16 Βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μετατρέπουν τους συνδρομητές σε πωλήσεις

Η εκτέλεση επιτυχημένων καμπανιών email marketing είναι τέχνη. Είναι απλό, αλλά μόνο λίγοι κυριαρχούν αυτή τη μορφή τέχνης.

Τα email εξακολουθούν να παρέχουν την υψηλότερη απόδοση επένδυσης. Είναι σχεδόν δωρεάν ή διαθέσιμο σε ελάχιστη τιμή δαπανών μάρκετινγκ.

Ωστόσο, ορισμένα χάκερ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έμπειροι έμποροι ενσωματώνονται στη λίστα ελέγχου μάρκετινγκ τους, μετατρέποντας τις καμπάνιες τους σε ένα εργαλείο κερδοφορίας.

Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε μερικές από τις πιο κοινές αλλά και τις καλύτερες πρακτικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους συνδρομητές σε πελάτες.

Βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το email marketing είναι μια αποτελεσματική στρατηγική μάρκετινγκ για την προώθηση μιας επιχείρησης ή ενός προϊόντος σε ένα μεγάλο κοινό. Είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους ψηφιακού μάρκετινγκ των υπηρεσιών σας.

Αν και δεν υπάρχουν σταθεροί κανόνες, υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βεβαιωθείτε ότι το email marketing είναι επιτυχές.

Οι ακόλουθες στρατηγικές και τακτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι οι προσπάθειές σας στο email marketing είναι καρποφόρες και επιτυχημένες.

Στείλτε email καλωσορίσματος

Τα email καλωσορίσματος είναι αυτοματοποιημένα email που αποστέλλονται σε νέους συνδρομητές. Αυτά τα άτομα εγγράφονται στη λίστα email σας μετά την αγορά ή επιθυμούν να ακούσουν νέα σας. Είναι η τέλεια στιγμή για να εντυπωσιάσετε τους συνδρομητές σας και να δώσετε έναν φιλικό τόνο που θα σας προσελκύει την επιθυμητή προσοχή για την επωνυμία σας.

Τα email καλωσορίσματος είναι ο απλούστερος τρόπος για να ευχαριστήσετε τους χρήστες για την εγγραφή τους στα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Και εφόσον έχουν εγγραφεί για τις συνδρομές σας, δεν μπορείτε να τις αφήσετε να ξεκολλούν.

Με το όνομα, τα email καλωσορίσματος λειτουργούν σαν παγοθραυστικά και έχουν υψηλά ποσοστά ανοίγματος. Ένα email καλωσορίσματος δεν είναι απαραίτητα το πρώτο email που λαμβάνει ένας πελάτης, αλλά μια ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια σχέση με το προϊόν σας.

Χρησιμοποιήστε την εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διπλής συμμετοχής

Κάνετε κλικ στα email επιβεβαίωσης της συνδρομής όταν λαμβάνετε στα εισερχόμενά σας; Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης είναι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διπλής επιλογής. Σας βοηθούν να επαληθεύσετε εάν ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή απλώς έχετε εγγραφεί κατά λάθος.

Η διαδικασία διπλής συμμετοχής περιλαμβάνει την εγγραφή ενός χρήστη στο μάρκετινγκ μέσω email και, στη συνέχεια, την επιβεβαίωση της συνδρομής μέσω ξεχωριστού email ή σελίδας προορισμού. Μια πρόσθετη συναίνεση επιβεβαίωσης μειώνει τους κινδύνους ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και αυξάνει το ενδιαφέρον των χρηστών.

Εάν θέλετε να μεγαλώσετε γρήγορα τη λίστα συνδρομητών email σας, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένη εγγραφή. Ωστόσο, αυτό ανοίγει επίσης χώρο για λανθασμένα πληκτρολογημένες διευθύνσεις email για να συμπληρώσετε τη λίστα συνδρομητών email σας. Εάν αυτό συμβαίνει συνεχώς, μην εκπλαγείτε από τα χαμηλότερα ποσοστά μετατροπής email και την κακή απόδοση.

Η διπλή συμμετοχή διασφαλίζει ότι ο συνδρομητής ενδιαφέρεται να λαμβάνει email και μπορεί να μετατραπεί σε πελάτη. Και επομένως, το ποσοστό μετατροπής είναι υψηλότερο στην περίπτωση διπλής συμμετοχής σε σύγκριση με μεμονωμένης συμμετοχής.

