15 καλύτερες Κοινότητες Startup όπου ευδοκιμούν οι επιχειρηματίες

Οι νεοφυείς κοινότητες είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία των επιχειρηματιών, καθώς μπορούν να μάθουν από τους ιδρυτές τι συνεπάγεται η λειτουργία μιας επιχείρησης. Αυτό το άρθρο σάς βοηθά να γίνετε μέλος της καλύτερης κοινότητας startup όπου μπορείτε να συναντήσετε ιδρυτές startup unicorn και πέρα ​​από μονόκερους, όπως super unicorns, decacorns και hectacorns!

Οι νεοφυείς κοινότητες είναι ζωτικής σημασίας για τη δικτύωση, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα. Σε τέτοια οικοσυστήματα ταλαντούχων και αποδεδειγμένων επιχειρηματιών, επίδοξοι και έμπειροι επιχειρηματίες ενώνονται για να δημιουργήσουν, να συνεργαστούν και να πετύχουν.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω, εν συντομία, γιατί η συμμετοχή σε μια κοινότητα startup είναι απαραίτητη για το επιχειρηματικό σας ταξίδι. Επίσης, θα σας παρουσιάσω την καλύτερη πλατφόρμα για να συνδεθείτε με αυτές τις δυναμικές επιχειρηματικές κοινότητες.

Στο τέλος, θα έχετε το κλειδί για να ξεκλειδώσετε έναν κόσμο ευκαιριών και υποστήριξης στο ταξίδι σας προς την επιτυχία στην ανοιχτή θάλασσα των startups. Και αν είστε πολύ ανυπόμονοι για να δείτε τη λίστα, εδώ είναι μια λίστα με τις νεοφυείς επιχειρήσεις που καλύπτουμε στον παρακάτω εύχρηστο πίνακα!

Ακολουθεί ένας πίνακας που συνοψίζει τα κύρια χαρακτηριστικά καθεμιάς από τις καλυπτόμενες κοινότητες εκκίνησης:

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της κοινότητας εκκίνησηςGrowthMentorΚαθοδήγηση 1:1 για startup επιχειρηματίες με έμπειρους μέντορες.Δίκτυο ιδρυτώνΆμεση καθοδήγηση από ομοτίμους, αρχείο φόρουμ και συνδέσεις επενδυτών.Κοινότητα StartupNationΕξειδικευμένες υπηρεσίες, καθοδήγηση, συζητήσεις και προσφορές προϊόντων της Dell.SaaS ClubΣυμβουλές που μπορούν να εφαρμοστούν, σχόλια με σεβασμό και υποστήριξη υπευθυνότητας.StartupSauce AcademyΜαθαίνοντας από επιτυχημένους επιχειρηματίες, ιδιωτικές συζητήσεις και εκδηλώσεις.GrowthHackersΣυνεργασία με επαγγελματίες, γνώσεις και στρατηγικές ανάπτυξης.Indie HackersΜάθετε από τους ιδρυτές, αναζητήστε συμβουλές, υπηρεσίες δικτύωσης και περιεχομένου.Καμπύλη ζήτησηςΙδιωτική κοινότητα Slack για insights ανάπτυξης και λύσεις μάρκετινγκ.Startup GrindΠαγκόσμιες εκδηλώσεις, εγγραφές και διάφορα προγράμματα για startups.SaaStrΚορυφαίο περιεχόμενο στον κλάδο, συνδέσεις με την κοινότητα και ζωντανές εκδηλώσεις.Συμμαχία με επικεφαλής το προϊόνΑνάπτυξη στρατηγικής GTM, ειδικοί στην ανάπτυξη προϊόντων και συνδρομές.CoFoundersLabΒρείτε συνιδρυτές, συγκεντρώστε κεφάλαια και αποκτήστε πρόσβαση σε πόρους ειδικών.

Μια κοινότητα startup είναι μια ψηφιακή κοινωνική πλατφόρμα για επιχειρηματίες, επιχειρηματίες και δημιουργικούς επαγγελματίες με καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και αναζητούν χρηματοδότηση εκκίνησης. Με απλά λόγια, είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου θα βρείτε ομοϊδεάτες που είτε θέλουν να μετατρέψουν μια ιδέα σε startup επιχείρηση είτε έχουν ήδη ξεκινήσει μια startup και είναι ανοιχτοί στο να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με νέους επιχειρηματίες.

