15 καλύτερα εργαλεία για να δημιουργήσετε υπέροχες παρουσιάσεις στο Διαδίκτυο

Είτε είστε φοιτητής είτε επαγγελματίας, πρέπει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις κάποια στιγμή.

Οι παρουσιάσεις σάς επιτρέπουν να εξηγήσετε μια ιδέα, να μοιραστείτε μια ιδέα και να πείσετε το κοινό με τον σωστό συνδυασμό κειμένου και υποστηρικτικών γραφικών. Είναι μια ανεκτίμητη δεξιότητα που μπορεί να σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους, όπως να παρουσιάσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας σε επενδυτές, να επιδείξετε την εργασία σας στους ανωτέρους σας σε ένα νέο προϊόν ή να παρουσιάσετε την εργασία σας στο κολέγιο.

Η δημιουργία μιας παρουσίασης δεν περιορίζεται πλέον στο Microsoft PowerPoint και στο Google Slides. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι διαθέσιμες λύσεις λογισμικού παρουσιάσεων σύγχρονης εποχής για να κάνουν τις παρουσιάσεις ελκυστικές και εύκολες στη δημιουργία. Έρχονται με χρήσιμα χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά στοιχεία και είναι εξαιρετικά εύχρηστα για όλους.

Το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να παρουσιάζουν τις ιδέες τους όπου κι αν βρίσκονται, κάνοντας τη ζωή τους πιο εύκολη. Αυτό πιθανώς εξηγεί την αυξανόμενη απαίτησή του, ειδικά σε οργανισμούς, για εξοικονόμηση χρόνου και αύξηση της παραγωγικότητας. Για να μην αναφέρουμε, το σενάριο εργασίας από το σπίτι λόγω της πανδημίας επιτάχυνε περαιτέρω τη χρήση του.

Ας μιλήσουμε περισσότερο για αυτό το εργαλείο και στη συνέχεια θα σας παρουσιάσω το καλύτερο λογισμικό διαδικτυακής παρουσίασης για να δημιουργήσετε όμορφες παρουσιάσεις.

Τι να αναζητήσετε σε ένα εργαλείο ηλεκτρονικής παρουσίασης;

Πριν επιλέξετε ένα εργαλείο διαδικτυακής παρουσίασης, πρέπει να αναζητήσετε μερικά πράγματα για να διασφαλίσετε ότι έχετε το σωστό λογισμικό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ότι θα κάνετε τη δουλειά χωρίς κόπο.

Εύχρηστος

Το εργαλείο παρουσίασης που θα επιλέξετε πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση για όλους. Δεν πρέπει να δυσκολεύει τους ανθρώπους και είναι κατάλληλο για όλους με διαφορετικές τεχνικές δεξιότητες. Είναι επειδή δεν μπορείτε να ξοδεύετε ώρες μαθαίνοντας το εργαλείο και μετά να επενδύετε περισσότερες ώρες για δημιουργία. Αυτό το εργαλείο στοχεύει να κάνει τη δημιουργία μιας παρουσίασης εύκολη και γρήγορη χωρίς να καταναλώνει πολύ χρόνο.

Επομένως, να επιλέγετε πάντα ένα εργαλείο παρουσίασης που είναι εύκολο στη χρήση. Πολλά εργαλεία στις μέρες μας προσφέρουν δωρεάν δοκιμές, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε εάν είναι εύκολο στη χρήση ή όχι.

Πλούσιο σε χαρακτηριστικά

Ένα καλό εργαλείο παρουσίασης πρέπει να είναι πλούσιο σε δυνατότητες για να υποστηρίζει τη δημιουργία των παρουσιάσεών σας και να τις κάνει να φαίνονται ελκυστικές. Πρέπει να προσφέρει διάφορες μορφές για την παρουσίαση και την κοινή χρήση περιεχομένου με το οποίο οι άνθρωποι θα ήθελαν να ασχοληθούν.

Για αυτό, το λογισμικό παρουσίασης πρέπει να παρέχει πολλά εκπληκτικά πρότυπα, δυνατότητες βίντεο/ήχου, εικόνες, στοιχεία σχεδίασης και άλλα χρήσιμα μέσα για να συμπεριλάβετε στο περιεχόμενό σας. Επιπλέον, πρέπει να είναι εύκολη η εισαγωγή ή η εξαγωγή του σε άλλα εργαλεία και να υποστηρίζει πολλαπλές μορφές αρχείων.

