3 παραγωγικοί τρόποι χρήσης του Snapchat


Το Snapchat είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων. Διακρίνεται από άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων εστιάζοντας σε φωτογραφίες για να στείλει ένα μήνυμα. Έχετε την επιλογή να στέλνετε μηνύματα κειμένου, αλλά το Snapchat είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων με πολλές φωτογραφίες. Σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τις συναρπαστικές στιγμές της ζωής σας, ή αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή, με τους φίλους σας. Μπορείτε φυσικά να μεταδώσετε μια συλλογή φωτογραφιών ως ιστορία σε όλους και να τους ενημερώσετε για το τι κάνετε. Ακόμα κι αν δεν ψάχνετε για μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, το Snapchat είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και παραγωγικά. Ακολουθούν τρεις τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Snapchat παραγωγικά.

Δίνοντας οδηγίες

Οι Χάρτες Google διευκολύνουν την κοινή χρήση της τοποθεσίας σας και βοηθούν τους φίλους σας να βρουν το σπίτι, ένα εστιατόριο ή μια επιχείρηση. Για τοποθεσίες που δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε μόνο με τους Χάρτες Google ή φίλους που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν οδηγίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Snapchat. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξετε φωτογραφίες από σημαντικά σημεία που προσπερνάτε για να φτάσετε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Προσθέστε χρήσιμο κείμενο όπως «στρίψτε αριστερά» ή «συνεχίστε ευθεία» σε σημαντικές οδικές πινακίδες ή δείκτες που προσπερνάτε και μοιραστείτε το με φίλους ή ως ιστορία σας, ώστε να μπορούν να το ακολουθήσουν εύκολα.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Snapchat

Μια καλύτερη λίστα παντοπωλείων

Αν είχατε ποτέ κάποιον άλλο να κάνει τα ψώνια σας για εσάς, μπορεί να μην είχε βγει τόσο καλά. Μπορείτε να πείτε σε κάποιον να αγοράσει γάλα, αλλά αν προτιμάτε μια συγκεκριμένη μάρκα, πρέπει να του γράψετε έναν εφιάλτη με λίστα παντοπωλείων. Ένας ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια λίστα παντοπωλείων είναι απλώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία του προϊόντος που χρειάζεστε για να αγοράσετε και να προσθέσετε το όνομα. Όποιος κάνει τα ψώνια του παντοπωλείου μπορεί να ταιριάξει τη συσκευασία με το αντικείμενο που αγοράζει.

  Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Καταλογογράφηση & Ευρετηρίαση

Το Snapchat έχει μια προσεγμένη λειτουργία My Eyes Only. Σας επιτρέπει να μετακινείτε ιστορίες σε μια ιδιωτική ενότητα που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διατηρήσετε έναν κατάλογο ή ένα ευρετήριο των αντικειμένων που έχετε αποθηκευτεί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τεκμηριώσετε τα περιεχόμενα ενός κουτιού που έχετε συσκευάσει για αποθήκευση, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα παπούτσια που έχετε βάλει για χειμώνα (ή καλοκαίρι). Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε τι υπάρχει σε ένα κουτί χωρίς να χρειάζεται να το ανοίξετε. Το Snapchat σάς επιτρέπει να προσθέσετε κείμενο για οποιαδήποτε περαιτέρω περιγραφή χρειάζεστε.

  Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

Χρησιμοποιείτε το Snapchat για οτιδήποτε άλλο εκτός από την αποστολή μηνυμάτων στους φίλους σας;