16 Καλύτερο Λογισμικό Γενιάς Δυναμικού για Εκκίνηση σε Επιχειρήσεις

Για κάθε επιχείρηση, οι δυνητικοί πελάτες είναι ίσως το πιο σημαντικό μέρος της «επιτυχίας».

Χωρίς φρέσκα μόλυβδα, η επιχείρησή σας είναι σαν ένα ψάρι χωρίς νερό. Θα πεθάνει τελικά, και αυτό επίσης με γρήγορο ρυθμό. Έχω δει πολλές εταιρείες να εξαιρεθούν από τις καμπάνιες παραγωγής δυνητικών πελατών για να επικεντρωθούν στο μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα, αλλά αυτό δεν λειτούργησε στις περισσότερες περιπτώσεις.

Αν δεν είστε μια επιχείρηση με τεράστια φήμη και εξαιρετικά μεγάλη εμβέλεια, δεν θα πρέπει να βασίζεστε μόνο στο μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα. Γι’ αυτό θα μοιράζομαι χρήσιμο λογισμικό που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες και να τους διαχειριστείτε αποτελεσματικά χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Ας πηδήξουμε κατευθείαν μέσα.

ConvertBox

Το ConvertBox εξατομικεύει κάθε σας κίνηση μάρκετινγκ για να προσφέρει υψηλές επιτόπιες μετατροπές. Ξεκινά με τη λήψη ενδείξεων από τα δεδομένα CRM, τη δραστηριότητα του ιστότοπου των χρηστών κ.λπ., για την παράδοση προσαρμοσμένων μηνυμάτων. Επιπλέον, κάνει προσφορές μοναδικές για τα ενδιαφέροντα και τους στόχους των επισκεπτών δημιουργώντας διοχετεύσεις επιλογής.

Η λήψη δεδομένων είναι ένας άλλος τομέας όπου το ConvertBox χρησιμοποιεί προσαρμογή για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα και αποθηκεύει αυτόματα τις υποβολές στο CRM/ESP σας. Και το καλύτερο πράγμα σχετικά με τη χρήση του ConvertBox είναι η λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε δοκιμές A/B και να παρακολουθείτε τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να δείτε τι λειτουργεί.

Το ConvertBox κάνει επίσης το κουμπί παρότρυνσης για δράση πιο αποτελεσματικό με τα χρονόμετρα προθεσμίας. Τέλος, αυτό λειτουργεί καλά με την υπάρχουσα στοίβα τεχνολογίας και μάρκετινγκ που ενισχύει τη συνολική απόδοση.

Απόδειξη

Εμπιστεύονται πολλές καταπληκτικές επερχόμενες εταιρείες SaaS όπως το ShipBob και το Appcues, Απόδειξη μπορεί να σας βοηθήσει να μετατρέψετε έως και 300% περισσότερους δυνητικούς πελάτες με τα θαυμάσια εργαλεία μάρκετινγκ που διαθέτει.

Σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τον ιστότοπό σας και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο για κάθε διαφορετικό επισκέπτη, επειδή, στο μάρκετινγκ, δεν είναι ποτέ “ένα μέγεθος για όλους”. Πρέπει να προσπαθήσετε να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Ωστόσο, αυτό συνήθως δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνετε χειροκίνητα, γι’ αυτό το λογισμικό όπως αυτό μπορεί να κάνει τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη.

Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή όπως έκαναν τα άλλα 1.000 άτομα τις τελευταίες 30 ημέρες.

Hubspot

Μπορείτε να χειριστείτε πολλές πτυχές της επιχείρησής σας με Λογισμικό μάρκετινγκ της Hubspot. Μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε επιτυχημένες καμπάνιες, να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες και να προσελκύσετε το ιδανικό είδος ανθρώπων χωρίς να χάνετε χρόνο σε στόχευση με δεμένα μάτια.

