16 Καλύτερο λογισμικό συλλογής ενοικίων για σύγχρονους ιδιοκτήτες

Το λογισμικό συλλογής ενοικίων είναι πλέον απαραίτητο για τον σύγχρονο ιδιοκτήτη. Το λογισμικό είσπραξης ενοικίων κάνει τη διαδικασία είσπραξης πιο ομαλή και εξοικονομεί χρόνο ενώ παρέχει επίσης ένα αρχείο πληρωμής. Αυτό έχει μειώσει δραστικά τα επίπεδα άγχους και τις απογοητεύσεις που συνήθως νιώθουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων.

Η αποδοχή ποσών σε κλάσματα, συνήθως σε μετρητά/επιταγές, κ.λπ., και η τήρηση άκαμπτων επιλογών κατάθεσης είναι μερικοί από τους πιο συχνούς λόγους για ακατάλληλους διακανονισμούς ενοικίων. Μερικές φορές, οι ιδιοκτήτες πρέπει να δώσουν έμφαση στην τήρηση αρχείων συναλλαγών και στην ύπαρξη μιας μη λειτουργικής σύμβασης μίσθωσης. Η έλλειψη αξιοπιστίας των ενοικιαστών οδηγεί επίσης σε προβλήματα πληρωμής.

Επομένως, εάν είστε ιδιοκτήτης, έχουμε μια ειδικά δημιουργημένη λίστα με το καλύτερο λογισμικό συλλογής ενοικίων εκεί έξω! Ακολουθεί ένας εύχρηστος πίνακας του λογισμικού που έχουμε παραθέσει λεπτομερώς παρακάτω:

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Baselane

Οικονομικές υπηρεσίες για ιδιοκτήτες, είσπραξη ενοικίων.

Ρεντρέντι

Λύση all-in-one για συλλογή και διαχείριση ενοικίων.

Ο Αζίμπο

Ασφαλής είσπραξη πληρωμών ενοικίου, κατάσταση πληρωμής σε πραγματικό χρόνο.

TurboTenant

Καταχώρηση ακινήτων, είσπραξη ενοικίων, έλεγχος εισοδήματος.

Innago

Απλό, ευέλικτο διαδικτυακό εργαλείο πληρωμής ενοικίου με ασφάλεια.

Landlord Studio

Είσπραξη ενοικίων, συντήρηση, φορολογικές εκθέσεις και πολλά άλλα.

Θύρα πόρτας

Λογισμικό διαχείρισης ακινήτων πλούσιο σε δυνατότητες με κρυπτογράφηση.

TenantCloud

Διαχείριση ακινήτων βάσει cloud, παρακολούθηση πληρωμών.

Πληρώνω ενοίκιο

Φιλική προς τον χρήστη είσπραξη ενοικίων, άτοκα δάνεια.

Hemlane

Διαχείριση ακινήτων, διαφήμιση και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.

Πέντο

Ασφαλείς συναλλαγές από τράπεζα σε τράπεζα, υπενθυμίσεις.

Επωφελούμαι

Εύκολη ρύθμιση πληρωμής ενοικίου, ειδοποιήσεις, πολλαπλοί τρόποι λειτουργίας.

Rentec Direct

Δωρεάν πληρωμές ACH, πύλη ενοικιαστών και περισσότερες δυνατότητες.

Στέσσα

Αναφορές χαρτοφυλακίου και συναλλαγών που δημιουργούνται αυτόματα.

Buildium

Καταχωρήσεις ενοικίασης, αυτοματοποιημένες πληρωμές λογαριασμών, Resident Center.

Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο

Ασφαλής βάση δεδομένων, υπενθυμίσεις πληρωμής, πολλαπλοί λογαριασμοί.

Η έγκαιρη λήψη πληρωμών από τους ενοικιαστές ήταν πάντα ένα ζήτημα για τους περισσότερους δανειστές ακινήτων. Μια μελέτη τον Μάρτιο του 2023 δείχνει ότι περισσότεροι από πέντε εκατομμύρια ιδιοκτήτες στις ΗΠΑ δεν λαμβάνουν το οφειλόμενο ενοίκιο. Οδηγεί σε περίπου έντεκα δισεκατομμύρια χρέη για το έθνος.

Βασιζόμενοι σε παραδοσιακές μεθόδους συλλογής ενοικίων θα σας κρατά πάντα σε δίλημμα και αγωνία😥. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το καλύτερο λογισμικό είσπραξης ενοικίων για σύγχρονους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων παρακάτω.