Δεδομένου ότι το οικοσύστημα startup είναι μια νέα επιχειρηματική ιδέα, δεν υπάρχουν πολλά εγχειρίδια που μπορούν να σας βοηθήσουν. Επομένως, πρέπει να βασιστείτε σε άλλους ιδρυτές που κατάφεραν ή απέτυχαν να ξεκινήσουν μια startup επιχείρηση. Οι χρήστες των κοινοτήτων εκκίνησης είναι ακριβώς όπως οι φίλοι σας που έχουν ήδη περπατήσει στο δύσκολο μονοπάτι σε μια startup unicorn ή decacorns και μπορούν να παρέχουν αποδεδειγμένες προτάσεις που κανείς άλλος δεν μπορεί, από τα στάδια χρηματοδότησης startup μέχρι τις εργασίες.

Ωστόσο, αυτές οι κοινότητες δεν είναι μόνο για συνομιλίες. Αυτοί οι ιστότοποι κοινωνικών επιχειρήσεων είναι κόμβοι δράσης που σχετίζονται με τον ιδεασμό, την επικύρωση ιδεών, τη συνεργασία, την καθοδήγηση χρηματοδότησης, τη δημιουργία σχεδίων νεοφυών επιχειρήσεων και ούτω καθεξής. Μπορείτε να ανταλλάξετε ιδέες, να βρείτε επιχειρηματικούς φίλους, ακόμη και να προσελκύσετε επενδυτές. Επιπλέον, μπορεί να βρείτε μέντορες που τα έχουν περάσει όλα και μπορούν να σας κάνουν το χαμηλό επίπεδο.

Οφέλη από το Joining One

Βρείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε διάφορες κοινότητες startup, ακολουθώντας ομάδες και κανάλια και την εύρεση των καλύτερων μεντόρων για να κερδίσετε τους ανταγωνιστές σας:

 • Μια τέτοια κοινότητα σάς βοηθά να δικτυωθείτε με ομοϊδεάτες επιχειρηματίες, πιθανούς συνιδρυτές, μέντορες και επενδυτές που μπορούν να προωθήσουν την εκκίνηση σας.
 • Διαφορετικές startups έχουν διαφορετικές παγίδες. Μόνο ένας ιδρυτής που έχει ήδη βρεθεί εκεί γνωρίζει τα σημεία συμφόρησης και πώς να ξεφύγει από αυτά. Μπορείτε να μάθετε αμέσως για αυτά τα σημεία συμφόρησης και τους κινδύνους ακόμη και πριν ξεκινήσετε μια εκκίνηση, εάν μπορείτε να συνδεθείτε με τον κατάλληλο ιδρυτή.
 • Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε κοινόχρηστους πόρους, όπως χώρους συνεργασίας, ευκαιρίες χρηματοδότησης και ειδικές γνώσεις για τον κλάδο.
 • Αυτά είναι υποστηρικτικά οικοσυστήματα που κατανοούν τις προκλήσεις της επιχειρηματικότητας και προσφέρουν ενθάρρυνση σε δύσκολες στιγμές.
 • Συχνά θα ανακαλύψετε ταλαντούχους συνεργάτες και μέντορες για την startup σας από τις καλύτερες κοινότητες startup.
 • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις κοινότητες εκκίνησης ως μέρη για το μάρκετινγκ των ιδεών σας, τις νέες τεχνολογίες ή τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Εδώ, λαμβάνετε ευκαιρίες μάρκετινγκ από στόμα σε στόμα δωρεάν πατώντας στα δίκτυά σας.
 • Η επικύρωση ιδεών, τεχνολογιών ή προϊόντων στην αγορά έχει ένα τίμημα. Ωστόσο, μπορείτε να το αποκτήσετε δωρεάν από τους φίλους της κοινότητας εκκίνησης.
 •   Οι 10 καλύτεροι άχρηστοι ιστότοποι για επίσκεψη όταν βαριέστε

