17 καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας διακομιστή Minecraft για όλους [2023]

Η τρέλα με τα βιντεοπαιχνίδια φαίνεται να μην σταματά ποτέ.

Ειδικά όταν κυκλοφορεί ένας θανατηφόρος ιός και είμαστε αναγκασμένοι να παραμείνουμε στα σπίτια μας. Η αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών είναι ένας υπέροχος τρόπος για να απολαύσετε το χρόνο σας ενώ δεν εργάζεστε.

Με μια θάλασσα διαθέσιμων βιντεοπαιχνιδιών, το Minecraft διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα λόγω των διαδραστικών προσφορών που κρατούν τους ανθρώπους γαντζωμένους σε αυτό, μαζί με την άνεση του Minecraft Server Hosting.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι το Minecraft είναι σαν το Super Mario αυτής της γενιάς.

Ας ρίξουμε φως σε αυτό το ενδιαφέρον και δημοφιλές παιχνίδι.

Τι είναι ένας διακομιστής φιλοξενίας Minecraft;

Το Minecraft δεν είναι απλώς άλλο ένα βιντεοπαιχνίδι. είναι πολύ περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, γνωστό και ως βιντεοπαιχνίδι “sandbox”, που δημιουργήθηκε από τον Σουηδό προγραμματιστή Markus Persson και τη Mojan Studios. Το βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε το 2011 και από τότε, η δημοτικότητά του έχει αυξηθεί εκθετικά.

Το Minecraft επιτρέπει στους παίκτες να εξορύξουν πολλά μπλοκ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν τρισδιάστατες κατασκευές με τον τρόπο που θέλουν. Παίρνετε τόσες πολλές λειτουργίες παιχνιδιού – λειτουργία μάχης, λειτουργία εξερεύνησης, λειτουργία δόμησης ή συνδυασμό διαφορετικών λειτουργιών.

Μπορείτε να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας κατά την εξερεύνηση, τη συλλογή πόρων, τη δημιουργία αυτών των κύβων και τη μάχη. Χείλος Η έκθεση λέει ότι το Minecraft έχει πουλήσει 200 ​​εκατομμύρια αντίτυπα και έχει πάνω από 126 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες.

Η απόλαυση του Minecraft στη συσκευή σας απαιτεί έναν αποκλειστικό και ασφαλή διακομιστή για καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού και μεγαλύτερες επιλογές προσαρμογής. Σας επιτρέπει επίσης να φιλοξενείτε λειτουργίες παιχνιδιού για πολλούς παίκτες χωρίς να εξαντλείτε τους πόρους του υπολογιστή σας.

Ως εκ τούτου, η αναζήτηση μιας εξειδικευμένης πλατφόρμας φιλοξενίας διακομιστών Minecraft είναι καλύτερη από την κατασκευή μόνος σας.

Πολλοί παίκτες απολαμβάνουν να παίζουν μόνοι τους το Minecraft. Ωστόσο, το Minecraft για πολλούς παίκτες ανοίγει μια πύλη σε έναν νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων που μπορείτε να απολαύσετε «μόνο» σε έναν διακομιστή φιλοξενίας.

Με απλά λόγια, ένας διακομιστής φιλοξενίας φέρνει πολλούς παίκτες στον ίδιο κόσμο του Minecraft για να σχηματίσουν συμμαχίες, οι οποίες μπορούν να οικοδομήσουν μαζί, να πολεμήσουν πολέμους και να κάνουν οτιδήποτε άλλο. Μερικοί από αυτούς τους διακομιστές φιλοξενίας έχουν χιλιάδες ενεργούς παίκτες ανά πάσα στιγμή.

Αυτά τα μηχανήματα έχουν διαμορφωθεί για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία για πολλούς παίκτες σε μια παγκόσμια χωριστή ομάδα παικτών.

Τέτοιοι διακομιστές είναι προφορτωμένοι με εργαλεία για την εύκολη εγκατάσταση mods, τη διαχείριση των υποδοχών αναπαραγωγής, τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας και τη διασφάλιση της ασφάλειας από εξωτερικές παρεμβολές, όπως επιθέσεις DDoS. Επιπλέον, οι περισσότεροι πάροχοι διακομιστών φιλοξενίας Minecraft διασφαλίζουν εξαιρετικές εγγυήσεις χρόνου λειτουργίας και διατηρούν μια παγκόσμια παρουσία με κορυφαίο υλικό στον κλάδο.

Ενώ μπορείτε πάντα να φιλοξενήσετε έναν διακομιστή στο προσωπικό σας υλικό, δεν θα είναι τόσο ισχυρός. Επιπλέον, θα περάσετε μεγάλο μέρος του χρόνου του παιχνιδιού σας στη διαχείριση διακομιστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι διακομιστές είναι εξαιρετικοί για μια hands-off εμπειρία πολλών παικτών για μια συνδρομή που μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο διακομιστή φιλοξενίας Minecraft;

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε οποιοδήποτε κεντρικό υπολογιστή Minecraft.

❇️ Τοποθεσία: Θα κατατάξω την τοποθεσία ως τον πιο κρίσιμο παράγοντα, επειδή οι μεγάλες αποστάσεις από τον κεντρικό διακομιστή θα μεταφραστούν απευθείας σε υψηλό λανθάνοντα χρόνο, που σημαίνει καθυστερημένο παιχνίδι. Έτσι, ελέγξτε τη θέση του διακομιστή και επιλέξτε την πλησιέστερη δυνατή, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παίκτες.

❇️ Αριθμός παικτών: Ένα άλλο χαρακτηριστικό make-or-break μπορεί να είναι ο επιτρεπόμενος αριθμός παικτών, καθώς αυτοί οι οικοδεσπότες έχουν περιορισμούς στο πόσοι μπορούν να παίξουν μαζί. Αυτό οφείλεται κυρίως σε περιορισμούς απόδοσης και η ύπαρξη περισσότερων από ορισμένου αριθμού παικτών μπορεί να οδηγήσει σε μια μη βέλτιστη εμπειρία.