Η εφαρμογή κατάλληλου λογισμικού μπορεί τελικά να μειώσει τον φόρτο εργασίας και να διατηρήσει την πειθαρχία στις πληρωμές. Εδώ είναι πώς μπορείτε να το πετύχετε.

Πώς είναι χρήσιμο το λογισμικό Rent Collection;

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων είτε προσλαμβάνουν διαχειριστές ακινήτων από τρίτες πηγές είτε εργάζονται οι ίδιοι για να αντιμετωπίσουν τους ενοικιαστές στην περιουσία τους. Εκτός από την επισκευή και τη συντήρηση του ακινήτου, είναι η είσπραξη πληρωμών ενοικίου που συνεχίζει να εξουθενώνει τον δωρητή και τον παραλήπτη.

Ορισμένοι κάτοχοι ακινήτων υποστηρίζουν παραδοσιακούς τρόπους πληρωμής, όπως μετρητά ή επιταγές, που γίνονται εύκολα και ανεπίσημα κατά βούληση.

Ωστόσο, η διαδικασία απαιτεί χειροκίνητη βοήθεια στις ημερομηνίες λήξης, μαζί με τη διατήρηση λεπτομερών αρχείων. Η μη διαθεσιμότητα μετρητών ή προσώπων και στα δύο άκρα και σφάλματα στην υπογραφή/δίκτυο/ ή σύστημα υπολογιστή είναι επίσης αναπόφευκτες συνθήκες που συναντώνται συχνά κατά τη συλλογή ενοικίων.

Την τελευταία δεκαετία υπάρχουν εγκαταστάσεις internet υψηλής ταχύτητας σε κάθε γωνιά. Τώρα η πλειοψηφία των ατόμων είναι ενεργοί χρήστες των τεχνικών ψηφιοποίησης. Έτσι, είναι πιο λογικό να χρησιμοποιείτε μια αποτελεσματική, αξιόπιστη και υπεύθυνη μέθοδο για τη διαχείριση των επενδύσεων💸 και των κερδών.

Το λογισμικό συλλογής ενοικίων είναι ένα εντελώς επαγγελματικό εργαλείο. Ενσωματώνει το απαραίτητο πλαίσιο για επίσημη επικοινωνία μεταξύ του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη. Επίσης, όταν οι ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν λογισμικό όπως λογισμικό διαχείρισης λογιστικών ακινήτων και λογισμικό είσπραξης ενοικίων, πρέπει να θυμούνται λιγότερα ενώ ταυτόχρονα έχουν κάνει τη διαδικασία έγκαιρα.

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού συλλογής ενοικίων

Επί του παρόντος, οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές προτιμούν να χρησιμοποιούν τις πιο πρόσφατες ψηφιακές τεχνικές για τη διαχείριση ακινήτων, ενοικιαστών και χρεώσεων. Επιπλέον, το λογισμικό συλλογής ενοικίων λειτουργεί διαδικτυακά για να προσφέρει μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία που μπορείτε να παρακολουθείτε μέσω οποιασδήποτε συσκευής με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Αυτά είναι ασφαλή εργαλεία με μηχανισμούς χωρίς σφάλματα για την παρακολούθηση πληρωμών από κάρτες ή αυτόματες χρεώσεις από λογαριασμούς. Χρησιμοποιώντας αυτό το επίσημο σύστημα, έχετε πολλαπλές εγκαταστάσεις. Το λογισμικό συγκεντρώνει τη δημιουργία αναφορών συναλλαγών, πληροφοριών συμφωνιών ή διατήρησης στοιχείων επισκευής ιδιοκτησίας κ.λπ., σε ένα μέρος.

Η εφαρμογή ενός επαγγελματικού συστήματος λογισμικού για τη λήψη πληρωμών είναι πάντα κατάλληλη. Εξασφαλίζει με επιτυχία την αξιοπιστία και τη διαφάνεια μεταξύ του ενοικιαστή και του ιδιοκτήτη του ακινήτου. Οι ιδιοκτήτες ή οι εταιρείες στον τομέα των ακινήτων μπορούν να ανατρέξουν στη λίστα με τα καλύτερα λογισμικά είσπραξης ενοικίων.

