22 Καλύτερες Γεννήτριες Ψεύτικων Διευθύνσεων Email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, γνωστό και ως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είναι μια διαδικασία όπου ένα άτομο μπορεί να ανταλλάξει μηνύματα με άλλους χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική συσκευή. Είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε υπολογιστή που είναι εύκολο να λειτουργήσει και να ανταλλάσσει μηνύματα γρήγορα. Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι λειτουργίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο που έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς όλα αυτά τα χρόνια για την αποστολή μηνυμάτων, μερικοί από αυτούς είναι το Gmail, το Yahoo Mail και το Hotmail (γνωστό και ως Outlook τώρα). Ενώ οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διευθύνσεις email για προσωπική τους χρήση, πολλές επιχειρήσεις δημιουργούν τυχαία email και κωδικό πρόσβασης για να διατηρήσουν ιδιωτικά την εταιρεία και τον κύριο λογαριασμό email. Για να το κάνουν αυτό, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα προσωρινό εργαλείο δημιουργίας email που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους επαγγελματίες. Εάν είστε κάποιος που αναζητά μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες πλαστών διευθύνσεων email, τότε έχετε φτάσει στην τέλεια σελίδα. Στον σημερινό μας κατατοπιστικό και αναλυτικό οδηγό, θα συζητήσουμε έναν αριθμό δημιουργών τυχαίων διευθύνσεων email που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και οι καλύτερες στην πόλη για τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας αρχίσουμε να γνωρίζουμε περισσότερα για το τι είναι οι γεννήτριες email, γιατί απαιτούνται και ποιες διαφορετικές δυνατότητες παρέχουν.

Καλύτερες Γεννήτριες Ψεύτικων Διευθύνσεων Email

Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να μάθετε για τα καλύτερα εργαλεία προσωρινής δημιουργίας email.

Τι είναι το Email Generator;

 • Η δημιουργία email είναι ένα εργαλείο που βοηθά στη γρήγορη δημιουργία μιας πραγματικής και χρησιμοποιήσιμης διεύθυνσης email που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία ενός πραγματικού λογαριασμού email.
 • Τα εργαλεία δημιουργίας email χρησιμοποιούνται κυρίως από επαγγελματίες, εταιρείες και επιχειρήσεις.
 • Αυτές οι συσκευές δημιουργίας email δημιουργούν προσωρινά γραμματοκιβώτια που επιτρέπουν την αποστολή ή τη λήψη μηνυμάτων.
 • Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βοηθούν στην αποφυγή διαρροής των εμπιστευτικών πληροφοριών σας, για τη διαφήμιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την ασφάλεια από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τον φόβο της παρακολούθησης.

Ποια είναι η ανάγκη για ένα πρόγραμμα δημιουργίας email;

Ένα τυχαίο email και ένας κωδικός πρόσβασης βοηθούν να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή και ασφαλή από ανεπιθύμητα μηνύματα και διαφημιστικά email. Εκτός από πολλούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή δημιουργίας πλαστών email, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από αυτούς παρακάτω:

 • Ασφάλεια: Ούτε είναι ασφαλές να δώσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό email στον άγνωστο ούτε συνιστάται. Αυτό συμβαίνει επειδή η παροχή προσωπικών πληροφοριών, ειδικά σε ιστότοπους όπως γνωριμίες, ανώνυμα φόρουμ, απόρρητες διαφημίσεις και άλλους ιστότοπους που δεν είναι αξιόπιστοι, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Έτσι, η χρήση πλαστού email και κωδικού πρόσβασης είναι χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση.

 • Απόρρητο: Απαιτείται μια πραγματική διεύθυνση email από πολλούς ιστότοπους, διαδικτυακές δραστηριότητες, επιβεβαιώσεις μέσω email, εγγραφές υπηρεσιών, υποβολές και λήψεις. Ωστόσο, η χρήση της έγκυρης διεύθυνσης email σας σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθώς ορισμένοι ιστότοποι τείνουν να συλλέγουν ιδιωτικές πληροφορίες και να τις πωλούν ή να τις μοιράζονται με τρίτους. Επομένως, σε τέτοια σενάρια, ένα άχρηστο email είναι το πιο χρήσιμο.

 • Ανεπιθύμητη αλληλογραφία: Η ανεπιθύμητη αλληλογραφία είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν μια προσωρινή συσκευή δημιουργίας email που τους βοηθά να δίνουν τον ψεύτικο λογαριασμό email τους σχεδόν παντού ανεπίσημο. Τα ανεπιθύμητα μηνύματα οδηγούν σε υπερφόρτωση email που μπορεί να επιβραδύνει την εργασία σας. Επίσης, καλωσορίζει ιούς και επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού που είναι επιβλαβείς για τη συσκευή σας. Έτσι, η χρήση ενός ψεύτικου λογαριασμού email για έναν ψαράδικο ιστότοπο κάνει τη δουλειά για να σας προστατεύσει.

