16 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Dreamweaver που εμπνέουν καινοτόμο σχεδιασμό ιστοσελίδων

Το Adobe Dreamweaver θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ως μια ισχυρή και ευέλικτη επιλογή για την ανάπτυξη ιστού. Προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά με επίκεντρο το σχεδιασμό, μια εντυπωσιακή διεπαφή σχεδίασης και επιλογές επεξεργασίας κώδικα. Έτσι, οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές ιστοτόπων έχουν δημιουργήσει με επιτυχία εντυπωσιακούς ιστότοπους χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό

Ωστόσο, οι απαιτήσεις και οι προτιμήσεις των σχεδιαστών έχουν μετατοπιστεί με το εξελισσόμενο τοπίο της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Επιπλέον, τα εργαλεία επόμενης γενιάς είναι πλέον διαθέσιμα εκεί έξω με βελτιωμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης, μεγαλύτερη ευελιξία και ενσωμάτωση AI.

Έτσι, οι δημιουργικοί επαγγελματίες κινούνται προς εναλλακτικές λύσεις αντί της Dreamweaver για να ευθυγραμμίσουν τα έργα σχεδίασης ιστοσελίδων τους με τις τελευταίες τάσεις.

Αν και το Dreamweaver έχει αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να περιορίζονται από την αποκλειστικότητα και το ακριβό κόστος του λογισμικού.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε γιατί πρέπει να εξετάσετε τις εναλλακτικές λύσεις Dreamweaver. Επιπλέον, θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές για τη δημιουργία σχεδίων ιστοσελίδων επόμενου επιπέδου.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε τις εναλλακτικές λύσεις Dreamweaver

Υπάρχουν επιτακτικοί λόγοι υπέρ της αναζήτησης προηγμένων και προσιτών εναλλακτικών λύσεων Dreamweaver. Ακολουθούν ορισμένοι βασικοί παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε:

Ξεπερασμένα χαρακτηριστικά

Αν και το Dreamweaver ήταν ένα κορυφαίο εργαλείο, ορισμένες από τις δυνατότητές του είναι πλέον λίγο παλιές. Ως εκ τούτου, είναι κάπως ασυμβίβαστο με τις τρέχουσες τάσεις και τεχνολογία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Εδώ είναι μερικά από τα ξεπερασμένα χαρακτηριστικά του Dreamweaver:

 • Δεν υποστηρίζει σύγχρονες γλώσσες όπως Python, Ruby και PHP.
 • Το Dreamweaver μπορεί να είναι πιο αργό όσον αφορά την εργασία σε ένα μεγάλο έργο.
 • Ξεπερασμένη διεπαφή χρήστη και είναι αδύνατο σε σύγκριση με τα πρόσφατα εργαλεία προγραμματισμού ιστού.
 • Δεν παρέχει ισχυρή υποστήριξη για αποκριτικά σχέδια.
 • Δεν ενσωματώνεται με δημοφιλή εργαλεία όπως το GitHub.
 • Λιγότερες επιλογές προσαρμογής για προγραμματιστές και σχεδιαστές.

Ωστόσο, μπορείτε να αναζητήσετε εναλλακτικές επιλογές για να αποκτήσετε πρόσβαση σε σύγχρονες δυνατότητες και λειτουργίες. Επειδή τα πιο πρόσφατα εργαλεία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πρωτότυπους και αισθητικά ελκυστικούς ιστότοπους.

Ακριβή συνδρομή

Σε σύγκριση με άλλες καινοτόμες επιλογές στην αγορά, το Dreamweaver είναι σχετικά ακριβό. Εάν εσείς ή κάποιος οργανισμός έχετε μικρό προϋπολογισμό, τότε αυτή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Από την άλλη πλευρά, οι εναλλακτικές λύσεις παρέχουν συχνά πιο οικονομικές δομές τιμολόγησης. Για παράδειγμα, επιλογές ανοιχτού κώδικα και δωρεάν χωρίς να θυσιάζεται η λειτουργικότητα ή η ποιότητα.

Πολύπλοκο περιβάλλον χρήστη

Παρόλο που το Dreamweaver έχει μια ισχυρή διεπαφή χρήστη, μπορεί να είναι συντριπτική για αρχάριους ή όσους προτιμούν απλούστερες επιλογές. Η απλοποιημένη διεπαφή χρήστη πολλών εναλλακτικών λύσεων Dreamweaver τις καθιστά προσιτές στους σχεδιαστές όλων των εμπειριών χρήστη.

