15 καλύτερες μεταφραστικές υπηρεσίες για πρόσληψη διαδικτυακού μεταφραστή

Καθώς ο κόσμος γίνεται πιο παγκόσμιος και διασυνδεδεμένος, οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να λειτουργήσουν παγκοσμίως πρέπει να υιοθετήσουν το GILT για επιτυχημένη διείσδυση σε διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς.

Το GILT (Globalization, Internationalization, Localization, Translation) είναι ένα αρκτικόλεξο που ορίζεται από ερευνητές για να αντιπροσωπεύει τις ενέργειες που αναλαμβάνονται από τις επιχειρήσεις για να επεκταθούν πέρα ​​από τα εθνικά σύνορα.

Είναι σύνηθες πλέον οι εταιρείες να εξερευνούν ξένες αγορές. Ωστόσο, η ανάλυση αγοράς που διεξήχθη από ερευνητές αποκάλυψε ότι οι καταναλωτές στις ξένες αγορές προτιμούν να αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στην τοπική τους γλώσσα.

Λόγω αυτής της ανάγκης που δημιουργείται στην αγορά, η ανάγκη για μεταφραστικές υπηρεσίες προκύπτει παγκοσμίως. Οι ντόπιοι καταναλωτές θέλουν κάτι που μπορεί να τους συνδέσει με το προϊόν και σε πολιτιστικό επίπεδο. Λόγω ενός τέτοιου φαινομένου, προέκυψε ο εντοπισμός.

Η εικόνα της ανεστραμμένης χοάνης που φαίνεται παραπάνω δείχνει πώς κάθε δακτύλιος γίνεται πιο εστιασμένος όσο ψηλότερα φτάνει. Ακολουθεί ο ορισμός κάθε όρου που βλέπετε παραπάνω:

  • Παγκοσμιοποίηση: Η παγκοσμιοποίηση είναι μια διαδικασία όπου οι οργανισμοί ξεκινούν τη λειτουργία τους σε παγκόσμια κλίμακα.
  • Διεθνοποίηση: Η διεθνοποίηση είναι η διαδικασία σχεδιασμού προϊόντων, υπηρεσιών και εγγράφων για την εύκολη τοπική προσαρμογή για στοχευμένες περιοχές, γλώσσες και πολιτισμούς.
  • Τοπική προσαρμογή: Σημαίνει ότι η γλωσσική και πολιτιστική προσαρμογή για τη στοχευμένη αγορά καθιστά το προϊόν ή την υπηρεσία εύκολα κατανοητή για τους τοπικούς καταναλωτές.
  • Μετάφραση: Κυριολεκτική μετατροπή γραπτού κειμένου από τη μια γλώσσα στην άλλη.

Πόσο σημαντικό είναι να εντοπίζεσαι σε έναν παγκόσμιο διασυνδεδεμένο κόσμο;

Η τοπική προσαρμογή είναι απαραίτητη για κάθε εταιρεία που θέλει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως. Είναι μια διαδικασία που συμβαίνει μετά τη διεθνοποίηση όπου ένας οργανισμός δημιουργεί ένα προϊόν που είναι εύκολο να προσαρμοστεί για διαφορετικούς καταναλωτές σε διαφορετικές χώρες.

Η μετάφραση έρχεται μετά την τοπική προσαρμογή. Οι μεταφραστικές υπηρεσίες είναι απαραίτητες για τη γεφύρωση των γλωσσικών φραγμών μεταξύ των χωρών, τη διατήρηση ισχυρών συνδέσεων και την επικοινωνία με πολιτιστικά κατάλληλο τρόπο. Αυτές οι υπηρεσίες καθιστούν οποιοδήποτε προϊόν ιδιαίτερα σχετικό με τη στοχευμένη αγορά.

Επιπλέον, λόγω των διαφημίσεων και του μάρκετινγκ σε πολιτιστικό επίπεδο, κάθε εθνικός πολίτης μπορεί να συνδεθεί με το προϊόν. Περιλαμβάνει τροποποιήσεις σε διάφορες πτυχές, όπως τοπικά νομίσματα, διάταξη διεπαφής, γραφικά, μονάδες μέτρησης, προτιμήσεις ημερομηνίας και πολλά άλλα.

Για παράδειγμα, η McDonald’s είναι παρούσα σε 100 χώρες. Δημιουργούν ένα μενού που τηρεί τους πελάτες, τα γούστα και τις προτιμήσεις του σε κάθε χώρα. Όπως και στο Ισραήλ, σερβίρουν φαγητό kosher κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και άλλων εβραϊκών εορτών.