 • Δοκιμές: Ένας άλλος σημαντικός λόγος πίσω από μια δημιουργία πλαστών email είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια εργασιών δοκιμών όπως οι λειτουργίες ιστότοπου, οι εργασίες ανάπτυξης και διασφάλισης ποιότητας, εγγραφές πελατών και λήψεις σε ορισμένα τεχνικά πεδία.

 • Οργάνωση: Μια μεμονωμένη διεύθυνση email μπορεί να είναι δύσκολο να οργανωθεί καθώς τείνει να γεμίζει γρήγορα με μηνύματα εισερχομένων. Επίσης, είναι εξαιρετικά δύσκολο να το διατηρήσετε λαμβάνοντας υπόψη τα 126 μηνύματα την ημέρα που λαμβάνει τα εισερχόμενά σας. Επομένως, πρέπει να διατηρείτε έναν ξεχωριστό λογαριασμό email για ασήμαντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρώντας παράλληλα τον πραγματικό σας λογαριασμό απαλλαγμένο από ανεπιθύμητα μηνύματα.

Λίστα των καλύτερων δημιουργών πλαστών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η διατήρηση του λογαριασμού email σας ασφαλή και απαλλαγμένη από ανεπιθύμητα μηνύματα δεν είναι καθήκον σε αυτόν τον τεχνολογικά προηγμένο κόσμο. Είναι μάλλον εύκολο να το κάνετε με τη βοήθεια ενός πεταμένου email. Ας δούμε τώρα μερικά από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας τυχαίων διευθύνσεων email που μπορείτε εύκολα να βρείτε στο διαδίκτυο.

1. Burnermail

Το πρώτο εργαλείο δημιουργίας πλαστών email που θα συζητήσουμε σήμερα δεν είναι άλλο από Burnermail. Αυτό το εργαλείο μπορεί να δημιουργήσει μια επιπλέον διεύθυνση email για οποιονδήποτε ιστότοπο. Επίσης, είναι γνωστό ότι σας βοηθά να προσθέσετε πολλούς παραλήπτες στον λογαριασμό σας. Αυτή η υπηρεσία email χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για τη δημιουργία πολλαπλών προσωρινών email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την καθημερινή σας ανεπίσημη χρήση.

Χαρακτηριστικά:

 • Με τη βοήθεια του Burnermail, μπορείτε να ελέγχετε ποιος μπορεί να σας στέλνει email και να δημιουργεί νέους καυστήρες με ένα μόνο κλικ.
 • Το Burnermail παρέχει μια μοναδική και ανώνυμη διεύθυνση email.
 • Το Burnermail προστατεύει επίσης τους χρήστες βοηθώντας τους να αποκλείσουν διευθύνσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.
 • Βοηθά επίσης να προωθήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πραγματικό λογαριασμό email σας, ενώ διατηρείτε τα εισερχόμενα και την ταυτότητά σας ιδιωτικά.
 • Ένας χρήστης Burnermail μπορεί εύκολα να απαντήσει σε μια διεύθυνση email ανώνυμα χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση εγγραφής.
 • Η εφαρμογή είναι γνωστό ότι προσφέρει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Safari, Opera, Firefox και άλλα.
 • Το Burnermail σάς βοηθά να προστατεύσετε την ταυτότητά σας και να διατηρήσετε τη διεύθυνση email σας ασφαλή με ευκολία.

2. Ταχυδρομείο Guerrilla

Αντάρτικο Mail κυκλοφόρησε το 2006 και από τότε είναι από τους καλύτερους παραγωγούς τυχαίων διευθύνσεων email. Το εργαλείο είναι απολύτως ασφαλές στη χρήση με μια εξαιρετικά απλή διεπαφή χρήστη. Τα άτομα μπορούν να στέλνουν ή να λαμβάνουν email χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα ακόμα και χωρίς εγγραφή.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Guerrilla Mail είναι γνωστό ότι δημιουργεί πολλές ψεύτικες διευθύνσεις email και επίσης επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το δικό τους όνομα τομέα.
 • Το Guerrilla Mail μπορεί εύκολα να στείλει μηνύματα και επίσης να χειριστεί συνημμένα 150 MB.
 • Το Guerrilla Mail διαγράφει μελλοντικά spam email που αποστέλλονται στο προσωρινό email.
 • Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να διατηρείτε τα εισερχόμενά σας ασφαλή και καθαρά.
 • Το email που δημιουργείται από το Guerrilla Mail ισχύει για 60 ημέρες.
 • Τα email που λαμβάνονται στην ψεύτικη διεύθυνση email που δημιουργείται από το Guerrilla Mail διαγράφονται αυτόματα μετά από μία ώρα.
 • Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

