4 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας osCommerce για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν γίνει πλέον οι αγαπημένες όλων.

Είτε πρόκειται για ρούχα, έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, διαδικτυακά μαθήματα ή οτιδήποτε μπορεί να αγοραστεί, μας αρέσει να αγοράζουμε διαδικτυακά.

Ο λόγος είναι η ποικιλία των διαθέσιμων εμπορευμάτων, η ευκολία να τα ελέγξουμε με λίγα μόνο κλικ στο smartphone μας χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούμε και οι εύκολες διαδικτυακές πληρωμές. Και αν δεν τους αρέσει το προϊόν, μπορούν να ανταλλάξουν ή να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων εάν είναι επιλέξιμοι.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι δύσκολο να επιτευχθούν με φυσικές αγορές. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ακμάζουν και το έτος 2020 ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τη χρήση τους λόγω του lockdown που υπέστησαν όλοι στον κόσμο.

Έτσι, εάν έχετε κάτι να πουλήσετε, είτε πρόκειται για προϊόντα ή υπηρεσίες που χρησιμοποιούν τις δεξιότητές σας, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας χωρίς να σκεφτείτε τόσο πολύ.

Είναι επειδή η έναρξη μιας επιχείρησης είναι αβίαστη, χάρη στην τεχνολογία που έχουμε σήμερα. Υπάρχουν τόσες πολλές υπηρεσίες που βοηθούν στη δημιουργία του ψηφιακού καταστήματός σας και προσθέτουν μεθόδους μάρκετινγκ, μεθόδους αποστολής, διαδικασίες πληρωμής και πολλά άλλα.

Μια τέτοια τεχνολογία είναι το osCommerce που μπορεί να βοηθήσει το όνειρό σας να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να γίνει πραγματικότητα.

Λοιπόν, ας το συζητήσουμε περισσότερο και ας βρούμε τον λόγο για τον οποίο πρέπει να το σκεφτείτε.

Τι είναι το osCommerce;

Το osCommerce είναι ένα σύστημα καλαθιού αγορών ανοιχτού κώδικα για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Είναι το παλαιότερο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα καροτσάκια αγορών που υπάρχουν στην αγορά.

Αυτό το ψηφιακό λογισμικό διαχείρισης καταστημάτων είναι εξοπλισμένο με πολλές χρήσιμες δυνατότητες, επιλογές προσαρμογής και ευελιξία για να ταιριάζει σε ιδιοκτήτες καταστημάτων διαφορετικών αναγκών. Οι κύριες απαιτήσεις αυτού του προγράμματος είναι η PHP και η MySQL, τα οποία είναι δωρεάν για χρήση υπό τη Γενική Δημόσια Άδεια GNU.

Χρησιμοποιώντας το osCommerce, μπορείτε να διαχειριστείτε τις διάφορες πτυχές του καταστήματός σας, όπως διαχείριση λογαριασμού, μάρκετινγκ, πληρωμή, εκπτώσεις, αποστολή και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση καταλόγου προϊόντων, όπου μπορείτε να προσθέσετε απεριόριστα προϊόντα, κατασκευαστές, χαρακτηριστικά προϊόντων και κατηγορίες
 • Διαχείριση πελάτη
 • Ειδικές προσφορές
 • Ρυθμίσεις γλώσσας και νομίσματος
 • Φορολογική διαχείριση
 • Επέκταση με διάφορα modules και plugins
 • Αναφορές
 • Επεξεργασία παραγγελίας
 • Προηγμένα εργαλεία όπως έλεγχος προσωρινής μνήμης, έλεγχος banner, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας βάσης δεδομένων, έλεγχοι ασφαλείας κ.λπ.

Γιατί να εξετάσετε το osCommerce;

Το osCommerce προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για τους χρήστες του, όπως:

 • Η πλατφόρμα είναι ευέλικτη για να προσαρμόζει τις διάφορες πτυχές του ιστότοπού σας, από την εμφάνιση με όμορφα πρότυπα έως 9k+ πρόσθετα.
 • Η κοινότητά τους με πάνω από 300.000 κατόχους καταστημάτων, παρόχους υπηρεσιών και προγραμματιστές μπορεί να σας βοηθήσει με το κατάστημά σας.
 • Εάν προσφέρετε υπηρεσίες σε πολλές ηπείρους και χώρες, θα πρέπει να έχετε πολλές επιλογές πληρωμής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υποστηρίζουν την ενοποίηση με πολλές πύλες, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Sage Pay, Pay Nova και άλλων.
 • Η απλή διαχείριση προϊόντων σάς επιτρέπει να ανεβάζετε προϊόντα χωρίς καμία σύγχυση και να τα τακτοποιείτε όπως θέλετε. Μπορείτε να παρακολουθείτε τις προτιμήσεις των πελατών και να προσφέρετε υπηρεσίες και προϊόντα ανάλογα, να δημιουργήσετε μια εκτενή βάση δεδομένων πελατών και αναφορές, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησής τους και του ιστορικού αγορών τους.
  Τι είναι το Microsoft Editor και πώς το χρησιμοποιώ;

