15 εφαρμογές παρακολούθησης συνήθειας για Android, iOS και Web το 2022

Η οικοδόμηση μιας νέας συνήθειας είναι ένα δύσκολο έργο. Απαιτεί συνεχή παρακολούθηση και υπενθυμίσεις για να είναι εύκολο για τους χρήστες να δημιουργήσουν κάτι καλό. Ως εκ τούτου, έρχεται η εφαρμογή παρακολούθησης συνήθειας που μπορεί να βοηθήσει πολύ.

Οι ιχνηλάτες συνήθειας μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεων, του ύπνου, της υγείας και της δημιουργικής απόδοσης. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας με ταυτόχρονη επίτευξη των στόχων.

Οι ζωές μας αφορούν μικρές ή μικρές ρουτίνες που δεν γνωρίζουν όλοι. Ορισμένες επιβλαβείς συνήθειες και η αναβλητικότητα μπορεί να επηρεάσουν την υγεία, την καριέρα και την εργασία.

Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να εργαστείτε σκληρά για να υιοθετήσετε καλές συνήθειες και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής.

Αρκετά βιβλία μιλούν για κανόνα συνήθειας 21 ημερών, όπως το «Who will cry when you die» του Robin Sharma, το «The Power of Habit» του Charles Duhigg, το «Tiny Habits» του BJ Fogg και το «Atomic Habits» του James Clear. (Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα βιβλία στο Amazon).

Ποιος είναι ο κανόνας των 21 ημερών;

Για να γίνει κάτι συνήθεια, ένα άτομο πρέπει να αφοσιωθεί στον στόχο του για 21 ημέρες. Μόλις το πλάνο ακολουθηθεί για 21 ημέρες, γίνεται συνήθεια καθιστώντας ευκολότερο να το ακολουθήσετε για τις επόμενες 90 ημέρες. Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου 90 ημερών, μπορεί να γίνει μόνιμος τρόπος ζωής.

Η παρακολούθηση των συνηθειών μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός και ισχυρός τρόπος για να παραμείνετε στις νέες ρουτίνες και να μην σπάσετε μια αλυσίδα. Οι εφαρμογές παρακολούθησης συνήθειας μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα σερί και να περάσουν από εκτεταμένες δοκιμές για την επίτευξη στόχων.

Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης συνήθειας που μπορεί κανείς να ακολουθήσει.

Habitify

Αν θέλετε να χτίσετε χρυσές συνήθειες, το Habitify μπορεί να είναι το βήμα σας προς τα εμπρός. Θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες που έχετε για αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Κατακτήστε τις πρακτικές για να δημιουργήσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας με μερικά απλά βήματα. Ξεκινήστε με την επιλογή μιας συνήθειας, τη δημιουργία της, τη δημιουργία μιας καθημερινής ρουτίνας, τη διατήρηση της ευθύνης και την παρακολούθηση της προόδου σας καθημερινά.

  11 καλύτερες εφαρμογές ψύξης τηλεφώνου για Android και iOS

Κατεβάστε – Android | iOS

Habitica

Ξεκινήστε να παρακινείτε τον εαυτό σας με το Habitica, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τα πράγματα με διασκεδαστικό τρόπο. Θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας γρήγορα σε δωρεάν εφαρμογή παραγωγικότητας και δημιουργίας συνήθειας για να σας παρακινήσει. Μαζί με αυτό, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα ισχυρό κοινωνικό δίκτυο για να ξεκινήσουν μια υγιή ζωή. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν ανταμοιβές, να παρακολουθούν στόχους και να πολεμούν τέρατα με άλλους.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Διασκελισμοί

Η εφαρμογή Strides μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια τέλεια ρουτίνα για να παρακολουθείτε και να οργανώνετε τους στόχους σας για να τους επιτύχετε γρήγορα. Καλύπτει τα πάντα, από την ανάγνωση βιβλίων μέχρι το πρόγραμμα προπόνησης. Μαζί με αυτό, μπορεί κανείς να προσαρμόσει τις απαιτήσεις γρήγορα, να θέσει στόχους και να αναλύσει τα δεδομένα. Θεωρήστε το ως το δικό σας all-in-one μέρος για να δημιουργήσετε συνήθειες και να θέσετε καθημερινούς στόχους.

