21 Must-Follow SEO Influencers στο Twitter για να παραμείνετε ενημερωμένοι

Το να ακολουθείτε τους παράγοντες επιρροής SEO μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε για τους νέους αλγόριθμους και μεθόδους για να κατατάσσεστε υψηλότερα στο Google με συνέπεια.

Το SEO, συντομογραφία του Search Engine Optimization, είναι ένας από τους πιο δυναμικούς κλάδους στον κόσμο. Οι τακτικές SEO που ήταν αποτελεσματικές για μεγάλο χρονικό διάστημα ενδέχεται να μην σας δίνουν πλέον εξαιρετικά αποτελέσματα. Moz έχει βρει 500-600 αλλαγές στον αλγόριθμο της Google κάθε χρόνο.

Είναι προφανές ότι αν θέλετε να μείνετε μπροστά από τις τάσεις και να κάνετε τις προσπάθειές σας SEO να αξίζουν τον κόπο, πρέπει να συμβαδίζετε με τις εξελισσόμενες τάσεις SEO.

Σε αυτήν τη λίστα, θα αποκαλύψουμε τους κορυφαίους παράγοντες επιρροής SEO που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter (τώρα X) για να παραμείνετε ενημερωμένοι.

Τι είναι το SEO Influencer;

Ο όρος SEO influencer χρησιμοποιείται για ένα άτομο που παραμένει ενημερωμένο με τις αλλαγές στον κλάδο του SEO και μοιράζεται πολύτιμο περιεχόμενο γύρω από αυτό. Ένας επηρεαστής SEO διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στον κλάδο του SEO.

Ένας επηρεαστής SEO μοιράζεται συμβουλές, βασικές τάσεις και πρακτικές στρατηγικές για να βοηθήσει άλλους να προσαρμόσουν εύκολα τις τάσεις. Έχουν πολυετή εμπειρία στον κλάδο του SEO που τους εξοπλίζει με τις απαραίτητες γνώσεις για να αναλύσουν τις τάσεις και να εκπαιδεύσουν άλλους σε αυτές.

Γιατί πρέπει να ακολουθήσετε έναν SEO Influencer;

Το να ακολουθήσετε έναν επηρεαστή SEO είναι επωφελές τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους επαγγελματίες SEO. Όταν έχετε μια αξιόπιστη πηγή των πιο πρόσφατων και πιο αποτελεσματικών πληροφοριών SEO, εξοικονομείτε αμέτρητες ώρες ερευνώντας και βρίσκοντας τι λειτουργεί και τι όχι. Μπορεί επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποια μυστικά κόλπα και στρατηγικές που μπορεί να μην βρείτε διαφορετικά.

Ακολουθώντας έναν επηρεαστή SEO, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολύτιμο περιεχόμενο SEO στα χέρια σας χωρίς να παρακολουθείτε πολλά ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία.

Εδώ, έχουμε καταγράψει τους κορυφαίους παράγοντες επιρροής SEO που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter για να παραμείνετε μπροστά από το παιχνίδι

Μπάρι Σβαρτς

Μπάρι Σβαρτς είναι μια διάσημη προσωπικότητα στον κλάδο του SEO. Είναι ο ιδρυτής του RustyBrickμια εταιρεία υπηρεσιών ιστού με έδρα τη Νέα Υόρκη και το Search Engine Roundtable (ένας ιστότοπος που εστιάζει στο SEO) για περισσότερα από 15 χρόνια.

Η εκτεταμένη βάση οπαδών του που ξεπερνά τις 200.000 σηματοδοτεί την αριστεία και την αξιοπιστία του. Είναι λάτρης της αναζήτησης και δημοσιεύει τακτικά τις τελευταίες στρατηγικές SEO, καινοτομίες και ανακοινώσεις στον κλάδο. Επομένως, εάν θέλετε να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τους αλγόριθμους SEO, πρέπει να τον ακολουθήσετε.

