλεία που ομαδοποιούνται για να εκτελούν συγκεκριμένες λειτουργίες κατά την ανάπτυξη λογισμικού. Υποστήριξη όλων των προγραμμάτων JavaScript, εφαρμογές MEAN Χρησιμοποιήστε μία γλώσσα προγραμματισμού τόσο για περιβάλλοντα πελάτη όσο και για περιβάλλοντα διακομιστή, κάτι που αποτελεί δίκαιο πλεονέκτημα.

 • Το MongoDB είναι μια βάση δεδομένων πολλαπλών πλατφορμών για την αποθήκευση πληροφοριών οποιουδήποτε μεγέθους χωρίς να διακόπτεται η στοίβα.
 • Το Express.js χειρίζεται την ανάπτυξη back-end για την εφαρμογή στοίβας MEAN. Αυτό το πλαίσιο προσφέρει υψηλότερη ασφάλεια και ταχύτητα για εφαρμογές ιστού και βοηθά στην απλοποίηση της διαδικασίας ανάπτυξης.
 • Γωνιώδης είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πλαίσια JavaScript για την ανάπτυξη λογισμικού και έχει κατασκευαστεί από την Google. Προσφέρει πολλές χρήσιμες ενότητες, εκπληκτικές δυνατότητες, όπως 2-way data binding και πολλά άλλα.
 • Το Node.js είναι ένα πλαίσιο JS από την πλευρά του διακομιστή που σας βοηθά να δημιουργήσετε επεκτάσιμες εφαρμογές λογισμικού με απίστευτα γρήγορη απόδοση.

Πώς λειτουργεί;

Η αρχιτεκτονική της στοίβας MEAN αποτελείται από τα προαναφερθέντα στοιχεία. Ας μάθουμε πώς λειτουργούν συνήθως μέσα στην ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται σε στοίβα MEAN.

 • Όταν ένας πελάτης ζητά το λογισμικό, αυτό χτυπά το πλαίσιο από την πλευρά του πελάτη του Angular.
 • Το αίτημα περνά στο Node.js από το Angular καθώς το Node.js είναι η πλατφόρμα υποστήριξης. Στη συνέχεια φτάνει στο Express.js.
 • Στη συνέχεια, το Express.js επιτρέπει στο αίτημα να φτάσει στη βάση δεδομένων MongoDB
 • Το MongoDB αποδέχεται το αίτημα και στη συνέχεια στέλνει την απάντησή του πίσω στο Express.js
 • Τέλος, το αίτημα (με την απάντηση) επιστρέφει στο Node.js από το Express.js και μετά στο Angular και φτάνει στον χρήστη.

Γιατί το MEAN Stack είναι Τάσεις;

Η κατασκευή και η συντήρηση διαδικτυακών εφαρμογών δεν είναι εύκολη.

Αλλά για να απλοποιηθούν αυτές οι διαδικασίες, η στοίβα MEAN προσφέρει μια παραγωγική λύση για τη δημιουργία ισχυρών, ανταποκρινόμενων και συντηρήσιμων εφαρμογών χρησιμοποιώντας μια ισχυρή στοίβα τεχνολογίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι το επιλέγουν:

 • Οι εφαρμογές στοίβας MEAN παρουσιάζουν υψηλότερη απόδοση, καθώς και τα τέσσερα εργαλεία είναι ισχυρά για δημιουργία, δοκιμή, επαναχρησιμοποίηση κώδικα, αποθήκευση δεδομένων και ανάπτυξη.
 • Στόχος του είναι να σας απαλλάξει από την ταλαιπωρία της εργασίας με πολλαπλά πλαίσια web και την ενσωμάτωσή τους. Επιπλέον, οι πιθανότητες να διαπράξετε λάθη επίσης μειώνονται και αυτό κάνει τα πάντα καλύτερα οργανωμένα.
 • Η στοίβα MEAN προσφέρει υψηλότερη επεκτασιμότητα, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας γρήγορα και να εξυπηρετήσετε χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο με απίστευτες γρήγορες υπηρεσίες.
 • Δεν χρειάζεται να κατακλύζεστε με διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού. Μόνο η JavaScript είναι αρκετή καθώς λειτουργεί τόσο σε μπροστινή όσο και σε back-end ανάπτυξη. Ως εκ τούτου, εξοικονομεί χρόνο και απλοποιεί τις διαδικασίες.
 • Το MEAN Stack προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στη δημιουργία λογισμικού από μία μόνο εφαρμογή σε εφαρμογές εταιρικής ποιότητας. Αυτή η ευελιξία είναι χρήσιμη και κατά τη φάση της δοκιμής.
  Πώς να απολυμάνετε το smartphone σας

Η δημοτικότητα του MEAN Stack αυξάνεται και ακόμη και μεγάλες εφαρμογές όπως το YouTube, το WhatsApp, το Facebook, το Forbes, το Instagram, το Paytm, το NetFlix κ.λπ., χρησιμοποιούν το Node.js και το Angular κάπου μέσα στις εφαρμογές.