Baselane

Baselane είναι ένα προηγμένο οικονομικό λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθά ανεξάρτητους ιδιοκτήτες με χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η εταιρεία έχει αναπτύξει πολλά προϊόντα όπως είσπραξη ενοικίων, τραπεζικές υπηρεσίες ιδιοκτητών, λογιστική, πληρωμή ενοικίων, ασφάλιση ενοικιαστών, δάνεια κ.λπ.

  Το Xbox έχει Mario Kart;

Τα προϊόντα λογισμικού είναι δωρεάν χωρίς κρυφό κόστος για τη χρήση οποιασδήποτε συγκεκριμένης δυνατότητας. Πιστεύουν στη διευκόλυνση των ιδιοκτητών ακινήτων με την καλύτερη οικονομική τεχνολογία. Τους βοηθά να επιτύχουν υψηλότερες αποδόσεις και συνεχή ανάπτυξη στα χαρτοφυλάκια επενδύσεων ενοικίασης.

Το λογισμικό είσπραξης ενοικίων προσφέρει έναν λογαριασμό μηδενικού υπολοίπου με επιτόκια και άλλες διευκολύνσεις στο εσωτερικό τραπεζικό τους σύστημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για συναλλαγές ή να λάβετε απευθείας τις πληρωμές ενοικίου στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Οι ενοικιαστές μπορούν πραγματικά να επιλέξουν το σύστημα αυτόματης πληρωμής για έγκαιρη πληρωμή. Μπορούν να συνδεθούν σε οποιαδήποτε συσκευή για να πραγματοποιήσουν πληρωμές μέσω ACH ή χρεωστικών/πιστωτικών καρτών χωρίς χρέωση συναλλαγής. Δεν υπάρχουν υψηλότερα όρια για συναλλαγές και μπορείτε να επιστρέψετε το ποσό εντός δύο ημερών.

Υπάρχουν επιλογές για αναφορές ενοικίασης και τιμολόγια και μπορείτε να ενεργοποιήσετε ρυθμίσεις για καθυστερημένες πληρωμές με τακτικές ειδοποιήσεις.

Ρεντρέντι

Ο Ryan Barone δημιούργησε αρχικά το Ρεντρέντι αίτηση για ενοικιαστές να εξασφαλίσουν και να χρησιμοποιήσουν άμεσα το έγγραφο στους ιδιοκτήτες. Ωστόσο, μετά από συνεχή αλληλεπίδραση με τους ιδιοκτήτες ακινήτων και κατανόηση των απαιτήσεών τους, έκανε αυστηρές εξελίξεις για να διαμορφώσει αυτή την απίστευτη λύση.

Η εφαρμογή Rentredi αναπτύσσεται μετά από συνεχή αλληλεπίδραση με ιδιοκτήτες ακινήτων και για την κατανόηση των απαιτήσεών τους. Αυτή η λύση all-in-one περικλείει μοναδικά χαρακτηριστικά στη συλλογή ενοικίων για ενοικιαστές και διαχειριστές ακινήτων ή ιδιοκτήτες.

Ο πίνακας εργαλείων εμφανίζει επιλογές για τη διαχείριση του ακινήτου, τον έλεγχο των ενοικιαστών, την επιβολή της μίσθωσης, τις πληρωμές ενοικίων ή την αποστολή υπενθυμίσεων στους ενοικιαστές για καθυστερημένες χρεώσεις. Οι ενοικιαστές μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν αυτόματα μέσω ACH, τραπεζικού λογαριασμού, πιστωτικής κάρτας ή μετρητά μέσω 90.000+ κέντρων λιανικής.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσθέσουν λογαριασμούς πληρωμής στον πίνακα δωρεάν και να ξεκινήσουν συναλλαγές εντός 4 – 5 ημερών. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τα έξοδα διεκπεραίωσης στους ενοικιαστές, να επιτρέψετε μερικές πληρωμές ή να το αποκλείσετε και να στείλετε μια ειδοποίηση έξωσης σύμφωνα με τον όρο.

Ο Αζίμπο

Ο Αζίμπο είναι ένας δημοφιλής πάροχος λύσεων fintech. Η συλλογή από επιχειρηματικά εργαλεία ενοικίασης προτιμάται από πολλούς ιδιοκτήτες ακινήτων, ενοικιαστές και διαχειριστές. Με περισσότερα από 20.000 εγγεγραμμένα μέλη, η πλατφόρμα τους έχει επεξεργαστεί πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές.