Εδώ είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες αυτού του λογισμικού:

 • Δημιουργήστε ένα ιστολόγιο και δημοσιεύστε περιεχόμενο σε ζήτηση
 • Κάντε σωστά το SEO για να βρεθείτε στις μηχανές αναζήτησης.
 • Διαχειριστείτε και παρακολουθήστε διαφημίσεις από το Facebook, το Google και άλλες πηγές
 • Δημιουργήστε όμορφες σελίδες προορισμού
 • Δημιουργήστε φόρμες μετατροπής
 • Χειριστείτε το μάρκετινγκ μέσω email και αυτοματοποιήστε μια σειρά από άλλες εργασίες μάρκετινγκ
 • Δείτε αναλυτικά στοιχεία και γενικά στατιστικά στοιχεία για να μάθετε τι λειτουργεί και τι όχι

Μόλις γρατσούνισα την επιφάνεια με την παραπάνω λίστα χαρακτηριστικών. Υπάρχουν τόσα πολλά σε αυτό, και μπορείτε να τα θέσετε όλα σε δράση δωρεάν για αρχή.

Keap

Με υψηλή βαθμολογία στο διαδίκτυο, το Keap βοηθά την επιχείρησή σας με την αυτοματοποίηση για να εξοικονομήσει χρόνο και να αποσπάσει περισσότερους χυμούς από κάθε επισκέπτη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια αποδεδειγμένη και επαναλαμβανόμενη διαδικασία πωλήσεων που λειτουργεί, παρόλα αυτά, κάθε φορά που γίνεται μια ενέργεια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε συναντήσεις, να παρακολουθείτε υποψήφιους πελάτες, να αποδεχτείτε τιμολόγια κ.λπ.

Για να είναι τα πράγματα πολύ απλά, έχετε δύο διαφορετικούς τύπους αυτοματισμού. Το πρώτο είναι το “Easy Automations”, το οποίο σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο τοποθετώντας επαναλαμβανόμενες εργασίες στον αυτόματο πιλότο, όπως η καταγραφή νέων δυνητικών πελατών, η ανάθεση εργασιών και η αποστολή email σε πελάτες.

  Δημιουργία συσκέψεων, κοινή χρήση μέσω SMS & email, Υποστηρίζει RSVP & iCloud

Το δεύτερο είναι το “Advanced Automation”, το οποίο προορίζεται για ελαφρώς σύνθετες εργασίες, όπως η λήψη ενός συγκεκριμένου ebook, η δημιουργία μιας σειράς email για αποστολή στους πελάτες, η παρακολούθηση με εξατομικευμένο τρόπο κ.λπ.

Ανάλογα με την απαίτησή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό και των δύο και να επιτύχετε ένα σύστημα «θέστε και ξεχάστε». Αυτό το εργαλείο κάνει τα πράγματα τόσο απλά και σαν μηχανή που μοιάζει σαν να χρησιμοποιείτε έναν κωδικό εξαπάτησης.

Και για να βάλουμε ένα κεράσι στην κορυφή, προσφέρουν αυτήν τη στιγμή ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στην αρχική τους τιμή. Έτσι, εάν αυτό είναι κάτι που ανάβει τη φωτιά σας, τότε θα συνιστούσα να το σηκώσετε πολύ γρήγορα.

Γεια σου Όλιβερ

Συμβατό με οποιαδήποτε πλατφόρμα ή ιστότοπο, Γεια σου Όλιβερ έχει τόσα πολλά να αποσυσκευάσει που είναι βέβαιο ότι αρχικά θα σας κουράσει λίγο, αλλά αυτό είναι ένα καλό πρόβλημα. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες, να τους παρακολουθήσετε, να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση μαζί τους και, τέλος, να τους μετατρέψετε σε πιστούς πελάτες για πολύ καιρό ακόμα.

