15 κορυφαίοι εξωτερικοί SSD για να μεταφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας σας καθώς πηγαίνετε

Θέλετε να επιταχύνετε τη λειτουργία του συστήματός σας; SSD είναι η απάντηση! Αποκτήστε αυτούς τους καλύτερους εξωτερικούς SSD για να εξυπηρετήσετε το σκοπό.

Οι SSD είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο των υπολογιστών. Είναι χρήσιμα για ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Αλλά ο πιο συνηθισμένος σκοπός ενός SSD είναι να αυξήσει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα του υπολογιστή ή της συσκευής στην οποία θα εργάζεστε.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι οι SSD και ποια είναι τα οφέλη τους. Θα δούμε επίσης σε τι χρησιμοποιούνται οι SSD. Τέλος, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους κορυφαίους εξωτερικούς SSD για να μεταφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας σας καθώς πηγαίνετε.

Τι είναι ένας SSD;

Η μονάδα SSD (SSD) είναι ένα φανταστικό εξάρτημα αποθήκευσης υπολογιστή που ενισχύει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα. Οι SSD είναι απίστευτα γρήγορες και αξιόπιστες αναβαθμίσεις σε παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους. Είναι πιο γρήγοροι και πιο αξιόπιστοι επειδή δεν έχουν κινούμενα εξαρτήματα, σε αντίθεση με αυτούς τους δίσκους.

Τα δεδομένα διατηρούνται σε ένα συγκεκριμένο τσιπ μέσα σε ένα SSD με πολλά μικρά κυκλώματα πυριτίου. Αυτά τα κυκλώματα αποθηκεύουν και ανακτούν γρήγορα δεδομένα χρησιμοποιώντας μια συναρπαστική τεχνολογία γνωστή ως μνήμη flash. Οι SSD είναι πολύ πιο γρήγοροι, μικρότεροι και ελαφρύτεροι από τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους, καθώς δεν βασίζονται σε κινούμενα μέρη.

Οι SSD είναι διαθέσιμοι σε διάφορες χωρητικότητες, που κυμαίνονται από 120 gigabyte (GB) για τυπικούς χρήστες έως 30 terabyte (TB). Οι πιο τυπικές χωρητικότητες για καθημερινή χρήση κυμαίνονται από 500 GB έως 1 TB. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, το προτιμώμενο λογισμικό, τα παιχνίδια και το λειτουργικό σύστημα Windows σε τόσο χώρο SSD.

Ποια είναι τα οφέλη των SSD;

Τα SSD είναι χρήσιμα στις τρέχουσες στιγμές όπου η απόδοση των συστημάτων παίζει σημαντικό ρόλο στις καθημερινές εργασίες των ανθρώπων. Παρακάτω είναι μερικά πλεονεκτήματα των SSD που τα καθιστούν απαραίτητα για όλους.

 • Με τη βοήθεια των SSD, μπορείτε να έχετε ταχύτερες ταχύτητες πρόσβασης και μεταφοράς δεδομένων.
 • Δεδομένου ότι οι SSD δεν έχουν κινούμενα μέρη, τους καθιστά πιο ανθεκτικούς και αξιόπιστους.
 • Χρησιμοποιώντας SSD, μπορείτε να βελτιώσετε τους χρόνους εκκίνησης και εκκίνησης του συστήματός σας.
 • Οι SSD έχουν μικρότερο και ελαφρύτερο παράγοντα μορφής σε σύγκριση με τις μονάδες σκληρού δίσκου (HDD).
 • Με τους SDD, η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλή και εξοικονομείτε ενέργεια.
 • Οι SDD προκαλούν επίσης χαμηλότερο θόρυβο αφού έχει πιο αθόρυβη λειτουργία λόγω της απουσίας μηχανικών εξαρτημάτων.
 • Οι περισσότεροι SSD διαθέτουν επίσης ενισχυμένη αντίσταση σε κραδασμούς και κραδασμούς, γεγονός που αυξάνει την αντοχή τους.
 • Οι SSD επεκτείνουν επίσης τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για φορητούς υπολογιστές και φορητές συσκευές.
 • Το πιο σημαντικό, υποστηρίζουν ταχύτερη φόρτωση αρχείων και ταχύτερες εμπειρίες παιχνιδιού.
 • Με τη βοήθεια των SSD, η συνολική απόκριση και η απόδοση του συστήματος αυξάνονται.