Διαθέτει ασφαλή και ασφαλή μέθοδο είσπραξης ενοικίων με φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Οι πληρωμές γίνονται δεκτές απευθείας από χρεωστικές κάρτες, τραπεζικά εμβάσματα ACH ή άλλους τρόπους. Το σύστημα είναι επωφελές για τους διαχειριστές ακινήτων που μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση πληρωμής από τους ενοικιαστές σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το εργαλείο λειτουργεί σε τρία απλά βήματα. Οι ιδιοκτήτες ή οι διαχειριστές ακινήτων στην επιχείρηση πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή συλλογής ενοικίων και να εισαγάγουν τα στοιχεία σε μια συγκεκριμένη ενότητα. Έχετε επιλογές είτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό εντός εφαρμογής για συναλλαγές είτε να προσθέσετε απευθείας τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, μπορείτε να ζητήσετε από τους ενοικιαστές να ενταχθούν στο δίκτυό σας Azibo και να αρχίσουν να πραγματοποιούν πληρωμές. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν με τεχνική υποστήριξη.

TurboTenant

TurboTenant υπηρετεί και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ. Έχει ισχυρό αντίκτυπο στην αγορά ακινήτων, με περισσότερους από 55.000 ιδιοκτήτες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες λογισμικού τους. Έχουν δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα καταχώρισης ακινήτων σε πολλούς ιστότοπους. Βοηθά τους διαχειριστές ακινήτων και τους ιδιοκτήτες να συνδέονται με γνήσιους ενοικιαστές με ευκολία.

Το λογισμικό είσπραξης ενοικίων διατίθεται ως δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Ενώ τα μέλη premium (ιδιοκτήτες) έχουν την επιλογή να ελέγξουν το εισόδημα του πιθανού ενοικιαστή. Τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι ενοικιαστές μπορούν να έχουν πρόσβαση στο εργαλείο μέσω εφαρμογής για κινητά και διαδικτυακά στο πρόγραμμα περιήγησης.

Οι ιδιοκτήτες απολαμβάνουν ελευθερία στο χέρι με αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις για καθυστερημένη πληρωμή, παρακολούθηση της πληρωμής, γρήγορες αποδείξεις, εκκρεμείς αναφορές και έξοδα. Η εταιρεία έχει δεσμό με το Stripe and Plaid για να διατηρεί το δίκτυο και τη βάση δεδομένων ασφαλή στο σύστημα. Οι ενοικιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν πιστωτικές κάρτες, ACH ή σύστημα αυτόματης πληρωμής για να πληρώσουν το ενοίκιο.

Innago

Innago θέτει την αντίθετη προσέγγιση της εστίασης του λογισμικού στη βελτίωση των ενοικιαστών αντί να δίνει έμφαση στους ιδιοκτήτες. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο πληρωμής ενοικίασης είναι απλό, διαισθητικό, ευέλικτο και προσιτό, με λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως αιτήματα συντήρησης, ασφάλιση ενοικιαστή, έξοδα και αναφορές, ασφάλεια και cloud κ.λπ.

Ο πίνακας συλλογής ενοικίων προσφέρει ασφαλή και ασφαλή μετάδοση δεδομένων με ένα διαφανές σύστημα παρακολούθησης πληρωμών. Οι ιδιοκτήτες και οι ενοικιαστές χρησιμοποιούν τη σκοπιμότητα και την ευκολία χρήσης του για αυτοματοποιημένη πληρωμή ή λήψη ειδοποιήσεων πληρωμής. Μπορούν να πληρώσουν σε μια επιλεγμένη ημερομηνία κάνοντας απλά κλικ σε ένα κουμπί👆 που δίνεται στην ειδοποίηση μέσω email.

Με πολλές ιδιότητες στον πίνακα, μπορείτε να επιβάλετε ξεχωριστές ρυθμίσεις για καθυστερήσεις πληρωμών ή να επιβάλλετε χρεώσεις βάσει ποσοστιαίων προεπιλογών.

Landlord Studio

Landlord Studio είναι ένα τυπικό όνομα μεταξύ των παρόχων λύσεων τεχνολογίας για κατόχους ακινήτων και ενοικιαστές. Είναι μια εταιρεία δεκαετιών και μεταρρυθμίζει τακτικά το εργαλείο με βάση τα σχόλια των πελατών. Η διεπαφή αυτού του λογισμικού συλλογής ενοικίων είναι αρκετά περίτεχνη, με τις περισσότερες από τις παραμέτρους να δίνονται στο ταμπλό.