Μπορείτε να στείλετε αυτόματα στοχευμένες καμπάνιες για να προσελκύσετε το κοινό σας με προϊόντα με τη βοήθεια της εξαιρετικά εύκολης εργαλειοθήκης τους. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό αυτού του λογισμικού είναι η δυνατότητα παρακολούθησης της συμπεριφοράς των χρηστών στον ιστότοπό σας και προσδιορισμού των πιο πιστών πελατών σας.

Μπορείτε να τους στοχεύσετε σε πραγματικό χρόνο κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό σας και ακόμη και να παρέχετε υποστήριξη συνομιλίας για μια συνομιλία ένας προς έναν. Γεια σου, ο Oliver είναι κατάλληλος για κάθε βιομηχανία εκεί έξω, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης.

TexAu

TexAu σάς επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις περισσότερες από τις εργασίες δημιουργίας δυνητικών πελατών για να σας βοηθήσει να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στη δημιουργία καλών σχέσεων με τους πελάτες.

Μπορείτε να αφαιρέσετε πληροφορίες από ομάδες του Facebook, να αλληλεπιδράσετε με χρήστες του Instagram που χρησιμοποιούν τα hashtags σας, να βρείτε τα email των πιθανών πελατών σας και ακόμη και να μετατρέψετε τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των ανταγωνιστών σας σε δικούς σας προσεγγίζοντας και αλληλεπιδρώντας μαζί τους.

Μπορείτε να αξιοποιήσετε πολλές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης με τη βοήθεια πάνω από 120 αυτοματισμών και πολλών ενσωματώσεων. Είναι βέβαιο ότι θα παρακολουθήσετε σημαντική επιχειρηματική ανάπτυξη (10% κατά μέσο όρο) μετά τη χρήση αυτού του λογισμικού, οπότε μπείτε αμέσως στη δωρεάν δοκιμή των δύο εβδομάδων και δείτε μόνοι σας.

Ohmylead

Συγχρονίστε εύκολα τις φόρμες διαφημίσεών σας στο Facebook Ohmylead και μετατρέψτε τους υποψήφιους πελάτες σχεδόν αμέσως, όλα χάρη στα αυτόματα email καλωσορίσματος και τις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Μπορείτε επίσης να αναλύσετε τις καμπάνιες σας και να προσδιορίσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) μόνο για να διατηρήσετε τις ρυθμίσεις που δημιουργούνται περισσότερο. Αυτό σας βοηθά να μειώσετε τη “δαπανημένη διαφήμιση” επειδή δεν σπαταλάτε πλέον χρήματα σε κοινό με χαμηλή απόδοση και άλλες μετρήσεις στόχευσης.

Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό αυτού του λογισμικού είναι ότι σας επιτρέπει να επικυρώνετε κάθε δυνητικό πελάτη σε πραγματικό χρόνο για να εξαλείψετε τα ψεύτικα και τα μη έγκυρα, έτσι ώστε να έχετε μόνο γνήσιους υποψήφιους πελάτες πραγματικών ανθρώπων. Στη συνέχεια, μπορείτε να εξάγετε (ή ακόμα και να εισάγετε) δυνητικούς πελάτες σε μορφή CSV στο CRM ή στο εργαλείο αποστολής email σας.

Έχετε υπόψη σας, το Ohmylead υποστηρίζει πολλές ενσωματώσεις, ώστε να μπορείτε πάντα να αξιοποιείτε στο έπακρο τα εργαλεία που έχετε εγγραφεί κάνοντας απλά συγχρονισμό.

Πλοηγός πωλήσεων

Αναζητήστε εύκολα τους ιδανικούς πελάτες σας, παρακολουθήστε τους και δημιουργήστε μια σταθερή σχέση μαζί τους χρησιμοποιώντας LinkedIn Sales Navigator. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αναζήτησης για να στοχεύσετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή να προσγειωθείτε στα προφίλ του ανταγωνιστή σας για να δείτε τις προτεινόμενες προοπτικές και να προσθέσετε.