Αποφύγετε τη χρήση διεύθυνσης email χωρίς απάντηση

Μια διεύθυνση email χωρίς απάντηση είναι μια διεύθυνση email που έχετε ορίσει στον τομέα σας, αλλά μια βασική διαφορά είναι ότι δεν μπορεί να λαμβάνει μηνύματα. Εάν ένας πελάτης προσπαθήσει να απαντήσει μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς απάντηση, θα δει “αποτυχία αποστολής” ενός μηνύματος.

Αυτά είναι μονόδρομα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας στα οποία ένας πελάτης δεν μπορεί να στείλει απαντήσεις στα email που έλαβε στα εισερχόμενά του. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γεμίζουν γενικά τα εισερχόμενα που οδηγούν σε κακή εμπειρία χρήστη και επηρεάζουν τις σχέσεις με τους πελάτες.

  Τι είναι το VMware vCenter Enhanced Linked Mode και πώς λειτουργεί;

Οι χρήστες μπορούν να αποκλείσουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς απάντηση ή να ορίσουν ένα φίλτρο που επισημαίνει αυτόματα το email σας ως ανεπιθύμητο. Αυτή η αρνητική δυνατότητα παράδοσης είναι ο λόγος για τον οποίο οι επιχειρήσεις πρέπει να αποφεύγουν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς απάντηση.

Παράδοση email την κατάλληλη στιγμή

Ας το παραδεχτούμε, ακόμη και στις σημερινές τάσεις μάρκετινγκ. Το μάρκετινγκ μέσω email υπερέχει από άλλες καμπάνιες μάρκετινγκ σε όρους απόδοσης επένδυσης.

Είναι μια δραστηριότητα μάρκετινγκ χωρίς μυαλό και όλοι το έχουν κάνει κάποια στιγμή. Ωστόσο, τα αποτελέσματα ποικίλλουν σαφώς ανάλογα με την εκτέλεση. Δεν περιορίζεται μόνο στους βαθμούς μάρκετινγκ. Ακόμη και οι έμπειροι επαγγελματίες του μάρκετινγκ πρέπει να διορθώνουν λάθη στις εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email.

Ας δούμε μια τυπική ροή καμπάνιας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε επαγγελματία έμπορο, θα διαπιστώσετε ότι αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του ερευνώντας το θέμα του email, γράφοντας ένα email με δυνατότητα δράσης, συζητώντας τις γραμμές θέματος και στέλνοντας email ανά πάσα στιγμή.

Και αυτό είναι λάθος.

Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ θα πρέπει να περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Google Analytics για να ελέγχουν τις ώρες που ενδιαφέρουν το κοινό τους. Έτσι πρέπει να γίνεται η εκτέλεση – να υποστηρίζεται από δεδομένα και να αναλύεται με ακρίβεια.

Ο προγραμματισμός των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υψηλότερο χρόνο συμμετοχής θα βελτιώσει δραστικά τις μετρήσεις ανοίγματος email και τα ποσοστά μετατροπών.

Χρησιμοποιήστε Συναρπαστικές Θεματικές Γραμμές

Η δημιουργία εξαιρετικών θεμάτων είναι μια δουλειά από μόνη της. Μοιάζουν με τις μικρογραφίες του YouTube. Κανείς δεν θα ανοίξει τα email σας εάν δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτά με τις γραμμές θέματός σας.

Πηγή: grammarly.com

Ακόμα κι αν έχετε δημιουργήσει το καλύτερο email, αλλά η γραμμή θέματος δεν αναγκάζει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ σε αυτό, το email σας θαφτεί στα εισερχόμενα.

Μερικές από τις καλύτερες πρακτικές είναι:

✅ Κάντε ερωτήσεις στις γραμμές θέματος

✅ Κρατήστε τις γραμμές θέματος σύντομες

✅ Κάντε κλικ στο κείμενο

✅ Δοκιμάζετε συνεχώς τις γραμμές θεμάτων A/B

Το τελευταίο σημείο είναι μια από τις πιο αχρησιμοποίητες πρακτικές. Οι δοκιμές A/B θα παρέχουν βαθιές πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά ανοίγματος των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και τα δεδομένα για να αναλύσετε τι λειτουργεί για το κοινό σας.

