21 Καινοτόμες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις για να ξεκινήσετε

Αναρωτηθήκατε ποτέ για μεγάλες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις; Μπορείτε να κρατήσετε αυτή τη σκέψη ακριβώς εκεί γιατί θα λάβετε μερικές εξαιρετικές απαντήσεις εδώ.

Η έναρξη μιας επιχείρησης αντιμετωπίζεται πάντα με δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Κάποιοι το θεωρούν επικίνδυνο, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι είναι η καλύτερη απόφαση.

Λοιπόν, που ανήκεις;

Αρκετοί άνθρωποι κάνουν ένα άλμα πίστης και ξεκινούν μια επιχείρηση. Από την άλλη, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν ποτέ να προχωρήσουν από μια δουλειά. Τώρα, είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια σας αν θέλετε να φτιάξετε κάτι δικό σας ή απλώς να ζήσετε το όνειρο κάποιου άλλου.

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις τόσο για τις θέσεις εργασίας όσο και για τις επιχειρήσεις. Αν συνεχίζεις με μια δουλειά που σου αρέσει, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό. Αλλά, αν έχετε κολλήσει σε μια δουλειά μόνο για χάρη της επιβίωσης ή για να κερδίσετε χρήματα, τότε πρέπει πραγματικά να αλλάξετε γιατί σύντομα θα απογοητευτείτε.

Όσον αφορά την καριέρα σας, πρέπει να σκεφτείτε μακροπρόθεσμα. Είτε επιλέξετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση είτε να συνεχίσετε με μια δουλειά, θα πρέπει να επιμείνετε μόνο σε κάτι που σας αρέσει να κάνετε.

Οι επιχειρήσεις είναι πιο ριψοκίνδυνες, αλλά και πάλι, οι άνθρωποι μπορούν να φτάσουν σε μεγάλα ύψη όταν ξεκινούν. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που μπορείτε να κερδίσετε. Έχει να κάνει περισσότερο με την ευελιξία και την ελευθερία.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Ας δούμε μερικά από αυτά για να σας διευκολύνουμε να αποφασίσετε.

Λόγοι για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να είστε ξεκάθαροι ότι δεν είναι ένα κρεβάτι με τριαντάφυλλα από την αρχή. Πρέπει να είστε έτοιμοι για πολλά ολονύχτια που θα αξίζουν τον κόπο στη γραμμή. Υπάρχει πολλή ανασφάλεια και κίνδυνοι για την έναρξη μιας επιχείρησης, αλλά θα εκπλαγείτε από τους λόγους που πρέπει να το κάνετε.

Πριν σκεφτείτε κάποιες μικρές επιχειρηματικές ιδέες, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους λόγους για τους οποίους πρέπει να το κάνετε.

Το πιο σημαντικό – Χωρίς όριο στα χρήματα

Όταν είσαι σε μια δουλειά, πληρώνεσαι κάθε μήνα ή ακόμα και σε εβδομαδιαία βάση σε ορισμένα μέρη. Υπάρχει ένα ανώτατο όριο στον μισθό σας και χρειάζεται πολύς χρόνος για να περάσετε αυτό το ανώτατο όριο. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, δεν υπάρχει όριο στα χρήματα. Μπορείτε να κερδίσετε όσα βάζετε στη δουλειά.

Πρέπει να είστε έτοιμοι για μερικούς μήνες στην αρχική φάση, όπου θα έχετε εξαιρετικά χαμηλά έσοδα. Μόλις κλιμακώσετε τα πάντα, θα δείτε τα έσοδα της επιχείρησής σας να ανθούν. Όμως, πρέπει να περιμένετε μέχρι να φτάσετε εκεί. Εάν βάλετε περισσότερη δουλειά στην επιχείρησή σας, τότε μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Έτσι, όλα εξαρτώνται από το πόσα θέλετε να βγάλετε και όχι από το πόσα είναι έτοιμη να σας δώσει η εταιρεία.

Είσαι το αφεντικό του εαυτού σου.

Σε όλους αρέσει να ζουν μια ζωή όπου δεν υπάρχει κανείς να σου πει τι πρέπει να κάνεις. Καλείτε όλα τα πλάνα στην επιχείρησή σας, και δεν υπάρχει κανείς να σας πει τι να κάνετε. Εάν έχετε μια νέα ιδέα, τότε δεν χρειάζεται να περιμένετε την έγκριση από κάποιον επειδή είστε το αφεντικό του εαυτού σας. Μπορείτε να περιμένετε πλήρη ελευθερία σε μια επιχείρηση όπου μπορείτε να προσλάβετε άτομα για να εκπληρώσετε τους στόχους σας και να κάνετε στρατηγικές που θα ήταν επωφελείς.