Συμβατότητα πλατφόρμας

Η συμβατότητα του Dreamweaver είναι περιορισμένη και μόνο λίγα εργαλεία και λειτουργικό σύστημα συγχρονίζονται με αυτό. Επιλέγοντας μια εναλλακτική, μπορείτε να λειτουργήσετε σε μια ποικιλία από υλικό και λειτουργικά συστήματα, χάρη στη συμβατότητά του μεταξύ πλατφορμών.

Συνεργατική ροή εργασίας

Η ικανότητα του Dreamweaver να ενσωματώνεται με άλλα προγράμματα και πλατφόρμες μπορεί να είναι περιορισμένη. Ωστόσο, οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις προσφέρουν ομαλή ενοποίηση με γνωστά συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, εργαλεία ανάπτυξης ιστού και πλατφόρμες συνεργασίας. Ως αποτέλεσμα, η ροή εργασίας και η παραγωγικότητά σας βελτιώνονται σημαντικά.

Τώρα, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Dreamweaver που μπορούν να ωθήσουν την προσπάθεια σχεδιασμού ιστού σας σε μεγαλύτερο βαθμό.

WordPress

Η εξαιρετική απλότητα και η φιλικότητα προς τον χρήστη του WordPress γίνονται αποδεκτές από σχεδιαστές και προγραμματιστές όλων των επιπέδων δεξιοτήτων. Προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προκατασκευασμένων προτύπων και θεμάτων που οι σχεδιαστές μπορούν να εφαρμόσουν και να προσαρμόσουν ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του ιστότοπου χρησιμοποιώντας την τεράστια συλλογή προσθηκών που κάνει τον σχεδιασμό ιστού πιο διασκεδαστικό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Επεκτείνεται σύμφωνα με τις προτιμήσεις του σχεδιαστή, δημιουργώντας έναν μικρό ιστότοπο ή έναν τεράστιο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Μια τεράστια συλλογή από προσαρμόσιμα θέματα, τόσο δωρεάν όσο και premium, που καλύπτουν διαφορετικές σχεδιαστικές προτιμήσεις.
 • Περιλαμβάνει πάνω από 50000 πρόσθετα που διευκολύνουν τους σχεδιαστές να αυξήσουν τη λειτουργικότητα των ιστότοπων.
 • Τα πλήρως αποκριτικά σχέδια για κινητά ισχύουν για οποιοδήποτε θέμα και πρόσθετα.
 • Τέλεια δομή φιλική προς το SEO που σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στο σχεδιασμό ιστοσελίδων σας.
 • Οι δυνατότητες διαχείρισης πολυμέσων επιτρέπουν στους σχεδιαστές να ανεβάζουν, να οργανώνουν και να εμφανίζουν εύκολα εικόνες, βίντεο και άλλα αρχεία πολυμέσων.
 • Προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων επεξεργασίας και βελτιστοποίησης εικόνας για τη βελτίωση του οπτικού περιεχομένου.

WebFlow

Το WebFlow είναι μια αξιοσημείωτη πλατφόρμα που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο. Για να βοηθήσει τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν αισθητικά εντυπωσιακές και δυναμικές διαδικτυακές εμπειρίες, προσφέρει μια σειρά εργαλείων και λειτουργιών που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους.

Οι σχεδιαστές μπορούν να χειριστούν πλήρως HTML, CSS και JavaScript χρησιμοποιώντας τον οπτικό καμβά του Webflow χωρίς να γράφουν κώδικα. Έτσι, η διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων γίνεται απλή τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους σχεδιαστές ιστοσελίδων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οπτικός καμβάς που επιτρέπει στους χρήστες να σύρουν και να αποθέσουν στοιχεία, να προσαρμόσουν τις διατάξεις και να χειριστούν το σχέδιο σε πραγματικό χρόνο.
 • Οι σχεδιαστές μπορούν να δημιουργήσουν ιστότοπους με απόκριση που προσαρμόζονται τέλεια σε επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.
 • Παράγει καθαρό και σημασιολογικό κώδικα αυτόματα με βάση την οπτική σχεδίαση που δημιουργείται από τους χρήστες.
 • Σας επιτρέπει να μοιράζεστε σχέδια, να λαμβάνετε σχόλια και να συνεργάζεστε ζωντανά, γεγονός που απλοποιεί τη ροή εργασίας.
 • Ισχυρές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων και τη διαχείριση καταλόγων προϊόντων, παραγγελιών και πληρωμών.
 • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία SEO για τη δημιουργία URL, την επεξεργασία μετα-ετικέτες, τον έλεγχο ανακατευθύνσεων και πολλά άλλα.
 • Οι σχεδιαστές μπορούν να ορίσουν κινούμενα σχέδια, μεταβάσεις και αλληλεπιδράσεις για να βελτιώσουν την αφοσίωση των χρηστών.
 • Συλλογή επαγγελματικά σχεδιασμένων προτύπων εξοικονομώντας χρόνο και εξασφαλίζοντας οπτικά ελκυστικά σχέδια.
 • Ενσωματώνεται με διάφορες πλατφόρμες ανάλυσης και μάρκετινγκ σε συστήματα CRM και εργαλεία συνεργασίας.
  Πώς να βελτιστοποιήσετε το περιεχόμενό σας με το Semrush SEO Writing Assistant

