18 καλύτεροι διαδικτυακοί κατασκευαστές βίντεο για την επιχείρησή σας

Αφήνετε πολλά χρήματα στο τραπέζι αν δεν δημιουργήσετε βίντεο για την επιχείρησή σας. Κερδίστε το Διαδίκτυο δημιουργώντας βίντεο παγκόσμιας κλάσης για το ψηφιακό σας μάρκετινγκ.

Δεν το επινοώ απλώς αυτό. Οι μελέτες δείχνουν ότι 79% των ανθρώπων ας πούμε ότι το βίντεο μιας επωνυμίας τους έπεισε να αγοράσουν ένα λογισμικό ή μια εφαρμογή. Εάν δεν έχετε ακόμα ένα βίντεο για την επιχείρησή σας, τώρα είναι η ώρα να το φτιάξετε.

Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που προτιμούν να διαβάζουν περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο για διάφορους λόγους, με κυριότερο τον χρόνο. Οι πληροφορίες μέσω βίντεο μπορούν να παραδοθούν γρήγορα χωρίς να ξεφύγουν. Εκτός από αυτό, έχει πολλά οφέλη για την επιχείρησή σας, όπως:

 • Αυξάνει τις πωλήσεις
 • Αυξάνει την κίνηση
 • Προσελκύστε το κοινό
 • Χτίζω εμπιστοσύνη

Και πολλά άλλα…

Με αυτά τα λόγια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δημιουργία σχεδόν “οποιουδήποτε” βίντεο δεν θα κάνει το κόψιμο. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το μήνυμά σας έχει άμεση σχέση με το κοινό και τις πωλήσεις σας. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό με διάφορους τρόπους, και μερικοί από αυτούς συζητούνται παρακάτω.

Γνωρίστε το κοινό-στόχο σας

Η δημιουργία βίντεο χωρίς να γνωρίζετε το κοινό-στόχο σας είναι σαν να εκτοξεύετε ένα βέλος με δεμένα τα μάτια. Είναι πολύ λιγότερο πιθανό να πετύχετε το σωστό σημείο. Για παράδειγμα, πουλάτε προϊόντα που είναι για μεσήλικες άνδρες. Επομένως, θα ήταν σοφό να δημιουργήσετε τα βίντεό σας, έχοντας αυτό υπόψη. Γενικά, η στόχευση «ανδρών» απλώς δεν θα βοηθήσει καθόλου.

Προφανώς, δεν αρκεί και μόνο το να γνωρίζετε ότι οι «μεσήλικοι άντρες» θα ήθελαν να αγοράσουν τα προϊόντα σας. Θα πρέπει να σκάψετε βαθύτερα και να εντοπίσετε πράγματα όπως τι συμβαίνει στο μυαλό τους και τι θα τους παρακινήσει να κάνουν την αγορά.

Δημιουργήστε ποιοτικό και πολύτιμο περιεχόμενο

Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε τι κάνει ένα βίντεο «υψηλής ποιότητας». Ορισμένοι δείκτες μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Καλό σενάριο
 • Σύγχρονα γραφικά/επικαλύψεις
 • Κατάλληλα χρώματα για την επωνυμία σας
 • Δυνατός και καθαρός ήχος

Επίσης, είναι απαραίτητο να φτιάχνετε βίντεο που εστιάζουν συνεχώς στα προβλήματα των θεατών και δίνουν λύση σε αυτά.

Κάντε το σχεδόν στο σωστό μήκος.

Το να κάνετε τα βίντεό σας πολύ μεγάλα δεν θα σας βοηθήσει επειδή το εύρος προσοχής των ανθρώπων είναι πολύ μικρότερο. Από την άλλη πλευρά, το να κάνετε τα βίντεό σας πολύ σύντομα δεν είναι καλή ιδέα, καθώς έτσι το μήνυμα δεν θα παραδοθεί σωστά. Αν και ανάλογα με τον τύπο του βίντεο, οτιδήποτε μεταξύ 1-2,5 λεπτών φαίνεται καλό.

