4 τρόποι για να δείτε εάν κάποιος εμφανίζεται εκτός σύνδεσης χρησιμοποιώντας ένα Xbox Series X|S

Όταν οι φίλοι του Xbox εμφανίζονται συνεχώς εκτός σύνδεσης, μπορεί να είναι δύσκολο να οργανώνεις διαδικτυακές συνεδρίες παιχνιδιών ή, στη χειρότερη, σημάδι ότι κάποιος σε αποφεύγει. Αλλά με ένα Xbox Series X|S, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος εμφανίζεται εκτός σύνδεσης. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Στο Xbox, ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά στο διαδίκτυο είναι μέσω της εφαρμογής Ενημερώσεις φίλων και κοινότητας. Από εδώ, μπορείτε να δείτε οποιεσδήποτε λήψεις παιχνιδιών, επιτεύγματα ή αναρτήσεις από τους φίλους σας. Και το καλύτερο μέρος; Ακόμη και αναρτήσεις από φίλους που εμφανίζονται εκτός σύνδεσης εμφανίζονται μέσω της εφαρμογής.

Εάν ένας από τους φίλους σας έχει μια ανάρτηση στην εφαρμογή Ενημερώσεις φίλων και κοινότητας αλλά είναι εκτός σύνδεσης για λίγο, είναι πολύ πιθανό να εμφανίζεται εκτός σύνδεσης. Για να ελέγξετε την εφαρμογή Ενημερώσεις φίλων και κοινότητας για φίλους που εμφανίζονται εκτός σύνδεσης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Από την αρχική οθόνη του Xbox, επιλέξτε Τα παιχνίδια και οι εφαρμογές μου.
 • Επισημάνετε την επιλογή Εφαρμογές και επιλέξτε Ενημερώσεις φίλων και κοινότητας.

 • Βρείτε τις εμφανιζόμενες αναρτήσεις στην ενότητα Κοινή χρήση από φίλους.
 • Κάντε κύλιση στις καταχωρημένες αναρτήσεις, αναζητώντας έναν από τους φίλους σας εκτός σύνδεσης.

Εάν βρείτε μια πρόσφατη ανάρτηση από έναν φίλο εκτός σύνδεσης, γνωρίζετε ότι εμφανίζεται εκτός σύνδεσης. Και μέσα από τον τύπο των αναρτήσεων που βρίσκετε, μπορείτε να δείτε τα παιχνίδια, τα επιτεύγματα ή τις συλλήψεις που έχει δημοσιεύσει ο φίλος σας.

2. Δείτε το Leaderboard Gamerscore Xbox Series X|S

Εκτός από την αναζήτηση στις αναρτήσεις του Xbox, ένας πιο γρήγορος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν κάποιος εμφανίζεται εκτός σύνδεσης περιλαμβάνει την προβολή του μηνιαίου βαθμολογικού πίνακα Gamerscore στο Xbox Series X|S.

  Πόσα Χρειάζομαι Κάθε μήνα;

Ο βαθμολογικός πίνακας Gamerscore είναι μια μηνιαία παρακολούθηση του παίκτη που κερδίσατε εσείς και οι φίλοι σας για τον μήνα. Και, όπως και η εφαρμογή Friends & Community Updates, παρακολουθεί επίσης το κερδισμένο Gamerscore των φίλων εκτός σύνδεσης.

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον βαθμολογικό πίνακα Gamerscore για να διαπιστώσετε εάν οι φίλοι εκτός σύνδεσης εξακολουθούν να ξεκλειδώνουν τα επιτεύγματα και κατά συσχέτιση, να εμφανίζονται εκτός σύνδεσης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε το μενού Οδηγός στο Xbox Series X|S.
 • Μεταβείτε στις επιλογές για Άτομα και επιλέξτε βαθμολογικός πίνακας Gamerscore.

 • Κοιτάξτε τις κατατάξεις εσάς και των φίλων σας, αναζητώντας έναν φίλο εκτός σύνδεσης που κερδίζει σταθερά Gamerscore.

Αν γνωρίζετε ότι κάποιος δεν ήταν συνδεδεμένος στο διαδίκτυο για όσο διάστημα ο πίνακας κατάταξης Gamerscore παρακολουθούσε επιτεύγματα, αλλά μπορείτε να δείτε ότι έχει κερδίσει Gamerscore, εμφανίζεται εκτός σύνδεσης.

