16 πλατφόρμες εκμάθησης αγγλικών για παιδιά για μετάβαση από το ABC στο Fluency

Η γνώση της αγγλικής γλώσσας έχει γίνει μια αναγκαιότητα στον σημερινό κόσμο. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης αγγλικών για να διευκολύνετε τα παιδιά σας.

Τα αγγλικά είναι η παγκόσμια γλώσσα των ευκαιριών στον σημερινό συνδεδεμένο κόσμο. Το να μιλάς άπταιστα αγγλικά ξεκλειδώνει τις πόρτες σε πολυεθνικές εταιρείες, υψηλές καριέρες και πρωτοποριακές επιχειρήσεις. Η σύνδεση με άτομα με επιρροή, επενδυτές και παγκόσμιες αγορές σας ενδυναμώνει, κάτι που είναι δυνατό κυρίως με τα αγγλικά ως μέσο.

Τα αγγλικά έχουν τεράστια αξία για τα παιδιά στο σχολείο, στη μελλοντική τους σταδιοδρομία και ως πολίτες του κόσμου. Είναι πολύτιμο για τα παιδιά καθώς ταξιδεύουν στη ζωή. Η εκμάθηση αγγλικών ανοίγει πόρτες σε αμέτρητες ευκαιρίες. Με την εκμάθηση αγγλικών σε νεαρή ηλικία, τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και επίσης να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για επιτυχία σε διάφορους κλάδους.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη σημασία των αγγλικών για τα παιδιά και τον ρόλο της τεχνολογίας στη διευκόλυνση της εκμάθησης γλωσσών. Θα εξετάσουμε επίσης μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης αγγλικών για τα παιδιά να περάσουν από το ABC στην ευχέρεια.

Γιατί είναι σημαντική η εκμάθηση αγγλικών για τα παιδιά;

Τα αγγλικά χρησιμεύουν ως η τυπική γλώσσα επικοινωνίας στον σημερινό κόσμο. Εξαλείφει τα εμπόδια και φέρνει κοντά ανθρώπους από διάφορες εθνότητες, πολιτισμούς και υπόβαθρα. Μερικοί λόγοι για τους οποίους τα παιδιά πρέπει να μάθουν αγγλικά συζητούνται παρακάτω.

 • Τα παιδιά που μιλούν άπταιστα αγγλικά μπορούν να επικοινωνούν καλύτερα με άλλους παγκοσμίως, να εκφράζονται με σιγουριά και επίσης να δημιουργούν σχέσεις. Τους επιτρέπει να αλληλεπιδρούν με άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα, ενισχύοντας την αρμονία και την κατανόηση.
 • Τα παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε διάφορα εκπαιδευτικά υλικά, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων και πληροφοριών. Η ικανότητά τους να επικοινωνούν στα αγγλικά δίνει στους μαθητές τα εργαλεία για να επιτύχουν ακαδημαϊκά, ανοίγοντας ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση και ενισχύοντας την πνευματική τους ανάπτυξη.
 • Η αγγλική επάρκεια εκτιμάται ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Επιπλέον, για την επιτυχή αλληλεπίδραση με συναδέλφους, πελάτες και συνεργάτες πέρα ​​από τα σύνορα, πολλές πολυεθνικές εταιρείες απαιτούν από το προσωπικό να γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα. Τα παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά σε νεαρή ηλικία τοποθετούνται για μελλοντική επιτυχία και ευρύτερη επιλογή επαγγελματικών επιλογών.
 • Η εκμάθηση αγγλικών επιτρέπει στα παιδιά να συνδεθούν με τη λογοτεχνία, τη μουσική, τις ταινίες και άλλες μορφές τέχνης. Αναπτύσσουν περισσότερη ενσυναίσθηση και ένα αίσθημα παγκόσμιας ιθαγένειας καθώς αποκτούν βαθύτερη επίγνωση και σεβασμό για την πολιτισμική ποικιλία. Λόγω των αγγλικών, μπορούν να αποκαλύψουν και να απολαύσουν την ποικιλομορφία της ανθρώπινης έκφρασης και κληρονομιάς.
 • Τα παιδιά που μιλούν άπταιστα αγγλικά αναπτύσσουν την αυτοέκφραση και την αυτοπεποίθησή τους. Βιώνουν ένα αυξημένο αίσθημα σιγουριάς όταν εκφράζουν τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ιδέες τους σε άλλους μέσω της άρτιας αγγλικής επικοινωνίας. Αυτή η αυξημένη αυτοεκτίμηση τους παρακινεί να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους συμμετέχοντας σε δραστηριότητες όπως η φωναχτά ανάγνωση, η γραφή, η δημόσια ομιλία ή η συμμετοχή σε βαθιές συζητήσεις.

Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στη διευκόλυνση της εκμάθησης γλωσσών;

Η τεχνολογία διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην εκμάθηση γλωσσών, ειδικά όταν πρόκειται για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Η τεχνολογία παρέχει ανεκτίμητη υποστήριξη προσφέροντας διαδραστικούς πόρους, εργαλεία και ευκαιρίες γλωσσικής πρακτικής.

Οι εξατομικευμένες μαθησιακές εμπειρίες που διευκολύνονται από την τεχνολογία ωφελούν επίσης σε μεγάλο βαθμό τις δεξιότητες προφοράς και ακρόασης. Στις επόμενες ενότητες, θα διερευνήσουμε πώς η τεχνολογία βελτιώνει το ταξίδι μας στην απόκτηση της γλώσσας.

 • Μπορείτε να μάθετε τα αγγλικά με διασκεδαστικό και ενδιαφέρον τρόπο χρησιμοποιώντας διαδραστικά διαδικτυακά εργαλεία, παιχνίδια και εφαρμογές. Αυτές οι τεχνολογίες προσφέρουν διαδραστικές ασκήσεις, αξιολογήσεις και προκλήσεις που ενισχύουν τη δέσμευση ενώ ενθαρρύνουν την ευχέρεια στη γλώσσα-στόχο.
 • Το Διαδίκτυο έχει επεκτείνει την πρόσβασή μας σε μια σειρά πόρων. Αυτά περιλαμβάνουν διαδικτυακά λεξικά και οδηγούς γραμματικής, ιστότοπους ειδικά σχεδιασμένους για την εκμάθηση νέων γλωσσών, καθώς και εκπαιδευτικές ταινίες. Τέτοιοι πόροι προσφέρουν διάφορες ασκήσεις πρακτικής, παραδείγματα και αναλύσεις εννοιών για να υποστηρίξουν τα άτομα στο ταξίδι τους για την εκμάθηση αγγλικών.
 • Η τεχνολογία διευκολύνει την ενίσχυση των δεξιοτήτων μας στην αγγλική γλώσσα μέσω διαδικτυακών φόρουμ και ιστοσελίδων ανταλλαγής γλωσσών. Συνεργαζόμενοι με φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας και συμφοιτητές μας, κερδίζουμε πολύτιμες ευκαιρίες για εξάσκηση τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, βελτιώνοντας έτσι την ακρίβεια και την ευχέρεια των επικοινωνιακών μας ικανοτήτων. Η τεχνολογία, μάλιστα, έχει διευκολύνει τους γονείς να διδάξουν τα παιδιά.
  5 καλύτερα εργαλεία για τον προγραμματισμό χωρητικότητας δικτύου (Επισκόπηση)