Ακολουθήστε το πάθος σας

Όταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, σίγουρα θα κάνετε κάτι που σας αρέσει να κάνετε. Οι άνθρωποι είναι συχνά κολλημένοι με δουλειές που κάνουν απλώς για χάρη της επιβίωσης. Λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει με τις επιχειρήσεις. Πολλοί επιχειρηματίες ξεκινούν μια επιχείρηση για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους και να τα εκπληρώσουν. Αρκετοί άνθρωποι ξεκινούν επιχειρήσεις για να έχουν κάτι για το οποίο μπορούν να περάσουν στα παιδιά τους ως κληρονομιά και να είναι περήφανοι.

Πλήρης οικονομική ανεξαρτησία

Αρκετοί άνθρωποι ξεκινούν με μια επιχείρηση για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι. Εάν είστε έτοιμοι να καταβάλετε προσπάθεια και δουλειά, δεν υπάρχουν όρια για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να το πάτε σε οποιοδήποτε επίπεδο μπορείτε να σκεφτείτε. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά οφέλη όσον αφορά την οικονομική ανεξαρτησία με τις επιχειρήσεις έναντι των θέσεων εργασίας.

  Μην γίνετε θύμα – Βρείτε κρυφή κάμερα σε ξενοδοχεία, τουαλέτες κ.λπ

Πρώτον, οι δυνατότητες ανάπτυξής σας και οι δυνατότητες εισοδήματός σας θα αυξηθούν όπως και η εταιρεία σας και δεν χρειάζεται πλέον να βασίζεστε σε σταθερό μισθό. Όταν βλέπετε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται, μπορείτε ακόμη και να σκεφτείτε να την πουλήσετε στην αγορά ή να την παραδώσετε στους κληρονόμους σας.

Ελεγχόμενος τρόπος ζωής

Εάν ζείτε σε έναν εταιρικό κόσμο, θα έχετε παρατηρήσει μια ζωή ελεγχόμενη και προγραμματισμένη με βάση τη δουλειά σας. Αν ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, μπορείτε να ελέγξετε πλήρως τον τρόπο ζωής σας και το πρόγραμμά σας. Η ζωή σας θα γίνει εξαιρετικά ευέλικτη στη συνέχεια γιατί θα είχατε θέσει τα θεμέλια της επιχείρησής σας.

Το καλύτερο πράγμα για την έναρξη μιας επιχείρησης είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας τα χρονοδιαγράμματα και τις ρουτίνες σας. Μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση κάποια άλλη στιγμή, εάν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας. Θα συνεχίσετε να κάνετε όλη τη δουλειά, αλλά το μόνο πράγμα είναι ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως κάποιος σας προσέχει πάνω από τους ώμους σας.

Είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι ένα ευέλικτο πρόγραμμα δεν πρόκειται να ξεκινήσει αμέσως μόλις ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Ο χρόνος θα είναι δύσκολος στην αρχή, με πολλές άγρυπνες νύχτες. Αλλά, αν συνεχίσετε, θα μπορείτε να βιώσετε την ευελιξία που αναζητούσατε.

Η δημιουργικότητα στο αποκορύφωμά της

Όταν δημιουργείτε τη δική σας επιχείρηση, δεν χρειάζεται να περιμένετε για εγκρίσεις. Αν βρείτε κάτι που μπορεί να προσθέσει αξία στην επιχείρησή σας, μπορείτε να αφήσετε τις δημιουργικές σας σκέψεις να ρέουν. Έχει να κάνει με το τι θέλετε να είναι η επιχείρησή σας και πώς πρέπει να είναι όλα.

Ακόμα κι αν αποφασίσετε να παραμείνετε mainstream με τις ιδέες σας, μπορείτε να βρείτε εξωγενείς λύσεις στη γραμμή. Υπάρχει πάντα χώρος για τη δημιουργικότητα και τις βελτιώσεις σας όταν προχωράτε με την επιχείρησή σας.

Όταν διαβάζετε αυτούς τους λόγους, θα ενθουσιαστείτε πολύ για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Τώρα, μπορεί απλώς να αναρωτιέστε για μικρές επιχειρηματικές ιδέες με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε, σωστά;

Πριν από αυτό, ας καταλάβουμε εν συντομία πώς οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να είναι το σωστό.