Όλα αυτά τα οφέλη πληρούν τις προϋποθέσεις για το osCommerce να είναι μια καλή επιλογή για το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μόλις είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το osCommerce, χρειάζεστε μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας για να φιλοξενήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Υπάρχουν πολλές επιλογές και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει σύγχυση η επιλογή της καλύτερης. Αλλά μην ανησυχείτε, εδώ είναι μερικές από τις προτιμώμενες πλατφόρμες για να φιλοξενήσετε το κατάστημά σας osCommerce.

Φιλοξενία A2

Η A2 Hosting είναι γνωστή για τις άψογα γρήγορες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων, μεταξύ άλλων λειτουργιών. Ενισχύστε τις κατατάξεις SEO και τα ποσοστά μετατροπών σας και βελτιώστε τα ποσοστά εγκατάλειψης με την εξαιρετικά γρήγορη πλατφόρμα SwiftServer.

Οι διακομιστές τους είναι βελτιστοποιημένοι για απόδοση όπου κι αν βρίσκεστε και παρέχουν δωρεάν SSD και διακομιστή LiteSpeed. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια άλλη επιλογή – έναν διακομιστή Turbo που είναι 20 φορές πιο γρήγορος, με μονάδες NVMEe και διακομιστές AMD EPYC.

Ως αποτέλεσμα, έχετε 40% ταχύτερη απόδοση της CPU σας, εννέα φορές περισσότερη επισκεψιμότητα, δύο φορές ταχύτερο TTFB και 3 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης. Η εγκατάσταση του λογισμικού osCommerce είναι εύκολη με ένα μόνο κλικ με το Softaculous, το οποίο εμφανίζεται στον πίνακα ελέγχου.

Σας ειδοποιούν επίσης για νέες εκδόσεις λογισμικού όταν πρόκειται για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά την οποία μπορείτε να ενημερώσετε με ένα μόνο κλικ. Τα διαρκή πρότυπα ασφαλείας τους βοηθούν στην προστασία του ιστότοπού σας από εισβολές και άλλες διαδικτυακές απειλές. Περιλαμβάνει δωρεάν HackScan Protection που μπλοκάρει τους χάκερ σε πραγματικό χρόνο, ενημερώσεις KernelCare, αμφίδρομο τείχος προστασίας, άμυνα ωμής βίας, προστασία DDoS και περισσότερες δυνατότητες ασφαλείας.

Ενδυναμώστε τους προγραμματιστές σας με πολλά εργαλεία διαθέσιμα σε πολλές εκδόσεις, όπως Apache, FTP και SFTP, PHP, MySQL, MariaDB, Node.js, Python, PERL, PostgreSQL και πρόσβαση SSH και SSL.

Το A2 Hosting σάς καλύπτει επίσης με δωρεάν μετεγκατάσταση λογαριασμού, χρόνο λειτουργίας 99,90% και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η τιμολόγησή τους είναι μία από τις πιο προσιτές στην αγορά, η οποία ξεκινά από μόλις 2,99 $/μήνα για 1 ιστότοπο και 100 GB χώρο SSD και επεκτείνεται έως και 14,99 $ για αποκλειστικές δυνατότητες.

Φιλοξενία TMD

Λόγω των γρήγορων, ασφαλών και αξιόπιστων υπηρεσιών του TMD Hosting, έχει γίνει μια από τις κορυφαίες επιλογές για τη φιλοξενία osCommerce. Και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που το ίδιο το osCommerce το συνιστά στους χρήστες. Έτσι, αφήστε τους να χειριστούν όλη τη βαριά άρση της εγκατάστασης και διαχείρισης λογισμικού osCommerce για εσάς.

Και αν έχετε ήδη φιλοξενήσει το κατάστημά σας αλλού, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθειά τους για τη μετεγκατάσταση ιστότοπου, η οποία παρέχεται εντελώς δωρεάν. Μιλώντας για απόδοση, συνδυάζουν τρία επίπεδα κρυφής μνήμης με Varnish, OPCache και APC μέσω του υλικού SSD υψηλότερης ποιότητας για να εξασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί με 16 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα.

