19 καλύτερα δίκτυα διαφημίσεων για διαφημιστές – Εναλλακτικές λύσεις Google και Facebook (Meta).

Οι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται πώς αυτοί οι μεγάλοι τεχνολογικοί γίγαντες, όπως η Google και το Facebook, κερδίζουν χρήματα, καθώς είναι δωρεάν για χρήση από οποιονδήποτε χρήστη.

Όλα αυτά οφείλονται στη συγκεκριμένη λέξη «διαφημίσεις». Υπάρχουν πολλές αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις και εγκατεστημένες επιχειρήσεις σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο. Η πλειοψηφία τους κρατά στην άκρη ένα σημαντικό ποσό για τον σκοπό του μάρκετινγκ.

Πίσω στον 20ο αιώνα, αυτοί οι βιομήχανοι και οι ιδιοκτήτες εταιρειών είχαν επιλογές όπως εφημερίδες, περιοδικά και φυλλάδια. Εκτός από αυτούς, υπήρχε μικρό εύρος σε μια τηλεοπτική διαφήμιση, αλλά δεν ήταν τόσο μεγάλη η αγορά για τους διαφημιστές καθώς ο αριθμός των χρηστών ήταν μικρός.

Είναι ενδιαφέρον ότι στις αρχές του 21ου αιώνα, τα πράγματα άλλαξαν από το επιχειρηματικό μοντέλο της Google και του Facebook (Meta) και οι διαφημιστές έχουν πλέον επιλογές να εμφανίζουν τα προϊόντα τους με τη μορφή ψηφιακών μέσων.

Τι είναι ένα Διαφημιστικό Δίκτυο;

Τα δίκτυα διαφημίσεων είναι αγορές για διαφημιστές και εκδότες. Λειτουργούν ως συγκεντρωτές για να επιτρέπουν στους διαφημιστές να τοποθετούν τις διαφημίσεις τους σε διαθέσιμα σημεία σε διάφορους ιστότοπους και πλατφόρμες για κινητές συσκευές. Βοηθούν τις διαδικτυακές πλατφόρμες να δημιουργήσουν έσοδα από τα διαθέσιμα διαφημιστικά τους σποτ, αντιστοιχίζοντάς τα στις απαιτήσεις των διαφημιζόμενων.

Ο όρος Δίκτυο διαφημίσεων είναι αμερόληπτος στα μέσα. Ωστόσο, χρησιμοποιείται συχνά ως «Δίκτυο Διαφημίσεων», καθώς το εμπορικό κέντρο των Εκδοτών και Διαφημιστών βρίσκεται σταδιακά στο Διαδίκτυο. Η βασική αντίθεση μεταξύ των έντυπων μέσων και των διαδικτυακών δικτύων προώθησης είναι ότι τα δίκτυα που βασίζονται στο διαδίκτυο μεταφέρουν διαφημίσεις στον γενικό πληθυσμό μέσω ενός διακομιστή διαφημίσεων.

Αφού το ακούσουν αυτό, ο καθένας μπορεί να έχει μόνο δύο ονόματα στο μυαλό του: Google Ads και Facebook Ads. Δεν έχετε άδικο σε αυτή την περίπτωση, καθώς η Google και το Facebook είναι γνωστοί ως οι κύριοι μέτοχοι στα ΜΜΕ και στους διαφημιστικούς κύκλους. Έκαναν συνδυασμένα έσοδα από διαφημίσεις $219 εκατ το 2020, διεκδικώντας το 34% της συνολικής αγοράς.

Όμως, η αγορά δεν περιορίζεται σε αυτές τις πλατφόρμες. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά δίκτυα διαφημίσεων για να τα δοκιμάσουν οι διαφημιστές. Αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη ορισμένα πράγματα πριν ολοκληρώσετε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Ποια πράγματα πρέπει να έχετε υπόψη κατά την επιλογή ενός Δικτύου Διαφημίσεων για την προώθηση του προϊόντος σας;

Η διαφήμιση μέσω Ιστού έχει αναπτυχθεί τρομερά σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κόσμο. Έτσι, η ποσότητα των δικτύων διαφημίσεων έχει επεκταθεί όσο ποτέ άλλοτε αυτές τις δύο δεκαετίες. Αποδεικνύεται ότι είναι υπερβολικά δύσκολο για έναν διαφημιζόμενο να επιλέξει ποιο δίκτυο διαφημίσεων είναι το καταλληλότερο για τα επιχειρηματικά του επιτεύγματα και ικανό να βρει τέλειο κοινό-στόχο που σχετίζεται με την επιχείρηση της εταιρείας.

