20+ στατιστικά LinkedIn που αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο για εργαζόμενους επαγγελματίες

Συνήθως, θεωρούμε ότι το LinkedIn είναι η πλατφόρμα όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν για να βρουν δουλειά και να προσλάβουν τα κατάλληλα ταλέντα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό. Έχω στρογγυλοποιήσει τα κορυφαία 20+ στατιστικά στοιχεία του LinkedIn που δείχνουν ότι είναι η τέλεια πλατφόρμα για επαγγελματίες του μάρκετινγκ B2B, συνιδρυτές, επιχειρηματίες, υπεύθυνους προσλήψεων, καθώς και επαγγελματίες που εργάζονται.

Αφήστε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία του LinkedIn να δείξουν γιατί το LinkedIn είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά δίκτυα στα οποία βασίζονται οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ B2B και οι υπεύθυνοι λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων:

Στις 5 Μαΐου 2003, το LinkedIn ξεκίνησε ως το πρώτο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο. Γρήγορα στο 2023, και είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης, με παρουσία σε 200 χώρες.

Πίνακας περιεχομένων

Το LinkedIn έχει 950 εκατομμύρια+ χρήστες παγκοσμίως

Πηγή: Στατιστικά LinkedIn

Το LinkedIn είναι μια επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης. Με 950+ εκατομμύρια χρήστες σε 200 χώρες, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους δικτύωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και 20 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία.

206+ εκατομμύρια χρήστες βρίσκονται στις ΗΠΑ, 36+ εκατομμύρια χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Γαλλία έχει 27 εκατομμύρια χρήστες, η Ιταλία έχει άλλα 18 εκατομμύρια, η Αυστραλία έχει 14 εκατομμύρια, οι Φιλιππίνες έχει 12 εκατομμύρια χρήστες και η Νότια Αφρική έχει 11 εκατομμύρια χρήστες.

Ακόμη και η Ινδονησία έχει 24 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn και το Μεξικό βρίσκεται πολύ πίσω με 21 εκατομμύρια περισσότερους χρήστες. Η Βραζιλία έχει 67 εκατομμύρια, η Σιγκαπούρη έχει 3 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn και όλες οι άλλες χώρες έχουν βάση χρηστών 2 – 8 εκατομμύρια χρήστες.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον υψηλότερο αριθμό χρηστών LinkedIn

Υπάρχουν 200 εκατομμυρια Χρήστες του LinkedIn μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, γεγονός που καθιστά τη χώρα την κορυφαία αγορά της πλατφόρμας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός εταιρειών είναι εισηγμένες στο LinkedIn.

Επιπλέον, το 75% ή περισσότεροι υπεύθυνοι προσλήψεων αναζητούν να καλύψουν τις σωστές θέσεις μέσω του LinkedIn. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα έχει 200 ​​εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ και μεγάλο αριθμό ενεργών χρηστών που υποβάλλουν αίτηση για θέσεις εργασίας.

Η Ινδία κατέχει τη δεύτερη θέση όσον αφορά την προσέγγιση κοινού, με 99 εκατομμύρια χρήστες LinkedIn από τον Απρίλιο του 2023. Η δημοτικότητα του LinkedIn στην Ινδία έχει αυξηθεί από την εξαγορά της Microsoft.

Στην πραγματικότητα, το LinkedIn έχει επίσης λανσάρει πολλά χρήσιμα εργαλεία καριέρας για να προσελκύσει υπαλλήλους προσλήψεων και υποψηφίων στην πλατφόρμα. Προσέφερε δωρεάν δοκιμές Premium για έως και 3 μήνες για να προσελκύσει νέους χρήστες και να τους διατηρήσει ενεργούς. Η Κίνα καταλαμβάνει την τρίτη θέση στα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn.

Το 43% των χρηστών του LinkedIn είναι γυναίκες

Το LinkedIn είναι η δεύτερη κορυφαία πλατφόρμα δικτύωσης B2B και από τον Ιανουάριο του 2023, η Statista σημείωσε ότι Το 43% των χρηστών του LinkedIn είναι γυναίκες. Άνδρες και γυναίκες χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ως δημιουργός του Born on Instagram, έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες είναι πιο δημοφιλείς χρήστες ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, το Facebook, το Pinterest ή το Snapchat.

Ενώ αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικών μέσων συνεχίζουν να προσελκύουν περισσότερες γυναίκες, το LinkedIn, με το 57% των ανδρών χρηστών του, φαίνεται να είναι μία από τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που προσελκύουν περισσότερους άνδρες, όπως το YouTube ή το Twitter (τώρα X).

