17 Μέλη Multiversus Roster με τα οποία μπορείτε να παίξετε τώρα

Γνωρίζουμε πόσο περίεργοι είναι οι άνθρωποι να γνωρίσουν τους νέους χαρακτήρες του MultiVersus. Γι’ αυτό έχουμε καταλήξει σε μυριάδες πληροφορίες.

Διαβάστε παρακάτω εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε για το επιβεβαιωμένο ρόστερ του MultiVersus και ποιος είναι πιθανό να ενταχθεί στο lineup στο μέλλον.

Υπήρξαν πολυάριθμοι θόρυβοι ότι αρκετοί χαρακτήρες από τον Χάρι Πότερ, Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τον Ρικ και τον Μόρτι, για να αναφέρουμε μερικούς, θα μπορούσαν επίσης να έρθουν σύντομα. Το ρόστερ του MultiVersus είναι ήδη γεμάτο με γνωστούς χαρακτήρες της Warner Bros begets. Ωστόσο, οι παίκτες μπορεί να είναι περίεργοι για το ποιους χαρακτήρες μπορούν να ελέγξουν τώρα και στο μέλλον.

Το MultiVersus είναι ένα crossover παιχνίδι μάχης παρόμοιο με το Super Smash Bros της Nintendo. Η κύρια επιλογή παιχνιδιού του παιχνιδιού μάχης free-to-play είναι μια μονομαχία 2v2, που του δίνει μια ιδιαίτερη ανατροπή στη φόρμουλα Smash Bros. Εν τω μεταξύ, οι χαρακτήρες είναι επίσης φτιαγμένοι να λειτουργούν σε ζευγάρια. ένα επίπεδο ομαδικής εργασίας δεν υπάρχει σε καμία άλλη πλατφόρμα.

Μια επισκόπηση του τύπου παιχνιδιού

Ελάχιστη Προδιαγραφή

 • Χαμηλότερες προδιαγραφές: 60 FPS στα 720p
 • Μνήμη: 4 GB
 • Γραφικά: GeForce GTX 550 Ti ή Radeon HD 7770
 • Λειτουργικό σύστημα: 64-bit Windows 10
 • Επεξεργαστής: Intel Core i5

Πλατφόρμες

Το MultiVersus θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες πλατφόρμες. Όλα τα ακόλουθα επιβεβαιώνονται:

Το MultiVersus υποστηρίζει περιεχόμενο πολλαπλών πλατφορμών;

Σίγουρα, το MultiVersus θα διαθέτει παιχνίδι μεταξύ πλατφορμών για να εξασφαλίσει ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν. Επιπλέον, το σύστημα θα έχει μια δυνατότητα πολλαπλής προόδου διαθέσιμη αμέσως.

Επίπεδα

Το multiverse μπορεί να ξεκλειδώσει αυτούς τους χαρακτήρες στο MultiVersus με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:

Επίπεδο Ι – Πέρα από το Κοσμικό μας Σύμπαν

Αυτό μπορεί να σκιαγραφηθεί πίσω στο γεγονός ότι δεχόμαστε ότι αυτά τα αόρατα πράγματα είναι μέρος της ύπαρξης, αλλά μπορεί να μην τα δούμε αν είμαστε σε καλή θέση. Το μάθημα που αντλείται από τη μελέτη των παράλληλων συμπάντων είναι η πρόταση ότι η βελόνα μπορεί να δοκιμαστεί και να επανεξεταστεί ακόμα κι αν τα σύμπαντα που δεν μπορούν να φανούν δεν υπάρχουν.

Επίπεδο II – Φούσκες μετά τον πληθωρισμό

Είναι το τέλος της θεωρίας της Μεγάλης Έκρηξης. Η σύνταξη χαλαρών άκρων σε μια θεωρία εξηγεί πώς λειτουργεί το πολυσύμπαν επιπέδου ΙΙ με άλλες φυσαλίδες μετά τον πληθωρισμό. Είναι μέρος της αιώνιας θεωρίας του πληθωρισμού του χάους, εξηγεί πώς αναπτύχθηκε η απεραντοσύνη, η επιπεδότητα και η ομοιομορφία του σύμπαντος και εξηγεί την ομοιόμορφη διαστολή του χώρου με την πάροδο του χρόνου.