Σύνδεσμος Αναζήτησης Google

Σύνδεσμος Αναζήτησης Google είναι ο επίσημος λογαριασμός Twitter της ομάδας αναζήτησης Google. Ντάνι Σάλιβαν διαχειρίζεται αυτόν τον λογαριασμό. Διαθέτει μια μεγάλη κοινότητα που ασχολείται ενεργά μαζί τους.

Μπορείτε να αναμένετε εξαιρετικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των μηχανών αναζήτησης, τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, συμβουλές και κόλπα για υψηλότερη κατάταξη και πολλά άλλα σε αυτόν τον λογαριασμό. Ο Danny δημοσιεύει χρήσιμο περιεχόμενο στην πλατφόρμα για να ενημερώσει την κοινότητα SEO. Μπορείτε να ακολουθήσετε το Google SearchLiaison για να λάβετε καθοδήγηση και να ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα.

Aleyda Solis

Aleyda Solis είναι μια πολύ γνωστή διεθνής προσωπικότητα στον κλάδο του SEO. Είναι σύμβουλος SEO, ομιλήτρια, συγγραφέας, ιδρύτρια της Orainti (εταιρεία συμβούλων SEO) και συνιδρυτής του Remoters.net. Κέρδισε επίσης μια θέση Λίστα WireΟι 10 εμπειρογνώμονες SEO με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2022 από τις ΗΠΑ.

Ο λογαριασμός Twitter της Aleyda είναι γεμάτος συμβουλές και οδηγούς SEO. Οι αναρτήσεις της συνδυάζουν σύντομες συμβουλές, στρατηγικές, σε βάθος οδηγούς και οδικούς χάρτες για αρχάριους. Έτσι, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να μάθετε SEO από την αρχή, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας ή να αποκτήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, δεν θα μετανιώσετε που την ακολουθήσατε.

  Καρφιτσώστε Tweets με το νέο προφίλ Twitter τώρα διαθέσιμο για όλους

Σάιρους Σέπαρντ

Σάιρους Σέπαρντ ιδρύθηκε το Ζίπυ, μια σταθερότητα SEO που βοηθά τις εταιρείες να βελτιώσουν την οργανική τους παρουσία στο διαδίκτυο. Είναι γνωστός για την εξαιρετική του δουλειά στον κλάδο του SEO και εργάζεται στη Moz ως σύμβουλος SEO. Ο λογαριασμός του στο Twitter (Cyrus SEO) έχει μια τέλεια βάση ακολούθων.

Ο Cyrus Shepard έχει βοηθήσει αμέτρητες νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες του Fortune 500 να αποκτήσουν επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας στους ιστότοπούς τους. Μοιράζεται ανεκτίμητες συμβουλές, πόρους και οδηγούς σχετικά με τη βελτιστοποίηση και τα σήματα κατάταξης στο διαδίκτυο – έναν λογαριασμό που πρέπει να ακολουθήσετε για καθοδήγηση SEO.

Μπρόντι Κλαρκ

Μπρόντι Κλαρκ είναι ανεξάρτητος σύμβουλος SEO. Ο λογαριασμός του στο Twitter έχει να κάνει με τη μόχλευση SEO και τεχνητής νοημοσύνης για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Έχει επίσης έναν άλλο λογαριασμό Twitter με το όνομα “Ειδοποίηση SERP», όπου μοιράζεται τις δυνατότητες του SERP και τις νέες εκδόσεις.

Έχει περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του SEO και αναγνωρίζεται ως κορυφαίο όνομα στο SEO στην Αυστραλία. Εάν θέλετε να λάβετε συμβουλές από ειδικούς σχετικά με το SEO και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη, το Brodie Clark είναι ένα από τα κανάλια που δεν μπορείτε να χάσετε.

Γκλεν Γκέιμπ

Γκλεν Γκέιμπ είναι σύμβουλος SEO στο G-Squared Interactive (GSQi) και κατέχει μια πλούσια εμπειρία 27 ετών στο ενεργητικό του. Θα το βρείτε στις αναρτήσεις του στο Twitter εάν χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με το ψηφιακό μάρκετινγκ, το SEO, το Τεχνικό SEO ή τις ενημερώσεις αλγορίθμων.

