3 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud για διαχείριση διακομιστών AWS, DO, Vultr και GCP για μικρές επιχειρήσεις

Το cloud hosting μεταμορφώνει εντυπωσιακά τον χώρο φιλοξενίας Ιστού, βοηθώντας τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν μεγαλύτερη επιτυχία.

Πέρασαν εκείνες οι μέρες που είχατε μόνο την επιλογή φυσικών διακομιστών για φιλοξενία ιστοσελίδων, η οποία ήταν πιο περίπλοκη και ακριβή.

Καθώς το cloud computing μεγαλώνει, έχετε διάφορες επιλογές, όπως η φιλοξενία cloud που βοηθά στη διανομή του ιστότοπού σας σε παγκόσμιους διακομιστές και παρέχει μια σταθερή, υψηλής απόδοσης και ασφαλή εμπειρία φιλοξενίας.

Μπορείτε να νοικιάσετε οτιδήποτε, από διακομιστές έως λογισμικό από έναν αξιόπιστο πάροχο λύσεων cloud και να πληρώσετε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε, σε αντίθεση με την παραδοσιακή φιλοξενία.

Σε αυτό το άρθρο, θα κατανοήσουμε μερικά πράγματα σχετικά με τη φιλοξενία cloud και τα πλεονεκτήματά της και, στη συνέχεια, θα δούμε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας cloud για τη διαχείριση των VM σας από AWSDigitalOcean, GCPVultr, κ.λπ.

Λοιπόν, χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!

Τι είναι το Cloud Hosting;

Η φιλοξενία στο cloud είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας που καθιστά προσβάσιμους ιστότοπους και εφαρμογές χρησιμοποιώντας πόρους cloud, όπως εικονικές CPU, RAM, SSD, εξισορρόπηση φορτίου, βάση δεδομένων, αποθήκευση κ.λπ. για εξισορρόπηση φορτίου και υψηλότερο χρόνο λειτουργίας.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή φιλοξενία, όπου χρησιμοποιούν έναν μόνο διακομιστή, η φιλοξενία cloud χρησιμοποιεί ένα σύμπλεγμα ισχυρών διακομιστών που χρησιμοποιούν πόρους από μια κεντρική πισίνα. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας δεν θα επηρεαστεί ακόμα και αν ένας διακομιστής πέσει. άλλος θα εξυπηρετήσει το σκοπό.

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η φιλοξενία cloud χρησιμοποιεί όλους τους διασυνδεδεμένους υπολογιστές. Καθώς προστίθενται περισσότεροι υπολογιστές στο δίκτυο, θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερους πόρους, επομένως μεγαλύτερη επεκτασιμότητα και ευελιξία.

Επομένως, η φιλοξενία cloud είναι επωφελής τόσο για τους παρόχους υπηρεσιών όσο και για τους πελάτες. Οι πάροχοι cloud μπορούν να συνεχίσουν να δημιουργούν περισσότερη ζήτηση για πελάτες και να κλιμακώνουν τις προσφορές τους εικονικά, ενώ οι πελάτες μπορούν να πληρώσουν μόνο για ό,τι απαιτούν και να εξοικονομήσουν έξοδα. Μπορούν επίσης να κλιμακώσουν γρήγορα το επίπεδο τιμολόγησης με το πάτημα ενός κουμπιού.

Βασικά χαρακτηριστικά του cloud hosting:

  • Οι διακομιστές και οι εφαρμογές αναπτύσσονται στο σύννεφο αντί για έναν μόνο διακομιστή, εσωτερικής εγκατάστασης.
  • Οι λύσεις μπορούν να ελέγχονται και να αυτοματοποιούνται χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πύλες, εφαρμογές για κινητές συσκευές και API.
  • Οι πελάτες μπορούν να αυξήσουν ή να μειώσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους
  • Υποστηρίζει βάσεις δεδομένων όπως MySQL, SQL, NoSQL και άλλα
  • Απαιτεί από εσάς να πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, αντί για οποιοδήποτε σταθερό ποσό
  Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Starbucks

Τα οφέλη από τη χρήση διαχειριζόμενων πλατφορμών φιλοξενίας cloud

Αξιοπιστία

Καθώς οι ιστότοποι ή οι εφαρμογές σας φιλοξενούνται σε ένα σύμπλεγμα ισχυρών διακομιστών, η αποτυχία υλικού δεν προκαλεί διακοπές λειτουργίας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βασιστείτε στη φιλοξενία cloud, καθώς δεν θα επηρεάσει τον ιστότοπό σας και παραμένει διαθέσιμος για να βοηθήσει τους επισκέπτες.