Παρακάτω είναι μερικά από τα σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την επιλογή μιας εταιρείας δικτύου διαφημίσεων για το προϊόν σας.

Στρατηγική μάρκετινγκ

Η στρατηγική μάρκετινγκ διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία καθώς εξαρτάται από το προϊόν και τον προϋπολογισμό της εταιρείας. Ορισμένα προϊόντα της εταιρείας αναπτύσσονται έτσι ώστε να εξυπηρετούν μόνο μια συγκεκριμένη θέση του κοινού, ενώ ορισμένα προϊόντα παράγονται για όλους τους ανθρώπους χωρίς καμία διάκριση.

Για παράδειγμα, εταιρείες όπως η Lamborghini και ο Dior θα πρέπει να έχουν στρατηγικές μάρκετινγκ αφού έχουν στο μυαλό τους εκατομμυριούχους και δισεκατομμυριούχους. Αντίθετα, προϊόντα εταιρειών όπως η Colgate και η Pepsi είναι σχεδιασμένα για όλους και γι’ αυτό πρέπει να προσεγγίζουν κάθε είδους κόσμο. Έτσι, κάθε δίκτυο διαφημίσεων έχει μια εξειδικευμένη κοινότητα εκδοτών, επομένως πρέπει να επιλέξετε τη διαφημιστική εταιρεία που μπορεί να εξυπηρετήσει τη Στρατηγική μάρκετινγκ σας.

Στοχευμένη τοποθεσία

Κάθε εταιρεία έχει έναν στοχευμένο πληθυσμό σε διάφορες περιοχές ανάλογα με τη γκάμα των προϊόντων της. Για παράδειγμα, η Hyundai είναι μια εταιρεία από τη Νότια Κορέα και πλέον πουλάει τα αυτοκίνητά της σε όλο τον κόσμο. Έτσι, έχουν έναν προϋπολογισμό μάρκετινγκ για όλες τις διαφορετικές χώρες όπου πωλούν το προϊόν τους.

Μια επιλογή είναι να προσλάβετε μια εταιρεία παγκόσμιων δικτύων διαφημίσεων και να της αναθέσετε το συμβόλαιο για να διαπραγματευτούν όλες οι εταιρείες. Μια μεγαλύτερη πιθανότητα είναι ότι θα έχουν το συμβόλαιο με πολύ μικρότερο επιτόκιο από το αναμενόμενο, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει και το κοινό που απευθύνεται.

Υπάρχει μια άλλη επιλογή όπου δίνετε συμβόλαια βλέποντας τα τοπικά δίκτυα διαφημίσεων και τη σύνδεσή τους με το κοινό αυτής της χώρας. Πρέπει να επιλέξετε διαφορετικά δίκτυα διαφημίσεων για διαφορετικές χώρες σε αυτήν την επιλογή. Ωστόσο, κάθε διαφημιστικό δίκτυο έχει καλύτερη απήχηση και πλήθος σε συγκεκριμένα σημεία. Για παράδειγμα, το Crazy house είναι καλύτερο όταν θέλετε να στοχεύσετε την Κίνα, το JumpTap εάν στοχεύετε τις ΗΠΑ και ούτω καθεξής.

Κατάλογος Εκδοτών

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι εκδότες παίζουν σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε διαφήμιση. Εάν η κατάλληλη διαφήμιση τοποθετηθεί σε λάθος μέρος, δεν θα κάνει το μαγικό. Για παράδειγμα, εάν κάποιο προϊόν της Salmon Sister – ένα από τα διαφημιστικά banner της μάρκας ψαριών με τις καλύτερες κονσέρβες τοποθετούνταν στο ιστολόγιο με τον τίτλο «Τα 5 κορυφαία vegan προϊόντα για την καθημερινή σας ρουτίνα», τι θα γινόταν; Κανείς δεν θα κάνει κλικ σε αυτό το banner, καθώς ο εκδότης έχει διαφορετικό κοινό από το στοχευμένο κοινό της εταιρείας.