Πού χρησιμοποιούνται οι SSD;

Οι SSD μπορούν να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικούς τύπους ανθρώπων για διαφορετικούς σκοπούς. Οι επαγγελματίες το χρησιμοποιούν για να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους, οι παίκτες μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν την απόδοση του υπολογιστή τους και οι μαθητές το χρησιμοποιούν για να κάνουν τους υπολογιστές τους πιο γρήγορους. Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολλές ακόμη χρήσεις για τους SSD. Ας εξερευνήσουμε μερικά από αυτά.

 • Βελτίωση φορητών υπολογιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών για ταχύτερη απόδοση.
 • Βελτίωση της εμπειρίας του παιχνιδιού με ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και λιγότερη καθυστέρηση.
 • Ενίσχυση της απόδοσης επιταχύνοντας την πρόσβαση και τη μετάδοση αρχείων.
 • Βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων επεξεργασίας και απόδοσης πολυμέσων.
 • Αύξηση του χρόνου εκκίνησης λογισμικού/εφαρμογών και εκκίνησης του συστήματος.
 • Βελτίωση της ανταπόκρισης και της απόδοσης των εικονικών μηχανών.
 • Παροχή αξιόπιστης αποθήκευσης για πληροφορίες, προγράμματα και λειτουργικά συστήματα.
 • Υποστήριξη βελτιωμένης απόδοσης διακομιστή και λειτουργιών βάσης δεδομένων.
 • Αύξηση της ταχύτητας και της αποτελεσματικότητας των σταθμών εργασίας για επαγγελματίες.
 • Διευκόλυνση ταχύτερης ανάκτησης δεδομένων και διαδικασιών δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος 403 του Google Play Store

Φορητός SSD Crucial X8 500 GB

Ο φορητός SSD all-in-one Crucial X8 500 GB είναι συμβατός με μια ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, όπως Android, Linux, Windows, iPad Pro, Chromebook και Mac. Σε σύγκριση με συγκρίσιμους φορητούς SSD, ο Crucial X8 μπορεί να λειτουργήσει έως και 1,8% πιο γρήγορα και έως και 7,5% πιο γρήγορα από τους φορητούς σκληρούς δίσκους.

Με ταχύτητες ανάγνωσης έως και 1050 MB/s, αποδίδει εκπληκτικά καλά και διευκολύνει την αποθήκευση των δεδομένων σας. Η εκπληκτική και στιβαρή σχεδίαση αυτού του SSD, που περιλαμβάνει έναν πυρήνα από ανοδιωμένο μεταλλικό unibody, είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του.

Λόγω της ισχυρής θερμοκρασίας, των κραδασμών, των κραδασμών και της αντίστασης στις πτώσεις, μπορεί να αντέξει σε σκληρές περιβαλλοντικές συνθήκες. Επιπλέον, η Micron, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς αποθήκευσης flash στον κόσμο, το υποστηρίζει.

SanDisk 500GB G-DRIVE SSD

Μπορείτε να βασιστείτε στον ισχυρό χώρο αποθήκευσης επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρει ο SanDisk Professional G-DRIVE SSD για την αποθήκευση των σημαντικών αρχείων και δεδομένων σας. Έρχεται με λογισμικό κρυπτογράφησης που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης που μπορείτε να κατεβάσετε. Αυτό βοηθά στην αποτροπή ανεπιθύμητης πρόσβασης στα δεδομένα, τις ταινίες και τις εικόνες σας.

Ο SSD G-DRIVE έχει σχεδιαστεί με αντοχή σύνθλιψης 2000 lb, IP67 νερό, αντοχή στη σκόνη και προστασία από πτώση έως και 3 μέτρα. Διαθέτει ψυκτικό πυρήνα αλουμινίου για υποστήριξη μακράς διαρκείας, επαγγελματικής ποιότητας. Διαθέτει ταχύτητες μεταφοράς ανάγνωσης και εγγραφής έως και 1050 MB/s.

