16 Εργαλεία αξιολόγησης πριν από την απασχόληση που θα σας βοηθήσουν με την επόμενη πρόσληψή σας

Μία από τις βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας οργανισμός είναι η πρόσληψη υποψηφίων που μπορούν να ανεβάσουν την επιχείρηση στο επόμενο επίπεδο. Ως εκ τούτου, έρχονται τα εργαλεία αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη που έχουν κάνει την πρόσληψη λίγο εύκολη.

Ο διευθυντής προσλήψεων ή οι υπεύθυνοι προσλήψεων έχουν μια απογοητευτική δουλειά να φιλτράρουν εκατοντάδες ή χιλιάδες καταρτισμένους και ανειδίκευτους (συχνά) υποψηφίους για να προσλάβουν ένα κορυφαίο ταλέντο που μπορεί να κάνει καλά για τις επιχειρήσεις. Ακόμη και οι επιχειρήσεις ξοδεύουν πολλά χρήματα και χρόνο για να προσθέσουν υποψηφίους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η διαδικασία πρόσληψης περιλαμβάνει εξέταση, συνέντευξη, αξιολόγηση και οτιδήποτε άλλο για να οριστικοποιηθεί ο υποψήφιος που δεν μπορεί να εργαστεί σε εικασίες. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων εξαρτώνται από τα δεδομένα και την ομάδα υποψηφίων για να αναπτύξουν μια αμερόληπτη απόφαση.

Ως αποτέλεσμα, τα εργαλεία αξιολόγησης υποψηφίων αποτελούν σημαντικό μέρος των επιχειρήσεων. Αυτά τα κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην επιχείρηση.

Ωστόσο, πριν προχωρήσουμε στα καλύτερα εργαλεία αξιολόγησης πριν από την απασχόληση, πρέπει να καταλάβουμε τι είναι η αξιολόγηση πριν από την απασχόληση.

Τι είναι η αξιολόγηση πριν από την απασχόληση;

Εξετάστε την αξιολόγηση πριν από την πρόσληψη για να αναλύσετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες ενός υποψηφίου χρησιμοποιώντας εργαλεία. Τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ή τους διευθυντές προσλήψεων να προσλάβουν τους υποψηφίους με τις επιθυμητές δεξιότητες που μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη τους.

Είναι ένα ερωτηματολόγιο ή μια δοκιμή που συντάσσεται σε μια λειτουργική αξιολόγηση για την εύρεση της καλύτερης προσαρμογής. Τα εργαλεία αξιολόγησης μπορούν να καλύψουν διάφορες δεξιότητες με ερωτήσεις που βασίζονται στη θέση, ερωτήσεις ειδικές για τον κλάδο, επίλυση προβλημάτων, προσωπικότητα, μαλακές δεξιότητες, γνωστική ικανότητα, κρίση κατάστασης, επικοινωνία, κίνητρα και ικανότητα.

Μαζί με αυτά, η αξιολόγηση πριν από την πρόσληψη ή πριν από την πρόσληψη είναι προσαρμόσιμη και προετοιμασμένη που προσφέρει αναφορές σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την απόδοση ενός υποψηφίου. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να λειτουργήσουν καλά για την ανάλυση τεχνικών δεξιοτήτων, κωδικοποίησης, μηχανικής και δεξιοτήτων πληροφορικής.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την αξιολόγηση πριν από την απασχόληση έναντι της μη αυτόματης αξιολόγησης πριν από την απασχόληση;

Οι δοκιμές αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη βοηθούν στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας εξέτασης των υποψηφίων σε προγενέστερο στάδιο. Προσφέρει ακριβείς και ταχύτερες προσλήψεις εργαζομένων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τυχόν προκαταλήψεις στη μη αυτόματη αξιολόγηση. Στόχος είναι να βελτιωθεί η ποιότητα των νέων προσλήψεων για τη σύναψη υποψηφίων και να επιταχυνθεί η όλη διαδικασία.