Εάν είστε προγραμματιστής MEAN stack ή εταιρεία που ενσωματώνει την ανάπτυξη MEAN Stack, προτιμήστε μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας για να φιλοξενήσει εφαρμογές MEAN αντί να κάνετε τα πάντα μόνοι σας για να απλοποιήσετε τη διαδικασία και να αποκομίσετε τα οφέλη που περιγράφονται παραπάνω.

AccuWebHosting

Αναζητάτε μια οικονομική υπηρεσία φιλοξενίας MEAN Stack;

AccuWebHosting είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς!

Προσφέρουν έναν κρίσιμο συνδυασμό μεγαλύτερης επεκτασιμότητας και σιδερένιας ασφάλειας. Και η αφοσιωμένη υποστήριξή τους είναι επίσης εκεί για να σας βοηθά συνεχώς εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο ανησυχώντας.

Η πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας του AccuWebHosting προσφέρει αμιγείς μονάδες SSD RAID-6 σε πλατφόρμα Linux για να σας παρέχει μεγαλύτερη απόδοση και αποθήκευση μαζί με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας για να προσφέρει μια φιλική προς το περιβάλλον ρύθμιση.

Παρέχουν σε κάθε έναν από τους διακομιστές Linux τους διακομιστές Dual Xeon E5/E7 υψηλής απόδοσης και DDR3 RAM/256 GB ECC. Επιπλέον, προσφέρουν εικονικοποίηση βασισμένη σε SolusVM/Xen, τείχη προστασίας CSF σε κάθε κόμβο VPS και την επιλογή για πολλαπλά πρόσθετα.

Οι κόμβοι διακομιστών HyperV εκτελούνται καθολικά με σύνδεση 1 Gbps για να τροφοδοτούν όλες τις εφαρμογές, τους ιστότοπους, την ανάπτυξη ιστού, τους διακομιστές παιχνιδιών και ούτω καθεξής στο MEAN.js Stack. Παρέχουν πλήρη πρόσβαση διαχειριστή χρησιμοποιώντας SSH και μπορείτε να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε οποιεσδήποτε προσωπικές ή προσαρμοσμένες εφαρμογές θέλετε.

Το AccuWebHosting προσφέρει 100% δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας εβδομαδιαίως μαζί με απεριόριστες επαναφορές. Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας συχνά, μπορείτε να αναζητήσετε αντίγραφα ασφαλείας CDP επί πληρωμή και να τα αφήσετε να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας του VPS σας καθημερινά με επαναφορές με μόλις 10 $/μήνα για δεδομένα 20 GB.

Έχετε την επιλογή να αναβαθμίσετε το VPS σας χωρίς να χάσετε τα δεδομένα ή τη διεύθυνση IP σας. Η υπηρεσία φιλοξενίας περιλαμβάνει επίσης ένα web-based panel για διαχείριση VPS για την παρακολούθηση κρίσιμων πτυχών του συστήματος όπως η χρήση της CPU, ο δίσκος και ο χώρος μνήμης. Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε γρήγορες ενέργειες όπως παύση, επανεκκίνηση, συνέχιση κ.λπ.

Το υπερσύγχρονο κέντρο δεδομένων τους βρίσκεται στο Ντένβερ των Η.Π.Α. και διατηρείται με παρακολούθηση 24/7, πολλαπλές συνδέσεις στο Διαδίκτυο, σύστημα πυρόσβεσης, εφεδρική τροφοδοσία, επιτήρηση βίντεο, είσοδος με κάρτα εισόδου και πιο ασφαλείς εγκαταστάσεις.

  Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο απευθείας λήψης για ένα αρχείο στο έγγραφο του Office 365

Όλα τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν κοινές λειτουργίες όπως προρυθμισμένη ρύθμιση MEAN Stack, δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας, πρόσβαση SSH ή Root για απεριόριστη διαχείριση, παρακολούθηση υπηρεσιών και ασφάλειας, MongoDB, χωρίς όρια I/O και απεριόριστες επαναφορές.

