25 Καλύτερο λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων για λήψη δωρεάν

Η συγγραφή ενός eBook είναι μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία που αναμιγνύεται με την εξεύρεση γνώσης για ένα βαθύτερο τέλος. Παρόλο που, τα ηλεκτρονικά βιβλία απαιτούν επίσης λογισμικό με όλα τα απαραίτητα εργαλεία δημιουργού για να γίνει το θέμα σύμφωνα με τα δημιουργικά πρότυπα που αξίζει να δημοσιευθεί και να διαβαστεί στο διαδίκτυο. Σήμερα με αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε το καλύτερο λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων για δωρεάν λήψη. Πριν πάμε στις εφαρμογές, ας μάθουμε πρώτα δυο πράγματα για τα eBook.

Το καλύτερο λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων για λήψη δωρεάν

Κάθε βιβλίο που έχει μετατραπεί σε ψηφιακή μορφή, όπως οθόνη υπολογιστή ή κινητή συσκευή, και δεν είναι επεξεργάσιμο ή ανανεώσιμο είναι γνωστό ως eBook. Αρχικά, ένα eBook είναι ένα αρχείο που μπορεί να διαβαστεί σε μια ψηφιακή συσκευή, όπως ένα tablet, ένα smartphone, έναν υπολογιστή κ.λπ. Ακολουθούν μερικές λειτουργίες ενός eBook.

 • Ένα eBook δεν πρέπει να έχει επεξεργάσιμο κείμενο, κάτι που είναι καθοριστικό χαρακτηριστικό.
 • Τα αληθινά eBook θα πρέπει να έχουν δυνατότητα εκ νέου ροής, κάτι που είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό. Αυτό εγγυάται ότι το eBook θα ταιριάζει πάντα στην οθόνη στην οποία το βλέπετε, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης. Ωστόσο, τα PDF αποτελούν εξαίρεση. Δεδομένου ότι τα αρχεία PDF δεν μπορούν να τροποποιηθούν αλλά δεν μπορούν να ανανεωθούν, δεν πληρούν αυστηρά τα κριτήρια για ένα eBook από αυτές τις δυνατότητες.

Εδώ είναι η λίστα με το καλύτερο λογισμικό για τη σύνταξη eBook.

1. ePUBee Maker

Η πρώτη εγγραφή που εγκαινιάζει αυτή τη λίστα είναι η υπέροχη ePUBee Maker το οποίο είναι απλά βελτιωμένο ως ένα εξαιρετικά απλό και εξαιρετικό λογισμικό δημιουργίας eBook. Αυτό το λογισμικό είναι ένα πρόσθετο του Microsoft Word που θα εμφανίζεται ως η επιλογή ePUBee Maker στη γραμμή εργαλείων του MS Word μετά την εγκατάσταση.

 • Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία του eBook σας σε MS Word, μπορείτε να το μετατρέψετε σε μορφές PDF και ePUB.
 • Θα εμφανίσει επιλογές δημοσίευσης όπως Γρήγορη δημοσίευση, Δημοσίευση και Αποθήκευση PDF αφού το eBook είναι έτοιμο για εκτύπωση. Για να πάρετε μια γεύση του τρόπου λειτουργίας αυτών των περιοχών, ακολουθούν οι εξηγήσεις τους:
 • Γρήγορη δημοσίευση: Μετατρέπει γρήγορα το Word σε ePUB χωρίς να προσθέτει επιπλέον περιεχόμενο eBook.

 • Δημοσίευση: Θα σας ζητήσει να προσθέσετε ένα εξώφυλλο και μετα-περιγραφή eBook πριν μετατρέψετε το έγγραφο του Word σε ePUB. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να τροφοδοτήσετε πτυχές όπως τίτλος, συγγραφέας, γλώσσα και ρόλοι στη μετα-περιγραφή.

 • Αποθήκευση ως PDF: Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το έγγραφό σας ως PDF, αυτή η περιοχή σας επιτρέπει να το κάνετε. Για να μετατρέψετε το Word σε μορφή PDF, χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή.

2. Scribus

Το επόμενο λογισμικό συγγραφής eBook που έχουμε είναι Scribus. Αυτό το λογισμικό είναι ένα στοιβαγμένο για να αναλάβει οποιοδήποτε εκδοτικό έργο αρκετά περίεργο ώστε να αυξήσει τα πρότυπά σας. Μπορείτε να αναζητήσετε περαιτέρω τα στοιχεία του που αναφέρονται ως εξής:

 • Τα εργαλεία σχεδιασμού υψηλής τεχνολογίας και η επαγγελματική αίσθηση εργασίας είναι αυτά που κάνουν το Scribus να ξεχωρίζει από κάθε άλλο πρόγραμμα εδώ.
 • Διατίθεται δωρεάν και είναι ένα φανταστικό και πειστικό υποκατάστατο για όλο το ακριβό λογισμικό που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Ακόμη και με τα ακριβά και προηγμένα εργαλεία δημιουργίας eBook που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό.
 • Το Scribus μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να το κατανοήσει και να το συνηθίσει, δεν είναι κάτι που μπορείς να μάθεις με μία μόνο συνεδρίαση. Αφού κατακτήσετε τις ιδέες του, θα μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές διατάξεις για την ταμπλόιντ ή την δημοσίευσή σας ειδήσεων.
 • Αποτελείται από υλικό Q ανοιχτού κώδικα που τρέχει OS-X, Windows, Mac, Unix/Linux, Haiku και άλλα λειτουργικά συστήματα στις αρχικές τους εκδόσεις.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε εξελιγμένα αρχεία χρησιμοποιώντας το Scribus που είναι κατάλληλα για επαγγελματική δημοσίευση ή μπορείτε απλά να τα αποθηκεύσετε ως PDF για διανομή στο Διαδίκτυο.
 • Το Scribus αποδεικνύεται μια καλή επιλογή περαιτέρω καθώς τα αρχεία PDF μπορούν να μετατραπούν σε κινούμενες και διαδραστικές εκδόσεις.