Ο Glenn μιλάει πολύ για την αναβίωση των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ο Γκλεν συνέβαλε ως αρθρογράφος και στα δύο Ρολόι μηχανών αναζήτησης και Εφημερίδα μηχανών αναζήτησης. Διευθύνει επίσης ένα σε βάθος boot camp SEO που καλύπτει θέματα που σχετίζονται με το SEO. Ο λογαριασμός του στο Twitter είναι απαραίτητος για περιεχόμενο SEO.

AJ Ghergich

AJ Ghergich είναι ειδικός SEO που συζητά για το SEM, το SEO, το Content Marketing και το Conversational AI. Ο μακρύς κατάλογος των οπαδών του που ξεπερνά τα 100.000 δείχνει τη γνήσια αφοσίωσή του στη βιομηχανία. Είναι ηγέτης στον κλάδο του SEO και του ψηφιακού μάρκετινγκ, έχοντας περισσότερα από 15 χρόνια. Ο AJ διηύθυνε επίσης τη συμβουλευτική του εταιρεία.

Παρέχει περιεχόμενο και πληροφορίες σχετικά με το SEO, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ειδήσεις μάρκετινγκ περιεχομένου. Ο AJ είναι επίσης ειδικός στη δημιουργία συνδέσμων. Είναι ένα από τα άτομα που θέλουν να μάθουν για τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης.

Brain Dean

Brain Dean είναι ο ιδρυτής του Backlinko και συνιδρυτής του Εκρηκτικά θέματα. Είναι μια κορυφαία παγκόσμια προσωπικότητα στην τεχνογνωσία SEO. Η τεχνογνωσία και η συνεισφορά του έχουν επισημανθεί σε κορυφαίες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένων των Inc., Vox, Forbes και The Next Web.

Ο λογαριασμός του στο Twitter αφορά τα τελευταία νέα και τάσεις γύρω από το SEO, το μάρκετινγκ περιεχομένου και την τεχνητή νοημοσύνη. Μοιράζεται επίσης συμβουλές και στρατηγικές για να κατατάσσεται υψηλότερα στα SERP. Μην χάσετε τις γνώσεις του – πατήστε το κουμπί παρακολούθησης και επεκτείνετε τις γνώσεις σας για το SEO.

Κριστίνα Αζαρένκο

Κριστίνα Αζαρένκο είναι ειδικός στο τεχνικό SEO. Είτε πρόκειται για ένα τεχνικό έργο SEO είτε για την επόμενη συνέντευξη εργασίας σας, πρέπει να την κοιτάξετε. Έχει πολλά μαθήματα SEO και έχει μια συμβουλευτική εταιρεία μάρκετινγκ, Σιρόπι Μάρκετινγκ. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στο SEO, έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες του Fortune 500 να παίξουν το παιχνίδι SEO τους.

Ο λογαριασμός Twitter της Kristina είναι γεμάτος με χρήσιμο περιεχόμενο γύρω από το Τεχνικό SEO. Η ροή της στο Twitter είναι ένα χρυσωρυχείο για όποιον θέλει να διαπρέψει στο τεχνικό SEO.

Ορίτ Μούτζνικ

Ορίτ Μούτζνικ είναι Διευθυντής SEO στο Forbes. Δημοσιεύει σχετικά με την ενίσχυση του παιχνιδιού μάρκετινγκ περιεχομένου με τη βοήθεια του SEO. Με πάνω από μια δεκαετία πρακτικής εμπειρίας, η Orit Mutznik έχει βοηθήσει πολλές γνωστές μάρκες όπως η 888bingo, η eToro και η SilkFred.com με πρωτοβουλίες SEO.

  Τι συμβαίνει στα δεδομένα του Facebook, του Twitter και της Google όταν πεθάνεις;

Ως διακεκριμένη συγγραφέας, ομιλήτρια και εσωτερικά ειδικός SEO, η τεχνογνωσία της έχει κερδίσει μια θέση στο Search Engine Journal’sΚορυφαίοι 202 ειδικοί SEO που πρέπει να ακολουθήσετε‘. Εάν θέλετε να μάθετε από την εκτεταμένη εμπειρία της στο SEO, μεταβείτε στη ροή της στο Twitter.