❇️ Επεκτάσεις: Σχεδόν όλοι οι παίκτες για πολλούς παίκτες αναζητούν προσαρμοσμένους χάρτες και mods για να βιώσουν μοναδικό παιχνίδι Minecraft. Ωστόσο, δεν επιτρέπουν όλοι οι διακομιστές τέτοια ευελιξία. Επομένως, ελέγξτε εάν ο διακομιστής υποστηρίζει την τροποποίηση Minecraft ή, καλύτερα, έχει επιλογές εγκατάστασης και ενημέρωσης με ένα κλικ για απρόσκοπτο παιχνίδι.

❇️ Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά: Η δημιουργία του Minecraft απαιτεί χρόνο και υπομονή. Σημαίνει ότι δεν θέλετε να τα χάσετε όλα από ένα τεχνικό σφάλμα, το οποίο μπορεί να συμβεί με τους καλύτερους οικοδεσπότες. Επομένως, ελέγξτε προσεκτικά τη λειτουργία αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς με ένα κλικ.

❇️ Βαθμολογίες και κριτικές: Ακόμη και μετά από όλη την έρευνα, μπορεί να δείτε ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες του Minecraft προσφέρουν ένα παρόμοιο σύνολο χαρακτηριστικών και δεν υπάρχει κάτι πρωτοποριακό για κάποιον συγκεκριμένο πάροχο. Οι αξιολογήσεις από παρόντες και προηγούμενους χρήστες μπορούν να αποδειχθούν χρήσιμες σε αυτήν την περίπτωση. Και ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται στο Trustpilot, θα πρότεινα επίσης να επικοινωνήσετε με την κοινότητα του Reddit.

❇️ Επιστροφή χρημάτων: Το επόμενο χαρακτηριστικό που πρέπει να αναζητήσετε είναι μια αξιοπρεπής εγγύηση επιστροφής χρημάτων “χωρίς ερωτήσεις” που θα επιτρέπει τουλάχιστον 24 ώρες παιχνιδιού. Αυτό είναι σημαντικό καθώς οι κριτικές μπορούν να “φυτευθούν” και ποτέ δεν ξέρετε για την αυθεντικότητα του συναδέλφου Redditor.

Επιπλέον, μπορείτε να το ζήσετε εκ των έσω: το περιβάλλον χρήστη, το παιχνίδι, η δύναμη του διακομιστή, η υποστήριξη, κ.λπ. Μια δοκιμή μπορεί να σας δώσει την καλύτερη «επισκόπηση» για τα πάντα και να έχετε μια πολιτική επιστροφής χρημάτων, αν τα πράγματα πάνε καλά Το ‘t work out είναι μια ωραία προσθήκη.

❇️ Άλλα: Η λίστα χαρακτηριστικών μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη. Όπως, μπορείτε να προσθέσετε μια εγγύηση χρόνου λειτουργίας, προστασία DDoS, premium υλικό κ.λπ. Ωστόσο, η εμπειρία του πραγματικού κόσμου τα υπερτερεί όλα. Ως εκ τούτου, το μόνο πράγμα που χρειάζεστε είναι να επιλέξετε τη δοκιμή και να δείτε μόνοι σας εάν ένας συγκεκριμένος κεντρικός υπολογιστής ταιριάζει στον λογαριασμό σας.

Μην πηγαίνετε μόνο με τα λόγια? διαβάστε για να μάθετε γιατί.

Βελτιωμένη απόδοση 💯

Κανείς δεν θέλει να παίξει σε ένα υποτονικό δίκτυο παιχνιδιών.

Με έναν εξειδικευμένο διακομιστή που φιλοξενεί δίπλα σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για άλλες εφαρμογές που εκτελούνται στη συσκευή σας και μπορούν να επιβραδύνουν το παιχνίδι. Επιπλέον, δεν θα επηρεάσει επίσης τη χρήση των πόρων σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απολαύσετε αδιάκοπο παιχνίδι.

Καλύτερος έλεγχος 🎮

Η υποστήριξη του παιχνιδιού σας από έναν ισχυρό διακομιστή σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές του Minecraft έχουν δημιουργήσει διαφορετικά mods και πρόσθετα λογισμικού για να βελτιώσουν την εμφάνιση, τα εργαλεία και τα όπλα, τα πλάσματα και τους χαρακτήρες και άλλες δυνατότητες παιχνιδιού. Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες που θέλετε να διατηρήσετε στο παιχνίδι σας και να το προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Ενισχυμένο απόρρητο και ασφάλεια 🔐

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας σάς εξουσιοδοτούν με έναν πίνακα ελέγχου με τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε τον διακομιστή σας για να περιορίσετε ποιος εισέρχεται στον διακομιστή σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να απολαύσετε καλύτερο απόρρητο και να απολαύσετε το παιχνίδι σας χωρίς ταλαιπωρία.

Επίσης, λαμβάνετε πλήρη προστασία δικτύου για τον μετριασμό διαδικτυακών επιθέσεων όπως το DDoS. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ένα ασφαλές δίκτυο χωρίς να διακινδυνεύετε τα δεδομένα σας.

Μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας και χαμηλή καθυστέρηση 👍

Οι εξειδικευμένοι πάροχοι φιλοξενίας διαθέτουν παγκόσμια κέντρα δεδομένων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να φιλοξενήσετε τον διακομιστή σας στο κοντινό σας κέντρο δεδομένων για μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και χαμηλό λανθάνοντα χρόνο. Πολλά από αυτά παρέχουν επίσης αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή για να διατηρήσουν τα δεδομένα σας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Εξοικονόμηση πόρων συσκευής 👨‍💻

Προσφέρουν CPU και SSD υψηλής απόδοσης στα προγράμματα φιλοξενίας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν σας λείπουν οι πόροι της συσκευής σας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του παιχνιδιού σας επιβραδύνοντας τον υπολογιστή σας.

Τώρα, ας μάθουμε μερικούς από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών Minecraft που μπορούν να βοηθήσουν στον πολλαπλασιασμό της εμπειρίας σας στο παιχνίδι.

  Διορθώστε το σφάλμα σύνδεσης στο Minecraft στα Windows 10

ScalaCube

Ψάχνετε για φιλοξενία διακομιστή Minecraft σε προσιτή τιμή;

ScalaCube μπορώ να βοηθήσω!

Ξεκινήστε εγκαθιστώντας 1000+ μοναδικά modpacks με ένα μόνο κλικ και ρυθμίστε τον διακομιστή σας αμέσως. Υποστηρίζει διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων των Standard, PaperMC, Spigot, FTB και άλλων. Μπορείτε να επιλέξετε ένα προσαρμοσμένο Modpack με το Forge και να αποκτήσετε πρόσβαση σε 13 μίνι παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των SkyWars, TnTRun, Sponge, HungerGames, BuildBattle κ.λπ.