Τα εργαλεία αξιολόγησης πριν από την απασχόληση μειώνουν τον κύκλο εργασιών των εργαζομένων, κάτι που είναι δύσκολο με τη μη αυτόματη αξιολόγηση πριν από την πρόσληψη. Βελτιώνει επίσης την εμπειρία των υποψηφίων, επιτρέποντάς τους να αποκτήσουν πληροφορίες για την εταιρεία που είναι αδύνατη για χειρωνακτική πρόσληψη.

Τα εργαλεία αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα πρόσληψης να προσλάβει ταλέντα που αξίζουν. Ας δούμε τώρα μερικά από τα καλύτερα εργαλεία.

Mercer Mettl

Ως ψηφιακή αξιολόγηση πριν από την πρόσληψη Mercer Mettl έχει αποκτήσει καλή φήμη στην αγορά. Το ολοκληρωμένο εργαλείο βοηθά στη μέτρηση των κριτικών δεξιοτήτων και γνωρισμάτων των πιθανών υποψηφίων. Συγκεντρωμένο με την καλύτερη στην κατηγορία τεχνολογία proctoring, έχει γίνει η ραχοκοκαλιά για την απόκτηση δεξιοτήτων και τη δοκιμή βασικών χαρακτηριστικών.

Το ολιστικό εργαλείο μπορεί εύκολα να προετοιμάσει την αξιολόγηση για να δοκιμάσει δεξιότητες τομέα, χαρακτηριστικά προσωπικότητας, δεξιότητες κωδικοποίησης, τάσεις συμπεριφοράς, δεξιότητες επικοινωνίας και γνωστικές δεξιότητες – επίλυση προβλημάτων και συλλογιστική. Αρκετές άλλες δοκιμές ή αξιολογήσεις είναι διαθέσιμες στο εργαλείο Mercer Mettl.

Το εργαλείο που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη είναι διάσημο για την κατασκευή οικονομικά αποδοτικών και τη διεξαγωγή επεκτάσιμων, προβλεπόμενων αξιολογήσεων. Η διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης συμβάλλει στην παροχή ολοκληρωμένων δοκιμών προϋπηρεσίας για τη λήψη αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο, τον προγραμματισμό ή την πρόσκληση πολλών υποψηφίων και την επιμέλεια προσαρμοσμένων αξιολογήσεων.

Περιέχει μια απομακρυσμένη σουίτα proctoring που βασίζεται σε AI που προσφέρει έλεγχο ταυτότητας τριών σημείων, κλείδωμα προγράμματος περιήγησης για τη ρύθμιση του περιβάλλοντος περιήγησης και ανθρωποκεντρική παρακολούθηση. Το εργαλείο είναι ιδανικό για πλευρική και λειτουργική μίσθωση με εις βάθος λειτουργικές γνώσεις ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Ο Προγνωστικός Δείκτης

Ο Προγνωστικός Δείκτης μπορεί εύκολα να βρει το κατάλληλο άτομο για τον αντίστοιχο ρόλο σε λιγότερο χρόνο. Στόχος είναι η πρόσληψη υποψηφίων που έχουν δυνατότητες χωρίς να χάνουν χρόνο. Ξεκινήστε με την προετοιμασία μιας περιγραφής θέσης ως σημεία δεδομένων, προσκαλέστε τους υποψηφίους για την Αξιολόγηση Συμπεριφοράς Προγνωστικού Δείκτη (δοκιμή 6 λεπτών) που μπορεί να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και προσλάβετε τον υποψήφιο που ταιριάζει στην περιγραφή σας.

Ο στόχος της χρήσης του εργαλείου PI είναι να προσλάβει είτε είναι τρεις υποψήφιοι είτε εκατοντάδες. Μπορεί εύκολα να ευθυγραμμίσει την ομάδα προσλήψεων με την αξιολόγηση και τα αποτελέσματα του υποψηφίου. Η ομάδα μπορεί να βουτήξει βαθιά στην ομάδα υποψηφίων για να αναλύσει την απόδοση για να προσλάβει την ιδανική εφαρμογή.