Μην ξεχνάτε το CTA.

Φανταστείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό βίντεο και μετά να μην ενθαρρύνετε τους θεατές σας να αναλάβουν δράση;

Θα ήταν ηλίθιο.

Η παρότρυνση για δράση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα σε κάθε μορφή μάρκετινγκ και σίγουρα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε και στα βίντεό σας. Την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε ένα νέο βίντεο, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε ένα CTA.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους παρακάτω κατασκευαστές βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό αντί για όλα όσα μπορείτε να κάνετε online μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης.

MotionArray

MotionArray μπορεί να σας βοηθήσει στη δημιουργία δελεαστικών βίντεο με μια ατελείωτη λίστα προτύπων, προεπιλογών και οπτικοακουστικών στοιχείων χωρίς δικαιώματα.

Έχουν αμέτρητα στοιχεία και ενσωματώσεις βίντεο για τους χρήστες της Adobe. Θα βρείτε προσθήκες Premiere Pro, After Effects και Photoshop που μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία Motion Array ακριβώς μέσα στην αγαπημένη σας εφαρμογή Adobe.

Εξάλλου, στους χρήστες του Adobe Audition και του Premiere Rush υπόσχονται παρόμοια λειτουργικότητα στο εγγύς μέλλον. Υπάρχουν επίσης περισσότεροι από επαρκείς πόροι για τους χρήστες DaVinci Resolve και Final Cut Pro.

Θα βρείτε επίσης ένα εξαιρετικό εργαλείο συνεργασίας βίντεο που ονομάζεται Αναθεώρηση που επιτρέπει στον αναθεωρητή να κάνει σχόλια με ακρίβεια καρέ με αυτόματες χρονικές σημάνσεις. Είναι σαν τη συνεργασία των Εγγράφων Google, αλλά για βίντεο. Η αναθεώρηση υποστηρίζει επίσης προστασία με κωδικό πρόσβασης και επιτρέπει στον συγγραφέα να παρέχει προαιρετική πρόσβαση λήψης.

  7 πλατφόρμες για να αποκτήσετε τις καλύτερες ενέργειες Photoshop

Επιπλέον, μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο βίντεο με προσαρμοσμένο τομέα. Χωρίς καμία κωδικοποίηση, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως με πολλά πρότυπα και να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με επαγγελματική εμφάνιση.

Το MotionArray λειτουργεί με μηνιαίες συνδρομές, επομένως δεν πληρώνετε ανά πόρο που έχετε κατεβάσει. Και τα καλά νέα είναι ότι ό,τι κατεβάζετε θα παραμείνει δικό σας ακόμα και αφού σταματήσετε να πληρώνετε.

Η τιμολόγηση είναι φιλική προς την τσέπη, μπορείτε να την ξεκινήσετε από 29,99 $ μηνιαίως.

Λάβετε έκπτωση 50 $ σήμερα για να δείτε πώς μπορεί να βοηθήσει τις απαιτήσεις σας για βίντεο.

Ο καθένας μπορεί να κάνει επαγγελματικά βίντεο με Προώθηση. Έχουν πάνω από 12 εκατομμύρια βίντεο κλιπ και πρότυπα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε:

 • Διαφημίσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram κ.λπ
 • Προωθητικά βίντεο
 • Εμπορία

Τα κλιπ και τα πρότυπα είναι αφιερωμένα σε πολλές βιομηχανίες, όπως ακίνητα, ταξίδια, μάρκετινγκ, ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλά για κάθε τύπο επιχείρησης εδώ. Μάλιστα, έχουν ακόμη και βίντεο για ειδικές ημερομηνίες όπως το Ραμαζάνι και το Πάσχα.