Ο πίνακας ελέγχου σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε έναν εκκινητή Minecraft και έναν προσαρμοσμένο διακομιστή forge και να επεξεργαστείτε τη λίστα διακομιστή και mod. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σχεδίαση του εκτοξευτή και να αφήσετε τους παίκτες σας να ενταχθούν στον διακομιστή μέσω του προγράμματος εκκίνησης.

Ο πίνακας ελέγχου είναι εξοπλισμένος με εφαρμογές όπως PHP, MySQL και Apache, εκτός από πρόσβαση SSH, FTP και PHPMyAdmin. Οι διακομιστές τους τρέχουν στο Ubuntu. Σας παρέχουν επίσης πρόσβαση ROOT διακομιστή.

Έχουν κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε διαφορετικές ηπείρους, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας, και έχετε την ευελιξία να επιλέξετε τον πλησιέστερο διακομιστή στην τοποθεσία σας. Ως εκ τούτου, μειώνει την καθυστέρηση και σας επιτρέπει να έχετε ταχύτερη πρόσβαση στον διακομιστή για μια απίστευτη εμπειρία παιχνιδιού.

Το ScalaCube παρέχει επίσης προστασία DDoS και αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για την επαναφορά των δεδομένων σας. Προσφέρουν δωρεάν υποτομέα, ώστε όλοι οι παίκτες να μπορούν να συνδεθούν εύκολα στον διακομιστή σας.

Apex Hosting

Η δημιουργία ενός διακομιστή Minecraft με το Apex Hosting είναι απλή και προσιτή. Απλά πρέπει να επιλέξετε την έκδοση και το μέγεθος του διακομιστή και θα φροντίσουν για την ανάπτυξη του διακομιστή σας μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπλέον, έχετε την ευελιξία να αλλάξετε το πακέτο και την έκδοση διακομιστή ανά πάσα στιγμή.

Το Apex Hosting διαθέτει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου – Multicraft, που αποτελείται από οδηγούς βίντεο. Έχουν εφαρμόσει αρκετές τροποποιήσεις, καθιστώντας τον έλεγχο του λογαριασμού σας χωρίς κόπο. Εδώ, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στην κονσόλα, να επεξεργαστείτε διαμορφώσεις, να διαχειριστείτε αρχεία, να αλλάξετε την έκδοση του διακομιστή σας κ.λπ.

Με τα Modpacks με 1 κλικ, μπορείτε να εγκαταστήσετε τα καλύτερα πρόσθετα αμέσως. Προσφέρουν επεξεργαστές Xeon και SSD υψηλής ταχύτητας για μεγαλύτερο σύστημα επεξεργασίας συναλλαγών (TPS), καθώς και διακομιστές χωρίς καθυστέρηση διαθέσιμους συνεχώς.

Η Apex Hosting χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας διακομιστές γυμνού μετάλλου και κέντρα δεδομένων επιπέδου 3 για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού βίντεο. Έχουν 18 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο για να διευκολύνουν τη χαμηλότερη καθυστέρηση για τους παίκτες σε Java και Bedrock Edition. Οι διακομιστές τους χρησιμοποιούν ισχυρό και πιο πρόσφατο υλικό, εξασφαλίζοντας χρόνο λειτουργίας 99,9%.

Απολαύστε παιχνίδια σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, επειδή το Apex Hosting παρέχει προστασία DDoS για την προστασία του διακομιστή σας από επιθέσεις. Μπορεί ακόμη και να μετριάσει επιθέσεις DDoS έως και 300 Gbps για να προστατεύσει τον διακομιστή και τη διεύθυνση IP σας. Επιπλέον, λαμβάνετε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας για τη διατήρηση των δεδομένων σας.

Το Apex Hosting διαθέτει ένα όνομα υποτομέα δωρεάν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τον διακομιστή σας, εξαλείφοντας την ανάγκη αγοράς αποκλειστικών IP. Επίσης, λαμβάνετε υποστήριξη MySQL και FTP, χρησιμοποιείτε Sponge, Bukkit, Spigot ή Paper, παίζετε σε προσθήκες όπως το Word Edit, Essentialsx κ.λπ., παίζετε μίνι παιχνίδια και δημιουργείτε χάρτες.

Sparked Host

Η φιλοξενία του δικού σας διακομιστή Minecraft για διασκέδαση ή επαγγελματικούς σκοπούς μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος που εμείς εδώ στο grtechpc.org αναγνωρίζουμε Sparked Host ως μία από τις πιο εύκολες, πιο προσιτές και ισχυρότερες λύσεις.

Αφού αγοράσετε μια υπηρεσία, η οποία ξεκινά από 1,00 $ το μήνα, ο διακομιστής σας ρυθμίζεται αυτόματα για εσάς. Από εκεί, μπορείτε να ξεκινήσετε αμέσως να παίζετε μέσω του προγράμματος-πελάτη του Minecraft ή να συνεχίσετε να ρυθμίζετε τον διακομιστή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με modpacks ή πρόσθετα. Ό,τι κι αν επιλέξετε, η εμπειρία μας είναι ότι η εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξής τους είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει.

Λοιπόν, γιατί προτείνουμε το Sparked Host;

Λοιπόν, είναι άστοχο. Είναι το καλύτερο μπαμ για τα λεφτά σας! Οι διακομιστές τους χρησιμοποιούν κορυφαίο υλικό στον κλάδο, πράγμα που σημαίνει ότι το έργο σας, είτε μόλις ξεκινάει είτε έχει ήδη μεγάλη βάση παικτών, θα εκτελείται άψογα στην πλατφόρμα τους. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Επιπλέον, έχουν καταπληκτικούς πόρους και τεκμηρίωση για να σηκωθούν και να τρέξουν σε χρόνο μηδέν.