 • Μέσω προσαρμοστικών συστημάτων μάθησης, η τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένες μαθησιακές εμπειρίες. Αυτές οι πλατφόρμες αξιολογούν την ανάπτυξή μας, εντοπίζουν τους τομείς ανάπτυξης και προσφέρουν μαθήματα και ασκήσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις μας χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και αλγόριθμους.
 • Με τη βοήθεια λογισμικού αναγνώρισης ομιλίας και εφαρμογών εκμάθησης γλωσσών, η τεχνολογία έδωσε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να γίνουν καλύτεροι στην ακρόαση και την προφορά των λέξεων. Μπορούμε να μιλάμε αγγλικά και να λαμβάνουμε άμεση ανατροφοδότηση για τον ήχο μας, κάτι που μας βοηθά να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας.
 • Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) καθιστά δυνατές ευκαιρίες εκμάθησης γλωσσών εμβάπτισης. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν εικονικές ρυθμίσεις όπου ομιλούνται αγγλικά φορώντας γυαλιά VR.
 • Οι μαθητές μπορούν να μάθουν αγγλικά με την ταχύτητά τους λόγω της τεχνολογίας. Μπορούμε να μελετήσουμε αγγλικά με τον δικό μας ρυθμό και σύμφωνα με τα γούστα μας λόγω της ευκολίας και της ευελιξίας των διαδικτυακών μαθημάτων, των γλωσσικών εφαρμογών και των ψηφιακών πόρων.

Τώρα, ας μεταβούμε απευθείας στη λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες εκμάθησης αγγλικών.

Σχολείο Novakid

Το Novakid School προσφέρει μια φανταστική διαδικτυακή πλατφόρμα για τα παιδιά να μάθουν αγγλικά. Ο ιστότοπος έχει μια οπτικά ελκυστική σχεδίαση και φιλική προς το χρήστη πλοήγηση, καθιστώντας εύκολη τη χρήση για γονείς και παιδιά. Το πρόγραμμα σπουδών είναι κατασκευασμένο με δεξιοτεχνία, παρέχοντας διαδραστικά και συναρπαστικά μαθήματα που παρακινούν τα παιδιά.

Οι δάσκαλοι παρέχουν μια θετική ατμόσφαιρα μάθησης όπου τα παιδιά αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας τις αγγλικές τους ικανότητες. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τεχνολογίες για να διευκολύνει τη διαδικασία εκμάθησης, καθώς καθιστά τη μάθηση ελκυστική και αποτελεσματική μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και συνεδριών βίντεο.

Οι ευέλικτες επιλογές προγραμματισμού επιτρέπουν τις κατάλληλες ώρες μαθημάτων, ενώ παράλληλα προσαρμόζονται τα ταραχώδη προγράμματα. Το Novakid School είναι μια πλατφόρμα που συνιστάται ιδιαίτερα, καθώς προσφέρει στα παιδιά μια εμπεριστατωμένη και διασκεδαστική εμπειρία εκμάθησης αγγλικών.

LingoGalaxy

Τα διαδικτυακά αγγλικά προγράμματα του LingoGalaxy για παιδιά περιλαμβάνουν έναν εύχρηστο ιστότοπο. Είναι εύκολη η πρόσβαση σε μαθήματα και πόρους λόγω της απλής πλοήγησής του. Τα παιδιά παραμένουν παρακινημένα και ενθουσιώδη με τη μάθηση λόγω του υποστηρικτικού και διεγερτικού μαθησιακού περιβάλλοντος που προσφέρουν οι ειδικευμένοι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές.

Οι διαδραστικές δραστηριότητες, τα παιχνίδια και οι πόροι που παρέχονται κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευχάριστη και αποτελεσματική. Οι γονείς εκτιμούν τη δυνατότητα παρακολούθησης προόδου, η οποία τους επιτρέπει να παρακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού τους και να παρακολουθούν απτές βελτιώσεις στις γλωσσικές τους δεξιότητες.

Το καλά δομημένο πρόγραμμα σπουδών εξασφαλίζει μια ολοκληρωμένη μαθησιακή εμπειρία. Για τους γονείς που αναζητούν μια κορυφαία πλατφόρμα για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να μάθουν αγγλικά, συνιστώνται ανεπιφύλακτα τα διαδικτυακά μαθήματα του LingoGalaxy.