3. Βιβλία τύπου

Βιβλία τύπου είναι ένα ακόμη διαδικτυακό εργαλείο για την παροχή λογισμικού γραφής ηλεκτρονικών βιβλίων δωρεάν λήψη που είναι αρκετά απλό στη χρήση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε και μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το eBook σας αμέσως.

 • Εισαγάγετε το αρχείο και επικολλήστε τα κεφάλαια σε αυτό το πρόγραμμα παραγωγής eBook σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο βιβλίο που μπορεί πιθανώς να περιλαμβάνει αρχεία μουσικής, βίντεο και εικόνας.
 • Από τη συλλογή προτύπων εμφάνισης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε πώς θα φαίνεται η σελίδα σας.
 • Η εξαγωγή τελικών eBook μπορεί να πραγματοποιηθεί στις ακόλουθες μορφές: PDF, ePUB, ePUB3, Mobi και XHTML.
 • Μπορείτε να κάνετε λήψη των αρχείων και να πουλήσετε το φρεσκοφτιαγμένο eBook σας υποβάλλοντάς το σε πωλητές λιανικής eBook ή χρησιμοποιώντας έναν τρίτο διανομέα.
 • Το Pressbooks είναι ένα αξιόλογο λογισμικό που έχει περισσότερες δυνατότητες ξεκλειδωμένες μετά την πληρωμή. θα διαπιστώσετε ότι η δωρεάν έκδοση του Pressbooks θα εισάγει μια σελίδα διαφήμισης μέσα στο βιβλίο σας, η οποία βρίσκεται με πολύ άλλο λογισμικό.
 • Ωστόσο, μπορείτε να εξαγάγετε ένα PDF χωρίς διαφημίσεις και έτοιμο για εκτύπωση, εάν πληρώσετε σε premium. Συνήθως κοστίζει 99 $ για την αναβάθμιση ενός βιβλίου. Ωστόσο, εάν εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας τους, παρέχουν συχνά εκπτώσεις, συνήθως μειώνοντας την τιμή στα 60 $ περίπου.

4. Διαμέτρημα

Εάν αναπτύσσετε περιεχόμενο σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα και αναζητάτε ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί στα περισσότερα από αυτά, Διαμέτρημα είναι απλώς το καλύτερο λογισμικό για τη σύνταξη ηλεκτρονικών βιβλίων για εσάς. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα και σύγχρονα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε γρήγορα το δικό σας βιβλίο.

 • Επιτρέπει τη μετατροπή μιας μεγάλης ποικιλίας τύπων αρχείων εισόδου, συμπεριλαμβανομένων των DOCX, PDF, PRC, HTML, EPUB, PML, AZW, CBZ, AZW3, CBC και πολλών άλλων σε διάφορους άλλους τύπους εγγράφων εξόδου, όπως MOBI, ZIP, DOCX, HTMLZ , AZW3, TXT και PDF, μεταξύ πολλών άλλων.
 • Συμπεριλαμβάνοντας βιογραφικά συγγραφέων, εικονογραφήσεις, εικόνες εξωφύλλου και πολλά άλλα, μπορείτε να τροποποιήσετε οποιοδήποτε από τα προηγούμενα eBook σας που έχουν εκτυπωθεί ή ληφθεί.
 • Η λειτουργία του λογισμικού δεν είναι πολύ περίεργη, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στην Προσθήκη βιβλίων και επιλέξτε τη μορφή αρχείου εισόδου από τον υπολογιστή σας για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός eBook.
 • Προσθέστε μετα-περιγραφές στο ψηφιακό σας βιβλίο, όπως βιογραφίες συγγραφέων, εικονογραφήσεις κ.λπ.
 • Ενώ χρησιμοποιείτε την ενσωματωμένη δημιουργία εξωφύλλου eBook, μπορείτε να προσθέσετε μια προσαρμοσμένη εικόνα εξωφύλλου στο eBook σας, μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε πίνακες περιεχομένου, αναζητήσεις λέξεων, επιλογές αντικατάστασης λέξεων και να αλλάξετε την εμφάνιση του eBook σας.
 • Μόλις το eBook σας μετατραπεί σωστά στην απαιτούμενη μορφή, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή να το στείλετε απευθείας σε οποιοδήποτε συνδεδεμένο πρόγραμμα ανάγνωσης eBook.

5. Bit.ai

Χρησιμοποιώντας Bit.ai, μπορείτε να συνεργαστείτε σε έγγραφα έξυπνα στο διαδίκτυο. Οποιοσδήποτε στην ομάδα σας, από οπουδήποτε στον κόσμο, μπορεί να ενημερώσει το έγγραφό σας χρησιμοποιώντας έξυπνες λειτουργίες όπως ενσωματωμένα σχόλια, συνομιλία εγγράφων, @αναφορές και άλλα. Όλα τα χαρτιά που παράγετε στο Bit.ai διατηρούνται στο cloud.

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε, να οργανώσετε, να μοιραστείτε και να παρακολουθείτε ηλεκτρονικά βιβλία με αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε σύννεφο.
 • Ένα eBook μπορεί εύκολα να περιλαμβάνει εμπλουτισμένα μέσα, όπως βίντεο YouTube, υπολογιστικά φύλλα Excel, SlideShares, Έγγραφα Google και One Drive. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μπλοκ κώδικα, GIF, αρχεία που μπορούν να κατεβάσουν οι θεατές και πολλά άλλα.
 • Οι μαθηματικές εξισώσεις μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο eBook σας, καθώς το Bit υποστηρίζει LaTeX.