Στηρίγματα

Το Bracket είναι ένα εργαλείο αιχμής και ανοιχτού κώδικα για σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές front-end. Αυτό το ισχυρό εργαλείο επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο επαγγελματικός σχεδιασμός με τον επεξεργαστή κειμένου του.

Δημιουργεί μια εμπειρία σχεδίασης εκτός συσκευασίας μέσα στο πρόγραμμα περιήγησης με τα οπτικά εργαλεία και την υποστήριξη για προεπεξεργαστές. Επιπλέον, ενσωματώνει οπτικά εργαλεία για να παρέχει τη βέλτιστη βοήθεια χωρίς να παρεμποδίζει τη δημιουργικότητα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Επιτρέπει το άνοιγμα παραθύρου στον κώδικα που σας ενδιαφέρει χωρίς να μεταπηδάτε μεταξύ καρτελών αρχείων για γρήγορη επεξεργασία.
 • Προσφέρει σχετική τεκμηρίωση ή Γρήγορα Έγγραφα για τον κώδικα που εργάζεστε.
 • Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τα HTML και CSS και, στη συνέχεια, δείτε την προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο αμέσως στην οθόνη σας.
 • Έρχεται με υποστήριξη JSLint για τη σύνταξη καλύτερων κωδίκων JavaScript με ευελιξία.
 • Έργο ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται από μια ενεργή κοινότητα προγραμματιστών και σχεδιαστών.
 • Το υψηλό επίπεδο επεκτασιμότητας σάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε πρόσθετες δυνατότητες μέσω επεκτάσεων.

Pinegrow

Το Pinegrow είναι ένα γεμάτο χαρακτηριστικά οπτικό πρόγραμμα επεξεργασίας ιστού που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους επαγγελματίες στις προσπάθειές τους για την ανάπτυξη ιστού. Αυτό το εργαλείο μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας σας ενώ εργάζεστε με HTML, CSS, SASS, Bootstrap, Tailwind CSS, WordPress και άλλα.

Επιπλέον, εξυπηρετεί διαφορετικές προτιμήσεις χρηστών και προσφέρει τόσο μια εφαρμογή για υπολογιστές όσο και μια αυτο-φιλοξενούμενη προσθήκη WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Τοποθετήστε στοιχεία στην ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας την επιλογή μεταφοράς και απόθεσης εξαλείφοντας την ανάγκη για μη αυτόματη κωδικοποίηση.
 • Η εμπειρία οπτικής επεξεργασίας WYSIWYG σε πραγματικό χρόνο προσφέρει μια ρεαλιστική απεικόνιση της διαδικασίας επεξεργασίας.
 • Συνδυασμός μιας οπτικής διεπαφής επεξεργασίας και ενός επεξεργαστή κώδικα για την προβολή και την τροποποίηση του υποκείμενου κώδικα HTML, CSS ή JavaScript.
 • Σχεδιάστε στοιχεία, όπως κουμπιά, μενού, φόρμες και ρυθμιστικά, μαζί με μια συλλογή από προσαρμόσιμα πρότυπα.
 • Εργαλεία και δυνατότητες για τους χρήστες να σχεδιάζουν ιστότοπους με απόκριση που λειτουργούν τέλεια σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης συσκευών.
 • Ενοποίηση με δημοφιλή πλαίσια ανάπτυξης ιστού και βιβλιοθήκες, όπως το Bootstrap, το Foundation ή το Tailwind CSS.
 • Συνεργατικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την ταυτόχρονη ομαδική εργασία σε ένα έργο, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας, του σχολιασμού και του ελέγχου έκδοσης σε πραγματικό χρόνο.
 • Ενσωματώνεται ομαλά με δημοφιλή CMS όπως το WordPress ή το Drupal.