  Πώς να ορίσετε μια προσωρινή εικόνα προφίλ στο Facebook

Κάθε δίκτυο διαφημίσεων αποτελείται από πολλούς εκδότες. Αλλά να θυμάστε πάντα ότι πρέπει να εξετάζεται η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Γενικά, τα δίκτυα διαφημίσεων αναφέρουν τη μακρά λίστα με τα αποθέματά τους ή τους εκδότες που τους έχουν ανατεθεί, αλλά πάντα αναζητούν τους εκδότες σύμφωνα με την επιχείρησή σας.

Εάν η διαφήμιση σχετίζεται με τον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, πρέπει φυσικά να δείτε εάν το δίκτυο έχει εκδότες που σχετίζονται με αυτοκίνητα ή άλλο όχημα. Ζητήστε τη λίστα ιστότοπων όπου θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας! Αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για αυτό.

Μετρικές Μεθοδολογίες

Προτού βρείτε ένα δίκτυο διαφημίσεων για τη διαφήμισή σας, πρέπει να αποφασίσετε ποια μέτρηση μέτρησης είναι η καλύτερη για την προώθησή σας. Ορισμένα δίκτυα διαφημίσεων είναι κατάλληλα για CPM και άλλα για CPA ή CPC.

 • CPM: Είναι το κόστος ανά χιλιοστό. Το CPM ονομάζεται επιπλέον CPT, δηλαδή κόστος ανά χίλια, και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να πληρώνουμε το κόστος για κάθε 1000 εμφανίσεις. Για παράδειγμα, εάν το CPM είναι 10 $, σημαίνει ότι το κόστος των 1000 εμφανίσεων είναι 10 $.
 • CPA: Είναι το κόστος ανά ενέργεια. Είναι το κόστος που δαπανάται για κλικ/μετατροπή. Για παράδειγμα, η προώθησή σας συγκέντρωσε 1000 κλικ στα 100 $ και πραγματοποιήσατε 100 μετατροπές. Έτσι, το CPA σας είναι 10 $ σε αυτό το σημείο. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή CPA, σημαίνει ότι είναι μεγάλο το ποσοστό μετατροπής.
 • CPC: Είναι Κόστος ανά κλικ. Παρόμοια με το CPM, το CPC είναι επίσης μια μέτρηση που χρησιμοποιείται στη διαδικτυακή διαφήμιση. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι αυτό το κόστος βασίζεται στα κλικ και όχι στις εμφανίσεις. Εάν εμφανιστεί η διαφήμιση σε οποιονδήποτε χρήστη, αλλά στη συνέχεια, αν δεν κάνει κλικ σε αυτήν, δεν θα υπάρξει καμία χρέωση, καθώς το κόστος βασίζεται μόνο στα κλικ. Για παράδειγμα, εάν το CPC είναι 3 $, σημαίνει ότι κάθε κλικ κοστίζει 3 $, επομένως 20 κλικ θα σας κοστίσουν 60 $.

Τώρα, γνωρίζετε όλους τους τρόπους για να επιλέξετε ένα τέλειο δίκτυο διαφημίσεων για τη διαφήμισή σας. Επί του παρόντος, η Google και το Facebook (τώρα Meta) κατέχουν την πλειοψηφία του μεριδίου στον κόσμο της ψηφιακής διαφήμισης. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζει κανείς όλα τα άλλα δίκτυα διαφημίσεων, εκτός από το Google και το Facebook. Παρέχουν επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες και, τις περισσότερες φορές, με χαμηλό κόστος σε σύγκριση με αυτούς τους δύο μεγάλους γίγαντες.

Το YouTube και το Instagram είναι επίσης εξαιρετικές εναλλακτικές για το Google και το Facebook. Ωστόσο, η ανατροπή εδώ είναι ότι το YouTube αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της Google Inc. από τον Νοέμβριο του 2016, ενώ το Instagram ανήκει στη Meta Inc. καθώς το Facebook αγόρασε το Instagram το 2012. Αυτός είναι ο λόγος που δεν καλύπτουμε το YouTube και το Instagram σε αυτήν τη λίστα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με 19 εταιρείες δικτύων διαφημίσεων ως τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για διαφημίσεις Google και Facebook.