Επίπεδο III – Quantum Many Worlds

Έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε όλες τις διαστάσεις του σύμπαντος μας χάρη στην κβαντική φυσική και τις σχετικές θεωρίες. Αυτό δεν είναι μια κλασική πτυχή, αλλά από την άποψη ενός μαθηματικού αντικειμένου που ονομάζεται κυματική συνάρτηση.

Επίπεδο IV – Μαθηματική Δομή

Αυτό το επίπεδο ανακαλύπτει ότι ο απόλυτος τύπος παράλληλου σύμπαντος μπορεί να βρεθεί σε έναν κόσμο πιθανών ευκαιριών. Ωστόσο, οι διαφορές στα σύμπαντα δεν είναι η μόνη αιτία της τοποθεσίας, οι κοσμολογικές ιδιότητες και οι νόμοι της φυσικής.

Χάρτες

Παρακάτω είναι οι επιβεβαιωμένοι χάρτες που μπορείτε να παίξετε σε αυτό το παιχνίδι:

 • Sky Arena
 • Δέντρο Φρούριο
 • Το Batcave
 • Στοιχειωμένο Μέγαρο του Σκούμπι
 • Trophy’s EDGE
 • Trophy’s EDGE 2
 • Αίθουσα προπόνησης

Λειτουργίες

Σε κάθε παιχνίδι, οι λειτουργίες μπορούν να είναι πολύ χρήσιμες για να κερδίσουν δημοτικότητα. Για παράδειγμα, το PubG κέρδισε δημοτικότητα λόγω της κλασικής λειτουργίας του. Το MultiVersus έρχεται επίσης με πολλές λειτουργίες όπως:

 • 1 εναντίον 1 αγώνα
 • Λειτουργία συνεργασίας 2 έναντι 2 που βασίζεται σε ομάδα
 • Τοπικοί αγώνες 1-4 παικτών
 • Το εργαστήριο και τα μαθήματα
 • 4 παίκτες δωρεάν για όλους
 • Προσαρμοσμένα διαδικτυακά λόμπι

Τώρα, ας εξοικειωθούμε με τους επιβεβαιωμένους χαρακτήρες του MultiVersus Roster. Έτσι, ήρθε η ώρα να γνωρίσετε όλους τους χαρακτήρες πριν μπείτε στο παιχνίδι.

Δασύτριχος

Η ικανότητά του να εξουδετερώνει τον θυμό του του επιτρέπει να προκαλεί επιπλέον τραυματισμούς στους εχθρούς. Επιπλέον, η ικανότητά του του επιτρέπει να σκάβει ένα σάντουιτς που μπορεί να εκσφενδονίσει, κάτι που βλάπτει πολύ τους εχθρούς αν περάσει την ομάδα σας. Ο Shaggy είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας με μια καλή ποικιλία δυνατοτήτων, καθιστώντας τον κατάλληλο υποψήφιο για το MultiVersus.

  Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή στο κανάλι Prime Video

Ο ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, από την ταινία Space Jam, υποδύεται τον ρόλο του Μάγε. Ολόκληρο το σετ του ΛεΜπρόν περιστρέφεται γύρω από το μπάσκετ του. Μπορεί να χρειαστεί λίγη προσπάθεια για να διατηρήσετε το βλήμα της μπάλας που κινείται γρήγορα σε ευθεία γραμμή, αλλά οι κανονικές επιθέσεις του ΛεΜπρόν είναι καλές στο να απομακρύνουν τους αντιπάλους, ακόμα και όταν η μπάλα έχει φύγει από το χέρι του.

Έχει μια αποκλειστική ικανότητα που του επιτρέπει να πηδήξει και να χτυπήσει μια μπάλα μπάσκετ στο έδαφος, εκτοξεύοντας εχθρούς στον αέρα αλλά χτυπώντας την μπάλα. Αυτή η ικανότητα μπορεί να ενεργοποιηθεί με την ουδέτερη δεξιότητά του ή να αναγεννηθεί αυτόματα μετά την επίθεση σε έναν εχθρό.

Ο Σιδερένιος Γίγαντας

Ενώ οι άλλοι χαρακτήρες του Tank θα κρατήσουν μακριά τον Iron Giant, είναι στην πραγματικότητα ευάλωτος στο σύνθετο κλείδωμα λόγω του βάρους του. Η τεράστια δύναμή του μπορεί να τον κάνει να ξαναφτιάξει το combo, αν και θα τον κάνει πιο ευάλωτο σε ζημιές. Όταν ο Iron Giant κατεβαίνει στους αντιπάλους του, ο ειδικός του, Cannonball, τον πετάει στον αέρα, προκαλώντας σημαντική σωματική και οπτική ζημιά. Η εξάσκηση μπορεί να τον κάνει τρομερή δύναμη.