Μέσω μιας αναστρέψιμης υποδοχής USB-C με διασύνδεση SuperSpeed ​​USB, το G-DRIVE SSD είναι συμβατό με τρέχοντα Macbook και άλλους φορητούς υπολογιστές. Περιλαμβάνεται επίσης ένας προσαρμογέας καλωδίου USB για συμβατότητα προς τα πίσω.

Hikvision Elite 7 Portable SSD 500GB

Το SSD υψηλής ταχύτητας Hikvision Etile 7 χρησιμοποιεί τη γνωστή διεπαφή υψηλής ταχύτητας USB 3.2 Gen 2. Η μέγιστη ταχύτητα μεταφοράς αυτού του SSD είναι 1060 MB/s, γεγονός που μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τη μετάδοση εγγράφων και την τροποποίησή τους.

Το Etile 7 είναι αντικραδασμικό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη σύμφωνα με τα πρότυπα IPX7. Αυτό σας προσφέρει τρία επίπεδα προστασίας και προστατεύει τα δεδομένα σας ακόμη και σε εχθρικές συνθήκες.

Η εξαιρετική υφή του μεταλλικού σώματος αυτού του SSD είναι στιβαρή και ανθεκτική. Το κύριο χαρακτηριστικό του Elite 7 είναι το πόσο μικροσκοπικό και ελαφρύ είναι, καθιστώντας το εύκολο στη μεταφορά οπουδήποτε, ενώ έχει χωρητικότητα έως και 1000 GB.

Yottamaster 500GB φορητός SSD

Το Yottamaster External Portable SSD προσφέρει απλή, αξιόπιστη και γρήγορη αποθήκευση δεδομένων και είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν τις επιχειρήσεις, τα παιχνίδια και τη δημιουργικότητα. Αυτός ο SSD επιτρέπει τη γρήγορη λήψη περιεχομένου και την εγγενή επεξεργασία βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Η συμπαγής μονάδα SSD είναι συμβατή με USB 3.2 GEN2. Διαθέτει έως και 1050 MB/s γρήγορης απόδοσης στερεάς κατάστασης NVMe. Τα μεγάλα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων ταινιών HD, εικόνων ή επαγγελματικών εγγράφων, ενδέχεται να μετακινούνται γρήγορα λόγω των βελτιωμένων ρυθμών ανάγνωσης και εγγραφής.

Η ψύκτρα αλουμινίου και το θερμικό επίθεμα σιλικόνης της φορητής μονάδας στερεάς κατάστασης Yottamaster προσφέρουν εξαιρετική απόδοση απαγωγής θερμότητας ενώ λειτουργεί για την προστασία των σημαντικών δεδομένων σας. Περιλαμβάνει επίσης ένα καλώδιο USB C 2 σε 1 που υποστηρίζει OTG.

Buffalo SSD Εξωτερικός 500GB

Το Buffalo External SSD είναι ένας γρήγορος SSD που λειτουργεί με USB 3.2 για ταχύτερη μεταφορά. Για 2.000 MB/s μετάδοσης αρχείων υψηλής ταχύτητας, χρησιμοποιεί έναν SSD NVMe επόμενης γενιάς. Επειδή αυτός ο SSD συμμορφώνεται με το πρότυπο MIL-STD των ΗΠΑ, τα δεδομένα σας προστατεύονται από ακούσιες πτώσεις.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Blockchain με την Python;

Αυτή η θήκη πληροί το πρότυπο IP55, καθιστώντας την ανθεκτική στο πιτσίλισμα και τη σκόνη, ώστε να μπορείτε να τη μεταφέρετε έξω χωρίς κίνδυνο. Το Buffalo SSD χρησιμοποιεί το ScureLock Mobile2 για απλή κρυπτογράφηση και πρόληψη παραβίασης δεδομένων. Το καλύτερο μέρος είναι ότι αφού αυτός ο SSD λειτουργεί με αυθεντικές υπηρεσίες ανάκτησης δεδομένων Buffalo, μπορείτε εύκολα να ανακτήσετε τυχόν χαμένα δεδομένα από αυτό.