Γράψτε ελκυστικά αντίγραφα email

Η δημιουργία email είναι απλή και οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να το κάνουμε. Αλλά είναι δύσκολο να γράψετε ένα αντίγραφο email που να μετατρέπει.

Η σύνταξη αντιγράφων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βελτιστοποιημένων ως προς τις μετατροπές ακούγεται αγχωτική για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ χωρίς να υπάρχει ήδη μια σειρά από κατευθυντήριες λίστες ελέγχου.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το copywriting που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Εστιάστε περισσότερο στη γραμμή θέματος
 • Πείτε μια ιστορία στα email σας
 • Γράψτε περιεχόμενο σχετικό με τον κλάδο
 • Κρατήστε τα μηνύματά σας άμεσα
 • Επιλέξτε τις σωστές λέξεις για το αντίγραφό σας
 • Ορίστε έναν τόνο ανάγνωσης
 • Καθοδηγήστε τους αναγνώστες προς την παρότρυνση σας για δράση

Αν συνοψίσουμε το μέρος του copywriting σε μια απλή πρόταση, θα καταλήξει σε ένα πράγμα – γράψτε κάτι που οι άνθρωποι θέλουν να διαβάσουν. Θα πρέπει να είναι μια προσωπική συνομιλία που να είναι σύντομη, συνοπτική και να τονίζει τα οφέλη για τους αναγνώστες.

Μην αγοράζετε λίστες email

Οι επιτυχημένες στρατηγικές email περιλαμβάνουν την ανάπτυξη μιας λίστας email από την αρχή, η οποία απαιτεί πολλή υπομονή και σκληρή δουλειά. Η αγορά λιστών email στο google είναι απλώς ένας λογαριασμός πιστωτικής κάρτας, αλλά δεν αξίζει τον κόπο.

Η πλειονότητα των ανθρώπων δεν θέλει να συνεργαστεί με εταιρείες που αγοράζουν λίστες email και τους στέλνουν email χωρίς συγκατάθεση. Αυτά τα μέλη της λίστας ηλεκτρονικών μηνυμάτων επί πληρωμή δεν επιλέγουν ποτέ να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την επιχείρησή σας, κάτι που παραβαίνει τον νόμο Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

  Πώς να εισαγάγετε μια γραμμή στο Word

Ως μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική, δεν πρέπει να είστε απελπισμένοι και να στέλνετε email χρησιμοποιώντας ενοικιαζόμενες ή αγορασμένες λίστες. Θα επηρεάσει τη φήμη σας και τα email σας θα καταλήξουν στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

A/B Δοκιμάστε τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Δεν μπορείτε να βασίζεστε στον ίδιο τύπο μηνυμάτων και να περιμένετε διαφορετικά αποτελέσματα. Θυμηθείτε, οι καλύτερες καμπάνιες email είναι αποτέλεσμα συνεχών δοκιμών.

Ξεκινήστε το A/B να δοκιμάζει τις καμπάνιες σας στέλνοντας διαφορετικές εκδόσεις μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ίδιο στοχευμένο κοινό. Καταγράψτε τα δεδομένα και αναλύστε τα για να δείτε ποια καμπάνια πραγματοποιεί καλύτερες μετατροπές.

Η εκτέλεση δοκιμών A/B για τις καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι εύκολη. Πολλά δωρεάν εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφέρουν λειτουργίες όπως δοκιμές A/B, βελτιστοποίηση email και πίνακα εργαλείων ανάλυσης δεδομένων για την ανάλυση των δεδομένων που παρακολουθείτε.

Βελτιστοποιήστε τη δοκιμή προεπισκόπησης

Οι δοκιμές προεπισκόπησης email σάς βοηθούν να ελέγχετε την εμφάνιση των email σας σε διαφορετικές συσκευές. Κατά μέσο όρο, κάθε άτομο ελέγχει τα εισερχόμενα του email του μερικές φορές την ημέρα, επομένως είναι καλή πρακτική να δοκιμάζετε τα email πριν τα στείλετε.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να φαίνονται καθαρά στη συσκευή σας, αλλά να μην έχουν βασική υγιεινή σε άλλα συστήματα, tablet και ευρέως χρησιμοποιούμενα smartphone. Θα χάσετε την αξιοπιστία σας εάν τα email σας είναι πάντα προβληματικά ή οι παραλήπτες σας δεν μπορούν να τα δουν και θα περιμένετε επίσης ότι το email σας δεν αποδίδει όπως περιμένατε.