Apache NetBeans

Το Apache NetBeans αποτελεί ένα πολύ γνωστό περιβάλλον ολοκληρωμένης ανάπτυξης ανοιχτού κώδικα (IDE). Είναι δημοφιλές για την ευελιξία του στη διευκόλυνση της ανάπτυξης εφαρμογών χρησιμοποιώντας διάφορες γλώσσες όπως Java, PHP και άλλες.

Αυτή η λύση all-in-one σάς προσφέρει ένα περιβάλλον ανάπτυξης, μια πλατφόρμα εργαλείων και ένα πλαίσιο εφαρμογής. Έτσι, υπερβαίνει τη λειτουργικότητα ενός απλού επεξεργαστή κειμένου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για τη διαχείριση έργων, επιτρέποντάς σας να οργανώνετε κώδικα και πόρους.
 • Ο οπτικός εντοπισμός σφαλμάτων σάς δίνει τη δυνατότητα να αναλύσετε και να διορθώσετε τον κώδικα για οπτικά στοιχεία. μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές Java Swing και JavaFX GUI.
 • Περιλαμβάνει μια δυνατότητα ανάλυσης στατικού κώδικα για την αναζήτηση πιθανών προβλημάτων και τον εντοπισμό ασυνεπειών στον πηγαίο κώδικα.
 • Διαθέσιμα εργαλεία για τη διάθλαση και τη δημιουργία κώδικα, συμβουλές και πρότυπα για την ενίσχυση της διαδικασίας κωδικοποίησης.
 • Μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, Mac OSX και BSD.
 • Παρέχει υποστήριξη για διαφορετικές γλώσσες όπως Java, PHP, JavaFX, JavaScript και άλλα.

Figma

Το Figma είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο σχεδιασμού και πρωτοτύπων που βασίζεται σε σύννεφο. Έχει γίνει πολύ δημοφιλές μεταξύ σχεδιαστών και ομάδων σε όλο τον κόσμο. Προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα όπου οι σχεδιαστές μπορούν να συνεργαστούν για να αναπτύξουν, να μοιραστούν και να επαναλάβουν σχέδια σε πραγματικό χρόνο. Ως αποτέλεσμα, η ταλαιπωρία της κοινής χρήσης αρχείων και του ελέγχου έκδοσης εξαφανίζεται.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Εργαστείτε συλλογικά και εργαστείτε σε πραγματικό χρόνο σε έναν χώρο και διατηρήστε ομαλή ροή εργασίας και ορατότητα.
 • Δημιουργήστε ρεαλιστικά πρωτότυπα που επιτρέπουν γρήγορη επανάληψη σε ροές και καταστάσεις.
 • Η λειτουργία Dev φέρνει σαφήνεια στα σχέδια και προσφέρει εργαλεία για τη μετάφραση του σχεδίου σε κωδικούς.
 • Επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία σε κοινόχρηστες βιβλιοθήκες για εξοικονόμηση χρόνου και απλοποίηση της προσπάθειας σχεδιασμού.
 • Το χαρακτηριστικό Figjam προσφέρει έναν ενιαίο πίνακα για σχεδιασμό και συνεργασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τελετουργίες, εναρκτήρια, συναντήσεις και πολλά άλλα.

Κωδικός Visual Studio

Το Visual Studio Code (VS Code) είναι μια ευέλικτη επιλογή για σχεδιασμό ιστοσελίδων που είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμη και δημοφιλής. Προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που προσαρμόζεται στις τελευταίες απαιτήσεις των σχεδιαστών ιστοσελίδων. Το πιο σημαντικό, οι σχεδιαστές θα λάβουν πολύτιμες επεκτάσεις για να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ολοκληρώνει αυτόματα κώδικες με βάση τους τύπους μεταβλητών, τους ορισμούς συναρτήσεων και τις εισαγόμενες μονάδες.
 • Διαθέτει ένα ενσωματωμένο τερματικό που επιτρέπει στους σχεδιαστές ιστού να εκτελούν εντολές, να εγκαθιστούν πακέτα και να εκτελούν διάφορες εργασίες.
 • Επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση και λειτουργία ζωντανών διακομιστών, επιτρέποντας στους σχεδιαστές ιστοσελίδων να εξετάζουν άμεσα ιστοσελίδες.
 • Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και δυνατότητες προσαρμογής, επιτρέποντας στους σχεδιαστές να αλλάξουν την εμφάνιση.
 • Παρέχει ενσωματωμένη υποστήριξη για σημαντικούς διαχειριστές πακέτων όπως το npm και το Yarn, το οποίο επιταχύνει τη διαχείριση πακέτων.
 • Παρέχει ελευθερία στους σχεδιαστές να εργάζονται στις επιλεγμένες πλατφόρμες τους και εγγυάται μια συνεπή εμπειρία σε πολλά λειτουργικά συστήματα.
  8 Καλύτεροι Δημιουργοί βιογραφικών του LinkedIn για να μετατρέψετε το προφίλ σας σε βιογραφικό

