19 καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου

Η τρέλα με τις εφαρμογές εναλλαγής προσώπων δεν αποτελεί έκπληξη για όλους και έχει και φαίνεται να είναι μια ατελείωτη τάση που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους στα smartphone τους, ειδικά όταν μιλούν για νέους. Με την έλευση των smartphone, οποιοσδήποτε μπορεί να εφαρμόσει εξελιγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών χωρίς να απαιτείται εξειδίκευση στο photoshop. Αυτό γίνεται πλέον πολύ πιο απλό με μερικές πινελιές στην οθόνη του τηλεφώνου, χάρη στις εφαρμογές εναλλαγής προσώπων. Ως εκ τούτου, σήμερα θα συγκεντρώσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου που μπορούν να ληφθούν και να χρησιμοποιηθούν στα smartphone Android και iOS. Αλλά πριν από αυτό, ας μάθουμε τις διαφορές μεταξύ της δωρεάν εφαρμογής αλλαγής προσώπου και της εφαρμογής deepfake.

Οι καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου

Αν και η δωρεάν εναλλαγή προσώπου ή η δωρεάν εφαρμογή αλλαγής προσώπου λειτουργεί σε στενή δυναμική και διακλαδίζεται σε βαθιά ψεύτικες φωτογραφίες και βίντεο, η χρήση και των δύο τα διαφοροποιεί. Για να επεξεργαστείτε ή να δημιουργήσετε οπτικές και ακουστικές πληροφορίες με υψηλή ικανότητα/πιθανότητα εξαπάτησης, η τεχνολογία deepfake χρησιμοποιεί κατάλληλες προσεγγίσεις μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο με κακό ιστορικό κακής χρήσης και αποτελεί θέμα της ίδιας της συζήτησης. Ωστόσο, η εναλλαγή προσώπου ή ο χειρισμός της έκφρασης προσώπου είναι η βασική λειτουργία της τεχνολογίας deepfake ή εναλλαγής προσώπου και παρέχεται ως διασκεδαστική λειτουργία από ορισμένες νόμιμες εφαρμογές στο Play Store και στο App Store. Τώρα που τις γνωρίζουμε, ας περάσουμε στη λίστα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές αλλαγής προσώπου.

1. FaceApp

Τόσο σε πλατφόρμες iPhone όσο και Android, η εφαρμογή FaceApp είναι πρωτοποριακή όταν εξετάζεται η αλλαγή προσώπου. Δίνει στις φωτογραφίες σας μια ολοκαίνουργια εμφάνιση χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. Μπορείτε να πειραματιστείτε με την αλλαγή της ηλικίας σας για να φαίνεστε νεότεροι ή μεγαλύτεροι για να δείτε πώς επηρεάζει την εμφάνισή σας. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε χαμόγελα στις φωτογραφίες σας εάν αισθάνεστε άβολα μπροστά στην κάμερα. Επομένως, αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας φανεί χρήσιμη εάν έχετε επίγνωση της κάμερας όταν κοιτάτε την κάμερα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να αλλάξετε το φύλο σας και να δείτε πώς θα εμφανίζεστε αν ήσασταν στο άλλο φύλο για διασκέδαση. Αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει διάφορα μοναδικά φίλτρα στυλ, τα οποία πρέπει να δοκιμάσετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Η μεταφορτωμένη φωτογραφία μπορεί να τροποποιηθεί με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης των επιλογών του συντάκτη για προσθήκη εντύπωσης, μακιγιάζ, χαμόγελα, σχέδια χαμόγελου, χρώματα χαμόγελου, γυαλιά, ηλικία ή γένια.
 • Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης επικαλύψεις, τατουάζ, βινιέτες, φίλτρα, θάμπωμα φακού και σκηνικά.
 • Οι ομάδες LGBTQ και transgender ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αλλαγή φύλου του FaceApp.

