20 Γρήγορα και Γρήγορα Παιχνίδια για κινητά για να σκοτώσετε το χρόνο σε Android και iPhone

Κάθε φορά που έχετε ένα μικρό κομμάτι του χρόνου να κάψετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα γρήγορα και δωρεάν παιχνίδια για κινητά για μια έκρηξη διασκέδασης. Από φοβερές προκλήσεις arcade μέχρι μπερδεμένους γρίφους, αυτά τα παιχνίδια θα σας διασκεδάσουν.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα δωρεάν σε Android και iOS, αν και περιέχουν προαιρετικές αγορές εντός εφαρμογής.

1 Ήρωες iSlash

Ακονίστε τη λεπίδα σας και προετοιμαστείτε για το iSlash Heroes. Ο στόχος σας είναι να κόψετε κομμάτια του ταμπλό μέχρι ο μετρητής να φτάσει στην κόκκινη κορδέλα. Το κόλπο είναι να προσέχετε τα αστέρια νίντζα ​​που αναπηδούν γιατί αν χτυπήσετε ένα, χάνετε μια ζωή.

Όσο περισσότερα κομμάτια αφαιρείτε, τόσο λιγότερος χώρος υπάρχει για να κινηθούν τα αστέρια.

Λήψη: iSlash Heroes για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

2 Διάλειμμα για ψάρεμα

Το Fishing Break είναι μια περιστασιακή και πολύχρωμη πρόκληση. Μπαίνεις στο σκάφος σου και ταξιδεύεις σε διαφορετικούς υδάτινους κόσμους, πιάνοντας ψάρια και δημιουργώντας μια συλλογή. Σύρετε για μετάδοση και, στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο για να τυλίξετε τη σύλληψή σας. Προσέξτε μόνο να μην τα τραβήξετε πολύ γρήγορα, διαφορετικά μπορεί να σπάσουν τη γραμμή.

Μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα για τα ψάρια που πουλάτε και να τα χρησιμοποιήσετε για να ξεκλειδώσετε καλύτερα σημεία ψαρέματος.

Λήψη: Fishing Break για Android | iOS (Δωρεάν, σε αγορές εφαρμογών διαθέσιμες)

3 Doodle Jump

Το Doodle Jump κυκλοφορεί στα smartphone εδώ και χρόνια, αλλά παραμένει εξίσου εθιστικό όσο ποτέ. Ο στόχος είναι να ελέγξετε ένα μικρό πλάσμα που πηδάει, να γείρετε το τηλέφωνό σας για να αποφύγετε τους εχθρούς, να συλλέξετε power-ups όπως jetpacks και να δείτε πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά θεματικά επίπεδα για να παίξετε, αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσετε και παγκόσμιοι βαθμολογικοί πίνακες για να προσπαθήσετε να τοποθετήσετε.

Λήψη: Doodle Jump for Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

4 Polyforge

Το Polyforge είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι για κινητά. Καθώς ο κρύσταλλος περιστρέφεται, χρονομετράτε τα χτυπήματά σας για να εμποτίσουν κάθε πλευρά με χρώμα. Αλλά να είστε προσεκτικοί—αν χτυπήσετε την ίδια πλευρά δύο φορές, πρέπει να ξεκινήσετε ξανά.

  Διορθώστε το τρεμόπαιγμα της οθόνης Android

Κάθε σωστό πάτημα δημιουργεί έναν ωραίο μουσικό τόνο, αλλά ένα λάθος χτύπημα δίνει μια νότα εκτός πλήκτρου.

Λήψη: Polyforge για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

5 Δύο τελείες

Περιέχοντας χιλιάδες επίπεδα, το Two Dots σάς επιτρέπει να συνδέσετε κουκκίδες του ίδιου χρώματος για να τις συλλέξετε και να τις αφαιρέσετε από τον πίνακα. Έχετε περιορισμένο αριθμό κινήσεων και ζωών και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ωθήσεις για να σας βοηθήσουν να βγείτε από το στενό σημείο.

Λήψη: Δύο τελείες για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

6 Angry Birds Blast

Δεν χρειάζεται να είστε θαυμαστές των Angry Birds για να διασκεδάσετε με το Angry Birds Blast. Σε αυτό το παιχνίδι που ταιριάζουν, σκάει γειτονικά μπαλόνια του ίδιου χρώματος για να ελευθερώσετε τα πουλιά. Κάντε μεγάλα σπίρτα για να δημιουργήσετε βόμβες και όπλα λέιζερ για να απομακρύνετε μπαλόνια και χρησιμοποιήστε power-ups εάν κολλήσετε.