  Πώς να επιλέξετε

 • Αναζητήστε μια κοινότητα με μέλη από διαφορετικά υπόβαθρα και κλάδους.
 • Πρέπει να υπάρχουν έμπειροι και δημοφιλείς ιδρυτές startup στην πλατφόρμα από τους οποίους μπορείτε να λάβετε συμβουλές από ειδικούς.
 • Ο ιστότοπος κοινωνικής επιχείρησης θα πρέπει να μπορεί να σας προσφέρει χώρους συνεργασίας, ευκαιρίες χρηματοδότησης και κοινόχρηστους πόρους ή να σας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
 • Μάθετε πρώτα εάν η κοινότητα των startup οργανώνει τακτικά επιτόπου ή εικονικά συνέδρια, διαδικτυακά σεμινάρια, συναντήσεις, εργαστήρια κ.λπ.
 • Θα πρέπει να υπάρχουν διάφοροι τρόποι συνομιλίας, όπως ομάδες, προσωπικές συνομιλίες, αναρτήσεις στον τοίχο, σχόλια και ούτω καθεξής.
 • Οι συνδρομές μέλους πρέπει να εμπίπτουν στον προϋπολογισμό σας.
 • Αναζητήστε μια ενεργή κοινότητα εκκίνησης, ώστε να μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το δίκτυό σας με δική σας ευκολία. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως πίνακες ήχου για τις επιχειρηματικές σας ιδέες, και εάν είστε χαμηλά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνητή νοημοσύνη για επιχειρηματικές ιδέες.
 • Τώρα, βρείτε παρακάτω μερικές από τις ένδοξες κοινότητες startup στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε:

  GrowthMentor

  GrowthMentor είναι διάσημη για την παροχή καθοδήγησης 1:1 σε επιχειρηματίες startup. Με μέντορες που βοήθησαν κορυφαίες startups παγκοσμίως, μπορείτε εύκολα να μάθετε για τα τυφλά σημεία των αποφάσεων που λαμβάνετε.

  Σχεδόν 600 κορυφαίοι μέντορες startup είναι διαθέσιμοι σε αυτήν την πλατφόρμα, οι οποίοι θα σας προσφέρουν 100% εξατομικευμένες συμβουλές, υποστήριξη και σχόλια για εσάς. Έτσι, θα πρέπει να μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία τους. Αυτή η κοινότητα με θετική ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει επίσης να δημιουργήσετε ένα υποστηρικτικό δίκτυο.

  Δίκτυο ιδρυτών

  Εάν ανήκετε στην κοινότητα των επιχειρηματιών νεοφυών τεχνολογιών, Δίκτυο ιδρυτών είναι η σωστή επιλογή για να αποκτήσετε ένα πλήρες πρόγραμμα καθοδήγησης κύκλου ζωής. Σε αυτήν την παγκόσμια κοινότητα, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές και να μοιραστείτε την εμπειρία σας.

  Αυτή η πλατφόρμα καθιστά την καθοδήγηση από ομοτίμους διαθέσιμη άμεσα σε εσάς οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Διαθέτει αρχείο φόρουμ 7+ ετών από όπου θα βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Το επεκτάσιμο φόρουμ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς δίνει τη δυνατότητα να δημοσιεύετε και να απαντάτε από τα εισερχόμενά σας. Η επικοινωνία μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με το Slack.

  Επιπλέον, σας επιτρέπει να συνδεθείτε με έναν επενδυτή που σχετίζεται με τον τομέα σας από τον κατάλογο και να τον ενημερώσετε με τη μηνιαία πρόοδό σας.

  Διαβάστε επίσης, YouTube Gems: Sam Altman για την έναρξη και τη λειτουργία μιας επιτυχημένης startup.

  Κοινότητα StartupNation είναι μια εκτεταμένη υπηρεσία της αρχικής πύλης StartupNation που παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για την ανάπτυξη μιας ιδέας ή μιας καταναλωτικής τεχνολογίας σε μια startup επιχείρηση.

  Στη σελίδα της κοινότητας, λαμβάνετε χρήσιμους συνδέσμους για καθοδήγηση για την έναρξη μιας μικρής επιχείρησης, μιας συναυλίας ή μιας εταιρείας ελεύθερου επαγγελματία, podcast από ειδικούς ιδρυτές startup, καλύψεις για προσπάθειες τοπικών startup σε πόλεις των ΗΠΑ όπως το Ντιτρόιτ και προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες της Dell για νεοφυείς επιχειρήσεις .