 • Δωρεάν, Pro (12 $/μήνα), Business (20 $/μήνα) και Enterprise είναι οι τέσσερις βαθμίδες τιμολόγησης που προσφέρονται από το Bit.ai. Πέντε χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν πρόγραμμα ταυτόχρονα.
 • Με αυτές τις εμπορικές συνδρομές, οι χρήστες μπορούν να παράγουν έναν άπειρο αριθμό ηλεκτρονικών βιβλίων (έγγραφα), με όριο αρχείων 200 GB, αποθηκευτικό χώρο 500 GB και πολλές μορφές εξαγωγής, συμπεριλαμβανομένου του PDF.
 • Μια βιβλιοθήκη περιεχομένου, πολλές επιλογές εισαγωγής, όριο αρχείων 5 GB και αποθηκευτικός χώρος 1 GB είναι μεταξύ των άλλων διαθέσιμων λειτουργιών.

6. Σιγίλ

Sigil είναι ένα άλλο λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων σε πολλές πλατφόρμες, έτοιμο για δωρεάν λήψη.

 • Με τη βοήθεια αυτού του δωρεάν λογισμικού, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα πληροφορίες μεταδεδομένων στα αρχεία ePub και HTML σας.
 • Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια εικόνα εξωφύλλου, έναν πίνακα περιεχομένων και ένα ευρετήριο, καθώς και να ενημερώσετε ανεξάρτητα το περιεχόμενο στο eBook σας. Το εξώφυλλο του eBook μπορεί επίσης να προστεθεί στο αρχείο ePub.
 • Η λειτουργία ορθογραφικού ελέγχου σε αυτό το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, μαζί με αυτό, το HTML και το ePub είναι αποδεκτές μορφές εισόδου και το ePub είναι η μόνη μορφή εξόδου.
 • Με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού, μπορείτε να προσθέσετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες στο eBook σας καθώς και να αλλάξετε τη διάταξη της γραμματοσειράς.
 • Συμπεριλάβετε εκθέτη, δείκτη, διαγραφή, πίνακες, λίστες, υπερσυνδέσμους και πολλά στυλ κεφαλίδας στο έγγραφό σας.
 • Τόσο η τυπική προβολή όσο και η προβολή κώδικα είναι διαθέσιμες για προβολή αρχείων στο Sigil.
 • Μόνο οι πλατφόρμες iOS και Windows υποστηρίζουν την εφαρμογή.

7. Δημιουργός exe-eBook

Δημιουργός exe-eBook είναι ένα πολύ συμπαγές λογισμικό που σας δίνει τη δυνατότητα να παράγετε κορυφαία ηλεκτρονικά βιβλία γρήγορα.

 • Είναι συμβατό με Linux (αρχιτεκτονική 32 & 64 bit) και τρέχει σε Windows 98, Windows XP και Windows 7 και καταλαμβάνει μόλις 1,8 MB χώρου στον υπολογιστή σας.
 • Είναι δυνατή η παραγωγή εκτελέσιμων εκδόσεων των Εγγράφων TreePad που λειτουργούν ανεξάρτητα χρησιμοποιώντας το εργαλείο Exe-eBook Creator, το οποίο παρέχεται από το Treepad και είναι διαθέσιμο για λήψη και χρήση χωρίς χρέωση.
 • Είναι συμβατό με κάθε έκδοση του TreePad και σας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάζετε έγγραφα με τις επεκτάσεις HJT και TPD καθώς και να μοιράζεστε αρχεία, εικόνες, υπερσυνδέσμους και σύμβολα σε ένα μόνο έγγραφο EXE.
 • Με περιορισμένες δυνατότητες, το λογισμικό έχει μια απλή διεπαφή χρήστη.
 • Τα αρχεία TreePad που είναι κρυπτογραφημένα και προστατευμένα με κωδικό πρόσβασης υποστηρίζονται από τον κατασκευαστή των Exe-eBooks.
 • Οι εικόνες που συμπεριλαμβάνετε στα έγγραφα εισαγωγής ενδέχεται να έχουν κοινές επεκτάσεις αρχείων, όπως GIF, PNG, CO, JPEG κ.λπ.
 • Για την υπερσύνδεση του εγγράφου, παρέχει επίσης μια λίστα περιβάλλοντος φλοιού που διευκολύνει το άνοιγμα, την επεξεργασία και την εκτύπωση εικόνων.

8. Δημιουργός eBook Mobipocket

Δημιουργός eBook Mobipocket είναι το καλύτερο λογισμικό σας για τη σύνταξη ηλεκτρονικών βιβλίων, εάν χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη απόδοση χωρίς τίποτα.

 • Έχει ένα πολύ διαισθητικό UI που είναι πολύ απλό στην κατανόηση.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να εισαγάγετε ήδη γραμμένο περιεχόμενο ή να ξεκινήσετε από την αρχή κατά τη δημιουργία ενός eBook.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε πίνακες περιεχομένου, εικόνες εξωφύλλων, μετα-περιγραφές κ.λπ. στο eBook σας αφού εισαγάγετε όλες τις προϋπάρχουσες πληροφορίες.
 • Δέχεται αρχεία εισόδου στους τύπους αρχείων DOCX, PDF, TXT και HTM.
 • Μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή μετα-περιγραφής συμπεριλαμβάνοντας τη βιογραφία του συγγραφέα, την εικόνα, τον τίτλο του eBook, την ημερομηνία δημοσίευσης, το όνομα του εκδότη και άλλα.
 • Το eBook σας μπορεί να αλλάξει στην επέκταση αρχείου PRC ή PRCX.
 • Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης την άμεση δημοσίευση του eBook σας και τη διαχείριση του διαδικτυακού σας περιοδικού. Επιπλέον, το Mobipocket διαπρέπει ως εξαιρετικός επεξεργαστής για το eBook σας.
 • Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για τη σύνταξη eBook με επιπλέον δυνατότητες, όπως ενσωματωμένα πρότυπα, γκαλερί φωτογραφιών, λεξικά, ημερολόγια, ευρετήρια, αποστολές και πολλά άλλα.

