17 Καλύτερη εφαρμογή για το WhatsApp Hacking

Online ή offline, οι χάκερ είναι παντού. Ηθικά ή ανήθικα, γνωστά ή κρυφά, αλτρουιστικά ή εγωιστικά, υπάρχουν διάφοροι τύποι hackers και hacking που συμβαίνουν με όλους όσους συνδέονται με ψηφιακά μέσα. Παρόμοια είναι η περίπτωση του hacking στο WhatsApp. Αν και υποθέτουμε ότι το επιδιώκετε για λόγους μελέτης και όχι για να απειλήσετε το απόρρητο κάποιου. Το χακάρισμα του WhatsApp μπορεί να γίνει μέσω ορισμένων από τις εφαρμογές που είναι ήδη διαθέσιμες για λήψη και εάν τις αναζητάτε επίσης. Το σημερινό άρθρο θα είναι αυτό που ψάχνετε. Σήμερα θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για το WhatsApp, αλλά πριν φτάσουμε στη λίστα, ας καταλάβουμε πώς λειτουργούν αυτά τα εργαλεία hacking WhatsApp.

Η καλύτερη εφαρμογή για το WhatsApp Hacking

Το πρόγραμμα αποστολής μηνυμάτων WhatsApp είναι δημοφιλές και απλό στη χρήση. Η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι ένα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του που προστατεύουν το απόρρητο των μηνυμάτων σας. Παρά την αποτελεσματικότητα αυτών των μέτρων ασφαλείας, WhatsApp εξακολουθεί να είναι ευάλωτο σε επιθέσεις, οι οποίες ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητο των μηνυμάτων και των επαφών σας.

 • Κοινωνικά Μηχανικές Επιθέσεις – Οι επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής, οι οποίες εκμεταλλεύονται ψυχολογικά ελαττώματα των ανθρώπων για να κλέψουν πληροφορίες ή να διαδώσουν ψευδείς πληροφορίες, είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο εκτίθεται το WhatsApp. Ένα παράδειγμα αυτής της επίθεσης αποκαλύφθηκε από μια εταιρεία ασφαλείας που ονομάζεται Check Point Research και ονομάστηκε FakesApp, ειρωνικά η καλύτερη εφαρμογή για την ίδια την hacking στο WhatsApp. Ως αποτέλεσμα, ήταν δυνατό για τους χρήστες να επεξεργαστούν τη διατύπωση της απάντησης άλλου χρήστη και να κάνουν κατάχρηση της λειτουργίας ομαδικής συνομιλίας των εισαγωγικών.

 • Απομακρυσμένη εκτέλεση κώδικα μέσω GIF – Χρησιμοποιώντας μια εικόνα GIF, οι χάκερ μπόρεσαν να καταλάβουν το WhatsApp χρησιμοποιώντας μια ευπάθεια που δημοσιοποιήθηκε από τον ερευνητή ασφαλείας Awakened τον Οκτώβριο του 2019. Όταν ένας χρήστης εισέρχεται στην προβολή Gallery του WhatsApp για να μεταφέρει ένα αρχείο πολυμέσων, η εισβολή εκμεταλλεύεται για το πώς το WhatsApp χειρίζεται την επεξεργασία εικόνας για να λειτουργήσει. Ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα αναλύει το GIF και εμφανίζει μια προεπισκόπηση αρχείου. Όλο το ιστορικό συνομιλιών ενός ατόμου μπορεί να εκτεθεί εάν ένας χάκερ του στείλει ένα κακόβουλο GIF. Οι παραλήπτες των μηνυμάτων των χρηστών και οι συνομιλίες μαζί τους θα ήταν ορατές στους χάκερ. Θα πρέπει να ενημερώνετε συνεχώς το WhatsApp για να προστατεύεστε από αυτό το ζήτημα.

 • Το Facebook θα μπορούσε να κατασκοπεύει τις συνομιλίες WhatsApp – Όλες οι επικοινωνίες δεν είναι ιδιωτικές μόνο επειδή το WhatsApp χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο. Οι εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αρχεία σε ένα κοινόχρηστο κοντέινερ σε λειτουργικό σύστημα όπως το iOS 8 και νεότερο. Στα smartphone, οι εφαρμογές WhatsApp και Facebook χρησιμοποιούν το ίδιο κοντέινερ. Ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό η εφαρμογή Facebook να κλέψει δεδομένα από το WhatsApp, παρουσιάζοντας το καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp.