Γιατί η επιλογή των Μικρών Επιχειρήσεων είναι η καλύτερη απόφαση;

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, μπορείτε να πάτε είτε με μικρές είτε μεγάλες εταιρείες. Εάν μόλις ξεκινάτε, είναι καλύτερη ιδέα να ξεκινήσετε με μια μικρή επιχείρηση. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά έξοδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλιμακώσετε την επιχείρησή σας στη γραμμή.

Οι μικρές επιχειρήσεις δεν χρειάζεται να επικεντρωθούν περισσότερο στις υποδομές, επειδή πολλές μικρές επιχειρηματικές ιδέες μπορούν να λειτουργήσουν ακόμη και από σπίτια. Αν αγοράσετε μια υποδομή ή ακόμα και νοικιάσετε, θα δείτε τα έξοδά σας να αυξάνονται πολύ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο όταν μόλις ξεκινάς μια επιχείρηση από την αρχή.

Επιπλέον, οι μικρές επιχειρήσεις απαιτούν πολύ λιγότερες ή καθόλου επενδύσεις στην αρχή. Εξαρτάται από την επιχειρηματική ιδέα, αλλά και πάλι, μπορείτε να περιμένετε ότι η επένδυση θα είναι προσιτή.

Έτσι, μπορείτε να ξεπεράσετε αυτά τα εμπόδια ξεκινώντας μια μικρή επιχείρηση.

Τώρα, ας περάσουμε σε μερικές όμορφες ιδέες για μικρές επιχειρήσεις με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε και επίσης να αυξήσετε την κλίμακα.

Η ναυτιλία πτώσης

Η πώληση προϊόντων στο διαδίκτυο συχνά αφορά την αγορά και την αποθήκευση των προϊόντων. Λοιπόν, αυτό δεν συμβαίνει όταν πρόκειται για dropshipping. Αυτό είναι ένα επιχειρηματικό μοντέλο ηλεκτρονικού εμπορίου όπου δεν χρειάζεται να διαχειρίζεστε φυσικά κανένα προϊόν. Δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να συνεργαστείτε με τους προμηθευτές που θα παραδώσουν τα προϊόντα στους πελάτες σας. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια επιχείρηση dropshipping χωρίς κόπο.

Αποκτήστε το κατάστημα dropship σας σήμερα μέσω του AliDropsihp.

Αγορά ιστοσελίδων

Καθώς αγοράζετε μετοχές και περιμένετε να αυξηθεί η αξία τους, μπορείτε να κάνετε το ίδιο με τους ιστότοπους σε αυτήν την εποχή του Διαδικτύου. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να πληρώσουν μεγάλα ποσά για ονόματα τομέα της επιλογής τους. Εάν καταφέρετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο και να έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα σε αυτόν, θα βρείτε πολλούς πιθανούς αγοραστές που θα είναι έτοιμοι να σας πληρώσουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.

Online Coaching

Εάν διαθέτετε κάποια δεξιότητα ή έχετε εις βάθος γνώση για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να ξεκινήσετε το online coaching. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός σε κανέναν τομέα για να γίνεις προπονητής. Χρειάζεστε μόνο μια καλή ποσότητα γνώσεων και υπάρχουν πολλές διαδικτυακές ευκαιρίες για να δοκιμάσετε. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις για διαδικτυακούς προπονητές σε αυτόν τον κόσμο του Διαδικτύου σε διαφορετικούς τομείς.

Γραφιστική

Ας υποθέσουμε ότι είστε καλοί στο σχεδιασμό και σας φαίνεται διασκεδαστικό να εργάζεστε με διαφορετικά εργαλεία όπως το Photoshop, το Canva και άλλα. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εργαστείτε ως ανεξάρτητος γραφίστας ή ακόμα και να το κάνετε mainstream. Κάθε εταιρεία αναζητά γραφίστες για να διατηρήσει μια εξαιρετική παρουσία στο διαδίκτυο, όπου μπορείτε να απεικονίσετε τις δεξιότητές σας.

  Τι είναι το Google Pay και τι μπορείτε να κάνετε με αυτό;

Υπηρεσίες Συγγραφής

Εάν είστε καλοί με το γράψιμο, τότε υπάρχουν πολλές πλευρικές φασαρίες και μικρές επιχειρηματικές ιδέες με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε ως ανεξάρτητος συγγραφέας περιεχομένου ή διαχειριστής περιεχομένου για να χειριστείτε τις απαιτήσεις περιεχομένου για διαφορετικές επωνυμίες και επιχειρήσεις.

