20 καλύτερα παιχνίδια με υποστήριξη RTX και DLSS

Η σειρά RTX της NVIDIA επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τη βιομηχανία των καρτών γραφικών, αφήνοντας τους παίκτες να λαχταρούν για ζωντανές αντανακλάσεις και μικροσκοπικές λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθηλωτική εμπειρία των βιντεοπαιχνιδιών.

Ενώ το RTX Η τεχνολογία δεν είναι πάντα χρησιμοποιήσιμη (λαμβάνοντας υπόψη τις επιδόσεις που επιτεύχθηκαν τη στιγμή που γράφτηκε αυτό), κάνει τα πράγματα να φαίνονται καλά και λαμπερά!

Φυσικά, εξαρτάται και από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Δεν χρησιμοποιεί κάθε παίκτης το RTX, ακόμα κι αν η κάρτα γραφικών του το υποστηρίζει.

Για να βελτιώσει τα πράγματα, η Nvidia παρουσίασε επίσης DLSSπου σας βοηθά να διατηρήσετε την ίδια ποιότητα (με δυνατότητα συμβιβασμού στην ποιότητα) για να αυξήσετε τους ρυθμούς καρέ του παιχνιδιού με ένα μεγάλο περιθώριο.

Η λίστα των παιχνιδιών με RTX και DLSS βελτιώνεται συνεχώς, με περισσότερες προσθήκες κάθε μήνα. Εδώ, επισημαίνω τα καλύτερα παιχνίδια που υποστηρίζουν Ray Tracing (RTX) και DLSS.

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε πριν παίξετε παιχνίδια RTX και DLSS

Σημειώστε ότι εάν ένα παιχνίδι υποστηρίζει το Ray Tracing, μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί με κάρτες γραφικών Nvidia και AMD. Ωστόσο, θα πρέπει να προτιμάτε τις κάρτες Nvidia γιατί προσφέρει καλύτερη απόδοση.

Και, όσον αφορά το DLSS, είναι αποκλειστικό μόνο για τις κάρτες γραφικών Nvidia, θεωρώντας το ως αποκλειστική τεχνολογία τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το DLSS είναι κυρίως χρήσιμο για αναλύσεις 2k (2560 x 1440) ή υψηλότερες.

Έτσι, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υποστηριζόμενη κάρτα γραφικών για να τρέχετε καλά τα παιχνίδια στην ανάλυση που χρειάζεστε.

Ως το ελάχιστο, θα πρέπει να στοχεύσετε σε ένα RTX 3060 ή αντίστοιχο για παιχνίδια 1080p με RTX και DLSS.

Παιχνίδια RTX και DLSS για να δοκιμάσετε αμέσως

Τα περισσότερα παιχνίδια με δυνατότητα RTX υποστηρίζουν DLSS. Και, ορισμένα παιχνίδια υποστηρίζουν DLSS ακόμη και χωρίς την υποστήριξη του Ray Tracing.

Για τη λίστα, εστιάζουμε σε παιχνίδια που υποστηρίζουν και τα δύο για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια που προσφέρουν τις καλύτερες τεχνολογίες.

  Το Icecream Image Resizer είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους εικόνας με προεπιλογές μεγέθους

Hitman 3

Hitman 3 είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες για προσθήκη υποστήριξης Ray Tracing το 2022. Το Hitman είναι ένα stealth παιχνίδι τρίτου προσώπου που σας τοποθετεί ως τον εμβληματικό Agent 47 και σας παρέχει προκλητικές αποστολές για να δολοφονήσετε τους στόχους σας.

Σε σύγκριση με κάποια άλλα παιχνίδια, η εφαρμογή Ray Tracing μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά κάνει το παιχνίδι να φαίνεται όμορφο.

Ελεγχος

Ελεγχος είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξετε για το Ray Tracing. Ήταν ίσως το πρώτο παιχνίδι που εφάρμοσε το Ray Tracing σε πολλά αντικείμενα, επηρεάζοντας τα οπτικά στοιχεία του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι φαίνεται όμορφο και οι γεμάτες δράση σκηνές φαίνονται καλύτερες με ενεργοποιημένο το RTX.

Το Control είναι ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας με τη μυθοπλασία στον πυρήνα του για τα στοιχεία που συναντάτε.

Οι Guardians of the Galaxy της Marvel

Οι Guardians of the Galaxy της Marvel είναι ένα όμορφο παιχνίδι με δημοφιλείς χαρακτήρες της Marvel που αγαπάτε.

Από τώρα, είναι το καλύτερο παιχνίδι με θέμα τη Marvel για να παίξετε και να εξερευνήσετε. Οι χαρακτήρες μοιάζουν με την ίδια προσωπικότητα με τους αγαπημένους σας ήρωες και το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό.

Η εφαρμογή Ray Tracing και DLSS είναι εντυπωσιακή σε σύγκριση με ορισμένους τίτλους εδώ. Έτσι, με ενεργοποιημένο το DLSS + RTX, θα πρέπει να αποκτήσετε κατάλληλα καρέ.