 • Ψεύτικοι κλώνοι WhatsApp – Οι κυβερνοεγκληματίες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να χρησιμοποιούν μια παλιά τεχνική hacking που ονομάζεται χρήση ψεύτικων ιστοτόπων για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού. Αυτοί οι κλωνοποιημένοι ιστότοποι αναφέρονται ως επιβλαβείς ιστότοποι που λειτουργούν επίσης ως η τυπική καλύτερη εφαρμογή για hacking στο WhatsApp.

 • Η Επίθεση Φωνητικής Κλήσης Pegasus – Πραγματοποιώντας μια φωνητική κλήση στον στόχο τους μέσω του WhatsApp, το τρομακτικό εκμετάλλευση επέτρεψε στους χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια συσκευή. Η επίθεση μπορεί να είναι ακόμα επιτυχής ακόμα κι αν το θύμα δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Μια πολύ γνωστή και χρονολογημένη εφαρμογή spyware με το όνομα Pegasus αναπτύχθηκε ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης και εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εφαρμογή για hacking WhatsApp από όλες τις άλλες, αν και είχε κηρυχθεί παράνομη εδώ και πολύ καιρό.

 • Media File Jacking – Το Telegram και το WhatsApp υποφέρουν από το Media File Jacking που λειτουργεί πολύ πιο επικίνδυνα από οποιοδήποτε καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp. Αυτό το exploit χρησιμοποιεί τον τρόπο λήψης στοιχείων πολυμέσων, όπως εικόνες ή βίντεο, από εφαρμογές για την αντιγραφή αυτών των στοιχείων στον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης μιας συσκευής. Όταν λαμβάνεται ένα νέο αρχείο, ο ιός μπορεί να αντικαταστήσει το νόμιμο με ένα ψευδές.

 • Εφαρμογές τρίτων επί πληρωμή – Οι μεγάλες επιχειρήσεις που συνεργάζονται με κατασταλτικές κυβερνήσεις για να στοχεύσουν ακτιβιστές και δημοσιογράφους ή εγκληματίες του κυβερνοχώρου που θέλουν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να ευθύνονται για αυτό. Για τους σκοπούς της συλλογής των προσωπικών σας πληροφοριών, εφαρμογές όπως το Spyzie και το mSPY ενδέχεται να παραβιάσουν γρήγορα τον λογαριασμό σας στο WhatsApp. Η αγορά, η εγκατάσταση και η ενεργοποίηση της εφαρμογής στο τηλέφωνο-στόχο είναι τα μόνα βήματα που απαιτούνται.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να χακάρετε το WhatsApp, αλλά αφού μάθουμε για τους πιο σημαντικούς, ας προχωρήσουμε στη λίστα τελικά:

1. SpyBubble

SpyBubble παρέχει εξαιρετική παρακολούθηση εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης όπως κάθε άλλη κορυφαία εφαρμογή κατασκοπείας και είναι η κορυφαία καλύτερη εφαρμογή για hacking WhatsApp κατά τη γνώμη μας.

Χαρακτηριστικά:

 • Η ικανότητά του να παίρνει στιγμιότυπα οθόνης είναι αυτό που το κάνει πραγματικά να ξεχωρίζει. Ο κάτοχος της συσκευής-στόχου δεν θα γνωρίζει ότι το λογισμικό λαμβάνει στιγμιότυπα οθόνης του WhatsApp που χρησιμοποιείται και σας τα στέλνει.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη γνώση σχετικά με τις συζητήσεις WhatsApp με αυτόν τον τρόπο.
 • Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει την απομακρυσμένη ροή βίντεο και ήχου εκτός από τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον χρήστη της συσκευής-στόχου χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου για να δείτε τι κάνει.

2. mSpy

Χωρίς να κάνετε root ή jailbreaking το τηλέφωνό σας, μπορείτε να παρακολουθείτε το WhatsApp χρησιμοποιώντας το ευρέως αναγνωρισμένο hacking για κινητά και το καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp mSpy.

Χαρακτηριστικά:

 • Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τα αρχεία κλήσεων WhatsApp, τα μηνύματα, τις ιδιωτικές συνομιλίες και τη λίστα των επαφών.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση GPS των στοχευμένων smartphone Android με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής hacking WhatsApp.
 • Ακόμη και σε συσκευές iOS χωρίς jailbreak, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη δραστηριότητα WhatsApp.
 • Μπορείτε να διατηρήσετε καρτέλες στο WhatsApp σε συσκευές Android χωρίς να τις κάνετε root.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό σας Πίνακα Ελέγχου για απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί.