  9 καλύτερες εφαρμογές κυνηγιού που θα σας βοηθήσουν να κυνηγήσετε πιο έξυπνα

Το λογισμικό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως είσπραξη ενοικίων, συντήρηση, φορολογικές εκθέσεις, έλεγχος και πολλά άλλα. Είναι δωρεάν για χρήση για τρεις μονάδες ιδιοκτησίας και αργότερα, θα πρέπει να εγγραφείτε στην πληρωμένη έκδοση. Ωστόσο, επιβάλλει χρεώσεις συναλλαγής σε κάθε πληρωμή.

Για γρήγορες και εύκολες πληρωμές ενοικίων, οι ενοικιαστές μπορούν να επιλέξουν την αυτόματη χρέωση από λογαριασμούς, ενώ οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να τους στείλουν γρήγορες αποδείξεις τιμολογίων με ένα πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε επίσης να στείλετε υπενθυμίσεις τελών, να επιτρέψετε μερική πληρωμή και αυτόματες καθυστερημένες χρεώσεις τελών σε περίπτωση μη αυτόματης πληρωμής από τον ενοικιαστή.

Θύρα πόρτας

Θύρα πόρτας δίνει πρώτη προτεραιότητα στην ευκολία διαχείρισης της επιχείρησης ακινήτων. Όντας κάτοχοι ακινήτων, κατανοούν πραγματικά τις βασικές απαιτήσεις ενός καθορισμένου λογισμικού, καθώς και τα κενά στα υπάρχοντα. Έχουν επιτύχει υψηλές βαθμολογίες⭐ από επωνυμίες όπως η Capterra ή το Crowd και παρουσιάζονται στο Forbes, το Fortune, το NBC και άλλες τέτοιες πύλες.

Είναι ένα πλήρες λογισμικό με πολλαπλές ενότητες που στοχεύουν στη διαχείριση της περιουσίας σας. Είναι ένα εργαλείο αξίας για τα χρήματα που ενσωματώνει ένα λογιστικό σύστημα, καταχωρίσεις, τεκμηρίωση, τεχνική υποστήριξη και πολλές άλλες απαραίτητες παραμέτρους για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του εργαλείου συλλογής ενοικίων είναι η κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού 256-bit όλων των συναλλαγών. Το ποσό υποβάλλεται απευθείας στον επεξεργαστή της πιστωτικής κάρτας χωρίς να περάσει ο διακομιστής λογισμικού. Διασφαλίζει τους ενοικιαστές και τους διαχειριστές σχετικά με την ασφάλεια των πληρωμών ενοικίων.

TenantCloud

TenantCloud αναγνωρίζεται μεταξύ των καλύτερων εταιρειών λογισμικού διαχείρισης ακινήτων και έχει λάβει πολλά βραβεία από τους Front Runners, Capterra, Leader και άλλους. Έχουν επινοήσει ένα μοντέλο υπηρεσιών που βασίζεται σε σύννεφο, το οποίο διευκολύνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων, τους ενοικιαστές και τους επαγγελματίες υπηρεσιών για την κατανομή, τη διαχείριση και τα κέρδη από την ενοικίαση ακινήτων.

Οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να βελτιώσουν την επιχειρηματική τους απόδοση χρησιμοποιώντας το πάνελ του για τη συλλογή πληρωμών, την καταχώριση των ακινήτων και τον έλεγχο των ενοικιαστών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εξαγάγετε ή να ταξινομήσετε τα στοιχεία πληρωμής με τις αντίστοιχες ιδιότητες στο εργαλείο και να προσθέσετε έναν ή περισσότερους τραπεζικούς λογαριασμούς για να λαμβάνετε απευθείας τις πληρωμές.

Ζητήστε από τον ενοικιαστή σας για αυτόματη πληρωμή ή ηλεκτρονικές μη αυτόματες συναλλαγές και ρυθμίστε τον πίνακα για μερική πληρωμή ή καθυστερημένες χρεώσεις. Δίνουν επίσης επιλογές για να προσφέρουν εκπτώσεις και επιστροφές χρημάτων στον ενοικιαστή από το λογισμικό. Επιτρέπει επίσης την κοινή χρήση της συμφωνίας με πολλούς ενοικιαστές ταυτόχρονα με αυτόματη τιμολόγηση.