Μερικά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις δοκιμές προεπισκόπησης είναι τα Hubspot, SendX, Litmus, GetResponse, Email on Acid και πολλά άλλα.

Συμπεριλάβετε CTA

Τα κουμπιά CTA ενθαρρύνουν τους χρήστες να προβούν σε συγκεκριμένες ενέργειες αφού διαβάσουν τα email σας. Είναι απαραίτητο γιατί οι πελάτες χρειάζονται κάποιον να τους κατευθύνει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μία από τις πιο κοινές πρακτικές CTA είναι να κατευθύνει τους χρήστες σε μια σελίδα τιμολόγησης εάν η εταιρεία σας πουλά οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία. Μια άλλη κοινή ενέργεια είναι να προσελκύσετε ένα χαρακτηριστικό που προστέθηκε πρόσφατα ή περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα για τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CTA:

 • Ζητώντας από τους πελάτες να ακολουθήσουν τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Εγγραφή στις δωρεάν δοκιμές του προϊόντος σας
 • Επωφεληθείτε από τις εκπτωτικές προσφορές σας
 • Ολοκλήρωση εκκρεμών ενεργειών στον ιστότοπό σας

και πολλά άλλα.

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι σελίδες προορισμού πάνε χέρι-χέρι.

Πριν πραγματοποιήσετε μια πώληση, πρέπει να καλλιεργήσετε τους χρήστες. Η διαδικασία ξεκινά όταν προσγειώνονται στον ιστότοπό σας για πρώτη φορά. Οι χρήστες θα πρέπει να αισθάνονται ότι τους εκτιμούν όταν διαβάζουν το περιεχόμενο στις σελίδες του ιστότοπού σας.

Μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, θα μοιραστούν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για την αξία που θα έχουν από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Γι’ αυτό, οι σελίδες προορισμού είναι ιδανικές για να κάνουν τους χρήστες να εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας, να εγγραφούν σε διαδικτυακά σεμινάρια και να τους κάνουν να κάνουν κλικ στην παρότρυνση για δράση.

Βελτιστοποίηση για κινητά

Ενώ ένας μεγάλος αριθμός ατόμων ελέγχει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε επιτραπέζιους υπολογιστές, ο αριθμός των χρηστών κινητών συσκευών αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η αλλαγή τάσης σάς αναγκάζει να κάνετε τα email σας να ανταποκρίνονται ώστε να φαίνονται καλά σε όλες τις συσκευές.

Πολλά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρέχουν επιλογές για προεπισκόπηση της ανταπόκρισης των μηνυμάτων. Επιπλέον, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να διασφαλίσετε ότι τα email σας είναι βελτιστοποιημένα για κινητά τηλέφωνα.

1. Χρησιμοποιήστε εικόνες μικρού μεγέθους ώστε να φορτώνονται πιο γρήγορα.

2. Αφήστε άφθονο χώρο γύρω από τα κουμπιά.

3. Διατηρήστε το περιεχόμενο σύντομο και ακριβές.

4. Στοίχιση στο κέντρο CTA, όπως κουμπιά και σύνδεσμοι.

  Πώς να συνδέσετε το HomePod σε WiFi

5. Δοκιμάστε τα email σε πολλές κινητές συσκευές πριν τα στείλετε.

Χρησιμοποιήστε την Τμηματοποίηση κοινού

Ακόμα κι αν έχετε μια μεγάλη λίστα συνδρομητών email, οι πραγματικές δυνατότητες μπορούν να επιτευχθούν αφού τροφοδοτήσετε το στοχευμένο κοινό με το περιεχόμενο, τα νέα, τις προσφορές και τις εκπτώσεις σας που θα προσθέσουν αξία.

Συχνά, οι έμποροι χρησιμοποιούν το ίδιο email για όλους τους συνδρομητές και θέτουν υψηλές προσδοκίες. Για να βελτιστοποιήσετε τις μετατροπές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, πρέπει να τμηματοποιήσετε το κοινό σας με βάση τις προτιμήσεις του και τις προηγούμενες αγορές του.

Για να τμηματοποιήσετε το κοινό σας, μπορείτε να στείλετε φόρμες έρευνας και με βάση τις απαντήσεις τους, μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε τι είδους περιεχόμενο θα το ενδιαφέρει.