9. Κιταμπού

Με τη βοήθεια του Κιταμπού, μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε υλικό που προστατεύεται με DRM σε αυτήν την πλατφόρμα ψηφιακών εκδόσεων που βασίζεται σε σύννεφο. Αυτό θα ήταν ένα ενδιαφέρον λογισμικό συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων δωρεάν λήψη, ειδικά για τους δημιουργούς που επιθυμούν να αναπτύξουν διαδραστικά ηλεκτρονικά βιβλία. Το DRM διασφαλίζει ότι η εργασία σας προστατεύεται από πειρατεία και κλοπή στο Διαδίκτυο.

 • Το εργαλείο συγγραφής Kitaboo σάς επιτρέπει είτε να δημιουργήσετε ένα eBook από την αρχή είτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετατροπής για να μετατρέψετε το ψηφιακό σας χειρόγραφο σε αρχεία ePUB.
 • Για να κάνετε το eBook σας πιο ενδιαφέρον για τους αναγνώστες σας, το Kitaboo σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε διαδραστικά στοιχεία όπως βίντεο, μουσική, φωτογραφίες, φωνές ανάγνωσης κ.λπ.
 • Το Kitaboo είναι καλό για ψηφιακό περιεχόμενο και παρέχει μια δωρεάν δοκιμή για χρήστες με τις βασικές δυνατότητες.
 • Το κόστος συνδρομής δηλώνεται μέσω πρότασης από τις αρχές του βάσει των απαιτήσεων που θέλετε να λάβετε από την εφαρμογή.
 • Για να εγγραφείτε, μεταβείτε κατευθείαν στον επίσημο ιστότοπο της και συμπληρώστε μια απλή φόρμα που είναι διαθέσιμη στην ενότητα Τιμολόγηση και ενδέχεται να λάβετε απάντηση από την ομάδα της.

10. Canva

Αυτό μπορεί να είναι εκπληκτικό, αλλά το πιο διάσημο Canva μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία καταπληκτικών ηλεκτρονικών βιβλίων. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όταν δημιουργείτε ένα eBook στο Canva, θα έχετε πρόσβαση στα πιο εντυπωσιακά και εξαιρετικά σχέδια, δίνοντάς σας την καλύτερη ευκαιρία να ξεχωρίσετε.

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα eBook με επαγγελματική εμφάνιση από μπροστά προς τα πίσω χρησιμοποιώντας μια εξαιρετική σειρά προτύπων και απλά εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.
 • Η διαδικασία δημιουργίας eBook μέσω του Canva είναι σχεδόν παιχνιδάκι.
 • Η συλλογή προτύπων eBook της Canva περιέχει διατάξεις για κάθε στυλ και θέμα.
 • Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με διάφορες χρωματικές παλέτες, φόντα και στυλ κειμένου.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε τα μοναδικά σας στοιχεία επωνυμίας ή να συνδυάσετε κομμάτια από άλλα θέματα.
 • Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να ανεβάσετε και να μοιραστείτε το σχέδιό σας στο διαδίκτυο.
 • Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες.
 • Χρεώνει 3.999,00 $ ετησίως για έναν χρήστη, ο οποίος θέλει απεριόριστη πρόσβαση σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.
 • Ένα άλλο πακέτο ονομάζεται Canva for Teams και κοστίζει 6.590,00 $ ετησίως για τους πρώτους πέντε χρήστες. Έχει όλες τις υπέροχες δυνατότητες του Canva Pro, καθώς και μερικά πρόσθετα που πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε.

11. Designrr

Με περισσότερους από 100.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο, Designrr είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό γραφής ηλεκτρονικών βιβλίων δωρεάν λήψη για τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων. Η δημιουργία eBook, η εμφάνιση σημειώσεων, τα δυναμικά flipbook, οι μεταγραφές, τα PDF και οι ιστοσελίδες από τα υπάρχοντα άρθρα ιστολογίου, podcast, βίντεο και PDF είναι εύκολη με αυτήν τη χρήσιμη εφαρμογή.

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Designrr για να δημιουργήσετε το eBook σας χωρίς να χρειάζεται να γράψετε ολοκαίνουργιο υλικό.
 • Μπορείτε απλά και γρήγορα να προσεγγίσετε νέο κοινό με το υλικό που έχετε αυτήν τη στιγμή, κάτι που θα αυξήσει την επισκεψιμότητά σας και τη δημιουργία δυνητικών πελατών.
 • Για να διασφαλιστεί ότι δεν θα χάσετε ποτέ την εργασία σας, έχει επίσης μια επιλογή Αυτόματη αποθήκευση.
 • Οι αναρτήσεις του ιστολογίου σας ενδέχεται να μετατραπούν σε ηλεκτρονικά βιβλία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μαγνήτες για να επεκτείνετε τη λίστα email σας πιο γρήγορα.
 • Τα βίντεο YouTube μπορούν γρήγορα να μετατραπούν σε eBook χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας αυτόματης μεταγραφής και λήψης οθόνης του Designrr.

 • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα eBook εισάγοντας περιεχόμενο κοινωνικών μέσων από τη σελίδα σας στο FaceBook.
 • Το podcast σας μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε eBook ή Εμφάνιση σημειώσεων.
 • Υποστηρίζει ιστολόγια Hubspot, Squarespace, Shopify και WordPress.
 • Υποστηρίζει επίσης όλες τις μορφές δημοσίευσης, συμπεριλαμβανομένων των Kindle, Mobi και ePub.

12. Μετατροπέας MS Word σε Epub

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Μετατροπέας MS Word σε EPUB είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που επιτρέπει τη δωρεάν μετατροπή εγγράφων MS Word σε ePUB.