Το CRM που συνοδεύει σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά δυνητικούς πελάτες και λογαριασμούς. Μπορείτε να αφήσετε σημειώσεις και ετικέτες για να επισημάνετε κάτι ουσιαστικό και να ελέγξετε ποιος βλέπει το προφίλ σας τις τελευταίες 90 ημέρες.

Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να προσεγγίσετε πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες στο LinkedIn, ακόμα κι αν δεν είστε συνδεδεμένοι μαζί τους. Μιλήστε για καλή εμβέλεια, κυριολεκτικά. 😉

  Πώς να φτιάξετε έναν υπολογιστή να γεμίζει την οθόνη της τηλεόρασης κατά τη σύνδεση μέσω HDMI

Leadfeeder

Leadfeeder σας βοηθά να προσδιορίσετε γρήγορα ποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, πώς τον βρήκαν και τι αναζητούν. Όλοι οι δυνητικοί πελάτες που έχετε καταγράψει θα συνοδεύονται από την εταιρεία και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να μην χρειάζεται να τους βρείτε με μη αυτόματο τρόπο.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται αυτόματα στο CRM ή μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να σας σταλούν email. Το καλύτερο είναι ότι, προτού οι υποψήφιοι πελάτες αποκτήσουν πιστοποίηση, περνάει από μια διαδικασία φιλτραρίσματος για να αφαιρέσει τα bots και τα ανεπιθύμητα από τη λίστα για να εξοικονομήσετε χρόνο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το λογισμικό δωρεάν για να ξεκινήσετε.

OptinMonster

Μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικές φόρμες και προσφορές για τη λήψη δυνητικών πελατών OptinMonster χωρίς γνώση κωδικοποίησης. Έχετε τον ελεύθερο χρόνο να διαλέξετε από πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα ή δημιουργήστε ένα από την αρχή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε και να εξατομικεύσετε τις προσφορές συμμετοχής σας ώστε να συμβαδίζουν με τη συμπεριφορά των χρηστών στον ιστότοπό σας.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να κάνετε split-test και να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία για να είστε στην κορυφή του μάρκετινγκ σας. Θα εντοπίσετε εύκολα ποιες σελίδες έχουν τα περισσότερα αποτελέσματα και ποιες προσφέρουν την καλύτερη απόδοση.

Απάντηση

Αυτοματοποιήστε πολλές εργασίες με Απάντηση, όπως μηνύματα Whatsapp, email, κλήσεις, ακόμη και SMS. Όλη αυτή η αυτοματοποίηση σάς βοηθά να ξεπεράσετε αυτή τη χειρωνακτική εργασία και να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό, που είναι το κλείσιμο συμφωνιών.

Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική δυνατότητα που σας επιτρέπει να αναζητήσετε υποψήφιους πελάτες στο LinkedIn και να μάθετε γρήγορα τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να επικοινωνήσετε. Μετά από αυτό, μπορείτε να ορίσετε ένα χρονοδιάγραμμα και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επικοινωνήσετε μαζί τους και θα συνεχίσετε.

Αυτό το λογισμικό δημιουργεί καθημερινά μια λίστα εργασιών και κλήσεων που χρειάζονται την προσοχή σας για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προσπάθειες προσέγγισης. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε A/B, να αναλύσετε τη στρατηγική σας και να συνεχίσετε να βελτιώνεστε βλέποντας τι λειτουργεί και τι όχι.

Sleeknote

Χρησιμοποιώντας Sleeknote, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα εξατομικευμένα αναδυόμενα παράθυρα που απευθύνονται σε συγκεκριμένους τύπους ατόμων για να μεγιστοποιήσετε τις ενέργειές τους στον ιστότοπό σας. Ένα ακριβές παράδειγμα θα ήταν να δολώσετε νέους επισκέπτες να γίνουν συνδρομητές του email σας προσφέροντας έναν μοναδικό εκπτωτικό κωδικό ή ακόμα καλύτερα, προσφέροντας στους υπάρχοντες πελάτες σας έναν κωδικό προσφοράς για να κάνουν την πρώτη τους αγορά.