Ίσως εξακολουθείτε να έχετε κάποιες επιφυλάξεις: η εκκίνηση ενός διακομιστή είναι μια μεγάλη εργασία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να με πιστέψετε για να σας πω πόσο υπέροχος είναι ο Sparked Host. Όταν γράφω, έχουν βαθμολογήσει 4,6 / 5 αστέρια στο Trustpilot! Όχι μόνο αυτό, αλλά το Sparked Host εγγυάται χρόνο λειτουργίας “99,99% δικτύου” ή θα αποζημιωθείτε είτε με το χρόνο επιστροφής στην υπηρεσία του είτε με επιστροφή χρημάτων. Με τέτοιες κριτικές και υποσχέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος όταν αγοράζετε από αυτά.

Host Havoc

Απολαύστε απαράμιλλη απόδοση gaming με υλικό σε επίπεδο επιχείρησης με Host Havoc. Κάθε συνδρομή απολαμβάνει την τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel Xeon ή AMD Ryzen και Intel U.2 NVMe SSD για συνεδρίες Minecraft για πολλούς παίκτες χωρίς καθυστέρηση.

Θα έχετε επίσης μία από τις ταχύτερες παροχές διακομιστή, εντός 30 δευτερολέπτων από την παραλαβή της πληρωμής, σε ολόκληρο τον κλάδο. Επιπλέον, το Host Havoc υποστηρίζει όλα τα πακέτα mod και το αυτόματο πρόγραμμα εγκατάστασης mod διασφαλίζει ότι το Minecraft παραμένει διασκεδαστικό στο έπακρο.

Το Host Havoc ενσωματώνει επίσης αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για να μην χάσετε την πρόοδο του παιχνιδιού. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση FTP για να ελέγχετε πλήρως τον διακομιστή Minecraft. Και δεδομένου ότι τα ρομπότ Διαδικτύου μπορούν να κατακλύσουν τους διακομιστές παιχνιδιών, το Host Havoc προσφέρει ισχυρή προστασία DDoS για να εξασφαλίσει αδιάκοπη διασκέδαση.

Ένα άλλο καλό πράγμα είναι ότι το Host Havoc σας δίνει ελεύθερο χέρι για να προσθέσετε όσους παίκτες θέλετε. Ωστόσο, υποδεικνύουν τον αριθμό των προτεινόμενων παικτών για βέλτιστη απόδοση παιχνιδιού.

Με 10 παγκόσμια κέντρα δεδομένων και εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, το Host Havoc δεν αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Συμμετάσχετε στην ανθρώπινη υποστήριξη 24/7 με μέσο χρόνο απόκρισης λιγότερο από 15 λεπτά και γίνεται πραγματικός πρωταθλητής για όποιον αναζητά μια αξιόπιστη φιλοξενία διακομιστή Minecraft.

Τέλος, όλες οι συνδρομές απολαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 72 ωρών για να δοκιμάσετε τα νερά χωρίς δεύτερη σκέψη.

GPORTAL

GPORTAL προσφέρει διακομιστές Minecraft σε ασυναγώνιστη τιμή, με άμεση εγκατάσταση και μοντέλο διακομιστή που βασίζεται σε Ram. Ήδη κατά τη διαδικασία κράτησης, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας από περισσότερα από 250 modpack και να λάβετε το modpack προεγκατεστημένο στον διακομιστή σας. Δεν απαιτούνται περιττές ή περίπλοκες ρυθμίσεις.

Εάν θέλετε να κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις, η εύχρηστη διεπαφή ιστού σας προσφέρει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε. Έχετε επίσης δωρεάν πρόσβαση FTP και MySQL.

Όσον αφορά την προστασία των χρηστών διακομιστή, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Έχουν αναπτύξει την προστασία DDoS και συνδύασαν την προστασία από τον συνεργάτη Corero.

Προσφέρουν χρόνο λειτουργίας 99,9% στις λειτουργίες δικτύου και κέντρων δεδομένων ανά SLA, το οποίο διασφαλίζουν διατηρώντας δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις σε όλες τις μεγάλες τοποθεσίες, με άλλα λόγια, δύο ξεχωριστά κέντρα δεδομένων. Αυτά λειτουργούν μέσω σύνδεσης δακτυλίου και υποστηρίζονται επιπλέον από έναν επιπλέον διανομέα δικτύου. Το δίκτυο GPORTAL και τα κέντρα δεδομένων λειτουργούν από μόνα τους.

Σε περίπτωση που ένα πρόβλημα ή μια ερώτηση πρέπει να απαντηθεί, προσφέρουν υποστήριξη 24/7 μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίου, φόρουμ, wiki και email. Εσείς απολαμβάνετε το παιχνίδι, αυτοί φροντίζουν για τα υπόλοιπα.

BisectHosting

Δύο ιδιοκτήτες διακομιστών ξεκίνησαν την BisectHosting το 2012 για να παρέχουν την πιο εύκολη και καλύτερα υποστηριζόμενη εμπειρία φιλοξενίας διακομιστή Minecraft στον κλάδο.

Με πολλούς τύπους διακομιστών Minecraft, πρόσθετα και mods, η φιλοξενία διακομιστών Minecraft μπορεί να γίνει εξαιρετικά συντριπτική και περίπλοκη για νέους χρήστες. Για αυτόν τον λόγο, από την πρώτη μέρα, η BisectHosting εστιάζει στην παροχή γρήγορης και ενημερωμένης υποστήριξης με γρήγορες ώρες παράδοσης εισιτηρίων μέρα ή νύχτα, επιτρέποντάς σας να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο παίζοντας με τους φίλους σας αντί να αντιμετωπίζετε προβλήματα στον διακομιστή σας.

Όταν αγοράζετε έναν διακομιστή, θα μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες επιλογές προεγκατάστασης, όπως διάφορες εκδόσεις των Vanilla, Paper, Spigot, Forge και εκατοντάδες διαθέσιμα και ενημερωμένα modpack από τα CurseForge, FTB, Technic και άλλα . Εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα, δεν είναι πρόβλημα, καθώς αυτό που εκτελείται στον διακομιστή σας μπορεί να αντικατασταθεί γρήγορα ανά πάσα στιγμή.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε το Minecraft στο σχολείο

Αφού πληρώσετε, ο διακομιστής σας ρυθμίζεται άμεσα και σας δίνεται πρόσβαση στον εξαιρετικά προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου της BisectHosting, ο οποίος περιλαμβάνει αυτοματοποιημένες ενημερώσεις modpack, μεταφορά και απόθεση διαχείρισης αρχείων και πολλά άλλα εργαλεία για να κάνετε τις περίπλοκες εργασίες παιχνιδάκι. Οι ισχυροί χρήστες θα εντυπωσιαστούν επίσης με λειτουργίες όπως ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ρυθμίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης και προσαρμόσιμα πλήρη αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή.