 • Έχει μια απλή διεπαφή και είναι απλό στη χρήση και την κατανόηση.
 • Μπορείτε εύκολα να το μετατρέψετε στην επέκταση ePUB μόλις ολοκληρώσετε τη σύνταξη στο MS Word.
 • Δέχεται τύπους αρχείων εισόδου MS Word.doc ή .docx που μπορούν να μετατραπούν σε επεκτάσεις ePUB.
 • Αυτή η εφαρμογή έχει περιορισμένες δυνατότητες επειδή πραγματοποιεί μετατροπές μόνο από αρχεία MS Word.
 • Η ολοκλήρωση της μετατροπής μπορεί εύκολα να παρακολουθηθεί μέσω της γραμμής προόδου.
 • Ακόμη και στην έκδοση επίδειξης, είστε ελεύθεροι να κάνετε αλλαγές σε αρχεία MS Word. Ωστόσο, δεν μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα αρχεία MS Word σε μία συμβολοσειρά μετατροπής.
 • Είναι πολύ παρόμοιο με τα προεπιλεγμένα πρόσθετα του MS Word που μπορούν να ληφθούν για την εκτέλεση λειτουργιών που μπορεί να εκτελέσει η επιλογή Αποθήκευση ως.

13. FlipHTML5

FlipHTML5 είναι κυρίως διάσημος ως δημιουργός βιβλίων αλλά μπορεί να είναι το καλύτερο λογισμικό για τη σύνταξη ηλεκτρονικών βιβλίων.

 • Είναι ένα εργαλείο ψηφιακής δημοσίευσης που υποστηρίζει HTML5 και σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε βίντεο, κινούμενα σχέδια και υπερσυνδέσμους στο υλικό σας.
 • Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα βιβλία σας στο Διαδίκτυο ακόμα κι αν δεν έχετε ιστότοπο χάρη στη δωρεάν online επιλογή φιλοξενίας που προσφέρει.
 • Το eBook σας θα είναι πιο διαδραστικό χάρη στο FlipHTML5 που μετατρέπει επίσης PDF, MS Office, OpenOffice και Εικόνες σε HTML5.
 • Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε έναν μοναδικό τομέα για το eBook σας με τη βοήθειά του.
 • Ακριβώς όπως τα άλλα, το FlipHTML5 παρέχει μια δωρεάν και για πάντα έκδοση και οι συνδρομές επί πληρωμή έχουν αυξημένες διευκολύνσεις όπως το Ad-free και πολλές άλλες, λεπτομερείς τιμές για αυτό το λογισμικό μπορούν να βρεθούν καλύτερα στο σελίδα τιμολόγησης.

14. SCRIBA eBook Maker

Με τη βοήθεια περιεχομένου που υπάρχει ήδη σε άλλες επεκτάσεις, όπως PDF, HTML κ.λπ., SCRIBA eBook Maker είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά στη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων σε μορφές PDF, ePUB ή zip σε online καθώς και σε σύστημα αρχείων εκτός σύνδεσης.

 • Μια διεπαφή γραμμής εντολών μπορεί να βρεθεί στο λογισμικό SCRIBA που βασίζεται σε JAVA.
 • Μπορεί να αναπτύξει εκ των προτέρων πληροφορίες πριν από τη δημοσίευσή τους στο eBook και έτσι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο.
 • Το μόνο που απαιτείται για τη χρήση του SCRIBA είναι η συναρμολόγηση ενός εγγράφου XML με ετικέτα που περιέχει αναφορές στο κείμενο του eBook που δημιουργείται τώρα.

15. Kindle Create

Το Kindle eBook σας μπορεί να μορφοποιηθεί με Kindle Create. Αυτό το εργαλείο δωρεάν λήψης λογισμικού συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων είναι απαραίτητο για χρήση εάν δημοσιεύετε μόνοι σας βιβλία Kindle στο Amazon Kindle Direct Publishing (KDP). Τα τελευταία χρόνια, το πρόγραμμα έχει βελτιωθεί.

 • Ο πρωταρχικός του σκοπός, που ήταν να σας βοηθήσει στη μορφοποίηση ενός βιβλίου Kindle, ήταν πρώτα λίγο ασταθής. Αλλά από τότε που η Amazon συνδύασε το Createspace με το KDP, η σταθερότητα έχει βελτιωθεί σημαντικά και η εταιρεία άρχισε να εισάγει πρόσθετες λειτουργίες.
 • Μπορεί να μορφοποιήσει βιβλία με χαρτόδετο βιβλίο ακόμα και όταν είναι ακόμα σε έκδοση beta. Το eBook σας πρέπει να είναι πλήρως μορφοποιημένο πριν από τη δημοσίευσή του, κάτι που είναι εύκολα δυνατό με το Kindle Create.
 • Το κείμενό σας μπορεί να είναι μορφοποιημένο ώστε να φαίνεται ελκυστικό στους αναγνώστες του Kindle.
 • Αυτό το λογισμικό προσφέρεται για υπολογιστές και Mac δωρεάν από το Amazon KDP.
 • Υποστηρίζονται όλες οι γλώσσες Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Μαλαγιαλάμ, Μαράθι, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Ταμίλ και άλλες γλώσσες.

16. Crello

Για τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων για το ιστολόγιό σας ή την εταιρεία σας, σκεφτείτε να τα χρησιμοποιήσετε Crello. Είναι μια εφαρμογή σχεδίασης ιστοσελίδων παρόμοια με την Canva που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν κινούμενα σχέδια και γραφικά για ιστότοπους και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Με τη βοήθεια του εργαλείου δημιουργίας eBook που διαθέτει, η Crello σάς επιτρέπει να παράγετε εντυπωσιακά και ελκυστικά eBook. Με τα ρυθμιζόμενα πρότυπα σχεδιαστών, η Crello μετατρέπεται στο καλύτερο λογισμικό για τη σύνταξη eBooks με γυαλιστερή εμφάνιση απλή και γρήγορη.