Πληρώνω ενοίκιο

Πληρώνω ενοίκιο είναι μια εξέχουσα λύση τεχνολογίας με ευκολία στη λειτουργία και στοχεύει στη δημιουργία υγιούς δεσμού μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών. Διατίθεται σε τρία συγκεκριμένα προγράμματα συνδρομής που έχουν ιδιαίτερες δυνατότητες και χρεώσεις για την κάλυψη των αναγκών των ιδιοκτητών μερικής και πλήρους απασχόλησης.

Η διεπαφή χρήστη του εργαλείου συλλογής ενοικίων τους είναι εύκολα κατανοητή, με τις κύριες ενότητες να εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου. Είναι λογισμικό φιλικό για κινητές συσκευές, καρτέλες και επιτραπέζιους υπολογιστές και οι ενοικιαστές μπορούν να μεταφέρουν χρήματα άμεσα χρησιμοποιώντας ACH ή πιστωτικές κάρτες.

Το RentCred είναι μια πολύτιμη υπηρεσία που παρέχεται στους ενοικιαστές, όπου η εταιρεία τους βοηθά με άτοκα δάνεια και πιστώσεις να πληρώσουν έγκαιρα το ποσό. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προστασία των προσωπικών στοιχείων και των δύο εμπλεκόμενων μερών, την παρακολούθηση σημαντικών εγγράφων, τη συλλογή ενοικίων, λογαριασμών, χρεώσεων στάθμευσης ή σκουπιδιών κ.λπ.

Hemlane

Hemlane έχει ένα μεγάλο δίκτυο επαγγελματιών που εργάζονται σε εθνικό επίπεδο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των κτηματομεσιτών, των διαχειριστών, των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για διατυπώσεις έξωσης ή για συντονισμό επισκευής ακινήτων.

Έχουν σχεδιάσει ένα καλά σχεδιασμένο λογισμικό διαχείρισης ακινήτων, ενώ προσφέρουν επίσης τη διαφήμιση των ακινήτων στους 30 κορυφαίους ιστότοπους ενοικίασης. Το εργαλείο ενσωματώνει λειτουργίες all-in-one σε μια πύλη όπου ο πίνακας εργαλείων εμφανίζει στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για καθυστερήσεις πληρωμών, λήξη μίσθωσης, εργασίες συντήρησης, ενοικιαστές κ.λπ.

Η διαδικασία είσπραξης ενοικίου και λογιστικής ισχύει με άμεση τραπεζική επαλήθευση σε όλες τις τράπεζες των ΗΠΑ. Οι ιδιοκτήτες ή οι διαχειριστές μπορούν να δεχτούν είτε πλήρη είτε μερική πληρωμή με χρεώσεις καθυστερημένων τελών σε καθημερινή ή μηνιαία βάση, ενώ το εργαλείο υπενθυμίζει αυτόματα στους ενοικιαστές τις ημερομηνίες λήξης.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε απευθείας τις αποδείξεις συναλλαγών στην πύλη και να παρακολουθείτε τα τακτικά έσοδα από διαδικτυακές πληρωμές ενοικίων.

Πέντο

Πέντο Το λογισμικό διαχείρισης ακινήτων φροντίζει για διαδικτυακές πληρωμές, ενοικιαστές, διαχείριση ακινήτων, καταχωρίσεις και πολλά άλλα σε μια ενιαία πλατφόρμα. Έλαβε το βραβείο για το RMA trendsetter της χρονιάς το 2017. Από τότε, εργάζονται σκληρά για να συγκεντρώσουν αποτελεσματικές παραμέτρους στο λογισμικό και να βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες να εξοικονομήσουν χρόνο για παραγωγική εργασία.

Το PendoPay, η πύλη συλλογής ενοικίων, προσφέρει ασφαλή συνδεσιμότητα δικτύου για συναλλαγές χρημάτων από τράπεζα σε τράπεζα. Διαθέτει ένα απρόσκοπτο σύστημα για τους ενοικιαστές να προγραμματίζουν τα μηνιαία ενοίκια τους και να αποφεύγουν τις καθυστερήσεις. Εάν επιλέξουν μη αυτόματη πληρωμή με κωδικούς πρόσβασης μίας χρήσης, το λογισμικό θα στείλει υπενθυμίσεις μέσω email.

Το λογισμικό είναι ενεργοποιημένο με σύστημα ηλεκτρονικής ασφάλειας σε επίπεδο τράπεζας για την προστασία των δεδομένων των χρηστών κατά τις πληρωμές άμεσης χρέωσης. Χρεώνουν ελάχιστα για τις συναλλαγές, γεγονός που τους καθιστά μια προτιμώμενη επιλογή για πολλούς ιδιοκτήτες και διαχειριστές.