Ευκαμψία

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή φιλοξενία με πολλούς περιορισμούς, η φιλοξενία cloud μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί για να καλύψει τις εποχιακές απαιτήσεις ή τις ξαφνικές αυξήσεις της κυκλοφορίας.

Οικονομικά αποδοτική

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υψηλές δαπάνες για την υποδομή σας. οι πάροχοι cloud το φροντίζουν. Ενώ η παραδοσιακή φιλοξενία απαιτεί επένδυση σε υποδομή και καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού για τους πόρους και τις υπηρεσίες, εσείς επιλέγετε (ακόμα και αν δεν τους χρησιμοποιείτε). Η φιλοξενία στο cloud εξοικονομεί χρήματα απαιτώντας μόνο την επένδυση για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιείτε.

Καλύτερη απόδοση

Ο χρόνος λειτουργίας του διακομιστή επηρεάζει άμεσα την απόδοση του ιστότοπού σας. Με τη φιλοξενία στο cloud, ο ιστότοπός σας δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας με την εκτέλεση διασυνδεδεμένων διακομιστών, διασφαλίζοντας ότι δεν θα συμβεί αποτυχία και, ακόμη κι αν συμβεί, ένας άλλος ξεκινά για να συνεχίσει να υποστηρίζει τον ιστότοπό σας. Ως αποτέλεσμα, έχετε υψηλότερο χρόνο λειτουργίας, άρα υψηλότερη απόδοση.

Επιπλέον, η φιλοξενία cloud αξιοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για επεξεργαστές, SSD, μεταφορά δεδομένων κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε αυτόματα εφαρμογές λογισμικού και να τις προσαρμόσετε με βάση τις ανάγκες ή τις προτιμήσεις σας, όπως αναβαθμίσεις, εκδόσεις κ.λπ.

Περισσότερη ασφάλεια

Η παραδοσιακή φιλοξενία διανέμει τη χωρητικότητα της CPU και άλλους πόρους ενός διακομιστή σε πολλούς ιστότοπους, κάτι που μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο. Για αυτό, μπορεί να χρειαστείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων σας, κάτι που είναι και πάλι ακριβό.

Ωστόσο, η φιλοξενία cloud προσφέρει ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων και καθιερωμένη υποδομή. Οι πάροχοι υπηρεσιών cloud εστιάζουν επίσης στην παροχή κρυπτογραφημένων λύσεων, τείχη προστασίας, ανάκτηση αντιγράφων ασφαλείας, κατανομή αποθήκευσης, διαχείριση ταυτότητας κ.λπ., για καλύτερη ασφάλεια.

  Τι είναι το LinkedIn Premium και αξίζει τον κόπο;

Υπάρχουν περισσότερα οφέλη από την επιλογή φιλοξενίας cloud, όπως η ανεξαρτησία τοποθεσίας, καθώς δεν υπάρχουν φυσικοί διακομιστές στους οποίους πρέπει να είστε πιο κοντά για υψηλότερη απόδοση. Επιπλέον, είναι επίσης μια φιλική προς το περιβάλλον λύση λόγω των μειωμένων αποτυπωμάτων άνθρακα.

Ακολουθούν λοιπόν μερικές από τις διαχειριζόμενες πλατφόρμες φιλοξενίας cloud που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τα VM σας από δημοφιλείς πλατφόρμες cloud. Αυτό το άρθρο μπορεί να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε τα πράγματα εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες cloud, αλλά δεν θέλετε να διαχειρίζεστε τους διακομιστές μόνοι σας ή να αναζητάτε ευκολότερους τρόπους για αυτό.

Φιλοξενία Scala

Ζήστε μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας cloud της Φιλοξενία Scala για τη διαχείριση διακομιστών Digital Ocean, AWS, GCP και Vultr. Παρέχει μια πλήρως διαχειριζόμενη λύση φιλοξενίας cloud VPS και θα έχετε εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και απόδοση με 100% premium δικτύωση και αποθήκευση SSD χωρίς επιπλέον κόστος.

Θα έχετε την ευελιξία να φιλοξενείτε σε 10+ κέντρα δεδομένων παγκοσμίως και να είστε πιο κοντά στους πελάτες. Μπορείτε να επιτρέψετε στους ειδικούς μετανάστευσης να μετεγκαταστήσουν όλους τους υπάρχοντες ιστότοπους και να τους επιτρέψετε να επαληθεύσουν ότι όλα λειτουργούν ομαλά στον νέο διακομιστή.

Αποκτήστε προηγμένη ασφάλεια ΔΩΡΕΑΝ με το SSShield, το οποίο αποκλείει το 99,98% των επιθέσεων ιστού και προστατεύει τους ιστότοπούς σας σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε τον ισχυρό πίνακα ελέγχου για να διαχειριστείτε τα πάντα από ένα μόνο αεροπλάνο. Το Spanel είναι 100% συμβατό με το cPanel και αυτήν την πλατφόρμα φιλοξενίας επόμενης γενιάς.