Γιατί οι εταιρείες πρέπει να εντοπίζονται σε έναν παγκόσμιο διασυνδεδεμένο κόσμο; Για να μπορέσουν οι εταιρείες να εισέλθουν σε νέες αγορές πιο γρήγορα, να αυξήσουν τη βάση των καταναλωτών και, ως εκ τούτου, να δημιουργήσουν περισσότερα έσοδα.

Περιπτώσεις χρήσης Μεταφραστικών Υπηρεσιών

Netflix

Το Netflix είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου που έχει εφαρμόσει με επιτυχία την τοπική προσαρμογή τόσο για προγραμματιστές όσο και για μεταφράσεις. Δημιουργούν περιεχόμενο που είναι προσαρμοσμένο για συγκεκριμένες περιοχές. Έχουν αναπτύξει διαδικασίες και τεχνολογία που μεταφράζουν τη διεπαφή και το περιεχόμενο των εφαρμογών τους. Η προσθήκη υπότιτλων και μεταγλώττισης φωνής στην πλειονότητα των ταινιών και των σειρών είναι το cherry on the cake.

Για παράδειγμα, στη Νότια Κορέα, το Netflix έχει επενδύσει 700 εκατομμύρια δολάρια από το 2015 έως το 2020. Έχουν κάνει πάνω από 80 παραστάσεις στην Κορέα που απολαμβάνουν και το παγκόσμιο κοινό.

KFC

Η παγκόσμια στρατηγική μάρκετινγκ της KFC επικεντρώνεται στην τοπική προσαρμογή. Το KFC διαθέτει ένα τοπικό μενού σε κάθε χώρα που καλύπτει τις μοναδικές γεύσεις και προτιμήσεις των ντόπιων. Υπάρχουν πάντα τρία μοναδικά στοιχεία μενού KFC σε όλο τον κόσμο.

Για παράδειγμα, το μενού KFC θα έχει 50+ αντικείμενα στην Κίνα, δηλαδή 20 περισσότερα από ό,τι στις ΗΠΑ. Το φαγητό που σερβίρεται στα καταστήματα KFC στην Κίνα είναι επίσης λίγο πικάντικο γιατί έχουν προσαρμοστεί στις τοπικές προτιμήσεις των Κινέζων. Τα μενού μεταφράζονται επίσης στις τοπικές γλώσσες, ώστε κάθε πολίτης να μπορεί να επωφεληθεί από τα προϊόντα διατροφής του. Στο τέλος, αυτό οδηγεί σε αύξηση των εσόδων για τη μάρκα.

  15 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης/διαχείρισης δαπανών για ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων

Τα καλύτερα εργαλεία μετάφρασης

Οι μεταφραστικές υπηρεσίες διαβεβαιώνουν ότι μια εταιρεία έχει έναν εξειδικευμένο μεταφραστή που μπορεί να μιλήσει άπταιστα και να διερμηνεύσει και τις δύο γλώσσες, δηλαδή τη μητρική και τη γλώσσα-στόχο της εταιρείας.

Ομοίως, τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία μετάφρασης, γνωστά και ως εργαλεία CAT (Computer-Aided Translation), βοηθούν τους μεταφραστές να μεταφράζουν μια διεθνή γλώσσα σε μια άλλη με τη βοήθεια λογισμικού. Παρακάτω είναι οι 15 καλύτερες μεταφραστικές υπηρεσίες και εργαλεία για κάθε εταιρεία.

GoTranscript

GoTranscript προσφέρει 100% ανθρωπογενείς υπηρεσίες μεταγραφής και μετάφρασης. Μπορείτε να λάβετε ακριβή αποτελέσματα με τη βοήθεια του GoTranscript για την επιχείρησή σας. Οι επαγγελματίες μεταφραστές μπορούν να δέχονται προσαρμοσμένες παραγγελίες και να τηρούν τις αυστηρές προθεσμίες γρήγορα. Οι τακτικοί πελάτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ειδικές εκπτώσεις και χαμηλότερες τιμές για τις παραγγελίες τους.

Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης με 0,06 $ ανά λέξη για κάθε κλάδο όπως τα μέσα ενημέρωσης, η εκπαίδευση, το μάρκετινγκ, η ιατρική και πολλές τέτοιες βιομηχανίες. Στόχος τους είναι να παρέχουν τις πιο οικονομικές και αποδοτικές υπηρεσίες μετάφρασης χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα. Οι επαγγελματίες μεταφραστές τους εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών χωρίς καθυστέρηση.