3. Temp Mail

Η λίστα δημιουργίας καλύτερων πλαστών διευθύνσεων email περιέχει ένα άλλο όνομα που είναι ευρέως γνωστό για τη δημιουργία προσωρινών διευθύνσεων email, δεν είναι άλλο από το Temp Mail. Temp Mail είναι μια δωρεάν υπηρεσία email μιας χρήσης που βοηθά τους χρήστες να λαμβάνουν ανεπίσημα email σε μια προσωρινή διεύθυνση.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Temp Mail δημιουργεί αυτόματα προσωρινά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με νόμιμα ονόματα τομέα.
 • Το Temp Mail προσφέρει επίσης εφαρμογές για κινητές συσκευές για χρήστες Android και iOS.
 • Παρέχει επίσης στους χρήστες ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής, όπως διεπαφή χωρίς διαφημίσεις, πολλαπλά εισερχόμενα, εκτεταμένο χώρο αποθήκευσης email και προσαρμοσμένα ονόματα τομέα.
 • Το Temp Mail βοηθά στην αυτόματη αφαίρεση της αλληλογραφίας μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν ασφαλείς από ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Βοηθά τους χρήστες να διατηρούν τα εισερχόμενά τους απαλλαγμένα από διαφημιστικά email, χάκερ και ρομπότ που επιτίθενται.
 • Το Temp Mail προσφέρει επίσης στους χρήστες να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του προγράμματος τους και να δημιουργήσουν έναν απλό σχεδιασμό που δεν απαιτεί από τους παραλήπτες να προσθέσουν τις διευθύνσεις email τους ή τις λεπτομέρειες σύνδεσης Wi-Fi.

4. TrashMail

TrashMail είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας τυχαίων διευθύνσεων email που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα τυχαίο email και έναν κωδικό πρόσβασης μιας χρήσης για προσωρινή χρήση. Είναι μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες από την κυκλοφορία του το 2002. Το καλύτερο μέρος για το TrashMail είναι ότι βοηθά στη μεταφορά όλων των email στην πραγματική διεύθυνση, η οποία τελικά προστατεύει την πραγματική αλληλογραφία σας από ανεπιθύμητα μηνύματα.

Χαρακτηριστικά:

 • Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ψεύτικο email προωθούνται στην πραγματική σας διεύθυνση email για αρκετές φορές που μπορείτε να ρυθμίσετε στη φόρμα.
 • Όταν συμπληρωθεί το όριο των email, το TrashMail τα διαγράφει αυτόματα.
 • Μηνύματα όπως ανεπιθύμητα μηνύματα, ενημερωτικά δελτία και άλλα απορρίπτονται στο TrashMail.
 • Οι χρήστες TrashMail μπορούν επίσης να φιλτράρουν την εισερχόμενη αλληλογραφία με ένα σύστημα CAPTCHA.
 • Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί μια ασφαλή σύνδεση SSL για την αποστολή αλληλογραφίας.
 • Το TrashMail προσφέρει όλες τις συμβατικές λειτουργίες email.
 • Τα ψεύτικα email είναι εύκολο να σταλούν χρησιμοποιώντας το TrashMail χωρίς καμία εγγραφή.
 • Το εργαλείο είναι δωρεάν για χρήση με περιορισμένες δυνατότητες.
 • Οι χρήστες του TrashMail μπορούν επίσης να επιλέξουν την επιλογή TrashMail Plus με όλες τις δυνατότητες που κοστίζει 20,99 $ USD ανά έτος.

5. ΘΟΛΟΥΡΓΙΑ

Το επόμενο προσωρινό πρόγραμμα δημιουργίας email που θα συζητήσουμε σήμερα είναι ΘΟΛΟΥΡΑ. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας βοηθά να κρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση email, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και την πιστωτική σας κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το σύστημα βοηθά στην οργάνωση των προσωπικών σας πληροφοριών έτσι ώστε να είναι εύκολο να τις παρακολουθείτε.