  Πρέπει να αγοράσετε το Apple Watch 4;

Το LinkedIn σημείωσε την υψηλότερη αύξηση εσόδων του το 2022

Πηγή: Statista

Το LinkedIn δημιουργήθηκε το 2003 και άρχισε να εξετάζει σοβαρά τη δημιουργία εσόδων μόλις το 2005. Όταν υπέβαλε αίτηση για IPO το 2011, δημιουργούσε 500 εκατομμύρια δολάρια στα έσοδα. Αργότερα εξαγοράστηκε από τη Microsoft το 2016. Έκτοτε, προσπάθησε να είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας. Με την απόκτηση του Lynda.com, επεκτάθηκε στον τομέα της εκπαίδευσης με το LinkedIn Learning.

Επιστρέφοντας σε ορισμένα σημαντικά στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, έχει δημιουργήσει έσοδα ύψους 14,5 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, σημειώνοντας αύξηση 26,2%. Αυτή είναι η υψηλότερη ποσοστιαία αύξηση που έχει δει το LinkedIn από την ίδρυσή του το 2003.

49,16 εκατομμύρια χρήστες έχουν LinkedIn Premium

Ως χρήστης του LinkedIn Premium, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το LinkedIn Premium είναι καλύτερο από το κανονικό LinkedIn. Με μια premium συνδρομή, μπορείτε να δείτε ποιος έχει δει το προφίλ σας και μπορείτε να στείλετε μηνύματα (inMail) σε χρήστες που δεν είναι ακόμα οι σύνδεσή σας.

Το LinkedIn Career, το LinkedIn Business, το LinkedIn Sales Navigator Core και το LinkedIn Recruiter είναι οι διαφορετικοί τύποι υπηρεσιών premium που υπάρχουν.

49,16 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποίησε το LinkedIn Premium το 2021 για να βρει καλύτερες θέσεις εργασίας, να δημιουργήσει περισσότερους δυνητικούς πελάτες και να προσλάβει τα κατάλληλα ταλέντα. Αυτός ο αριθμός είναι βέβαιο ότι έχει αυξηθεί μέχρι τώρα.

Το 60% των χρηστών του LinkedIn είναι είτε Millennials είτε Gen Z

Πηγή: Statista

Η Statista εξέτασε την κατανομή των χρηστών του LinkedIn ανά ηλικιακή ομάδα και βρήκε 60% των χρηστών να είναι μεταξύ των ηλικιακών ομάδων 25-34 ετών. Προχώρησα και κατηγοριοποίησα τις ηλικιακές ομάδες ως δημογραφικές κοόρτες δημοφιλείς σε εμάς ως Gen Y ή Gen Z.

ο Η απογραφή των ΗΠΑ ορίζει τον Gen Z ως «η νεότερη γενιά με ενήλικα μέλη (γεννημένοι 1997 έως 2013)». Όσο για τους millennials, ή Gen Y, ορίζονται ως «οποιοσδήποτε γεννήθηκε μεταξύ 1981 και 1996» από Pew Research Center. Όντας ο ίδιος Gen Y, βλέπω πώς το LinkedIn συνεχίζει να είναι στα χέρια μας.

Επιπλέον, οι χρήστες μεταξύ 18-24 αποτελούσαν το 22%, ενώ οι χρήστες άνω των 55 αποτελούσαν μόνο το 3% του κοινού.

Το LinkedIn λαμβάνει 16% επισκεψιμότητα στον Ιστό από τους 2 κορυφαίους παραπομπούς του

Πηγή: Statista

16% της συνολικής επισκεψιμότητας ιστού του LinkedIn είναι η επισκεψιμότητα μέσω παραπομπής ιστού, η οποία εισάγεται από τους 2 κορυφαίους παραπομπές επισκεψιμότητας ιστού: click.appcast.io και statics.teams.cdn.office.net. Τι είναι όμως η επισκεψιμότητα μέσω παραπομπής ιστού;

Βοήθεια Google Analytics ορίζει την επισκεψιμότητα παραπομπής ιστού ως επισκεψιμότητα που προσγειώνεται στον ιστότοπό σας «μέσω άλλης πηγής, όπως μέσω συνδέσμου σε άλλο τομέα». Έτσι, για να επιστρέψουμε στα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, ακολουθεί η διάσπαση μεταξύ των δύο κορυφαίων πηγών του LinkedIn για επισκεψιμότητα παραπομπής ιστού:

  • Το click.appcast.io λαμβάνει το LinkedIn το 9% της επισκεψιμότητάς του στον ιστό
  • Το statics.teams.cdn.office.net φέρνει άλλο 6%

4/5 Επιχειρηματικά μέλη του LinkedIn οδηγούν τις αποφάσεις

Το LinkedIn φιλοξενεί 65+ εκατομμύρια υπεύθυνοι λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων. Όχι μόνο αυτό, 63+ εκατομμύρια εταιρείες έχουν καταχωρίσεις επαγγελματικών σελίδων στο LinkedIn. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε τους επόμενους πελάτες σας ή να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη. Μπορείτε πάντα να είστε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας γνωρίζοντας πώς θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στον κλάδο σας.

Στην πραγματικότητα, αυτό κάνει το LinkedIn ένα εξαιρετικό μέρος και για επαγγελματίες του μάρκετινγκ. Είτε αναζητάτε μετατροπές, αφοσίωση ή αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, το LinkedIn εξακολουθεί να είναι το πιο αποτελεσματικό κανάλι.

Επιπλέον, το LinkedIn βαθμολογήθηκε ως η #1 πλατφόρμα για τη δημιουργία δυνητικών πελατών B2B. Μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν την επωνυμία σας, να επωφεληθείτε από τις τάσεις των κοινωνικών πωλήσεων και να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Περισσότεροι από 950 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn, 63 εκατομμύρια καταχωρίσεις εταιρειών131 χιλιάδες σχολεία, και 40.000 δεξιότητες.

Αν και αυτά είναι εντυπωσιακά στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι βοηθούν το 45% των υπαλλήλων προσλήψεων να εντοπίσουν τα σωστά ταλέντα και να γεμίσουν θέσεις εργασίας με κατάλληλους υποψηφίους. Τα λύκεια και τα κολέγια βρίσκονται στο LinkedIn για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σε πιθανούς υπαλλήλους προσλήψεων και να αυξήσουν τόσο τις τοποθετήσεις όσο και τις εισαγωγές.

Ωστόσο, μπορεί να εκπλαγείτε αν γνωρίζετε ότι το LinkedIn δεν έχει χαρακτηριστεί ποτέ ως κοινότητα. Όμως, πάντα λειτουργούσε ως μια ισχυρή κοινότητα ανθρώπων. Αυτό συμβαίνει επειδή, στο LinkedIn, βοηθάμε ο ένας τον άλλον να βρει τις σωστές θέσεις εργασίας, να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και να οδηγούμε σε επιχειρηματικές αποφάσεις.

  Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε SMS; Πρέπει να σταματήσετε: Να γιατί

Βοηθάμε επίσης ο ένας τον άλλον με τα σωστά σχόλια για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες, χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα για να εκφράσουμε παράπονα, να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες, να προωθήσουμε τα προϊόντα μας και να βρούμε τους κατάλληλους μέντορες.

2,7 εκατομμύρια επιχειρηματικές σελίδες LinkedIn δημοσιεύονται κάθε εβδομάδα

Το LinkedIn είναι η #1 πλατφόρμα για B2B marketers. Από τις 63 εκατομμύρια εταιρείες που έχουν τις επιχειρηματικές τους σελίδες στο LinkedIn, 2,7 εκατ είναι ενεργοί κάθε εβδομάδα!

Αυτό επειδή:

  • Οι σελίδες LinkedIn που δημοσιεύουν κάθε εβδομάδα σημειώνουν αύξηση 5,6 φορές στους ακόλουθους
  • Οι επαγγελματικές σελίδες του LinkedIn είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την επιχείρησή σας δωρεάν
  • Τα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn δείχνουν αύξηση 75% στις Ζωντανές εκδηλώσεις
  • Η αφοσίωση των μελών του LinkedIn είναι στο υψηλότερο επίπεδο, με αύξηση 25% σε ετήσια βάση

Εκτός από αυτά τα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στο LinkedIn από ποτέ. Με την κουλτούρα των δημιουργών και το μάρκετινγκ επιρροών, 11 εκατομμύρια χρήστες έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία δημιουργού και 36 χιλιάδες ενημερωτικά δελτία βγαίνουν από το LinkedIn. Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα, ίσως είναι μια στρατηγική στιγμή για να το κάνετε, καθώς 29 εκατομμύρια άνθρωποι εγγράφονται σε ένα ενημερωτικό δελτίο στο LinkedIn.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι η ιδανική στιγμή για τις επαγγελματικές σελίδες να αποκομίσουν τα οφέλη της αφοσίωσης, της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και της μετατροπής, όντας ενεργές στο LinkedIn.