Ο σχεδιασμός αναδυόμενων παραθύρων υψηλής μετατροπής με το Sleeknote είναι εξαιρετικά εύκολος. Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στοιχεία και να χρησιμοποιήσετε προκατασκευασμένα πρότυπα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία και να ολοκληρώσετε με μια ακαταμάχητη προσφορά που οι επισκέπτες σας δεν μπορούν να αγνοήσουν.

Μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το εργαλείο με οποιοδήποτε από τα αγαπημένα σας λογισμικά τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Mailchimp, Drip και HubSpot. Υπάρχει επίσης το Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να προσθέσετε 1.000+ περισσότερες εφαρμογές για να συνδεθείτε.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή τους για να πάρετε μια γεύση του τι θα βουτήξετε.

ManyChat

Δημιουργήστε ένα chatbot μέσα σε λίγα λεπτά με το ManyChat και ξεκινήστε να αυξάνετε τις πωλήσεις και τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις με τους πελάτες σας. Σας επιτρέπει να πουλήσετε απευθείας προϊόντα, να κλείσετε ραντεβού και να λάβετε στοιχεία επικοινωνίας στον αυτόματο πιλότο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα απλό πρότυπο και να βασιστείτε σε αυτό με μεταφορά και απόθεση στοιχείων. Όλα διαμορφώνονται αβίαστα, αλλά αν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ειδικούς ή να γίνετε μέλος της κοινότητας των έμπειρων εμπόρων τους.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ManyChat ενσωματώνεται με τα κορυφαία εργαλεία, όπως το Shopify, το Google Sheets, το ConvertKit και το Zapier.

Τάση

Με ένα σωρό ιστορίες επιτυχίας, Τάση έχει αποδειχθεί ότι σας βοηθά να μετατρέψετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες σε πελάτες και στη συνέχεια να τον αυξήσετε περαιτέρω. Το chatbot τους, σε αντίθεση με άλλα, πετάει κουραστικές φόρμες και μηνύματα μόνο για να απομακρύνει τους επισκέπτες. Είναι αρκετά έξυπνο να κάνετε μια συνομιλία που μοιάζει με άνθρωπο και να τους καθοδηγήσετε στο δρόμο τους για να γίνουν ο επόμενος πελάτης σας.

  Επιλέξτε ποια εικόνα θα εμφανίζεται όταν κάνετε tweet έναν σύνδεσμο

Προσφέρει μια ζεστή και εξατομικευμένη εμπειρία κάθε φορά, έτσι ώστε οι επισκέπτες σας να αισθάνονται ότι μιλούν στο σωστό άτομο. Αυτό το λογισμικό μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά εργαλεία τρίτων για να σας βοηθήσει να ενσωματώσετε πράγματα χωρίς να φύγετε από τη διεπαφή, η οποία κρατά επίσης την προσοχή του επισκέπτη.

Ένα χαρακτηριστικό που αξίζει να συζητηθεί είναι η δυνατότητα προβολής στοχευόμενων λογαριασμών της ομάδας σας και ιεράρχησής τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταχειρίζεστε τους πιθανούς «πιο καυτούς» πελάτες σας κάθε φορά που προσγειώνονται στον ιστότοπό σας για να μετατραπούν σε πελάτες που πληρώνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα bot AI του Drift μπορούν να ελαχιστοποιήσουν αβίαστα το βάρος της ομάδας σας όταν χειρίζεστε πελάτες. Η πλατφόρμα προσφέρει λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων με bots, η οποία είναι μια εξαιρετική επιλογή για καλύτερες πωλήσεις και μάρκετινγκ.

Clearbit

Clearbit σας βοηθά με τα πιο σχετικά δεδομένα των πιθανών πελατών σας για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους και να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο τους στοχεύετε. Μαζί με τα νέα δεδομένα, σας ειδοποιεί επίσης για μελλοντικές αλλαγές, έτσι ώστε να μην μεταφέρετε παλιές αποσκευές.