Cyberpunk 2077

Χωρίς Cyberpunk 2077, δεν υπάρχει βιτρίνα για RTX και DLSS για σύγχρονους τίτλους. Το παιχνίδι διαθέτει εντυπωσιακά γραφικά με Ray Tracing και DLSS.

Αν και η απόδοση του παιχνιδιού δεν είναι η καλύτερη, θα πρέπει να ελέγξετε τα σημεία αναφοράς πριν το δοκιμάσετε στο σύστημά σας με μια GPU RTX.

Watch Dogs Legion

Η τελευταία συνέχεια του franchise Watch Dogs είναι μια απόλαυση με γραφικά με δυνατότητα RTX. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι ένας τεράστιος κόσμος με ζωή στην πόλη, μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για να δοκιμάσετε.

Watch Dogs Legion σας προσφέρει πολλά συναρπαστικά gadget/τεχνολογία για να διασκεδάσετε. Δεν πρέπει να χάσετε τα DLC που προσφέρονται αν χάσετε τον Aiden Pearce από το Watch Dogs 1.

Everspace 2

Everspace 2 είναι ένα παιχνίδι σκοποβολής διαστημόπλοιου για έναν παίκτη με εκπληκτικά γραφικά. Κατά τη δημοσίευση αυτού, το Everspace 2 είναι διαθέσιμο ως παιχνίδι πρώιμης πρόσβασης.

Μπορείτε είτε να δοκιμάσετε τη δωρεάν επίδειξη είτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην τρέχουσα κατάστασή του για να δοκιμάσετε το Ray Tracing και το DLSS για να ενισχύσετε την απόδοση.

Crysis Remastered

Αν θέλετε να ξαναζήσετε την κλασική εμπειρία Crysis με το RTX, Crysis Remastered είναι μια μεγάλη επιλογή.

  11 καλύτερες εταιρείες εκτύπωσης κατ' απαίτηση για το νέο σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, το Crysis θεωρήθηκε αρχικά ένα παιχνίδι με γραφικά μπροστά από την εποχή του. Επομένως, θα πρέπει να είναι συναρπαστικό να δοκιμάσετε.

Σας προτείνω να αγοράσετε αυτό το παιχνίδι κατά τη διάρκεια μιας πώλησης. μπορείτε να προετοιμαστείτε για το επερχόμενο sequel του παίζοντας την remastered έκδοση.

DOOM Eternal

Είμαι βέβαιος ότι θα συμφωνήσετε ότι μια λίστα με τίτλους AAA δεν μπορεί να γίνει χωρίς ένα παιχνίδι DOOM. DOOM Eternal είναι ένα τέλεια βελτιστοποιημένο παιχνίδι σκοποβολής πρώτου προσώπου όπου παλεύετε ενάντια στους δαίμονες.

Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σημαντικές επιτυχίες απόδοσης με το RTX στο DOOM Eternal. Και, με την υποστήριξη DLSS, μπορείτε να βελτιώσετε τα πράγματα περαιτέρω!

Dying Light 2

Ψάχνετε να τρέξετε μέσα από μια αποκάλυψη ζόμπι χρησιμοποιώντας παρκούρ; Καλά, Dying Light 2 είναι το τέλειο παιχνίδι τρόμου επιβίωσης για εσάς.

Το DLSS θα σας βοηθήσει να αποδώσετε καλύτερα στο περιβάλλον του ανοιχτού κόσμου και το Ray Tracing προσθέτει μια ρεαλιστική πινελιά στον κόσμο του παιχνιδιού.

The Fabled Woods

ο Fabled Woods είναι ένα συναρπαστικό, σκοτεινό και μυστηριώδες αφηγηματικό διήγημα. Θα πρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο για να αποκαλύψετε τα μυστικά.

Υποστηρίζει τόσο RTX όσο και DLSS για να βελτιώσει την καθηλωτική εμπειρία.

Raji: An Ancient Epic Enhanced Edition

Ράτζι είναι ένας συναρπαστικός indie τίτλος που αναπτύχθηκε από ένα ινδικό στούντιο παιχνιδιών με την ινδική μυθολογία.

Το Raji έγινε αποδεκτό παγκοσμίως ως ένα μοναδικό βιντεοπαιχνίδι με όμορφα γραφικά, σε αντίθεση με κάποιες άλλες προσπάθειες από άλλα ινδικά στούντιο παιχνιδιών. Για να αυξήσουν την εγκοπή, πρόσθεσαν επίσης την υποστήριξη για το Ray Tracing με μια νέα ενημέρωση στο παιχνίδι.

Ghostrunner

Ghostrunner είναι ένα γρήγορο παιχνίδι δράσης πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται σε ένα cyberpunk περιβάλλον.

Τα σχέδια επιπέδου είναι απόλυτα κατάλληλα για να σας προσφέρουν εξαιρετικές αντανακλάσεις χρησιμοποιώντας το Ray Tracing. Το παιχνίδι υποστηρίζει επίσης DLSS 2.0 για τη βελτίωση των καρέ για να έχετε την καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού.