    Εισαγωγή στον Εποπτικό Έλεγχο και την Απόκτηση Δεδομένων (SCADA) για αρχάριους

  Η σελίδα της κοινότητας φιλοξενεί επίσης διάφορους πίνακες συζητήσεων για υποψηφίους startup, όπως Business Planning, Grab Bag, Sharing Economy, Side Hustles, Social Media Marketing και πολλά άλλα.

  SaaS Club

  Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μια startup επιχείρηση στο SaaS ή θέλετε να την δείτε να αναπτύσσεται σε νέο ύψος, SaaS Club είναι η κατάλληλη κοινότητα για εσάς. Ιδρυτές ή επιχειρηματίες νεοφυών εταιρειών SaaS μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό για να λάβουν βήμα προς βήμα συμβουλές σχετικά με εστιασμένα προσχέδια.

  Αντί να σας συντρίβει με πληροφορίες, σας παρέχει πληροφορίες που μπορούν να γίνουν πράξη που αποφέρουν ταχύτερα αποτελέσματα. Καθώς λαμβάνετε ειλικρινή σχόλια για τις ενέργειές σας, αλλά με σεβασμό, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Επιπλέον, σας παρέχει υποστήριξη λογοδοσίας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με το εγχείρημά σας.

  StartupSauce Academy

  Μόνο ένας επιχειρηματίας εκκίνησης SaaS γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να οικοδομήσουμε αυτό το είδος επιχείρησης. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να μείνετε μόνοι σε αυτό το ταξίδι εάν συμμετάσχετε StartupSauce Academy. Εδώ, συστήνεστε σε άλλους επιτυχημένους επιχειρηματίες εκτός της Silicon Valley και μαθαίνετε από αυτούς.

  Αυτή η ιδιωτική κοινότητα για τους ιδρυτές του SaaS δεν επιτρέπει σε άμεσους ανταγωνιστές να συμμετάσχουν σε αυτήν. Ως εκ τούτου, μπορείτε να συζητήσετε ανοιχτά ευαίσθητα σημεία όπως τα οικονομικά, τα ποσοστά μετατροπών, τα hacks ανάπτυξης και πολλά άλλα.

  Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνείτε με άλλα μέλη της ομάδας χρησιμοποιώντας Slack και Zoom. Πρόσβαση σε περιεχόμενο μόνο για μέλη, μηνιαίες εκδηλώσεις και εργαστήρια και τακτικές κλήσεις εγκεφάλου είναι άλλα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε αυτήν την κοινότητα.

  GrowthHackers

  GrowthHackers είναι μια κοινότητα startup μόνο με πρόσκληση που εστιάζει στο ξεκλείδωμα της ανάπτυξης μέσω της συνεργασίας. Εδώ, μπορείτε να συνδεθείτε με επαγγελματίες ανάπτυξης, προϊόντων και μάρκετινγκ που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις και τις έχουν ξεπεράσει με επιτυχία.

  Η συμμετοχή σε αυτήν την κοινότητα σημαίνει ότι θα μπορείτε να μοιράζεστε τις δικές σας γνώσεις, μαθαίνοντας από τους ειδικούς και ανακαλύπτοντας νέες στρατηγικές ανάπτυξης. Είναι επίσης ιδανικό για την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου σας και την απόκτηση νέων προοπτικών μέσω της συνεργασίας μεταξύ ομοτίμων.

  Μαζί, μπορείτε να επιλύσετε ζητήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί επιχειρηματίες συμμετέχοντας στη συζήτηση για την ανάπτυξη, το μάρκετινγκ και τον πειραματισμό. Είναι επίσης μια ασφαλής πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων, μάθησης και εμπειριών από την πραγματική ζωή.

  Indie Hackers

  Indie Hackers είναι μια κοινότητα όπου μπορείτε να μάθετε από τους ιδρυτές επιτυχημένων διαδικτυακών επιχειρήσεων. Σας προσφέρει επίσης την ευκαιρία να συνδεθείτε με άλλους επιχειρηματίες που ξεκινούν και αναπτύσσουν τις δικές τους εταιρείες.