Taz

Η Taz από την εκπομπή Looney Tunes είναι μια μοναδική περίπτωση για αυτήν τη λίστα και το MultiVersus συνολικά αυτήν τη στιγμή. Έχει ένα σχετικά πενιχρό χαρτοφυλάκιο αντικειμένων, τα οποία, αν και νόστιμα, περιστρέφονται κυρίως γύρω από το τσούξιμο και το φτύσιμο των εχθρών του και τη στρατηγική διανομή νόστιμων πόρων από κοτόπουλο, μετατρέποντας τελικά τα θύματά του σε νόστιμα κοτόπουλα που νευριάζουν και δεν μπορούν να επιτεθούν.

Βέλμα

Ο καλύτερος τρίτος πρωταγωνιστικός ρόλος από τον Scooby-Doo είναι η Velma στο MultiVersus και έχει ένα υπέροχο σύνολο κινήσεων που τη βοηθούν να βλάψει, να ενισχύσει τους συμπαίκτες της και να αυτοθεραπευθεί γρήγορα. Παρόμοια στη δράση, το ουδέτερο σπέσιαλ της είναι ένα δοκάρι που τραβιέται από τη Velma που μπορεί να επεκταθεί αν χτυπήσει έναν συμπαίκτη της.

Γυναίκα θαύμα

Στο MultiVersus, η Wonder Woman είναι ένας από τους χαρακτήρες των Tank που είναι στα καλύτερά της και επίσης αρκετά ισχυροί. Όλοι οι χαρακτήρες του Tank μπορούν να συνεχίσουν να παθαίνουν ζημιά για περισσότερο από άλλους, και κανένας από αυτούς δεν παθαίνει μεγάλη ζημιά. Ωστόσο, οι συνηθισμένες επιθέσεις της χτυπούν αρκετά σκληρά και η ικανότητα να επιβεβαιώνει τον θάνατο τραβώντας έναν εχθρό με το Λάσο της Αλήθειας κάνει τη Wonder Woman, παρά τις ελλείψεις της, έναν αρκετά καλό χαρακτήρα.

Η παθητική της ικανότητα θα ενεργοποιείται κάθε φορά που μπλοκάρει ένα βλήμα ή επιτίθεται στην ασπίδα της. Το πιο χρήσιμο όπλο της Wonder Woman είναι το Down Special της. Μπορεί να θωρακίσει τον εαυτό της και τον σύμμαχό της από επιθέσεις. Το Lasso of Truth, το ουδέτερο όπλο της, σας επιτρέπει να συλλάβετε έναν εχθρό ή τον συμπαίκτη σας και να τους οδηγήσετε στη θέση σας.

Άρυα Σταρκ

Η Arya Stark, ένας δολοφόνος από το Game of Thrones, μοιράζεται αρκετά χαρακτηριστικά με τους δύο τελευταίους χαρακτήρες, την Arya και τη Melisandre. Κινείται πολύ γρήγορα και έχει μεγάλη ποικιλία επιθέσεων, γεγονός που την κάνει εφιάλτη. Το παθητικό της περιλαμβάνει αρκετούς λάτρεις για να τη βοηθήσουν.

Η Arya μπορεί να χρησιμοποιήσει το ειδικό μετρητή της Arya για να αποκαλύψει το πρόσωπο, το οποίο ζαλίζει έναν εχθρό αν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Ο ειδικός φρουρός της ρίχνει ένα μαχαίρι, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά. Οι τακτικές της επιθέσεις μπορούν επίσης να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν ολόκληρους συνδυασμούς, καθιστώντας την έναν αποτελεσματικό αλλά πολύπλοκο χαρακτήρα.

Μπάτμαν

Ο Batman είναι ένας Bruiser και είναι καλά εξοπλισμένος με πολλές μοναδικές ικανότητες και gadgets για να αντιμετωπίσει τους ανταγωνισμούς. Διαπρέπει στη χρήση αγκίστριας ή Batarangs για να αποκαλύψει συνδυασμούς για να μπει περαιτέρω στον αγώνα. Η εστίασή του είναι να κατευθύνει τις προσπάθειες για την πρόκληση σημαντικής ζημιάς στον εχθρό. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια από τους συμπαίκτες σας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά χωρίς να κάνετε τους εχθρούς να ξεπεράσουν τα υψηλά ποσοστά ζημιάς.