Ιστοσελίδα X5

Το WebSite X5 είναι μια ισχυρή εφαρμογή δημιουργίας ιστοτόπων που προσφέρει ευκολία στη χρήση με ορισμένες μοναδικές δυνατότητες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να δημιουργήσετε έναν πλήρως ανεπτυγμένο επαγγελματικό και ανταποκρινόμενο ιστότοπο χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων διαθέτει περισσότερα από 100 πρότυπα και πλήθος στοιχείων περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, βίντεο και πολλά άλλα. Επιπλέον, τα PDF, τα κινούμενα σχέδια HTML και τα κινηματογραφικά είναι μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν θα έχετε σε άλλα εργαλεία σχεδίασης ιστού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλό εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για τη διαχείριση του περιεχομένου και τη δημιουργία ιστότοπου χωρίς καμία κωδικοποίηση.
 • Επεξεργαστείτε εύκολα γραφικά στοιχεία και το περιεχόμενό σας στον ιστό με λίγα κλικ.
 • Περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία και τις δυνατότητες για τη δημιουργία ιστολογίων, ηλεκτρονικών καταστημάτων ή εταιρικών τοποθεσιών.
 • Προσφέρει εφαρμογές για κινητά για τη διαχείριση του περιεχομένου ιστού σας εν κινήσει.
 • Ενισχύει το SEO για να τοποθετήσει τον ιστότοπό σας στα κορυφαία αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης.
 • Με μία άδεια, μπορείτε να εργαστείτε σε 2 συσκευές και να δημιουργήσετε όσους ιστότοπους θέλετε.

Bluefish

Το Bluefish είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής που απευθύνεται σε προγραμματιστές και προγραμματιστές ιστού. Προσφέρει διάφορα εργαλεία, σήμανση και γλώσσες προγραμματισμού για τη δημιουργία ιστοσελίδων. Αυτό το έργο ανοιχτού κώδικα έχει άδεια GNU GPL. Η πλειοψηφία των λειτουργικών συστημάτων για επιτραπέζιους υπολογιστές, όπως Linux, FreeBSD, MacOS-X, Windows και άλλα, υποστηρίζονται από αυτήν την πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Έρχεται με ένα φιλικό προς το χρήστη και χωρίς ακαταστασία πρόγραμμα επεξεργασίας GUI.
 • Εξαιρετικά γρήγορη διεπαφή χρήστη και εφαρμογή που φορτώνει πολλά αρχεία και στοιχεία σε λίγα δευτερόλεπτα.
 • Οι σχεδιαστές μπορούν να εργαστούν σε πολλά έργα ταυτόχρονα και να επαναφέρουν τις αλλαγές γρήγορα.
 • Ισχυρή επιλογή αναζήτησης και αντικατάστασης και υποστήριξη για κανονικές εκφράσεις συμβατές με μαργαριτάρια.
 • Ενισχύει τη διαδικασία ανάπτυξης παρουσιάζοντας προσαρμοσμένα παράθυρα διαλόγου και δεσμευτική αναζήτηση, αντικατάσταση και εισαγωγή μοτίβων σε σύντομα πλήκτρα.
 • Χειρίζεται λάθη και διαδικασίες ενσωματώνοντας εργαλεία όπως το Lint, το weblink, το tidy, το javac και άλλα.
 • Ελέγχει τα ξόρκια και ανακτά αυτόματα τις αλλαγές στα έγγραφά σας και προσφέρει απεριόριστες επιλογές αναίρεσης και επανάληψης.
 • Υποστηρίζει πολλαπλή κωδικοποίηση, επιλογή σελιδοδεικτών, κωδικοποίηση Zen και πολλές γλώσσες (17)

