4 Καλύτερες λειτουργίες Skyrim για εγκατάσταση για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας

Τα mods μπορούν να κάνουν θαύματα για οποιοδήποτε παιχνίδι και το Skyrim δεν διαφέρει. Ας σας πούμε πώς να τα εγκαταστήσετε για να προωθήσετε το παιχνίδι Skyrim πέρα ​​από το επόμενο επίπεδο.

Το Skyrim είναι μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες RPG ανοιχτού κόσμου αυτού του αιώνα. Είναι τεράστιο, με ατελείωτο περιεχόμενο και ιστορίες που περιμένουν να το ζήσουν.

Και αν μια χούφτα προγραμματιστές μπορούν να επιδείξουν τέτοια συναρπαστική δημιουργικότητα, τα Mods είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν τα πρώτα βήματα.

Γι’ αυτό, θα δούμε πώς να εγκαταστήσετε τα Mods στο Skyrim Special Edition με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Στη συνέχεια, έχω μερικά mods να μοιραστώ και να πω ακριβώς τι κάνουν στην εμπειρία σας στο Skyrim.

Αποποίηση ευθύνης: Η τροποποίηση θα σας αντιμετωπίσει προβλήματα αργά ή γρήγορα. Αν και τα περισσότερα από αυτά τα σφάλματα μπορούν να διορθωθούν με την απλή κατάργηση ενός συγκεκριμένου mod, αυτό είναι για προχωρημένους χρήστες που θέλουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα μόνοι τους.

Πώς να εγκαταστήσετε το Skyrim Mods

Επειδή θα απεικονίσουμε διάφορες μεθόδους για να το κάνουμε αυτό, ας ξεκινήσουμε με την απλούστερη.

#1. Βιβλιοθήκη mod στο παιχνίδι

Παρόλο που η συλλογή δεν είναι τίποτα για να καυχηθεί, οι λειτουργίες Skyrim στο παιχνίδι ανοίγουν το δρόμο για προσαρμογές για τους πρώτους χρήστες.

Ανοίξτε το παιχνίδι, πατήστε Play και κάντε κλικ στο MODS στην επόμενη οθόνη (μπορείτε να προσγειωθείτε απευθείας στη δεύτερη οθόνη εάν δεν χρησιμοποιήσετε κάτι σαν το Steam).

Αυτό θα σας μεταφέρει στη βιβλιοθήκη mods, όπου μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, να ελέγξετε τις αξιολογήσεις και να διαβάσετε περιγραφές πριν επιλέξετε.

Τέλος, κάντε κλικ στο Λήψη για να προσθέσετε το συγκεκριμένο mod.

Αυτό είναι το πιο εύκολο με το οποίο μπορείτε να ξεφύγετε. Δεν υπάρχουν επιπλέον εγκαταστάσεις και μόνο μια ρύθμιση με ένα κλικ για οποιαδήποτε λειτουργία επιλέγετε.

Προσωπικά, θα βαθμολογούσα αυτή τη βιβλιοθήκη mod ως εντάξει και κατάλληλη για αρχάριους. Για τους προχωρημένους, η χρήση ενός διαχειριστή mod όπως το Vortex come δεν έχει ίσο.

#2. Χρήση Vortex

Το Vortex είναι ένας διαχειριστής mod από το Nexus Mods, ο οποίος παρουσιάζει έναν τρόπο εγκατάστασης και διαχείρισης mods χωρίς προβλήματα. Εν ολίγοις, δεν μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό από αυτό. Και δεν πρέπει να ασχολείστε με άλλες μεθόδους εάν είστε αρχάριοι και θέλετε ακόμα μια προηγμένη εμπειρία modding.

  Πώς να εισαγάγετε σημειώσεις και σημειωματάρια από το Evernote στο OneNote

Μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας εγγραφή στο Nexus και κατεβάζοντας τον πελάτη του, Vortex. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον πελάτη, αναζητήστε το Skyrim Special Edition, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τον τίτλο και κάντε κλικ στο Manage.

Μόλις το κάνετε αυτό, το Skyrim θα εμφανίζεται στην ενότητα Διαχείριση.

Στη συνέχεια, βρείτε τα Mods στο πλαϊνό πλαίσιο και κάντε κλικ στο …Ξέρω ένα μέρος.

Αυτό θα σας οδηγήσει στα Nexus Mods που διαθέτουν πακέτα mods Skyrim Special Edition. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε εκατοντάδες από αυτά με διάφορα φίλτρα που σας βοηθούν να επιλέξετε τα νέα, μοντέρνα, δημοφιλή κ.λπ.