 • Διαθέτει 200+ προκατασκευασμένα πρότυπα σχεδίασης.
 • Προσθέστε τις δικές σας φωτογραφίες και αλλάξτε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα ή τα στοιχεία σχεδίασης.
 • Αποκτήστε το eBook σε μορφή JPG, PNG, PNG Transparent ή PDF.
 • Μπορεί να προστεθεί άπειρος αριθμός σελίδων.

 • Μπορείτε να υποβάλετε τις δικές σας φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας Crello.
 • Διαθέτει 15.000+ premium πρότυπα.

17. Έγγραφα Google

Για τους χρήστες τόσο των υπολογιστών όσο και των Mac, Έγγραφα Google είναι το καλύτερο υποκατάστατο για τη δημιουργία ηλεκτρονικών βιβλίων. Αν και είναι ένας διαδικτυακός επεξεργαστής κειμένου, μπορείτε να τον ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί εκτός σύνδεσης. Η σύνταξη του eBook σας στα Έγγραφα Google δεν θα σας δημιουργήσει δυσκολίες, εάν αισθάνεστε άνετα με το Word. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έγγραφα στα Έγγραφα Google ή να ανεβάσουν προϋπάρχοντα αρχεία Microsoft Word στους λογαριασμούς τους στο Google Drive.

 • Είναι δωρεάν, επομένως δεν απαιτείται καμία προϋπόθεση και καμία αγορά.
 • Είναι απλό και μοιάζει πολύ με το Microsoft Word σε λειτουργικότητα, αλλά πιο απλό και με λιγότερες δυνατότητες
 • Το Google Drive είναι ιδανικό για ομαδικά έργα. Μπορείτε να προσθέσετε τον συντάκτη σας και να παρακολουθήσετε τις αναθεωρήσεις και τα σχόλιά του σε πραγματικό χρόνο.
 • Είναι ένας διαδικτυακός συντάκτης για βιβλία. Δεν υπάρχει λογισμικό για εγκατάσταση και η πρόσβαση είναι παγκόσμια. Δεν χρειάζονται άλλα πρόσθετα ή προγράμματα για επιτραπέζιους υπολογιστές για να μάθετε πώς να δημιουργείτε ηλεκτρονικά βιβλία.
 • Συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε υπόψη σας τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Google.

18. Flipbuilder

Flipbuilder είναι ένας διαδραστικός δημιουργός ηλεκτρονικών βιβλίων διάσημος για τα κινούμενα σχέδια του.

 • Προσφέρει μια γρήγορη και απλή μέθοδο για μαζική δημιουργία πανέμορφων βιβλίων από κανονικά αρχεία PDF.
 • Το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος είναι ότι προσομοιώνει το γύρισμα σελίδων όταν ανοίγετε το eBook σας και μεταβαίνετε στην επόμενη σελίδα.
 • Τα αρχεία eBook σας μπορούν να περιλαμβάνουν στοιχεία πολυμέσων.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε αρχεία PDF σε κατάλληλα αρχεία eBook για όποιο eReader επιλέξετε.
 • Τα ηλεκτρονικά βιβλία είναι προσβάσιμα σε κάθε συσκευή και πλατφόρμα. Αυτή η εφαρμογή θα πρέπει να γίνει λήψη στη συσκευή σας Windows, iOS ή Android για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε.
 • Χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε δικαιώματα, μπορείτε να το δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο, να το μεταδώσετε μέσω email και ακόμη και να το διανείμετε σε CD-ROM, Mac ή φορητή συσκευή.
 • Διαθέτει επίσης premium συνδρομές: η εφαρμογή παρέχει τρία προγράμματα συνδρομής που ισχύουν για όλη τη ζωή, ξεκινώντας από 99 $ για 1 υπολογιστή, 299 $ για 2 υπολογιστές και 999 $ για 5 υπολογιστές μαζί με άλλα προνόμια premium που μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο.

19. Kindle Previewer

Kindle Previewer είναι μια μοναδική εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή που δείχνει πώς θα φαίνονται τα eBook όταν διαβάζονται σε ένα Kindle. Η δυνατότητα ελέγχου της διάταξης ενός βιβλίου προτού διατεθεί για αγορά είναι ένα τεράστιο όφελος για τους συγγραφείς και τους εκδότες.

 • Το γεγονός ότι το Kindle Previewer είναι τόσο απλό στη χρήση είναι ένα από τα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά του. Μετά την εγκατάσταση, οι χρήστες έχουν την επιλογή να ανεβάσουν το προτιμώμενο eBook τους και να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα για άμεση πρόσβαση σε αυτό.
 • Παρόλο που υπάρχουν πιο εξελιγμένες εφαρμογές που έχουν μια μέτρια χρέωση, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές εδώ για να διαλέξετε για να βοηθήσετε στο να φαίνονται απλά τα eBook.
 • Ο γενικός σχεδιασμός της εφαρμογής είναι αρκετά απλός, όπως το ίδιο το Kindle.
 • Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο εξερευνώντας το Kindle Previewer, εάν σκοπεύετε να δημοσιεύσετε ένα eBook στο Kindle.
 • Τα άτομα που ελπίζουν επίσης ότι το eBook τους θα είναι διαθέσιμο για άλλους τύπους συσκευών, όπως tablet, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πραγματική μορφοποίηση μπορεί να αλλάξει, παρόλο που αυτό το πρόγραμμα απεικονίζει κατάλληλα τις μορφές και τις ρυθμίσεις του Kindle.

20. Kotobee

Kotobee Ο συγγραφέας είναι μια πλήρης δημιουργία eBook και πρόγραμμα επεξεργασίας EPUB που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δημοσίευση, διδασκαλία και εκπαίδευση. Ο νικητής του 2016 Academics’ Choice Smart Media Award δεν είναι άλλος από τον Kotobee Author.