Επιπλέον, το λογισμικό πρέπει να προσφέρει εξαιρετική χωρητικότητα αποθήκευσης. Ως εκ τούτου, το λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο είναι μια καλή επιλογή. Θα σας επιτρέψει να εργάζεστε στα έργα όπου και όποτε θέλετε με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ευκαμψία

Το λογισμικό παρουσίασης πρέπει να προσφέρει ευελιξία για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα έγγραφα με βάση τις μοναδικές σας απαιτήσεις. Πρέπει να μπορείτε να προσαρμόσετε πρότυπα, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία και να κάνετε γρήγορες αλλαγές με τον τρόπο που θέλετε με ευκολία.

Επιλογές συνεργασίας

Με αποτελεσματική ομαδική εργασία, μπορείτε να αυξήσετε τα ποσοστά επιτυχίας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο κατά την επιλογή ενός εργαλείου παρουσίασης. Πρέπει να προσφέρει δυνατότητες όπως η κοινή χρήση της παρουσίασης σε ολόκληρη την ομάδα, η διαχείριση της παρουσίασης και η εισαγωγή των σχολίων τους σε πραγματικό χρόνο. Είναι επίσης χρήσιμο για άτομα που εργάζονται εξ αποστάσεως.

Συμβατότητα

Τα μέλη της ομάδας σας θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα για να εργαστούν. Ως εκ τούτου, το λογισμικό παρουσίασης που επιλέγετε πρέπει να είναι συμβατό με πολλές συσκευές για να επιτρέπει στους χρήστες να προβάλλουν ή να αλλάζουν τα έγγραφα.

Φιλικό προς τον προϋπολογισμό

Τέλος, επιλέξτε ένα εργαλείο παρουσίασης εντός του προϋπολογισμού σας. Δεν έχει νόημα να επενδύσετε σε λογισμικό που έχει υψηλές τιμές και διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεστε. Βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ αυτού που χρειάζεστε και του προϋπολογισμού σας για να αποφασίσετε το καλύτερο εργαλείο παρουσίασης για εσάς.

Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε διαφορετικά διαθέσιμα εργαλεία με τις προσφορές και το κόστος τους για να επιλέξετε το καταλληλότερο. Και για αυτό, εδώ είναι μια λίστα με τα 9 κορυφαία εργαλεία παρουσίασης που μπορείτε να εξετάσετε.

Canva

Σχεδιάστε ελκυστικές και ισχυρές διαφάνειες με Το εργαλείο παρουσίασης του Canva. Είτε στο σχολείο είτε στην εργασία, μετατρέψτε την ιδέα σας σε υπέροχο σχέδιο και βελτιώστε την αναγνωσιμότητά της για να μεταφέρετε τις ιδέες σας αποτελεσματικά.

Το λογισμικό παρουσιάσεων της Canva παρέχει εκατοντάδες διατάξεις, ώστε να μπορείτε να λάβετε όλα όσα θέλετε για το θέμα σας. Επιλέξτε τις τέλειες γραμματοσειρές, χρώματα και εικόνες για να εξηγήσετε την ιδέα σας στους συναδέλφους και τους φίλους σας. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε. απλά εκκινήστε το Canva στο σύστημά σας και αναζητήστε παρουσιάσεις για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του σχεδίου σας.

Περιηγηθείτε σε πρότυπα παρουσιάσεων σε διαφορετικά θέματα και στυλ και επιλέξτε από startup decks, εκπαιδευτικές διαφάνειες, διαφάνειες μάρκετινγκ, δημιουργικές παρουσιάσεις και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε τα λογότυπά σας, τις φωτογραφίες, εάν υπάρχουν, και ορισμένα στοιχεία που θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε διαφάνειες σε όποιους αριθμούς χρειάζεστε και να χρησιμοποιήσετε ξεχωριστές κινούμενες εικόνες για κάθε διαφάνεια με δημιουργικούς τρόπους για να κάνετε το κείμενο και τις εικόνες σας να φαίνονται απίστευτα και ελκυστικά.

  Πώς να δημιουργήσετε Memojis στο iPhone 13

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε μουσική και βίντεο για μια συναρπαστική παρουσίαση. Δοκιμάστε τις διαφορετικές δυνατότητες παρουσίασης του Canva, όπως η λειτουργία παρουσιαστή, η τυπική παρουσίαση ή η εγγραφή βίντεο. Αποθηκεύστε τις διαφάνειες ως PDF για να τις εξαγάγετε ως αρχεία .pptx.