Χαρακτηριστικά:

 • Το BLUR σάς βοηθά να δημιουργήσετε απεριόριστες διευθύνσεις email μιας χρήσης που προωθούνται απευθείας στον πραγματικό λογαριασμό email σας.
 • Το BLUR σάς βοηθά επίσης να αποκλείσετε ή να επιτρέψετε μελλοντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν συγκεκριμένο αποστολέα με ένα μόνο κλικ.
 • Χρησιμοποιώντας το BLUR, μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε για διαφορετικούς λογαριασμούς χωρίς να παρέχετε την πραγματική σας διεύθυνση email.
 • Βοηθά στη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και άλλων ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα το email σας χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε λογαριασμό.
 • Αυτό το σύστημα είναι εξαιρετικά γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό.
 • Το BLUR προωθεί επίσης την κλήση από ένα καλυμμένο τηλέφωνο αυτόματα σε εσάς μέσω φωνητικής κλήσης ή μηνύματος κειμένου.
 • Σας βοηθά επίσης να πραγματοποιείτε εύκολα ηλεκτρονικές συναλλαγές.
 • Η διεπαφή χρήστη του BLUR είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση.

6. Γεννήτρια ψευδούς αλληλογραφίας

Γεννήτρια ψεύτικης αλληλογραφίας είναι ένας από αυτούς τους δημιουργούς τυχαίων διευθύνσεων email που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και μία από τις πρώτες επιλογές για τους περισσότερους ανθρώπους. Βοηθά στη δημιουργία διευθύνσεων email μιας χρήσης με νόμιμα ονόματα τομέα. Το εργαλείο προσφέρει πολλά γενικά ονόματα τομέα, συμπεριλαμβανομένων τομέων για συγκεκριμένη χώρα.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Fake Mail Generator δημιουργεί μια διεύθυνση email καυστήρα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 24 ώρες.
 • Η εφαρμογή είναι γνωστή για άμεση ενεργοποίηση μόλις ο χρήστης επιλέξει ένα όνομα τομέα.
 • Βοηθά στην προστασία των χρηστών από ανώνυμα, πεταμένα και αναλώσιμα ταχυδρομεία.
 • Το Fake Mail Generator προσφέρει επίσης προστασία από διαφημιστική αλληλογραφία και ανεπιθύμητη αλληλογραφία.
 • Οι χρήστες μπορούν εύκολα να στέλνουν και να λαμβάνουν αλληλογραφία χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.
 • Το εργαλείο προσφέρει 10 διαφορετικά ονόματα τομέα για συγκεκριμένες χώρες.
 • Το Fake Mail Generator είναι ένα δωρεάν στη χρήση εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς καμία εγγραφή.

7. HotTempMail

Η λίστα των καλύτερων πλαστών διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν μπορεί να ονομαστεί χωρίς αναφορά HotTempMail. Είναι ένα προσωρινό εργαλείο δημιουργίας διευθύνσεων email που είναι ασφαλές και αποτελεσματικό στη χρήση. Σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα εναλλακτικό email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς ιστότοπους και προσφορές.

Χαρακτηριστικά:

 • Το HotTempMail σάς βοηθά να νικήσετε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία και να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας απαλλαγμένα από όλα τα ανεπιθύμητα.
 • Το αναγνωριστικό που δημιουργείται από το HotTempMail μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο Διαδίκτυο.
 • Σας βοηθά να κρύψετε και να κρύψετε τον πραγματικό λογαριασμό email σας εύκολα.
 • Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να δημιουργήσετε όσα προσωρινά email χρειάζεστε.
 • Προσφέρει ένα προσαρμοσμένο όνομα χρήστη.
 • Παρέχει επίσης ειδοποιήσεις κατά καιρούς.
 • Το HotTempMail προσφέρει διευθύνσεις email από πολλούς τομείς.

8. Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Ταχυδρομείο 10 λεπτών είναι το επόμενο εργαλείο δημιουργίας email που προσφέρει στους χρήστες ένα τυχαίο email και έναν κωδικό πρόσβασης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαφορετικούς σκοπούς στο διαδίκτυο. Όπως είναι σαφές από το όνομα του εργαλείου, προσφέρει μια δωρεάν προσωρινή διεύθυνση email που παραμένει έγκυρη για 10 λεπτά. Είναι ένα τέλειο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη ενός email επιβεβαίωσης εγγραφής.

Χαρακτηριστικά:

 • Το προσωρινό email που προσφέρεται από το 10 Minute Mail δημιουργείται αυτόματα κατά το άνοιγμα του ιστότοπου.
 • Οι χρήστες μπορούν επίσης να επαναφέρουν το ρολόι αντίστροφης μέτρησης για άλλα 10 λεπτά, εάν χρειάζονται περισσότερο χρόνο.
 • Σε περίπτωση που λήξει το γραμματοκιβώτιό σας, μπορεί να ανακτηθεί πριν αφαιρεθεί οριστικά από το σύστημά σας.
 • Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και σε φορητή συσκευή.
 • Η αλληλογραφία 10 λεπτών βοηθά στην αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και στη διατήρηση του απορρήτου.
 • Ο χρόνος γραμματοκιβωτίου μπορεί να ρυθμιστεί στα 100 λεπτά χρησιμοποιώντας 10λεπτη αλληλογραφία.
 • Το εργαλείο προσφέρει επίσης υποστήριξη για την αποφυγή τυχόν σφαλμάτων.
 • Το εργαλείο βοηθά τους χρήστες να ανοίγουν, να διαβάζουν και να απαντούν στα μηνύματα που έχουν λάβει.