Δίγλωσση Bebe

Ο ιστότοπος Bilingual Bebe ξεχωρίζει ως κορυφαίος πόρος για διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών για παιδιά. Ο επιδέξια σχεδιασμένος σχεδιασμός, το ελκυστικό υλικό και η αφοσίωσή του παρέχουν μια αξιόλογη εμπειρία εκμάθησης. Αυτό το καθιστά κορυφαία επιλογή για γονείς που θέλουν να παρέχουν στα παιδιά τους γλωσσική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας.

Το υλικό του ιστότοπου είναι προσεκτικά σχεδιασμένο για να παρέχει πληροφορίες ξεκάθαρα και συναρπαστικά. Επιπλέον, στους γονείς αρέσουν οι διεξοδικές εξηγήσεις των διαδικτυακών συνεδριών που τονίζουν τα μοναδικά στοιχεία και τα πλεονεκτήματα του προγράμματος σπουδών για τα παιδιά τους.

Οι νεαροί μαθητές ενθουσιάζονται από την έμφαση στις διαδραστικές και καθηλωτικές μαθησιακές εμπειρίες, οι οποίες υποστηρίζουν τη γλωσσική τους ανάπτυξη. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα εργαλείων και υλικών κατάλληλων για την ηλικία, που εγγυώνται μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία.

Kidlingoo

Ο ιστότοπος Kidlingoo είναι μια εξαιρετική πηγή για γονείς που αναζητούν αγγλόφωνη εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για τα παιδιά τους. Είναι μια φανταστική επιλογή για νέους μαθητές γλωσσών λόγω του φιλικού προς το χρήστη σχεδίασης, του εμπεριστατωμένου προγράμματος σπουδών και των διαδραστικών χαρακτηριστικών

Το προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα σπουδών παρέχει ένα διασκεδαστικό και κατάλληλο περιβάλλον μάθησης για τα παιδιά. Συνοπτικές περιγραφές μαθημάτων που δίνουν έμφαση σε βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα δίνουν σε γονείς και παιδιά τις πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν σοφές επιλογές.

  17 Καλύτερο Δωρεάν Λογισμικό Βελτίωσης Εγκληματολογικών Βίντεο

Τα ελκυστικά παιχνίδια και οι εκπαιδευτικοί πόροι του ιστότοπου αιχμαλωτίζουν τους μικρούς μαθητές. Παιχνίδια, κουίζ και διασκεδαστικά μαθήματα βίντεο κάνουν την εκμάθηση μιας γλώσσας διασκεδαστική, ενώ βελτιώνουν τις ικανότητές σας στα αγγλικά.

Εκπαιδευτής Αγγλικών σε απευθείας σύνδεση

Ο ιστότοπος English Tutor Online παρέχει προγράμματα ESL για παιδιά και εφήβους που έχουν λάβει θετικά σχόλια από γονείς και λάτρεις της γλώσσας. Οι επισκέπτες γοητεύονται από τη φιλική προς το χρήστη διάταξη και τις σε βάθος πληροφορίες. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να εξερευνήσουν τα υλικά και τα προγράμματα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας τα απλά μενού του, τα οποία καθιστούν εύκολη την πλοήγηση.

Τα προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα ESL δημιουργούνται για παιδιά και εφήβους, προσφέροντας ένα ελκυστικό και κατάλληλο περιβάλλον μάθησης. Οι περιγραφές προγραμμάτων δίνουν έμφαση στα κύρια χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Αυτό δίνει στους γονείς και στα παιδιά τη δύναμη να λαμβάνουν σοφές αποφάσεις.

Η εμπειρία ESL βελτιώνεται με διαδραστικά εργαλεία εκμάθησης, όπως μαθήματα βίντεο και δραστηριότητες. Το English Tutor Online διασφαλίζει ότι η μελέτη των Αγγλικών είναι διασκεδαστική, αυξάνοντας παράλληλα την αγγλική ικανότητα.

LingoAce

Ο ιστότοπος του LingoAce είναι γνωστός για τα προγράμματα εκμάθησης αγγλικών. Διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η χρήση πολλών αγγλικών υλικών και προγραμμάτων γίνεται απλή χάρη στη σαφήνεια των μενού.

