28 εταιρείες WordPress που κυριαρχούν στον κλάδο

Το WordPress έχει τεράστια παρουσία με την προσαρμόσιμη και φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα του. Είναι αναμφίβολα μια κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης ιστού που τροφοδοτεί περισσότερο από το 40% όλων των ιστοσελίδων παγκοσμίως.

Η φύση ανοιχτού κώδικα αυτής της πλατφόρμας καλλιεργεί την απαράμιλλη προσαρμογή και η ευελιξία είναι εν μέρει υπεύθυνη για την κυριαρχία της.

Επί του παρόντος, έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό οικοσύστημα επιχειρήσεων που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες. Αυτές οι επιχειρήσεις δημιουργούν μια ποικιλία θεμάτων και προσθηκών και παρέχουν επίσης τεχνική βοήθεια.

Επιπλέον, επηρεάζουν την κατεύθυνση των ψηφιακών εμπειριών και επιδεικνύουν τις σχεδόν ατελείωτες δυνατότητες που προσφέρει το WordPress.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσω τις κορυφαίες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα του WordPress για να κυριαρχήσουν στις αντίστοιχες αγορές τους. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν καθώς προχωράμε σε αυτό το συναρπαστικό μονοπάτι προς την καινοτομία και την αριστεία.

Φοβερό κίνητρο

Φοβερό κίνητρο είναι μια εταιρεία λογισμικού και πολυμέσων με έδρα τη Φλόριντα, η οποία είναι εξέχουσα θέση για την κατασκευή λύσεων για μικρές επιχειρήσεις. Είναι οι εγκέφαλοι πίσω από τη δημιουργία μιας σειράς διάσημων εργαλείων WordPress, όπως τα OptinMonster, MonsterInsights, WpForms, All in One SEO, SeedProd και πολλά άλλα.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • OptinMonster: Ένα ισχυρό εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπών για ιστότοπους
 • WPForms: Φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο δημιουργίας φορμών που χρησιμοποιείται από 5 εκατομμύρια συν τοποθεσίες web.
 • Monsterinsights: Διάσημο πρόσθετο αναλυτικών στοιχείων WordPress που χρησιμοποιείται από 3 εκατομμύρια και πλέον ιστότοπους.
 • All-in-One SEO: Ένα από τα σημαντικότερα πρόσθετα και εργαλειοθήκες SEO για τη βελτίωση της κατάταξης SEO.
 • SeedProd: Είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με μεταφορά και απόθεση που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένους ιστότοπους χωρίς κωδικοποίηση.

Πάνω από 25 εκατομμύρια ιστότοποι έχουν πλέον ισχυρότερη ψηφιακή παρουσία και ευρύτερο διαδικτυακό κοινό χάρη στις λύσεις λογισμικού τους. Επί του παρόντος, η εταιρεία χρησιμοποιεί ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας με μια παγκόσμια ομάδα που εκτείνεται σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες.

Αυτόματο

Ιδρύθηκε ο Matt Mullenweg Αυτόματο το 2005, η οποία εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η εταιρεία είναι η ισχυρή δύναμη πίσω από έργα όπως το WordPress.com, το WooCommerce, Jetpack, και πολλά άλλα. Έχει καθιερώσει μια σημαντική θέση στον κόσμο των συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • WordPress.com: Κορυφαία πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου για τη δημιουργία ιστοσελίδων.
 • WooCommerce: Ανοιχτού κώδικα και προσαρμόσιμη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται στο WordPress.
 • Jetpack: Εξασφαλίστε εργαλεία ασφάλειας, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ταχύτητας και ανάπτυξης για ιστότοπους WordPress.
 • Askimet: Προσθήκη κατά της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια.
 • Tumblr: Πλατφόρμα για αυτοέκφραση και εκμάθηση νέων πραγμάτων

Από τον Οκτώβριο του 2021, η αξία της εταιρείας θα είναι 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια, έχοντας επεκταθεί σε έναν πραγματικά παγκόσμιο οργανισμό με σχεδόν 2.000 υπαλλήλους. Ωστόσο, ο βασικός σκοπός αυτής της εταιρείας είναι να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν την επιχείρησή τους τόσο στον εκδοτικό όσο και στον εμπορικό τομέα.

Προκλητικός

Προκλητικός είναι ένα πρόσθετο ασφαλείας που προστατεύει ένα τεράστιο δίκτυο 4 εκατομμυρίων ιστότοπων. Κατέχει σημαντική θέση ως ηγέτης του κλάδου στον τομέα του WordPress. Η εταιρεία κέρδισε σεβασμό για την ανάπτυξη Wordfenceτο οποίο θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο τείχος προστασίας και σαρωτής κακόβουλου λογισμικού για το WordPress.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Wordfence: Το πιο δημοφιλές τείχος προστασίας και σαρωτής κακόβουλου λογισμικού για το WordPress.
 • Αντιμετώπιση περιστατικών: Κατ’ απαίτηση, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντιμετώπισης περιστατικών από πιστοποιημένους ιατροδικαστές.
 • Wordfence For Business: Ενώστε τις δυνάμεις σας με την ομάδα Defiant για να αποκτήσετε μια εξατομικευμένη λύση ασφαλείας του WordPress, καθώς και συνεχή προστασία, παρακολούθηση, έλεγχο κώδικα και υποστήριξη.

