15 Καλύτερο λογισμικό αρχειοθέτησης email για αποθήκευση για μελλοντικούς ελέγχους/ανακτήσεις

Εάν έχετε μια επιχείρηση ή είστε πολυάσχολο άτομο, το πιθανότερο είναι ότι λαμβάνετε και στέλνετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά.

Ωστόσο, αυτά τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να χαθούν μερικές φορές. Μπορεί να διαγραφούν κατά λάθος ή να αφαιρεθούν κατά λάθος από τα εισερχόμενα. Μερικά σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τυλίγονται επίσης στα εισερχόμενά σας, όταν λαμβάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθημερινά.

Από τα πολλά email που λαμβάνετε καθημερινά, υπάρχουν μερικά σημαντικά στα οποία μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση αργότερα. Εδώ είναι χρήσιμο η αρχειοθέτηση email. Αρχειοθετώντας ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να προστατεύσετε σημαντικά δεδομένα που δεν θέλετε να χάσετε λόγω υπερφόρτωσης ή οποιασδήποτε άλλης συνέπειας.

Παρά τη χρησιμότητα της αρχειοθέτησης email, είναι εκπληκτικό το πώς τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν αξιοποιούν αυτό το ισχυρό χαρακτηριστικό. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με την αρχειοθέτηση email και θα δούμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά αρχειοθέτησης email που πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε.

Οφέλη από την αρχειοθέτηση email

Αρχειοθετώντας ένα email, το αρχειοθετείτε για μελλοντική αναφορά. Πολλοί εταιρικοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν την αρχειοθέτηση για να ασφαλίσουν τα δεδομένα τους ή να κάνουν κύκλους σε ένα σημαντικό email στο μέλλον. Να γιατί η αρχειοθέτηση email μπορεί να σας ωφελήσει:

#1. Αποθήκευση 📦

Κάθε email που λαμβάνετε αποθηκεύεται σε ζωντανούς διακομιστές. Η εισροή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να προκαλέσει επιβράδυνση της απόδοσης του διακομιστή. Για να βελτιώσετε την απόδοση, θα πρέπει να διαγράψετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τι γίνεται όμως αν υπάρχουν σημαντικά δεδομένα σε αυτό; Εκεί μπορεί να σας βοηθήσει η αρχειοθέτηση email.

Σας επιτρέπει να μεταφέρετε σημαντικά δεδομένα email σε έναν ασφαλή διακομιστή εκτός τοποθεσίας ή σε ένα cloud, από το οποίο μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση.

Διαβάστε επίσης: Αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας email για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις

#2. Ασφάλεια 🔒

Όταν τα email σας αρχειοθετούνται, παραμένουν προστατευμένα σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τακτικά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων.

Υπάρχουν εργαλεία αρχειοθέτησης email που παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες ανάκτησης από καταστροφές, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο όταν έχετε επιλέξει το σωστό λογισμικό. Ένας ζωτικός δείκτης του καλού λογισμικού αρχειοθέτησης email είναι ο εγγυημένος χρόνος λειτουργίας κατά 99,9%.

#3. Παραγωγικότητα 👨‍💻

Ένα ανώτατο όριο εισερχομένων μπορεί να κάνει την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου email δύσκολη. Εάν η εργασία σας απαιτεί να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο email, θα πρέπει πρώτα να ταξινομήσετε διάφορα email.

Αρχειοθετώντας τα email σας, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα email που χρειάζεστε από το αρχείο και το αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων email. Επίσης, για να διατηρήσετε την ομάδα σας σε μία σελίδα, είναι λογικό να χρησιμοποιείτε εργαλεία κοινόχρηστων εισερχομένων για τη διαχείριση και των email της ομάδας.