Τα μαθήματα παρέχουν ένα καθηλωτικό περιβάλλον μάθησης για μαθητές όλων των ηλικιών. Οι περιγραφές των μαθημάτων τονίζουν σημαντικά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν τους μαθητές να κάνουν μορφωμένες επιλογές.

Ο ιστότοπος παρέχει διαδραστικούς πόρους εκμάθησης, συναρπαστικά μαθήματα και ειδικευμένους δασκάλους για ένα διασκεδαστικό ταξίδι. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη βελτίωση της επάρκειας των Αγγλικών λόγω της φιλικής προς το χρήστη διάταξης, των ενδελεχών μαθημάτων και των διαδραστικών εργαλείων.

Λαγκουρό

Το Langaroo είναι ένας καλά σχεδιασμένος ιστότοπος που παρέχει μια ποικιλία επιλογών εκμάθησης γλωσσών. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για μαθητές όλων των επιπέδων λόγω της φιλικής προς τον χρήστη διεπαφής και του ουσιαστικού υλικού της. Η καθαρή πλοήγηση του ιστότοπου τον καθιστά εύκολο στη χρήση.

Το Langaroo προσφέρει μια ευρεία επιλογή εξατομικευμένων μαθημάτων γλώσσας. Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης διαδραστικές ασκήσεις, κουίζ και εργαλεία για την εξάσκηση γλωσσών για τη διευκόλυνση της εκμάθησης. Αυτές οι ελκυστικές πηγές κάνουν την εκμάθηση μιας γλώσσας ευχάριστη και επιτυχημένη.

Bilingval

Η ιστοσελίδα Bilingval ξεχωρίζει ως ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εκμάθηση γλωσσών. Για τους μαθητές όλων των επιπέδων, η φιλική προς τον χρήστη σχεδιασμός και το περιεκτικό περιεχόμενο το καθιστούν εξαιρετικό πόρο. Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση λόγω του φιλικού του σχεδιασμού και της απλής πλοήγησης.

Μια μεγάλη ποικιλία από εξατομικευμένα μαθήματα γλώσσας είναι διαθέσιμη στο Bilingval. Μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει αγγλικά από μικρή ηλικία με τη βοήθεια αυτών των μαθημάτων. Το καλύτερο μέρος αυτών των μαθημάτων είναι ότι οι δάσκαλοι είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, επομένως μπορείτε να περιμένετε από το παιδί σας να μάθει αυτές τις εγγενείς λέξεις εύκολα.

Online Kids Academy

Το Online Kids Academy είναι μια εξαιρετική πηγή για διαδικτυακή μάθηση για παιδιά. Διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και εμπεριστατωμένο περιεχόμενο. Ο ιστότοπος προσφέρει μια επιλογή από συναρπαστικά μαθήματα αποκλειστικά για παιδιά.

Οι σαφείς και λεπτομερείς περιγραφές μαθημάτων βοηθούν στη λήψη αποφάσεων από τους γονείς. Η μάθηση είναι διασκεδαστική και επιτυχημένη όταν διευκολύνεται μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και εργαλείων. Το Online Kids Academy είναι μια εξαιρετική επιλογή για γονείς που αναζητούν διαδικτυακή γλωσσική εκπαίδευση για τα παιδιά τους. Είναι ένας πολύτιμος εκπαιδευτικός πόρος λόγω της φιλικής προς τον χρήστη διάταξης, των διεξοδικών μαθημάτων και των διαδραστικών χαρακτηριστικών του.

Εξωσχολικό

Το Outschool είναι μια φανταστική διαδικτυακή πλατφόρμα μαθημάτων αγγλικών. Παρέχει διάφορα μαθήματα για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων δεξιοτήτων. Η επιλογή μαθημάτων είναι εκτεταμένη και καλύπτει πολλές πτυχές της αγγλικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας, της ανάγνωσης, της γραφής και της γραμματικής.