Το πλήρωμα στο Defiant εδρεύει σε μεγάλο βαθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και εργάζεται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως, με την υποστήριξη των μελών της παγκόσμιας ομάδας του. Ο στόχος του Defiant είναι να προστατεύσει τους πόρους, το προσωπικό και τους πελάτες σας από καθιερωμένες και πιο πρόσφατες απειλές.

Κινητήρας WP

Η WP engine είναι μια εταιρεία τεχνολογίας γνωστή για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας WordPress με διαχείριση premium. Είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την παροχή προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας και εστιασμένων στους προγραμματιστές για επιχειρήσεις και οργανισμούς όλων των μεγεθών.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Φιλοξενία WordPress: Προσφέρει απαράμιλλη απόδοση, αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και ισχυρά μέτρα ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι οι ιστότοποί σας ευδοκιμούν.
 • Πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου: Ζωτικής σημασίας στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής φιλοξενίας, για την επέκταση της διαδικτυακής εταιρείας σας, την ενίσχυση των πωλήσεων και τον εξορθολογισμό της διαχείρισης του WooCommerce.
 • Headless WordPress: Ολοκληρωμένη πλατφόρμα που προωθεί τη σύγχρονη ελευθερία ανάπτυξης και την εκπληκτική ταχύτητα του ιστότοπου, ενώ υποστηρίζει την εμπιστοσύνη των εμπόρων με ένα αξιόπιστο CMS.

Η έδρα της εταιρείας εδρεύει στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ, αλλά δραστηριοποιείται παγκοσμίως με υπαλλήλους σε 95 χώρες. Ο στόχος του WP Engine είναι να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν στο διαδίκτυο, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα εφαρμογών προγραμματιστών που διευκολύνουν τη διαδικασία δημιουργίας, διαχείρισης και βελτιστοποίησης ιστοτόπων.

Ανάπτυξη Sandhills

Ανάπτυξη Sandhills ξεχωρίζει ως εταιρεία τεχνολογίας λόγω της μοναδικής προσέγγισής της στην παραγωγή εξαιρετικών εμπειριών χρηστών. Η φήμη τους σε όλο τον κόσμο βασίζεται στην παροχή αξιόπιστων, εστιασμένων στον χρήστη προϊόντων σε ένα ευρύ φάσμα πελατών και εταιρειών κάθε είδους.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Έργα διατήρησης: Εργάζονται ενεργά για να μετατρέψουν τα εδάφη σε προστατευόμενες περιοχές πρασίνου και να αποκαταστήσουν τα φυσικά λιβάδια με ψηλό χόρτο.
 • Μικροζυθοποιία: ειδικεύεται στην παραγωγή μπύρας που παλαιώνεται και ζυμώνεται με δρυς.
 • Προσθήκες WordPress: Μια μεγάλη ποικιλία προσθηκών WordPress που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν και να απλοποιούν εταιρείες, όπως το AffiliateWP και το Easy Digital Downloads.
 • Υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου: Η υπηρεσία πληρωμών τους είναι ένα κορυφαίο μέσο για την αποτελεσματική διαχείριση των πληρωμών και τον εξορθολογισμό της διαδικασίας διανομής κερδών και προμηθειών θυγατρικών.

Η Sandhills Development εδρεύει στο Hutchinson του Κάνσας των ΗΠΑ και έχει παγκόσμια εμβέλεια με την ομάδα 26 ειδικών που εργάζονται σε 5 διαφορετικές χώρες. Ο απώτερος στόχος τους είναι όχι μόνο να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες αλλά και να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο.

StellarWP

StellarWP έχει αποκτήσει φήμη για την παροχή κορυφαίων λύσεων WordPress. Είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την παροχή αξιόπιστων και χρηστοκεντρικών προϊόντων σε επιχειρήσεις κάθε είδους καθώς και σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • WordPress Plugins: Προσφέρει μερικές από τις πιο αξιόπιστες μη κερδοσκοπικές και εμπορικές προσθήκες WordPress.
 • Λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου: Σειρά προϊόντων για την ενίσχυση των διαδικτυακών επιχειρήσεων, όπως το Iconic Sales Booster για το WooCommerce και το Flux Checkout για το WooCommerce.
 • Λύσεις ασφαλείας και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας: Εγγυάται την αντοχή και την ασφάλεια οποιουδήποτε ιστότοπου μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας και επιλογών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 • Πρότυπα & Πόροι: Βοηθήστε στη δημιουργία εντυπωσιακών και χρήσιμων ιστότοπων παρέχοντας διάφορα πρότυπα και πόρους, όπως το Εργαλείο τιμολόγησης Kadence.
  Πώς να βρείτε επαφές στη νέα διεπαφή ιστού του Gmail

Το StellarWP ανήκει στο Liquid Web Family Επωνυμίες, που τροφοδοτούν μερικές από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Κυκλοφόρησε το 2011 και βρίσκεται στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών και στοχεύει να παρέχει προσβάσιμες λύσεις WordPress σε όλους.