Πόσο λαμπρό είναι αυτό;

Fastreel της Movavi

Fastreel από το Movavi είναι ένας εντυπωσιακός συνδυασμός εργαλείων βελτίωσης βίντεο και θεματικών προτύπων. Ο κατασκευαστής βίντεο περιλαμβάνει πάνω από 30 έτοιμα πρότυπα κατάλληλα για κάθε τύπο βίντεο: εισαγωγές, τρέιλερ, διαφημίσεις και πολλά άλλα. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τι μπορείτε να επιτύχετε:

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Fastreel παρουσιάζει μερικές αρκετά προηγμένες λειτουργίες, ωστόσο μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με μερικά κλικ: αντίστροφα ή επαναφορά βίντεο, δημιουργία βίντεο stop-motion ή ακόμη και εμφάνιση πολλών κλιπ στην οθόνη ταυτόχρονα. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε μια πλήρη ταινία ή μια παρουσίαση από την αρχή.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε όλες τις βασικές εργασίες:

 • Συμπίεση και περικοπή βίντεο στο διαδίκτυο.
 • Αλλαγή ταχύτητας βίντεο.
 • Γυρίστε και περιστρέψτε τα κλιπ.
 • Προσθήκη φίλτρων.
 • Εισαγάγετε υπότιτλους και λεζάντες.
 • Προστατέψτε το υλικό σας με ένα υδατογράφημα.

Τοποθέτησε το

Ένα εργαλείο για διάφορους σκοπούς, Τοποθέτησε το (το κοινό grtechpc.org λαμβάνει ΕΚΠΤΩΣΗ 15%) διαθέτει επίσης μια ενότητα “βίντεο” όπου μπορείτε να δημιουργήσετε ιστορίες Instagram, προβολές διαφανειών, επιδείξεις προϊόντων και άλλα είδη βίντεο. Αυτή η εταιρεία είναι γνωστή για το ότι κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τις μικρές επιχειρήσεις, και το να βλέπεις τον δημιουργό βίντεο το κάνει αρκετά εμφανές.

Είναι απλό στη χρήση αλλά προσφέρει αρκετά, όπως:

 • Εκατοντάδες πρότυπα βίντεο
 • Τεράστια ηχητική βιβλιοθήκη
 • Προεπισκόπηση βασικού καρέ για στερέωση της επεξεργασίας
 • Εισαγωγικά έμπνευσης

Με μία μόνο συνδρομή, έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες τους.

Animoto

Με ένα εξαιρετικά εύκολο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης, το Animoto μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, να αυξήσετε τις πωλήσεις και να εκτινάξετε την αφοσίωση σας στα ύψη. Τα πρότυπά τους για βίντεο προορίζονται για να αναβαθμίσουν το μήνυμα της επωνυμίας σας και να προσφέρουν μια ακαταμάχητη οπτική εμπειρία που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους πελάτες σας να εντυπωσιάσουν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας ένα πρότυπο και, στη συνέχεια, να προσθέσετε περαιτέρω φωτογραφίες και βίντεο κλιπ για να δημιουργήσετε το βίντεό σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, να προσθέσετε κείμενο, να προσθέσετε μουσική και πολλά άλλα για να το εξατομικεύσετε. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με το κοινό σας.

Canva

Canva είναι διάσημος ως πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων και βίντεο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο δωρεάν διαδικτυακός δημιουργός βίντεο μπορεί να δημιουργήσει εμπνευσμένα και ελκυστικά βίντεο χωρίς εγκατάσταση λογισμικού, αλλά μπορεί να λειτουργήσει σε κινητό, υπολογιστή και tablet. Το Canva μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη βίντεο ιστοριών, βίντεο YouTube, βίντεο Facebook, βίντεο TikTok, βίντεο για κινητά, κολάζ βίντεο, μηνυμάτων βίντεο, κυλίνδρων, βίντεο προβολής διαφανειών, ροής βίντεο και προτύπων βίντεο.