Bugs Bunny

Ο Bugs Bunny, ο εμψυχωτής των Best Looney Tunes, είναι ο μόνος που παίζει αυτή τη στιγμή Mage στο MultiVersus. Ως Μάγος, ολοκληρώνει μερικές καλές ρυθμίσεις και εξαρτάται έντονα από το cooldown των στελεχών, ωστόσο, σε περίπτωση που τον καταλάβετε, είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Ο Bugs δεν αφορά λόγω της πιθανότητας να σκύβει. Βγάζει ένα κουτί φωτός από το έδαφος και το πετάει στους συναδέλφους του για όση ώρα δεν είναι κατά την ψύξη.

  Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία στο iPhone

Τα σφάλματα κινούνται εξαιρετικά γρήγορα. Κάθε φορά που επιτίθεται, η ταχύτητά του του επιτρέπει να κινείται στον χάρτη, επιτρέποντάς του να προκαλέσει ζημιά στους άλλους επιτιθέμενους. Επίσης, η ταχύτητά του τον κάνει πιο δύσκολο να προκαλέσει ζημιά σε έναν εχθρό. Έχει πολλές επιλογές για τις σπεσιαλιτέ του και, στη συνέχεια, ο ουδέτερος χαρακτήρας του θα ρίξει μια νάρκη πάνω από τους εχθρούς και θα τους χτυπήσει μόλις προσγειωθεί.

Τομ και Τζέρυ

Ο Τομ και ο Τζέρι είναι οι Μάγοι του συμμαχικού ρόστερ του MultiVersus και ο Τομ και ο Τζέρι έχουν ένα εξαιρετικό μείγμα που μπορεί να τραυματίσει τον αντίπαλο αν κατανοήσετε τις αλληλεπιδράσεις τους. Όταν σηκώσουν τον Τζέρι από το έδαφος, οι σύμμαχοι θα λάβουν μια γοητεία από τον Ντόνινγκ. Για να εκτοξεύσετε μια μπάλα του τένις που ο Τζέρι θα ανταποκριθεί στον Τομ, ίσως χρειαστεί να ξαναεπισκεφτείτε μια από τις πιο περίπλοκες κινήσεις που έγιναν στο Τομ και Τζέρι. Η δοκιμή βολής μιας μπάλας τένις στον Τζέρι μετά την εκτόξευση της σφεντόνας είναι από τις πιο περίπλοκες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στο Τζέρι εναντίον Τομ.

Ο Τζέρι θα απουσιάζει συχνά από τον Τομ ταυτόχρονα με τον Τομ, δίνοντάς σας περισσότερη ελευθερία να χειριστείτε τις δυσκολίες. Παρόμοια με τα Bugs, ο Τομ και ο Τζέρι είναι περίπλοκοι αλλά αποτελεσματικοί όταν κατακτηθούν. Επιπλέον, η μαχητική στάση του Τομ και του Τζέρι βγάζει όλους τους άλλους από την εξίσωση.

Λυχνίτης

Μπορεί να κάνει μια φορτισμένη πλάγια επίθεση που στέλνει τα σφιγμένα χέρια της σε άτομα και μια επίθεση προς τα κάτω που προκαλεί βολή ωστικού κύματος σε άτομα. Η αμερόληπτη μοναδικότητά της δημιουργεί ένα πεδίο που καλεί πίσω βλήματα. Μπορούν να είναι χρήσιμα ενάντια σε εχθρούς που εξαρτώνται από βλήματα.

Η επιθετική της δουλειά δημιουργεί μια περιοχή όπου οι σφαίρες χάνουν τη δύναμή τους, κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό εάν οι μαχητές με αντίθετη κατεύθυνση βασίζονται σε πνευματικά όπλα για να πολεμήσουν. Ο γρανάτης δεν προτιμά να ασκείται, αλλά μπορεί να εξαφανίσει πολλές ζημιές.

Ο Garnet είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες που δεν έχει άσχετη ικανότητα και χρησιμοποιεί τις δυνατότητές του για να κυνηγά διαφορετικούς χαρακτήρες. Οι υλικές ζημιές της, ακόμη και το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί είναι κάπως εκπτωτικές, αλλά αν επεξεργαστείτε τις τακτικές της, θα κάνετε μεγάλη ζημιά.