  Bingo Clash Cheats: Εξαργυρώστε τώρα

Επωφελούμαι

Επωφελούμαι εξυπηρετεί σημαντικά τους ιδιοκτήτες DIY και τους ενοικιαστές τους με άριστη εμπειρία και συνεργασία κατά τη διαδικασία είσπραξης ενοικίων. Ο ιστότοπός τους εκπαιδεύει επίσης πιθανούς ιδιοκτήτες και ενοικιαστές με οδηγούς, άρθρα, πόρους και νόμους σχετικά με τις απαραίτητες πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαχείριση ακινήτων.

Αυτό το διαδικτυακό λογισμικό συλλογής ενοικίων διευκολύνει τη διαδικασία πληρωμής ενοικίου. Ως ιδιοκτήτης, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό πληρωμών στην πύλη. Μπορείτε να ορίσετε το ποσό ως ενοίκιο μαζί με τις χρεώσεις καθυστερημένης πληρωμής. Οι ενοικιαστές σας θα ειδοποιηθούν εκ των προτέρων για όλες τις οφειλόμενες χρεώσεις και μπορούν να επιλέξουν να πληρώσουν μέσω πολλαπλών τρόπων.

Το ταμπλό λαμβάνει αμέσως την απόδειξη πληρωμής, ενώ οι ενοικιαστές διευκολύνονται επίσης με τις λειτουργίες Autopay και CreditBoost για μια διαδικασία χωρίς άγχος. Χρειάζονται τρεις ημέρες για την επεξεργασία του ποσού στην τράπεζα, ενώ η δυνατότητα FastPay, εάν επιλεγεί, θα μεταφέρει💵 την πληρωμή σε μία εργάσιμη ημέρα.

Rentec Direct

Rentec Direct Η ομάδα έχει εργαστεί για χρόνια για να δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία λογισμικά διαχείρισης ακινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μαζί με τα συστήματα διαχείρισης λογαριασμών και συλλογής ενοικίων, οι χρήστες έχουν επίσης έναν επαγγελματικό ιστότοπο, εργαλείο διαχείρισης αρχείων, διαφημίσεις ενοικίασης, έλεγχο ενοικιαστών και πολλές άλλες δυνατότητες σε μία θύρα.

Το λογισμικό είναι τεχνικά δωρεάν τόσο για ιδιοκτήτες όσο και για ενοικιαστές, καθώς δεν χρεώνει καμία επιπλέον χρέωση συναλλαγής για πληρωμές εάν γίνεται μέσω ACH. Οι κάτοχοι ακινήτων μπορούν να δημιουργήσουν έναν εσωτερικό λογαριασμό για άμεσες μεταφορές χρημάτων, ο οποίος είναι εύκολος στη δημιουργία και εντελώς δωρεάν.

Μια μοναδική πύλη ενοικιαστών είναι αφιερωμένη στον ενοικιαστή για να πληρώσει το ενοίκιο, να επανεξετάσει τις συμφωνίες μίσθωσης, να υποβάλει αίτηση για αιτήματα συντήρησης σπιτιού, να παραγγείλει ασφάλιση και να ελέγξει τις ειδοποιήσεις.

Στέσσα

Στέσσα έχει δημιουργήσει μια αξιέπαινη φήμη μεταξύ των ιδιοκτητών ακινήτων, οι οποίοι κατέβασαν την εφαρμογή και της έδωσαν βαθμολογία 🌟 πέντε αστέρων στο App Store, στο Google Play, στο Capterra και σε άλλες πύλες. Το λογισμικό λειτουργεί αξιόπιστα με 24/7 αυτόματα, καλά οργανωμένες αναφορές χαρτοφυλακίου και συναλλαγών.

Οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να ξεκινήσουν έναν δωρεάν λογαριασμό διαχείρισης μετρητών για την απρόσκοπτη διαχείριση των επιχειρήσεων ακινήτων και τη δημιουργία ετήσιων ποσοστών απόδοσης. Για να ξεκινήσετε το λογισμικό, χρειάζεστε το email του ενοικιαστή και το συμφωνητικό μίσθωσης.