Τι κάνει όμως την Canva καλή επιλογή;

Το Canva είναι ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο επεξεργασίας βίντεο με δυνατότητες όπως η προσθήκη μεταβάσεων, η δυναμική του με χρήση κινούμενων εικόνων, η λεπτή έμφαση στη χρήση δωρεάν στοιχείων, απόθεμα κομμάτια ήχου, πλάνα αρχείου χωρίς υδατογράφημα, κ.λπ. όπως επικαλύψεις, κείμενα, μεταβάσεις, συνεργασία σε πραγματικό χρόνο, δωρεάν πρότυπα, επεξεργασία λωρίδας χρόνου, εγγραφή εντός εφαρμογής, διαχωρισμός και συνένωση. Το διαδικτυακό βίντεο μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή μεταφόρτωση πολυμέσων και κοινή χρήση του βίντεο σε οποιαδήποτε πλατφόρμα όπως το Facebook, το YouTube κ.λπ.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo

Magisto

Εμπιστευμένοι από επωνυμίες όπως η Samsung, η Mitsubishi και η NBC, Magisto είναι ένας άλλος εξαιρετικός δημιουργός βίντεο. Μπορείτε να δημιουργήσετε απρόσκοπτα βίντεο, να τα μοιραστείτε, ακόμη και να προβάλετε τα αναλυτικά στοιχεία για να μετρήσετε την απόδοσή τους. Ήταν υπέροχα πριν, αλλά πρόσφατα έγιναν πολύ καλύτερα μετά τη συνεργασία με το iStock για να ανοίξει μια πληθώρα φωτογραφιών για να τις χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικά και εμπορικά βίντεο με αυτό σε οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να φανταστείτε. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Δαγκωτό

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού σας διαλείμματος Δαγκωτό. Είναι τόσο απλό, και γιατί να μην είναι όταν έχετε πάνω από 800.000+ κλιπ πλάνα από την πραγματική ζωή και εκπληκτικά κινούμενα σχέδια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πρότυπο για να κάνετε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Το Biteable σάς επιτρέπει να δημιουργείτε πάνω από 40 διαφορετικούς τύπους βίντεο, όπως:

 • Εξηγητής
 • Κινούμενα σχέδια
 • Ενα δ
 • Επίδειξη προϊόντος
 • Δημιουργικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για να εξατομικεύσετε τα βίντεό σας με την επωνυμία σας, μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το λογότυπό σας και ακόμη και να προσαρμόσετε τα επιθυμητά χρώματα.

Moovly

Με ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης που αποτελείται από περισσότερα από ένα εκατομμύριο στοιχεία ενεργητικού, Moovly ταιριάζει σε όλα τα μεγέθη και τύπους επιχειρήσεων. Μπορείτε να προσθέσετε εικόνες, ήχους, κινούμενα σχέδια και να συγχρονίσετε τα πάντα σε ένα πλήρες βίντεο.

Το Moovly έχει έναν τόνο προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση σας και να δημιουργήσετε από εκεί. Τα σχέδια τιμολόγησης τους ξεκινούν από μόλις 24,92 $/μήνα, αλλά μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν.

FlexClip

Το FlexClip προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κινούμενων στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας αφού επιλέξετε ένα από τα πολλά πρότυπά τους. Από κείμενο, επικαλύψεις και γραφικά στοιχεία έως λογότυπα και άλλα στοιχεία. Μαζί με αυτό, λαμβάνετε πάνω από ένα εκατομμύριο στοκ βίντεο, εικόνες και μουσική για να εμπλουτίσετε τα πράγματα.

Μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε να εκτελέσετε μια ποικιλία εργασιών, όπως:

 • Γαρνίρισμα
 • Ρύθμιση
 • Αλλαγή αναλογίας διαστάσεων
 • Προσθήκη εφέ
 • Προσθήκη φωνής
 • Προσθήκη υδατογραφημάτων

Συνολικά, το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα το καταφέρετε σε χρόνο μηδέν.