  15 όροι φωτογραφίας που δεν γνωρίζετε, αλλά φοβάστε πολύ να ρωτήσετε

Οι διευθυντές προσλήψεων μπορούν να εξορθολογίσουν γρήγορα τη διαδικασία της συνέντευξης διερευνώντας το χάσμα μεταξύ των απαιτήσεων και των υποψηφίων. Ο στόχος είναι να προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία υποψηφίου με μια βελτιωμένη και εστιασμένη στρατηγική.

Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη μπορεί να ευθυγραμμίσει τη διαδικασία προμήθειας, να ξεχωρίσει τους πιθανούς υποψηφίους, να γνωρίζει την αποτελεσματικότητά τους, να αξιολογήσει τη δεξαμενή ταλέντων και να προσλάβει τον καλύτερο από την παρτίδα. Είναι να κάνουμε την ομάδα απόκτησης ταλέντων αποτελεσματική, να επηρεάσουμε και να κατανοήσουμε τα κίνητρα συμπεριφοράς.

Harver

Εντοπίστε γρήγορα το καλύτερο ταλέντο με Harver που είναι γεμάτη με επικυρωμένες αξιολογήσεις πριν από την πρόσληψη. Η χρήση αυτού του εργαλείου αξιολόγησης στοχεύει στην καλύτερη πρόσληψη χωρίς να είναι προκατειλημμένη προς τον χρήστη. Αυτό το εργαλείο θα επιτρέψει στους υπεύθυνους προσλήψεων να συνεργαστούν με τους υποψηφίους και θα δώσει σε όλους μια δίκαιη ευκαιρία.

Ο Harver μπορεί να αναλύσει σκληρές δεξιότητες, όπως τεστ γλώσσας, τεστ πληκτρολόγησης, τεστ πολλαπλών εργασιών, γνωστική και μαθησιακή ευκινησία, όπως τεστ γνωστικής ικανότητας και τεστ μαθησιακής ευκινησίας. Το εργαλείο παρακολουθεί επίσης τη συμπεριφορά με την εικονική συνέντευξη, το ερωτηματολόγιο, την πολιτισμική προσαρμογή της προσωπικότητας και την προσαρμογή στην εργασία με το τεστ ανάθεσης και κρίσης κατάστασης.

Μαζί με αυτό, οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να εφαρμόσουν πρακτικές πρόσληψης βάσει δεδομένων με αξιολογήσεις 15+ για την αξιολόγηση των υποψηφίων. Ο στόχος είναι να δοκιμαστούν οι υποψήφιοι, να αποκτηθούν γνώσεις με τη δημιουργία επώνυμων ρεαλιστικών προεπισκοπήσεων θέσεων εργασίας και να δοθεί μια ματιά στην εργασιακή κουλτούρα.

Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη προσφέρει εις βάθος ανάλυση εργασίας και βελτιστοποίηση αντιστοιχιών μέσω βρόχων απόδοσης. Παρέχει πλήρως προσαρμοσμένα αποτελέσματα αντιστοίχισης σε συνεργασία με συμβούλους εισόδου/εξόδου και παρακολουθεί άμεσα μετρήσεις προσλήψεων.

Wonderlic WonScore

Wonderlic WonScore εστιάζει στο σωστό ταλέντο για να διασφαλίσει ότι οι εταιρείες προσλαμβάνουν τους καλύτερους και πιθανούς υποψηφίους. Τα διαισθητικά εργαλεία τροφοδοτούνται από την επιστήμη I/O, διατηρώντας παράλληλα ηθικά πρότυπα AI. Επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να εντοπίσουν, να αναλύσουν και να προσλάβουν κορυφαία ταλέντα που μπορούν να πετύχουν στην αντίστοιχη δουλειά.