Με διακομιστές Minecraft που προσφέρονται σε 17 σε όλο τον κόσμο, θα είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τον τέλειο για παιχνίδι με χαμηλό λανθάνοντα χρόνο για εσάς και τους φίλους σας.

Αδιάφορο μπρόκολο

Αδιάφορο μπρόκολο είναι μια εταιρεία φιλοξενίας διακομιστών με επίκεντρο τους παίκτες. Διευκολύνουν τη φιλοξενία των διακομιστών σας Minecraft με τον προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου και την ενσωμάτωση Discord. Είναι σχετικά νέοι στον καθιερωμένο χώρο φιλοξενίας του Minecraft, ιδιαίτερα εστιασμένοι στην ποιοτική υποστήριξη πελατών.

Η διήμερη δωρεάν δοκιμή του Indifferent Broccoli και η ρύθμιση με ένα κλικ σημαίνουν ότι είναι απίθανο να τα δοκιμάσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε κυκλώματα Redstone και να κουρεύετε πρόβατα στον διακομιστή σας προτού χρειαστεί να βγάλετε την πιστωτική σας κάρτα.

Η εγκατάσταση modpack μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, αλλά θέλουν να το κάνουν όσο το δυνατόν πιο απλό. Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξής του μέσω Discord ή email και θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε το RLCraft, το FTB, το Pixelmon ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Το αδιάφορο μπρόκολο είναι το καλύτερο για παίκτες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, καθώς εκεί έχουν τοποθεσίες διακομιστών. Διαθέτουν μηχανήματα 64 GB και 128 GB για να διασφαλίσουν ότι η μνήμη RAM δεν είναι ποτέ πρόβλημα που προκαλεί καθυστέρηση για τους πελάτες τους.

Δοκιμάστε το Indifferent Broccoli αν ψάχνετε για έναν φιλικό, χρήσιμο και πρακτικό διακομιστή διακομιστή για τους διακομιστές Minecraft σας. Προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή δύο ημερών, ακολουθούμενη από 12 $ το μήνα για έναν διακομιστή Minecraft 2 GB.

XGamingServer

Δοκιμάστε XGamingServer αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών Minecraft για εξερεύνηση φραγμένων εδάφους, εξαγωγή πρώτων υλών, είδη χειροτεχνίας, εργαλεία και κατασκευή δομών. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είναι επωφελής η επιλογή του XGamingServer για τον διακομιστή Minecraft:

  • Δεν έχει σταθερές κουλοχέρηδες παιχνιδιού, καθώς ο διακομιστής έχει σχεδιαστεί για απόδοση.
  • Η ταχύτερη διαδικασία ενεργοποίησης σάς επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή εντός 5 λεπτών από την υποβολή μιας παραγγελίας.
  • Ένας διαισθητικός πίνακας ελέγχου έχει σχεδιαστεί για να έχετε ομαλή διαχείριση των διακομιστών παιχνιδιών σας. Το πάνελ διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να κάνει το παιχνίδι σας πιο ευχάριστο.

Επί πλέον?

Θα λάβετε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο cloud για την προστασία των αρχείων σας, έναν βελτιωμένο διαχειριστή αρχείων, μαζί με την εκκίνηση βάσεων δεδομένων SFTP και MySQL με ένα κλικ. Με άλλα λόγια, θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του διακομιστή σας.

Αφού μελέτησε διάφορα τρωτά σημεία διαφορετικών διαδικτυακών παιχνιδιών και στρατηγικών επίθεσης, ο XGamingServer έχει αναπτύξει τέλεια προστασία από επιθέσεις DDoS. Θα λάβετε διακομιστές υψηλής απόδοσης και διαθέσιμα μηχανήματα για να απολαύσετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες.

Ο XGamingServer χρησιμοποιεί Intel i7 6700k/7700k, ο οποίος προσφέρει ισχυρή απόδοση και παρέχει εύρος ζώνης τουλάχιστον 15 Mbps. Επιπλέον, χρησιμοποιεί επίσης AMD Ryzen 7 3700X, το οποίο προσφέρει καλύτερο έλεγχο και ισχύ.

Αποκτήστε τον διακομιστή με μόλις 8 $/μήνα και κάντε μια δοκιμαστική κίνηση των αποκλειστικών διακομιστών για δύο ημέρες.

Shockbyte

Η Shockbyte προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας για το Minecraft από το 2013 και έχει ισχυρή φήμη στην κοινότητα. Όλα τα προγράμματα φιλοξενίας υποστηρίζουν Java και Bedrock Edition πλήρως ενημερωμένα. Εγκαταστήστε τις υπηρεσίες του με 1 κλικ και απολαύστε την αυτόματη ενημέρωση.

Οι υποστηριζόμενες εκδόσεις διακομιστών είναι οι CraftBukkit, Spigot, Forge, BungeeCord, Sponge, Snapshots και Vanilla, επιπλέον των Bedrock Dedicated Server, NukkitX και PocketMine-MP. Όλοι οι διακομιστές υποστηρίζουν πολλαπλά πακέτα mod όπως Feed-The-Beast, ATLauncher, Technic και άλλα.

Μπορείτε να αλλάξετε τα σχέδια, τις προσθήκες, τα mods και τον τύπο διακομιστή σας χωρίς να χάσετε τις ρυθμίσεις σας. Το Shockbyte είναι συμβατό με MCPE και MCPC, περιλαμβάνει εναλλαγή εκδόσεων Java και υποστηρίζει προσαρμοσμένο JAR.

Το παιχνίδι σας γίνεται πιο ενδιαφέρον παρέχοντάς σας μια χρωματική κονσόλα, DDR4 RAM για γρήγορη απόδοση, Multicraft CP, ισχυρή CPU και επιλογές προγραμματισμού εργασιών. Έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση SSD, θύρα χαμηλότερης καθυστέρησης 1 Gbps, προστασία DDoS, δωρεάν υποτομέα και απεριόριστες υποδοχές.