Metro Exodus Enhanced Edition

Μετρό ΕΧodus είναι ένα από τα αγαπημένα του κριτικού για τα γραφικά και τις γεμάτες δράση προσφορές του.

Το παιχνίδι πρόσφερε απαιτητικά γραφικά κατά την κυκλοφορία του και θα έπρεπε να είναι απίθανο με τη βελτιωμένη έκδοσή του. Υποστηρίζει επίσης RTX και DLSS 2.0, σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, το οποίο υποστήριζε DLSS 1.0.

Minecraft

Όπως το franchise DOOM, Minecraft θα μπαίνει πάντα στη λίστα όταν μιλάμε για γραφικά σε ένα παιχνίδι.

Ενώ είναι ένα κλασικό παιχνίδι χωρίς στόχο για γραφικά που μοιάζουν με αληθινά, καταφέρνει να εκπλήξει με τα γραφικά του Ray Traced και την υποστήριξη DLSS.

  Πώς να εισαγάγετε ένα σύμβολο με μια συντόμευση πληκτρολογίου στο MS Word

Πεδίο μάχης V

Πεδίο μάχης V είναι ίσως ένας από τους πρώτους τίτλους για πολλούς παίκτες που υποστηρίζουν RTX. Φυσικά, μπορεί να μην είναι τόσο επικό όσο οι εμπειρίες ενός παίκτη, αλλά υποστηρίζει τόσο DLSS όσο και RTX για να βελτιώσει την εμπειρία καμπάνιας και πολλών παικτών.

Battlefield 2042

Αν και μπορεί να μην είναι το καλύτερο σύγχρονο παιχνίδι Battlefield, με ενεργοποιημένο RTX και DLSS, μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία συνολικά με Battlefield 2042.

Τίτλοι σαν αυτόν συνήθως υποστηρίζονται από την Nvidia. Επομένως, θα πρέπει να περιμένετε καλή υποστήριξη RTX και DLSS.

F1 2021 / 2022

F1 2021 είναι το επίσημο παιχνίδι αγώνων αγώνων Formula 1, που αναπτύχθηκε από την EA Sports. Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση υποστηρίζει γραφικά Ray Tracing και DLSS.

Και η επόμενη συνέχεια της σειράς αναμένεται σύντομα, η οποία θα υποστηρίζει επίσης RTX και DLSS. Θεωρώντας το ως άμεση απελευθέρωση όταν γράφω αυτό, σκέφτηκα να το αναφέρω αυτό.

Ghostwire: Τόκιο

Αν ψάχνετε για έναν μοναδικό τίτλο με στοιχεία τρόμου, Ghostwire: Τόκιο μπορεί να είναι μια συναρπαστική επιλογή.

Είναι γεμάτο με μέρη όπου μπορείτε να δείτε στο έπακρο το Ray Tracing και να βελτιώσετε την εμπειρία με την υποστήριξη DLSS.

MechWarrior 5: Μισθοφόροι

MechWarrior 5 σας επιτρέπει να ζήσετε μελλοντικές πολεμικές μηχανές με ένα έντονο, γεμάτο δράση περιβάλλον.

Το παιχνίδι υποστηρίζει Ray Tracing και DLSS 2.0. Λαμβάνετε επίσης υποστήριξη co-op για να παίξετε με τους φίλους σας (έως 4 παίκτες). Παραδόξως, σας επιτρέπει επίσης να γίνετε δημιουργικοί με mods από την κοινότητα και να διασκεδάσετε ατελείωτα!

Fortnite

Fortnite δεν χρειάζεται συστάσεις και ήταν το αγαπημένο για παίκτες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Με ενημερώσεις, μπορείτε να περιμένετε τακτικές αλλαγές στο παιχνίδι.

Με την υποστήριξη Ray Tracing και DLSS, τα γραφικά φαίνονται πολύ εκπληκτικά. Ενώ το παιχνίδι είναι απαιτητικό ως περιβάλλον ανοιχτού κόσμου, θα πρέπει να κάνετε συγκριτική αξιολόγηση των συστημάτων σας για να δείτε πόσο καλά χειρίζεται το RTX και πώς βοηθά το DLSS.

Το Ray Tracing και το DLSS Tech είναι το μέλλον του gaming 🎮

Ενώ πολλοί το θεώρησαν ως ορολογία μάρκετινγκ όταν η Nvidia παρουσίασε το RTX και το DLSS, είναι χρήσιμο για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Οι αντανακλάσεις και οι σκιές που θυμίζουν ζωή προσθέτουν μια δόση ρεαλισμού στο παιχνίδι. Επίσης, το DLSS σάς βοηθά να λύσετε προβλήματα απόδοσης και να λάβετε περισσότερους ρυθμούς καρέ.

Με παιχνίδια που το υποστηρίζουν, μπορείτε να ζήσετε απρόσκοπτα την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την κάρτα γραφικών σας.