Το εργαλείο προσφέρει προγνωστική δύναμη προσωπικότητας, γνωστικής ικανότητας και αξιολογήσεις κινήτρων που επιτρέπει στους κορυφαίους επιδόσεις να κερδίσουν θέσεις εργασίας. Το Wonderlic WonScore είναι γεμάτο με ισχυρή επιστήμη που οδηγεί σε δοκιμασμένες λύσεις που προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα. Εκατομμύρια υποψήφιοι λαμβάνουν τις ψυχομετρικές αξιολογήσεις και προβλέπουν τις δυνατότητες της δεξαμενής ταλέντων.

iMocha

iMocha είναι ένα εργαλείο αξιολόγησης ψηφιακών δεξιοτήτων με τεχνητή νοημοσύνη που δοκιμάζει γρήγορα 2.000+ δεξιότητες. Η εξ αποστάσεως πρόσληψη έχει πλέον εξορθολογιστεί με το iMocha, την πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη δεξιοτήτων στον κόσμο, που περιλαμβάνει 20+ γλώσσες κωδικοποίησης, 500+ δεξιότητες πληροφορικής, 20+ δεξιότητες τομέα, 50+ δεξιότητες επόμενης γενιάς και 20+ γνωστικές δεξιότητες, για να αναφέρουμε μερικές.

Αυτό το διαισθητικό εργαλείο προσφέρει επίσης την ταχύτερη προσαρμοσμένη αξιολόγηση δεξιοτήτων για τη δοκιμή οποιασδήποτε απαίτησης και παρέχει ζωντανές συνεντεύξεις για τον έλεγχο των αναλυτικών, κωδικοποιητικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων. Το εργαλείο παρέχει πληροφορίες με τεχνητή νοημοσύνη και παρακολούθηση με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης, παρέχοντας ακριβείς αναφορές ικανοτήτων δεξιοτήτων.

Το φιλικό προς τον χρήστη και απρόσκοπτο εργαλείο βελτιστοποιεί τις στρατηγικές πρόσληψης και μειώνει τον χρόνο πρόσληψης. Το εργαλείο που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, όπου οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να προσθέσουν ερωτήσεις, συνδέσμους δοκιμών, να ορίσουν κατηγορίες για να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες δοκιμές. Αξιολογεί επίσης τις γνώσεις των υποψηφίων με AI-EnglishPro, AI-LogicBox και ζωντανές συνεντεύξεις κωδικοποίησης.

TestGorilla

TestGorilla βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να προσλαμβάνουν τους καλύτερους υποψηφίους χρησιμοποιώντας τεστ προσυμπτωματικού ελέγχου για να λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς προκαταλήψεις, ευκολότερες και ταχύτερες. Το εργαλείο μπορεί να αναλύσει γρήγορα τη δοκιμή και να προβλέψει την απόδοση της εργασίας στον πραγματικό κόσμο. Έρχεται με μια βιβλιοθήκη 195 επιστημονικά επικυρωμένων τεστ που μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία αξιολογήσεων για δεξιότητες συγκεκριμένης εργασίας.

Οι δεξιότητες που καλύπτονται στο TestGorilla είναι το ψηφιακό μάρκετινγκ, οι δεξιότητες κωδικοποίησης, η κριτική σκέψη, οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, τα τεστ αξίας, η προσωπικότητα και η γνωστική σκέψη για να αναφέρουμε μερικές. Ο στόχος της επιλογής ενός τέτοιου εργαλείου αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη είναι να αποφευχθεί η απώλεια χρόνου σε συνεντεύξεις και εξετάσεις.

Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης μπορεί να ελέγξει γρήγορα βιογραφικά και προεπιλεγμένα βιογραφικά για να κατατάξει ή να βαθμολογήσει τον υποψήφιο ανάλογα. Επιτρέπει επίσης στους υπεύθυνους προσλήψεων να παρακολουθούν βίντεο απαντήσεις υποψηφίων και προσαρμοσμένες ερωτήσεις μαζί με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας ελέγχου.