  Οι ιδρυτές κερδοφόρων επιχειρήσεων εντάσσονται σε αυτήν την πλατφόρμα για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, ενώ τα νέα μέλη μπορούν να αναζητήσουν συμβουλές όποτε κολλήσουν. Τα μέλη αυτής της κοινότητας επιτρέπεται επίσης να οργανώνουν συναντήσεις για δικτύωση και ζωντανή δέσμευση.

  Το Indie Hackers διαθέτει επίσης υπηρεσίες podcast, ενημερωτικών δελτίων και άρθρων. Οι ιδρυτές μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτά και άλλοι μπορούν να μάθουν από εδώ.

  Καμπύλη ζήτησης

  Το μάρκετινγκ παίζει σημαντικό ρόλο στο να λειτουργήσει η startup επιχείρησή σας. Καμπύλη ζήτησης προσφέρει μια ιδιωτική κοινότητα Slack όπου μπορείτε να ανταλλάξετε γνώσεις ανάπτυξης με επαγγελματίες του μάρκετινγκ παγκόσμιας κλάσης. Οι νόμιμοι έμποροι εντάσσονται σε αυτήν την κοινότητα για να μοιράζονται τακτικές ανάπτυξης και σχέδια.

  Στο κανάλι Slack, μπορείτε να συζητήσετε διάφορες τακτικές SEM, περιεχόμενο και SEO, σελίδες προορισμού, προσθήκες και διαφημίσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, δίκτυα διαφημίσεων, εργαλεία μάρκετινγκ και προβολή B2B.

  Εδώ, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση έχει απασχολήσει την επιχείρησή σας και να λάβετε σχόλια από τους εμπόρους του μάρκετινγκ που ανήκουν στις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι το πρόβλημα ανάπτυξης, μπορείτε να βρείτε τη λύση του με τη συνεργασία.

  Startup Grind

  Ο Derek Andersen, ο ιδρυτής, και μερικοί από τους συναδέλφους του επιχειρηματίες κατάλαβαν το κοινό πρόβλημα του οικοσυστήματος startup είναι η ίδρυση μιας εταιρείας. Δημιούργησαν ένα κίνημα startup, και σύντομα, πήρε τη μορφή Startup Grindτη μεγαλύτερη κοινότητα startup στον κόσμο, όπως ισχυρίζονται οι ιδρυτές.

    8 Λογισμικό αυτοματισμού εργασιών για τη βελτιστοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών

  Το Startup Grind βοηθά κάθε υποψήφια startup με διάφορους τρόπους, όπως τοπικές εκδηλώσεις, παγκόσμια συνέδρια, συνδρομές, προσφορές συνεργατών, προγράμματα σπουδαστών, προγράμματα επενδυτών, εκπαιδευτικό περιεχόμενο και ιστολόγια.

  Μπορείτε να εγγραφείτε στο Startup Grind ως διευθυντής κεφαλαίου, μέλος κοινότητας, επενδυτής ή χορηγός. Δεν υπάρχουν τέλη συμμετοχής, τόσο καλό για την τσέπη σας. Ωστόσο, η φόρμα ένταξής του είναι πολύ περίτεχνη και απαιτεί σημαντική προσπάθεια για να ολοκληρωθεί, ώστε οι ιδρυτές να μπορούν να σας θεωρήσουν ως μέλος.

  SaaStr

  SaaStr είναι μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες ιδρυτών και επιχειρηματιών Software-as-a-Service. Ο στόχος αυτής της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, ενώ παράλληλα καθιστά τη διαδικασία λιγότερο αγχωτική για τους επιχειρηματίες. Για αυτό, προσφέρει κορυφαίο περιεχόμενο στον κλάδο και συνδέσεις με την κοινότητα.

  Αν και το SaaSTr ξεκίνησε το ταξίδι του ως ιστολόγιο WordPress, επεκτάθηκε με την πάροδο του χρόνου και προσφέρει επί του παρόντος αρκετούς πόρους, όπως ηλεκτρονικά βιβλία, βίντεο, εβδομαδιαία εργαστήρια, podcast και μαθήματα του Πανεπιστημίου SaaStr. Τα μέλη της κοινότητας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

  Εκτός από αυτά, το SaaStr λειτουργεί ως χώρος συν-πώλησης, μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης και ένας χώρος απόκτησης επενδυτικών κεφαλαίων.