2. Snapchat

Δεν μπορούμε ποτέ να ξεχάσουμε την πιο διάσημη εφαρμογή μέχρι σήμερα που ξεκίνησε αυτή την τάση. Η εναλλαγή προσώπου είναι μια από τις πολλές λειτουργίες που προσφέρει το Snapchat, μια από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές στους νέους. Χρησιμοποιώντας έναν από τους φακούς του, οι χρήστες του Snapchat μπορούν να αλλάξουν πρόσωπα. Τα φίλτρα στο Snapchat ποικίλλουν από τον τεράστιο διάσημο σκύλο μέχρι το πιο πρόσφατο (και αναμενόμενο) Game of Thrones.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Snapchat, αν δεν αναζητάτε μια εξειδικευμένη εφαρμογή ανταλλαγής προσώπων, αλλά μάλλον κάτι πιο ποικίλο. Πρόσφατα, το Snapchat έρχεται με μια εφαρμογή που βασίζεται σε προγραμματιστές, το Snapchat+, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις πειραματικές λειτουργίες που θα εισαχθούν στην εφαρμογή Snapchat. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μηνιαία συνδρομή 3,99 $ ανά μήνα. Εάν αισθάνεστε ότι σας ενδιαφέρει η βασική εφαρμογή Snapchat και θέλετε να συμμετάσχετε σε κάτι μεγαλύτερο, μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή από τον επίσημο ιστότοπο.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να στείλετε ταινίες, μηνύματα και ζωντανές συνομιλίες μέσω βίντεο.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε καρτουνίστικους χαρακτήρες bitmoji.
 • Έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύει μια χρονολογική ιστορία που μεταδίδεται σε όλους τους ακόλουθούς σας.
 • Μια καθορισμένη ενότητα Discovery ήταν διαθέσιμη για την προβολή γρήγορων αναγνώσεων από σημαντικούς εκδότες όπως το Buzzfeed.
 • Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε πολυμέσα στο Snapchat σε ασφαλή τοποθεσία.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε στιγμιότυπα με την επιλογή εφαρμογής φίλτρων και φακών που βασίζονται σε AR.
 • Επίσης, μπορεί να εμφανίσει την τρέχουσα θέση σας σε πραγματικό χρόνο.
  Ενισχύστε το εύρος WiFi του δρομολογητή σας

3. Insta Face Changer Pro

Η δημοτικότητα των φίλτρων για ζώα πρέπει να έχει τραβήξει την προσοχή σας αν είστε λάτρης των φίλτρων Snapchat. Αυτός ο βαθμός φιλτραρίσματος αυξάνεται σημαντικά από το Insta Face Changer Pro. Μπορείτε να εφαρμόσετε διάφορα φίλτρα που φαίνονται διασκεδαστικά, αξιολάτρευτα, τρομακτικά και πολλά άλλα. Αυτό το λογισμικό παράγει μια εικόνα ενός υβριδικού ζώου. Επιπλέον, αυτό το λογισμικό είναι αρκετά διάσημο μεταξύ των καλύτερων δωρεάν εφαρμογών αλλαγής προσώπου, ειδικά μεταξύ των εφήβων. Αυτή η εφαρμογή αυξάνει το πηλίκο διασκέδασης ενώ μοιράζεται και προωθεί αστείες φωτογραφίες και βίντεο ο ένας του άλλου.

Χαρακτηριστικά:

 • Περισσότερα από 50 πρόσωπα ζώων είναι διαθέσιμα, όπως τίγρη, λιοντάρι, κουκουβάγια, γάτα και άλλα.
 • Έξι διαφορετικά είδη μεταμόρφωσης προσώπου.
 • Μπορείτε να προσθέσετε ζωντανό κείμενο ή ένα μήνυμα σε μια φωτογραφία με τη γραμματοσειρά κειμένου της επιλογής σας.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινήσεις με δύο δάχτυλα για να μετακινήσετε, να περιστρέψετε και να κλιμακώσετε φωτογραφίες.
 • Το εύρος του προσώπου του ζώου μπορεί να αλλάξει χρησιμοποιώντας τη γραμμή.

 • Μπορείτε να μοιραστείτε συνδέσμους των φιλτραρισμένων εικόνων μέσω email, WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter, Flickr και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε μια εικόνα από μια συλλογή ή μια κάμερα.
 • Επίσης, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την προσαρμοσμένη φωτογραφία σας ως ταπετσαρία τηλεφώνου.