Η τιμολόγησή τους ξεκινά από 18 $/μήνα και περιλαμβάνει πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Φιλοξενία A2

MEAN υπηρεσία φιλοξενίας στοίβας από Φιλοξενία A2 είναι τελειοποιημένο και απίστευτα γρήγορο για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Αυτή η φιλική προς τους προγραμματιστές υπηρεσία προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, ασφάλεια και στοιχεία ελέγχου που σπάνια θα βρείτε αλλού.

Η γρήγορη πλατφόρμα SwiftServer της A2 Hosting βοηθά στη βελτίωση της κατάταξης SEO, του ποσοστού εγκατάλειψης και του ποσοστού μετατροπών. Είναι επειδή φιλοξενούν τις εφαρμογές και τους ιστότοπούς σας στους βελτιστοποιημένους διακομιστές τους, ενώ σας δίνουν την ελευθερία να επιλέξετε τη θέση του διακομιστή σας.

Το A2 Hosting προσφέρει 20 φορές ταχύτερους διακομιστές Turbo και δωρεάν SSD. Επιπλέον, λαμβάνετε διακομιστές AMD EPYC με μονάδες NVMEe που προσφέρουν 3 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης, 2 φορές ταχύτερο TTFB, 40% ταχύτερους CPU και 9 φορές περισσότερη επισκεψιμότητα. Με τον πλήρη έλεγχο διακομιστή, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές ή να εγκαταστήσετε εύκολα σενάρια που σπάνια είναι συμβατά με άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Χρησιμοποιούν τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου, διατηρούν κέντρα δεδομένων υψηλής απόδοσης και προηγμένα και διασφαλίζουν ότι οι διακομιστές έχουν επιδιορθωθεί με την πιο πρόσφατη ασφάλεια. Επιπλέον, η ομάδα τους διατηρεί πάντα τους διακομιστές, έτσι αποδίδουν σε επίπεδα αιχμής. Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το A2 Hosting είναι σε θέση να δεσμεύει περίπου 99,9% χρόνο λειτουργίας δικτύου.

Αυτή η υπηρεσία φιλοξενίας είναι φιλική προς τους προγραμματιστές, καθώς σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως το περιβάλλον σας με πρόσβαση root, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε αλλαγές σε όλα τα αρχεία διακομιστή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα Linux και να φορτώσετε ξανά τον διακομιστή με ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα σε ζήτηση. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να τερματίσετε, να εκκινήσετε ή να επανεκκινήσετε τον διακομιστή σας.

Τα προγράμματα φιλοξενίας MEAN Stack ξεκινούν από 4,25 $/μήνα για 1 GB RAM, 150 GB Raid 10 SSD, 1 πυρήνα CPU και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Google Cloud

Απλώς μπείτε GCP Marketplace και πηγαίνετε για το MEAN Certified by Bitnami. Μπορείτε να διαβάσετε την τεκμηρίωσή τους για να μάθετε την εγκατάσταση, τη διαμόρφωση και τη διαχείριση.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ανάπτυξη, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα υποστήριξής της που θα απαντήσει στα ερωτήματά σας εντός 24 ωρών από κάθε εργάσιμη ημέρα. Η Bitnami πιστοποιεί επίσης ότι οι εικόνες της είναι ενημερωμένες, ασφαλείς και συσκευασμένες με βάση τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εμπιστεύεστε τις αναπτύξεις σας και επίσης παρακολουθούν όλες τις εφαρμογές που συσκευάζουν για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν ευπάθειες ή παλιές βιβλιοθήκες και στοιχεία σε αυτές. Εάν εντοπίσουν προβλήματα, διορθώνουν και απελευθερώνουν την επηρεαζόμενη καταχώριση μετά από μερικές ημέρες.

Το προεπιλεγμένο σύστημα διαμόρφωσης σάς επιτρέπει να εκτελείτε περιβάλλοντα ανάπτυξης για το Node και το MongoDB, αλλά επιτρέπουν την προσαρμογή της διαμόρφωσης κατά την ανάπτυξη.

Η τιμή είναι 13,61 $/μήνα και υπάρχει μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική επιλογή για νέους πελάτες GCP.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα κύριο έγγραφο και να προσθέσετε δευτερεύοντα έγγραφα στο MS Word 2016

Scalingo

Scalingo κάνει το MEAN stack cloud hosting εύκολη και γρήγορη, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στις διαδικασίες ανάπτυξής σας. Δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε τον διακομιστή ή το λειτουργικό σύστημα, απλώς πιέστε τον κώδικα NodeJS και αφήστε τον να χειριστεί τα υπόλοιπα.