Άλβα

Άλβα δεν εξαρτάται από το βιογραφικό σημείωμα κατά την αξιολόγηση των δυνατοτήτων ενός υποψηφίου. Το εργαλείο επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να υπερβούν το βιογραφικό τους και να κατανοήσουν τη διαδικασία σκέψης της δεξαμενής ταλέντων για να εξοικονομήσουν χρόνο και να δώσουν σε όλους μια δίκαιη ευκαιρία.

  Πώς να βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Το Alva συνοδεύεται από ψυχομετρικά τεστ που εξαλείφουν το πέρασμα από εκατοντάδες βιογραφικά. Βελτιώνει την ακρίβεια ελέγχου για τους υποψηφίους δίνοντας σε όλους μια αντικειμενική και δίκαιη ευκαιρία. Ξεκινήστε με τη δημιουργία μιας θέσης εργασίας ενώ αναφέρετε δεξιότητες, προσόντα και περιγραφές.

Μόλις τελειώσετε, προσκαλέστε τους υποψηφίους αυτόματα να κάνουν το τεστ για να τους αξιολογήσουν με προσωπικότητα και λογικές δεξιότητες. Συγκρίνετε την αναφορά αποτελεσμάτων του υποψηφίου και αντιστοιχίστε την καθορισμένη περιγραφή ρόλου. Ακόμη και ο υποψήφιος χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο για να δώσει το τεστ και να το μοιραστεί με τους υπεύθυνους προσλήψεων για να αποφύγει να το ξαναδώσει.

HighMatch

Γίνετε μέρος μιας σύγχρονης προσέγγισης για την αξιολόγηση της απασχόλησης με HighMatch για την παροχή εξατομικευμένων πληροφοριών υποψηφίων. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε καλύτερους αγώνες, να λάβουμε ακριβή αποτελέσματα σε κάθε στάδιο πρόσληψης και να έχουμε πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους.

Είναι προκλητικό να ενδυναμώσεις τον οργανισμό σε μια αγορά εργασίας με έντονο ανταγωνισμό. Τα τεστ πριν από την πρόσληψη αξιολογούν τους υποψηφίους για την αύξηση του κύκλου εργασιών και τον εξορθολογισμό του κύκλου προσλήψεων. Ο στόχος είναι να αποκτήσετε γνώσεις από κάθε στάδιο πρόσληψης σε σύγκριση με τις χειροκίνητες δοκιμές.

Το HighMatch έχει εκθετικό αντίκτυπο στο άτομο, την κουλτούρα και την εταιρεία που επηρεάζει την εμπειρία του υπεύθυνου προσλήψεων και του υποψηφίου. Προσδιορίζει τους αγώνες για τους υπευθύνους προσλήψεων για να εξασφαλίσει μικρότερο κύκλο εργασιών και μια διαδικασία πρόσληψης χωρίς αποκλεισμούς.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να βάλουν τα δυνατά τους για να προσφέρουν μια βελτιωμένη διαδικασία πρόσληψης στους υποψηφίους, δίνοντάς τους μια καλή εικόνα για την εταιρική κουλτούρα. Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη στοχεύει στην παροχή δίκαιων προσλήψεων, στη λήψη καλύτερων αποφάσεων και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας.

TestDome

TestDome Το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη προσλαμβάνει καλύτερους υποψηφίους γρηγορότερα με τεστ δεξιοτήτων εργασίας. Βοηθά στον εντοπισμό του πιθανού υποψηφίου από εκατοντάδες βιογραφικά σημειώματα είναι χρονοβόρο και απογοητευτικό όταν γίνεται με το χέρι.

Το εργαλείο TestDome περιλαμβάνει προσαρμόσιμες δοκιμές εργασίας που διαχειρίζονται δεξιότητες για την εύρεση των ιδανικών υποψηφίων για τη δουλειά. Επίσης, δεν χρειάζεται να αφιερώνετε χρόνο σε έλεγχο ή συνεντεύξεις υποψηφίων για να λάβετε μια απόφαση πρόσληψης βάσει δεδομένων.