Visme

Αποκτήστε έναν διαδικτυακό κατασκευαστή παρουσιάσεων – Visme – για τη δημιουργία συναρπαστικών παρουσιάσεων με ευκολία. Προσφέρει περισσότερες από 900 διατάξεις διαφανειών, εκατομμύρια εικονίδια, γραφικά, εικόνες και δεκάδες γραφήματα για την οπτικοποίηση αριθμών και δεδομένων.

Οι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει τον διαδικτυακό δημιουργό παρουσιάσεων της Visme για όλους με διαφορετικές τεχνικές δεξιότητες για να τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν μια καλύτερη παρουσίαση για τους θεατές ή το κοινό τους. Θα λάβετε προσαρμόσιμα μπλοκ κειμένου, φωτογραφίες, εικονίδια, εργαλεία οπτικοποίησης δεδομένων, διαφάνειες κ.λπ., για να δημιουργήσετε γρήγορα φανταστικές και δημιουργικές παρουσιάσεις.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας παρουσιάσεων της Visme σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τέλειες διαφάνειες που συμπληρώνουν τις ιδέες σας. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε μεταβάσεις, αναδυόμενα παράθυρα, περιεχόμενο τρίτων, όπως μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ζωντανούς ιστότοπους, διαδραστικότητα και εφέ κινούμενων εικόνων. Το Visme σας δίνει επίσης το Presenter Studio για να ηχογραφήσετε την παρουσίαση και να μοιραστείτε με τους θεατές.

Επιπλέον, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο, ήχο και οθόνη και να έχετε την επιλογή να ελέγχετε την κάμερα on/off. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρουσιάσετε τις διαφάνειες την ώρα που προτιμάτε και να αφήσετε το κοινό σας να τις δει την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τα χρώματα και τις γραμματοσειρές της επωνυμίας σας για να δημιουργήσετε εταιρικό περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, το Visme θα δημιουργήσει έναν σύνδεσμο για την παρουσίασή σας για να επιτρέψει την κοινή χρήση της παρουσίασής σας με οποιονδήποτε και, έχοντας πρόσβαση στον σύνδεσμο, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίντεο ή τα αρχεία σας. Μοιραστείτε απλούς αριθμούς, στατιστικά στοιχεία και δεδομένα στις διαφάνειες με γραφήματα, γραφικά στοιχεία και γραφήματα.

Το Visme είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να αγοράσετε στοκ εικόνες, εικονογραφήσεις, γραμμές, χαρακτήρες, σχήματα, εικονίδια κ.λπ., για να κάνετε την παρουσίασή σας πιο ελκυστική. Επίσης, κατεβάστε το αρχείο ως επεξεργάσιμο HTML5 ή PowerPoint για να διατηρήσετε ανέπαφη τη διαδραστικότητα και τα κινούμενα σχέδια για παρουσίαση εκτός σύνδεσης.

Venngage

Κάντε όμορφες και επαγγελματικές παρουσιάσεις στο διαδίκτυο με Venngage. Καλωσορίστε αυτό το εύχρηστο λογισμικό διαδικτυακής δημιουργίας παρουσιάσεων στην εργαλειοθήκη σας και ξεκλειδώστε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια ελκυστική παρουσίαση.

Το Venngage σάς βοηθά να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με το κοινό σας, είτε κάνετε μια εικονική παρουσίαση είτε διευθύνετε ένα μάθημα στο διαδίκτυο. Με προκατασκευασμένες διατάξεις και προσαρμόσιμα πρότυπα, μπορείτε να κάνετε την παρουσίασή σας να φαίνεται εντυπωσιακή, δίνοντας ζωή σε κάθε περιεχόμενο.

Οι εσωτερικοί σχεδιαστές του Venngage κατασκευάζουν συναρπαστικά πρότυπα για εσάς, ώστε να έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, να προσαρμόσετε τα γραφήματα και να αλλάξετε το κείμενο εύκολα μέσω του εργαλείου μεταφοράς και απόθεσης. Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε και σημειώσεις ομιλητή στις παρουσιάσεις, εάν τις χρειάζεστε.