CaseProof

CaseProof είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στη δημιουργία πρόσθετων και υπηρεσιών WordPress για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Αυτή η εταιρεία τεχνολογίας είναι παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή προϊόντων που εξυπηρετούν εταιρείες όλων των μεγεθών και ειδών.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Λύσεις μελών: Προσφέρει διαφορετικές λύσεις συνδρομής για επιχειρήσεις όπως το MemberPress, το MemberMouse και το WishList Member.
 • Affiliate: Πρόσθετα για τη διαχείριση προγραμμάτων συνεργατών όπως π.χ Εύκολη Συνεργασία και Thirsty Affiliate.
 • Διαχείριση συνδέσμων: Προηγμένα πρόσθετα απόκρυψης απόκρυψης συνδέσμων και ανακατεύθυνσης όπως π.χ Όμορφος σύνδεσμος.
 • Διαχείριση πληρωμής: Οι υπηρεσίες που βασίζονται στο cloud, όπως το Buy Now Plus, δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω ενός απλού κουμπιού.

Η CaseProof εδρεύει στο Cedar City της Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών και ιδρύθηκε το 2004. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν μια τέλεια λύση που να διασφαλίζει και να απλοποιεί τη συνολική διαχείριση του ιστότοπου.

Incsub

Inscub λάμπει στον κλάδο της πληροφορικής με τα μοναδικά έργα WordPress όπως τα WPMU DEV, CampusPress και Edublogs. Έχουν γίνει μια προτιμώμενη επιλογή για εταιρείες διαφορετικών τύπων λόγω των καινοτόμων λύσεών τους.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Φιλοξενία: Προσφέρει προηγμένη εργαλειοθήκη διαχείρισης φιλοξενίας όπως το WPMU DEV.
 • CampusPress: Πλατφόρμα πολλαπλών ιστοτόπων WordPress σχεδιασμένη για εκπαιδευτικά ιδρύματα που εξυπηρετούν περιοχές, κολέγια και πανεπιστήμια.
 • Edublog: Είναι μια από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις WordPress Multisite στον ιστό που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια εκπαιδευτικούς και μαθητές για blogging.

Παρόλο που έχει την έδρα της στη Μελβούρνη, η Incsub έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο. Με στόχο να προσφέρουν λύσεις WordPress σε όλους, σκοπός τους είναι να συμπεριλάβουν την «Ενσωματωμένη Ανατροπή» σε ό,τι παράγουν.

Κομψά θέματα

Κομψό Θέμα παρέχει απαράμιλλες λύσεις σε ό,τι αφορά τα θέματα WordPress και τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων. Είναι αρκετά γνωστά στους χρήστες του WordPress με το πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων υπογραφής τους, Divi. Επιπλέον, τα προϊόντα τους εμπιστεύονται περισσότεροι από 881346 σχεδιαστές ιστοσελίδων και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παγκοσμίως.

 • Divi: Το πιο δημοφιλές θέμα WordPress παγκοσμίως και το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για το WordPress.
 • Layouts: Πακέτα διάταξης και συγκεκριμένες διατάξεις για χρήστες Divi Premium με μοναδικές εικόνες και γραφικά.
 • Δημιουργία θεμάτων: Ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα προτύπων ιστότοπου βοηθά στη δημιουργία κάθε είδους θέματος.

Τα κεντρικά γραφεία της Elegant Theme εδρεύουν στο Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά λειτουργούν παγκοσμίως και εξ αποστάσεως. Η εταιρεία ελπίζει να ενδυναμώσει τους σχεδιαστές ιστότοπων και τους ιδιοκτήτες εταιρειών με μια διεπαφή σχεδίασης αιχμής για το WordPress.

Envato

Envato κέρδισε τη θέση της στον κλάδο της τεχνολογίας με την ευρεία επιλογή ψηφιακών στοιχείων και υπηρεσιών. Είναι μια καθιερωμένη επωνυμία λόγω της δημιουργικής τους αγοράς, η οποία χρησιμοποιείται από εκατομμύρια δημιουργούς σε όλο τον κόσμο.

 • Στοιχεία: Παρέχει απεριόριστες λήψεις μουσικής, εικόνων, γραφικών, στοκ βίντεο και πολλά άλλα χωρίς δικαιώματα.
 • Marketplace: Προσφέρει τον ιδανικό πόρο από την κορυφαία δημιουργική αγορά παγκοσμίως.
 • Placeit: Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μακέτες, λογότυπα, αναρτήσεις κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο.