Με το πιο πρόσφατο osCommerce σε συνδυασμό με την PHP7, απολαμβάνετε κορυφαία απόδοση και εμπειρία τοποθεσίας χωρίς προβλήματα με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,99%. Το TMD Hosting είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές, γι’ αυτό και έχετε τυπική πρόσβαση SSH εκτός από τα στοιχεία ελέγχου έκδοσης git.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε τον δρομέα στο iPad σας

Εκτός από αυτό, λαμβάνετε εγγραφή domain δωρεάν και premium υποστήριξη. Αποκτήστε περισσότερες δυνατότητες και λειτουργίες για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με δωρεάν εγκαταστάσεις προσθηκών για το osCommerce. Εγκαθιστούν το Cash Desk και μπορείτε να προσθέσετε το eBay Manager, το κουπόνι δώρου CCGV, τις εκπτώσεις στις τιμές αποστολής, το ενημερωτικό δελτίο Mailchimp, το EasyLogo και περισσότερες προσθήκες που είναι χρήσιμες και διαθέσιμες δωρεάν για εσάς.

Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εγκατάστασή τους για πρότυπα osCommerce, μπορείτε να σχεδιάσετε το κατάστημά σας όπως θέλετε. Υποστηρίζει Edify, Magnus, MegaStore, Dresscode, OSMART και άλλα. Με την εμπειρία τους 10+ ετών, προσφέρει τακτικές ενημερώσεις για να διατηρεί το κατάστημά σας ενημερωμένο για ασφάλεια, απόδοση και νέες προσθήκες λειτουργιών.

Διατηρήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ασφαλές με ένα τείχος προστασίας που βασίζεται στον ιστό της BitNinja για εξαιρετική ασφάλεια από κινδύνους όπως κακόβουλο λογισμικό. Τραβούν πολλά αντίγραφα καθημερινά για τη βάση δεδομένων φιλοξενίας μαζί με αρχεία κάθε εβδομάδα, ώστε να μην χάνετε ποτέ τα δεδομένα σας. Και το καλύτερο είναι ότι τόσο τα καθημερινά όσο και τα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας είναι δωρεάν.

Η τιμή εκκίνησης του TMD Hosting είναι 2,95 $/μήνα. Άλλες παραλλαγές τιμών είναι διαθέσιμες στα 4,95 $/μήνα και 7,95 $/μήνα για επιπλέον λειτουργικότητα.

AccuWebHosting

Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τις εξαιρετικά επεκτάσιμες υπηρεσίες φιλοξενίας από την AccuWebHosting. Έχουν 17+ χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα και οι ειδικοί τους μπορούν να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση του προτύπου, τα πρόσθετα, τις αναβαθμίσεις ή τις μεταφορές.

Χρησιμοποιούν αποθήκευση SSD σε πλεονάζουσες συστοιχίες RAID-6 στις κοινόχρηστες υπηρεσίες φιλοξενίας τους για να προσφέρουν 200% μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης σελίδας για ομαλή εμπειρία τελικού χρήστη. Αποκτήστε “εγκατάσταση με 0 κλικ” του λογισμικού osCommerce, που σημαίνει ότι προεγκαθιστά το λογισμικό στον τρέχοντα τομέα σας σε συνδυασμό με βασικά πρόσθετα.

Το AccuWebHosting δεν σας περιορίζει ποτέ από την πρόσβαση στη βάση δεδομένων ή τον πηγαίο κώδικα του osCommerce. Αντίθετα, μπορείτε να το προσαρμόσετε με βάση τις ανάγκες σας. Διαχειριστείτε εύκολα τους φακέλους και τα αρχεία σας χρησιμοποιώντας το αποτελεσματικό cPanel και χειριστείτε τη βάση δεδομένων σας μέσω του phpMyAdmin.

Φιλοξενούν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα σε περιβάλλον φιλοξενίας που τροφοδοτείται από έναν σταθερό συνδυασμό LiteSpeed ​​Web Server, Pure SSD και CloudLinux OS (το νούμερο 1 εμπορικό λειτουργικό σύστημα βελτιστοποιημένο για απόδοση). Το AccuWebHosting απομονώνει τον λογαριασμό φιλοξενίας σας από άλλους λογαριασμούς που φιλοξενούνται στον ακριβή διακομιστή για να δημιουργήσει ένα σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον φιλοξενίας.

Με αυτόν τον τρόπο, ένας μεμονωμένος ιστότοπος δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει υπερβολικά τους πόρους του διακομιστή. Εκτός από αυτό, ο ιστότοπός σας θα είναι ασφαλής από επιθέσεις όπως κακόβουλο λογισμικό, ένεση SQL, εισβολή cookie και άλλες απειλές. Επιπλέον, σας παρέχουν επίσης προστασία DDoS πολλαπλών επιπέδων στο κατάστημά σας osCommerce.