Διαφημίσεις αναζήτησης Apple

Διαφημίσεις αναζήτησης Apple (ASA) είναι ένα κανάλι δικτύου διαφημίσεων που συνδέει τους διαφημιστές με μια ομάδα συμφερόντων με επιρροή. Υπάρχουν 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές εφαρμογών iOS που φροντίζουν αυτήν τη στιγμή 500 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε εβδομάδα, φέρνοντας έξαλλο ανταγωνισμό για όλους τους κάθετους. Καταφέρνουν να συγκεντρώσουν έσοδα 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το Apple Search Ads διαθέτει δύο επιλογές, το Basic και το Advanced. Η προηγμένη έκδοση έρχεται με επιπλέον χαρακτηριστικά με υψηλότερο συγκριτικά κόστος. Λάβετε υπόψη ότι με τις διαφημίσεις αναζήτησης της Apple, μια παρόμοια διαφήμιση δεν θα εμφανίζεται για κάθε χρήστη. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι διαφημίσεων και οι παραλλαγές ενσωματώνουν τον αριθμό των εικόνων και των βίντεο.

Yahoo Ad Tech

Yahoo Ad Tecη προσφέρει μια δέσμη εργαλείων αγοράς και πώλησης. Περιλαμβάνει πολυκάναλο DSP (Demand Side Platforms) και Exchange. Το DSP είναι η πλατφόρμα που διατίθεται από το Yahoo, όπου οι Αγοραστές Διαφημίσεων μπορούν να υποβάλουν προσφορές και να αγοράσουν απόθεμα, να διαχειριστούν τις αγορές τους και να παρακολουθήσουν τις διαφημίσεις τους.

Η κύρια USP (Πρόταση Πώλησης Χρήστη) της Yahoo Ad Tech είναι η αποκλειστική συνεργασία που παρέχει πρόσβαση σε μη ανταγωνιστές σε απόθεμα υψηλής ποιότητας, ασφαλές για την επωνυμία με την υψηλότερη εμφανισιμότητα σε εγγενείς, βίντεο και προβολή.

Διαφημίσεις Amazon

Διαφημίσεις Amazon έχει πρόσβαση σε περισσότερους από 300 εκατομμύρια συνολικά ενεργούς λογαριασμούς. Έχουν αποκτήσει μια βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες σκέφτονται τα είδη και τις επωνυμίες που βρίσκουν, μελετούν και αγοράζουν στον ιστό.

Προσφέρουν υπηρεσίες όπως χορηγία προϊόντων, επωνυμιών και οθονών. Εκτός από αυτό, παρέχουν επίσης διαφημίσεις ήχου και βίντεο και προσαρμοσμένες διαφημίσεις για τους πελάτες τους. Το DSP (πλατφόρμα ζήτησης) της Amazon δίνει τη δυνατότητα στους διαφημιστές να αγοράζουν μέσω προγραμματισμού διαφημίσεις προβολής, βίντεο και ήχου. Προσφέρουν επτά διαφορετικές υπηρεσίες και οκτώ διαφορετικά προϊόντα στους πελάτες τους. Προς το παρόν, το Amazon Ads λειτουργεί σε 18 διαφορετικές χώρες όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Ινδία και πολλές άλλες.

  Το Facebook διαγράφει τον κωδικό πρόσβασής σας για ευκολία

Ταμπούλα

Ταμπούλα είναι ένα τοπικό δίκτυο διαφημίσεων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Διανέμει «προτεινόμενο» περιεχόμενο σε διάφορους δημοφιλείς προορισμούς και χώρους ειδήσεων που επισκέπτονται. Οι πιο επαναλαμβανόμενοι χρήστες των διαφημίσεων Taboola είναι από εταιρείες μεσαίου μεγέθους (51-1.000 εργαζόμενοι) και από τον κλάδο του Μάρκετινγκ και της Διαφήμισης.