Η διαδραστική μορφή του προγράμματος ενθαρρύνει τη συμμετοχή και διευκολύνει την αποτελεσματική μάθηση. Οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με δασκάλους και άλλους μαθητές, καλλιεργώντας μια ατμόσφαιρα συνεργασίας. Για όσους θέλουν να εξασκήσουν τα αγγλικά τους στην άνεση του σπιτιού τους, το Outschool είναι η καλύτερη επιλογή. Προσφέρει ένα βολικό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης.

FredisaLearns

Το FredisaLearns είναι ένας φανταστικός ιστότοπος με μεγάλη ποικιλία από δωρεάν online εκπαίδευση. Προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και εμπεριστατωμένο υλικό, καθιστώντας το ένα ανεκτίμητο εργαλείο για μαθητές όλων των ηλικιών.

  Απενεργοποιήστε την οθόνη έναρξης του MS Office 2013 και πάντα ανοιχτά κενά έγγραφα

Διάφορα συναρπαστικά και διαδραστικά μαθήματα που καλύπτουν διάφορα θέματα και ικανότητες είναι διαθέσιμα στο FredisaLearns. Τα μαθήματα δημιουργούνται με έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και σε γεγονότα της πραγματικής ζωής για να παρέχουν μια διασκεδαστική και επιτυχημένη μαθησιακή εμπειρία.

Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό όπως φύλλα εργασίας και ασκήσεις που υποστηρίζουν τα μαθήματα και βοηθούν στη μάθηση.

LearnEnglish Kids

Ο ιστότοπος LearnEnglish Kids του Βρετανικού Συμβουλίου είναι μια φανταστική πηγή για να μάθουν τα παιδιά αγγλικά. Προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη και μια μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών πληροφοριών.

Τα παιδιά μπορούν να μάθουν Αγγλικά ενώ διασκεδάζουν λόγω της σειράς συναρπαστικών παιχνιδιών, δραστηριοτήτων και διαδραστικών μαθημάτων που προσφέρει το LearnEnglishKids. Επιπλέον, ο ιστότοπος εξυπηρετεί πολλές μεθόδους εκμάθησης και καλύπτει μια ποικιλία γλωσσικών ικανοτήτων, όπως η ανάγνωση, η γραφή, η ακρόαση και η ομιλία.

Το υλικό ενισχύει την εκμάθηση γλωσσών και την πολιτιστική συνείδηση ​​και είναι κατάλληλο για την ηλικία. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν θέματα όπως η επιστήμη, η φύση και η καθημερινή ζωή, διευρύνοντας παράλληλα το λεξιλόγιό τους και τις γενικές γνώσεις τους.

DinoLingo

Το DinoLingo είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για τα παιδιά να μάθουν αγγλικά. Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία με αυτήν την πλατφόρμα. Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών για αρχάριους.

Το DinoLingo παρέχει διασκεδαστικές ασκήσεις, διαγωνισμούς και ταινίες για να κάνει την εκμάθηση αγγλικών ευχάριστη. Το λεξιλόγιο, η γραμματική, η ακρόαση και η ομιλία είναι οι κύριοι τομείς συγκέντρωσης στην ύλη. Χρησιμοποιεί ζωντανές εικόνες, δελεαστικές μελωδίες και διαδραστικές δραστηριότητες για να κρατήσει την προσοχή των παιδιών.

Ο ιστότοπος διερευνά διάφορα θέματα για να διευρύνει το λεξιλόγιο και την κατανόηση των παιδιών. Οι γονείς και οι δάσκαλοι μπορούν να παρακολουθούν την ανάπτυξη και να εντοπίζουν τομείς που χρειάζονται δουλειά.

Αγγλομανία

Το Anglomaniacy είναι ένας φανταστικός ιστότοπος για τη διδασκαλία αγγλικών σε παιδιά. Προσφέρει μια ποικιλία από εκπαιδευτικούς πόρους και έχει μια εύχρηστη διεπαφή.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την εκμάθηση αγγλικών με δραστηριότητες, παιχνίδια, τραγούδια και φύλλα εργασίας για την Αγγλομανία. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει λεξιλόγιο, γραμματική, φωνητικά και πολλά άλλα για να φιλοξενήσει διάφορα στυλ μάθησης.