9. Mailnator

Ένα άλλο προσωρινό πρόγραμμα δημιουργίας email που χρησιμοποιείται ως δημόσια υπηρεσία email από διάφορες εταιρείες και επιχειρήσεις είναι Mailnator. Αυτός ο νόμιμος ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δοκιμή του συστήματος εγγραφής ενός ιστότοπου, τις αλληλεπιδράσεις μέσω email με τους πελάτες και τις δυνατότητες αποστολής αλληλογραφίας.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Mailnator επιτρέπει στους προγραμματιστές και τις ομάδες δοκιμών QA να δοκιμάσουν τις ροές εργασιών email τους, συμπεριλαμβανομένων των επαληθεύσεων 2FA, εγγραφών και επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, και να δοκιμάσουν εύκολα τις υπηρεσίες SMS τους.
 • Το Mailnator βοηθά στην αποστολή email χωρίς καμία εγγραφή.
 • Με τη βοήθεια του Mailnator, είναι εύκολο να διαβάσετε και να αναζητήσετε όλες τις διευθύνσεις email.
 • Το Mailnator είναι ένα σύστημα μόνο λήψης.
 • Προσφέρει στους χρήστες να επισυνάψουν το όνομα τομέα τους στο Mailnator και να λάβουν διευθύνσεις email σε ένα γραμματοκιβώτιο.
 • Προσφέρει πρόσβαση API και ιδιωτικό τομέα.

10. ThrowAwayMail

ThrowAwayMail είναι ένας από αυτούς τους δημιουργούς τυχαίων διευθύνσεων email που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μιας προσωρινής διεύθυνσης email για επικοινωνία με οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε. Κατά την εκκίνηση του ιστότοπου ThrowAwayMail, θα λάβετε ένα νέο αναγνωριστικό email που μπορείτε να λάβετε αμέσως στην αλληλογραφία σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Η διεύθυνση email που δημιουργήθηκε από το ThrowAwayMail δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλα άτομα.
 • Το email που δημιουργήθηκε από το εργαλείο έληξε αυτόματα μετά από 48 ώρες.
 • Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να στέλνετε και να λαμβάνετε email.
 • Το αναγνωριστικό email που δημιουργήθηκε από το ThrowAwayMail μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγγραφής και επιβεβαίωσης.
 • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε απεριόριστα email χωρίς εγγραφή.
 • Για να χρησιμοποιήσετε το ThrowAwayMail, οι χρήστες πρέπει να ενεργοποιήσουν τα cookies και τη JavaScript.

11. Fastmail

Fastmail είναι το επόμενο στη λίστα των καλύτερων δημιουργών πλαστών διευθύνσεων email. Είναι γνωστό για το γεγονός ότι βοηθά στη δημιουργία μιας μοναδικής διεύθυνσης email μιας χρήσης. Το email που δημιουργείται από το Fastmail βοηθά στην εξοικονόμηση χρηστών από παραβιάσεις δεδομένων και ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Fastmail είναι γνωστό ότι συγχρονίζεται με έναν μόνο κωδικό πρόσβασης, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνετε μηνύματα στη νέα σας διεύθυνση αμέσως.
 • Το Fastmail βοηθά στη δημιουργία κρυμμένων λογαριασμών email για κάθε ιστότοπο.
 • Σας βοηθά να διαχωρίσετε τις διαδικτυακές σας ταυτότητες και να τις διαχειριστείτε όλες από έναν μόνο λογαριασμό.
 • Όταν λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε ποιες υπηρεσίες κοινοποιήθηκαν, πουλήθηκαν ή διέρρευσαν στη διεύθυνση email σας.
 • Το Fastmail προσφέρει απόρρητο για τα προσωπικά σας στοιχεία.
 • Το εργαλείο παρέχει επίσης μια ομάδα ανθρώπινης υποστήριξης για χρήστες σε περίπτωση αμφιβολίας.
 • Το Fastmail σας βοηθά να εισάγετε το email, τις επαφές και το ημερολόγιό σας μέσα σε λίγα λεπτά.
 • Μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα το εργαλείο WindowsiOS, macOS, Android, Chrome OS, Linux και Γραμμή εντολών.
 • Το Fastmail διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας με επικυρωμένη κρυπτογράφηση, PAKE και πολλά άλλα.
 • Το Fastmail προσφέρει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών στους χρήστες.