3. Δείτε τα επιτεύγματα του φίλου σας Xbox

Ενώ οι προηγούμενες μέθοδοι σάς βοηθούν να καταλάβετε εάν κάποιος εμφανίζεται εκτός σύνδεσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, υπάρχουν πιο άμεσοι τρόποι να καταλάβετε εάν οι χρήστες είναι εκτός σύνδεσης στο Xbox.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο στην Αναζήτηση Google

Αντί να βλέπετε τις τάσεις του βαθμολογικού πίνακα Gamerscore, εάν έχετε έναν φίλο στο μυαλό σας, μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα επιτεύγματα που ξεκλειδώθηκαν πρόσφατα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε την ημέρα εάν ένας φίλος κερδίζει Gamerscore. Για να αναλύσετε τα επιτεύγματα ενός συγκεκριμένου φίλου, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

 • Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε το μενού Οδηγός στο Xbox Series X|S.
 • Επισημάνετε Άτομα και επιλέξτε Φίλοι.
 • Βρείτε και επιλέξτε τον φίλο που θέλετε να ελέγξετε και επιλέξτε Εμφάνιση πλήρους προφίλ.

 • Στην ενότητα Κοινωνικά, επισημάνετε τη Ροή δραστηριότητας για να δείτε επιτεύγματα που ξεκλειδώθηκαν πρόσφατα.

Από εδώ, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατα ξεκλειδωμένο Επίτευγμα του φίλου σας και πόσο καιρό πριν ξεκλειδώθηκε. Γνωρίζετε ότι ο φίλος σας εμφανίζεται εκτός σύνδεσης εάν είναι εκτός σύνδεσης αλλά έχει ξεκλειδώσει πρόσφατα επιτεύγματα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συγκρίνετε στατιστικά gaming με έναν φίλο στο Xbox Series X|S σας για να παρέχετε άμεσες συγκρίσεις επιτεύγματος με τα παιχνίδια που παίζετε.

4. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Time Played για συγκεκριμένα παιχνίδια Xbox

Ένας τελευταίος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να καταλάβετε εάν ένας από τους φίλους σας στο Xbox εμφανίζεται εκτός σύνδεσης είναι ελέγχοντας το στατιστικό στοιχείο του χρόνου παιχνιδιού ενός φίλου σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι Xbox.

  8 API ΦΠΑ για επικυρώσεις Η.Β., ΕΕ και παγκοσμίως

Επειδή το Xbox σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ώρα που παίζεται για οποιοδήποτε παιχνίδι Xbox Series X|S, εάν έχετε ένα παιχνίδι που γνωρίζετε ότι το άτομο εκτός σύνδεσης παίζει, μπορείτε να πείτε σε πραγματικό χρόνο εάν παίζει ένα παιχνίδι παρά το γεγονός ότι είναι εκτός σύνδεσης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 • Πατήστε το κουμπί Xbox για να ανοίξετε το μενού Οδηγός στο Xbox σας.
 • Επισημάνετε τις επιλογές για Άτομα και επιλέξτε Φίλοι.
 • Επιλέξτε το προφίλ του φίλου σας.
 • Επισημάνετε το Gaming και επιλέξτε ένα παιχνίδι.

 • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στα στατιστικά του παιχνιδιού στην οθόνη μέχρι να βρείτε το Time play.

Με τα στατιστικά για τον Χρόνο που παίζεται στην οθόνη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο χρόνο έχει αφιερώσει ο φίλος στο επιλεγμένο παιχνίδι. Εάν υποψιάζεστε ότι είναι εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ελέγξετε ξανά τα στατιστικά του χρόνου αναπαραγωγής για να δείτε αν έχουν αφιερώσει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι ενώ φαινομενικά είναι εκτός σύνδεσης.

Παρακολουθήστε τους φίλους σας στο Xbox Series X|S για ομαλό κοινωνικό παιχνίδι

Όταν ένας φίλος του Xbox εμφανίζεται εκτός σύνδεσης, είτε πρόκειται για να σας αγνοήσει, είτε για να μην παίξει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι ή ακόμα και για να ξεφύγει από τις κοινωνικές πιέσεις, μπορεί να περιπλέξει τη διοργάνωση συνεδριών κοινωνικών παιχνιδιών. Αλλά τουλάχιστον με το Xbox Series X|S, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους για να προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί ή εάν ένας φίλος είναι εκτός σύνδεσης.

Με τις ερωτήσεις σχετικά με το εάν και γιατί κάποιος είναι εκτός σύνδεσης λυθεί, μπορείτε να συνεχίσετε με την οργάνωση των πάρτι και των συνεδριών σας στο Xbox χωρίς πρόσθετα κοινωνικά προβλήματα που προκαλούνται από παίκτες εκτός σύνδεσης.