RapidWeaver Classic

Το RapidWeavear Classic είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα δημιουργίας ιστοτόπων για χρήστες Mac. Αυτό το χαρακτηριστικό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων σάς δίνει τον απόλυτο έλεγχο της προσπάθειας σχεδίασης ιστοσελίδων. Μπορείτε να σχεδιάσετε και να εκκινήσετε τον ιστότοπό σας φιλικό προς τη συσκευή χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει ενσωματωμένα (50+) και επιπλέον θέματα από την αγορά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χειρίζεται αυτόματα την πλοήγηση στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των υποσελίδων.
 • Σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση του ιστότοπού σας σε κινητές συσκευές όπως iPhone και iPad.
 • Περιλαμβάνει μια λειτουργία έξυπνης δημοσίευσης, εξαλείφοντας την ανάγκη για ξεχωριστή εφαρμογή FTP.
 • Ειδικές περιοχές κώδικα για εύκολη εισαγωγή Google Analytics, JavaScript και CSS.
 • Ελέγχει το SEO του ιστότοπού σας για να εξασφαλίσει βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.
 • Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη σκοτεινή λειτουργία χωρίς να αλλάξουν το θέμα του συστήματος.
 • Αποκτήστε πρόσβαση και χρησιμοποιήστε φωτογραφίες από την εκτενή συλλογή εικόνων χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης στο Unsplash.
 • Διαχειριστείτε εύκολα εικόνες, αρχεία και άλλα στοιχεία μέσω ενός ενσωματωμένου διαχειριστή στοιχείων.
 • Συνοδεύεται από μια περιοχή σημειώσεων για την αποθήκευση βασικών λεπτομερειών και έναν σελιδοδείκτη για την αποθήκευση πολλών προορισμών δημοσίευσης.
 • Λειτουργεί εκτός σύνδεσης, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε τις αλλαγές σας.

SeaMonkey

Το SeaMonkey είναι μια εξαιρετική σουίτα διαδικτυακών εφαρμογών που προσφέρει πολλά βασικά εργαλεία. Είναι εμπνευσμένο από διάσημα έργα όπως τα προγράμματα περιήγησης Firefox και τα προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Thunderbird. Θα λάβετε έναν συνδυασμό ισχυρού προγράμματος περιήγησης ιστού, προγράμματος-πελάτη email και ομάδων συζήτησης, πρόγραμμα επεξεργασίας HTML, εργαλείων ανάπτυξης ιστού και προγράμματος-πελάτη συνομιλίας IRC.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πρόγραμμα περιήγησης Ιστού που χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή απόδοσης και την ίδια πλατφόρμα εφαρμογών με το Mozilla Firefox.
 • Πελάτης αλληλογραφίας και ομάδων συζήτησης που μοιράζεται κώδικα μέσω του Thunderbird
 • Προσαρμοστικό φιλτράρισμα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ετικέτες, προβολές αλληλογραφίας, ανάγνωση ροών Ιστού, ανταλλαγή μηνυμάτων με καρτέλες, πολλαπλοί λογαριασμοί, S/MIME και βιβλία διευθύνσεων με υποστήριξη LDAP.
 • Πρόγραμμα επεξεργασίας HTML WYSIWYG, το οποίο βασίζεται στο Mozilla Composer και περιλαμβάνει ετικέτες HTML, κώδικα HTML και προεπισκόπηση προγράμματος περιήγησης.
 • Εφαρμογή συνομιλίας ChatZilla IRC με πολλαπλά κανάλια, λειτουργίες καταγραφής και δέσμης ενεργειών.
 • Εργαλεία ανάπτυξης ιστού, όπως ένα DOM Inspector, ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων και μια κονσόλα Ιστού

TemplateToaster

Το TempleToaster είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοσελίδων που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας με ελάχιστες δεξιότητες κωδικοποίησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας με τρία απλά βήματα χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων εκτός σύνδεσης. Θα λάβετε προκατασκευασμένα σχέδια που είναι προσαρμόσιμα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο θέμα για κάθε τύπο ιστότοπου από την αρχή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει την ελευθερία να δημιουργήσετε οποιοδήποτε σχέδιο της προτίμησής σας χρησιμοποιώντας μια απλή και προσαρμόσιμη πλατφόρμα.
 • Ολοκληρωμένες λειτουργίες και στοιχεία για να προσαρμόσετε και να διακοσμήσετε τον ιστότοπό σας όπως σας αρέσει.
 • Απλοποιεί τη διαδικασία δημιουργίας ιστοτόπων με δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης.
 • Υποστηρίζει σχεδόν όλα τα γνωστά CMS και περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πλήρως αποκριτικό ιστότοπο που φαίνεται τέλειος σε διαφορετικές συσκευές.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδική και εξατομικευμένη τυπογραφία που ταιριάζει με την επωνυμία σας.
 • Οι ιστότοποι που δημιουργήθηκαν σε αυτήν την πλατφόρμα μπορούν να μεταφορτωθούν σε οποιονδήποτε κοινό οικοδεσπότη Ιστού.
  Τα 10 καλύτερα πικάπ για τους Vintage δίσκους βινυλίου σας