Επιπλέον, εξάγετε την online παρουσίασή σας σε PDF ή PowerPoint και αποκτήστε την εκτός σύνδεσης ή παρουσιάστε τη δημιουργικότητά σας από το λογισμικό παρουσιάσεων του Venngage. Θα έχετε επίσης την επιλογή να ανεβάσετε γραμματοσειρές, χρώματα επωνυμίας και λογότυπα εταιρείας και να κάνετε την παρουσίασή σας τέλεια.

Αποκτήστε το Venngage ΔΩΡΕΑΝ στην αρχή για πέντε σχέδια. Εάν θέλετε να ενισχύσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, χρησιμοποιήστε 16 $/χρήστη/μήνα.

Zoho Show

Σχεδιάστε επαγγελματικές διαφάνειες για να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας και να παραδώσετε εξαιρετικές παρουσιάσεις ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε με Zoho Show. Προσφέρει διεπαφή χρήστη με βάση τα συμφραζόμενα και μινιμαλιστικό για να λάβετε σχετικές επιλογές για την εργασία σας, όπως η επεξεργασία κειμένου, η κίνηση μιας διαφάνειας και η προσθήκη μιας φωτογραφίας χωρίς να μπείτε σε πολυπλοκότητες.

Από επιχειρηματικές προτάσεις μέχρι startup pitch decks και παρουσιάσεις πωλήσεων, η Zoho παρέχει προφορτωμένα πρότυπα που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Προσφέρει έναν συνεργατικό χώρο εργασίας για τη δημιουργία παρουσιάσεων στο διαδίκτυο με πιο παραγωγικό τρόπο με τα μέλη της ομάδας σας.

Μπορείτε να εισαγάγετε αρχεία PPS, PPSX, PPT, ODP και PPTX για να εργαστείτε σε αυτά χωρίς προβλήματα μορφοποίησης. Επιπλέον, εξάγετε αρχεία σε μορφή PPSX, ODP, PDF, HTML και PPTX για να τα παρουσιάσετε ή να τα μοιραστείτε με οποιονδήποτε. Είναι ενδιαφέρον ότι το εργαλείο σάς επιτρέπει να ελέγχετε την παρουσίαση με το smartwatch και το κινητό σας τηλέφωνο ενώ μεταδίδετε τη δημιουργικότητά σας σε smart TV.

Διασκεδάστε τους θεατές σας με βίντεο και ηχητικές παρουσιάσεις που μεταφέρουν γρήγορα την άποψή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως προσαρμοσμένες προβολές διαφανειών, προβολή παρουσιαστή και άλλα για να παρέχετε παρουσιάσεις με δύναμη. Επιπλέον, μπορείτε να δημοσιεύσετε τις διαφάνειές σας στο διαδίκτυο και να δείξετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύτερο κοινό. Εγγραφείτε και αρχίστε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό διαδικτυακών παρουσιάσεων ΔΩΡΕΑΝ.

Lucidpress

Γίνε καλύτερος αφηγητής με Ο διαδικτυακός κατασκευαστής παρουσιάσεων της Lucidpress. Μετατρέπει το κείμενο και τα δεδομένα σας σε εξαιρετικές οπτικές παρουσιάσεις με ευκολία. Παίρνετε βασικά καθώς και premium πρότυπα για να κάνετε την παρουσίασή σας να φαίνεται εκπληκτική.

Για να υποστηρίξετε το περιεχόμενό σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τα πρότυπα σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να ανεβάσετε χρώμα επωνυμίας, λογότυπα κ.λπ. Το Lucidpress διαθέτει επίσης ένα διαισθητικό πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης για τη δημιουργία εξαιρετικών διαφανειών γρήγορα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Μοιραστείτε στοιχεία και πρότυπα επωνυμίας με την ομάδα σας για να ελέγξετε ποιος μπορεί να εκτελέσει ποια εργασία σε κάθε διαφάνεια, αναθέτοντας σε κάθε μέλος για κάθε εργασία. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό σε οποιαδήποτε συσκευή έχετε χωρίς λήψη και όλα τα σχέδιά σας θα είναι ασφαλή και αποθηκευμένα στο cloud.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify με το Siri στο iPhone

Επιπλέον, το Lucidpress παρέχει μια προηγμένη δυνατότητα αυτοματισμού, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε πληροφορίες στα πρότυπα αυτόματα. Ενσωματώνεται με εργαλεία τρίτων για να προσφέρει όλα όσα θέλετε στα χέρια σας. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε κείμενο από το GDoc και να εισαγάγετε ένα αρχείο παρουσίασης από το Facebook, το Unsplash ή το Dropbox και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην εργασία.