Η Envato ξεκίνησε το ταξίδι της το 2006 και επί του παρόντος, η έδρα της βρίσκεται στην Swanston Street, Μελβούρνη, Αυστραλία. Στόχος τους είναι να μετατρέψουν δημιουργικά έργα σε πραγματικότητα προσφέροντας εξειδικευμένα ψηφιακά εργαλεία, περιουσιακά στοιχεία και υπηρεσίες.

Yoast SEO

Yoast SEO έχει τεράστια φήμη στον τομέα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και υπηρεσιών για τη βελτίωση της προβολής του ιστότοπου και της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • SEO: Προσφέρει ένα κορυφαίο πρόσθετο SEO, το Yoast SEO, για βελτιστοποίηση στη σελίδα και βελτίωση περιεχομένου.
 • Τοπικό SEO: Εργαλεία και πόροι για τη βελτίωση της ορατότητας στις μηχανές τοπικής αναζήτησης.
 • WooCommerce SEO: Ειδικές λειτουργίες SEO για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζονται στο WooCommerce.
 • Προσαρμοσμένο SEO: Προσαρμοσμένες λύσεις SEO για περιεχόμενο βίντεο και ειδήσεων.

Το Yoast SEO εδρεύει στο Wijchen της Ολλανδίας, όπου εργάζονται 100 άτομα και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της εταιρείας είναι να ενδυναμώσει τους ανθρώπους και τις εταιρείες να μεγιστοποιήσουν με επιτυχία την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

OnTheGoSystems

OnTheGoSystem διακρίνεται για τις εξαιρετικές πολυγλωσσικές λύσεις και λύσεις διαχείρισης περιεχομένου για το WordPress. Το προϊόν υπογραφής τους είναι το WPML, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία ενός πολύγλωσσου ιστότοπου.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Πολύγλωσσος ιστότοπος: Προσφέρει λύση για τη δημιουργία πολύγλωσσου ιστότοπου μέσω προσθήκης με όνομα WPML
 • Ιστότοπος WordPress: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο WordPress χωρίς καμία κωδικοποίηση με μια λύση που ονομάζεται Σετ εργαλείων.

Το OnTheGoSystem ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007 βρίσκεται στο Wanchai του Χονγκ Κονγκ και ξεκίνησε το ταξίδι του το 2007. Η αποστολή αυτής της εταιρείας είναι να παρέχει προηγμένες λύσεις που θα βοηθήσουν τους χρήστες να δημιουργήσουν σύνθετους ιστότοπους με πολύγλωσση αποτελεσματικότητα. Βοηθά τους παγκόσμιους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ιστότοπους χωρίς γλωσσικό εμπόδιο.

WP Media εστιάζει στην αγορά του WordPress με τις λύσεις ενίσχυσης της απόδοσης. Είναι ευρέως γνωστοί για τη δέσμευσή τους να βελτιώνουν τις εμπειρίες των χρηστών κάνοντας τους ιστότοπους πιο ελαφρούς, πιο γρήγορους, πιο έξυπνους και πιο εύχρηστους.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Προσωρινή αποθήκευση: Το WP Rocket είναι μια ισχυρή λύση προσωρινής αποθήκευσης για το WordPress.
 • Media Optimization: Εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας Φανταστείτε είναι μια εξαιρετική επιλογή για την επιτάχυνση οποιουδήποτε ιστότοπου WordPress.

Η WP Media ιδρύθηκε το έτος 2014 και εδρεύει στη Λυών της Γαλλίας. Η βασική τους αποστολή είναι να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών και την απόδοση στο διαδίκτυο κάνοντας τη φόρτωση του ιστότοπου ταχύτερη και πιο αποτελεσματική.

Κιτ τοποθεσίας

Κιτ τοποθεσίας είναι μια προσθήκη WordPress που δημιουργήθηκε από την Google και συνοδεύεται από μια δέσμη εργαλείων. Παρέχει μια άψογη εμπειρία στους χρήστες του WordPress να εξερευνήσουν δεδομένα απόδοσης ιστότοπου και πληροφορίες.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Google Search Console: Αξιολογήστε την απόδοση και τον όγκο των επισκεπτών στον ιστότοπό σας.
 • Analytics: Προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες φτάνουν, πλοηγούνται και αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας.
 • PageSpeed ​​Insights: Αξιολογήστε τον ιστότοπό σας και κάντε προτάσεις για βελτιώσεις ταχύτητας.
 • AdSense: Βοηθά στη δημιουργία εισοδήματος για το περιεχόμενό σας στον ιστό.