3. FlexiSpy

Μπορείτε να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του WhatsApp σε συσκευές iOS και Android χρησιμοποιώντας FlexiSPYμια άλλη σκέψη κατά την αναζήτηση της καλύτερης εφαρμογής για hacking WhatsApp.

Χαρακτηριστικά:

 • Η δυνατότητα εγγραφής φωνητικών μηνυμάτων και κλήσεων WhatsApp το καθιστά μια από τις ασυνήθιστες εφαρμογές.
 • Άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Viber, το Facebook, το Skype, το Hangout κ.λπ. μπορούν επίσης να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας το FlexiSPY εκτός από το WhatsApp, το οποίο σας επιτρέπει να κατασκοπεύετε κρυφά και εξ αποστάσεως τις δραστηριότητες της συσκευής.
 • Αυτό το πρόγραμμα έχει πολλές δυνατότητες, όπως παρακολούθηση και καταγραφή κλήσεων, παρακολούθηση μηνυμάτων και κοινωνικών δικτύων, παρακολούθηση τοποθεσίας κ.λπ.

4. Hoverwatch

Το ισχυρό και καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp Hoverwatch σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες WhatsApp σε πραγματικό χρόνο ενός τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων συνομιλιών, αποσταλμένων ή αναστημένων εικόνων και τηλεφωνικών κλήσεων WhatsApp.

Χαρακτηριστικά:

 • Στη συσκευή-στόχο, το λογισμικό Hoverwatch λειτουργεί κρυφά.
 • Μπορείτε να δείτε εξ αποστάσεως, κρυφά και αμέσως τα αρχεία WhatsApp από το smartphone ή τον υπολογιστή σας.
 • Όλες οι κλήσεις κινητών τηλεφώνων καταγράφονται από αυτό το εργαλείο hacking WhatsApp, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας των μερών και της διάρκειας της κλήσης.
 • Ο χρήστης δεν θα μπορεί να βρει αυτήν την εφαρμογή αν δεν ξέρει πού να ψάξει.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε έως και 5 συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων και tablet, από έναν μόνο λογαριασμό.
 • Τα αρχεία κλήσεων, τα μηνύματα κειμένου, οι πληροφορίες τοποθεσίας και οι κλήσεις της στοχευμένης συσκευής εισβολής ενδέχεται να καταγράφονται.

5. Highster Mobile

Highster Mobile έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από γονείς, κηδεμόνες και εργοδότες για να παρακολουθούν τα smartphone που ανήκουν στην εταιρεία των εργαζομένων τους. Καθώς και από γονείς και κηδεμόνες για να παρακολουθούν τα παιδιά τους κάτω των 18 ετών. Με αυτόν τον τρόπο, είναι η καλύτερη εφαρμογή για hacking στο WhatsApp, που καλύπτεται με πολλές άλλες διευκολύνσεις.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε πρακτικά να παρατηρήσετε οτιδήποτε είναι αποθηκευμένο στη συσκευή-στόχο, ακόμη και διαγραμμένα αρχεία, με τη βοήθεια του Λογισμικού παρακολούθησης Highster Mobile.
 • Απαγορεύονται μόνο ηχογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις γιατί είναι αντίθετες με το νόμο.
 • Τι μπορείτε να παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας το Highster Mobile παρατίθεται παρακάτω:
  • Μηνύματα κειμένου, SMS και iMessage (συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμένων).
  • Οι υπηρεσίες Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp, Kik και άλλες υπηρεσίες παρέχουν ιδιωτικά μηνύματα.
  • Ιστορικό ιστότοπου (Chrome, Safari, κ.λπ.)
  • Tweets, ενημερώσεις Facebook, αναρτήσεις στο Instagram και άλλη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Οι σφραγίδες ώρας και ημερομηνίας περιλαμβάνονται στο αρχείο κλήσεων τόσο των εισερχόμενων όσο και των εξερχόμενων κλήσεων.
  • Εικόνες και ταινίες που είναι αποθηκευμένες στο smartphone Android ή iPhone.
  • Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα στόχο με τη stealth κάμερα για να τραβήξετε φωτογραφίες της περιοχής γύρω από το τηλέφωνο.
  • Οι πληροφορίες σύνδεσης για εφαρμογές και λογαριασμούς καταγράφονται από λειτουργίες keylogger.
  • Παρακολούθηση θέσης GPS σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται στους Χάρτες Google.