Καθώς τα πάντα κινούνται προς την ψηφιακή πλευρά, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν την επιχειρηματική ιδέα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να γράψετε βιβλία, άρθρα, περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα. Αργότερα, μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε την πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου σας.

Υπηρεσίες μετάφρασης

Σήμερα, οι επωνυμίες προσπαθούν να κινηθούν παγκοσμίως, όπου πρέπει να απεικονιστούν σε διαφορετικές γλώσσες. Εάν αισθάνεστε άνετα με περισσότερες από μία γλώσσες, τότε μπορείτε να αρχίσετε να παρέχετε μεταφραστικές υπηρεσίες. Εάν είστε καλοί με τις μεταφράσεις σε πολλές γλώσσες, μπορείτε να ξεκινήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας ή να δημιουργήσετε μια μικρή εταιρεία μεταφραστικών υπηρεσιών για να ενημερώσετε τους ανθρώπους ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε στη δουλειά. Μπορείτε να ελέγξετε το Fiverr και το Upwork γιατί εκεί θα βρείτε πολλές ευκαιρίες.

Εικονικός Βοηθός

Αυτή είναι η καλύτερη ιδέα για μικρές επιχειρήσεις, επειδή όλοι, από μεγάλες επιχειρήσεις έως ατομικούς επιχειρηματίες, χρειάζονται κάποια βοήθεια για να διαχειριστούν τις καθημερινές τους εργασίες για την επιχείρηση. Εάν διαθέτετε καλές δεξιότητες επικοινωνίας και οργάνωσης, είστε ιδανικός για την παροχή υπηρεσιών εικονικού βοηθού. Η δουλειά σας είναι να φροντίζετε τις καθημερινές εργασίες, όπως ο προγραμματισμός κλήσεων και συσκέψεων, η απάντηση σε email και η εκτέλεση άλλων διοικητικών καθηκόντων. Οι επιχειρήσεις συχνά αναζητούν αποτελεσματικούς εικονικούς βοηθούς για να χειριστούν την εργασία τους.

Career Coaching

Στις μέρες μας, οι μαθητές συχνά μπερδεύονται σχετικά με την καριέρα τους. Το βρίσκουν αρκετά δύσκολο να αποφασίσουν μια επαγγελματική πορεία. Εάν είστε ξεκάθαροι με τις τρέχουσες τάσεις και γνωρίζετε τα προσοδοφόρα μονοπάτια σταδιοδρομίας, μπορείτε να ξεκινήσετε μια μικρή επιχείρηση επαγγελματικής κατάρτισης. Μπορείτε να βρείτε πολλούς πελάτες μέσω παραπομπών ή πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλων πλατφορμών όπως το Coach. μου. Το καλύτερο εδώ είναι ότι χρειάζεται να αφιερώσετε μόνο λίγες ώρες από την ημέρα σας και μπορείτε να συνεχίσετε με αυτό ως δευτερεύουσα φασαρία.

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Το Digital Marketing είναι ένας αρκετά ευρύς όρος όπου μπορείτε να εργαστείτε με πολλά πράγματα. Εάν είστε καλοί με το μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τη δημιουργία περιεχομένου, το SEO και πολλές άλλες υπηρεσίες που αφορούν τον διαδικτυακό κόσμο, τότε μπορείτε να πάτε ως Digital Marketer. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξασκήσετε τις δεξιότητες και να χτίσετε πάνω σε αυτές για να δείτε τον εαυτό σας να το μετατρέπει σε μια παράπλευρη φασαρία ή ακόμα και σε ένα mainstream πράγμα στη γραμμή.

Εάν ασχολείστε με το ψηφιακό μάρκετινγκ, μπορείτε να περιμένετε πολλές ευκαιρίες από εταιρείες και έργα ανεξάρτητων επαγγελματιών για να εργαστείτε. Επομένως, είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις.

Εκτίμηση Ακίνητης Περιουσίας

Η αποτίμηση ακινήτων είναι μια εξαιρετική δουλειά όπου μπορείτε να αποφασίσετε τον τόπο από τον οποίο θέλετε να εργαστείτε και επίσης πόσο θέλετε να εργαστείτε. Τα κέρδη σας θα εξαρτηθούν πολύ από την τοποθεσία που θα επιλέξετε. Δεν υπάρχει απαίτηση πτυχίου, αλλά πρέπει να είστε αρκετά καλοί με την κατανόηση της αγοράς. Ωστόσο, θα πρέπει να δείτε εάν η πολιτεία στην οποία εργάζεστε απαιτεί ορισμένες πιστοποιήσεις. Η καλή κατανόηση της αγοράς ακινήτων μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς.