#4. Συμμόρφωση ⚖️

Οι οργανισμοί σε πολλούς κλάδους διατηρούν αρχεία των επικοινωνιών μέσω email για επίσημους σκοπούς. Αυτά θα μπορούσαν να ζητηθούν κατά τη διάρκεια ελέγχου ή έρευνας. Η διαγραφή όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να μην είναι η καλύτερη ιδέα εάν θέλετε να παραμείνετε στη σωστή πλευρά του νόμου και δεν θέλετε να καταλήξετε σε ζεστά νερά με τις αρχές.

Μπορείτε να αρχειοθετήσετε και να αποθηκεύσετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο αρχείο και να είστε πιο ασφαλείς. Συνολικά, η αρχειοθέτηση email μπορεί να έχει πολλά οφέλη σε προσωπικό και οργανωτικό επίπεδο.

Εισαγωγή στο λογισμικό αρχειοθέτησης email

Το λογισμικό αρχειοθέτησης email έχει σχεδιαστεί για ανάκτηση από καταστροφή, βοηθώντας σας να αποθηκεύετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τα ανακτάτε κατά παραγγελία. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν επίσης στην αφαίρεση ανεπιθύμητων email, στην απελευθέρωση χώρου αποθήκευσης διακομιστή και στην επιτάχυνση των λειτουργιών email. Ταυτόχρονα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λύσεις ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προστασία από επιθέσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και phishing.

  Τι είναι το Network Sniffer και σε τι χρησιμεύει;

Το λογισμικό αρχειοθέτησης email μπορεί να είναι χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις, είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση.

Εάν διευθύνετε μια εταιρεία, πρέπει να έχετε μια λύση αρχειοθέτησης email για να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς του κλάδου, ώστε όλες οι επικοινωνίες μέσω email στον οργανισμό σας να μπορούν να διατηρηθούν σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη έρευνα ή έλεγχος.

Πώς λειτουργεί το λογισμικό αρχειοθέτησης email

Όταν αρχειοθετείτε ορισμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ουσιαστικά τα μετεγκαθιστάτε από τα κύρια εισερχόμενά σας σε έναν ξεχωριστό φάκελο αρχειοθέτησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε το email για μελλοντική αναφορά και να έχετε πρόσβαση σε αυτά χωρίς προβλήματα.

Με μια αποτελεσματική λύση αρχειοθέτησης email, μπορείτε να μετακινήσετε το σημαντικό email σας σε μια ασφαλέστερη τοποθεσία, επιτρέποντας την ανάκτηση από καταστροφή.

Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης λογισμικού αρχειοθέτησης email είναι ότι πληροί τις απαιτήσεις οργανωτικής συμμόρφωσης, αλλά αυτό διαφέρει από λογισμικό σε λογισμικό. Οι εταιρείες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν το εργαλείο αρχειοθέτησης με βάση τις ανάγκες τους. Για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να αρχειοθετήσει όλα τα εισερχόμενα email εάν είναι απαραίτητο, μειώνοντας την ανάγκη συχνού καθαρισμού των εισερχομένων email.

Προτού αναζητήσετε μια λύση αρχειοθέτησης email, είναι καλύτερο να εξετάσετε τις δυνατότητες και τους κανόνες συμμόρφωσης και να αποφασίσετε αναλόγως.

Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στο λογισμικό αρχειοθέτησης email

Προτού δεσμευτείτε για μια λύση αρχειοθέτησης email, υπάρχουν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία δεν πρέπει να συμβιβαστείτε.

Αυτές είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις εάν θέλετε να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικό λογισμικό για απρόσκοπτη αποθήκευση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σημαντικών email. Ακολουθούν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του λογισμικού αρχειοθέτησης email:

  • Γρήγορη και διαισθητική δυνατότητα αναζήτησης για πρόσβαση σε δεδομένα email που είναι αποθηκευμένα στο λογισμικό
  • Απρόσκοπτη διαχείριση μεγάλων ποσοτήτων κρίσιμων δεδομένων email
  • Συμμορφώνεται με τους κανονισμούς
  • Οικονομική και αποδοτική

Εάν μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας ένα εργαλείο που ανταποκρίνεται σε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις, έχετε τον εαυτό σας έναν τέλειο συνδυασμό.