Χρησιμοποιήστε το λογισμικό ΔΩΡΕΑΝ ή πληρώστε μόλις 3 $/μήνα για να λάβετε απεριόριστα οφέλη.

Γενικά

Κάντε το κοινό σας να πει “WOW” στις παρουσιάσεις σας όταν τις δημιουργείτε μέσω Γενικά. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε γραφήματα, διαφάνειες παρουσίασης ή οποιοδήποτε άλλο εκπληκτικό περιεχόμενο σε συνεργασία με την ομάδα σας είτε μεμονωμένα, χρησιμοποιήστε το λογισμικό διαδικτυακής παρουσίασης της Genially.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες επιχειρηματικές προτάσεις, φακέλους, αναφορές και πολλά ακόμη χρήσιμα σχέδια μάρκετινγκ με το Genially. Επιπλέον, το εργαλείο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διαδραστικά infographics που μπορούν να μεταδώσουν το περιεχόμενό σας με καλύτερο τρόπο. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε εξωτερικούς συνδέσμους, ήχο, βίντεο κ.λπ., στην παρουσίασή σας και να μετατρέψετε οποιαδήποτε εικόνα σε διαδραστικό περιεχόμενο.

Τραβήξτε την προσοχή όλων στην παρουσίαση αναπαραγωγής βίντεο και προσελκύστε βαθιά τους θεατές σας. Κάντε τη μάθηση για τους μαθητές ευκολότερη με διαδραστικές συνεδρίες μάθησης που εξασφαλίζουν επιτυχία σε κάθε περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να εργαστείτε με την Genially. σας κάνει να γίνετε επαγγελματίας ενώ χρησιμοποιείτε τα απαιτούμενα εργαλεία. Προσφέρει επίσης εύκολο χειρισμό, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην εργασία.

Το Genially είναι ΔΩΡΕΑΝ για πάντα με απεριόριστες προβολές, δημιουργίες, πόρους και πρότυπα. Αν ψάχνετε για premium πόρους και άλλες επιλογές, πηγαίνετε με 7,49 $/μήνα. Για φοιτητές, είναι και πάλι ΔΩΡΕΑΝ, αλλά σας κοστίζει 1,25 $/μήνα αν χρειάζεστε περισσότερα οφέλη.

Δαγκωτό

Δαγκωτό σας βοηθά να δημιουργήσετε παρουσιάσεις βίντεο με κινούμενα σχέδια και επιτρέπει στο βίντεό σας να μιλήσει στο κοινό σας για λογαριασμό σας. Επιλέξτε από πολλά πρότυπα παρουσίασης βίντεο και προσαρμόστε πλάνα, χρώματα, μουσική, εικόνες, κείμενο κ.λπ., για να κάνετε την παρουσίασή σας ελκυστική.

Μπορείτε εύκολα να εξαγάγετε τις παρουσιάσεις σας από email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή συσκέψεις σε αυτό το εργαλείο. Επιπλέον, το Biteable κάνει τη δουλειά σας τόσο εύκολη που μπορείτε να αισθάνεστε εξαιρετικά άνετα, ενώ δημιουργείτε μια μοναδική παρουσίαση, καθώς κρατά μακριά την πολυπλοκότητα.

Επιλέξτε πρότυπα ανάλογα με το θέμα σας και επιτρέψτε στους θεατές σας να κατανοήσουν το περιεχόμενο χωρίς πολλές εξηγήσεις. Μπορείτε να κάνετε την παρουσίαση του βίντεο οπτικά ελκυστική περιηγώντας τη βιβλιοθήκη για να προσθέσετε λογότυπα, κείμενα και σκηνές. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα που ταιριάζουν στην επωνυμία σας και να γίνετε επαγγελματίας στην προσέλκυση κοινού. Το εργαλείο διαθέτει επίσης λειτουργίες που σας βοηθούν να διατηρείτε το περιεχόμενό σας σαφές, απλό, σύντομο, έντονο και γλυκό.

Κάντε αναβάθμιση για να εξερευνήσετε περισσότερο τη δημιουργικότητά σας με μόλις 19 $/μήνα. Το Biteable είναι ΔΩΡΕΑΝ για πάντα με απεριόριστες εξαγωγές, 4 εκατομμύρια φωτογραφίες, κινούμενα σχέδια, κλιπ και ένα υδατογράφημα.