6. uMobix

Ένα άλλο από τα καλύτερα εργαλεία hacking WhatsApp, uMobix είναι αρκετά δημοφιλής. Το πιο αποτελεσματικό για την παρακολούθηση κινητών και tablet που ελέγχονται από τους γονείς και είναι ένα άλλο λογισμικό παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων.

Χαρακτηριστικά:

 • Οποιαδήποτε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp, μπορεί να παραβιαστεί από αυτήν.
 • Μετά την εγκατάσταση, η εφαρμογή θα αρχίσει αμέσως να στέλνει δεδομένα από την εφαρμογή WhatsApp στη συσκευή προορισμού στον πίνακα ελέγχου του uMobix.
 • Στην εφαρμογή, θα έχετε πρόσβαση σε τυχόν μηνύματα που έχουν σταλεί, ληφθεί και διαγραφεί, καθώς και σε φωτογραφίες και βίντεο.
 • Κάθε 5 λεπτά, η εφαρμογή ενημερώνει τη βάση δεδομένων της με νέα δεδομένα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα WhatsApp στο smartphone-στόχο ανά πάσα στιγμή.

 • Η κατασκοπεία σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Viber και το Snapchat με το λογισμικό είναι τόσο εκπληκτικό όσο και με την τελευταία εφαρμογή.
 • Αυτή η εργασία γίνεται ευκολότερη από την αισθητικά ευχάριστη, φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν επίδειξη πειρατείας στο WhatsApp στην επίσημη εφαρμογή του.

7. eyeZY

Οι γονείς και οι σύζυγοι μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς χρησιμοποιώντας την εφαρμογή hacking WhatsApp eyeZy. Είναι επίσης μια από τις καλύτερες εφαρμογές για hacking WhatsApp μαζί με όλους τους άλλους τομείς.

Χαρακτηριστικά:

 • Είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία χάκερ WhatsApp που μπορούν να ανακαλύψουν γρήγορα τι λένε τα παιδιά σας στο διαδίκτυο. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τη συμπεριφορά των παιδιών σας στο διαδίκτυο.
 • Μπορείτε να ελέγξετε το ημερολόγιο του τηλεφώνου τους για να δείτε όλες τις δραστηριότητες που παρακολουθούν, πού πηγαίνουν, με ποιους συναντώνται και πότε.
 • Χρησιμοποιώντας τη θέση GPS, η εφαρμογή διευκολύνει την εύρεση της ακριβούς τοποθεσίας σε έναν χάρτη.
 • Ο αριθμός WhatsApp με τον οποίο συνομιλούν είναι ένα από τα στοιχεία επικοινωνίας στα οποία θα έχετε πρόσβαση.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε εξελιγμένες αναλύσεις δικτύου Wi-Fi.

8. Εφαρμογή TheTruthSpy

Μία από τις κορυφαίες εφαρμογές hacking τηλεφώνου και το καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp στην αγορά είναι TheTruthSpy εφαρμογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες ενός smartphone χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή του.

Χαρακτηριστικά:

 • Το WhatsApp μπορεί επίσης να χακαριστεί με αυτό το πρόγραμμα. Το WhatsApp Spy περιλαμβάνεται σε αυτό.
 • Λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα του WhatsApp είναι διαθέσιμες όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία από τον πίνακα εργαλείων.
 • Το ιστορικό κλήσεων WhatsApp θα είναι επίσης προσβάσιμο μέσω hacking. Όλα τα αρχεία πολυμέσων μπορούν επίσης να παραβιαστούν.
 • Η ημερομηνία και η ώρα του μηνύματος, καθώς και όλα τα δεδομένα του μηνύματος, λαμβάνονται όλα όταν χακάρετε το WhatsApp.
 • Οποιοδήποτε είδος τηλεφώνου μπορεί να χακαριστεί με αυτό το λογισμικό.

 • Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η ικανότητά της να ενεργοποιεί το hacking WhatsApp σε διαφορετικό τηλέφωνο. Δεν απαιτείται περαιτέρω εξοπλισμός από την πλευρά σας.