Το Site Kit βρίσκεται στο Mountain View, Καλιφόρνια, Η.Π.Α. Παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στην ισχυρή εργαλειοθήκη της Google, στοχεύουν στο να κάνουν πιο απλά τα αναλυτικά στοιχεία και τη δημιουργία εσόδων για τους χρήστες του WordPress. Έτσι, οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων μπορούν να κάνουν ενημερωμένες επιλογές και να μεγιστοποιήσουν αποτελεσματικά την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη σας χωρίς να αποκαλύπτετε προσωπικές πληροφορίες

WPBakery

WPBakery ήταν παλαιότερα γνωστό ως Visual Composer και είναι αναγνωρισμένο για το φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο δημιουργίας σελίδων WordPress. Περισσότεροι από 5.800.000 ιστότοποι παγκοσμίως βασίζονται στη λύση τους για τη δημιουργία επαγγελματικών και ελκυστικών ιστοσελίδων.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Εργαλείο δημιουργίας σελίδων: Προσφέρει ένα από τα καλύτερα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων, με φιλικούς προς το χρήστη προγράμματα επεξεργασίας με μεταφορά και απόθεση front-end και back-end που επιτρέπουν στους χρήστες να σχεδιάζουν και να σχεδιάζουν.
 • Skin Builder: Οι επιλογές σχεδίασης του WpBakery Page Builder και τα στυλ στοιχείων μπορούν να προσαρμοστούν από τους χρήστες για να αντικατοπτρίζουν καλύτερα την ταυτότητα της επωνυμίας τους.
 • Βιβλιοθήκη προτύπων: Μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης προτύπων, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν σελίδες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ο οργανισμός εδρεύει στην Κύπρο και δεσμεύεται να προσφέρει εξελιγμένες λύσεις που απλοποιούν τις προσπάθειες σχεδιασμού & ανάπτυξης ιστοσελίδων. Έτσι, στόχος τους είναι να κάνουν αυτή τη διαδικασία πιο προσιτή για ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών παρά το επίπεδο τεχνικής τους επάρκειας.

LiteSpeed

Ταχύτητα φωτός είναι μια αξιοσημείωτη εταιρεία τεχνολογίας που προσφέρει λογισμικό διακομιστή ιστού υψηλής απόδοσης. Οι υπηρεσίες τους είναι αξιόπιστες από χρήστες σε όλο τον κόσμο, καθώς έχουν την ικανότητα να διαχειρίζονται χιλιάδες ταυτόχρονους πελάτες ενώ χρησιμοποιούν τη μικρότερη ποσότητα μνήμης και CPU.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Διακομιστής Ιστού LiteSpeed: Με την απαράμιλλη ταχύτητά της, αυτή η υπηρεσία μπορεί να χειριστεί με ασφάλεια χιλιάδες ταυτόχρονους χρήστες ενώ χρησιμοποιεί τη μικρότερη ποσότητα μνήμης RAM και CPU.
 • ModSecurity: Το LiteSpeed ​​αυξάνει την αποτελεσματικότητα κατά την επεξεργασία συνόλων κανόνων ModSecurity που χρησιμοποιούνται ευρέως.
 • Συμβατότητα Πίνακα Ελέγχου: Λειτουργεί με Plesk, DirectAdmin, CyberPanel, cPanel και άλλα.

Η LiteSpeed ​​ιδρύθηκε στις αρχές του 2002 και βρίσκεται στο Tustin της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η εταιρεία είναι αφοσιωμένη στον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας φιλοξενίας ιστοσελίδων και διακομιστών ιστού, προσφέροντας λύσεις που μεγιστοποιούν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας.

ThemePunch

ThemePunch δημιουργήθηκε από μια ομάδα λάτρεις του ιστού που έχει γίνει δημοφιλής για τη δημιουργία εντυπωσιακών και προηγμένων κινούμενων εικόνων WebGL. Οι χρήστες του WordPress σε όλο τον κόσμο βασίζονται στα προϊόντα τους, όπως το Essential Grid και το Slider Revolution.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Slider Revolution: Καταπληκτικό εργαλείο για τη δημιουργία αποκριτικών ρυθμιστικών του WordPress, ιστοσελίδων και εντυπωσιακών γραφικών.
 • Βασικό Πλέγμα: Με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικούς ιστότοπους με εξελιγμένα κινούμενα σχέδια.

Η ThemePunch ιδρύθηκε το 2011 και η βάση της βρίσκεται στη Γερμανία. Ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να παρέχουν καινοτόμα και ισχυρά εργαλεία σε σχεδιαστές και προγραμματιστές, ώστε να μπορούν να δημιουργούν εύκολα οπτικά ελκυστικούς και ελκυστικούς ιστότοπους.