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να επικολλήσουν την περιγραφή της θέσης εργασίας με τον σύνδεσμο τεστ δεξιοτήτων για να διασφαλίσουν ότι οι υποψήφιοι μπορούν να την αναλάβουν αμέσως ενώ υποβάλλουν αίτηση για τη θέση εργασίας. Ο λόγος είναι ότι ένα βιογραφικό δεν είναι η τέλεια περιγραφή του τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι υποψήφιοι. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να επιλέξετε τους υποψηφίους που πληρούν τις προϋποθέσεις.

TalentSorter

TalentSorter έχει καταργήσει την απαίτηση από τους υπεύθυνους προσλήψεων να διαβάζουν το βιογραφικό του υποψηφίου. Είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο προσλήψεων που βοηθά στην εύρεση του καλύτερου αιτούντος με μια βελτιωμένη διαδικασία πρόσληψης.

Αυτό το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη είναι εύκολο να ταξινομηθεί με τη βοήθεια της επιστήμης της συμπεριφοράς και της ανθρώπινης ανάλυσης. Το TalentSorter χρησιμοποιεί το FitScore για να ταξινομήσει τα στοιχεία του αιτούντος ενώ αναλύει τη στάση, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τα πρότυπα των υποψηφίων που είναι κατάλληλα για τη δουλειά.

Traitify

Traitify είναι ένα σύγχρονο εργαλείο αξιολόγησης ηλικίας που βελτιστοποιεί την εμπειρία ταλέντων και βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να προσλαμβάνουν υποψηφίους χρησιμοποιώντας ισχυρό API προσωπικότητας. Χρησιμοποιεί δεδομένα προσωπικότητας από αξιολογήσεις πριν από την πρόσληψη για να παρέχει επιστημονικά υποστηριζόμενες γνώσεις. Η μορφή που βασίζεται σε οπτικό επίπεδο επιτρέπει στις προσλήψεις μεγάλου όγκου για την εξατομίκευση των εμπειριών των εργαζομένων και των υποψηφίων.

Οι εργοδότες μπορούν να προσλάβουν κορυφαία ταλέντα εύκολα και γρήγορα, ενώ προσφέρουν μια ελκυστική εμπειρία στους χρήστες. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να συμπεριλάβουν τον σύνδεσμο αξιολόγησης σε ιστότοπους καριέρας, SMS ή email που αποστέλλονται στους υποψηφίους. Επιτρέπει την ανακάλυψη εργασίας χρησιμοποιώντας χαρακτηριστικά προσωπικότητας για την προώθηση των εφαρμογών.

Το Traitify βοηθά στην απόκτηση αυτογνωσίας για την εξατομίκευση της επικοινωνίας για τη δημιουργία επωνυμιών. Δημιουργεί συνεχή δέσμευση μεταξύ των εργοδοτών και των υποψηφίων για περισσότερη αμοιβαιότητα επωνυμίας απασχόλησης. Το εργαλείο αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη δίνει προτεραιότητα στον κατάλληλο υποψήφιο για ταχύτερη πρόσληψη.

Είναι μια προγνωστική διαδικασία πρόσληψης με γνώμονα τα δεδομένα, γεμάτη με συγκριτική αξιολόγηση και ιεράρχηση προτεραιοτήτων. Το εργαλείο προσφέρει επίσης μειωμένο κύκλο εργασιών, αυτοματοποίηση της διαδικασίας πρόσληψης και αποδοχή ή απόρριψη υποψηφίων.

HireVue

Σκεφτείτε HireVue ως πλατφόρμα εμπειρίας προσλήψεων για τη δημιουργία μιας πιο φιλικής, δικαιότερης και ταχύτερης διαδικασίας πρόσληψης. Είναι λογισμικό σε επίπεδο επιχείρησης που μπορεί να κλιμακώσει τις διαδικασίες πρόσληψης και να αυτοματοποιήσει τις ροές εργασίας για να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο οι εργοδότες προσλαμβάνουν, δεσμεύουν και ανακαλύπτουν ταλέντα.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φορητών και εγκατεστημένων εφαρμογών;

Η πλατφόρμα εμπειρίας πρόσληψης από άκρο σε άκρο έχει καταστήσει εύκολη τη συμμετοχή, την εξέταση, την αξιολόγηση, τη συνέντευξη, την πρόσληψη και τη σύνδεση υποψηφίων. Η HireVue έχει ενσωματώσει συστήματα ημερολογίου με κορυφαία στην αγορά ATS για τον εξορθολογισμό των χρονοβόρων και κουραστικών δραστηριοτήτων προσλήψεων.