Διαδικτυακός μεταπωλητής

Αυτή είναι μια άλλη αγαπημένη ιδέα για μικρές επιχειρήσεις για αρχάριους. Οι άνθρωποι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν είδη από καταστήματα χονδρικής και να ανοίξουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω διαφορετικών πλατφορμών όπως το Shopify για να πουλήσουν πράγματα στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή μεταπώληση κερδίζει έλξη επειδή οι άνθρωποι μπορούν να κερδίσουν αρκετά καλά κέρδη, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει πραγματικά εύκολη τη δημιουργία μιας αγοράς για τα προϊόντα.

Προσωπικό γυμναστή

Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο και ενδιαφέρεστε για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενδιαφέρον σας ως επιχειρηματική ιδέα. Μπορείτε να ξεκινήσετε ως online personal trainer και να παρέχετε συνεδρίες εκπαίδευσης υγείας μέσω του διαδικτυακού μέσου. Εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτές τις συνεδρίες με την άνεσή σας και το πρόγραμμά σας. Εάν παρέχετε ποιοτική προπόνηση, οι άνθρωποι σίγουρα θα προτιμούσαν να εκπαιδεύονται από εσάς παρά να πηγαίνουν απλώς σε ένα γυμναστήριο.

Blogging

Το blogging είναι μια εξαιρετική ιδέα για μικρές επιχειρήσεις όπου πρέπει να κάνετε πολύ μικρή επένδυση. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι όπου πρέπει να περιμένετε να εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Αλλά, εάν ασχολείστε τακτικά με το blogging, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετικά αποτελέσματα στη συνέχεια. Έχει να κάνει με την οικοδόμηση μιας ψηφιακής παρουσίας και επίσης την οικοδόμηση μιας προσωπικής επωνυμίας με τη βοήθεια ενός ιστολογίου. Μπορείτε να λάβετε έσοδα μέσω προβολών, διαφημίσεων, ακόμη και χορηγιών, εάν το ιστολόγιό σας φτάσει σε καλά ύψη.

  8 Καλύτερες Πλατφόρμα Φιλοξενίας Διακομιστών Μηχανικών Διαστήματος για Όλους

Στοκ Φωτογραφία

Αν ασχολείστε με τη φωτογραφία και έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε υπέροχες λήψεις, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση πώλησης στοκ φωτογραφιών. Μπορείτε να βρείτε δύο μικρές επιχειρηματικές ιδέες εδώ. Πρώτον, μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες φωτογραφίας για διάφορες εκδηλώσεις και περιστάσεις. Αργότερα, μπορείτε να πουλήσετε αυτές τις ειλικρινείς φωτογραφίες σε διάφορες πλατφόρμες όπως η Adobe Stock, το Shutterstock και άλλες. Κάθε φορά που οποιοδήποτε άτομο πραγματοποιεί λήψη των εικόνων σας από αυτές τις πλατφόρμες, θα λαμβάνετε δικαιώματα σε αντάλλαγμα.

Συμβουλευτική μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Εάν έχετε καταφέρει να αναπτυχθείτε σε οποιεσδήποτε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το LinkedIn, το Instagram, το Facebook και άλλες, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση παροχής συμβουλών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πελάτες θα σας πληρώσουν για να δημιουργήσετε περιεχόμενο, να φέρετε δέσμευση και δυνητικούς πελάτες και να αυξήσετε την αξία της επωνυμίας τους. Αυτό είναι το τέλειο πράγμα για αρχάριους γιατί δεν υπάρχει καμία συμμετοχή επένδυσης εδώ. Κάποιος μπορεί να γίνει άμεσα σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης με κάποια κοινωνική απόδειξη της ανάπτυξής του και του smartphone του.