Φλυτζάνι καφέ

Το CoffeeCup προσφέρει διάφορα εργαλεία ανάπτυξης ιστού για να ανησυχείτε λιγότερο για την κωδικοποίηση και να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία ιστοσελίδων. Θα λάβετε εργαλεία για ιστότοπους, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φόρμες και θα εστιάσετε στην οπτική ελκυστικότητα του ιστότοπού σας ενώ φροντίζει για την κωδικοποίηση. Τα διαισθητικά στοιχεία ελέγχου στυλ CSS και ο επεξεργαστής HTML της πλατφόρμας. Επομένως, μπορείτε να αποκτήσετε παράλληλα ελευθερία σχεδιασμού και σεναρίου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο Site Designer σάς δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε εύκολα ιστότοπους χρησιμοποιώντας μια διαισθητική διεπαφή και ακριβή στοιχεία ελέγχου στυλ CSS.
 • Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML με προηγμένες δυνατότητες δέσμης ενεργειών.
 • Δημιουργήστε εντυπωσιακά ενημερωτικά δελτία και εντυπωσιακές εκστρατείες πωλήσεων για να προβάλλετε με συνέπεια σε διάφορες συσκευές.
 • Αυξήστε τα ποσοστά υποβολής δημιουργώντας προσαρμοσμένες φόρμες χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο δημιουργίας φορμών ιστού.
 • Δημιουργήστε αβίαστα διαδραστικές και ανταποκρινόμενες φόρμες για να προσελκύσετε περισσότερους επισκέπτες.
 • Μεταφορτώστε και κατεβάστε αρχεία από τον ιστότοπό σας με ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα-πελάτη FTP
 • Αναλύει πάνω από 70 βασικούς παράγοντες για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας που σας παρέχει πολύτιμες πληροφορίες για την απόδοση του ιστότοπού σας.

WYSIWYG Web Builder

Το WYSIWYG Web Builder είναι μια ευέλικτη εφαρμογή για υπολογιστές που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αποτελεσματικούς ιστότοπους. Χρησιμοποιεί τη διαισθητική διεπαφή WYSIWYG (What-You-See-Is-What-You-Get) έτσι ώστε η τελική έξοδος να ανταποκρίνεται στη σχεδίασή σας.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή απλά όπως κάθε άλλη εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπου και να λειτουργεί ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργία δυναμικής και σταθερής διάταξης σελίδας με πλέγμα διάταξης, flexbox, πλέγμα CSS και σημεία διακοπής.
 • Ενσωματώστε τις γραμματοσειρές Google και άλλες γραμματοσειρές ιστού στον ιστότοπό σας.
 • Προκατασκευασμένα κινούμενα σχέδια και μεταβάσεις ή δημιουργήστε τα δικά σας από μια επιλογή από περισσότερες από 150 επιλογές.
 • Μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη με περισσότερα από 150 προσχεδιασμένα μπλοκ για τη δημιουργία του ιστότοπού σας.
 • Διάφορα εργαλεία φόρμας όπως αποστολή email, μεταφόρτωση αρχείων, σε MySQL ή CSV, αυτόματη απάντηση, επικύρωση φόρμας και υπολογισμοί υπό όρους.
 • Εφαρμόστε φίλτρα εικόνων και δημιουργήστε σχήματα, γκαλερί, καρουζέλ, lightbox και κινούμενα σχέδια με ανατροπή.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαδραστικά στοιχεία πλοήγησης, όπως κουμπιά, αναπτυσσόμενα μενού (πλήρης οθόνη, mega, πίνακας), ψίχουλα και σελιδοποίηση.
 • Σύρετε και αποθέστε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων με δυνατότητες αυτόματης δημιουργίας κώδικα HTML.
 • Ενσωματωμένα εργαλεία SEO για καλύτερη ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης
 • Ενσωματώνεται με λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων, όπως PayPal, Ecwid, Stripe, SnipCart, Paddle και άλλα.