Τζένγκο

Τζένγκο, μια ιαπωνική εταιρεία, που τώρα εξαγοράζεται από τη Lionbridge, είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταφραστικές εταιρείες στον κόσμο. Παρέχουν μεταφραστικές λύσεις υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Επί του παρόντος, έχουν πάνω από 21.000 μεταφραστές που μπορούν να μεταφράσουν περισσότερες από 5 εκατομμύρια λέξεις την εβδομάδα.

Επιπλέον, μπορούν να χειριστούν κάθε απαίτηση τομέα, όπως ηλεκτρονικό εμπόριο, ταξίδια, φιλοξενία, μέσα ενημέρωσης, παιχνίδια, μάρκετινγκ, SEO, τεχνολογία, επιχειρήσεις και, τέλος, νομικά. Έχουν συνεργαστεί με πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Airbnb, η Sony, το YouTube κ.λπ. Οι τιμές στο Gengo ξεκινούν από 0,06 $ ανά λέξη για καθημερινό περιεχόμενο και 0,12 $ ανά λέξη για επαγγελματικό περιεχόμενο.

Upwork

Upwork είναι μια πλατφόρμα όπου συνεργάζονται επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές και βοηθά τις εταιρείες να προσλαμβάνουν μεταφραστές που είναι κατάλληλοι για τη δουλειά. Μπορούν να ελέγξουν τα δείγματα εργασίας των επαγγελματιών και να πληρώσουν για εργασία μόνο μετά από έγκριση. Μπορείτε να βρείτε μεταφραστές για οποιαδήποτε γλώσσα.

Επιπλέον, ένας εξειδικευμένος μεταφραστής μπορεί να είναι αργός και ακριβός σε σύγκριση με έναν μηχανικό μεταφραστή. Ωστόσο, παράγει πολύ πιο ακριβή αποτελέσματα. Επίσης, οι ανθρώπινοι μεταφραστές μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τις πολιτισμικές αποχρώσεις και να έχουν καλύτερο αντίκτυπο. Οι επαγγελματίες μεταφραστές της Upwork παρέχουν επίσης υπηρεσίες διόρθωσης, ένα σημαντικό στοιχείο μιας μεταφραστικής υπηρεσίας.

Fiverr

Fiverr είναι μια άλλη πλατφόρμα όπου μια επιχείρηση μπορεί να βρει μεταφραστές πολλών γλωσσών. Υπάρχει πάντα ο πειρασμός να χρησιμοποιήσετε διαδικτυακά εργαλεία μετάφρασης. Ωστόσο, με το Fiverr μπορεί κανείς να βρει εύκολα μεταφραστές σε διαπραγματεύσιμες τιμές μαζί με την καλύτερη ποιότητα. Μπορείτε ακόμη και να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για να κάνουν τη δουλειά για εσάς.

Ένας επαγγελματίας μεταφραστής κατανοεί το συναίσθημα και την πρόθεση που θα ήθελε να μεταφέρει μια επιχείρηση. Με έναν άνθρωπο μεταφραστή, εξαλείφεται ο κίνδυνος «να χάσει το νόημα λόγω κακής επικοινωνίας». Μπορούν να είναι χρήσιμοι με περιεχόμενο μάρκετινγκ ή προώθησης. Μπορείτε να βρείτε μεταφραστές για σχεδόν κάθε γλώσσα στο Fiverr.

Μεταφρασμένο

Μεταφρασμένο διευκολύνει τις επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες. Προσφέρουν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο επαγγελματικής μετάφρασης εγγράφων, εγχειριδίων, ιστοσελίδων, ακόμη και λογισμικού σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις κάποιου. Παρέχουν υπηρεσίες σε 194 γλώσσες και διαθέτουν 40 τομείς εξειδίκευσης.

Το Translated προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεταφραστικών υπηρεσιών, από προσαρμόσιμες λύσεις τοπικής προσαρμογής έως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μετάφρασης. Η Translated έχει συνεργαστεί και παρέχει υπηρεσίες για πολλές διάσημες εταιρείες όπως η Google, η Airbnb, η IBM και η ΠΟΥ.