SanDisk Extreme PRO Portable SSD

Ο φορητός SSD SanDisk Extreme PRO προσφέρει ισχυρή απόδοση στερεάς κατάστασης με ρυθμούς ανάγνωσης 2000 MB/s και 2000 MB/s. Προσφέρει μια ισχυρή συσκευή αποθήκευσης που είναι αξιόπιστη για τους πιο σκληρούς φόρτους εργασίας σας. Το περίβλημα από σφυρήλατο αλουμίνιο αυτού του SSD χρησιμεύει ως ψύκτρα για να παρέχει ταχύτερες σταθερές ταχύτητες. Αυτή η φορητή μονάδα είναι εγγυημένη ότι είναι αρκετά ανθεκτική για να χειρίζεται δύσκολες συνθήκες.

Διαθέτει IP55 αντοχή σε νερό και σκόνη και προστασία από πτώσεις έως και 2 μέτρα. Αυτός ο SSD διαθέτει έναν χρήσιμο βρόχο καραμπίνερ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ασφαλίσετε τη μονάδα σας και να παρέχετε περισσότερη ασφάλεια όταν ταξιδεύετε. Επιπλέον, η ενσωματωμένη ασφάλεια κωδικού πρόσβασης με κρυπτογράφηση υλικού AES 256-bit βοηθά στη διατήρηση της εμπιστευτικότητας του ιδιωτικού υλικού.

Φορητός σκληρός δίσκος SSD Samsung T7

Ο φορητός SSD Samsung T7 μπορεί να στείλει δεδομένα με εκπληκτική ταχύτητα με το USB 3.2 Gen 2. Οι διαδοχικοί ρυθμοί ανάγνωσης/εγγραφής του SSD μπορεί να φτάσουν τα 1.050 MB/s και 1.000 MB/s, αντίστοιχα, καθιστώντας το T7 σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορο από το μοντέλο T5.

Ένα ισχυρό μεταλλικό περίβλημα προστατεύει αυτόν τον SSD ώστε να μπορεί να αντέχει σε πτώσεις έως και 2 μέτρων και ένας κρυπτογραφημένος κωδικός πρόσβασης AES 256-bit που μπορεί να τον προστατεύσει.

Η καινοτόμος θερμική λύση του T7 χρησιμοποιεί τεχνολογία Dynamic Thermal Guard και ePCM για να αντέχει και να διαχειρίζεται τη θερμότητα. Ως αποτέλεσμα, ο SSD διατηρεί μια άνετη θερμοκρασία ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες. Εκτός από το ότι είναι λεπτό και φορητό, το ελαφρύ σώμα είναι βασικό χαρακτηριστικό του T7.

HP P600 1TB USB 3.1 Εξωτερικός SSD

Η HP είναι γνωστή για τα δημοφιλή τεχνολογικά προϊόντα της. Ένα τέτοιο στοιχείο με USB 3.1 υψηλής ταχύτητας, που βοηθά στη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, είναι ο φορητός εξωτερικός SSD HP P600. Λειτουργεί με όλα τα gadget, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών και των υπολογιστών.

Αυτός ο SSD έχει ένα κομψό μαύρο χρώμα που τον κάνει ελκυστικό και διαθέτει ένα βολικό περίβλημα. Διαθέτει τεχνολογία συνδεσιμότητας USB τύπου C. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση λόγω του μικρού βάρους του.

SABRENT Rocket Nano USB 3.2 SSD

Ο SABRENT 1TB Rocket Nano External Aluminium SSD είναι μια υπέροχη μικρή συσκευή με συνδεσιμότητα USB 3.2. Είναι ο μικρότερος φορητός SSD. Η αξιοπιστία, η απόδοση και ο σχεδιασμός του Rocket Nano είναι ασυναγώνιστες.

Κάθε Rocket Nano είναι χειροποίητο από κορυφαίο αλουμίνιο αεροδιαστημικής. Για να εξασφαλίσετε μεγάλη διάρκεια ζωής για τη μονάδα σας, το περίβλημα απορροφά τη θερμότητα και προστατεύει τον SSD από υπερθέρμανση.