Καθαρίστε τις μη ενεργές διευθύνσεις email από τη λίστα σας

Ο καθαρισμός email ή ο καθαρισμός email είναι μια διαδικασία τακτικού καθαρισμού της λίστας email σας και αφαίρεσης μη δεσμευμένων συνδρομητών. Εξασφαλίζει πιο αποτελεσματικές αλληλεπιδράσεις με τους συνδρομητές στους οποίους μπορείτε να προωθήσετε το προϊόν σας.

Ο καθαρισμός της λίστας των συνδρομητών email σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, σας βοηθά να βελτιώσετε το ποσοστό αφοσίωσης και το ποσοστό ανοίγματος email και να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες. Εφόσον πρόκειται για ενδιαφερόμενους συνδρομητές, αυξάνει αυτόματα τα ποσοστά μετατροπής και μειώνει τα ποσοστά διαγραφής.

Για να αφαιρέσετε μη ενδιαφερόμενους συνδρομητές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαδικασία διπλής συμμετοχής, αφαιρώντας διευθύνσεις email που αναπηδήθηκαν, προσθέτοντας ένα κουμπί απεγγραφής, αφαιρώντας διπλότυπα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ. Η εκτέλεση μιας δημοσκόπησης σχετικά με τα σχόλια των συνδρομητών είναι επίσης καλή ιδέα για να αφαιρέσετε τις εικασίες και να ρωτήσετε τους συνδρομητές εάν θέλουν να λαμβάνουν τα email σας.

Οι έμποροι αντιμετωπίζουν το email marketing ως το αντίθετο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εάν έχετε δύο διαφορετικές ομάδες που χειρίζονται αυτά τα κανάλια μάρκετινγκ, θα αφιερώσουν περισσότερο χρόνο κάνοντας τα ίδια πράγματα.

Για παράδειγμα, διαφορετικές ομάδες μάρκετινγκ δημιουργούν ημερολόγια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ημερολόγια μάρκετινγκ μέσω email. Αντίθετα, μπορείτε να έχετε ένα ενσωματωμένο ημερολόγιο καμπάνιας μέσων κοινωνικής δικτύωσης και email που αλληλοσυμπληρώνονται. Ας πούμε ότι αλληλεπιδρά με πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών και των Σαββατοκύριακων όταν κανείς δεν ελέγχει τα email του.

Μπορείτε ακόμη και να προσπαθήσετε να προωθήσετε τα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας σας μέσω email και να ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να εγγραφούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

Παρέχετε μια εύκολη επιλογή κατάργησης εγγραφής

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι όλοι μισούν να χάνουν τους συνδρομητές τους και δεν επιθυμούν να προσθέσουν ένα κουμπί κατάργησης εγγραφής εάν είχαν επιλογή. Ωστόσο, η νομοθεσία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων απαιτεί κάθε email να περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής.

Η προσθήκη ενός κουμπιού απεγγραφής στα email σας είναι πιο ωφέλιμη παρά η δημοφιλής πεποίθηση ότι το παραλείπετε. Εάν δεν προσθέσετε ένα κουμπί κατάργησης εγγραφής, οι πελάτες σας ενδέχεται να σας επισημάνουν ως ανεπιθύμητο από απογοήτευση. Είναι καλύτερο να προσγειωθείτε στα εισερχόμενα παρά να μεταβείτε απευθείας στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Στην πραγματικότητα, η προσθήκη ενός συνδέσμου κατάργησης εγγραφής παρέχει πληροφορίες σχετικά με την αλληλεπίδραση των χρηστών. Για παράδειγμα, σας λέει ακριβώς τι είδους μηνύματα δεν αρέσουν οι παραλήπτες σας και δεν επιθυμούν να λαμβάνουν παρόμοια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχοντας αυτό το σχόλιο σας ενημερώνει πώς να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του κοινού σας.

Τυλίγοντας

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν, συζητήσαμε εν συντομία μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσετε για τη μετατροπή των συνδρομητών στις πωλήσεις.

Δοκιμάζοντας αυτά τα κόλπα και τις συμβουλές θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πολύ και να κάνετε επιτυχημένες τις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email.

Θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με θέματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ρίξτε μια ματιά στον λεπτομερή οδηγό μας για την εξατομίκευση του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας βοηθήσει να λάβετε υψηλότερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.