Hostwinds

Hostwinds προσφέρει προσιτή φιλοξενία Minecraft VPS που έχει σχεδιαστεί διατηρώντας τις απαιτήσεις σας ως βάση. Επιλέξτε από διάφορες CPU, διαφορετικό χώρο αποθήκευσης, διάφορες RAM και εύρος ζώνης και αναλάβετε τον έλεγχο του διακομιστή σας. Χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας πυρήνες CPU και SSD υψηλής ποιότητας για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Αποκτήστε άψογη απόδοση δικτύου με το Minecraft Hosting όσο παίζετε χωρίς διακοπές ή καθυστερήσεις. Κατά την παραγγελία του διακομιστή σας, θα λάβετε ορισμένες δυνατότητες μαζί με την παραγγελία σας, όπως μονάδες SSD, 99,9999% χρόνο λειτουργίας, θύρες 1Gbps, προσαρμοσμένα ISO, εγγύηση φιλικότητας, πολλαπλές τοποθεσίες, τείχος προστασίας επιχειρήσεων και πολλά άλλα.

Θα έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαμορφώσεων και των ρυθμίσεων του διακομιστή για να έχετε εντελώς εξατομικευμένο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να προσκαλέσετε παίκτες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον για πολλούς παίκτες. Θα λάβετε το McMyAdmin ως πίνακα ελέγχου για τους διακομιστές σας. Παρέχει επίσης μια διαισθητική και εύχρηστη διεπαφή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε γρήγορα τον διακομιστή σας με λιγότερη προσπάθεια.

Παραγγείλετε τον διακομιστή σας τώρα σε αρχική τιμή 4,99 $/μήνα και αποκτήστε 1 CPU, 1 GB RAM, 30 GB αποθηκευτικό χώρο και 1 TB εύρος ζώνης.

GGServers

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιού σας με την ισχυρή φιλοξενία διακομιστή από την GGServers. Χρησιμοποιεί ισχυρούς επεξεργαστές για καλύτερη απόδοση. Παίρνετε έως και 4 GHz που περιλαμβάνονται στις τυπικές υπηρεσίες και έως 5 GHz σε premium.

Οι GGServers παρέχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για SSD και NVMe. Διαθέτει επίσης υποστήριξη mudpack και μπορείτε να εγκαταστήσετε τον διακομιστή που θέλετε με ένα μόνο κλικ. Έχετε την ευελιξία να ανταλλάσσετε τύπους διακομιστών και modpack όποτε τα χρειάζεστε.

Διαφορετικοί τύποι διακομιστών που υποστηρίζει η GGServers είναι η Java Edition, η Bedrock Edition, η PaperMC. Spigot, Twitch, FTB, Technic launcher, Forge, Bukkit, ATLauncher, Voids Wrath, Pixelmon και bungeecord.

Εάν αναζητάτε έναν πλήρως διαμορφωμένο διακομιστή για εκκίνηση, δοκιμάστε πακέτα προσθηκών για να παίξετε Skyblock, Factions και άλλα. Οι GGServers προσφέρουν έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου του Multicraft για να σας βοηθήσουν να διαχειρίζεστε τον διακομιστή σας με ευκολία. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στα αρχεία FTP, τις συνομιλίες και την κονσόλα σας.

Το GGServers διαθέτει κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε 9 τοποθεσίες, μεταξύ των οποίων

  • Όρεγκον, Μόντρεαλ, Βιρτζίνια στις ΗΠΑ
  • Λονδίνο, Ελσίνκι, Φρανκφούρτη και Roubaix στην Ευρώπη
  • Σιγκαπούρη στην Ασία
  • Σίδνεϊ στην Αυστραλία

Για την ασφάλεια του διακομιστή, λαμβάνετε αυτοματοποιημένη προστασία DDoS για τον μετριασμό των απειλών στο διαδίκτυο. Προσφέρει τεχνική υποστήριξη 24/7/365 μέσω εισιτηρίων υποστήριξης ή ζωντανής συνομιλίας.

PebbleHost

PebbleHost είναι ακόμη μια οικονομική επιλογή φιλοξενίας για το Minecraft. Το τυπικό σχέδιό του προσφέρει CPU υψηλής απόδοσης, Xeon στα 3,7 GHz μαζί με μνήμη DDR4, ανοδική σύνδεση 250 Mbps, SSD εταιρικής ποιότητας και απεριόριστες υποδοχές.

Τα κέντρα δεδομένων της είναι διαθέσιμα στην κύρια τοποθεσία της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης. Σας εξουσιοδοτούν με υλικό σε επίπεδο επιχείρησης, υποστήριξη υπο-χρήστη, υποστήριξη Java 8, προγραμματισμό εργασιών και δημιουργία υποτομέα δωρεάν για να σας επιτρέψουν να απολαύσετε ασταμάτητα παιχνίδι.

Ο αβίαστος πίνακας ελέγχου είναι σταθερός και απλός στη χρήση. Αξιοποιήστε το για εκκίνηση, επανεκκίνηση ή διακοπή διακομιστών, εκτέλεση εντολών από την κονσόλα, διαχείριση προσθηκών, παρακολούθηση χρήσης, αυτόματη επανεκκίνηση και πολλά άλλα. Αποκτάτε δωρεάν βάση δεδομένων MySQL εκτός από την πλήρη πρόσβαση στο FTP.

Για βελτιωμένο απόρρητο και ασφάλεια, το PebbleHost προσφέρει έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, ενσωματωμένο διαχειριστή τείχους προστασίας και προστασία DDoS. Ενημερώνουν συνεχώς τα modpacks τους και προσθέτουν νέα τακτικά. Προς το παρόν, υποστηρίζει modpacks με πολλές εκδόσεις, όπως CurseForge, FTB, Forge, SpongeForge και Technic.

Το PebbleHost περιλαμβάνει τρεις τύπους προγραμμάτων: Budget, Premium και Extreme. Το σχέδιο προϋπολογισμού ξεκινά από 3 $/τρίμηνο για 1 GB, το premium ξεκινά από 2,25 $/μήνα για 1 GB και διαθέτει ένα επιπλέον κέντρο δεδομένων στην Αυστραλία.

  Πώς να αλλάξετε το δέρμα στον υπολογιστή Minecraft

Το πρόγραμμα Extreme περιλαμβάνει αποκλειστική CPU και υποστήριξη προτεραιότητας και σας επιτρέπει να ελέγχετε πλήρως τον διακομιστή σας.