Έχουν αποκλειστικές συνεργασίες με τους κορυφαίους εκδότες του κόσμου, όπως οι USA Today, NBC, MSN, Business Insider, Bloomberg και πολλοί άλλοι. Το Taboola θα σας βοηθήσει να πετύχετε εύκολα τους στόχους μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε πολύτιμους δυνητικούς πελάτες.

Διαφημίσεις TikTok

Τικ Τοκ έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες από τον Σεπτέμβριο. Οι διαφημίσεις TikTok μπορούν πλέον να προσεγγίσουν ένα εκτιμώμενο κοινό ενηλίκων (18+). 825 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορα είδη διαφημίσεων, όπως διαφημίσεις in-feed, διαφημίσεις με εικόνα, διαφημίσεις βίντεο, διαφημίσεις spark, pangle ads, carousel ads, top view διαφημίσεις, επώνυμα προκλήσεις hashtag και επώνυμα εφέ (επώνυμα αυτοκόλλητα και φίλτρα).

Το TikTok προσφέρει μια απλή λύση 4 βημάτων για τους διαφημιστές να δημοσιεύσουν μια διαφήμιση στην πλατφόρμα τους. Τα βασικά βήματα περιλαμβάνουν την επιλογή του στόχου σας και την επιλογή του κοινού σας. Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε τον προϋπολογισμό σας. Στο τελευταίο βήμα, πρέπει να σχεδιάσετε τη διαφήμισή σας και μετά είστε έτοιμοι με το διαφημιστικό σας.

Διαφημίσεις Snapchat

Snapchat Οι διαφημίσεις χρησιμοποιούνται κυρίως από διαφημιστές που θέλουν να στοχεύσουν τη γενιά της χιλιετίας. Το μέγιστο ποσοστό επιτυχίας στο Snapchat είναι αυτής της κοινότητας νεαρής ηλικίας. Μπορείτε να στοχεύσετε διαφημίσεις με βάση τα ενδιαφέροντα, τις συμπεριφορές, την τοποθεσία και άλλα. Μαζί με αυτό, συνδεθείτε με τους ανθρώπους που οδηγούν σε νέες συμπεριφορές και αξίες που αλλάζουν τον κόσμο.

Με τις διαφημίσεις Snapchat, έχετε μια συνολική αγορά με δυνατότητα διεύθυνσης 319 εκατομμύρια χρήστες. Αυτοί οι χρήστες είναι ενεργοί καθημερινά. Εκτός από αυτό, το Snapchat αγγίζει σχεδόν το 75% των millennials και το GenZ, επομένως θα βοηθούσε να αναπτύξετε την επωνυμία σας μεταξύ τους. Εάν σχεδιάζετε μια επωνυμία για νέους, δεν υπάρχει καλύτερη πλατφόρμα από το Snapchat. Οι προαγωγές σας μπορεί να εκτοξευθούν στα ύψη μεταξύ των νέων.

Επιχείρηση Twitter

Επιχείρηση Twitter παρέχει σχεδόν 20+ επιλογές προϊόντων στην πλατφόρμα τους για την προβολή της εξατομικευμένης διαφήμισής σας. Παρακάτω είναι μερικές από τις βασικές υιοθεσίες που μπορείτε να βρείτε στο Twitter.

 • Διαφημίσεις που προωθούνται
 • Διαφημίσεις ακολούθων
 • Twitter Amplify
 • Twitter Live
 • Δημοσκοπήσεις
 • Εξαγορά Twitter
 • Επώνυμα Hashtags
 • Ειδοποίηση επωνυμίας

Και πολλά άλλα…

Το Twitter είναι μια πλατφόρμα με μια ισχυρή κοινότητα. Αν θέλετε να αποκτήσετε παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως επωνυμία, το Twitter είναι το καλύτερο μέρος για να εμφανίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Διαφημίσεις Spotify

Πριν από μερικά χρόνια, αν οποιοσδήποτε διαφημιστής ήθελε να στοχεύσει ένα κοινό που αγαπούσε τη μουσική, έπρεπε να πάει μόνο στο ραδιόφωνο FM. Τώρα όμως τα πράγματα άλλαξαν. Διαφημίσεις Spotify σας δίνει κυρίως τρεις επιλογές για να φιλτράρετε το στοχευμένο κοινό σας: Δημογραφικά στοιχεία, Συμπεριφορά και Περιεχόμενα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να περιορίσετε το κοινό σας χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένη στόχευση.