9. FamiGuard

Ένα από τα καλύτερα εργαλεία hacking WhatsApp και άλλες εφαρμογές hacking πλατφόρμας κοινωνικών μέσων είναι αυτό που παίρνετε με το FamiGuard εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά έως και 2000 τηλέφωνα χρησιμοποιώντας το.
 • Παρέχει μια επισκόπηση πολλαπλών τηλεφώνων και μια ομαλή μετάβαση σε έναν ενδελεχή πίνακα ελέγχου για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.
 • Μπορείτε να εντοπίσετε ακριβώς πού βρίσκεται το smartphone σας χρησιμοποιώντας το GPS tracker.
 • Με τη βοήθεια του Wi-Fi-Tracker, μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες όλων των κοντινών δικτύων WIFI.
 • Χωρίς να χρειάζεται rooting, εγκαθίσταται σε 30 δευτερόλεπτα.
 • Οι μπροστινές και πίσω κάμερες ζωντανά κρυφά χωρίς να φαίνονται.

10. Cocospy

Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης, που καλύπτει όλες τις δυνατότητες της καλύτερης εφαρμογής για hacking WhatsApp που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το τμήμα της αγοράς είναι Cocospy.

Χαρακτηριστικά:

 • Το γεγονός ότι είναι η πιο αξιόπιστη και αξιόπιστη εφαρμογή έχει ήδη αποδειχθεί και αυτό υποστηρίζεται από πολλά εκατομμύρια κριτικές.
 • Με το Cocospy, έχετε την επιλογή να ακούσετε τυχόν συνομιλίες που πραγματοποιούνται τώρα στο WhatsApp. Ακόμη και ένας διάλογος σε εξέλιξη μπορεί να προβληθεί ζωντανά.
 • Μπορείτε επίσης να εξετάσετε κάθε κομμάτι του μέσου που αποστέλλεται μέσω του WhatsApp, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του αποστολέα ή του παραλήπτη.
 • Η δραστηριότητα περιήγησης, οι κλήσεις και η δραστηριότητα μηνυμάτων της συσκευής-στόχου μπορούν όλα να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας το Cocospy εκτός από το WhatsApp.
 • Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματά του είναι οι δυνατότητές του γεωεντοπισμού.