  Συμμαχία με επικεφαλής το προϊόν

  Εάν είστε μια νέα startup σε μια ήδη κορεσμένη αγορά επιχειρήσεων ή καταναλωτικών προϊόντων, πρέπει να δημιουργήσετε μια σταθερή στρατηγική προώθησης στην αγορά (GTM) για να λανσάρετε το λογισμικό, την εφαρμογή ή τα καταναλωτικά αγαθά σας. Μια στρατηγική GTM θα μπορούσε να κοστίσει από δεκάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια δολάρια, αλλά μπορείτε να το αποφύγετε εάν εγγραφείτε Συμμαχία με επικεφαλής το προϊόν.

  Πρόκειται για μια αναδυόμενη κοινότητα startup που φιλοξενεί ειδικούς στην ανάπτυξη προϊόντων, επαγγελματίες προϊόντων, ηγέτες σκέψης και ιδρυτές startup. Η πλούσια κοινότητα ζωντανών επαγγελματιών προϊόντων και το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σάς βοηθούν να δημιουργήσετε και να επικυρώσετε την καλύτερη στρατηγική PLG για την εκκίνηση ή τη μικρή επιχείρησή σας.

  Προσφέρει ένα πρόγραμμα Δωρεάν Συνδρομή περιορισμένης πρόσβασης μαζί με προγράμματα επί πληρωμή όπως το Pro και το Pro+ Membership.

  CoFoundersLab

  Χρειάζεται να μετατρέψετε την ιδέα σας σε startup, να τη δημιουργήσετε, να την αναπτύξετε σε μια επιχείρηση με έσοδα και να κερδίσετε κεφάλαια για να αναπτυχθείτε περαιτέρω; Έμπειροι ιδρυτές και ηγέτες startup στο CoFoundersLab.

  Κυρίως, σας βοηθά να βρείτε έναν συνιδρυτή για την εκκίνηση σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να συγκεντρώσετε χρηματοδότηση από επαληθευμένους επενδυτές. Διαθέτει δύο επιμελημένα προϊόντα: το CoFoundersLab Launch και το Find Your CoFounder. Τη στιγμή της σύνταξης, οι συνδρομές είναι δωρεάν, αλλά ενδέχεται να τεθούν πίσω από ένα paywall σύντομα.

  Το CoFoundersLab Launch σάς βοηθά να αποκτήσετε έναν αποκλειστικό συνεργάτη ανάπτυξης για την εκκίνηση, να συνδεθείτε με μια κοινότητα ειδικών ιδρυτών startup και να συμμετάσχετε σε εβδομαδιαία masterclass που πραγματοποιούνται από ειδικούς του κλάδου.

  Το Find Your CoFounder σάς βοηθά κυρίως να αναζητήσετε ολόκληρη τη βάση δεδομένων των μελών της κοινότητας για να βρείτε τον κατάλληλο μέντορα, επενδυτή ή σύμβουλο. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε το δίκτυο της κοινότητας εκκίνησης χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

  Εκτός από αυτές τις μάρκες της κοινότητας startup, θα βρείτε επίσης ομοϊδεάτες επιχειρηματίες και μέντορες startup σε κοινές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Βρείτε παρακάτω τρεις κορυφαίες κοινότητες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε παρακάτω:

 • Startup Growth Hub στο Discord
 • StartUp Business and Entrepreneurs Network στο LinkedIn
 • Startups στο Reddit
 • Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις κοινότητες και δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στο λογαριασμό σας, καθώς οι επιχειρηματικές ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Ωστόσο, αυτή η λίστα θα πρέπει να σας δώσει ένα προβάδισμα.

  συμπέρασμα

  Το τοπίο της επιχειρηματικότητας εξελίσσεται διαρκώς. Πρέπει να ευδοκιμήσετε σε αυτό το τοπίο και αυτός θα πρέπει επίσης να είναι ο απώτερος στόχος σας.

  Σε αυτήν την τελική σύνοψη κοινοτήτων startup, ανακαλύψαμε τις καλύτερες πλατφόρμες για να λάβετε υποστήριξη, κοινόχρηστους πόρους, καθοδήγηση και ευκαιρίες συνεργασίας που χρειάζεστε.

  Στη συνέχεια, βρείτε εδώ τις καλύτερες πλατφόρμες για τη λίστα ή την κυκλοφορία του προϊόντος σας.