Renderforest

Γιατί να περάσετε όλη τη νύχτα προετοιμάζοντας διαφάνειες όταν έχετε ένα εργαλείο για να τις φτιάξετε για εσάς μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα. Χρήση Renderforest για να πάρετε τους θεατές σας σε ένα όμορφο ταξίδι με τις ελκυστικές και δυνατές διαφάνειές σας.

Εξερευνήστε στοιχεία σχεδίασης και διαφάνειες παρουσίασης για να βρείτε το τέλειο ταίρι για το έργο σας. Είτε έχετε απαίτηση επιχειρηματικής κριτικής είτε εισάγετε μια νέα επωνυμία μόδας, το Renderforest διαθέτει πρότυπα κατάλληλα για εσάς. Παρέχει απλά εργαλεία επεξεργασίας, χιλιάδες στοκ φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Δώστε ζωή στις παρουσιάσεις σας προσαρμόζοντας τις διαφάνειες σύμφωνα με τις σχεδιαστικές σας ανάγκες. Αυτός ο διαδικτυακός κατασκευαστής παρουσιάσεων λειτουργεί με τα ακόλουθα εύκολα βήματα:

 • Επιλέξτε πρότυπα παρουσίασης που είναι διαθέσιμα σε αναλογία διαστάσεων 16:9 που πληροί τα πρότυπα σχεδίασής σας.
 • Σε κάθε παρουσίαση, μπορείτε να προσθέσετε έως και 100 διαφάνειες. Σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε όσες διαφάνειες θέλετε και να μεταφέρετε κάθε λεπτομέρεια στην παρουσίασή σας.
 • Χρησιμοποιήστε εργαλεία επεξεργασίας για να προσαρμόσετε τις διαφάνειες με λίγα μόνο κλικ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εικόνες και να τις επεξεργαστείτε με τα στοιχεία σχεδίασης.

Λοταρία! Η παρουσίασή σας είναι τώρα έτοιμη. Ο διαδικτυακός κατασκευαστής παρουσιάσεων της Renderforest είναι ΔΩΡΕΑΝ για έως και 300 MB και βίντεο διάρκειας έως 1 λεπτού με περιορισμένο αριθμό μουσικών κομματιών, υδατογραφήματα και απεριόριστες εξαγωγές βίντεο 360p. Και μπορείτε να το μοιραστείτε με την ομάδα σας ή το κοινό σας. Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε ως αρχείο PDF ή JPG για να το παρουσιάσετε εκτός σύνδεσης.

Όμορφη.ai

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στο σχεδιασμό κατά τη δημιουργία διαφανειών. χρήση Όμορφη.ai – ένα έμπειρο εργαλείο για να δημιουργείτε εύκολα τις παρουσιάσεις σας. Σας βοηθά να διατηρείτε την ομάδα σας έτοιμη για την επωνυμία, να κάνετε την επιχείρησή σας να φαίνεται υπέροχη και να εξοικονομείτε ώρες στο σχεδιασμό.

Το Beautiful.ai προσφέρει κομψά πρότυπα, ώστε να έχετε ένα σχέδιο σύμφωνα με τις σχεδιαστικές σας ανάγκες για την πραγματοποίηση παρουσιάσεων. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο παρουσίασης διευκολύνει την έναρξη, το σχεδιασμό, την προσαρμογή και την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων σε χρόνο μηδέν και εντυπωσιάζει το κοινό σας.

Εκχωρήστε σε κάθε μέλος τις ανάγκες σχεδιασμού για ξεχωριστές ενότητες σε έναν μόνο λογαριασμό και συγχρονίστε επιτέλους όλες τις λεπτομέρειες. Μόλις εγγραφείτε, έχετε εκατομμύρια σύγχρονα εικονίδια και εικόνες. Καθώς κάθε διαφάνεια είναι μοναδική και δημιουργική με τον δικό της τρόπο, ωθήστε την να μιλήσει στο κοινό σας μέσω της σωστής γραμματοσειράς, λογότυπου και χρωμάτων με αυτό το εργαλείο. Ο κατασκευαστής παρουσίασης κινούμενων σχεδίων παρέχει επίσης αλάνθαστες λειτουργίες για να εκπλήξει τους θεατές σας.

Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη δημιουργικότητά σας ΔΩΡΕΑΝ και αποκτήστε απεριόριστες διαφάνειες, περισσότερα από 2 εκατομμύρια εικονίδια, φωτογραφίες, προσαρμοσμένα θέματα, εισαγωγή PowerPoint και πολλά άλλα. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 12 $/μήνα.

  Τρόπος αλλαγής πεζών-κεφαλαίων κειμένου στο PowerPoint

Maglr

Maglr είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εξαιρετικό και ελκυστικό περιεχόμενο. Το εργαλείο παρουσίασης μπορεί να σας βοηθήσει στη δημιουργία εξαιρετικών παρουσιάσεων πωλήσεων.

Αφήστε μια μόνιμη εντύπωση στην ομάδα με μια οπτικά ελκυστική παρουσίαση.

Το εργαλείο σας δίνει πλήρη ηνία πάνω στην παρουσίαση και σας επιτρέπει να εκτελέσετε την εκπομπή.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

 • Ελέγξτε την κύρια παρουσίαση
 • Μοιραστείτε την παρουσίασή σας με τους συναδέλφους σας
 • Παρουσίαση online ή offline
 • Περιορίστε τις επιλογές για τους συναδέλφους
 • Διαχειριστείτε την παρουσίαση από ένα σημείο
 • Ελέγξτε την προσβασιμότητα στις παρουσιάσεις
 • Στείλτε ειδοποίηση push για ενημέρωση σχετικά με ενημερώσεις
 • Μοιραστείτε την παρουσίαση απευθείας με τους πελάτες

Microsoft Sway

Η Microsoft έχει ήδη προσφέρει στον κόσμο ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα εργαλεία παρουσίασης, το PowerPoint. Microsoft Sway είναι μια βελτίωση στην ήδη τελειοποιημένη συνταγή του PowerPoint.

Το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη δημιουργία εντυπωσιακών παρουσιάσεων αλλά και για ενημερωτικά δελτία και τεκμηρίωση μέσα σε λίγα λεπτά.

Διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Η ενσωμάτωση της συσκευής και του ιστού σάς επιτρέπει να προσθέτετε πολυμέσα από οπουδήποτε
 • Έξυπνη σχεδίαση κινητήρα συνδυάζει όμορφα την παρουσίαση
 • Ο δυναμικός σχεδιασμός φαίνεται υπέροχος σε οποιαδήποτε συσκευή και οθόνη
 • Συνδέστε το Sway με το Office 365 και το OneDrive για να αποκτήσετε ακόμα καλύτερη εμπειρία

Powtoon

Powtoon είναι ένα εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία βίντεο και παρουσιάσεων. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε το κοινό σας και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να του παρουσιάσετε το προϊόν σας.

Το λογισμικό δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαθέσουν την επωνυμία τους, αλλά και ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους δασκάλους και ένα προσωπικό εργαλείο για να εμπλακούν στην οικογένεια και τους φίλους.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι:

 • Σχεδιασμένο για όλους, από νεοσύστατες επιχειρήσεις έως μεγάλες επιχειρήσεις
 • Μια διαφορετική προσέγγιση στις παρουσιάσεις
 • Έτοιμα πρότυπα
 • Δημιουργήστε μια παρουσίαση μέσα σε 20 λεπτά

Διαφάνειες

Όλοι βασίζονται στη χρήση του PowerPoint στους υπολογιστές τους για να δημιουργήσουν τις παρουσιάσεις τους. Εάν θέλετε η παρουσίασή σας να ξεχωρίζει, θα χρειαστείτε ένα διαφορετικό εργαλείο.

Διαφάνειες θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε παρουσιάσεις με επαγγελματική εμφάνιση για να σας ξεχωρίσει από το πλήθος.

Είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο που διασφαλίζει ότι μπορείτε να εργαστείτε σε αυτό από οπουδήποτε στον κόσμο και σε οποιαδήποτε συσκευή.

 • Οι δημιουργημένες παρουσιάσεις είναι φιλικές προς όλες τις συσκευές
 • Οι δημιουργημένες παρουσιάσεις είναι ιδιωτικές
 • Παρέχει επιλογές για κοινή χρήση παρουσιάσεων
 • Αναλύστε την απόδοση της παρουσίασής σας
 • Ανεβάζει βίντεο και κινούμενα σχέδια στην παρουσίασή σας

Prezi

Μια καλή παρουσίαση μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή ενός επαγγελματία και είναι πάντα χρήσιμο να έχετε το κατάλληλο εργαλείο για τη δουλειά.