Στην προστασία επιπέδου 1 ή σε επίπεδο διακομιστή, ο διακομιστής σας θα είναι βελτιστοποιημένος και ασφαλής με τροποποιήσεις επιπέδου πυρήνα, διαμορφωμένο διακομιστή Web και Mod_Security. Στο επίπεδο 2 ή σε επίπεδο τείχους προστασίας υλικού, ο διακομιστής σας θα διαχωριστεί από τον υπόλοιπο ιστό μέσω ενός τείχους προστασίας υλικού που μπορεί να ανιχνεύει αυτόματα επιθέσεις και να μετριάσει απειλές DDoS έως και 1-5 Gbps.

  Τι είναι το Smishing και πώς προστατεύετε τον εαυτό σας;

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο μετεγκατάστασης του ιστότοπού σας που φιλοξενείται σε άλλο λογαριασμό φιλοξενίας ιστού, αφήστε την ομάδα του AccuWebHosting να το κάνει δωρεάν για εσάς. Με την ανάπτυξη του καταστήματός σας, γίνεται εύκολο για εσάς να αυξήσετε τους πόρους σας με το πρόγραμμα φιλοξενίας σας ανά πάσα στιγμή.

Όλοι οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας στο AccuWebHosting λαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και διατηρούν επίσης πολλά αντίγραφα του ίδιου μαζί με την επαναφορά πρόσφατων αντιγράφων ασφαλείας, εάν τα χρειάζεστε. Μην ανησυχείτε εάν έχετε έδρα σε οποιαδήποτε χώρα. θα λάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες επειδή διαθέτουν κέντρα δεδομένων σε πέντε ηπείρους παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων της Ινδίας, των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Σιγκαπούρης, της Αυστραλίας και της Νότιας Αφρικής.

Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας osCommerce περιλαμβάνουν υποστήριξη PHP, Perl, Python, υποστήριξη βάσης δεδομένων MySQL, 300+ σενάρια εγκατεστημένα με 1 κλικ, ενσωμάτωση εφαρμογών Google, 99,90% χρόνο λειτουργίας, υποστήριξη POP3, SMTP ή IMAP και πολλά άλλα.

Η τιμολόγηση για το AccuWebHosting ξεκινά από 3,49 $/μήνα για έναν απεριόριστο ιστότοπο (όχι έναν ιστότοπο), αποθήκευση 10 GB SSD, δωρεάν SSL, εύρος ζώνης 500 GB και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Cloudways

Απολαύστε την επεκτάσιμη υποδομή και τους διαχειριζόμενους διακομιστές που υποστηρίζονται από PHP από την Cloudways για να φιλοξενήσουν το κατάστημά σας osCommerce. Δεν σας βάζουν ποτέ σε μπελάδες κατά τη ρύθμιση του διακομιστή φιλοξενίας cloud, καθώς όλα είναι ομαλά και εύκολα.

Το Cloudways είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud που σας επιτρέπει να επιλέξετε να φιλοξενήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο στο Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Vultr και Linode. Πρέπει να επιλέξετε στοίβα PHP κατά την εκκίνηση του διακομιστή σας και είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε το λογισμικό osCommerce. Σας παρέχουν την ευελιξία στην επιλογή της έκδοσης PHP.

Η υποδομή φιλοξενίας osCommerce τους έχει σχεδιαστεί για κλιμακούμενη ικανότητα, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για τους πόρους που υπερβαίνουν. Περιλαμβάνουν υπηρεσίες “χωρίς σύμβαση”, οι οποίες δεν σας δεσμεύουν.

Προστατέψτε το κατάστημά σας με ένα 1 κλικ χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL από το Let’s Encrypt ή χρησιμοποιήστε ένα SSL τρίτου κατασκευαστή της προτίμησής σας. Εκτός από αυτά, λαμβάνετε πολλά ενσωματωμένα εργαλεία, πρόσθετο CDN, απεριόριστες εγκαταστάσεις εφαρμογών, αποκλειστικά τείχη προστασίας, περιβάλλοντα σταδίου, διακομιστές αυτόματης θεραπείας, προηγμένη προσωρινή μνήμη, ενημέρωση κώδικα ασφαλείας, διακομιστές με δυνατότητα HTTP/2, πρόσβαση SFTP και SSH .

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν πολλά πεδία αυτές τις μέρες. Έτσι, εάν θέλετε να πουλάτε προϊόντα ή υπηρεσίες στο Διαδίκτυο, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε σήμερα και να αξιοποιήσετε το τεράστιο Διαδίκτυο για να κερδίσετε ένα όμορφο εισόδημα μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Και για να συνεχίσει να αποδίδει καλά χωρίς προβλήματα, επιλέξτε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους φιλοξενίας osCommerce για να ξεκινήσετε το ταξίδι πωλήσεων στο διαδίκτυο. Εάν θέλετε να εξερευνήσετε την εναλλακτική λύση osCommerce, μπορείτε να δοκιμάσετε τα PrestaShop, Magento και Sylius.