Η μαθησιακή εμπειρία βελτιώνεται με τη χρήση ζωντανών εικόνων, διαδραστικών ασκήσεων και ηχητικών προφορών από τον ιστότοπο. Η πλατφόρμα ενθαρρύνει την ενεργό δέσμευση και τη χρήση της γλώσσας. Γονείς, δάσκαλοι και άλλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό και σχέδια μαθημάτων για την προώθηση της γλωσσικής ανάπτυξης των παιδιών.

Κάμπλι

Το Cambly παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους νέους να μάθουν αγγλικά με διαδραστικό και καθηλωτικό τρόπο. Ο ιστότοπος έχει μια εύχρηστη διάταξη που κάνει την πλοήγησή του απλή. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε ατομικές συνεδρίες βίντεο με εκπαιδευμένους καθηγητές Αγγλικών μέσω του Cambly.

Σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον, αυτά τα εργαστήρια επιτρέπουν στα παιδιά να εξασκηθούν στην ομιλία και την ακρόαση στα αγγλικά. Οι δάσκαλοι στο Cambly είναι ικανοί να προσαρμόζουν τα μαθήματα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και ενδιαφέροντα κάθε μαθητή.

Χρησιμοποιούν διάφορα διαδραστικά εργαλεία διδασκαλίας, παιχνίδια και δραστηριότητες για να κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Επιπλέον, το Cambly παρέχει διάφορες επιλογές προγραμματισμού, ώστε τα παιδιά να μπορούν να προοδεύουν με την άνεση και τον ρυθμό τους.

ESL KidStuff

Το ESL KidStuff είναι μια φανταστική πηγή διδασκαλίας αγγλικών σε παιδιά. Διαθέτει εύχρηστο σχέδιο και διάφορους πόρους, όπως σχέδια μαθημάτων, flashcards, φύλλα εργασίας, παιχνίδια και τραγούδια. Αυτά τα εργαλεία περιλαμβάνουν κρίσιμες γλωσσικές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένου του λεξιλογίου, της γραμματικής, της ακρόασης και της ομιλίας.

Για τους μικρούς μαθητές, οι διαδραστικές δραστηριότητες και η μουσική κάνουν τη μάθηση ευχάριστη και ελκυστική. Βοηθούν στην ενίσχυση των γλωσσικών δεξιοτήτων και εμπλέκουν ενεργά τα παιδιά στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το ESL KidStuff προσφέρει διαδραστικό υλικό για τη βελτίωση της εκμάθησης Αγγλικών και, επίσης, για να το κάνει διασκεδαστικό για τα παιδιά ταυτόχρονα.

Μαθαίνοντας με τον διασκεδαστικό τρόπο

Στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία, τα αγγλικά έχουν γίνει απαραίτητα για τους νέους. Επιτρέπει την αποτελεσματική επικοινωνία, ανοίγει προοπτικές εκπαίδευσης και καριέρας, ενισχύει την πολιτισμική κατανόηση, διευκολύνει την προσωπική ανάπτυξη και προσφέρει συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες.

Τα παιδιά μπορούν να ξεκλειδώσουν έναν κόσμο δυνατοτήτων αγκαλιάζοντας τη δύναμη των αγγλικών. Αυτό το ευέλικτο ταλέντο θα τους εξυπηρετήσει καλά σε όλη τους τη ζωή, ενισχύοντας τόσο την ευχαρίστηση όσο και την αποτελεσματικότητα στις μαθησιακές τους εμπειρίες. Η υιοθέτηση της τεχνολογίας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά την πορεία των παιδιών προς την απόκτηση δεξιοτήτων στα αγγλικά. Και γιατί μόνο αγγλικά; Με τη χρήση εκπληκτικών εφαρμογών STEM, τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να μάθουν επίσης επιστήμη!