25% περισσότερες δημόσιες συνομιλίες γίνονται στο LinkedIn

Πηγή: Ιστολόγιο διαφημίσεων LinkedIn

Η ροή σας στο LinkedIn έχει πλέον περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ, με μια επαγωγή και αύξηση σε δημιουργούς, ενημερωτικά δελτία και ζωντανές εκδηλώσεις. 25% περισσότερες δημόσιες συνομιλίες γίνονται στην πλατφόρμα.

Όχι μόνο αυτό, το LinkedIn ανακοίνωσε πρόσφατα συλλογικά άρθρα που δημιουργούνται από AI, τα οποία προσκαλούν τους ειδικούς να συνεισφέρουν σε αυτά τα θέματα. Καθώς αυτά τα άρθρα αρχίζουν να κατατάσσονται για τις κορυφαίες 10.000+ λέξεις-κλειδιά, το LinkedIn προσκαλεί περισσότερους ειδικούς υποσχόμενος δημιουργούς με κορυφαία φωνή για τις συνεισφορές τους.

Όχι μόνο αυξάνουν τις δημόσιες συνομιλίες στο LinkedIn, αλλά βοηθούν επίσης την πλατφόρμα να ταξινομηθεί για εκατομμύρια άρθρα που βασίζονται σε SEO. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς όλοι οι άλλοι ιστότοποι δημοσίευσης συνεχίζουν να δέχονται επιτυχίες μετά την ενημέρωση του Χρήσιμου περιεχομένου της Google.

Οι καινοτόμες προσεγγίσεις αφοσίωσης του LinkedIn (όπως αυτή που μόλις αναφέραμε) συμβάλλουν στην αύξηση των δημόσιων συνομιλιών και ενθαρρύνουν τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα.

Δημοτικότητα του LinkedIn στο 51% των ενηλίκων με προχωρημένα πτυχία

Το LinkedIn προσελκύει 51% περισσότεροι ενήλικες με πτυχίο πανεπιστημίου ή προχωρημένο πτυχίο όπως MBA, PhD, PGDM ή ME.

Όχι μόνο αυτό, το LinkedIn Learning ενθαρρύνει τους επαγγελματίες του κλάδου να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν τον εαυτό τους. Εάν δεν έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο, είναι λιγότερο πιθανό να είναι στο LinkedIn. Στην πραγματικότητα, μόνο ένα 10% εμφανίζεται στο LinkedIn σε σύγκριση με το επιβλητικό 70% που πηγαίνει στο YouTube ή ένα άλλο 64% που πηγαίνει στο Facebook.

Αν και είναι δύσκολο να προσδιοριστεί για ποιο σκοπό χρησιμοποιεί αυτό το δημογραφικό στοιχείο το YouTube, είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση, καθώς το YouTube διαθέτει επαρκές εκπαιδευτικό υλικό στο ίδιο επίπεδο με το LinkedIn Learning.

Το LinkedIn είναι #1 για το 40% όλων των B2B Marketers

Πηγή: Ιστολόγιο διαφημίσεων LinkedIn

Το 40% των B2B marketers αποκαλύπτει το LinkedIn ως το καλύτερο κανάλι για την επίτευξη δυνητικών πελατών υψηλής ποιότητας. Αυτό συμβαίνει επειδή το LinkedIn είναι μια τέτοια πλατφόρμα δικτύωσης που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να στοχεύουν χρήστες μέσω δημογραφικού μάρκετινγκ και να προσεγγίζουν το κοινό που συμμετέχει στην απόφαση αγοράς.

Όχι μόνο αυτό, το LinkedIn Ads σάς επιτρέπει να στοχεύσετε το κοινό-στόχο σας σε κάθε στάδιο της διοχέτευσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μηνύματα στο LinkedIn, εγγενείς ή δυναμικές διαφημίσεις, φόρμες δυνητικού πελάτη και περιεχόμενο χορηγίας.