 • Είναι απλό να δημιουργήσετε διαδραστικά eBook που είναι γεμάτα βίντεο, μουσική, 3D, γραφικά στοιχεία βιβλίων, κουίζ και άλλες δυνατότητες.
 • Εξάγετε το eBook σας σε περισσότερες από 10 μορφές, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών ιστού, εφαρμογών για κινητά και ηλεκτρονικών βιβλίων.

 • Εκτός από έναν μεγάλο αριθμό ενσωματωμένων γραφικών στοιχείων, το πρόγραμμα υποστηρίζει επίσης συνδέσμους μουσικής, βίντεο και ιστού.
 • Επίσης, η αλληλεπίδραση με εξωτερικά συστήματα παρέχει υποστήριξη στο cloud και διαχειρίζεται την πρόσβαση των χρηστών.
 • Η Kotobee συνεργάζεται σε ταινίες, διαδραστικά γραφικά και γραφικά στοιχεία για να κρατήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.
 • Δεδομένου ότι η εφαρμογή διαθέτει λειτουργίες που ξεκλειδώνουν μετά την πληρωμή, ο βαθμός των δυνατοτήτων και ο απαραίτητος αριθμός χρηστών καθορίζουν το κόστος του Kotobee Author. Βασικό: 1 χρήστης: 150 $, 3 χρήστες: 350 $, 10 χρήστες: 800 $, 100 χρήστες: 4000 $. Ένας χρήστης premium κοστίζει 300 $, 3 χρήστες: 700 $, 10 χρήστες: 1800 $, 100 χρήστες: 4000 $. Θεσμικό – 10 χρήστες: 2000 $, 25 χρήστες: 4000 $, 50 χρήστες: 7000 $, 100 χρήστες: 10000 $.

21. Οδυσσέας

Οδυσσέας μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες Mac. Με κρίσιμες λειτουργίες όπως διαχείριση εγγράφων, αυτόματη αποθήκευση, γρήγορος συγχρονισμός και άλλα, είναι το καλύτερο λογισμικό για τη σύνταξη eBook που σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία γραφής.

 • Παρέχει μια απλή διεπαφή που χρησιμοποιεί τις τρέχουσες ιδέες του OS X.
 • Παρά το γεγονός ότι είναι κυρίως πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, το Ulysses σάς επιτρέπει να εισάγετε αβίαστα γραφικά, υποσημειώσεις και συνδέσμους στο υλικό του eBook σας.
 • Επιπλέον, θα ανακαλύψετε επιλογές όπως η λειτουργία πλήρους οθόνης, η λειτουργία γραφομηχανής, η σκοτεινή λειτουργία και η συμβατότητα για έως και 10 γλώσσες.
 • Μπορείτε να συγχρονίσετε το eBook σας με το iCloud και επίσης να το ενσωματώσετε με το Dropbox αφού το αποθηκεύσετε σε μορφές όπως PDF, Docx, ePub και άλλες.
 • Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τοπικά αντίγραφα όλων των αρχείων κειμένου σας.
 • Διαχειριστείτε τα γραπτά σας ομαδοποιώντας τα σύμφωνα με έργα ή θέματα.
 • Για συσκευές Mac και iOS, το Ulysses είναι ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα δημιουργίας eBook.
 • Τα γραπτά μπορούν να εξαχθούν ως αρχεία Markdown, κώδικας HTML, απλό κείμενο ή εμπλουτισμένο κείμενο.

22. Scrivener

Για μακροχρόνιους συγγραφείς, Συμβολαιογράφος είναι το καλύτερο πρόγραμμα γραφής αφού σχεδιάστηκε με γνώμονα τις απαιτήσεις τους. Το Scrivener σάς παρέχει ένα μέρος για να γράψετε, να επεξεργαστείτε και να οργανώσετε όλη τη δουλειά σας, είτε δημιουργείτε σημειώσεις τέλους για ένα βιβλίο μη μυθοπλασίας είτε δημιουργείτε χαρακτήρες που θα απελευθερώσετε στο επερχόμενο μυθιστόρημά σας.

 • Η βιβλιοθήκη, τα πρότυπα, ο πίνακας φελλού, οι επιλογές μενού και οι πίνακες μορφοποίησης του Scrivener θεωρούνται πιθανοί περισπασμοί που σχετίζονται με τη γραφή, παρά τις πλούσιες δυνατότητές του.
 • Λαμβάνετε πολύ περισσότερα από όσα αναμένετε για την εφάπαξ πληρωμή των 49 $ για το Scrivener για Mac (υπάρχουν και εκδόσεις για iPhone, iPad και Windows).
 • Παρά το γεγονός ότι είναι πιο δαπανηρή από όλες σχεδόν τις άλλες εφαρμογές αυτής της κατηγορίας, το Final Draft εξακολουθεί να είναι το de facto πρότυπο στη βιομηχανία ταινιών και τηλεόρασης.
 • Προσβάσιμο σε Mac, Windows και iOS.
 • Οι εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν περισσότερες από μία φορές.

23. Flipsnack

Flipsnack είναι ένας πάροχος δωρεάν λήψης λογισμικού συγγραφής ηλεκτρονικών βιβλίων βασισμένος στον ιστό που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να κατεβάζουν και να διανέμουν διαδραστικά flipbooks, eBooks, περιοδικά, καταλόγους, φυλλάδια και πολλούς άλλους τύπους εγγράφων. Το Flipsnack είναι η καλύτερη επιλογή για να δημιουργήσετε τα δικά σας eBook επειδή έχει πάνω από 6 εκατομμύρια χρήστες και το εμπιστεύονται γνωστές εταιρείες όπως οι BuzzFeed, Foundr, Pandora, Nike και Decathlon.