Θα λάβετε πολλές δυνατότητες όπως δωρεάν τομέα, αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν πιστοποιητικά SSL, υποστήριξη HTTP/3, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ κ.λπ.

Επιλέξτε από διάφορους παρόχους cloud για τους διακομιστές που θέλετε να αγοράσετε με αρχική τιμή 9,95 $/μήνα.

Cloudways

Το Cloudways είναι μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας cloud που δημιουργήθηκε για να προσφέρει απαράμιλλες εμπειρίες για τη διαχείριση διακομιστών όπως AWS, Digital Ocean, Vultr και GCP. Σας επιτρέπει να εστιάσετε στην επιχείρηση αντί να ξοδεύετε χρόνο στη φιλοξενία ιστοσελίδων. Η Cloudways θα διαχειρίζεται σχεδόν τα πάντα και θα εγγυάται αξιοπιστία και απόδοση.

Θα λάβετε απεριόριστες εφαρμογές, κάθε εφαρμογή PHP που υποστηρίζεται, εξαιρετικό πίνακα ελέγχου, 5 παρόχους cloud, αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας, διαχειριζόμενη ασφάλεια, ενσωματωμένο CDN, βελτιστοποιημένη στοίβα, διακομιστές αυτόματης θεραπείας και πολλά άλλα. Βοηθά τις επιχειρήσεις να απελευθερώσουν πλήρως τις δυνατότητες του ιστότοπού τους με διαφορετικές εφαρμογές και διακομιστές.

  Πώς να κλειδώσετε κελιά με βάση το χρώμα στο Microsoft Excel

Το Cloudways θα σας απαλλάξει από την πολυπλοκότητα ολόκληρης της εγκατάστασης του ιστότοπού σας και θα σας αφήσει να βγείτε ζωντανά μέσα σε λίγα λεπτά. Σας δίνει επίσης την ελευθερία να διαχειρίζεστε και να δημιουργείτε εφαρμογές ιστού πιο αποτελεσματικά και αυξημένη συνεργασία. Μπορείτε να βασιστείτε στη σιδερένια ασφάλειά τους, την απρόσκοπτη επεκτασιμότητα και τη γρήγορη απόδοση για να πετύχουν οι ιστότοποι.

Φιλοξενήστε μοναδικούς ιστότοπους σε μια διαχειριζόμενη πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud, ειδικά κατασκευασμένη για προγραμματιστές, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακές εταιρείες και σταματήστε να ανησυχείτε για τις ταλαιπωρίες. Λάβετε δωρεάν μετεγκατάσταση, πιστοποιητικό SSL, χωρίς επιλογή κλειδώματος και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε τη διαχείριση του διακομιστή σας με αρχική τιμή 10 $/μήνα και φιλοξενήστε τον ιστότοπό σας σε παγκόσμια κέντρα δεδομένων. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή πριν επιλέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Miles Web

Εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας αφήνοντας Miles Web οι διακομιστές φροντίζουν τους διακομιστές. Σας βοηθά να διαμορφώσετε, να εκκινήσετε, να ασφαλίσετε και να διαχειριστείτε τους διακομιστές σας όπως AWS, GCP, Digital Ocean και Vultr με τον τρόπο που θέλετε.

Το Miles Web προσφέρει υπηρεσίες όπως πρόσβαση root, αλλαγή μεγέθους διακομιστή, εγκαταστάσεις πιστοποιητικών SSL, διαχείριση ασφάλειας και τείχους προστασίας, βελτίωση διακομιστή, τελειοποίηση, βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων και του διακομιστή σας, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, μετεγκατάσταση ιστότοπου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φόρτωσης και πολλά άλλα.

Θα βρείτε έναν μοναδικό πίνακα ελέγχου, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν τομέα, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ, εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,95% και πολλά άλλα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές με ένα μόνο κλικ που βοηθά στην καλύτερη προσαρμογή του διακομιστή σας. Λάβετε τακτικές ενημερώσεις για να διατηρείτε τον διακομιστή σας συνεχώς ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση.

Επιλέξτε ένα σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σας σχετικά με τη θέση των κέντρων δεδομένων, της μνήμης RAM, της vCPU, του χώρου αποθήκευσης και του χώρου μεταφοράς.

συμπέρασμα

Η φιλοξενία στο cloud αναπτύσσεται ραγδαία και αν θέλετε να αξιοποιήσετε αλλά δεν θέλετε να διαχειρίζεστε μόνοι σας διακομιστές, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις προαναφερόμενες διαχειριζόμενες πλατφόρμες.