4. Reface

Επόμενο στη λίστα είναι το Reface για τη δημιουργία ταινιών αντικατάστασης προσώπων της υψηλότερης ποιότητας, αν είναι δυνατόν. Η πραγματοποίηση εναλλαγών προσώπων βίντεο είναι η κύρια εστίαση της εφαρμογής και θα ήταν καλύτερο εάν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας κατά τη διάρκεια μιας διάσημης ταινίας του Χόλιγουντ. Η εφαρμογή ενημερώνεται συχνά με νέα αστεία GIF και διασκεδαστικά εφέ ανταλλαγής νέων προσώπων. Τα υδατογραφήματα των βίντεο καταργούνται και μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας GIF από την έκδοση συνδρομής. Η έκδοση συνδρομής απενεργοποιεί επίσης τις διαφημίσεις και παρέχει απεριόριστη πρόσβαση. Η συνδρομή ξεκινά από 6,99 $/μήνα και μπορεί επίσης να επωφεληθεί μέσω ετήσιου προγράμματος. Η εφαρμογή προσφέρει διάφορες αγορές εντός εφαρμογής που κυμαίνονται από 2,49 $ έως 39,99 $. Μπορείτε επίσης να κάνετε την αγορά εντός εφαρμογής κατά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά:

 • Η τεχνολογία εναλλαγής προσώπου αυτής της εφαρμογής σάς επιτρέπει να αλλάζετε το πρόσωπό σας με διασημότητες ή χαρακτήρες ταινιών.
 • Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με εναλλαγές προσώπου και φύλου σε πραγματικό χρόνο.
 • Μπορείτε να μοιραστείτε το κλιπ με την αλλαγή προσώπου ή το διασκεδαστικό μιμίδιο σας σε messenger και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως GIF ή βίντεο.

5. Cupace

Το Cupace είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών στη λίστα, η οποία σας επιτρέπει να κόψετε ένα πρόσωπο από μια εικόνα και να επικολλήσετε το πρόσωπο στην επιθυμητή εικόνα με ευκολία. Μπορείτε να κόψετε το πρόσωπο με ακρίβεια μεγεθύνοντας την εικόνα χρησιμοποιώντας ένα μεγεθυντικό φακό και το περικομμένο πρόσωπο αποθηκεύεται στο Face Gallery για μελλοντική χρήση. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε κείμενο και αυτοκόλλητα σε εικόνες.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε κομμένα πρόσωπα σε πολλές φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να τα κόψετε ξανά από το πρωτότυπο.
 • Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε μια φωτογραφία σε μια φωτογραφία.
 • Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικά αυτοκόλλητα/emojis στη λήψη σας.

6. Photo Face Swap

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου είναι το Photo Face Swap, γνωστό ως face juggler, το οποίο είναι ιδανικό για την εναλλαγή προσώπων σε υπάρχουσες εικόνες. Τα πρόσωπα που θα ανταλλάξετε πρέπει να είναι σωστά ευθυγραμμισμένα για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού είναι η λειτουργία βόμβας προσώπου.

Χαρακτηριστικά:

 • Η εφαρμογή παρέχει εξαιρετικές και πραγματικές εξόδους που είναι απλές στη χρήση.
 • Το πολύ 6 πρόσωπα μπορούν να φανούν σε κάθε μία από 1 ή 2 εικόνες.
 • Μπορείτε να μοιραστείτε ή να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας στο Facebook, το Instagram και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.
 • Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και δεν χρειάζονται αγορές.

7. MRRMRR

Το όνομα φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά μην μπερδεύεστε. Το DeepAR τροφοδοτεί αυτήν την εφαρμογή που ονομάζεται MRRMRR. Η εφαρμογή έχει διάφορα emoji, μάσκες, φίλτρα και εφέ. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαδραστικά emojis χάρη στο ζωντανό σύστημα παρακολούθησης προσώπου. Οι μάσκες έρχονται σε διάφορα ασυνήθιστα στυλ, όπως καπέλα από αναψυκτικό, γκοθ, σάλιο ουράνιο τόξο, αυτιά γάτας, ηλιακό έγκαυμα και ηλιακό έγκαυμα με αυτιά γάτας. Αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι είναι διαθέσιμα μόνο τρία διαφορετικά emoji, όπως ο Kanye West, ο Donald Trump ή ένα animated emoji.