Ο Αχμάντ

Ο Αχμάντ είναι επιχειρηματίας και ειδικός SEO με σημαντική εξειδίκευση στην ανάπτυξη ιστοσελίδων από την αρχή. Μιλώντας για μια από τις πιο απίστευτες νίκες του, μεγάλωσε έναν εξειδικευμένο ιστότοπο από $0 σε $10k το μήνα. Ο λογαριασμός του στο Twitter είναι αρκετά νέος. Ωστόσο, με την τεχνογνωσία του, κατάφερε να το αναπτύξει καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα 2 ετών.

Παρέχει μερικές εξαιρετικές πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με τη Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Αν θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας για το SEO και τους αναπτυσσόμενους ιστότοπους, θα θέλατε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του στο Twitter.

Σον Άντερσον

Με πάνω από δύο δεκαετίες υπό τη ζώνη του, Σον Άντερσον έχει καθιερωθεί ως αυθεντία στον τομέα του SEO. Το βιογραφικό του στο Twitter τα λέει όλα. Δημοσιεύω μόνο για SEO. Είναι ο επικεφαλής του SEO στο Hobo Web και ο συγγραφέας της λίστας ελέγχου Hobo Web. Αυτός ο περιεκτικός οδηγός αποστάζει τις πολυετείς γνώσεις του σε δραστικά βήματα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Για πληροφορίες σχετικά με τη βελτιστοποίηση μετατροπών, το SEO και τη δημιουργία συνδέσμων, μην αναζητήσετε καθοδήγηση από αυτόν.

Μαρί Χέινς

Dr.Marie Haynes είναι διάσημος ειδικός SEO και ιδιοκτήτης του Συμβουλευτική Marie Haynes. Έχει βαθιά γνώση του τρόπου λειτουργίας της Google και των αλγορίθμων της. Έχει βοηθήσει πολλές εταιρείες να επιλύσουν προβλήματα με την κατάταξή τους στο Google. Διάσημα περιοδικά του κλάδου όπως το Moz, το Search Engine Watch και το Search Engine Journal συχνά παρουσιάζουν πληροφορίες από τον Dr. Haynes.

Η ροή της στο Twitter είναι γεμάτη με πολύ συναρπαστικό και χρήσιμο περιεχόμενο για το SEO. Οι αναρτήσεις της είναι ένα μείγμα της βαθιάς κατανόησης και εμπειρίας της. Είναι η κατάλληλη εμπειρογνώμονα για όποιον θέλει να κατακτήσει το SEO.

Τιμ Σούλο

Τιμ Σούλο είναι ο ΚΟΑ και σύμβουλος αγοράς στο Ahrefs, γνωστός ηγέτης στα εργαλεία SEO. Με τη συνεισφορά του στην Ahrefs, έχει βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Ο λογαριασμός Tim Soulo στο Twitter είναι ένας εξαιρετικός πόρος για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη βάση γνώσεων τους σχετικά με το SEO, το μάρκετινγκ περιεχομένου και τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Είναι συνεπής με το πρόγραμμα των αναρτήσεών του και αλληλεπιδρά με το κοινό.

Γκαέλ Μπρετόν

Γκαέλ Μπρετόν συνιδρυτής Authority Hacker, μια εταιρεία που επικεντρώνεται στο να βοηθά ανθρώπους και επιχειρήσεις να δημιουργήσουν έγκυρους ιστότοπους. Είναι ένας geek SEO που του αρέσει να παίζει γύρω από το διαδικτυακό μάρκετινγκ. Εκτός από το SEO, η Gael έχει εξειδίκευση στο μάρκετινγκ περιεχομένου και στο μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ο χειρισμός του Gael στο Twitter αφορά το διαδικτυακό μάρκετινγκ, το SEO και τις τελευταίες ενημερώσεις. Επίσης έχει διδάξει 12000+ μαθητές. Η λαβή του στο Twitter δεν έχει πολύτιμες πληροφορίες για άτομα που θέλουν να μάθουν για την πείρα του.