Το Spotify προσφέρει προσαρμόσιμες επιλογές δημοσιοποίησης. Έτσι, υπάρχει κάτι για εσάς, ανεξάρτητα από το μέγεθος του οικονομικού σας σχεδίου. Οι διαφημιστές μπορούν να πάρουν τα πάντα με μόλις 250 $ μέσω της διαφημιστικής πλατφόρμας αυτοεξυπηρέτησής τους, του Ad Studio.

Διαφημίσεις της Microsoft

Διαφημίσεις της Microsoft έχει ένα αποτύπωμα για να φτάσει μέχρι 41 εκατομμύρια καταναλωτές, πραγματοποιώντας 400 εκατομμύρια αναζητήσεις κάθε μήνα στη Microsoft και σε ιστότοπους συνεργατών. Έρχεται με 15 διαφορετικά εργαλεία διαφήμισης που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα για την ενίσχυση της διαφημιστικής καμπάνιας.

Υποθέτοντας ότι τώρα κάνετε εξαιρετική δουλειά στο Google Ads και στο Facebook Ads, μπορείτε να επεκτείνετε αυτή τη δουλειά στη Microsoft Advertising αφήνοντας τα όργανα εισαγωγής να κάνουν όλη την επίπονη δουλειά. Έτσι, μπορείτε να επενδύσετε λιγότερη ενέργεια σε καθημερινές στρατηγικές μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να εστιάσετε στα επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Επομ

Επομ σας παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα. Παρέχουν πολλές λύσεις διακομιστών διαφημίσεων, όπως διακομιστές διαφημίσεων λευκής ετικέτας, Ισχυρό RTB Bidder, Whitelabel DSP και πολλές άλλες για να αναπτύξετε πολλές φορές οποιαδήποτε επιχείρηση. Μπορείτε να δημιουργήσετε υπερ-στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες για να προσεγγίσετε το κοινό σας μέσω του Epom. Επιπλέον, διατίθενται επίσης διαφορετικές μορφές διαφήμισης, όπως προβολή, κινητά, εντός εφαρμογής και βίντεο.

Για τον διακομιστή διαφημίσεων, η τιμολόγηση του Epom ξεκινά από 212 $ ανά μήνα (Βασικό πρόγραμμα) έως 2125 $ (Σύνθετο πρόγραμμα). Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε το σχέδιό σας με τη λειτουργία Enterprise.

Διαφημίσεις LinkedIn

Διαφημίσεις LinkedIn προσφέρει τύπους διαφημίσεων για όλες τις ανάγκες, από συνομιλία έως δυναμική και βίντεο. Προωθεί τις διαφημίσεις της εταιρείας σας σε στοχευμένα κοινά σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet και αυξάνει την αναγνωρισιμότητα. Το προϊόν σας εμφανίζεται στη ροή επαγγελματικών ειδήσεων με τις περισσότερες προβολές στον κόσμο.

Το Campaign Manager στο στάδιο προώθησης του LinkedIn εξομαλύνει το σύνολο των διαδικασιών διαφήμισης. Κάνει, μετρά και εξορθολογίζει τις αποστολές σας σε όλες τις πλατφόρμες. Επιπλέον, έχουν πάνω από 65 εκατομμύρια υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην πλατφόρμα τους. Αυτό μπορεί σίγουρα να φέρει μια αλλαγή παραδείγματος στην επιχείρησή σας.

  4 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τη νέα επιλογή «Αποθήκευση» στο Facebook

Media.net είναι ένας κορυφαίος οργανισμός προώθησης παγκοσμίως με μία από τις πιο εμπεριστατωμένες ρυθμίσεις δημοσιοποίησης της καινοτομίας σε όλες τις πλατφόρμες.

Η πλατφόρμα λειτουργεί σε διαφημίσεις που βασίζονται στον ιστό δημιουργώντας αντικείμενα ανώτατου επιπέδου σε πολλές ενότητες οποιασδήποτε τεχνολογίας διαφήμισης. Εξαιτίας αυτού, οι απαιτήσεις κάθε πελάτη ικανοποιούνται χωρίς να εμπλακούν με διαφορετικούς πωλητές. Βοηθά στη συγχώνευση λύσεων από άλλους προμηθευτές σε μια ενιαία πλατφόρμα για να διευκολυνθεί η διαδικασία διαχείρισης των διαφημίσεων.