RankMath

RankMath ξεχωρίζει στον κλάδο του WordPress για τα κορυφαία εργαλεία SEO του. Είναι αξιόπιστο από τους χρήστες λόγω της ικανότητάς του να διευκολύνει τη βελτιστοποίηση στη σελίδα με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή χρήστη. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις βασικές ρυθμίσεις SEO, να ελέγξουν σελίδες με δυνατότητα ευρετηρίου και να παρουσιάσουν προτιμώμενες σελίδες σε σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης χρησιμοποιώντας δομημένα δεδομένα.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Ενότητες: Ενσωματωμένες μονάδες και διαμορφώσεις για την ανάπτυξη ρυθμίσεων SEO σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη.
 • Παρακολούθηση: Παρακολουθεί την κατάταξη των δεδομένων λέξεων-κλειδιών και παρακολουθεί την αποτελεσματικότητά σας στο SEO.
 • Google Search Console: Ενσωματώνεται με το Google Search Console και παρέχει πλούσια δεδομένα για την απόδοση του ιστότοπού σας.
 • Προεπισκόπηση αποσπάσματος: Οι χρήστες μπορούν να έχουν μια λεπτομερή προβολή των αναρτήσεών τους στο SERP με αποσπάσματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η RankMath ιδρύθηκε το 2018 και έχει την έδρα της στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Στοχεύουν στην παροχή ισχυρών λύσεων SEO με απαράμιλλη φιλικότητα προς τον χρήστη σε κάθε είδους χρήστες και επιχειρήσεις. Έτσι, οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων και οι παραγωγοί περιεχομένου μπορούν να αυξήσουν την έκθεση και την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησης και τελικά να προωθήσουν την οργανική ανάπτυξη και επιτυχία.

Άβαδα

Άβαδα είναι μια αξιόπιστη επωνυμία στις βιομηχανίες WordPress και WooCommerce, περισσότερο γνωστή για το Website Builder της. Με περισσότερους από 900.000 χρήστες και μέση βαθμολογία πέντε αστέρων, είναι η προτιμώμενη επιλογή για πολλούς νέους χρήστες, καθώς και επαγγελματίες του μάρκετινγκ και ειδικούς.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων: παρέχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων με πολλά χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία κωδικοποίησης.
 • Προκατασκευασμένοι ιστότοποι: Οι χρήστες μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την προσπάθεια δημιουργίας ιστοτόπων επιλέγοντας από 98 προκατασκευασμένους ιστότοπους.
 • Στοιχεία σχεδίασης: 120+ στοιχεία σχεδίασης για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης ιστοσελίδας.

Η Avada ιδρύθηκε το 2012 και έχει την έδρα της στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Επιδιώκουν να παρέχουν στους πελάτες τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας δημιουργίας ενός ιστότοπου με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων all-in-one.

FastLine Media είναι μια εταιρεία τεχνολογίας ιστού που είναι ευρέως αναγνωρισμένη στους χρήστες του WordPress για το κορυφαίο προϊόν της, Beaver Builder. Οι χρήστες σε όλο τον κόσμο λατρεύουν τις πρωτοποριακές διαδικτυακές λύσεις τους όσον αφορά τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων WordPress.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Page Builder: Διάσημο για το καινοτόμο πρόσθετο δημιουργίας σελίδων που ονομάζεται Beaver Builder, το οποίο προσφέρει ευέλικτες επιλογές μεταφοράς και απόθεσης και προηγμένη δυνατότητα προσαρμογής.

Η Fastlinemedia ξεκίνησε το ταξίδι της το 2014 και επί του παρόντος εδρεύει στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η αποστολή τους είναι να ηγούνται του Ιστού στην καινοτομία και να παρέχουν μια εμπειρία δημιουργίας σελίδων παγκόσμιας κλάσης.

Themify

Themify είναι σημαντικός παίκτης στο οικοσύστημα του WordPress, προσφέροντας υψηλής ποιότητας θέματα και πρόσθετα WordPress από το 2010. Το ευέλικτο και φιλικό προς το χρήστη προϊόν τους, το Themefiy Builder, επιτρέπει σε 120.686+ χρήστες να αναπτύσσουν εύκολα και γρήγορα ανταποκρινόμενους ιστότοπους WordPress.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Εργαλείο δημιουργίας σελίδων: Προηγμένο εργαλείο δημιουργίας Themify με μεταφορά και απόθεση που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κάθε είδους διάταξη.
 • Θέματα: Παρέχει μια εκτενή γκάμα αποκριτικών θεμάτων Themify κατάλληλα για όλα τα είδη ιστοσελίδων.
 • Εικονίδια: Μια εκτεταμένη συλλογή εικονιδίων για χρήση σε εφαρμογές και σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Το Themify ξεκίνησε το 2010 και έχει την έδρα του στο Τορόντο του Καναδά. Η αποστολή τους είναι να παρέχουν στους πελάτες πρόσβαση σε όλα τα θέματα και τις προσθήκες σε ένα ενιαίο, ολοκληρωμένο κιτ εργαλείων WordPress. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε είδος ιστότοπου WordPress σύμφωνα με τη φαντασία τους.