Τώρα που μάθαμε για το λογισμικό αρχειοθέτησης email, ας εξετάσουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις ανάγκες σας.

Mimecast

Το Mimecast προσφέρει μια λύση που βασίζεται σε σύννεφο στα προβλήματα αρχειοθέτησης ενός οργανισμού του οποίου η λίστα αρχείων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται ατελείωτη. Σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από τα προβλήματα αρχειοθέτησης email με ισχυρές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα από ποτέ.

Σε αντίθεση με το συνηθισμένο λογισμικό αρχειοθέτησης email, το Mimecast είναι ιδανικό για αναπτυσσόμενες εταιρείες που θέλουν να επιλέξουν μια πιο οικονομική λύση.

Δεδομένου ότι η συντήρηση του λογισμικού αρχειοθέτησης email μπορεί να είναι δαπανηρή και περίπλοκη μερικές φορές, βρήκα τις δυνατότητες διαχείρισης αρχείων email της Mimecast πολύ χρήσιμες. Εάν θέλετε να αρχειοθετήσετε σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα ασφαλές, ασφαλές και εύκολα προσβάσιμο μέρος, η επιλογή του Mimecast είναι σοφή.

Mailstore Home

Αν ψάχνετε για ένα ενιαίο σπίτι για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από πολλούς υπολογιστές, συστήματα και προγράμματα, τότε το Mailstore Home είναι μια καταπληκτική επιλογή που τυχαίνει να είναι επίσης δωρεάν. Διατηρεί τις βασικές επικοινωνίες μέσω email σε ένα ασφαλές και ασφαλές κεντρικό αρχείο.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες αυτής της λύσης αρχειοθέτησης email, δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε τα email σας λόγω ελαττωματικών αρχείων PST, ελλιπούς δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων ή οποιουδήποτε άλλου ζητήματος.

Μέσω της λειτουργίας έξυπνης αναζήτησης, το MailStore Home διευκολύνει την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου email, ακόμη και από μεγάλα δεδομένα αρχειοθέτησης. Μπορείτε να μετεγκαταστήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα κύρια εισερχόμενά σας και να τα επαναφέρετε από το αρχείο όποτε θέλετε.

Email Archive Pro

Το Email Archive Pro κάνει την αρχειοθέτηση όσο πιο απλή γίνεται. Με ένα μόνο κλικ, μπορείτε να αρχειοθετήσετε πολλούς λογαριασμούς email και φακέλους και να τους αρχειοθετήσετε σε μια ασφαλή τοποθεσία για μελλοντική αναφορά. Μπορείτε επίσης να τα μετατρέψετε σε PDF με δυνατότητα αναζήτησης για γρήγορη και εύκολη ανάκτηση.

Αυτή η λύση αρχειοθέτησης email παρέχει επίσης εγγενή υποστήριξη G-suite ενσωματώνοντας το Gmail API. Με το Gmail OAuth, μπορείτε να απολαύσετε βελτιωμένη ασφάλεια και πρόσβαση σε email μόνο για ανάγνωση.

  Τρόπος γρήγορης αναζήτησης κειμένου στην τρέχουσα ιστοσελίδα

Για μια απρόσκοπτη εμπειρία αρχειοθέτησης email, το Email Archive Pro είναι πράγματι επαγγελματίας στο παιχνίδι.

Σφυραίνα

Θέλει η εταιρεία σας να ελαχιστοποιήσει τις απαιτήσεις αποθήκευσης email και να βελτιώσει την παραγωγικότητα των χρηστών; Το Barracuda είναι η ιδανική λύση για να σας δώσει ακριβώς αυτό. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να μετακινήσετε με ασφάλεια ζωτικές πληροφορίες σε ένα σύννεφο, αντιμετωπίζοντάς τις ως δευτερεύον επίπεδο αποθήκευσης για επιπλέον προστασία δεδομένων email.