Διαφημίσεις Telegram

Οι διαφημιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν Διαφημίσεις Telegram να στοχεύουν τις διαφημίσεις τους σε οποιοδήποτε δημόσιο κανάλι τηλεγραφήματος με περισσότερα από 1000 μέλη σε αυτό. Έχουν πάνω από 500 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες ανά μήνα σε όλο τον κόσμο και κάθε μήνα, οι χρήστες τηλεγραφήματος δημιουργούν 500 δισεκατομμύρια προβολές σε πολλά κανάλια.

Τα διαφημιζόμενα μηνύματα βρίσκονται αυτήν τη στιγμή σε δοκιμαστική λειτουργία. Όταν είναι πλήρως έτοιμοι να πάνε και να επιτρέψουν στο Telegram να αναλάβει τα βασικά του έξοδα, θα αρχίσουν να προσφέρουν έσοδα από την προώθηση στον κάτοχο αυτού του δημόσιου καναλιού στο οποίο εμφανίζονται τα μηνύματα.

Στόχευση κοινού InMobi

InMobi – μια εταιρεία από την Ινδία, έρχεται με ένα κοινό με επιρροή, όπως fashionistas, λάτρεις εστιατορίων γρήγορης εξυπηρέτησης, φοιτητές, λάτρεις της υγείας και της φυσικής κατάστασης, τους αγοραστές αυτοκινήτων και τους πλούσιους αστούς. Περιέχει διάφορες δυνατότητες για διαφημιστές, όπως το Pulse – για πληροφορίες αγοράς και πελατών, Κοινό – πλατφόρμα στόχευσης πελατών, DSP και Exchange.

Οι εκδότες προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες όπως δημιουργία εσόδων από εφαρμογές για κινητά, υπηρεσία πλατφόρμας υποβολής προσφορών κεφαλίδας, λύση ταυτότητας unifID, δημιουργία εσόδων από παιχνίδια, ποικιλία μορφών διαφήμισης και πολλά άλλα.

AdRoll

Adroll είναι μια πλατφόρμα διαφημίσεων με δεδομένα 10+ ετών από εκατοντάδες χιλιάδες επωνυμίες και δισεκατομμύρια αγοραστές. Αυτό θα βοηθήσει τελικά να στοχεύσετε το κατάλληλο κοινό για το προϊόν σας. Παρέχουν επίσης στρατηγικές μάρκετινγκ που είναι ιδανικές για την επιχείρησή σας. Μόλις εφαρμόσετε αυτές τις στρατηγικές, θα δείτε γόνιμα αποτελέσματα.

Το AdRoll όχι μόνο λειτουργεί με τις διαφημίσεις, αλλά στέλνει επίσης αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα στοχευμένο κοινό και ένας συνδυασμός και των δύο φέρνει ώθηση στην επιτυχία στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, έχουν το USP τους να στοχεύουν το κοινό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα με βάση την αλλαγή τους στις γεύσεις των προϊόντων.

SXM Media είναι το μεγαλύτερο διαφημιστικό δίκτυο podcast στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ας υποθέσουμε ότι το στοχευμένο κοινό σας ακούει τα διαφορετικά είδη podcast. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτή είναι η τέλεια εταιρεία δικτύου διαφημίσεων για το προϊόν σας, καθώς μπορείτε να στοχεύσετε σχεδόν 55 εκατομμύρια ακροατές podcast από αυτήν την πλατφόρμα.

Προσφέρουν πολλές υιοθεσίες στις πλατφόρμες τους, όπως ροή ήχου, βίντεο, δυναμικός ήχος και διαδοχικός ήχος. Τώρα έρχεται το καλύτερο μέρος τους, που είναι οι διαφημίσεις Podcast, στις οποίες προσφέρουν αγορές βάσει κοινού, Ευθυγράμμιση με βάση τα συμφραζόμενα, επώνυμο περιεχόμενο και ευκαιρίες αποκλειστικής εκπομπής αποτελούν μέρος του SXM Media.