Fiverr

Εκτός κι αν ζεις κάτω από έναν βράχο, ξέρεις τι Fiverr είναι. Είναι μια αγορά για να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για διαφορετικούς σκοπούς, και ένας από αυτούς είναι το βίντεο. Ακριβώς κάτω από το “Βίντεο και κινούμενα σχέδια”, λαμβάνετε αυτήν την τεράστια λίστα υποκατηγοριών όπως:

 • Whiteboard & Animated Explainers
 • Επεξεργασία βίντεο
 • Σύντομες διαφημίσεις βίντεο
 • Κινούμενα GIF
 • Λογότυπο Κινούμενα σχέδια
 • Intros & Outros

Και πολλά άλλα.

Μόλις επιλέξετε την επιθυμητή υποκατηγορία, θα λάβετε μια οθόνη όπως αυτή όπου θα δείτε διάφορους ελεύθερους επαγγελματίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από 5 $.

Αν και δεν είναι όλοι ένα από αυτά υπέροχοι, εξακολουθείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε πολλά εξαιρετικά για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να δείτε τις κριτικές τους πριν κάνετε την αγορά και ακόμα κι αν σας απογοητεύσουν, μπορείτε πάντα να ζητάτε αναθεωρήσεις.

Animaker

Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα βίντεο και βίντεο ζωντανής δράσης με Animaker. Έχουν ένα πρόγραμμα δημιουργίας βίντεο μεταφοράς και απόθεσης και ένα πολύ μοναδικό πρόγραμμα δημιουργίας χαρακτήρων για τη δημιουργία χιλιάδων κινούμενων χαρακτήρων που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα βίντεό σας.

Για να μην αναφέρουμε, πάνω από 100 εκατομμύρια μετοχικά στοιχεία ενεργητικού και περισσότερα από 1.000 πρότυπα για να ξεκινήσετε. Μπορεί να γίνει πιο εύκολο από αυτό;

Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε και να επεξεργαστείτε βίντεο 4K και ακόμη και να αλλάξετε το μέγεθος του τελικού προϊόντος για διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Αν όλα αυτά ακούγονται ενδιαφέροντα, μπορείτε να ξεκινήσετε εντελώς δωρεάν.

Explee

Εμπιστεύονται εταιρείες όπως η Google, η Apple και η IBM, Explee σας βοηθά να δημιουργήσετε επεξηγηματικά βίντεο και να παραδώσετε ένα σαφές μήνυμα στους πελάτες σας. Τα βίντεό τους ακολουθούν το στυλ του «λευκού πίνακα», το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές στο Διαδίκτυο. Αυτός ο τύπος στυλ είναι εξαιρετικός για να εξηγήσετε στους υποψήφιους πελάτες σας ένα έργο, μια ιδέα ή ένα προϊόν.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο Ελέγχου στο iPhone ή το iPad σας

Εδώ είναι αυτό για το οποίο μιλάω:

Το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο έχει πάνω από 6.000 κινούμενα σχέδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων. Έχουν ακόμη δροσερά κόμικ στοιχεία και τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταφέρετε σωστά το μήνυμά σας. Εάν προτιμάτε κινούμενα σχέδια λευκού πίνακα, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αυτό.

Kapwing

Ένας πολύ φιλικός για αρχάριους δημιουργός βίντεο, Kapwing σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο συνδυάζοντας GIF, εικόνες, κλιπ και άλλα μέσα. Μπορείτε ακόμη να προσδιορίσετε την αρχή και το τελικό σημείο κάθε στοιχείου και να βελτιστοποιήσετε το μέγεθος του βίντεο για διαφορετικούς ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Θα έλεγα ότι αυτή η υπηρεσία είναι μάλλον πολύ απλή και ιδανική για όσους ξεκινούν. Έχουν ένα δωρεάν-για πάντα σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε και να κάνετε τα πράγματα να εξελιχθούν.

Vyond

Το Vyond σάς επιτρέπει να δημιουργείτε συναρπαστικά κινούμενα βίντεο με τη βοήθεια των προκατασκευασμένων προτύπων και πόρων του. Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι τεράστια πλέον και σχεδόν κάθε επιχείρηση επιλέγει να τα χρησιμοποιήσει αντί για παραδοσιακά ζωντανά βίντεο, επειδή δημιουργεί μια σκηνή που μοιάζει με ιστορία που είναι δύσκολο να παραλείψετε να παρακολουθήσετε.