Δεδομένου ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται εκτός του λειτουργικού περιβάλλοντος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διατηρούνται με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε για διαγραφή ή καταστροφή. Με τη διαχείριση του όγκου των δεδομένων στον διακομιστή email σας, μπορείτε να μειώσετε το κόστος πάρα πολύ, διατηρώντας παράλληλα ιδανικά επίπεδα λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

Το Barracuda διασφαλίζει επίσης τη συμμόρφωση με τις κυβερνητικές και ρυθμιστικές απαιτήσεις και εξορθολογίζει την ηλεκτρονική ανακάλυψη.

Jatheon

Η Jatheon διαθέτει μια ισχυρή λύση εσωτερικής αρχειοθέτησης email για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε, να ανακτήσετε, να διαχειριστείτε και να ελέγξετε μια τεράστια στοίβα δεδομένων email και μη δομημένες εταιρικές πληροφορίες.

Η προηγμένη σουίτα αρχειοθέτησης του Jatheon σάς επιτρέπει να αναλύετε τα αρχειοθετημένα δεδομένα και να αποκτάτε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα τμήματα. Βελτιώνει την ηλεκτρονική ανακάλυψη επιτρέποντας την πρόσβαση στη διαχείριση και προστασία δεδομένων, παρέχοντας παράλληλα συγκεκριμένη λειτουργία αναζήτησης για εύκολη εύρεση και ανάκτηση δεδομένων.

Για μια λύση αρχειοθέτησης email all-in-one, το Jatheon είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μπορεί να βελτιώσει τη διακυβέρνηση δεδομένων εντοπίζοντας προβλήματα προτού κλιμακωθούν και αποτρέποντας την ανάρμοστη συμπεριφορά των εργαζομένων.

Αναζήτηση

Μια λύση αρχειοθέτησης email που κάνει την αποθήκευση, τη διαχείριση και την ανάκτηση δεδομένων email πιο εύκολη από ποτέ, το Quest μπορεί να αναπτυχθεί αρκετά απρόσκοπτα.

Με αυτήν τη λύση, μπορείτε να μειώσετε τις ανάγκες μακροπρόθεσμης αποθήκευσης δεδομένων και την ανάγκη διαχείρισης της απόδοσης του διακομιστή email σας, αποθηκεύοντας τα συνημμένα email μιας παρουσίας ξεχωριστά από τους διακομιστές.

Η Quest επιδεικνύει επίσης αποτελεσματικές δυνατότητες διατήρησης συμμορφώνοντας με τις κανονιστικές πολιτικές συμμόρφωσης. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες για κατηγοριοποίηση, επιτρέποντάς σας να μετεγκαταστήσετε και να ανακτήσετε μόνο τα δεδομένα της επιλογής σας.

Libraesva

Η Libraesva είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις αρχειοθέτησης email για την προστασία σημαντικών επιχειρηματικών πληροφοριών, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των εργαζομένων και την απλοποίηση της συμμόρφωσης.

Αν ψάχνετε για μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση διακυβέρνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείρισης κινδύνου και συμμόρφωσης, μην ψάξετε περισσότερο από το Libraesva.

Είτε χρησιμοποιείτε διακομιστή email on-premise είτε στο cloud, η Libraesva μπορεί να παρέχει τις καλύτερες λύσεις αρχειοθέτησης email. Έρχεται με εγγενή ενοποίηση με το Office 365 και το Microsoft Exchange και το αποκλειστικό πρόσθετο του λογισμικού Outlook σάς επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στο αρχειοθετημένο email, είτε σε Windows είτε σε Mac.