Matt Diggity

Matt Diggity είναι ο ιδρυτής του Diggitymarketing, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ. Ο Matt είναι εξέχων ειδικός SEO. Είναι επίσης συνιδρυτής της Leadspring, μιας εταιρείας που βοηθά τους ανθρώπους στο μάρκετινγκ θυγατρικών, και της Authority Builders, μιας πλατφόρμας δημιουργίας συνδέσμων.

Με πολυετή εμπειρία και επιτυχημένα έργα στο SEO, ο Matt προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στο Twitter του. Πρέπει να ακολουθήσετε τον λογαριασμό του στο Twitter για να βελτιώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο ή να μάθετε γι ‘αυτό.

Λίλι Ρέι

Λίλι Ρέι είναι λάτρης του SEO με τεράστιες γνώσεις και εξειδίκευση σε αυτόν τον κλάδο. Είναι διευθύντρια SEO στην Path Interactive, μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ με έδρα τη Νέα Υόρκη. Έχει αφιερώσει πάνω από δέκα χρόνια στον τομέα του SEO και είναι αναγνωρισμένη για την ικανότητά της στο τεχνικό SEO και στον προγραμματισμό περιεχομένου.

  Πώς να ασφαλίσετε τον λογαριασμό Twitter από χάκερ (8 Συμβουλές) -2023

Με την τεράστια εμπειρία της και τη βαθιά κατανόηση της πολυπλοκότητας του SEO, η Lily προσφέρει πληροφορίες από πρακτική εργασία και σενάρια πραγματικού κόσμου. Μέσω των αναρτήσεών της στο Twitter, αναφέρεται σε μύθους του κλάδου, εκπαιδεύει τις βέλτιστες πρακτικές και παρέχει εξαιρετική καθοδήγηση για το SEO.

Τόνι Χιλ

Τόνι Χιλ είναι ένας σπασίκλας SEO που δημιουργεί εξειδικευμένες ιστοσελίδες από το 2005. Έχει βαθιά κατανόηση των βασικών ενημερώσεων του SEO. Έχει μερικούς τεράστιους ιστότοπους που σχετίζονται με την υγεία με σημαντικό όγκο επισκεψιμότητας. Ο Tony έφτασε σε αυτήν τη λίστα, χάρη στην ικανότητά του να δημιουργεί 8 εκατομμύρια προβολές σελίδων μηνιαίως αφού σημείωσε ενημέρωση της Google και χάσει τη μισή επισκεψιμότητα.

Ο Tony γνωρίζει πολύ καλά το SEO και το κανάλι του στο Twitter είναι μια σφραγίδα αυτής της παρατήρησης. Από τις αλλαγές αλγορίθμων στις πρακτικές λευκού καπέλου, ο Tony έχει τα δάχτυλά του στον παλμό του SEO.

Πάτρικ Στοξ

Πάτρικ Στοξ είναι σύμβουλος προϊόντων και τεχνικός σύμβουλος SEO στην Ahrefs, ένα κορυφαίο σύνολο εργαλείων SEO για το AZ που χρειάζεται να κατατάσσεται υψηλότερα στο Google. Τρέχει επίσης ένα τεχνικό SEO Slack σχετικά με την απόκτηση υψηλότερων οργανικών ταξινομήσεων. Χάρη στην εξαιρετική δουλειά του στον κλάδο του SEO, του έχουν επίσης αποδοθεί τίτλοι όπως «Mr. Τεχνικό SEO» και «Το τεχνικό SEO του τεχνικού SEO».

Αναρτά συνεχώς tweet για τεχνικές συμβουλές SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ στο Twitter. Πρέπει να τον ακολουθήσετε για τις πιο πρόσφατες συμβουλές και ενημερώσεις στον κόσμο του SEO.

Ραντ Φίσκιν

Ραντ Φίσκιν συνίδρυσε το Sparktoro, μια πλατφόρμα πληροφοριών κοινού, και τη Moz, μια εταιρεία λογισμικού για εργαλεία SEO. Είναι επίσης ο συγγραφέας του βιβλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, «Lost and Founder». Ο Rand ήταν πάντα ένας μεγάλος συνεισφέρων σε εκδηλώσεις μάρκετινγκ.