Κάθε ένα από τα στοιχεία μέσα στο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο και μπορείτε να το κάνετε εντελώς δικό σας. Αντί να πληρώσετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό σε πρακτορεία βίντεο για να δημιουργήσετε κινούμενα βίντεο, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα βίντεο με τη Vyond χωρίς να καίτε το πορτοφόλι σας.

Lumen5

Με όμορφες επικαλύψεις και εφέ κειμένου, το Lumen5 μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε βίντεο κυριολεκτικά σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι από την αρχή ή να μετατρέψετε την ανάρτηση του ιστολογίου σας σε βίντεο. Οπως αυτό:

Το είδος των βίντεο με εικόνες και επικαλύψεις κειμένου πάνω τους τείνει να γίνεται γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επομένως θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό εάν θέλετε να δημιουργήσετε παρόμοια βίντεο.

Έχουν εκατομμύρια περιουσιακά στοιχεία μετοχών που μπορείτε να συνδυάσετε και να συνδυάσετε για να καταλήξετε σε κάτι μοναδικό και εντυπωσιακό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε την επωνυμία σας σε αυτό για να φαίνεται επαγγελματικό.

ClipChamp

Δικαιολογώντας το όνομά του, ClipChamp είναι ένας πολύπλευρος κατασκευαστής βίντεο που αποτελείται από:

 • Επεξεργαστής βίντεο
 • Συμπιεστής βίντεο
 • Μετατροπέας βίντεο
 • Καταγραφική κάμερα web

Τους εμπιστεύονται επωνυμίες όπως η ComCast, η Microsoft και η Dell και έχουν πάνω από 8 εκατομμύρια πελάτες συνολικά. Από πρότυπα βίντεο έως πλάνα από υλικό έως ηχητικά στοιχεία, έχουν υπερασπιστεί την τέχνη της δημιουργίας συναρπαστικών βίντεο.

Το ClipChamp έχει ενσωματωμένη σχεδόν κάθε δυνατότητα που σχετίζεται με βίντεο, επομένως δεν χρειάζεται να πάτε πουθενά αλλού για να εκτελέσετε συγκεκριμένες εργασίες. Μόλις ολοκληρώσετε την εξαγωγή του βίντεό σας, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός του για κάθε κατάλληλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω.

InVideo

InVideo είναι σαν ένας μίνι κόσμος από μόνος του. Διαθέτει διάφορα τμήματα για διαφορετικούς σκοπούς δημιουργίας βίντεο, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε αυτό που ψάχνετε. Θα βρείτε μια πληθώρα προτύπων βίντεο σε διαφορετικούς κλάδους και μπορείτε ακόμη και να μετατρέψετε απρόσκοπτα το άρθρο σας σε βίντεο.

Εάν δεν είστε λάτρης της χρήσης προκατασκευασμένων αντικειμένων, μπορείτε να επιλέξετε να ξεκινήσετε από την αρχή με ένα κενό πρότυπο. Εφόσον σχετίζεται με βίντεο, μπορείτε να δημιουργήσετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ μπορείτε να φανταστείτε με το InVideo. Οι δυνατότητες είναι τόσο τεράστιες.

συμπέρασμα

Αν δεν χρησιμοποιείτε βίντεο για την επιχείρησή σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Ελπίζω οι παραπάνω συμβουλές και εργαλεία να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε οπτικά εντυπωσιακά βίντεο σε ελάχιστο χρόνο.

Μόλις ολοκληρώσετε τη δημιουργία των βίντεο, θα χρειαστείτε κάτι για να τα φιλοξενήσετε για να τα ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας. Για αυτό, μπορείτε να ανακαλύψετε τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας βίντεο.