Το διαδικτυακό εργαλείο είναι γεμάτο με συνεντεύξεις βίντεο, τεχνητή νοημοσύνη συνομιλίας, αυτοματοποιημένο προγραμματισμό και αξιολογήσεις για να ξεπεραστούν σημαντικές προκλήσεις και να ενισχυθεί η εμπειρία του υποψηφίου. Προσφέρει μια καλύτερη λύση πρόσληψης για να ξεπεραστούν τα χειροκίνητα και τα ελαττωματικά μοντέλα.

Vervoe

Vervoe επιτρέπει στους υπεύθυνους προσλήψεων να δουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του υποψηφίου πριν βάλουν μπροστά τους την επιστολή προσφοράς. Αξιολογεί τις απαιτούμενες ικανότητες του υποψηφίου να προβλέψει την απόδοση της εργασίας και το ταλέντο. Το εργαλείο αξιολόγησης δεξιοτήτων εστιάζει στην απόδοση της διαδικασίας της συνέντευξης αντί στο ιστορικό του υποψηφίου.

Το Vervoe συνοδεύεται από μια προσαρμόσιμη αξιολόγηση που περιλαμβάνει ερωτήσεις για τον έλεγχο των soft skills, των τεχνικών δεξιοτήτων, των ειδικών δεξιοτήτων λογισμικού, της επικοινωνίας, των γνωστικών δεξιοτήτων και της ικανότητας. Βεβαιωθείτε ότι ο υποψήφιος μπορεί να κάνει τη δουλειά με 10+ καθηλωτικούς τύπους ερωτήσεων για να τον αμφισβητήσετε.

Το εργαλείο δοκιμών δεξιοτήτων που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εντοπίσει την καλύτερη απόδοση και να δοκιμάσει έναν έτοιμο για εργασία υποψήφιο για να δώσει προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν σετ εκπαίδευσης τεχνητής νοημοσύνης πελατών με μερικά κλικ για να λάβουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να ενσωματώσουν το ATS στη ροή εργασιών προσλήψεων ή σε οποιοδήποτε άλλο εργαλείο λειτουργεί για τον οργανισμό.

Αξιολογήστε πρώτα

Αξιολογήστε πρώτα βοηθά τους υπεύθυνους προσλήψεων να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις προσλήψεων, ανάπτυξης ταλέντων και διαχείρισης με χαρακτηριστικά που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για την εξάλειψη των προκαταλήψεων. Αξιοποιεί την επιστήμη της συμπεριφοράς που μπορεί εύκολα να προβλέψει τις πραγματικές δυνατότητες του χρήστη να επηρεάσει.

Το AssessFirst συλλέγει σημεία δεδομένων από διαφορετικές πηγές για να αναπτύξει τις τέλειες λεπτομέρειες, όπως το έργο και το έργο που θα ταιριάζει απόλυτα ο υποψήφιος. Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αλγόριθμους για να αναλύουν κορυφαίους επιδόσεις χρησιμοποιώντας AI για να ενισχύσουν τις στρατηγικές ανάπτυξης ταλέντων, να προσλάβουν καλύτερα ταλέντα και να βελτιώσουν την παραγωγικότητα.

Προσφέρει ακριβείς προβλέψεις για τη λήψη αξιόπιστων συστάσεων για τη διαχείριση ταλέντων και τη στρατολόγηση για τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων. Η τεχνητή νοημοσύνη που έχει καταρτιστεί με ανθρώπινη νοημοσύνη έχει διευκολύνει τους υπεύθυνους προσλήψεων να αρχίσουν να προσλαμβάνουν.