11. Spy24

SPY24 προσφέρει μια από τις πιο εμπεριστατωμένες υπηρεσίες παρακολούθησης άμεσων μηνυμάτων και βοηθά στην παρακολούθηση των λογαριασμών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της οικογένειάς σας ή ακόμα και των εργαζομένων σας. Με το SPY24, μπορείτε να εξετάσετε εικόνες σε ορισμένες εφαρμογές συνομιλίας και να διαβάσετε άμεσες συνομιλίες, καθώς το να είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία hacking WhatsApp είναι μόνο μία από τις βασικές του ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να στείλετε απομακρυσμένες εντολές στη συσκευή προορισμού και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις λειτουργιών με αυτήν την εφαρμογή.
 • Για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από βλάβες τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις όταν χρησιμοποιούνται συγκεκριμένοι όροι σε SMS, email, τηλεφωνικούς καταλόγους και μέρη.
 • Παρακολουθήστε όλα τα email τους και παρακολουθήστε τους ιστότοπους που επισκέπτονται τα παιδιά ή οι εργαζόμενοί σας. Δείτε όλους τους ιστότοπους που έχουν προσθέσει σελιδοδείκτες και παρατηρήστε πόσο συχνά επισκέπτονται τον καθένα.
 • Εξετάστε κάθε εικόνα και βίντεο που έχουν αποθηκεύσει στα iPad και τα τηλέφωνά τους. Τηρήστε όλα τα ραντεβού που έχουν ρυθμιστεί στις συσκευές προορισμού.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εξετάσετε όλες τις αναπάντητες, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις μαζί με τη διάρκεια, την ημερομηνία και την ώρα πραγματοποίησής τους.
 • Μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει και λάβει ο κάτοχος του τηλεφώνου με αυτήν την εφαρμογή.
 • Μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει στην οθόνη του τηλεφώνου και σε κοντινή απόσταση με το Mobile Tracker Free.
 • Μπορείτε να περιορίσετε τη χρήση του τηλεφώνου αποκλείοντας την πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές με το Mobile Tracker Free.
 • Δείτε όλους τους ιστότοπους που έχουν επισκεφτεί τα παιδιά ή οι εργαζόμενοί σας και αποκλείστε οποιονδήποτε θεωρείτε πολύ επικίνδυνο.
 • Ενημερώνεστε από το Mobile Tracker Free όποτε προστίθεται μια νέα επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων.
 • Μπορείτε να προβάλετε εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα από το ιστορικό Facebook, WhatsApp, Signal, Telegram, Viber, Instagram και YouTube χρησιμοποιώντας το Mobile Tracker Free χωρίς να κάνετε root το τηλέφωνο-στόχο. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε μηνύματα από άλλες εφαρμογές χωρίς να έχει γίνει root στο τηλέφωνο, συμπεριλαμβανομένων των Skype, Hangouts, LINE, Kik, WeChat, Tinder, IMO, Gmail, Tango, Snapchat και Hike.
 • Παρακολουθήστε τα πλήκτρα που γίνονται σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Viber, το Facebook, το Skype, το WhatsApp και το Facebook Messenger.
 • Ρίξτε μια ματιά στους 10 κορυφαίους ιστότοπους που έχετε επισκεφθεί, στους 5 κορυφαίους καλούντες και στις 5 κορυφαίες χρονικές κλήσεις. περιέχει μια Κάρτα Διάτρησης Δραστηριότητας Χρόνου Κλήσης για παρακολούθηση κλήσεων που πραγματοποιούνται συγκεκριμένες ώρες και ημέρες της εβδομάδας.
 • Για να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές τους και τα θέματα που συζητούν μέσα και έξω από τα τηλέφωνά τους, ηχογραφήστε και ακούστε τις τηλεφωνικές συνομιλίες τους.
 • Μπορείτε να διαβάσετε κάθε SMS και MMS που έχει στείλει ή λάβει ο χρήστης του τηλεφώνου με αυτήν την εφαρμογή. Κάντε κλικ στις ακόλουθες λειτουργίες για να μάθετε περισσότερα: Συναγερμός SMS, παρακολούθηση SMS & MMS.
 • Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου σε πραγματικό χρόνο με το Mobile Tracker Free.
 • Μπορείτε να χειριστείτε πλήρως το τηλέφωνο μέσω τηλεχειριστηρίου, να αφαιρέσετε δεδομένα, να το κάνετε να δονείται ή να κουδουνίζει, να τραβήξετε φωτογραφίες και πολλά άλλα.
 • Περιηγηθείτε στον εξερευνητή αρχείων στο Mobile Tracker Free για να δείτε όλα τα ληφθέντα και ληφθέντα αρχεία.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές τηλεφώνου και αποκλείστε εκείνες που πιστεύετε ότι είναι επιζήμιες για το παιδί σας.
 • Ενημερώνεστε από το Mobile Tracker Free όποτε προστίθεται ένα νέο συμβάν στο ημερολόγιο.
 • Δημιουργήστε αναφορές PDF και Excel που περιγράφουν λεπτομερώς τα παιχνίδια και τα άτομα με τα οποία παίζουν τα παιδιά σας και αναφέρονται περισσότερο.

12. XNSPY

Μία από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων και μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για hacking στο WhatsApp είναι XNSPY. Οποιοδήποτε smartphone Android μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση της πλήρους δραστηριότητας ενός ατόμου στο WhatsApp.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να καταγράψετε τις τηλεφωνικές συνομιλίες του παιδιού σας και να τις ακούσετε με αυτήν την εφαρμογή hacking WhatsApp.
 • Όλα τα νήματα συνομιλίας μπορούν να διαβαστούν.
 • Με την προσθήκη ετικετών φωτογραφιών WhatsApp, μπορείτε να δείτε κάθε φωτογραφία.
 • Μπορείτε να το προσθέσετε σελιδοδείκτη, να παρακολουθείτε το ιστορικό της περιήγησής σας και να προβάλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν σταλεί και ληφθεί.
 • Μπορείτε να διατηρήσετε καρτέλες σχετικά με τη δραστηριότητα WhatsApp σε iPhone και iPad χρησιμοποιώντας XNSPY χωρίς να κάνετε λήψη ή εγκατάσταση της εφαρμογής.
 • Χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή ή smartphone, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συνομιλίες WhatsApp από οποιαδήποτε τοποθεσία.
 • Μπορείτε να ανακτήσετε τυχόν μηνύματα WhatsApp που διέγραψε η συσκευή προορισμού.
 • Διατίθενται καταγραφή πλήκτρων, γεωγραφική περίφραξη, γεωγραφική θέση, ιστορικό θέσης και πιο εξελιγμένες λειτουργίες.
 • Μια ικανή ομάδα υποστήριξης πελατών και μια χρήσιμη εξυπηρέτηση μετά την πώληση παρέχονται από την XNSPY.