  Πώς να σταματήσετε την υπερθέρμανση του Mac σας

Smartling

Smartling προσφέρει την αυτοματοποίηση, τη διαχείριση και την επαγγελματική μετάφραση περιεχομένου σε συσκευές και πλατφόρμες. Επικεντρώνεται στην παροχή εμπειριών επωνυμίας για τη διευκόλυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Είναι εξοπλισμένα με οπτικό πλαίσιο, ποιοτικούς ελέγχους και ατελείωτα εργαλεία παραγωγικότητας για να παρέχουν στους πελάτες ορατότητα σε πραγματικό χρόνο στη διαδικασία μετάφρασης. Ως αποτέλεσμα, δίνουν τη δυνατότητα στις επωνυμίες να εξορθολογίσουν τα μεταφραστικά έργα και να επιταχύνουν το χρόνο για την εμπορία.

Προσφέρουν μετάφραση για κάθε τύπο περιεχομένου, όπως microsites, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σελίδες προϊόντων, εικονική πραγματικότητα και ιστολόγια. Η Smartling έχει παράσχει μεταφραστικές υπηρεσίες σε πολλές διάσημες μάρκες όπως η tinder, η H&M, το Pinterest, η Canva και η Samsung. Έτσι, μπορείτε σίγουρα να τους εμπιστευτείτε τη δουλειά σας.

Μείγμα

Μείγμα βοηθά τις εταιρείες να τοπικοποιήσουν την επιχείρησή τους με βάση μια μοναδική κατανόηση του τοπικού πλαισίου, της κουλτούρας, της λεπτότητας και της συμπεριφοράς των καταναλωτών. Με μια ασυναγώνιστη πλατφόρμα τεχνολογίας τοπικής προσαρμογής, καταλαμβάνουν την πρώτη θέση της καινοτομίας του κλάδου.

Συνδέει απρόσκοπτα την παγκόσμια ομάδα του με ροές εργασίας πελατών χρησιμοποιώντας ροές εργασίας που βασίζονται σε API και προσαρμοσμένες ενσωματώσεις. Έτσι, θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια γνήσια εμπειρία υπηρεσίας τοπικής προσαρμογής.

Με το τέλειο μείγμα τεχνολογίας Neural Machine Translation (NMT) και μια εκτεταμένη παγκόσμια ομάδα, το Blend βοηθά τις επιχειρήσεις να κλιμακωθούν με την επιθυμητή ταχύτητα. Είτε εισέρχονται σε νέες βασικές αγορές είτε επεκτείνονται για να σχηματίσουν μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία σε όλο τον κόσμο, στοχεύουν να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη των πελατών σε κάθε βήμα. Εξασφαλίζουν επίσης την ασφάλεια των δεδομένων με αυστηρές πολιτικές απομόνωσης δικτύου και κρυπτογράφησης δεδομένων.

Στέπες

Στέπες παρέχει επιχειρηματικές μεταφραστικές υπηρεσίες και λύσεις με γνώμονα την τεχνολογία που βοηθούν τις πολυεθνικές εταιρείες να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό στις διεθνείς αγορές. Μπορείτε να επιταχύνετε την παράδοση πολυγλωσσικού περιεχομένου τόσο με ποιότητα όσο και με ταχύτητα σε κλιμακούμενο επίπεδο.

Παρέχουν επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες σε 100 γλώσσες και γηγενείς μεταφραστές σε όλες τις ευρωπαϊκές, ασιατικές, λατινοαμερικανικές και πολλές αφρικανικές γλώσσες. Εκτός από αυτό, βοηθούν στην παροχή της καλύτερης διεθνούς εμπειρίας πελατών παγκοσμίως χωρίς κανένα γλωσσικό εμπόδιο.

Επιπλέον, χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η μεταφραστική μνήμη, η Επεξεργασία αναρτήσεων της Μηχανικής Μετάφρασης (MTPE) και η αυτοματοποίηση ροής εργασιών για την αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας.

Στο μεταξύ, επιτρέπουν στους επαγγελματίες μεταφραστές τους να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο γλωσσικής ακρίβειας. Προσφέρουν μια από τις πιο ανταγωνιστικές επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες στον ανταγωνιστικό κλάδο τους.

GTS

GTS σημαίνει Παγκόσμια Μεταφραστικές Υπηρεσίες. Είναι μια μεταφραστική εταιρεία που παρέχει μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για πάνω από 15 χρόνια. Με έμπειρους μεταφραστές σε περισσότερες από 100 χώρες και πάνω από 80 γλώσσες, το GTS διαθέτει γλωσσική τεχνογνωσία σε κάθε μέρος του κόσμου.