Προσφέροντας μια πλήρως διαχειριζόμενη, έτοιμη για παραγωγή υπηρεσία φιλοξενίας, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Scalingo για την τροφοδοσία όλων των έργων σας στο IoT και στον ιστό. Εξουσιοδοτεί τις ομάδες σας να χειρίζονται ολόκληρο τον κύκλο ζωής της εφαρμογής χωρίς διαχειριστές/λειτουργίες. Σας βοηθούν να αναπτύξετε, να κλιμακώσετε και να διαχειριστείτε το MEAN Stack σας χωρίς προβλήματα, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον ιστότοπο ή τις εφαρμογές σας ζωντανές μέσα σε λίγα λεπτά.

Ακόμη και χωρίς DevOps, η άμεση εργασία και η διαθεσιμότητα κάνουν τη συνεχή σας παράδοση ταχύτερη. Με το Scalingo, μπορείτε να ξεκινήσετε με μικρές αναπτύξεις και στη συνέχεια να μεγαλώσετε από πρωτότυπα σε υποδομές MEAN κατηγορίας παραγωγής. Προσφέρει υψηλό χρόνο λειτουργίας 99,9% και αφαιρεί τον πόνο της διαχείρισης στοίβων εφαρμογών, διακομιστών, βάσεων δεδομένων και εξαρτήσεων λογισμικού.

Μπορείτε να παρέχετε γρήγορα μια βάση δεδομένων υψηλής απόδοσης της επιλογής σας στο cloud και στη συνέχεια να κλιμακώσετε άμεσα και απρόσκοπτα από το sandbox σε περιπτώσεις υψηλής μνήμης. Οι επιλογές βάσης δεδομένων που έχετε εδώ είναι οι MySQL, PostgreSQL, MongoDB, Elasticsearch, Redis και InfluxDB.

Το Scalingo υποστηρίζει μεγάλα πλαίσια, όπως Java, PHP, Python, Ruby on Rails, Elixir κ.λπ., και μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα με πακέτα κατασκευής. Προσφέρουν μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, αρχεία καταγραφής και ερωτήματα για αβίαστο έλεγχο και παρακολούθηση, άδειες ελέγχου πρόσβασης και δυνατότητα αυτόματης επούλωσης από τρωτά σημεία ασφαλείας.

Συνδέστε προσαρμοσμένους τομείς και προσθέστε HTTPS χρησιμοποιώντας το αυτόματο και διαφανές Let’s Encrypt SSL. Εκτελέστε εν κινήσει αναπτύξεις από το GitHub, το GitLab και το Git και ενεργοποιήστε την αυτόματη αναθεώρηση εφαρμογών από αιτήματα συγχώνευσης/απόσυρσης.

AWS

Αποκτήστε την υπηρεσία φιλοξενίας στοίβας MEAN με πιστοποίηση Bitnami από AWS Marketplace. Ξεκινήστε τη δημιουργία των δυναμικών εφαρμογών ιστού και των τοποθεσιών σας με ένα πλήρες πλαίσιο διαμορφωμένο για περιβάλλοντα γρήγορης παραγωγής.

Όλο το λογισμικό που πιστοποιείται από την Bitnami είναι εξαιρετικά ασφαλές και ενημερωμένο, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως χωρίς δυσκολίες. Ακολουθούν τα βιομηχανικά πρότυπα στο λογισμικό συσκευασίας, τα συστήματα παρακολούθησης συνεχώς και προσφέρουν τακτικές ενημερώσεις εφαρμογών.

Εκκινήστε τη στοίβα Bitnami MEAN γρήγορα στο cloud και αρχίστε να προσθέτετε τους κωδικούς σας. Η πλατφόρμα προσφέρει όλα όσα είναι απαραίτητα για τη δημιουργία μιας σύγχρονης και επεκτάσιμης εφαρμογής Ιστού. Προσφέρουν ένα εργαλείο εκτίμησης τιμολόγησης για τον υπολογισμό του κόστους υποδομής και λογισμικού ανάλογα με τις απαιτήσεις διαμόρφωσής σας.

συμπέρασμα

Το MEAN Stack συνοδεύεται από ισχυρές τεχνολογίες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τις εφαρμογές λογισμικού σας πιο γρήγορα, να παρέχουν καλύτερη ευελιξία και επεκτασιμότητα και εξοικονομούν χρόνο και κόστος. Αλλά η φιλοξενία της εφαρμογής MEAN σε μια κακή πλατφόρμα θα υποβαθμίσει τη συνολική απόδοση της εφαρμογής. Αντ’ αυτού, αναζητήστε τυχόν λύσεις που αναφέρονται παραπάνω. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα από αυτά προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν πρέπει να χάσετε τίποτα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε το cloud VM και να εγκαταστήσετε τη στοίβα MEAN μόνοι σας.