12. ProtonMail

ProtonMail είναι μια υπηρεσία που χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για να κρατούν τις επικοινωνίες τους ιδιωτικές. Το εργαλείο είναι μια υπηρεσία με έδρα την Ελβετία που βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν πρόσθετα τυχαία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση από τον ίδιο λογαριασμό.

Χαρακτηριστικά:

 • Το ProtonMail βοηθά τους χρήστες να δημιουργούν διαφορετικές ταυτότητες για διαφορετικούς σκοπούς.
 • Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα φίλτρα που στέλνουν αυτόματα μηνύματα σε φακέλους, αρχεία, ετικέτες κ.λπ.
 • Το ProtonMail προσφέρει κρυπτογράφηση μηδενικής πρόσβασης και κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για ασφαλή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Το ProtonMail παρέχει επίσης λειτουργίες όπως ένα εργαλείο εισαγωγής-εξαγωγής που βοηθά στη μεταφορά email και πληροφοριών από άλλους λογαριασμούς email στο ProtonMail.
 • Αυτό το εργαλείο παρέχει μια ανώνυμη πύλη email.
 • Η πρόσβαση στο ProtonMail είναι δυνατή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, μιας εφαρμογής αλληλογραφίας και ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

13. YOPmail

YOPmail είναι μια προσωρινή δημιουργία email που βοηθά στην προστασία του λογαριασμού email σας από ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ανεπιθύμητη αλληλογραφία, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και αλληλογραφία ρομπότ που μερικές φορές μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα δεδομένα σας. Το YOPmail δημιουργεί τυχαίες διευθύνσεις email που σας βοηθούν να προστατεύσετε την πραγματική σας διεύθυνση email.

Χαρακτηριστικά:

 • Το αναγνωριστικό email που δημιουργείται από το YOPmail μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε για τους σκοπούς της εγγραφής.
 • Το YOPmail βοηθά στη δημιουργία διευθύνσεων email μιας χρήσης.
 • Κατά τη χρήση του YOPmail, προτείνεται στους χρήστες να μην διαγράφουν τα cookies, ώστε το εργαλείο να θυμάται κάθε επίσκεψη στα εισερχόμενα.
 • Το YOPmail αποθηκεύει μηνύματα για έως και 8 ημέρες.
 • Το YOPmail βοηθά στη δημιουργία ενός μοναδικού αναγνωριστικού email για κάθε χρήστη.
 • Η εγγραφή για τη δημιουργία μιας προσωρινής διεύθυνσης email είναι προαιρετική στο YOPmail.

 • Το εργαλείο προσφέρει εισερχόμενα που δημιουργούνται αυτόματα.
 • Δεν απαιτείται κωδικός πρόσβασης με το YOPmail.

14. EmailOnDeck

Οι δημιουργοί τυχαίων διευθύνσεων email είναι εξαιρετικά χρήσιμοι όταν πρόκειται για την παραγωγή άχρηστων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ιστότοπους και εγγραφές. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι EmailOnDeck η οποία είναι μια απλή και δωρεάν υπηρεσία που δημιουργεί προσωρινά email πολύ γρήγορα σε μόλις δύο εύκολα βήματα.

Χαρακτηριστικά:

 • Το EmailOnDeck χρησιμοποιείται από επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.
 • Χρησιμοποιώντας το EmailOnDeck μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας αποκλείοντας τα ανεπιθύμητα μηνύματα στα προσωπικά σας εισερχόμενα.
 • Τα email διαγράφονται τακτικά με τη βοήθεια του EmailOnDeck.
 • Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να προστατεύσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο.
 • Κατά τη δημιουργία ενός email χρησιμοποιώντας το EmailOnDeck, θα λάβετε ένα email αμέσως.
 • Το EmailOnDeck δεν επιτρέπει σε άλλα άτομα να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση email σας.
 • Το email που δημιουργείται από αυτό το εργαλείο λήγει αυτόματα μετά από 48 ώρες.

15. MailCatch

MailCatch είναι γνωστός ως ένας από τους καλύτερους παραγωγούς πλαστών διευθύνσεων email που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσωρινά γραμματοκιβώτια μιας χρήσης με εντελώς ανώνυμο τρόπο. Το αναγνωριστικό email που παρέχεται από το MailCatch περιλαμβάνει το δικό σας [email protected]

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν απαιτείται εγγραφή για τη χρήση του MailCatch.