Οι διαφημίσεις συνομιλίας σάς προσφέρουν 4 φορές υψηλότερα ποσοστά ανοίγματος, ενώ διπλασιάζουν την αφοσίωση που λαμβάνετε μέσω των παραδοσιακών επιλογών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια άνοδος 2-3 φορές στα χαρακτηριστικά της επωνυμίας καθιστά το LinkedIn τη θέση για B2B

Πηγή: business.linkedin.com

Οι διαφημίσεις LinkedIn μπορούν να βοηθήσουν την επωνυμία σας να πετύχει 2–3 φορές ανύψωση σε χαρακτηριστικά επωνυμίας με α Αύξηση 33%. στην πρόθεση αγοράς. Μπορείτε να προσεγγίσετε υψηλότερο εύρος κοινού με τα μέλη του LinkedIn Ads —γνωστά ως LinkedIn Audience Network— σε εφαρμογές και ιστότοπους τρίτων.

  11 Καλύτερο λογισμικό πληκτρολόγησης για βελτίωση της ταχύτητας και της ακρίβειας [2023]

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ B2B λατρεύουν τη δυνατότητα στόχευσης του LinkedIn για να προσεγγίζουν και να επεκτείνουν το επαγγελματικό κοινό. Μπορείτε επίσης να βρείτε το κοινό-στόχο σας στο LinkedIn χρησιμοποιώντας Αντιστοιχισμένο κοινό και να μελετήσετε συμπεριφορές παρόμοιου κοινού με τη στόχευση Lookalike. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά με εξελιγμένα εργαλεία στόχευσης και μέτρησης B2B καθιστούν το LinkedIn τον ονειρεμένο χώρο του μάρκετινγκ B2B.

Περίπου το 50% των Διαφημιστών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το LinkedIn

Πηγή: Ιστολόγιο διαφημίσεων LinkedIn

Από το 2019, 48,8% επαγγελματιών μάρκετινγκ που κατοικούσαν στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν το LinkedIn για τη δημιουργία δυνητικών πελατών υψηλής ποιότητας και το κλείσιμο συμφωνιών.

Το ποσοστό είναι βέβαιο ότι θα έχει αυξηθεί φέτος. Αυτό συμβαίνει επειδή οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν το LinkedIn βλέπουν 2πλάσια αύξηση στις μετατροπές τους. Όχι μόνο αυτό, το κόστος ανά πελάτη του LinkedIn είναι 27% χαμηλότερα από το Google Ads.

Το LinkedIn έχει τον υψηλότερο αριθμό χρηστών στις ΗΠΑ Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ B2B έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν 200 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ μέσω του Δικτύου του LinkedIn. Επιπλέον, το LinkedIn είναι μάρτυρας πιο ενεργών χρηστών στη χώρα από ποτέ. Οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από 9x σημεία επαφής για να τα μετατρέψουν σε δυνητικούς πελάτες και στη συνέχεια σε μετατροπές.

Το LinkedIn είναι διαθέσιμο σε 26 γλώσσες

Όταν μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμη σε τοπικές γλώσσες, εξασφαλίζει πιο εξατομικευμένες εμπειρίες χρήστη. Οι χρήστες σας νιώθουν ότι νοιάζεστε και η φήμη σας ως επωνυμία εδραιώνεται. Επίσης, θα βοηθήσει στη στόχευση νέων κοινού και στη δημιουργία βαθύτερων συνδέσεων.

Εκτός από τα αγγλικά, το LinkedIn είναι προς το παρόν διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες:

Αραβικά Απλοποιημένα ΚινέζικαΠαραδοσιακά ΚινέζικαΙσπανικάΤσεχικάΔανικάΟλλανδικάΓαλλικάΓερμανικάΧίντιΙνδονησιακάΙταλικά Ιαπωνικά Κορεατικά Μαλαισιακά Νορβηγικά Πολωνικά Πορτογαλικά ΡουμάνικαΡωσικά ΣουηδικάΤαγκαλογικάΤαϊλανδικά Τουρκικά Ουκρανικά

Το LinkedIn έχει 19.500+ Υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης

Σε 36 γραφεία, το LinkedIn διαθέτει 19.500+ εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης για να διασφαλίσετε ότι έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία στην πλατφόρμα.

Έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει διεθνή γραφεία σε 30 πόλεις σε όλο τον κόσμο. 188 συντάκτες από 15 χώρες εργάζονται μόνο στις ειδήσεις του LinkedIn για να διασφαλίσουν ότι υπάρχει περισσότερο περιεχόμενο στη ροή σας από ποτέ, καθιστώντας έτσι το LinkedIn μια εξαιρετικά διαδραστική και ελκυστική πλατφόρμα δικτύωσης.