Το Rocket Nano παρέχει τη μέγιστη φορητότητα με μόλις 2,75″ ύψος και 2 ουγγιές σε βάρος. Προσφέρει ταχύτητες έως και 1000 MB/s, οι οποίες είναι εννέα φορές ταχύτερες από αυτές των συμβατικών εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Κάρτα επέκτασης αποθήκευσης Seagate

Η κάρτα επέκτασης αποθήκευσης Seagate ενισχύει τη μέγιστη χωρητικότητα ταχύτητας της πιο ισχυρής εμπειρίας παιχνιδιού του Xbox. Είναι ιδανικό για να παίζετε παιχνίδια παλαιού τύπου απευθείας από τον εξωτερικό δίσκο και να αρχειοθετείτε παιχνίδια Xbox Series X|S.

Το Xbox Velocity Architecture της σειράς Xbox είναι απόλυτα συμβατό με τον αποθηκευτικό χώρο 1 TB αυτού του SSD. Από τον ενσωματωμένο SSD και την κάρτα επέκτασης αποθήκευσης, προσφέρει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, πλουσιότερα τοπία και πιο καθηλωτικό gaming.

Το Xbox Series X| Ολόκληρη η χωρητικότητα αποθήκευσης του S αυξάνεται από το 1 TB χώρου αυτού του SSD. Χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα της συσκευής σας, μπορείτε να συγκεντρώσετε χιλιάδες παιχνίδια σε τέσσερις γενιές Xbox.

  Τι είναι η κοινή χρήση λογαριασμού Crunchyroll;

Φορητός SSD Samsung T7 Shield

Ανεξάρτητα από το περιβάλλον, ο φορητός SSD Samsung T7 Shield παρέχει εξαιρετική απόδοση ταξιδιού. Η προστασία του από τη σκόνη και το νερό έχει βαθμολογία IP65. Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα Dynamic Thermal Guard για τη διαχείριση του ελέγχου θερμότητας.

Η διεπαφή USB 3.2 Gen 2 επιτρέπει τη στιγμιαία μεταφορά μεγάλων αρχείων. Χάρη στους αστραπιαίους διαδοχικούς ρυθμούς ανάγνωσης/εγγραφής έως και 1.050/1.000 MB/s, μπορείτε να επεξεργαστείτε απευθείας από τον SSD.

Ακόμη και με πτώση 9,8 ποδιών, η σκληρή κατασκευή και το υπερσύγχρονο εξωτερικό ελαστομερές παρέχουν πρόσθετη ανθεκτικότητα. Το T7 Shield λειτουργεί με διάφορες συσκευές, όπως υπολογιστές, Mac, τηλέφωνα Android και κονσόλες παιχνιδιών.

SABRENT Rocket Nano V2

Το SABRENT Rocket Nano V2 είναι κατασκευασμένο για να είναι ελαφρύ, γρήγορο και ανθεκτικό. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συνεχή απόδοση με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K και μεταφοράς άνω των 1500 MB/s.

Το Nano V2 είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να χωρέσει έως και 4 TB δεδομένων, ταινιών, φωτογραφιών και άλλων μέσων. Περιλαμβάνει συνδέσεις USB-A και USB-C, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τη λήψη σας χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα. Προκειμένου να διασφαλιστεί άνετο ταξίδι, είναι επίσης συμβατό με μια ποικιλία gadget.

Ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες, η αποθήκευσή σας θα παραμείνει ασφαλής και δροσερή χάρη στο περίβλημα αλουμινίου του Nano V2. Ένα εξωτερικό περίβλημα σιλικόνης παρέχει επιπλέον προστασία από πτώσεις και άλλα αντικείμενα.

Φορητό SSD Netac ZX10

Χάρη στη διεπαφή USB 3.2 Gen 2, ο φορητός SSD Netac ZX10 προσφέρει έως και 1050 MB/s και 1000 MB/s ταχύτητες μεταφοράς αρχείων. Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε τη συσκευή αποθήκευσης στην κανονική σας ρουτίνα λόγω των δυνατοτήτων plug-and-play που είναι έτοιμες να χρησιμοποιηθούν απευθείας από το κουτί. Η κατασκευή εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο προσφέρει στον ακραίο φορητό SSD ZX10 εξαιρετική αντοχή και απαγωγή θερμότητας.