 • Το MailCatch είναι μια πλήρως δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε.
 • Το MailCatch προσφέρει προώθηση email και ιδιωτική φιλοξενία με την premium υπηρεσία του.
 • Το MailCatch βοηθά στην κατάργηση διευθύνσεων email με βάση το φορτίο του διακομιστή.
 • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το όνομα σύνδεσής τους στο MailCatch από 1 έως 25 χαρακτήρες.
 • Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απεριόριστο αριθμό φορών.
 • Το MailCatch προσφέρει ένα πρόσθετο Firefox.

16. Γετνάδα

Γετνάδα είναι ένα άλλο αναλώσιμο προσωρινό πρόγραμμα δημιουργίας email που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία άχρηστων λογαριασμών email. Το τυχαίο email και ο κωδικός πρόσβασης που δημιουργήθηκαν από το Getnada μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον χρήστη για τον ιστότοπο και άλλους σκοπούς αντί για την πραγματική διεύθυνση email.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Getnada επιτρέπει τη χρήση προσωρινών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι χρήστες μπορούν να αντιγράψουν-επικολλήσουν κατά την εγγραφή τους σε μη αξιόπιστους ιστότοπους.
 • Η Getnada δεν συλλέγει προσωπικά στοιχεία.
 • Τα μεμονωμένα μηνύματα διαγράφονται από το Getnada μετά από 7 ημέρες.
 • Το Getnada επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστο αριθμό εισερχομένων.
 • Τα μηνύματα που λαμβάνονται εμφανίζονται αυτόματα χωρίς να απαιτείται ανανέωση της σελίδας.

 • Η πρόσβαση στο Getnada είναι εύκολη χρησιμοποιώντας την επέκταση Chrome.
 • Το Getnada μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συσκευές Android με τη βοήθεια της εφαρμογής του για κινητά.
 • Το εργαλείο δεν προτείνεται να χρησιμοποιηθεί για τραπεζικές συναλλαγές, αγορά κρυπτονομισμάτων ή εγγραφή για υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά.

17. Μοάκτ

Το επόμενο προσωρινό πρόγραμμα δημιουργίας email που θα συζητήσουμε τώρα είναι γνωστό ως Moakt. Η Moakt προσφέρει ένα προσωρινό email σε έναν χρήστη που λήγει μετά από μια ώρα δημιουργίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email που δημιούργησε η Moakt για εγγραφή σε άγνωστους ιστότοπους.

Χαρακτηριστικά:

 • Η προσωρινή διεύθυνση email που δημιουργείται από το Moakt βοηθά τους χρήστες να στέλνουν ή να λαμβάνουν email από τα εισερχόμενα.
 • Τα ψεύτικα email που δημιουργούνται με τη βοήθεια του Moakt είναι προσβάσιμα μόνο από τον δημιουργό.
 • Το Moakt επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το όνομα τομέα τους από τη διαθέσιμη λίστα.
 • Το εργαλείο προστατεύει το απόρρητο του χρήστη του.
 • Η διεύθυνση απόρριψης της Moakt μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε απαιτείται.
 • Η Moakt είναι γνωστό ότι χρησιμοποιεί μια ασφαλή σύνδεση SSL.

18. FakerMail

FakerMail είναι ένα από αυτά τα εργαλεία δημιουργίας τυχαίων διευθύνσεων email που είναι δωρεάν, ανώνυμα και βασισμένα σε προγράμματα περιήγησης, τα οποία κρατούν τον πραγματικό λογαριασμό email σας ασφαλή και καθαρό από ανεπιθύμητα μηνύματα, λίστες αλληλογραφίας, bots και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες.

Χαρακτηριστικά:

 • Το FakerMail χρησιμοποιείται περίφημα για την αποθήκευση λιστών email.
 • Το εργαλείο στέλνει ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων στους χρήστες του όταν λαμβάνουν ένα email.
 • Το FakerMail επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν απεριόριστα προσωρινά email.
 • Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν ξανά το email τους όταν απαιτείται.
 • Το FakerMail προσφέρει ένα προσαρμοσμένο όνομα χρήστη για email.
 • Παρέχει επίσης email πολλαπλών τομέων.
 • Αυτό το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση του Twitter, του Facebook ή του Netflix.

19. LuxusMail

Ένας άλλος από τους καλύτερους δημιουργούς πλαστών διευθύνσεων email είναι LuxusMail. Το LuxusMail είναι μια δωρεάν προσωρινή υπηρεσία αλληλογραφίας που προσφέρει διευθύνσεις email μιας χρήσης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγγραφή σε υπηρεσίες ή ιστότοπους που φαίνονται επικίνδυνοι ή μη ασφαλείς.