Harley Quinn

Το MultiVersus έχει καθυστερήσει το μοτίβο τοποθέτησης της Harley Quinn σε οτιδήποτε σχετίζεται με το DC. Ένας άλλος δολοφόνος, η Harley Quinn, βρίσκει κάποια αρμονία μεταξύ του να είναι ένας ισχυρός πωλητής που βλάπτει χωρίς να είναι υπερβολικά περίπλοκος. Η Harley Quinn έχει έναν απίστευτο αριθμό γρήγορων σύνθετων επιθέσεων που δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν και να συντριβούν. Οι επιθέσεις της με πλευρική φόρτιση έχουν πολλά να ξεκινήσουν, κάτι που σας παρέχει μεθόδους για να απομακρύνετε τους εχθρούς με μικρότερο τραυματισμό.

Η μοναδική της κούνια ανυψώνει ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, εκτοξεύοντας τους εχθρούς σας προς τον ουρανό. Αν υποθέσουμε ότι οποιοσδήποτε εχθρός είναι από πάνω σας, μπορούν να εξειδικεύονται στην οθόνη χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Harley μπορεί να βοηθήσει να πυρπολήσει τους αντιπάλους χτυπώντας τους με επικίνδυνη πρόσκρουση ή κομφετί. Έχει ένα ουδέτερο ειδικό που χρησιμοποιεί κατά βούληση, το οποίο μολύνει τους αντιπάλους. Μπορεί να κολλήσει έναν αντίπαλο στη σκηνή και να τον χτυπήσει χρησιμοποιώντας το εκρηκτικό της.

Υπεράνθρωπος

Ο Καλ-Ελ (πραγματικό όνομα) δραπέτευσε από τον πλανήτη του, το Κρύπτον, καθώς μόλις είχε γίνει μικρό παιδί. Ο πύραυλός του προσγειώθηκε στη Γη, όπου ήρθε σε επαφή με τη Μάρθα και τον Τζόναθαν Κεντ και τους μεγάλωσε ως το ξαφνικό παιδί τους. Η παγωμένη ανάσα του, η μοναδική ψυχρή του δεξιοτεχνία, παγώνει τους αντιπάλους και προκαλεί ζημιές με ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος.

Ο Superman είναι μακράν το πιο κατάλληλο Tank στο MultiVersus για διάφορους λόγους. Μπορεί να πάρει ένα τρελό μέτρο βλάβης για ένα συγκεκριμένο κάτι πριν κρυφτεί εντελώς. Το μοναδικό πιο ενδιαφέρον μέρος του κιτ του Superman είναι το ειδικό του εναέριου πλαϊνού, και το aerial up special είναι διαθέσιμο για γρήγορα νοκ άουτ. Αυτή η κίνηση φαίνεται μάλλον φθηνή μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά αποδίδει σταθερά τα αποτελέσματα.

  Πώς να παίξετε παιχνίδια Jackbox Online με το Zoom

Κινείται πιο γρήγορα και έχει τις πιο θλιβερές εκτοξεύσεις που μπορεί να διαχειριστεί κάποιος. Μπορεί να αποφύγει προς τα πάνω, κάνοντας τον τραυματισμό του άλλου πιο απλό. Εάν ένας εχθρός εκτοξευτεί στα μισά της οθόνης, ο Σούπερμαν μπορεί εύκολα να πιάσει το μπαλόνι και να πεταχτεί έξω από αυτό.

Φινλανδός

Είναι κατώτερος από τους άλλους δύο δολοφόνους του ποικίλου ρόστερ. Ο Finn από το Adventure Time είναι ο μόνος δολοφόνος που θα συμπεριφέρεται ελαφρώς διαφορετικά από τους άλλους. Επομένως, δεν είναι εύκολο να χρειάζεται να επικοινωνείτε και να το αλλάζετε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Τα παθητικά του, μαζί με το μαγαζί, είναι ενδιαφέρουσες ικανότητες, αλλά δεν παρέχουν αρκετό πλεονέκτημα για την προσοχή, τον έλεγχο και τον διάλογο ανάμεσα σε εσάς και τον μαχητή.

Ο Φιν έχει μια εντυπωσιακή παθητική ικανότητα όπου μπορεί να διεκδικήσει χρυσά νομίσματα που πέφτουν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Αυτά τα νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά ώθησης ταχύτητας, ασπίδων από σφαίρες ή BMO, που καυχώνται την επίθεση του Finn ειδικά για μια επίθεση με χρήση BMO.