8. Face Swap Live

Το Face Swap Live είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές και χρησιμοποιεί τοπικά αποθηκευμένες εικόνες στο τηλέφωνό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εφέ. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί καλά τόσο σε στατικές όσο και σε κινούμενες εικόνες. Αν και αυτή η εφαρμογή δεν είναι εξ ολοκλήρου τόσο ακριβής όσο κάποιες άλλες εφαρμογές εναλλαγής προσώπων, η έξοδος θα ήταν ικανοποιητική.

Χαρακτηριστικά:

 • Διατίθεται ανταλλαγή φίλου με φίλο.

 • Μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ φωτογραφιών και φίλτρων.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εξαιρετική λειτουργία Mask Costume Mode.

9. Instagram

Η εναλλαγή προσώπου δεν έχει εξαιρεθεί από την πρακτική του Instagram να υιοθετεί τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες από άλλες εφαρμογές. Μπορείτε να ανταλλάξετε πρόσωπα στο Instagram χωρίς να εγκαταστήσετε ξεχωριστές εφαρμογές. Εφέ εναλλαγής προσώπου για φωτογραφίες και βίντεο είναι διαθέσιμα στο Instagram και αυτόνομο λογισμικό για το συνδυασμό προσώπων δύο στατικών λήψεων.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να εγγράψετε ή να ανεβάσετε βίντεο ως τροχούς (μικρά βίντεο μέγιστου 1 λεπτού και βίντεο μεγάλης διάρκειας).
 • Μπορείτε επίσης να στείλετε μηνύματα και πολυμέσα που εξαφανίζονται σύμφωνα με την απαίτηση.
 • Η λειτουργία Faceplay έγινε διάσημη λόγω της ικανότητάς της να δείχνει ανθρώπους στις παλαιότερες εκδόσεις τους.

10. Αστείο πρόσωπο

Το Funny Face είναι διαθέσιμο μόνο για το iPhone και η κύρια λειτουργία είναι να κάνετε το πρόσωπό σας διασκεδαστικό. Υπάρχει κάτι για κάθε τύπο προσώπου να δοκιμάσει. Αυτή η εφαρμογή σάς προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων, είτε ο στόχος σας είναι να περάσετε την ώρα σας είτε να κάνετε πραγματικά αστείες εικόνες με τις φωτογραφίες των φίλων σας.

11. Μπλέντερ προσώπου

Το Face Blender είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου στη λίστα, ένας χιουμοριστικός κατασκευαστής selfie. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εισάγετε το πρόσωπό σας σε οποιαδήποτε άλλη εικόνα, από αστροναύτη έως γυμναστή. Το λογισμικό είναι απλό και τα χειριστήρια είναι εύχρηστα. Υπάρχουν πάνω από εκατό πρότυπα διαθέσιμα σε αυτήν την εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να δημιουργήσετε τις εναλλαγές προσώπου προσθέτοντας φωτογραφίες από το ρολό της κάμερας.
 • Η εφαρμογή διαθέτει αυτόματη ανίχνευση προσώπου.

12. Πρόσωπο

Η εφαρμογή Faceover μοιάζει περισσότερο με υπηρεσία επεξεργασίας φωτογραφιών παρά με πρόγραμμα εναλλαγής προσώπων. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας εναλλαγές προσώπου με ευκολία. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος και να περικόψετε για να βελτιώσετε την ποιότητα των φωτογραφιών. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής περιλαμβάνουν απεριόριστες εναλλαγές προσώπων και χωρίς διαφημίσεις. Η premium δυνατότητα που ονομάζεται Faceover Pro είναι διαθέσιμη στο App Store για 9,99 $.

Χαρακτηριστικά:

 • Χρησιμοποιήστε το Faceover Lite σε οποιαδήποτε εικόνα για να επεξεργαστείτε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε εικόνες.
 • Με το iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά εφέ επεξεργασίας εικόνας.
 • Διάφορα μάτια διασημοτήτων είναι διαθέσιμα για επεξεργασία σε προσωπικές φωτογραφίες.