 • Είτε ανεβάστε το eBook PDF σας και προσθέστε ένα εφέ αναστροφής 3D ή ξεκινήστε τη διαδικασία δημιουργίας επιλέγοντας ένα πρότυπο eBook από την εκτενή συλλογή του Flipsnack.
 • Όλα ολοκληρώνονται με τη βοήθεια μιας απλής διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης σε ένα ενσωματωμένο εργαλείο σχεδίασης.
 • Παρέχουν ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να ξεκινήσετε.
 • Εάν χρειάζεστε πρόσθετες λειτουργίες, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα premium πακέτα τους, όπως Starter, Professional, Business ή Enterprise.
 • Επιλογές για απόρρητο (Δημόσιο, Μη καταχωρισμένο, Κλειδωμένο με κωδικό πρόσβασης, Ιδιωτικό).
 • Επιλογές για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω email, συνδέσμων ή ενσωματωμένου περιεχομένου στον ιστότοπό σας.
 • Παρέχει ενσωματώσεις μεταξύ του Διαχειριστή ετικετών Google, του Google Analytics και στατιστικών eBook.

24. Βίσμε

Τώρα καταλήξαμε σε ένα από τα κορυφαία προγράμματα για το σχεδιασμό ηλεκτρονικών βιβλίων. Visme είναι μια πλατφόρμα για ομαδική συνεργασία και ανάπτυξη οπτικού περιεχομένου στο cloud. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εκπληκτικές παρουσιάσεις εντός της επωνυμίας, γραφήματα και άλλες οπτικές επικοινωνίες με αυτό το εργαλείο. Πολλές γνωστές εταιρείες, όπως η PayPal, η IBM, η Unilever, η Ζυρίχη και άλλες, συγκαταλέγονται στα περισσότερα από 6 εκατομμύρια μέλη της.

 • Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης της Visme είναι τα γραφήματα και οι παρουσιάσεις, αλλά προσφέρει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για την παραγωγή δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων.
 • Πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα είναι διαθέσιμα στο EBook Creator από τη Visme ή μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα κενό πρότυπο.

 • Εάν έχετε εργαστεί στο παρελθόν με την Canva, μπορεί να πιστεύετε ότι ο πίνακας ελέγχου της Visme είναι σχεδόν πανομοιότυπος με αυτόν και ότι έχετε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την παραγωγή ενός eBook.
 • Τα πρότυπα μπορούν να τροποποιηθούν με κάθε τρόπο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το eBook σας χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δυνατότητες που βρίσκονται στον πίνακα εργαλείων Visme:
  • Διάταξη: Χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον πρότυπο ή ξεκινήστε από την αρχή.

  • Βασικά: Για να προσθέσετε κείμενο, γραφικά και κείμενο, στατιστικά στοιχεία και σχήματα, διαγράμματα και τα δικά σας προσαρμοσμένα μπλοκ

  • Γραφικά: Προσθέστε δυναμικές εικόνες, σχήματα, βέλη και γραμμές.

  • Φωτογραφίες: Για να ανεβάσετε φωτογραφίες από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών χωρίς κόστος ή υψηλής ποιότητας

  • Πολυμέσα: Προσθήκη ήχου, βίντεο ή ενσωμάτωση υλικού Ιστού

 • Εκτός από το δωρεάν πρόγραμμα, η Visme παρέχει υπηρεσίες premium με δύο συνδρομές επί πληρωμή, Προσωπικό πρόγραμμα με 12,25 $ το μήνα που χρεώνεται κάθε χρόνο και Business plan με 24,75 $ το μήνα που χρεώνεται κάθε χρόνο.

25. Μαρκ

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε ακόμα ένα φανταστικό εργαλείο για τη δημιουργία ενός eBook που είναι Marq. Είναι άλλο ένα στη λίστα του λογισμικού συγγραφής eBook για δωρεάν λήψη. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του:

 • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα eBook με επαγγελματική εμφάνιση χρησιμοποιώντας την απλή λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης του προγράμματος επεξεργασίας.
 • Μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε το πρώτο σας eBook χρησιμοποιώντας τα εκατοντάδες δωρεάν πρότυπα που περιλαμβάνονται.
 • Κάθε πρότυπο μπορεί να προσαρμοστεί και για να διασφαλίσετε ότι κάθε κομμάτι περιεχομένου που δημιουργείτε συμμορφώνεται με το οπτικό στυλ της επιχείρησής σας, μπορείτε να αλλάξετε χρώματα, γραμματοσειρές και εικόνες.
 • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό για να δημιουργήσετε eBook. Ο Marq τα κάνει όλα για εσάς.
 • Το eBook σας μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας την διαδικτυακή πλατφόρμα αυτής της υπηρεσίας.
 • Κατά τη δημιουργία του eBook σας, μπορείτε επίσης να εισάγετε προϋπάρχουσες πληροφορίες από το InDesign, το Dropbox, το FaceBook, το YouTube, τα Έγγραφα Google και το YouTube.
 • Επιτρέπει την ομαδική συνεργασία σε πραγματικό χρόνο. Αναθέστε ευθύνες ομάδας και διανείμετε πρότυπα και υλικό επωνυμίας στα μέλη της ομάδας σας.

***

Αυτό ισχύει για το επιλεκτικό λογισμικό γραφής ηλεκτρονικών βιβλίων δωρεάν λήψη που απαιτείται για την εργασία ανάπτυξης eBook σας. Υπάρχουν πολλά άλλα λογισμικά για τη σύνταξη ηλεκτρονικών βιβλίων με ποικίλες δυνατότητες, αλλά αυτά που αναφέρονται παραπάνω είναι γνήσια για λήψη και ενημερώνονται τακτικά, επομένως είναι αξιόπιστα. Μοιραστείτε τα πολύτιμα σχόλιά σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων και επίσης πείτε μας για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα που επιθυμείτε να είχε αναφερθεί εδώ και να μας χάσει. Συνεχίστε να μοιράζεστε και να μας δίνετε αγάπη και θα σας δούμε με μια άλλη ιστορία.

  15 Έργα Python για αρχάριους για εξάσκηση και μάθηση