13. MobileSpy

MobileSpy είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το καλύτερο εργαλείο hacking WhatsApp και θέλετε να χακάρετε τον λογαριασμό WhatsApp κάποιου. Επειδή είναι απλό στη χρήση και γεμάτο με χρήσιμες λειτουργίες.

Χαρακτηριστικά:

 • Θα χρειαστείτε δύο ενέργειες για να μπορέσετε να ξεκινήσετε την υποκλοπή. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στο smartphone-στόχο αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συνδρομής επί πληρωμή στο MobileSpy.at.
 • Όταν εγκατασταθεί και διαμορφωθεί το WhatsApp, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό και να δείτε όλη τη δραστηριότητα στο smartphone σε πραγματικό χρόνο.
 • Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων στοιχείων πολυμέσων, καθώς και των ομαδικών και ατομικών επικοινωνιών στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μια εξαιρετικά ανεπτυγμένη λειτουργία stealth περιλαμβάνεται επίσης στο λογισμικό. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο κάτοχος της συσκευής-στόχου δεν θα γνωρίζει ότι κατασκοπεύεται.
 • Η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει μόνο να χακάρετε στο WhatsApp αλλά και στο Facebook, το Instagram, το Snapchat και άλλους λογαριασμούς.
 • Οποιεσδήποτε κλήσεις πραγματοποιούνται και λαμβάνονται, καθώς και όλα τα μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται στη συσκευή προορισμού, θα είναι επίσης διαθέσιμα σε εσάς.

14. iKeyMonitor

Μια άλλη καλύτερη εφαρμογή για hacking WhatsApp και εργαλείο γονικής παρακολούθησης iKeyMonitor παρακολουθεί τις επικοινωνίες WhatsApp των παιδιών από όλες τις γωνίες και δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να βλέπουν τα αρχεία από απόσταση.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να παρακολουθείτε οποιαδήποτε δραστηριότητα υπολογιστή με τη βοήθεια αυτής της ισχυρής εφαρμογής παρακολούθησης.
 • Η εφαρμογή iKeyMonitor εκτελείται στο παρασκήνιο και καταγράφει κάθε πάτημα πλήκτρων στον υπολογιστή που παρακολουθείτε.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε κάθε μήνυμα κειμένου που αποστέλλεται και λαμβάνεται.
 • Όλες οι ενέργειές σας είναι απλά προσβάσιμες και παρακολουθούνται σε ξεχωριστό πλαίσιο.
 • Μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα οθόνης των συνομιλιών WhatsApp.
 • Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις εικόνες WhatsApp, που αποστέλλονται και λαμβάνονται, μπορούν να συγκεντρωθούν.
 • Παρέχει πληροφορίες και χρονική σήμανση.
 • Μπορείτε να παρακολουθείτε τις επικοινωνίες WhatsApp της συσκευής-στόχου.
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε οποιοδήποτε μήνυμα στην εφαρμογή WhatsApp ή σε οποιαδήποτε υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων.
 • Παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε μια μεγάλη βάση δεδομένων με επαφές WhatsApp που αποθηκεύονται τοπικά και είναι απλές στη χρήση.
 • Οι φωτογραφίες, οι εφαρμογές συνομιλίας και οι ιστότοποι που προβλήθηκαν μπορούν όλα να προβληθούν στη συσκευή προορισμού.
 • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τις επισκέψεις στον ιστότοπο, το περιεχόμενο email που εισάγεται και να ανεβάσετε αρχεία καταγραφής σε έναν διακομιστή FTP.
 • Σας βοηθά να λαμβάνετε λεπτομερή αρχεία καταγραφής όλων των ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των ιστότοπων που έχετε επισκεφθεί, των email που αποστέλλονται και λαμβάνετε, των στιγμιότυπων οθόνης κ.λπ.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών της συσκευής προορισμού με αυτό.