Τώρα, καθώς ορίζετε το ποσό πληρωμής, ο ενοικιαστής θα λάβει μια ειδοποίηση μέσω email για συμμετοχή στην πύλη. Μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό τους μετά την έξωση. Ο πίνακας εργαλείων του είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να παρέχει πλήρεις πληροφορίες σε μία σελίδα και στέλνει αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για τις πληρωμές που πραγματοποιεί ο ενοικιαστής.

Buildium

Buildium ιδρύθηκε πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες από δύο διαχειριστές ακινήτων που ανέλυσαν σε βάθος τις βασικές ανάγκες των διαχειριστών που χειρίζονται πολλαπλά ακίνητα και συγκεκριμένες εργασίες. Μπορείτε να ελέγξετε τα κατάλληλα ακίνητα από τη λίστα των χαρτοφυλακίων, όπως κατοικίες, εμπορικές, κοινοτικές, οικονομικά προσιτές ή φοιτητικές κατοικίες.

Υπάρχει μια μακρά λίστα δυνατοτήτων που είναι ενεργοποιημένες σε αυτό το λογισμικό διαχείρισης ιδιοκτησίας, όπως 1099 e-filing, καταχωρίσεις ενοικίασης, Open API και πολλά άλλα. Το ηλεκτρονικό σύστημα είσπραξης ενοικίων ζητά από τους ενοικιαστές να προτιμούν τις αυτοματοποιημένες πληρωμές λογαριασμών, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και αποφεύγει τις καθυστερημένες χρεώσεις τελών.

Το Resident Center παρέχεται για την εισαγωγή πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών για γρήγορες μεταφορές χρημάτων, το οποίο επίσης στέλνει πληροφορίες πληρωμής στους ιδιοκτήτες μετά τις πληρωμές.

Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο

Ενοικιαζόμενο Δωμάτιο είναι ταυτόχρονα υποστήριξη εφαρμογών και εργαλείο διαχείρισης ιδιοκτησίας που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Ασφαλίζουν τη βάση δεδομένων μέσω του συστήματος Google Cloud για μεγαλύτερη ασφάλεια των δεδομένων του χρήστη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό για να λαμβάνετε πληρωμές, να αλληλεπιδράτε με τους ενοικιαστές, να αναλύετε τη συντήρηση, να προσαρμόζετε αναφορές, να μισθώνετε και να προωθείτε το ακίνητο.

Το εργαλείο στέλνει αυτόματα υπενθυμίσεις πληρωμής κοντά στις ημερομηνίες πληρωμής, ενώ οι ιδιοκτήτες μπορούν να τις προσαρμόσουν. Διασφαλίζουν ότι παρέχουν ένα ασφαλές σύστημα για όλες τις συναλλαγές και επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να προσθέτουν πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στον πίνακα.

Έχει μια απλή διαδικασία για τη χρήση λογισμικού διαχείρισης ακινήτων, όπου ο χρήστης πρέπει να κατεβάσει το εργαλείο και να συνδεθεί με τον τραπεζικό λογαριασμό. Η πληρωμή είναι εύκολη με ένα μόνο κλικ ή μπορείτε να επιλέξετε το σύστημα αυτόματης πληρωμής. Έχουν μια ομάδα συνεργατών για να βοηθήσουν την ομάδα του ενοικιαστή με τεχνική υποστήριξη.

Πώς πρέπει να επιλέξετε ένα λογισμικό συλλογής ενοικίασης

Με την αλλαγή των εποχών και των παραδόσεων, καθίσταται επιτακτική ανάγκη να ακολουθήσουμε τον νέο τρόπο εργασίας. Το λογισμικό συλλογής ενοικίων έχει μεγάλη ζήτηση όχι μόνο μεταξύ των διαχειριστών ακινήτων ή των ιδιοκτητών, αλλά ακόμη και οι ενοικιαστές βρίσκουν βολικό για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών, την υποβολή αιτημάτων συντήρησης, τις συμφωνίες μίσθωσης, τις αναφορές, τις αποδείξεις κ.λπ.

Η λίστα εδώ παρουσιάζει τα καλύτερα εργαλεία στον τομέα της διαχείρισης ακινήτων. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν για χρήση, ενώ άλλα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ελάχιστη τιμή. Ωστόσο, εκτός από τον προϋπολογισμό, θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε όταν πρόκειται να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Στη συνέχεια, μην χάνετε το χρόνο σας αναρωτιέστε εάν η ιδιοκτησία σας είναι σε ασφαλή χέρια. Αντίθετα, δοκιμάστε αυτές τις πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών για σίγουρους ιδιοκτήτες.