Πρέπει να είσαι στρατηγικός γιατί έχεις περιορισμένες κινήσεις.

Λήψη: Angry Birds Blast για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

7 Ρίξε τη μπάλα

Αν σας αρέσουν τα παζλ με διαφάνειες, τότε το Roll the Ball είναι ένα από αυτά που πρέπει να δείτε. Απλώς σύρετε τα πλακάκια για να δημιουργήσετε ένα μονοπάτι που θα οδηγεί την μπάλα στο τέρμα.

Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να τακτοποιήσετε τα πλακίδια έτσι ώστε να μπορείτε να συλλέξετε τρία αστέρια σε κάθε επίπεδο. Δεν υπάρχουν όρια χρόνου ή κίνησης, γι’ αυτό παίξτε με τον δικό σας ρυθμό.

Λήψη: Roll the Ball for Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

8 Παιχνίδια NYT

Η εφαρμογή παιχνιδιών των New York Times είναι γεμάτη από παιχνίδια μεγέθους, όπως Sudoku, Spelling Bee, Connections και άλλα. Ένα από τα καλύτερα είναι το Wordle, το οποίο σας βλέπει να μαντεύετε μια λέξη πέντε γραμμάτων σε έξι στροφές.

Είναι εύκολο να το βρείτε, αλλά υπάρχουν πολλές συμβουλές Wordle που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας.

Λήψη: Παιχνίδια NYT για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

9 Trivia Crack

Παίξτε ενάντια σε τυχαίους ανθρώπους ή τους φίλους σας για να δείτε ποιος κυβερνά στον κόσμο των trivia σε διάφορους τρόπους παιχνιδιού και θέματα όπως γεωγραφία, ψυχαγωγία και αθλήματα. Καθώς απαντάτε σωστά, θα δείτε την κατάταξή σας να ανεβαίνει στους παγκόσμιους βαθμολογικούς πίνακες.

  Τα 12 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android

Λήψη: Trivia Crack για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

10 Word Chums

Αν σας αρέσει το Words With Friends, τότε θα λατρέψετε το Word Chums. Στο πνεύμα του Σκραμπλ, αναλαμβάνεις τους άλλους για να δεις ποιος είναι ο καλύτερος λεκτολόγος.

Αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι λέξεων για πολλούς παίκτες να ξεχωρίζει είναι οι χαριτωμένοι χαρακτήρες, η πολύχρωμη διεπαφή και η αισιόδοξη εμπειρία. Το Word Chums προσφέρει επίσης power-ups για να απομακρύνετε τα γράμματά σας και να λαμβάνετε υποδείξεις υψηλής βαθμολογίας.

Λήψη: Word Chums για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

11 Ζωγράφιση με φίλους

Δεν χρειάζεται να είστε ο επόμενος Πικάσο για να διασκεδάσετε με το Draw With Friends. Στην πραγματικότητα, είναι πιο αστείο όταν τα σχέδια σας δεν είναι τα καλύτερα. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν μια διαδικτυακή έκδοση του Pictionary, όπου σχεδιάζετε λέξεις και μαντεύετε τι έχουν δημιουργήσει οι άλλοι.

Μπορείτε να παίξετε εναντίον οποιουδήποτε παγκοσμίως ή να δημιουργήσετε ένα ιδιωτικό δωμάτιο για εσάς και τους φίλους σας.

Λήψη: Ζωγράφιση με φίλους για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

12 Πλήρωμα Μπόουλινγκ

Το μπόουλινγκ στο σοκάκι της περιοχής σας είναι πολύ καλό, αλλά με το Bowling Crew μπορείτε να γκρεμίσετε καρφίτσες σε ένα σκάφος, σε ένα ροκ κλαμπ, στα χιονισμένα βουνά και πολλά άλλα. Είναι ένα γρήγορο, ξέφρενο παιχνίδι μπόουλινγκ που είναι εύκολο να το πάρεις και να το παίξεις, αλλά έχει επίσης μια αξιοπρεπή καμπύλη εκμάθησης, ώστε να μπορείς να το κατακτήσεις με την πάροδο του χρόνου.

Το Bowling Crew σάς επιτρέπει επίσης να παίξετε εναντίον άλλων παικτών εάν θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας.

Λήψη: Bowling Crew για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

13 Surfers του μετρό

Σύρετε προς τα πάνω για να πηδήξετε, προς τα κάτω για να γλιστρήσετε και μετακινηθείτε αριστερά και δεξιά καθώς φορτίζετε μπροστά στο Subway Surfers. Σε αυτήν την αισιόδοξη, ατελείωτη περιπέτεια, θα κολλήσετε το jetpack σας, θα πηδήξετε στο hoverboard σας και θα συλλέξετε κέρματα καθώς κάνετε ελιγμούς γύρω από τα εμπόδια.

Μείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σας, κερδίστε ένα μεγάλο σκορ και ξεπεράστε αυτόν τον αστυνομικό στην ουρά σας.

Λήψη: Subway Surfers για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

14 Horizon Chase

Υπάρχουν πολλοί καταπληκτικοί δρομείς arcade για να διαλέξετε και ο Horizon Chase είναι ένας από τους σπουδαίους. Αγωνίστε γύρους σε παγκόσμιες πίστες με εύκολα χειριστήρια, φοβερό soundtrack και turboboost.

  Πώς να εγγραφείτε στην προεπισκόπηση του Microsoft Edge για iOS και Android

Λήψη: Horizon Chase για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

15 7 Μικρές λέξεις

Στο 7 Little Words, δημιουργείτε λέξεις χρησιμοποιώντας μπλοκ γραμμάτων για να λύσετε τις επτά ενδείξεις. Μπορείτε να τα λύσετε με οποιαδήποτε σειρά και μπορείτε να ανακατέψετε τα μπλοκ γραμμάτων ή να χρησιμοποιήσετε περιορισμένο αριθμό υποδείξεων εάν κολλήσετε.

Ο στόχος σας είναι να περάσετε σε κάθε επίπεδο, από τα οποία υπάρχουν χιλιάδες.

Λήψη: 7 Little Words για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

16 Pokémon GO

Το Pokémon Go δεν χρειάζεται συστάσεις. Πιάστε τέρατα, εξελίξτε τα και πολεμήστε άλλα, όλα από την άνεση του τηλεφώνου σας. Το παιχνίδι ενθαρρύνει την πραγματική κίνηση και είναι ιδανικό για μια γρήγορη συνεδρία ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Είναι εκπληκτικά βαθύ, επίσης – υπάρχουν πολλά κόλπα Pokémon GO για να αποκαλύψετε.

Λήψη: Pokémon GO για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

17 WordBrain

Στο WordBrain, σύρετε γράμματα για να τα συνδέσετε και να δημιουργήσετε λέξεις. Αυτές οι λέξεις πρέπει να γεμίσουν τις κενές υποδοχές στο κάτω μέρος, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσα γράμματα περιέχει κάθε λέξη.

Ξεκινά απλά, αλλά σύντομα ο αριθμός των επιλέξιμων γραμμάτων αυξάνεται. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να κάνετε όσες προσπάθειες χρειάζεται για να περάσετε το επίπεδο.

Λήψη: WordBrain για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

18 παζλ

Το Jigsaw Puzzles είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι για κινητά που προσφέρει χιλιάδες παζλ για επίλυση, που εκτείνονται σε κατηγορίες όπως τρόφιμα, ζώα και ορόσημα. Επιλέξτε μια εικόνα και, στη συνέχεια, επιλέξτε το μέγεθος του παζλ και τον αριθμό των κομματιών και είστε έτοιμοι.

Λήψη: Παζλ για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

19 Crossy Road

Πατήστε και σύρετε για να οδηγήσετε το κοτόπουλο στο δρόμο σε αυτό το παιχνίδι εμπνευσμένο από το Frogger. Μην συνθλίβεστε από τα εμπόδια όπως το να περνάτε τρένα, αλλά ούτε και να μείνετε ακίνητοι για πολύ.

Το Crossy Road έχει αυτή την αίσθηση “μόνο ένα ακόμη πάμε” καθώς προσπαθείτε να βελτιώσετε το σκορ σας και είναι επίσης ένα υπέροχο παιχνίδι για δύο παίκτες για κινητά.

Λήψη: Crossy Road για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

20 άπειρα πλακάκια

Καθώς τα πλακάκια γλιστρούν προς το μέρος σας με τη μουσική, αγγίξτε τα για να δημιουργήσετε το σκορ σας. Ακούγεται εύκολο, αλλά όσο επιταχύνεται ο ρυθμός, τα πλακίδια αυξάνονται σε αριθμό και πρέπει να αγγίζετε πολλά πλακίδια ταυτόχρονα. Μπορείτε να κερδίσετε νομίσματα για να ξεκλειδώσετε ειδικά κομμάτια και να παίξετε μια ατελείωτη λειτουργία για να δημιουργήσετε τα αντανακλαστικά σας.

Λήψη: Infinite Tiles για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)