Χαρακτηριστικά:

 • Το LuxusMail είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να διατηρήσετε το γραμματοκιβώτιό σας ασφαλές από spammers, διαφημιστικά ενημερωτικά δελτία και ρομπότ που επιτίθενται.
 • Αυτή η προσωρινή υπηρεσία δημιουργίας email μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς εγγραφή.
 • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε απεριόριστους προσωρινούς λογαριασμούς email χρησιμοποιώντας το LuxusMail.
 • Έχει μια εύχρηστη διεπαφή με καθαρό και προσεγμένο σχεδιασμό.
 • Τα email λαμβάνονται αμέσως στο προσωρινό γραμματοκιβώτιο.
 • Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κάνουν λήψη συνημμένων, φωτογραφιών, βίντεο ή άλλων αρχείων που συνοδεύουν την αλληλογραφία.
 • Το LuxusMail είναι δωρεάν για χρήση σε όλες τις συσκευές χωρίς κανέναν περιορισμό.

20. MyTemp

MyTemp είναι μια δωρεάν υπηρεσία που δημιουργεί τυχαία email και κωδικό πρόσβασης προσωρινά. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για μια άχρηστη υπηρεσία email. Η τυχαία διεύθυνση email που δημιουργήθηκε από το MeTemp μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Χαρακτηριστικά:

 • Τα email που λαμβάνονται στη διεύθυνση email που δημιουργήθηκε από το MyTemp εμφανίζονται απευθείας στα ηλεκτρονικά εισερχόμενα.
 • Η μοναδική διεύθυνση email του MyTemp είναι προσβάσιμη μόνο από εσάς.
 • Τα email που λαμβάνονται θα διαγραφούν μετά από 24 ώρες.
 • Δεν απαιτείται από τους χρήστες να ανανεώσουν τη σελίδα τους για να λάβουν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο γραμματοκιβώτιο.
 • Το MyTemp παρέχει επίσης έναν άμεσο σύνδεσμο για πρόσβαση στο email σας.

21. Γεννήτρια email

Όπως υποδηλώνει ξεκάθαρα το όνομα, Γεννήτρια email είναι μια υπηρεσία που παρέχει στους χρήστες προσωρινές διευθύνσεις email. Αυτό το προσωρινό πρόγραμμα δημιουργίας email επιτρέπει επίσης στους χρήστες να αλλάζουν τις διευθύνσεις email τους όπως θέλουν.

 • Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο το email είναι ενεργό.
 • Οι χρήστες μπορούν είτε να δημιουργήσουν το δικό τους όνομα χρήστη είτε ακόμη και να γράψουν το δικό τους όνομα τομέα.
 • Το Email Generator προσφέρει ειδοποιήσεις ήχου και αναδυόμενων παραθύρων.
 • Επιτρέπει επίσης τη χρήση τομέα δεύτερου επιπέδου.
 • Το Email Generator εμφανίζει αμέσως τις εισερχόμενες κλήσεις.
 • Με το Email Generator, είναι εξαιρετικά εύκολο να επιλέξετε ένα όνομα τομέα.

22. Tempail

Η λίστα δημιουργίας τυχαίων διευθύνσεων email δεν μπορεί να είναι πλήρης χωρίς ονομασία Tempail. Το Tempail είναι μια διεύθυνση email που προσφέρει υπηρεσία που προσφέρει email που λήγουν μετά από μία ώρα. Το Tempail μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ενός λογαριασμού email που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εγγραφή σε πολλούς ιστότοπους.

Χαρακτηριστικά:

 • Οι ιστότοποι όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν χρησιμοποιώντας το Tempail περιλαμβάνουν το Facebook, το Twitter και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.
 • Το Tempail είναι γνωστό ότι παρέχει στους χρήστες έναν κωδικό QR, ώστε να μπορούν να έχουν ξανά πρόσβαση στις διευθύνσεις email τους.
 • Το Tempail είναι ένας ασφαλής τρόπος για να χρησιμοποιήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση email.
 • Το Tempail επιτρέπει επίσης στους χρήστες να διαγράψουν τα ψεύτικα αναγνωριστικά email τους.

***

Ελπίζουμε ότι ο αναλυτικός οδηγός μας για τις καλύτερες παραγωγές πλαστών διευθύνσεων email σας παρείχε μια αξιόπιστη λίστα εργαλείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και να δημιουργήσετε μια ψεύτικη διεύθυνση email για πολλούς σκοπούς. Πείτε μας ποιο από αυτά τα εργαλεία δημιουργίας τυχαίων διευθύνσεων email σας ταιριάζει απόλυτα. Επίσης, εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή προτάσεις, μπορείτε να τις αφήσετε μαζί μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

  7 καλύτεροι επεξεργαστές PDF σε Mac για ενίσχυση της παραγωγικότητας