Toggl Hire

Αναγνωρίστε τα κορυφαία ταλέντα χωρίς κόπο Toggl Hire και αυτοματοποιήστε τη διαδικασία πρόσληψης με καινοτόμα τεστ δεξιοτήτων. Το Toggl Hire εστιάζει στη σχετική ικανότητα για να δοκιμάσει τους υποψηφίους για τις σωστές ικανότητες. Αρκετές δοκιμές καλύπτονται στο εργαλείο, όπως Digital Marketing, Frontend Development, Customer Support, Internal Audio, Finance Manager και Finance Controller, για να αναφέρουμε μερικές.

Το τεστ αξιολόγησης καλύπτει όλους τους ρόλους που απαιτεί ένας οργανισμός χωρίς να χάνεται χρόνος σαρώνοντας χιλιάδες βιογραφικά ή εξετάζοντας κάθε υποψήφιο για τις δεξιότητες. Επιλέξτε το πρότυπο με βάση τους ρόλους, δημιουργήστε ένα τεστ δεξιοτήτων (η προσαρμογή είναι επίσης διαθέσιμη), μοιραστείτε τον σύνδεσμο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες προσλήψεων ή σελίδες καριέρας.

QuestBase

QuestBase μπορεί να είναι ένα ιδανικό εργαλείο αξιολόγησης για τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους μαθητές για να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους. Είναι ένα πιο γρήγορο εργαλείο που μπορεί να πιστοποιήσει τις γνώσεις των υποψηφίων για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων. Το QuestBase εστιάζει στις ερωτήσεις που μπορούν να δώσουν μια καλή εικόνα για τις γνώσεις και τις δεξιότητες ενός υποψηφίου.

Το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να διανέμουν ερωτηματολόγια, να υποδεικνύουν τις απαντήσεις και να δημιουργούν ερωτήσεις για τους υποψηφίους με μερικά κλικ. Μαζί με αυτό, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να αναπτύξετε ερωτήσεις, να ολοκληρώσετε τις δοκιμές και να αυτοματοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Οι εργοδότες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια βάση δεδομένων ερωτήσεων, να τις εισάγουν εύκολα, να δημιουργήσουν αξιολογήσεις, να τις διανείμουν σε διαφορετικούς χρήστες online ή εκτός σύνδεσης και να αρχίσουν να αναλύουν τα αποτελέσματα των υποψηφίων.

συμπέρασμα

Τα εργαλεία αξιολόγησης πριν από την πρόσληψη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσλάβετε άξιους και καταρτισμένους υποψηφίους εξοικονομώντας χρόνο, κόστος και πόρους. Είναι μια δομημένη διαδικασία πρόσληψης που διευκολύνει τους υπεύθυνους προσλήψεων να προσλάβουν πιθανούς υποψηφίους.

Τα εργαλεία προσφέρουν:

  • Αυτοματοποιημένη ειδοποίηση υποψηφίου
  • Ολοκληρωμένος έλεγχος για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων και των γνώσεων των υποψηφίων
  • Βελτιωμένη συλλογή δεδομένων
  • Βελτίωση της παραγωγικότητας για τους υπαλλήλους προσλήψεων
  • Η εύρεση πιθανών ανδρών με κορυφαία χαρακτηριστικά προσωπικότητας
  • Καλύτερη ανατροφοδότηση για βελτιωμένες τεχνικές
  • Υψηλότερο επίπεδο συμμετοχής του αιτούντος

Τα λεπτομερή εργαλεία βοηθούν στην πρόβλεψη αναλυτικών στοιχείων, στην απόκτηση πληροφοριών, αναφορών και βίντεο για τη διασφάλιση της επιτυχίας των ταλέντων. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους διευθυντές να λαμβάνουν καλύτερες και σοφότερες αποφάσεις κατά την πρόσληψη υποψηφίων.