Μόλις επιλέξετε ένα, κάντε κλικ στο Vortex στη σελίδα mod, επιλέξτε δωρεάν λήψη (ή πληρώστε για μεγαλύτερες ταχύτητες λήψης) και, στη συνέχεια, θα συνεχίσει στο Vortex mod manager από εκεί και πέρα.

Μπορεί να σας ζητήσει μερικά πράγματα με βάση το mod και μπορεί να χρειαστείτε κάποιες πρόσθετες εγκαταστάσεις για να λειτουργήσει το mod.

Για παράδειγμα, ένα από τα mod Nexus, το SkyUI, το οποίο βελτιώνει σημαντικά τη διεπαφή χρήστη του παιχνιδιού χρειάζεται το SKSE (θα συζητηθεί αργότερα) για να εκτελεστεί. Έτσι, ακόμα κι αν αποφύγετε την προειδοποίηση και προχωρήσετε στην εγκατάσταση, δεν θα φορτώσει.

Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα mods τέτοιες απαιτήσεις. Η εγκατάσταση εμφανίζεται ως Ενεργοποιημένη στον πίνακα εργαλείων Vortex, όπου μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ή να απεγκαταστήσετε ένα συγκεκριμένο mod.

Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο του κουδουνιού για ενημερώσεις εάν ο διαχειριστής Vortex χρειάζεται οτιδήποτε άλλο ή εάν υπάρχουν διενέξεις.

#3. Vortex με SKSE

Το Skyrim Script Extender (SKSE) είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ορισμένα mods. Ωστόσο, μπορείτε να το παραλείψετε, καθώς αυτό δεν απαιτείται για όλα τα mods του Skyrim.

Ωστόσο, αυτό έρχεται ως ένα εύκολο στην εγκατάσταση mod μέσα στο ίδιο το Vortex, και το να έχετε αυτό θα βελτιώσει το Skyrim modding σας, οπότε γιατί όχι;

Μπορείτε να ξεκινήσετε ελέγχοντας τη σελίδα λήψης SKSE.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Vortex και εγκαταστήστε το όπως οποιαδήποτε άλλη λειτουργία.

Τέλος, μεταβείτε στην ενότητα Εργαλεία και κάντε το Skyrim Script Extender 64 (SKSE64) τον κύριο εκκινητή.

  Πώς να κερδίσετε πόντους CoD δωρεάν

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε το SKSE64 κάθε φορά που εκτελείτε το Skyrim.

Εναλλακτικά, ανοίξτε τον κατάλογο εγκατάστασης του παιχνιδιού και δημιουργήστε μια συντόμευση για το skse64_loader.exe στην επιφάνεια εργασίας.

Πρέπει επίσης να σας προτείνω να αλλάξετε το εικονίδιο αυτής της συντόμευσης, ώστε να μοιάζει περισσότερο με Skyrim και όχι με κάποιο geeky τερματικό που φοβάστε να κάνετε κλικ κάθε φορά;😀

Λοιπόν τώρα είμαστε όλοι έτοιμοι με την εγκατάσταση mods. ας δούμε μερικά για να ξεκινήσουμε.

Τα καλύτερα Skyrim Mods

Η συζήτηση γύρω από τα καλύτερα mods του Skyrim είναι άκρως υποκειμενική. Μπορείτε να πάτε να βρείτε ό,τι είναι δημοφιλές ή με τις περισσότερες λήψεις ή με κορυφαία βαθμολογία από τη βιβλιοθήκη mods του Nexus.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε μερικά και απεγκαταστήστε τα εάν δεν σας φανούν χρήσιμα. Οι παίκτες που έχουν 50-100 (ή ακόμα περισσότερα) mods δεν είναι ασυνήθιστο. Ακολουθούν τη φόρμουλα: Διαμορφώστε το μέχρι να σπάσει.

Ωστόσο, ακολουθώντας αυτό, είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις mod ή λανθασμένη σειρά φόρτωσης. Επομένως, οι πρώτοι θα πρέπει να εγκαταστήσουν ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο και να αποφεύγουν παρόμοια mods.

Οι περαιτέρω ενότητες επισημαίνουν μερικά, ως επί το πλείστον άσχετα mods που δεν θα πρέπει να προκαλούν κανένα πρόβλημα ακόμη και αν χρησιμοποιούνται μαζί.

Και δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε Vortex και Nexus mods, η εγκατάσταση θα είναι κοινή για όλους, όπως έχει ήδη απεικονιστεί νωρίτερα.

SkyUI

Το SkyUI βελτιώνεται σε σχέση με τη διεπαφή χρήστη vanilla Skyrim. Αυτό δίνει μια πιο λεπτομερή εκδοχή των πάντων, η οποία μπορεί να αισθάνεται συντριπτική στην αρχή αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ανεξάρτητα.