Elementor

Το Elementor προσφέρει έναν κορυφαίο στην αγορά ιστότοπο και πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για επαγγελματίες στο WordPress. Επαινείται για την παροχή στους σχεδιαστές ιστοσελίδων με ένα εύχρηστο οπτικό εργαλείο δημιουργίας που τους επιτρέπει να δημιουργούν εκλεπτυσμένους ιστότοπους με τέλεια pixel.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Live Drag & Drop Editor: Επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν και να αποθέσουν διάφορα στοιχεία σε μια σελίδα και να λάβουν μια ζωντανή προεπισκόπηση.
 • Ολοκληρωμένα σχέδια ιστοτόπων: Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια τεράστια συλλογή με περισσότερα από 100 ολοκληρωμένα κιτ ιστοτόπων που βασίζονται στο Hello Theme.
 • World Class Hosting: Προσφέρει ισχυρή, κορυφαία τεχνολογία στην αγορά και ολοκληρωμένη φιλοξενία που υποστηρίζεται από την Google για έναν ασφαλή, αποτελεσματικό ιστότοπο
  Τα καλύτερα 13 παιχνίδια περιπέτειας PS4 που πρέπει να παίξετε το 2023

Η Elementor ιδρύθηκε το 2016 και εδρεύει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Ο στόχος του Elementor είναι να παρέχει ένα πλαίσιο για άπειρες διαδικτυακές εξελίξεις, που κυμαίνονται από επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και σελίδες προορισμού έως πλήρως λειτουργικούς ιστότοπους

Updraft Plus

UpdraftPlus είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη εταιρεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και κλωνοποίησης πρόσθετων WordPress. Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια ιστότοποι WordPress βασίζονται σε αυτό το πρόσθετο για να εξασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας WordPress: Δημιουργήστε μη αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων, των βάσεων δεδομένων, των προσθηκών και των θεμάτων του WordPress, είτε κατ’ απαίτηση είτε βάσει χρονοδιαγράμματος.
 • Επαναφορά WordPress: Χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του WordPress, επαναφέρετε απευθείας τα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Μετεγκατάσταση και κλωνοποίηση: Σε λίγα μόνο λεπτά, οι χρήστες μπορούν να μετεγκαταστήσουν ή να κλωνοποιήσουν τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Η UpdraftPlus ιδρύθηκε το 2010 και η βάση της βρίσκεται στο Μπέντφορντ του Ηνωμένου Βασιλείου. Στόχος τους είναι να προστατεύσουν τον ιστότοπό σας στο WordPress, προσφέροντας μια αξιόπιστη επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Rocketgenius

Recketgenius είναι ένας καινοτόμος στον τομέα της επέκτασης του WordPress και είναι γνωστός για την ανάπτυξη Gravity Forms. Λόγω της ικανότητας των προϊόντων τους να δημιουργούν ηλεκτρονικές φόρμες επικοινωνίας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη διαχείριση περιεχομένου, άνθρωποι από όλο τον κόσμο πιστεύουν σε αυτά.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Gravity Forms: Αυτή η υπηρεσία παρέχει μια πλήρη προσέγγιση για τη δημιουργία εξελιγμένων φορμών για ιστότοπους WordPress.

Η Rocketgenius έχει την έδρα της στο Rockville, Maryland, ΗΠΑ και ιδρύθηκε το 2007. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τους χρήστες να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά δεδομένα για διάφορους λόγους. Έτσι, προσφέρουν βασικές φόρμες σε εξελιγμένες εφαρμογές και εργαλεία που κάνουν τη δημιουργία και τη συντήρηση φόρμας σε ιστότοπους WordPress πιο προσιτή και αποτελεσματική.

Brainstorm Force

Brainstorm Force είναι μια καταξιωμένη εταιρεία όταν πρόκειται για λύσεις που ενισχύουν τις επιχειρήσεις. Έχουν δημιουργήσει εξελιγμένες και αξιόπιστες λύσεις WordPress, όπως το Spectra, το Starter Template και το θέμα Astra.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Θέμα Astra: Μια γρήγορη, απλή και χρήσιμη λύση δημιουργίας ιστοσελίδων.
 • Πρότυπα εκκίνησης: Ολοκληρωμένα, έτοιμα προς χρήση πρότυπα για ιστότοπους που μπορούν να εισαχθούν και να χρησιμοποιηθούν αμέσως.
 • Spectra: Ένα προηγμένο πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων για WordPress που λειτουργεί μέσω του ενσωματωμένου προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ.

Η Brainstorm Force, που ιδρύθηκε το 2009, εδρεύει στο Ahmedabad, Gujarat, Ινδία. Στόχος τους είναι να παρέχουν φιλικές προς το χρήστη, σε λογικές τιμές και αξιόπιστες λύσεις και εργαλεία. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες θα μπορούν να ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο οικοσύστημα του WordPress.