Η ακόλουθη του με περισσότερους από 450.000 ακολούθους είναι απόδειξη της τεχνογνωσίας και της ολοκληρωμένης γνώσης του στον κλάδο του SEO. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις βαθιές γνώσεις και τις γνώσεις του σχετικά με το SEO, εάν θέλετε να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη.

Άνταμ Κρουκς

Άνταμ Κρουκς είναι έμπειρος επαγγελματίας στον κλάδο του SEO και είναι γνωστός για τη βαθιά του εξοικείωση με τον κλάδο του SEO. Η τεράστια τεχνογνωσία του στον τομέα SEO τον έκανε να πάει από 0 σε 189.000 μηνιαίες επισκέψεις σε έναν ιστότοπο οργανικά.

Στον λογαριασμό του στο Twitter, θα τον βρίσκετε πάντα να μιλά για συμβουλές σχετικά με την απόκτηση περισσότερης οργανικής επισκεψιμότητας, τη δημιουργία περιεχομένου υψηλής αξίας για υψηλότερη κατάταξη και την υπεροχή του SEO χρησιμοποιώντας βέλτιστες δεοντολογικές πρακτικές.

Συστάσεις για θέματα/λίστες SEO προς παρακολούθηση στο Twitter

Θέλετε να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας και να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με το SEO; Ακολουθούν μερικές νέες επιλογές που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter για να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να επωφεληθείτε περισσότερο από τις προσπάθειές σας:

#1. Θέματα μάρκετινγκ SEO

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια οργανωμένη λίστα ειδικών SEO στο Twitter, πρέπει να το ελέγξετε Λίστα μάρκετινγκ SEO Twitter. Οι πιο έμπειροι και επαγγελματίες ειδικοί SEO σε αυτήν τη λίστα παρέχουν εξαιρετικές πληροφορίες.

#2. True SEO Influencers από τον Cyrus Shepard

Ο Cyrus Shephard, ένας από τους εμπειρογνώμονες SEO, έχει πολλούς ακόλουθους στο Twitter. Έχει δημιουργήσει αυτήν τη λίστα Twitter με το όνομα Πραγματικά SEO Influencers, το οποίο αποτελείται από κορυφαίους παράγοντες επιρροής SEO. Αυτή η λίστα είναι μια εξαιρετική πηγή για να φιλτράρετε τον θόρυβο στον λογαριασμό σας στο Twitter και να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη SEO.

#3. Λίστα SEO από τον AJ Ghergich

Ο AJ Ghergich είναι μια πολύ γνωστή προσωπικότητα στον κλάδο του SEO. Είναι ένας από τους ειδικούς SEO που ακολουθούν περισσότερο στο Twitter. Λίστα SEO από τον AJ Ghergich είναι μια εξαιρετική λίστα SEO για πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες και πολύτιμες πληροφορίες που σχετίζονται με το SEO.

συμπέρασμα

Το SEO είναι ένας διαρκώς εξελισσόμενος τομέας του οποίου η σημασία διευρύνεται με κάθε μέρα. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να κερδίζετε στο παιχνίδι SEO μας, είναι ζωτικής σημασίας να είστε στην πρώτη γραμμή των προοδευτικών τάσεων SEO.

Αυτοί οι επηρεαστές SEO αντιπροσωπεύουν μερικά από τα πιο έξυπνα μυαλά στον κλάδο του SEO. Τώρα που φτάσαμε στο τέλος αυτού του ιστολογίου, ελπίζουμε να έχετε βρει τα καλύτερα κανάλια για να ακολουθήσετε στο ταξίδι σας προς την εκμάθηση και τη διαμόρφωση των δεξιοτήτων σας SEO. Ακολουθώντας τα, μπορείτε να προσθέσετε στις δεξιότητές σας, τις γνώσεις και τις ενημερώσεις σας απευθείας από την πρώτη γραμμή του SEO.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα ιστολόγια SEO και κανάλια YouTube για να κατακτήσετε την αναζήτηση Google.