Πηγή: Nexus Mods

Μπορείτε να ελέγξετε περισσότερα στιγμιότυπα οθόνης στη σελίδα mods που συνδέσαμε νωρίτερα. Προσωπικά, θα το συνιστούσα ως το πρώτο mod με το οποίο πρέπει να ξεκινήσετε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ένας χάρτης είναι ένα ζωτικό εργαλείο σε τεράστιες περιπέτειες ανοιχτού κόσμου όπως το Skyrim. Ο εγγενής χάρτης του Skyrim δεν είναι κακός, αλλά αυτό το mod (Quality Word Map) οδηγεί την εμπειρία χαρτογράφησης μίλια μπροστά.

Παρατήρησες?

Τα μονοπάτια είναι πιο καθαρά (ελέγξτε το χιονισμένο στα δεξιά), τα σύννεφα είναι λιγότερο παρεμβατικά, όλα είναι πιο ρεαλιστικά και η συνολική αισθητική είναι πιο χρήσιμη.

Υφές

Αυτή είναι μια άλλη περιοχή που απολαμβάνουν οι παίκτες να τροποποιούν. Υπάρχουν πολλές υφές για το Skyrim και έχω δοκιμάσει δύο από τις δημοφιλείς: το Skyrim HD-2K Textures και το SSE Texture Pack.

  Πώς να αναλύσετε το JSON στην Python

Εάν δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τη διαφορά, το άνοιγμα της εικόνας σε μια νέα καρτέλα θα σας βοηθήσει. Απλώς κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και επιλέξτε Άνοιγμα εικόνας στη νέα καρτέλα.

Ειλικρινά, ευχαρίστως θα έμενα με τις υφές βανίλιας. Δεν έχει μεγάλη διαφορά για μένα και μάλιστα φαίνεται καλύτερα σε ορισμένα σημεία.

Επιπλέον, το Skyrim HD είναι περίπου 2,4 GB και το SSE Textures είναι 1,2 GB μετά την εξαγωγή. Έτσι, η χρήση αυτών των mods σε έναν υπολογιστή χαμηλού επιπέδου μπορεί επίσης να μειώσει τους ρυθμούς καρέ.

Ωστόσο, η διάκριση που μπορεί να αισθανθεί κανείς εξαρτάται κυρίως από το mod και τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις γραφικών.

Τέλος, είναι και πάλι υποκειμενικό, και το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να αποφύγετε τη χρήση δύο mods υφής μαζί.

Ήχος

Η χρήση αυτών των mods μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο καθηλωτικοί, ειδικά στα ακουστικά. Υπάρχουν πολλά mods ήχου και μερικά λειτουργούν σε συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Ωστόσο, το Audio Overhaul, το Sounds of Skyrim και το Immersive Sounds θα λειτουργούν σε όλο τον χάρτη.

Υπάρχουν πολλοί YouTubers που συγκρίνουν αυτά τα πακέτα ήχου και μερικοί χρησιμοποιούν επίσης πολλαπλές λειτουργίες ήχου ταυτόχρονα. Και δεν βλέπω κακό να το κάνω αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Audio Overhaul ήταν πιο έντονο, ενώ το Sounds of Skyrim ήταν συνολικά πιο αθόρυβο. Και, οι ήχοι Immersive ήταν κάπου στο ενδιάμεσο, με μεγαλύτερη ποικιλία και λεπτομερή ηχητική εμπειρία.

Τέλος, πιάσε τα ακουστικά σου και τσέκαρε όλα αυτά ένα κάθε φορά ή σε συνδυασμούς για να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.

Με αυτά τα λίγα mod, ολοκληρώνουμε αυτό το σεμινάριο με ένα σημαντικό…

Σημείωση λήξης

Η τροποποίηση είναι επικίνδυνη αλλά ανταποδοτική.

Και ενώ τα μέσα του παιχνιδιού Skyrim mods είναι η πιο ασφαλής διαδρομή, το Vortex είναι πολύ πιο προηγμένο, προσφέροντας λίγη περισσότερη περιπέτεια.

Άλλωστε όλα όσα αναφέρονται εδώ λειτουργούν άψογα με τα παιχνίδια που αγοράζονται μέσω του Steam. Αν και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαστήριο Steam για την εγκατάσταση mods, τα βρήκα λιγότερο αξιόπιστα για να τα αναφέρω εδώ.

Διασκεδάστε, λοιπόν, και θα επιστρέψουμε με περισσότερο Skyrim.

Μείνετε συντονισμένοι!

Αν ενισχύσετε την εμπειρία παιχνιδιού σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτούς τους καλύτερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές για gaming προϋπολογισμού.