13. Περίπτερο Αντικατάστασης Προσώπων

Το Face Swap Booth μπορεί να φαίνεται κουραστικό αρχικά, αλλά πολλές λειτουργίες γίνονται διαθέσιμες καθώς κυριαρχείτε στο λογισμικό, καθιστώντας το μια αξιοπρεπή εφαρμογή αλλαγής προσώπου δωρεάν. Στο Face Swap Booth δεν περιλαμβάνεται όριο φωτογραφίας ή προσώπου. Για να τροποποιήσετε ομαδικές φωτογραφίες, μπορείτε να ανταλλάξετε όσα πρόσωπα θέλετε. Αυτό το λογισμικό αποθηκεύει τα δεδομένα προσώπου των εικόνων που ανεβάζετε. Επιπλέον, ενδέχεται να ανακαλύψετε πολλά εργαλεία για τη διόρθωση τυχόν σφαλμάτων που δημιουργούν οι αλγόριθμοι του Face Swap Booth.

Χαρακτηριστικά:

 • Η δυνατότητα αλλαγής προσώπου φωτογραφιών είναι απλή και διασκεδαστική.
 • Είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις εναλλαγές προσώπων στις προτιμήσεις τους.
 • Τα πρόσωπα επικάλυψης μπορούν να προσαρμοστούν επιλέγοντας μόνο τα χαρακτηριστικά του προσώπου που θέλετε χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο σύνολο μασκών.

14. Β612

Ένα γνωστό βασικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που ονομάζεται B612 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλαγή προσώπου σε στατικές εικόνες και κινούμενες εικόνες. Η λειτουργικότητα της λειτουργίας είναι σχεδόν ίδια με αυτή του Snapchat. Χρησιμοποιήστε το εφέ Face Swap στο B612 για να ανταλλάξετε γρήγορα πρόσωπα με φίλους ή αγαπημένα δημόσια πρόσωπα. Επιπλέον, μπορεί να είναι διασκεδαστικό ως πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και φωτογραφιών για το Instagram Reels.

Χαρακτηριστικά:

 • Διατίθενται φίλτρα και εφέ πολλών τύπων, από συναισθηματικό vintage έως σύγχρονο.
 • Προσφέρεται προηγμένη επεξεργασία χρωμάτων και μπορεί να βοηθήσει στην ανάδειξη λεπτομερειών χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως split tone, επαγγελματικές καμπύλες και HSL.

 • Πιο φυσική επεξεργασία πορτρέτου, επεξεργασία σώματος και στυλ χρώματος μαλλιών θα ολοκληρώσουν την εικόνα της ημέρας σας.
 • Οποιοσδήποτε μπορεί να επεξεργαστεί γρήγορα βίντεο με τρέχοντα εφέ και μια ποικιλία μουσικής με ευκολία.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένο κείμενο και αυτοκόλλητα για να τα προσθέσετε στις εικόνες σας.
 • Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μοναδικά αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει εσείς.

15. Μπανούμπα

Η Banuba σάς προσφέρει πάνω από χίλια αστεία φίλτρα και μάσκες που αλλάζουν το πρόσωπο αντί να εστιάσετε μόνο στην εναλλαγή προσώπου, καθιστώντας την μια από τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να επεξεργαστείτε live-selfie και να εγγράψετε βίντεο. Αυτό το λογισμικό είναι βολικό και προσβάσιμο. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες απευθείας στη λίστα επαφών σας χωρίς κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει επίσης να ανταλλάξετε το πρόσωπό σας με το αγαπημένο σας αστέρι.
 • Μπορείτε να αλλάξετε τη φωνή σας σε ήχο και εναλλαγή προσώπου σε βίντεο, όπως ζώα, υπερήρωες ή εξωγήινους του διαστήματος.
 • Μπορείτε να εκφράσετε τα αληθινά συναισθήματά σας χρησιμοποιώντας συναισθηματικούς ενισχυτές μέσω της κάμερας.
 • Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε εικόνες και βίντεο με ενδιαφέροντα εφέ και να ρετουσάρετε selfies.

16. MixBooth

Το MixBooth δεν είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής προσώπων, αλλά είναι καλύτερη αν θέλετε να συγχωνεύσετε δύο πρόσωπα σε ένα. Πρέπει να εισάγετε προσωπικές εικόνες και φωτογραφίες άλλου ατόμου που θέλετε να εντοπιστούν αυτόματα και να συνδυαστούν με τις δικές σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Διατίθεται αυτόματη περικοπή και τροποποίηση του τόνου του δέρματος χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου.

 • Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διαδικασία μετασχηματισμού.
 • Απλώς πρέπει να ανακινήσετε το iPhone σας για να συγκρίνετε τις εικόνες πριν και μετά.
 • Κάντε κύλιση στη συλλογή εφαρμογών για τα ευρήματα.
 • Η εφαρμογή προσφέρει δείγματα εικόνων, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή αμέσως.

17. Face Changer 2

Το Face Changer 2 είναι η ενημερωμένη έκδοση του Face Changer με καλύτερες δυνατότητες και είναι η καλύτερη επιλογή αν ψάχνετε για λογισμικό αλλαγής προσώπου. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση με πρόσθετες τρομακτικές επιλογές για διάφορες περιοχές του προσώπου, αυτοκόλλητα και μορφοποιημένα πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε αστείες ταινίες προσώπου με τη δυνατότητα να αναπαράγετε την επανάληψη αμέσως.

Χαρακτηριστικά:

 • Υπάρχουν πολλά αυτοματοποιημένα εφέ μορφοποίησης, όπως τέρας, εξωγήινος και πολλά άλλα.
 • Πολλά παράλογα χαρακτηριστικά, όπως περίεργα μάτια, μύτες, περίεργα χτενίσματα και καπέλα, τατουάζ και ουλές, είναι επίσης διαθέσιμα.
 • Για κάθε εκδήλωση ή θέμα, υπάρχουν περισσότερα από 600 αυτοκόλλητα.
 • Στη λήψη σας, μπορείτε να βάλετε ένα νέο φόντο, όπως φεγγάρι ή παραλία.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένα σκηνικά και να τα εισαγάγετε.
 • Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο κλωνοποίησης για να προσθέσετε μακιγιάζ, αυτοκόλλητα ή κείμενο ή σχέδια στην εικόνα.

18. Αντικατάσταση προσώπου

Η εφαρμογή Face Swap είναι μια από τις εφαρμογές αλλαγής προσώπου δωρεάν. Αν και υπάρχει έλλειψη απαιτούμενων λειτουργιών, αυτή η εφαρμογή παρέχει μια εξαιρετική λειτουργία εναλλαγής προσώπου. Η εφαρμογή προσφέρει τόσο αυτόματη όσο και χειροκίνητη ανίχνευση προσώπου. Το UI του λογισμικού είναι απλό και εύκολο στη χρήση.

Χαρακτηριστικά:

 • Η προσαρμογή προσώπου είναι δυνατή χρησιμοποιώντας το οβάλ επιλογής για να προσαρμόσετε τα πρόσωπα.

 • Μπορείτε απλώς να αγγίξετε οποιοδήποτε πρόσωπο με ένα δάχτυλο και να σύρετε ένα άλλο δάχτυλο οπουδήποτε στην οθόνη για κλίμακα.
 • Επιλέξτε ένα πρόσωπο και χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό περιστροφής για να διατηρήσετε την περιστροφή του επιλεγμένου προσώπου
 • Μπορείτε να αποθηκεύσετε την τελική εικόνα σε μια κάρτα SD.

19. Face Changer Photo Editor

Η εφαρμογή Face Changer Photo Editor λειτουργεί απρόσκοπτα εισάγοντας φωτογραφίες από τη συλλογή. Επιπλέον, μπορείτε να τραβήξετε απευθείας μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας την κάμερα της εφαρμογής. Η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από αυτοκόλλητα για τη δημιουργία αστείων εκφράσεων. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε κείμενο στην εικόνα που τραβήξατε.

Χαρακτηριστικά:

 • Το Face Changer Photo Editor έχει περισσότερα από 300 αυτοκόλλητα για να τα ξαναδημιουργήσουν οι χρήστες.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος στη μορφή του προσώπου σας.
 • Μπορείτε να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια με οποιονδήποτε τρόπο λειτουργεί για το αυτοκόλλητο.

***

Ελπίζουμε να διασκεδάσατε χρησιμοποιώντας και μάθετε για τις καλύτερες εφαρμογές αλλαγής προσώπου δωρεάν. Μοιραστείτε τα πολύτιμα σχόλιά σας και τις εμπειρίες σας σχετικά με την εφαρμογή που χρησιμοποιήσατε και αναφέρετε επίσης οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή που μπορεί να έχουμε χάσει εδώ. Επίσης, ενημερώστε μας τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.