Perpetua

Perpetua φέρνει όλα όσα χρειάζονται για να οδηγήσει σε κερδοφόρα αύξηση του μεριδίου αγοράς για τις μάρκες ηλεκτρονικού εμπορίου. Αντί να δημιουργούν καμπάνιες, ζητούν τους στόχους και τους προϋπολογισμούς σας και από αυτά τα δεδομένα, προσαρμόζουν την επωνυμία για κάθε επωνυμία. Λόγω των προσαρμόσιμων λύσεων, μπορείτε να περιμένετε καλύτερα αποτελέσματα για την επωνυμία σας.

Η Perpetua βελτιστοποιεί τις προσφορές μέσω προγραμματισμού, κάτι που είναι πιο γρήγορο και ακριβές από τη μη αυτόματη διαδικασία. Εξαιτίας αυτού, τώρα έχετε χρόνο να εστιάσετε σε στρατηγικές, δοκιμές και αναλύσεις. Η τιμολόγηση του Perpetua ξεκινά από μόλις $250 το μήνα.

Primis

Primis είναι μια μονάδα προώθησης βίντεο που προσφέρει δυνατότητες δικτύου διαφημίσεων βίντεο. Μεταφέρουν προωθητικές ενέργειες βίντεο σε πελάτες με άψογο χρονοδιάγραμμα και τους καλύτερους τομείς διαφήμισης για να ενισχύσουν τα RPM και την εμπειρία του πελάτη. Η ενότητα εγγενών διαφημίσεων κάνει τα πάντα και είναι πλήρως προσαρμόσιμη για να χωράει στον ιστότοπό σας.

Χρησιμοποιώντας προωθήσεις βίντεο μέσω του Primis, μπορείτε να μεταφέρετε στους πελάτες με προαιρετικό σχεδιασμό διαφημίσεων που αγαπούν και να αποκτούν υψηλά έσοδα από διαφημίσεις. Η Primis θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για τις πιο πελατοκεντρικές κατευθυντήριες γραμμές του κλάδου στο μάρκετινγκ μέσων. Το δίκτυο διαφημίσεων προστατεύεται για τη χρήση και την προστασία των πελατών από απάτη.

Clickadu

Clickadu είναι ένα δίκτυο προώθησης εκδοτών που διαχειρίζεται πάνω από 4 δισεκατομμύρια εμφανίσεις διαφημίσεων κάθε μέρα. Μεταξύ αυτών, 3,6 εκατομμύρια χρήστες μετατρέπονται για να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία. Τα πολυάριθμα σχέδια διαφημίσεων που προβάλλονται από τον οργανισμό ενσωματώνουν PopUnder, προωθήσεις βίντεο και διαφημίσεις με σημαία, μεταξύ άλλων για φορητούς υπολογιστές και smartphone.

Εάν έχετε μικρή επισκεψιμότητα χρηστών στον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας, τότε το Clickadu μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Δέχονται πολλαπλές επιλογές πληρωμής όπως PayPal, Web Money, Paxum και Wire Transfer. Τα κανονικά CPM για όλα τα διαφορετικά σχέδια διαφημίσεων δίνονται στον ιστότοπό του. Έτσι, μπορείτε να τα ελέγξετε και να δείτε πόσο ωφέλιμο μπορεί να είναι το Clickadu για εσάς.

συμπέρασμα

Η παραπάνω λίστα ενσωματώνει τα δίκτυα διαφημίσεων με την καλύτερη απόδοση μέσα στην τεράστια λίστα εκδοτών μας. Μερικοί είναι εξαιρετικά συγκεκριμένοι για ορισμένους διαφημιστές και έχουν καλή απόδοση μόνο ειδικά για αυτούς. Επομένως, όποιο δίκτυο διαφημίσεων και αν επιλέξετε για να αναρτήσετε τη διαφήμισή σας, έχετε μόνο ένα πράγμα στο μυαλό σας, η προσαρμογή είναι το κλειδί για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μπορείτε επίσης να εξετάσετε πώς να παραμείνετε ασφαλείς από κακόβουλες διαφημίσεις αναζήτησης.