SeekaHost

Παίζοντας Minecraft στους διακομιστές υψηλής απόδοσης του SeekaHost έχει πλάκα. Ξεκινήστε και παίξτε γρήγορα με πολλούς παίκτες. Οι ισχυροί επεξεργαστές τους είναι εξοπλισμένοι με έως και 6 GB RAM και έως 5 GHz για να βελτιώσουν το παιχνίδι σας.

Οι διακομιστές τους διαθέτουν χώρο αποθήκευσης NVMe ή SSD και παρέχουν επίσης απεριόριστη χρήση σε όλα τα σχέδιά τους. Δημιουργήστε τον διακομιστή σας σε ένα παγκόσμιο κέντρο δεδομένων για χαμηλή καθυστέρηση.

Το SeeksHost προσφέρει πολλούς τύπους διακομιστών Minecraft και modpacks που μπορείτε να εγκαταστήσετε με ένα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τα Bedrock Edition, Java Edition, Spigot και πολλά άλλα που προσθέτουν συνεχώς. Η αντι-DDoS λύση τους είναι εξοπλισμένη σε όλους τους διακομιστές για να σας προστατεύει από διαδικτυακές επιθέσεις.

Η έμπειρη τεχνική υποστήριξή τους είναι πάντα διαθέσιμη σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τη φιλοξενία του διακομιστή σας ή για οποιοδήποτε άλλο τεχνικό ζήτημα μέσω εισιτηρίου υποστήριξης και ζωντανής συνομιλίας. Τα προγράμματα ξεκινούν από 2 $/μήνα για 1 GB RAM και 12 θέσεις αναπαραγωγής.

RAMShard

Ο σπάνιος συνδυασμός εύρεσης υψηλής ποιότητας φιλοξενίας διακομιστή Minecraft σε προσιτή τιμή είναι δυνατός με RAMShard. Προσφέρει απεριόριστες υποδοχές, αποθηκευτικό χώρο και χώρο στο δίσκο σε όλα τα σχέδιά του.

Με τα κέντρα δεδομένων τους που βρίσκονται στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και τη Νοτιοανατολική Ασία, παρέχουν διακομιστές υψηλής ταχύτητας για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Για απόδοση, παρέχουν NVMe και SSD, uplink 1 Gbps και υλικό εταιρικής ποιότητας.

Το RAMShard σάς εξουσιοδοτεί με έναν πίνακα ελέγχου Multicraft 2.0, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τον λογαριασμό σας. Επιπλέον. Σας παρέχουν την επιλογή να προγραμματίσετε τις εργασίες σας μαζί με τη μόχλευση της βάσης δεδομένων MySQL δωρεάν.

Λαμβάνετε προστασία DDoS, πλήρη πρόσβαση στο FTP, δωρεάν υποτομέα και υποστήριξη για προσαρμοσμένο JAR. Ξεκινήστε με το Minecraft σε ελάχιστο χρόνο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα εγκατάστασης με 1 κλικ.

GTXGaming

Το GTXGaming είναι ένας κορυφαίος οικοδεσπότης για διακομιστές Minecraft. Έχουν δημιουργήσει τον πίνακα ελέγχου τους εστιάζοντας σε λειτουργίες και χαρακτηριστικά, καθιστώντας τον πιο εύκολο στη χρήση από αρχάριους. Επίσης, παρέχει προηγμένα εργαλεία για έμπειρους παίκτες.

Προσφέρουν επεξεργαστές Intel που κυμαίνονται από ισχυρούς επεξεργαστές E3 έως τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές i7 ή i9. Επιπλέον, έχουν συμπεριλάβει τα πιο πρόσφατα και ισχυρά Ryzens της AMD. Θα έχετε επίσης το πλεονέκτημα της εναλλαγής από το Minecraft σε οποιονδήποτε διακομιστή παιχνιδιών που φιλοξενεί το GTXGaming.

Το GTXGaming καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών πόλεων από τις ΗΠΑ, το Λονδίνο, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Αυστραλία, τη Γερμανία και πολλές άλλες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων. Όλα τα κέντρα δεδομένων τους προστατεύονται από επιθέσεις DDoS για να είναι ασφαλέστερα για τους χρήστες.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Spigot και το Craftbukkit μέσω του διαχειριστή mod με ένα μόνο κλικ. Εάν δεν βρείτε καμία έκδοση, μπορείτε να ζητήσετε από τους ειδικούς της GTXGaming να τις εγκαταστήσουν για εσάς. Επιπλέον, αποκτήστε πλήρη πρόσβαση FTP για έμπειρους παίκτες.

Επιπλέον, θα ελέγχετε πλήρως τον διακομιστή του παιχνιδιού μέσω της εξαιρετικής διεπαφής ιστού. Τα κομψά ρυθμιστικά και τα αναπτυσσόμενα μενού σας βοηθούν επίσης στην ευχάριστη διαμόρφωση του διακομιστή. Και οι έμπειροι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν προγράμματα επεξεργασίας κειμένου για τη μη αυτόματη διαμόρφωση του διακομιστή.

Nodecraft

Ξεκινώντας με Nodecraft για τη φιλοξενία διακομιστή Minecraft είναι εύκολη. Η προσαρμοσμένη διεπαφή του – το NodePanel 2 είναι ο λόγος πίσω από την ευκολία χρήσης, την απλότητα και τη φιλικότητα προς κινητά. Μπορείτε να ανταλλάξετε και να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε από τα 28 παιχνίδια που προσφέρουν χωρίς περιορισμούς στους κουλοχέρηδες.

Δημιουργήστε τον τροποποιημένο διακομιστή σας, αλλάξτε τις διαμορφώσεις και εγκαταστήστε προσθήκες και modpack χωρίς κόπο. Μπορείτε ακόμη και να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή του από το smartphone σας. Υπάρχουν 100+ πακέτα mod διαθέσιμα στον πίνακα για να επιλέξετε ανάμεσα σε Forge, Sponge, Spigot και άλλα.