Prezi είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία συναρπαστικών και εντυπωσιακών παρουσιάσεων. Καθώς είναι βασισμένο στο διαδίκτυο, το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Καλύτερες στιγμές

 • Δημιουργία παρουσιάσεων επαγγελματικού στυλ
 • Δημιουργία και προσαρμογή χρησιμοποιώντας πολλά πρότυπα και επιλογές
 • Συνεργασία με μέλη της ομάδας
 • Χρήση μέσω υπολογιστή ή φορητών συσκευών
 • Ανάλυση της εργασίας σας μετά τη δημιουργία της, χρησιμοποιώντας το Prezi Analytics

Κατάστρωμα Haiku

Μια καλή παρουσίαση κάνει τη διαφορά. Κατάστρωμα Haiku είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσετε μια καταπληκτική παρουσίαση.

Το εργαλείο είναι πολύ εύκολο στη χρήση και βασίζεται σε σύννεφο, επομένως, το καθιστά προσβάσιμο μέσω του υπολογιστή, του iPad και του iPhone σας.

Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού είναι διαθέσιμη για την εμπειρία του λογισμικού. Εάν σας αρέσει το λογισμικό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες επιλέγοντας μια μηνιαία συνδρομή, με τιμή 19,99 $ ανά μήνα.

Μπόνους: 5 συμβουλές για να κάνετε εξαιρετικές διαδικτυακές παρουσιάσεις

Το να έχετε ένα εργαλείο παρουσίασης που λειτουργεί ομαλά και διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες είναι ωραίο, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς να δημιουργείτε παρουσιάσεις που υπερέχουν. Ακολουθούν μερικές γρήγορες συμβουλές για τη δημιουργία παρουσιάσεων στο διαδίκτυο, εάν είστε αρχάριοι.

 • Σύνταξη του περιεχομένου: Επιλέξτε μια κεφαλίδα και χρησιμοποιήστε κουκκίδες για να εξηγήσετε τα πράγματα σε σημεία, καθώς κανείς δεν πρόκειται να διαβάσει τα μεγάλα κομμάτια των παραγράφων. Προσθέστε περιεχόμενο σχετικό με το θέμα για το οποίο πρόκειται να μιλήσετε, που περιγράφεται στην πιο εύκολη γλώσσα. Μπορείτε επίσης να παρέχετε παραδείγματα όπου είναι δυνατόν και να διατηρείτε τις εισαγωγές σας συναρπαστικές και τα συμπεράσματά σας ελπιδοφόρα.
 • Προσθήκη γραφικών: Ένα μεγάλο, απλό κείμενο μπορεί να φαίνεται βαρετό. Κάντε την παρουσίασή σας ελκυστική προσθέτοντας κατάλληλα βίντεο, εικόνες και άλλα στοιχεία σε διαφορετικές διαφάνειες.
 • Διατηρήστε το απλό: Η προσθήκη γραφικών είναι εξαιρετική, αλλά η παρουσίασή σας δεν χρειάζεται να είναι ένα βιβλίο σκίτσων γεμάτο χρώματα και σχεδιαστικά στοιχεία. Πρέπει να γίνει στρατηγικά. Όποιες εικόνες, βίντεο και σχεδιαστικά στοιχεία κι αν επιλέξετε πρέπει να είναι διακριτικά και να συμπληρώνουν το κείμενο και να τοποθετούνται καλά χωρίς να δίνουν μια συντριπτική αίσθηση στον θεατή.
 • Χρόνος: Ο καθορισμός της διάρκειας της παρουσίασης είναι ζωτικής σημασίας. Μην το κάνετε πολύ σύντομο το γεγονός ότι οι άνθρωποι υποθέτουν ότι δεν έχετε καταβάλει αρκετή προσπάθεια ή πολύ καιρό που αισθάνονται βαριεστημένοι και μπερδεμένοι. Βρείτε μια μέση λύση για να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο.

Συμπέρασμα 👩‍💻

Η δημιουργία παρουσιάσεων έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με την εισαγωγή του διαδικτυακού λογισμικού παρουσιάσεων. Κάνει τη συνολική διαδικασία ευκολότερη και απλούστερη για τη δημιουργία ελκυστικών διαφανειών με στοιχεία σχεδίασης και πολύτιμες δυνατότητες. Επομένως, επιλέξτε ένα εργαλείο παρουσίασης με βάση τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.