Χρησιμοποιούν μια εντελώς ανθρώπινη διαδικασία μετάφρασης, που υποστηρίζεται από μια αυστηρή πολιτική ποιότητας. Μαζί με αυτό, το GTS χρησιμοποιεί επίσης προηγμένα εργαλεία CAT (Computer-Aided-Translation) και τεχνολογία λογισμικού. Οι ροές εργασίας τους είναι βελτιστοποιημένες για τη μετάφραση κειμένων όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με ακρίβεια.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας GTS (QMS) είναι συμβατό με το πρότυπο ISO και ελέγχεται ετησίως από διεθνή οργανισμό πιστοποίησης. Όλες οι μεταφράσεις ελέγχονται πριν από την παράδοση για να διασφαλιστεί ότι οι επωνυμίες λαμβάνουν μια εξαιρετική υπηρεσία μετάφρασης από την πλατφόρμα τους.

TheWordPoint

TheWordPoint στοχεύει να βοηθήσει τον κόσμο να γίνει πιο συνδεδεμένος, προσφέροντας μεταφράσεις από έμπειρους ανθρώπους. Οι μεταφράσεις παρέχονται από πιστοποιημένους επαγγελματίες, φυσικούς ομιλητές και τεχνολογία αιχμής για σαφή επικοινωνία. Η ομάδα επαγγελματιών γλωσσικών ειδικών μπορεί να μεταφράσει έγγραφα σε 50+ γλώσσες.

Η πλειοψηφία των μεταφραστών λαμβάνουν πιστοποιήσεις που εκδίδονται από διάφορες ενώσεις όπως η Αμερικανική Ένωση Μεταφραστών (ATA), η Bundesverband der Dolmetscher Ündbersetzer (BDU), η Εθνική Ένωση Διερμηνέων και Μεταφραστών Δικαστικών (NAJIT) και άλλες.

Επιπλέον, μπορούν να χειριστούν τα πάντα, από μεταναστευτικά, νομικά και ιατρικά έγγραφα μέχρι τεχνικό υλικό, όπως εγχειρίδια, εφαρμογές και ιστότοπους. Ο χρόνος εκτέλεσης οποιουδήποτε έργου εξαρτάται από το μέγεθος του χαρτιού και το ζεύγος γλωσσών. Η καθημερινή ικανότητα ενός μέσου μεταφραστή είναι περίπου 2000-2500 λέξεις. Το TheWordPoint έχει παράσχει υπηρεσίες στο University of Denver, BMC, Promena, Berlin Brands Group.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή απεγκατάστασης ADB

DeepL

DeepL είναι μια υπηρεσία νευρωνικής μηχανικής μετάφρασης που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017, που ανήκει στην DeepL SE, με έδρα την Κολωνία. Τα νευρωνικά δίκτυα της DeepL μπορούν να συλλάβουν τις δευτερεύουσες αποχρώσεις διαφορετικών γλωσσών και να τις παραδώσουν στη διαδικασία μετάφρασης.

Επιπλέον, το API τους παρέχει πρόσβαση μέσω προγραμματισμού στην τεχνολογία αυτόματης μετάφρασης της DeepL, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα τρίτων. Καθιστούν δυνατή τη μεταφορά υψηλής ποιότητας μεταφραστικών δυνατοτήτων απευθείας σε ιστότοπους και εφαρμογές.

Με το πρόγραμμα DeepL API Free, μπορείτε να μεταφράσετε έως και 500.000 χαρακτήρες το μήνα δωρεάν. Για πιο προηγμένες περιπτώσεις χρήσης, το πρόγραμμα DeepL API Pro επιτρέπει απεριόριστη μετάφραση με μέγιστη ασφάλεια δεδομένων και προτεραιότητα στην εκτέλεση αιτημάτων μετάφρασης.

RushTranslate

RushTranslate βοηθά τις επιχειρήσεις με γρήγορες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες μετάφρασης εγγράφων. Οι επαγγελματίες μεταφραστές τους έχουν ευρύ φάσμα εμπειρίας και βαθιά εξειδίκευση σε πολλούς τομείς. Ορισμένοι από τους τομείς εξειδίκευσής τους είναι η μετάφραση δικαιολογητικών για αιτήσεις πράσινης κάρτας ή υπηκοότητας των ΗΠΑ, οικονομικά αρχεία για υποθήκες, καθώς και νομικά έγγραφα για δικαστικές διαδικασίες.