Το ανθεκτικό σε κραδασμούς κέλυφος αλουμινίου και το ενισχυμένο εσωτερικό πλαίσιο της εξωτερικής μονάδας δίσκου στερεάς κατάστασης Netac ZX10 αυξάνουν την αντοχή και την αντοχή τους στους κραδασμούς. Η στιβαρή κατασκευή του το καθιστά ιδανικό για επαγγελματικά ταξίδια, εκπαίδευση, φωτογραφία, εμπόριο, κατασκευαστές περιεχομένου και παιχνίδια.

Kingston XS2000 2TB φορητός SSD

Με τις κορυφαίες στον κλάδο ταχύτητες ανάγνωσης/εγγραφής έως και 2.000 MB/s, ο φορητός SSD υψηλής απόδοσης Kingston XS2000 2 TB εγγυάται γρήγορη μετάδοση δεδομένων. Οι συμβατές συσκευές είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται για την επίτευξη απόδοσης USB 3.2 Gen 2×2 USB-C.

Αυτός ο SSD έχει χωρητικότητα έως και 4 TB και είναι εξαιρετικός για προσωπικούς υπολογιστές. Μπορεί να υποστηρίξει τεράστια έγγραφα, ταινίες 8K και φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας. Η φορητότητά του και η ικανότητά του να χωράει σε μια τσέπη το καθιστούν το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του SSD. Ένα ελαστικό περίβλημα που συνοδεύει έχει δοκιμαστεί για να διασφαλιστεί ότι είναι ανθεκτικό στους κραδασμούς, στη σκόνη και στο νερό.

Oyen Digital U32 Shadow SSD

Το Oyen Digital U32 Shadow SSD προσφέρει την πιο πρόσφατη συνδεσιμότητα USB-C για τις σημερινές απαιτήσεις αποθήκευσης και σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ. Η αντικραδασμική κατασκευή αυτού του SSD περιλαμβάνει ένα σώμα αλουμινίου καλυμμένο με χιτώνιο από καουτσούκ σιλικόνης για βέλτιστη αντοχή και προστασία.

Το U32 Shadow μπορεί να φτάσει ταχύτητες άνω των 500 MB/sec και είναι συμβατό με όλες τις υποδοχές Thunderbolt 3 και 4 καθώς και με τις διεπαφές USB. Μια σύνδεση USB τροφοδοτεί τη μονάδα και δεν χρειάζεται πρόσθετο τροφοδοτικό, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για φορητή αποθήκευση.

συμπέρασμα

Το SSD έχει γίνει σημαντικό μέρος των σημερινών συστημάτων υπολογιστών. Οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την αποδοτικότητα των υπολογιστών τους και να εξοικονομήσουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Παρόλο που οι περισσότεροι υπολογιστές διαθέτουν ενσωματωμένες συσκευές σκληρού δίσκου (HDD), η ύπαρξη ενός SSD αυξάνει την ισχύ της CPU και έτσι αυξάνει τη συνολική απόδοση των υπολογιστών.

Όταν αγοράζετε ένα SSD, πρέπει να θυμάστε να αγοράσετε το σωστό που ταιριάζει στη συσκευή σας. Όταν αγοράζετε ένα SSD, είναι σημαντικό να ελέγχετε την αντοχή, τη φορητότητα και τη διασύνδεση. Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε τους καλύτερους SSD 500 GB και 1 TB που μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμοι και χρήσιμοι για τους περισσότερους επαγγελματίες, παίκτες και φοιτητές.

Εάν επιλέξετε έναν προσιτό σκληρό δίσκο (σκληρός δίσκος) ή ένα ταχύτερο SSD (μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης) είναι μια κρίσιμη σύγχυση στο μυαλό. Μπορείτε να διαβάσετε HDD έναντι SSD και να πάρετε μια γρήγορη γνώμη για το ποιο είναι καλύτερο για εσάς.