Παραγωγή βίντεο

Οι άνθρωποι έλκονται όλο και περισσότερο από το περιεχόμενο βίντεο, γι’ αυτό οι επιχειρήσεις προτιμούν περισσότερο περιεχόμενο βίντεο στους ιστότοπους και τα κανάλια τους. Εάν είστε καλοί με την παραγωγή και την επεξεργασία βίντεο, τότε έχετε μια εξαιρετική επιχειρηματική ιδέα, για αρχή. Χρειάζεται μόνο να ξοδέψετε αρχικά για να αποκτήσετε μικρόφωνα, φωτιστικά και κάμερες καλής ποιότητας για να ξεκινήσετε την επιχείρησή σας. Αργότερα, μπορείτε να επεκτείνετε τα πάντα και να παρέχετε στις εταιρείες βίντεο για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον τύπο περιεχομένου που μπορείτε να παρέχετε, αλλά είναι καλύτερη ιδέα να ειδικευτείτε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη θέση. Αυτό θα σας διευκολύνει να ξεχωρίζετε στην επιχείρηση όταν προχωράτε.

Σχεδιασμός παρουσίασης

Υπάρχει μια ολόκληρη επιχειρηματική ιδέα όπου οι εταιρείες αναζητούν άτομα για να δημιουργήσουν επιχειρηματικές παρουσιάσεις για αυτές. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο Microsoft Office και να δημιουργήσουν παρουσιάσεις, ενώ μερικοί δεν έχουν καν τον χρόνο να το πραγματοποιήσουν. Εδώ μπορείτε να παρέχετε τις υπηρεσίες σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εξοικειωθείτε με διάφορες μορφές και είδη παρουσιάσεων. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια επαγγελματικών προτύπων PowerPoint.

Affiliate Sales and Marketing

Εάν διαθέτετε μέσα περιεχομένου όπως το YouTube και πλατφόρμες ιστολογίου, μπορείτε να μετατρέψετε τις προβολές σας σε ροή εσόδων. Όταν έχετε αρκετή επισκεψιμότητα, μπορείτε να μετατρέψετε αυτήν την επισκεψιμότητα σε πωλήσεις. Πρέπει μόνο να εγγραφείτε σε διαφορετικές πλατφόρμες συνεργατών και να μοιραστείτε διάφορα προϊόντα στα μέσα περιεχομένου σας. Με κάθε πώληση, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα παθητικό εισόδημα από αυτήν την πηγή.

Διαδικτυακά Μαθήματα

Αν είσαι καλός σε οτιδήποτε, υπάρχει πάντα η ευκαιρία να το διδάξεις στους ανθρώπους. Καθώς τα πάντα γίνονται online, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε ένα μάθημα και να το πουλήσετε στο διαδίκτυο. Εάν προσφέρετε αξία, οι άνθρωποι θα χαρούν να σας πληρώσουν για τη δουλειά σας. Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται περισσότερο να μαθαίνουν τα πάντα στο διαδίκτυο μέσω των μαθημάτων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επισκέπτονται τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Εικονικό Στούντιο Χορού

Στους ανθρώπους αρέσει να μαθαίνουν χορό στο διαδίκτυο από σεμινάρια καθώς και διαδικτυακά μαθήματα. Εάν είστε εκπαιδευμένος χορευτής και μπορείτε να το διδάξετε σε άλλους, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας εικονικό στούντιο χορού. Θα δείτε ότι το τοπικό κοινό, ακόμη και άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου, θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο εικονικό στούντιο χορού σας καθώς κερδίζει φήμη. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό σε μια μέρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας βοηθήσουν να πάρετε μια ώθηση.

Email Marketing

Ακόμη και σήμερα, το email marketing θεωρείται ο καλύτερος τρόπος μάρκετινγκ λόγω των υψηλών ανοιχτών ποσοστών και της προβολής του. Καταφέρατε να σπάσετε τον αλγόριθμο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε οι χρήστες να τον ανοίγουν περισσότερο; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας και να δημιουργήσετε τέλεια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις επιχειρήσεις για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να τις βοηθήσετε στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Με την επιχείρησή σας στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε εύκολα να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να κλιμακωθούν.

Επιπλέον, εάν καταφέρετε να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβετε πολλούς πελάτες. Επομένως, χρειάζεται μόνο να είστε καλοί στο να γράφετε email εδώ. Αυτή είναι μια εύκολα επεκτάσιμη επιχειρηματική ιδέα.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές ιδέες στην αγορά. Χρειάζεται μόνο να αποφασίσετε πού θέλετε να επεκταθείτε και να ξεκινήσετε με αυτό. Εάν εξακολουθείτε να περιμένετε για μια τέλεια ιδέα, τότε αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ξεκινήστε με οποιαδήποτε επιχείρηση θεωρείτε συναρπαστική, ανατρέχοντας στις παραπάνω 21 ιδέες για μικρές επιχειρήσεις.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν Εργαλεία για τη δημιουργία θεμάτων ιστολογίου.