Στο RushTranslate, οι επωνυμίες μπορούν να μεταφράσουν τα έγγραφά τους σε 60+ γλώσσες από πιστοποιημένο μεταφραστή με μόλις 24,95 $ ανά σελίδα με παράδοση 24 ωρών. Προσφέρουν επίσης τυπική μετάφραση με 0,10 $ ανά λέξη για επαγγελματική ή προσωπική χρήση.

Taia

Taia είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εντοπισμού. Προσφέρουν 600 φυσικούς ομιλητές με 5+ χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στον κλάδο. Μπορείτε να βαθμολογήσετε το μεταφραστικό τους έργο μετά από κάθε ολοκληρωμένο έργο. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφράσετε μόνοι σας τα έγγραφά σας έως και 3 φορές πιο γρήγορα με την υπηρεσία Catapult της Taia.

Το Catapult είναι ένα σύγχρονο διαδικτυακό εργαλείο μετάφρασης AI που είναι τέλειο για εσωτερικούς υπαλλήλους. Μπορείτε ακόμη και να τα αναθέσετε σε μια ομάδα επαγγελματιών μεταφραστών υψηλής εξειδίκευσης. Διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχουν ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99,4%. Οι επωνυμίες μπορούν να επιλέξουν τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης, την ποιότητα μετάφρασης, τις ειδικές απαιτήσεις και να παρακολουθούν την πρόοδο του έργου.

Τομέδες

Η αποστολή της Tomedes είναι να παρέχει επαγγελματικές μεταφραστικές υπηρεσίες που αφήνουν μια μόνιμη εντύπωση. Έχουν 15 χρόνια επαγγελματική εμπειρία μετάφρασης και έχουν 98% ικανοποίηση πελατών. Οι πιστοποιημένες μεταφραστικές τους υπηρεσίες συνοδεύονται από την εγγύηση Tomedes. Παρέχουν μια παγκόσμια δεξαμενή 20.000 φυσικών ομιλητών σε περισσότερες από 120 γλώσσες και 950+ ζεύγη γλωσσών.

Επιπλέον, τα μεταφραστικά τους πιστοποιητικά είναι καθολικά αποδεκτά σε ιδρύματα παγκοσμίως όπως το USCIS, η Αμερικανική Ένωση Μεταφραστών (ATA) και ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO). Μεταφράζουν οποιοδήποτε έγγραφο από πολλούς σύνθετους κλάδους, όπως νομικούς, ιατρικούς, τεχνικούς, οικονομικούς και πολλούς άλλους.

Smartcat

Smartcat είναι ένα περιβάλλον μετάφρασης με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά στην παγκόσμια κλίμακα της επιχείρησης. Κάνει τη μετάφραση απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική. Παρέχουν 15+ κορυφαίες μηχανές αυτόματης μετάφρασης από την Google, την Amazon και τη Microsoft, όλες διαθέσιμες σε μία διεπαφή. Οι επιχειρήσεις μπορούν να μεταφράσουν αυτόματα τα αρχεία τους με λίγα κλικ.

Με το Smartcat, μπορεί κανείς να μεταφράσει εύκολα εφαρμογές, ιστότοπους, διαδικτυακά μαθήματα, αρχεία και λογισμικό. Μπορούν να επεξεργαστούν μεταφράσεις με την ομάδα της Smartcat ή να προσλάβουν έναν επαγγελματία. Παρέχουν επίσης απρόσκοπτες ενσωματώσεις για συνδεδεμένη μετάφραση όπως WordPress, Google Docs, GitHub, Figma.

Περίληψη

Σε μια παγκόσμια διασυνδεδεμένη κοινωνία, η δυνατότητα μετάφρασης περιεχομένου από τη μια γλώσσα στην άλλη έχει γίνει εξαιρετικά πολύτιμη. Ένας μεταφραστής κάνει πολύ περισσότερα από το να μεταφράζει απλώς μια πρόταση από τη μια γλώσσα στην άλλη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να απασχοληθεί ένας ανθρώπινος μεταφραστής ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στον αυτοματισμό και την επεξεργασία γλώσσας μηχανής. Οι μεταφραστές στον σύγχρονο κόσμο αποτελούν βασικές επενδύσεις για επωνυμίες που θέλουν να επεκταθούν σε ξένες αγορές.