Εικαστικός Συνθέτης

Στον κόσμο του WordPress, Εικαστικός Συνθέτης είναι ένας πρωτοπόρος με το φιλικό προς το χρήστη εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων με μεταφορά και απόθεση. Το premium πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων τους επιτρέπει στους χρήστες να κατασκευάζουν γρήγορα ιστότοπους με άψογη εμφάνιση. Κατά τη χρήση αυτού του προγράμματος δημιουργίας, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια εκτενή συλλογή θεμάτων, μπλοκ, στοιχείων και πρόσθετων.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Drag & Drop Builder: Επιτρέπει στους χρήστες να κατασκευάσουν και να διατηρήσουν τη διάταξη του ιστότοπού τους με ευκολία.
 • Πρότυπα: Προσφέρει μια επιλογή προτύπων σε επίπεδο ειδικών για να βοηθήσει τους πελάτες να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους στο διαδίκτυο.
 • Μπλοκ & Στοιχεία: Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν αυτές τις προκατασκευασμένες διατάξεις τμημάτων στις σελίδες τους.
 • Επεκτάσεις: Αυξάνει τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας με πλήθος λειτουργιών.

Η Visual Composer ιδρύθηκε το 2003 και η βάση της βρίσκεται στη Ρίγα της Λετονίας. Το όραμά τους είναι να διευκολύνουν τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να δημιουργούν όμορφους ιστότοπους WordPress. Ως εκ τούτου, βοηθούν επιχειρήσεις κάθε είδους να δημιουργήσουν μια διαδικτυακή παρουσία.

SEOPress

Στον τομέα της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, το SEOPress ευδοκιμεί με το ολοκληρωμένο πρόσθετο WordPress SEO. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που δημιουργήθηκε για τη βελτίωση της κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη μαζική αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου και τη βελτιστοποίηση του SEO. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι έμπειροι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο επειδή λειτουργεί τέλεια με όλα τα θέματα και τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • SEO Title & Meta Tags: Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν μετα-περιγραφές και τίτλους.
 • Google & Bing Instant Indexing: Διευκολύνει τους χρήστες για γρήγορη ευρετηρίαση του περιεχομένου των αναρτήσεών σας.
 • Ενσωμάτωση με το Page Builders: Ενσωματώνεται σωστά με όλα τα θέματα και τα προγράμματα δημιουργίας σελίδων.
 • Ανάλυση περιεχομένου: Βοηθά στη δημιουργία περιεχομένου που είναι βελτιστοποιημένο για μηχανές αναζήτησης.
 • Χάρτες ιστότοπου: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένους χάρτες ιστότοπου XML και HTML για να βελτιώσουν την ευρετηρίαση αναζήτησης.

Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2016, τα κεντρικά γραφεία της SEOPress βρίσκονται στο Bidart, Aquitaine, Γαλλία. Ο πρωταρχικός στόχος του SEOPress είναι να παρέχει στους χρήστες του WordPress πρόσβαση σε ένα εύχρηστο, γρήγορο και αποτελεσματικό πρόσθετο SEO που μπορεί να βελτιώσει την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις, τις ταξινομήσεις και τις μετατροπές του ιστότοπού τους.

WP Rocket

Το WP Rocket είναι ένα εξέχον όνομα στην κοινότητα του WordPress με την all-inclusive προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης. Επιπλέον, αναγνωρίζεται επίσης για την ικανότητά του να βελτιστοποιεί τα Core Web Vitals, να μειώνει δραματικά τους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου και να αυξάνει τις αξιολογήσεις απόδοσης PageSpeed.

Πιο χρησιμοποιούμενες υπηρεσίες:

 • Προσωρινή αποθήκευση: Μειώνει το χρόνο που χρειάζεται για να φορτώσει ένας ιστότοπος αποθηκεύοντας μια στατική έκδοση της σελίδας.
 • Βελτιστοποίηση αρχείων: βοηθά στο συνδυασμό και ελαχιστοποίηση αρχείων CSS, JS και HTML.
 • Βελτιστοποίηση βάσης δεδομένων: Απελευθερώνει τη βάση δεδομένων για να την κάνει μικρότερη και πιο αποτελεσματική.
 • LazyLoad: Μειώνει τον χρόνο φόρτωσης φορτώνοντας ταινίες και εικόνες μόνο όταν ο χρήστης μπορεί να τις δει.

Η WP Rocket ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Λυών, Ροδανός-Άλπεις, Γαλλία. Η εταιρεία στοχεύει να παρέχει στους χρήστες του WordPress αποτελεσματικές και γρήγορες λύσεις προσωρινής αποθήκευσης, να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και να ενισχύσει την κατάταξη SEO και τον χρόνο φόρτωσης για να αυξήσει το ποσοστό μετατροπών.

Τελικές σκέψεις

Όταν επιλέγετε μια εταιρεία ανάπτυξης WordPress, έχετε κατά νου ότι η ιδανική επιλογή είναι αυτή που μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους ψηφιακούς σας στόχους και να δημιουργήσετε μια δυναμική διαδικτυακή παρουσία.

Επομένως, είτε πρόκειται για δημιουργία ιστότοπου, βελτιστοποίηση SEO, λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ή άλλες πτυχές της πλατφόρμας WordPress, σας συμβουλεύω να προσδιορίσετε τις μοναδικές απαιτήσεις σας. Επιπλέον, λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας, τον βαθμό εξατομίκευσης που θέλετε και τη φήμη της επιχείρησης.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα AI του WordPress.