117 αιτήσεις εργασίας υποβάλλονται στο LinkedIn κάθε δευτερόλεπτο

61 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιήστε το LinkedIn κάθε εβδομάδα για να αναζητήσετε νέες θέσεις εργασίας. Ωστόσο, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα στατιστικά του LinkedIn είναι ότι προσλαμβάνονται 8 άτομα κάθε λεπτό.

Αυτό συμβαίνει επειδή 63 εκατομμύρια εταιρείες αναζητούν τους κατάλληλους υποψηφίους στην πλατφόρμα. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι προσλήψεων καλύπτουν θέσεις γρηγορότερα λόγω των 40.000 δεξιοτήτων που αναφέρονται.

Το 33,97% της επισκεψιμότητας του LinkedIn προέρχεται από το YouTube

Πηγή: Statista

Νωρίτερα, σας είπαμε για την κίνηση παραπομπής ιστού του LinkedIn. Υπάρχει μια άλλη που ονομάζεται επισκεψιμότητα παραπομπής κοινωνικής δικτύωσης, η οποία υποδηλώνει το μέγεθος της επισκεψιμότητας που φέρνει μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στον ιστότοπό σας.

Στην περίπτωση του LinkedIn, Το 34% προέρχεται από το YouTube, μια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά βίντεο. Το Twitter, τώρα X, φέρνει περίπου το 18% της επισκεψιμότητας και στο LinkedIn. Ωστόσο, όταν λαμβάνονται μαζί με όλες τις άλλες μετρήσεις, η επισκεψιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τυχαίνει να είναι μόνο το 0,89% της επισκεψιμότητας του LinkedIn.

Η κορυφαία πηγή επισκεψιμότητας του παραμένει άμεση – κατέχει περίπου το 75% της άμεσης επισκεψιμότητας λόγω της δημοτικότητάς του ως το κορυφαίο επαγγελματικό δίκτυο τα τελευταία 20 χρόνια.

Το 47% της ηγεσίας του LinkedIn είναι γυναίκες

Πηγή: Statista

Οι ηγετικοί ρόλοι στο LinkedIn κυριαρχούνται από άνδρες, αλλά μπορείτε να παρατηρήσετε μια μικρή πτώση από έτος σε έτος.

Το 2022, 54,5% των ηγετών του LinkedIn ήταν άνδρες, ενώ ο αριθμός ήταν 57,9% το 2021. Το 2020, ήταν 58,1%, το οποίο είχε μειωθεί από 59,2% το 2019. Το LinkedIn προχωρά σιγά σιγά προς την εξάλειψη της ανισότητας των φύλων στους ηγετικούς ρόλους και σημειώθηκε μια μικρή αύξηση σε ετήσια βάση στους ηγετικούς ρόλους των γυναικών , που συμπληρώνεται από μείωση των ηγετικών ρόλων των ανδρών.

Περίπου το 2% του εργατικού δυναμικού του LinkedIn δεν ένιωθε άνετα να αποκαλύψει το φύλο του για τους σκοπούς αυτής της μελέτης.

Το LinkedIn εντολές πάνω από το 80% όλων των B2B Leads

Πηγή: SlideShare

92% Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ B2B θεωρούν το LinkedIn για τις στρατηγικές τους για τη δημιουργία κορυφαίων σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν 9 δισεκατομμύρια εμφανίσεις περιεχομένου στη ροή αναρτήσεων του LinkedIn. Λοιπόν, ξέρετε, το κοινό-στόχος είναι εδώ!

Το 80% όλων των δυνητικών πελατών B2B προέρχονται επίσης από το LinkedIn, επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί σχετικά με το χρόνο που ξοδεύουν στο LinkedIn. Ως εκ τούτου, η πρόθεση του αγοραστή είναι περισσότερο στην πλατφόρμα.

LinkedIn για όλους

Όπως δείχνουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία του LinkedIn, το LinkedIn είναι το κατάλληλο μέρος. Είτε είστε έμπορος B2B, είτε φοιτητής κολεγίου που αναζητά θέσεις εργασίας ή υπεύθυνος προσλήψεων εκεί έξω για να βρείτε τους σωστούς υποψηφίους, το LinkedIn μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το πράγμα σας.

Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τις διαφημίσεις LinkedIn για να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και τα εξελιγμένα εργαλεία B2B για να προσεγγίσετε περισσότερο κοινό. Καθώς το LinkedIn συνεχίζει να αναπτύσσεται, ίσως είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τις ομάδες του LinkedIn για να γίνετε νίντζα ​​δικτύωσης!