Απλώς συνεχίστε να παίζετε το παιχνίδι σας και να είστε σίγουροι ότι το Nodecraft είναι εκεί για να χειριστεί το τμήμα συντήρησης αυτοματοποιώντας τις ενημερώσεις. Πείτε όχι σε σφάλματα και καθυστερήσεις επειδή το Nodecraft δεν υπερφορτώνει τους διακομιστές σας καθώς επιτρέπει έως και 12 πελάτες σε μια συσκευή.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να αξιοποιήσετε γρήγορα πυρήνες CPU, RAM και IO δίσκου. Σας παρέχουν επεξεργαστές Xeon 3,3+ GHz, μνήμη RAM 32 GB ECC, SSD 240 GB για επιχείρηση και σκληρούς δίσκους εταιρικού επιπέδου. Το δίκτυό τους είναι αξιόπιστο καθώς το προστατεύουν με προστασία DDoS και uplink 1 Gbps.

Ολόκληρη η υποδομή του Nodecraft είναι χτισμένη σε ένα οικοσύστημα Linux για μεγαλύτερη σταθερότητα, απόδοση και ασφάλεια. Έχουν 13 κέντρα δεδομένων που βρίσκονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 4 στις Ηνωμένες Πολιτείες, 1 στη Νότια Αμερική, 4 στην Ευρώπη και 4 στην Ασία-Ειρηνικό.

Έχετε την ευελιξία να βάλετε στη λίστα λευκών τους παίκτες σας για επιπλέον ασφάλεια. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε διαφορετικά παιχνίδια όταν θέλετε χωρίς επιπλέον κόστος. Η τιμή του ξεκινά από 9,98 $/μήνα.

MCProHosting

Ξεκινήστε και εκτελέστε μέσα σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τον διακομιστή που φιλοξενεί MCProHosting για το Minecraft, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες που ιδρύθηκε το 2011.

Με το MCProHosting, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποθήκευση, καθώς προσφέρουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και άλλους πόρους για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Επεκτείνετε τη χρηστικότητά σας επειδή έχουν αναπτύξει τις εφαρμογές τους για κινητές συσκευές Android και iOS.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να ελέγχετε τον διακομιστή σας απευθείας από το smartphone σας. Το MCProHosting εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας, ώστε να μην χρειάζεται να απογοητεύεστε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Έχουν 21+ κέντρα δεδομένων τοποθετημένα σε όλο τον κόσμο, όπως την Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, για εξαιρετική απόδοση ανεξάρτητα από τη φυσική σας τοποθεσία.

Ο στόλος διακομιστών τους αξιοποιεί premium υλικό που αποτελείται από τη σειρά E5-2600 διπλών επεξεργαστών, SSD της Samsung και μνήμη RAM DDR4. Μην ανησυχείτε για τα δεδομένα σας, καθώς το MCProHosting παρέχει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας αυτόματα χωρίς επιπλέον κόστος. Ακόμα κι αν χρειάζεσαι αρχείο έξι μηνών, σε καλύπτουν.

Το Minecraft Bedrock Edition είναι διαθέσιμο με αρχική τιμή 1,49 $/μήνα.

Συχνές ερωτήσεις

Πόση μνήμη RAM χρειάζομαι για τον διακομιστή μου Minecraft και μπορώ να τον αναβαθμίσω εύκολα αργότερα εάν χρειαστεί;

Δεν υπάρχει μια ενιαία απάντηση για όλους, καθώς στην πραγματικότητα εξαρτάται από τον αριθμό και τους τύπους των επεκτάσεων. Επιπλέον, ο τύπος του παιχνιδιού, ειδικά εάν πρόκειται για διαμορφωμένη έκδοση, καθορίζει επίσης την ποσότητα μνήμης RAM που μπορεί να χρειαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι χωρίς καθυστέρηση. Επιπλέον, εξαρτάται από τον αριθμό των ενεργών παικτών στον διακομιστή. Περισσότεροι παίκτες ισοδυναμούν με μεγαλύτερη ποσότητα απαιτούμενης μνήμης RAM. Η δυνατότητα αναβάθμισης της μνήμης RAM εξαρτάται από τον πάροχο φιλοξενίας, επομένως είναι σκόπιμο να ρωτήσετε σχετικά εκ των προτέρων.

Πώς χειρίζεται ο πάροχος φιλοξενίας την απόδοση και την καθυστέρηση του διακομιστή για παίκτες που βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές;

Οι πάροχοι φιλοξενίας βελτιστοποιούν την απόδοση του διακομιστή και ελαχιστοποιούν τον λανθάνοντα χρόνο για παίκτες σε διαφορετικές περιοχές, εντοπίζοντας στρατηγικά κέντρα δεδομένων, χρησιμοποιώντας δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN) για να εξασφαλίσουν ένα δίκτυο χαμηλής καθυστέρησης και εφαρμόζοντας εξισορρόπηση φορτίου.
Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν πολλές περισσότερες εξειδικευμένες τεχνικές για τον χειρισμό μιας τέτοιας γεωγραφικά διεσπαρμένης βάσης χρηστών.
Επιπλέον, μπορεί να μην έχουν όλοι οι διακομιστές τέτοιες βελτιστοποιήσεις. Επομένως, κανονικά, είναι καλύτερο να επιλέξετε τον κεντρικό υπολογιστή που έχει έναν βέλτιστα τοποθετημένο διακομιστή από τους χρήστες.

Μπορώ να εγκαταστήσω και να χρησιμοποιήσω προσαρμοσμένα πρόσθετα ή τροποποιήσεις στον διακομιστή;

Κανονικά, ναι, αλλά τελικά, εξαρτάται από τον συγκεκριμένο κεντρικό υπολογιστή διακομιστή να επιτρέψει την εγκατάσταση προσθηκών και mods τρίτου μέρους.

Μπορώ να δημιουργήσω και να διαχειριστώ πολλούς κόσμους ή διακομιστές Minecraft σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας;

Όπως πολλοί άλλοι, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να προσφέρουν ορισμένοι κεντρικοί υπολογιστές. Ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων με την υποστήριξη σχετικά με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας πριν εγγραφείτε.

συμπέρασμα

Τα βιντεοπαιχνίδια είναι υποθέσεις που δεν τελειώνουν ποτέ. Το Minecraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια που είναι διαθέσιμα εκεί έξω, το οποίο είναι διασκεδαστικό και ξεκινά τη δημιουργικότητά σας επίσης. Αλλά αν θέλετε να το παίξετε χωρίς καμία ταλαιπωρία, οι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την απόλαυση παιχνιδιού που λαχταράτε!

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας, τότε αποκτήστε το cloud VM και εφαρμόστε τη δημιουργικότητά σας.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας διακομιστών Minecraft με υποστήριξη Mod.