ArcTitan

Το ArcTitan είναι ένα ενσωματωμένο και αυτοματοποιημένο εργαλείο με το Office 365, που σας παρέχει μια εξαιρετικά γρήγορη αναζήτηση μέσω email για τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει στο αρχείο. Θα σας άρεσε η εύκολη εγκατάσταση και η οικονομική ανάπτυξη αυτού του λογισμικού. Μετατρέπει τα κρίσιμα δεδομένα email σε αποθετήριο αποθηκεύοντάς τα στο αρχείο.

Είτε χρειάζεστε μια λύση αρχείου email για την επιχείρησή σας, την εκπαίδευση ή το MSP σας, το Arctitan είναι μια εξαιρετική επιλογή για δυναμικές ανάγκες αρχειοθέτησης. Για να μην αναφέρουμε, η απομακρυσμένη πρόσβαση στα email κάνει τη συμφωνία πολύ γλυκιά.

N-δυνατός

Αν προτιμάτε λύσεις που βασίζονται σε cloud για την αποθήκευση και την προστασία δεδομένων email, θα βρείτε το N-able ένα από τα καλύτερα στην επιχείρηση. Είναι μια ισχυρή και κρυπτογραφημένη λύση αρχειοθέτησης email στο cloud για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και ασφαλή.

Μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας μέσω αυτού και να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις συμμόρφωσης που ορίζονται από ρυθμιστικούς φορείς που σχετίζονται με τον κλάδο, όπως οι HIPAA, FRCP και SOX.

  5 Εργαλεία ελέγχου φιλοξενίας για να ελέγξετε ποιος φιλοξενεί έναν ιστότοπο

Οι MSP μπορούν να διαχειρίζονται τις απαιτήσεις αποθήκευσης εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως οι επαγγελματίες με N-able, ενώ μειώνουν το κόστος αποθήκευσης τοπικής υποδομής.

Smarsh

Ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την καταγραφή ζωτικής σημασίας επικοινωνίας μέσω email, το Smarsh μπορεί να αποθηκεύει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνουν συνημμένα ενώ παράλληλα επιτρέπει στον οργανισμό σας να συμμορφώνεται με τους κυβερνητικούς κανονισμούς και τους κανόνες τήρησης αρχείων.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού είναι ότι υποστηρίζει άμεση καταγραφή πηγής σε εγγενή μορφή για να διασφαλίσει ότι διατηρείται το πλήρες πλαίσιο των δεδομένων.

Μπορεί να βοηθήσει στο διαχωρισμό εσωτερικών, εξωτερικών, εισερχόμενων και εξερχόμενων μηνυμάτων. Επιπλέον, προσφέρει επίσης προσωπική πρόσβαση στο αρχείο που επιτρέπει στους υπαλλήλους σας να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό email τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Smarsh είναι ένα αρκετά πακέτο για την αρχειοθέτηση email.

MailMeter

Το MailMeter έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από ένα καλό λογισμικό αρχειοθέτησης email σε ένα σημείο. Από την πλοήγηση στα εισερχόμενα μέχρι τη διεξαγωγή αναζητήσεων e-discovery και DSAR και την παροχή διαχείρισης email στο cloud και εσωτερικής εγκατάστασης, είναι η μοναδική λύση για τις ανάγκες αρχειοθέτησης email σας.

Η προηγμένη διεπαφή του εργαλείου διευκολύνει τον περιορισμό του εύρους αναζήτησης email για οποιονδήποτε λόγο χρησιμοποιώντας καθορισμένα κριτήρια.

Το MailMeter μπορεί να είναι εκπληκτικό εάν διευθύνετε μια επιχείρηση, καθώς πρέπει να ασχοληθείτε με δεδομένα email μεγάλου όγκου. Η επένδυση σε αυτό το λογισμικό μπορεί εύκολα να αποτρέψει την απώλεια δεδομένων και να προστατεύσει τα δεδομένα email σας.