Reindog

Ο Reindog είναι ένας από τους χαρακτήρες υποστήριξης του Edward Newton και ο μόνος χαρακτήρας που έκανε, ειδικά για το MultiVersus. Ξεπερνά τον Στίβεν λόγω των ταλέντων υποστήριξης του που είναι πιο απλό να παίξει. Το να παίξετε ένα υποστηρικτικό άτομο απαιτεί από τον σύντροφό σας να κατανοήσει τον χαρακτήρα βοήθειας και να εργαστεί γύρω από τις δυνατότητές του, αναφέροντας περισσότερο συντονισμό από τον τυπικό παίκτη θα ξεφύγει από ένα ακανόνιστο άτομο.

Ο Reindog τοποθετείται ακριβώς πάνω από τον Steven επειδή η υποστηρικτική του ικανότητα είναι καλύτερη για χρήση. Η εξαιρετική αμερόληπτη υποστήριξή του σάς επιτρέπει να δέσετε με τον σύντροφό σας, να διαχειρίζεστε ζημιά στους εχθρούς υποθέτοντας ότι βλάπτετε από αυτούς και τις επαφές της γραβάτας και δίνοντάς σας την επιλογή να τραβήξετε τον συνάδελφό σας προς το μέρος σας.

Steven Universe

Ο υποστηρικτικός χαρακτήρας μπορεί να παρέχει λίγη βοήθεια για τη ζημιά στον συμπαίκτη με το κόστος να δέχεται λιγότερη φυσική ζημιά και να μην μπορεί να επικοινωνήσει τόσο πολύ. Υποθέτοντας ότι λειτουργεί σωστά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ασπίδες για να προστατέψετε τον συμπαίκτη σας από τραυματισμό ή όταν ένας εχθρός προσπαθεί να πηδήξει προς τα πίσω από την προεξοχή για να μην πέσει.

Ως επί το πλείστον, ο Steven Universe είναι η σωστή επιλογή επειδή η υποστήριξη αυτού του χαρακτήρα είναι πιο ικανή από τους άλλους χαρακτήρες. Αυτό σημαίνει ότι θα ήταν λιγότερο επιθυμητό να παίξετε έναν από τους άλλους χαρακτήρες πάνω από αυτόν. Όσο για αυτόν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα, είναι πολύ πιο επιδέξιος στη χρήση των οθονών ασπίδας για να κάνει τοποθεσίες Checkpoint ή να αναπηδήσει τους εχθρούς του σε αυτές, αλλά μπορείτε να ενεργοποιήσετε μόνο μία ανά φάση παιχνιδιού.

Εκτός από τρεις χαρακτήρες υποστήριξης MultiVersus, αυτός ο κλώνος Smash διακρίνεται από τον θεραπευτή μεταξύ του καστ του. Ο Steven έχει επίσης μια θεραπεία, αλλά το πάρτι σας πρέπει να βρίσκεται σε μια τοποθεσία όπου μπορείτε να το κάνετε αυτό, κάτι που δεν είναι πρακτικό σε έναν γρήγορο αγώνα.

Τζέικ

Το Adventure Time’s Jake είναι ένας υβριδικός μώλωπας που μπορεί να ανακατέψει την επίθεση του δεχόμενος χτυπήματα και προκαλώντας ζημιά σε σχεδόν οποιαδήποτε κατεύθυνση. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι ο Τζέικ δεν έχει τίποτα στο οποίο είναι ιδιαίτερα εξαιρετικός, με το πακέτο του να χάνει το σημάδι σε κάποια γωνία ή μια ακόμη αντίθεση με το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η πιο λογική ικανότητα του Τζέικ είναι η εναέρια επίθεση του. Εδώ, αναπηδά και κλωτσάει αντίπαλους παίκτες, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να τον κρατήσει κάτω στη λίστα.

συμπέρασμα

Οποιοσδήποτε μπορεί να παίξει αυτό το βιντεοπαιχνίδι εάν κατανοεί τις αρχές. Είναι διαθέσιμο στα Epic Games και στο Steam για να είναι προσβάσιμο με οποιοδήποτε συμβατό λειτουργικό σύστημα και επεξεργαστή.

Αφού διαβάσετε αυτό, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας και να συντρίψετε κάθε λειτουργία καθώς είστε πλέον εξοικειωμένοι με όλα τα μέλη του Roster αυτού του παιχνιδιού.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα Nintendo Switch Lego Games.