15. Spyier

Μπορείτε να κρυφακούσετε το WhatsApp κάποιου με Spyier με μυστικό, ασφαλή και κρυφό τρόπο. Είναι επομένως στη λίστα με τα καλύτερα εργαλεία hacking WhatsApp.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής σε ένα smartphone-στόχο με μερικά απλά βήματα και να τη χρησιμοποιήσετε για να κατασκοπεύσετε μια ποικιλία άλλων εφαρμογών εκτός από το WhatsApp.
 • Μπορείτε να προβάλετε μηνύματα που περιέχουν πληροφορίες όπως ονόματα επαφών, εικόνες προφίλ και αριθμούς τηλεφώνου μέσω ενός αποκλειστικού παραθύρου WhatsApp στον πίνακα ελέγχου του Spyier.
 • Για να σας βοηθήσουμε να προσδιορίσετε την ακριβή ώρα εμφάνισης μιας δεδομένης συζήτησης, τα μηνύματα έχουν επισυναπτόμενες χρονικές σημάνσεις και ημερομηνίες.

16. Σπυέρα

Με τη βοήθεια του Σπυέραη καλύτερη εφαρμογή για hacking WhatsApp, μπορείτε να διαβάσετε κρυφά και εξ αποστάσεως όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα μηνύματα καθώς και τα πολυμέσα.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να εξετάσετε τις συνομιλίες WhatsApp, τα μηνύματα SMS και το ιστορικό κλήσεων. Οι σφραγίδες ημερομηνίας και ώρας των συνομιλιών WhatsApp είναι επίσης ορατές.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τυχόν συνημμένα και στο ιστορικό των ομαδικών συνομιλιών WhatsApp.
 • Η εικόνα προφίλ και το όνομα κάθε επαφής είναι διαθέσιμα για έλεγχο.
 • Μπορείτε να καταγράψετε τις επικοινωνίες και να τις ανεβάσετε στον προστατευμένο λογαριασμό Ιστού σας.
 • Μπορείτε να δείτε εικόνες, αυτοκόλλητα, emoticons, βίντεο και φωνητικά μηνύματα.
 • Μπορείτε να δείτε όλα τα ονόματα των επαφών και τις εικόνες προφίλ.
 • Άμεση πρόσβαση στα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού Ιστού.

17. Kidguard

Όντας ένα από τα καλύτερα εργαλεία hacking WhatsApp, KidGuard σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα μηνύματα που αποστέλλονται και λαμβάνονται στο τηλέφωνο προορισμού.

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να παρακολουθείτε δεδομένα από το WhatsApp, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών, ενημερώσεων κατάστασης, κλήσεων, ηχητικών μηνυμάτων και άλλων ενεργειών εφαρμογής.
 • Δεν απαιτείται σύνδεση ή λογαριασμός για τη χρήση του WhatsApp.

 • Λειτουργεί μυστικά και συγχρονίζει τις πληροφορίες σε εσάς αμέσως.
 • Η πλειονότητα των smartphone και tablet μπορεί να τρέξει την εφαρμογή hacking KidGuard WhatsApp.
 • Τόσο για το ίδιο το λογισμικό όσο και για την υποστήριξη πελατών, το KidGuard παρέχει πολύγλωσση υποστήριξη.
 • Ενώ χρησιμοποιείται το WhatsApp, καταγράφει αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης.
 • Μπορεί να δείτε πολλές καταστάσεις WhatsApp με πλήρη ανωνυμία.

***

Αυτή ήταν ολόκληρη η λίστα με την καλύτερη εφαρμογή για hacking στο WhatsApp. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές διαθέσιμες στο Διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των παράνομων, αλλά αυτές είναι εκείνες που δεν θα τραβήξουν κανένα σκιερό βλέμμα της κυβέρνησης επειδή είναι απολύτως νόμιμες. Να θυμάστε ότι δεν προωθούμε κανένα είδος παραβίασης του απορρήτου μέσω αυτού του άρθρου και όλες οι παραπάνω εφαρμογές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για λόγους ασφάλειας και εκπαίδευσης. Εάν παρόλα αυτά παρουσιαστεί κάποιο ατύχημα, εσείς ως χρήστης είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι γι’ αυτό, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από ενήλικες ή υπό την επίβλεψη ενηλίκων, κάτι που θα συμβουλεύαμε. Μοιραστείτε τα σχόλια και τις εμπειρίες σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων σχετικά με τα ερωτήματα ή τις προτάσεις σας. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα σας δούμε σε άλλο άρθρο με άλλο θέμα.

  Πώς να αποκλείσετε έναν αριθμό στο WhatsApp