Arcserve

Το Arcserve κάνει τη διαχείριση email τόσο απρόσκοπτη όσο μπορεί, βελτιστοποιώντας τη λήψη και αποθήκευση email σε διάφορες τοποθεσίες, τμήματα και τελικούς χρήστες.

Το λογισμικό μπορεί να ενσωματωθεί με διάφορες πλατφόρμες τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των Gmail, Microsoft Office 365, Microsoft Exchange και IBM Domino. Επομένως, ανεξάρτητα από την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, χρειάζεστε μόνο το Arcserve για να τα συνδέσετε όλα μαζί.

Cryoserve

Για να διευκολύνετε τη λήψη, την αποθήκευση και την αναζήτηση email, το Cryoserve είναι μια εξαιρετική λύση. Η δημοτικότητα αυτού του λογισμικού μπορεί να οφείλεται στο πόσο ευέλικτο μπορεί να είναι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λύση αρχειοθέτησης email, SaaS που βασίζεται σε σύννεφο, συσκευή υλικού και υβριδική λύση που ταιριάζει στην υποδομή πληροφορικής σας.

Αποθηκεύοντας αντίγραφα όλων των email που λαμβάνονται και αποστέλλονται, η Cryoserve μετατρέπει τα δεδομένα σε πόρο για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι όλα τα κρίσιμα επιχειρηματικά δεδομένα σας βρίσκονται σε ασφαλή χέρια και μπορούν να ανακτηθούν εύκολα όταν χρειάζεται.

Intradyn

Θέλετε να προστατεύσετε τα δεδομένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε περίπτωση οποιασδήποτε μελλοντικής αντιδικίας, μιας έρευνας με δικαίωμα γνώσης ή ενός αιτήματος eDiscovery; Το Intradyn μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε εύκολα. Αποθηκεύει τα εισερχόμενα και τα εξερχόμενα email για να διασφαλίσει ότι έχετε αρχείο όλων των επικοινωνιών, ενώ προστατεύει τα δεδομένα σας για μελλοντική αναφορά.

Το Intradyn σάς επιτρέπει να εισάγετε ακατέργαστα email σε μορφή RFC822 και να μετεγκαταστήσετε ιστορικά email. Επιπλέον, λειτουργεί με όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες email, συμπεριλαμβανομένων των MS Exchange, Gmail, Office 365 και άλλων.

Μικροεστίαση

Το Microfocus φροντίζει για όλες τις ανάγκες αρχειοθέτησης email σας με ευελιξία με ένα αρχείο και πολλές πλατφόρμες. Αυτό το εργαλείο απλοποιεί τη λήψη, την αποθήκευση, τη διατήρηση, την αναζήτηση και την ανακάλυψη όλης της εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κειμένων.

Αν ψάχνετε για μια λύση που κρατά καρτέλες για την επικοινωνία σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας, το Microfocus είναι το εργαλείο που το κάνει.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι είναι μια λύση αρχειοθέτησης email τα πάντα κάτω από μια στέγη.

Κλείσιμο Σκέψεις

Οι λύσεις αρχειοθέτησης email απλοποιούν την αποθήκευση και την προστασία των email σας, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν γρήγορη και απρόσκοπτη πρόσβαση. Βοηθά επίσης στη συμμόρφωση με τους κανόνες του κλάδου για την καταγραφή των επικοινωνιών μέσω email για επίσημους σκοπούς. Αυτό μειώνει το διοικητικό έργο της διαχείρισης email καθώς η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη. Για να αυξήσετε περαιτέρω την παραγωγικότητα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λογισμικό δημιουργίας προτύπων email.

Τελικά, όλα καταλήγουν στο λογισμικό που επιλέγετε. Αυτά που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση επιλέγονται προσεκτικά και αποδίδουν εξαιρετικά καλά όσον αφορά την ταχύτητα, την αποδοτικότητα κόστους και την αξιοπιστία.

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες λύσεις φιλτραρίσματος και προστασίας ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.