Έχετε την πλήρη εικόνα πίσω από κάθε ηγεσία εργοδότη και υπαλλήλου, όπως ο ρόλος τους, οι χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες, η αρχαιότητα κ.λπ. Υπάρχει επίσης η επιλογή να εισαγάγετε email/τομέα για να λάβετε τις πληροφορίες τους ή να χρησιμοποιήσετε την ανώνυμη επισκεψιμότητά σας.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτό? μπορείτε να κάνετε τα πάντα στην πράξη ζητώντας αμέσως ένα demo.

Pardot

Να είστε σε καλύτερη θέση να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα στις καμπάνιες μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας Pardot. Αυτή η πλατφόρμα αυτοματισμού διευκολύνει εσάς και την ομάδα σας να συγκεντρωθείτε για να βρείτε και να καλλιεργήσετε δυνητικούς πελάτες, ενώ παράλληλα κλείνουμε περισσότερες προσφορές για την καλύτερη δυνατή απόδοση επένδυσης (ROI).

Εδώ είναι μερικά από τα πολλά χαρακτηριστικά του Pardot:

 • Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση τα εναύσματα για να καλλιεργήσετε τους δυνητικούς πελάτες σας.
 • Προσδιορίστε τους πιο δημοφιλείς πελάτες σας για να τους στοχεύσετε περισσότερο.
 • Δημιουργήστε επαγγελματικές σελίδες προορισμού με προκατασκευασμένα πρότυπα
 • Δημιουργήστε σύντομες και γλυκές φόρμες που είναι βέβαιο ότι θα συμπληρωθούν
 • Δημιουργήστε email με επαγγελματική εμφάνιση με πρότυπα
 • Ρύθμιση αυτόματης απάντησης
 • Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για δυνητικούς πελάτες, κλήσεις, email κ.λπ.
 • Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα των δυνητικών πελατών σας για να τους κατανοήσετε όσο κανένας άλλος
 • Δείτε αναφορές σχετικά με την απόδοση των καμπανιών σας και τι πρέπει να διορθωθεί

Μπορείτε να ζητήσετε μια επίδειξη αμέσως και να δείτε τις λαμπρές δυνατότητες αυτού του εύχρηστου λογισμικού.

Thrive Leads

Ένα πρόσθετο δημιουργίας ιογενούς λίστας και δημιουργίας μολύβδου για WordPress, Thrive Leads σας επιτρέπει να σχεδιάζετε τις αποκριτικές φόρμες συμμετοχής σας σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να προβάλλετε στοχευμένες προσφορές στους επισκέπτες σας ανάλογα με τη συμπεριφορά τους για να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να τους προσελκύσετε στη λίστα email σας.

Έχουν μια εξαιρετική λειτουργία δοκιμής A/B με την οποία μπορείτε να επιλέξετε μόνο τις πρακτικές με την καλύτερη απόδοση και να αυξήσετε δραματικά τις μετατροπές σας. Για να μην ξεχνάμε, λαμβάνετε λεπτομερείς αναφορές και αναλυτικά στοιχεία για να σας κρατούν στην κορυφή των στρατηγικών μάρκετινγκ.

Το Thrive Leads μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία δυνητικών πελατών στο WordPress.

συμπέρασμα

Η παραπάνω αναφερόμενη πλατφόρμα δημιουργίας δυνητικών πελατών έχει τη δυνατότητα να εκτοξεύσει την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στα ύψη και να αλλάξει τα πράγματα σε γρήγορο χρόνο από τη στιγμή που θα εφαρμοστεί. Ελπίζω ότι θα είναι εύκολο για εσάς να επιλέξετε ένα με βάση τις απαιτήσεις σας. 🙂

Στη συνέχεια, εξερευνήστε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων και συχνές ερωτήσεις για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.