Μπλοκ

Το Blocs θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία δημιουργίας ιστότοπου για Mac και iPad. Αυτό το εξαιρετικό λογισμικό σχεδιασμού ιστοσελίδων συνδυάζει ταχύτητα, διαισθητικό έλεγχο και αποτελεσματικά χαρακτηριστικά. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και ανταποκρινόμενα σχέδια χωρίς περίπλοκη κωδικοποίηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ξεκινήστε τη διαδικασία σχεδίασης ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα πρότυπα ιστότοπου.
 • Βοηθά στη δημιουργία ενός πλήρως αποκριτικού ιστότοπου που φαίνεται εξαιρετικός σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης.
 • Εφαρμόστε τη δύναμη του πλαισίου Bootstrap 5 για το σχεδιασμό των τοποθεσιών σας.
 • Προσαρμόστε εύκολα το στυλ και τη δομή των προτύπων του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένες ενότητες Block.
 • Χρησιμοποιήστε στοιχεία Bric, όπως καρουζέλ, μοντάλ, περιεχόμενο με καρτέλες και προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων.
 • Προσθέστε και τακτοποιήστε εύκολα στοιχεία στον ιστότοπό σας με απλή μεταφορά και απόθεση.
 • Προσαρμόστε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας με προσαρμόσιμα στυλ, χρώματα και γραμματοσειρές.
 • Λειτουργίες βελτιστοποίησης εικόνας για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου και των χρόνων φόρτωσης.
 • Συγχρονίζεται με δημοφιλείς εξωτερικές πλατφόρμες όπως το Google Analytics, η κοινή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και άλλα.
 • Διατίθενται προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας κώδικα και ένα διαδραστικό πρόγραμμα δημιουργίας φορμών

Bootstrap Studio

Δοκιμάστε το Bootstrap Studio Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο για τη δημιουργία και τη δημιουργία πρωτοτύπων ενός ιστότοπου με ευκολία. Περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή από προκατασκευασμένα στοιχεία τα οποία μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε και να αποθέσετε για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες με οπτική επαφή και απόκριση.

Η δομή κώδικα HTML αυτού του εργαλείου είναι εξαιρετικά καθαρή, σημασιολογική και βελτιστοποιημένη για συγχρονισμό με διαφορετικές πλατφόρμες. Επιπλέον, θα έχετε αρκετά εργαλεία για να ζωντανέψετε το δημιουργικό σας όραμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει premium και προσαρμόσιμα πρότυπα με πολλές σελίδες και γραφικά στοιχεία.
 • Στοιχεία όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα, γκαλερί, προβολές διαφανειών, ακόμη και βασικά στοιχεία, όπως spans και div.
 • Η δυνατότητα προεπισκόπησης σάς δίνει μια προβολή σε πραγματικό χρόνο του ιστότοπού σας σε διαφορετικές συσκευές.
 • Παρέχει πλήρη έλεγχο της σήμανσης όταν χρειάζεται
 • Προηγμένες επιλογές επεξεργασίας CSS, SASS, HTML και JavaScript.
 • Επιλογή δημοσίευσης με ένα κλικ ως στατικός ιστότοπος ή με HTTPS, προσαρμοσμένο τομέα και κλειδί πρόσβασης.
 • Εισαγάγετε και διαχειριστείτε τις γραμματοσειρές Ιστού Google με τα αυτόματα προτεινόμενα οικογενειακά ονόματα γραμματοσειρών στο πρόγραμμα επεξεργασίας CSS
 • Λάβετε αυτόματες ενημερώσεις για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Bootstrap Studio για να ευθυγραμμίσετε το σχέδιό σας με την τελευταία τάση.

συμπέρασμα

Η χρήση της σωστής εναλλακτικής λύσης Dreamweaver μπορεί να αφήσει μια μόνιμη εντύπωση και να κρατήσει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας αφοσιωμένους στον ιστότοπό σας. Ως εκ τούτου, έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές που θα διατηρήσουν ανέπαφη τη σχεδιαστική σας προτίμηση. Επιπλέον, θα σας ωφελήσει στη δημιουργία πρωτοτύπων ενσύρματης πλαισίωσης και τελικά θα ξεκινήσει έναν επιτυχημένο ιστότοπο που μετατρέπει. Επομένως, μην χάσετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πολύτιμο πόρο για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που πραγματικά ξεχωρίζει.

Τώρα μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές κορυφαίες βιβλιοθήκες κινούμενων σχεδίων CSS για εκπληκτικά έργα σχεδιασμού ιστοσελίδων.