Κατεβάστε – Ιστός | iOS

Προπονητής.εγώ

Αν ψάχνετε για έναν κορυφαίο ιχνηλάτη συνήθειας, ξεκινήστε με το Coach.me για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες συνήθειες. Οι εφαρμογές επιτρέπουν στους χρήστες να ορίζουν υπενθυμίσεις, στόχους, να βελτιώνουν συνήθειες, να γιορτάζουν ορόσημα, να βλέπουν την πρόοδο, να ενσωματώνουν έξυπνες συσκευές και σχέδια βήμα προς βήμα. Μπορεί να καλύψει την άσκηση, τη διαμεσολάβηση και άλλες οδηγίες για την επίτευξη στόχων.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Παραγωγικός

Η παραγωγική εφαρμογή παρακολούθησης συνήθειας έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή σας για κάτι καλύτερο. Μπορεί να διευκολύνει τους χρήστες να χτίσουν ένα προσωπικό σχέδιο, να δημιουργήσουν δυναμική και να δημιουργήσουν νέες συνήθειες. Οι στόχοι μπορεί να είναι η άσκηση, το διάβασμα, το πόσιμο νερό και ο διαλογισμός, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τους χρήστες.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Loop Habit Tracker

Αποκτήστε διορατικά στατιστικά στοιχεία και γραφήματα με τη βοήθεια της εφαρμογής Loop Habit Tracker. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν τις εφαρμογές ανοιχτού κώδικα και τις δωρεάν εφαρμογές για να λαμβάνουν καθημερινές υπενθυμίσεις, να διατηρούν εξαιρετικές συνήθειες. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται διάφορες λειτουργίες, όπως έλεγχος δεδομένων, βαθμολογία συνήθειας, ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, υπενθυμίσεις, γραφικά στοιχεία και εργασία εκτός σύνδεσης.

  Πώς να εξατομικεύσετε το τηλέφωνό σας Android με θέματα και προγράμματα εκκίνησης

Κατεβάστε – Ιστός | Android

Habit Hub

Πετύχετε τους στόχους σας με το The Habit Hub, διευκολύνοντας την παρακολούθηση των στόχων και τη νίκη στον αγώνα. Οι εφαρμογές προσφέρουν λειτουργίες όπως μια αλυσίδα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να μην τη σπάσει, οργάνωση των συνηθειών βάσει κατηγοριών, λήψη γραφημάτων για οπτικοποίηση δεδομένων, ρύθμιση υπενθυμίσεων και επισήμανση ως γραφικών στοιχείων. Έρχεται επίσης με πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ευέλικτους στόχους, ανταμοιβές και ασφάλεια.

Κατεβάστε – Ιστός | Android

neybox Σήμερα

Το πρόγραμμα παρακολούθησης συνήθειας neybox Today μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ημερήσιο κύριο σχέδιο με έναν μοναδικό τρόπο. Βοηθά στον προγραμματισμό των καθημερινών δραστηριοτήτων και στην παρακολούθηση τους για να τους κάνει συνήθεια. Προσφέρει επίσης κίνητρα καλύμματα οθόνης για να υπενθυμίζει στους χρήστες τις υπόλοιπες εργασίες. Η εφαρμογή διαθέτει έναν μοναδικό πίνακα εργαλείων για τις πρακτικές γεμάτη με μοναδικές λειτουργίες.

Κατεβάστε – Ιστός | iOS

Ολοκληρώθηκε

Η εφαρμογή Done έχει διευκολύνει τους χρήστες να παρακολουθούν συνήθειες για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να δημιουργήσουν νέες συνήθειες. Είναι εύκολο να θέσετε στόχους, να παρακινηθείτε με αλυσίδες ή σειρές και να παρακολουθείτε καθημερινά, εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια σχέδια. Η εφαρμογή έρχεται με μια πολύχρωμη διεπαφή για να δείτε την πρόοδο και να κατανοήσετε τον στόχο.

Κατεβάστε – Ιστός | iOS

SnapHabit

Αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο από έναν ιχνηλάτη συνήθειας, το SnapHabit μπορεί να είναι η επόμενη εφαρμογή σας. Διευκόλυνε τους χρήστες να δημιουργήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τη συνήθεια ενώ την μοιράζονται με φίλους. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την παρακολούθηση απεριόριστων συνηθειών και τη δημιουργία ομαδικών συνηθειών για να ξεκινήσετε το ταξίδι διαλογισμού, τη νηστεία και την προπόνηση.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Τρόπος ζωής

Η εφαρμογή Way of Life κατανοεί την απογοήτευση της αλλαγής των συνηθειών που καθιστά απαραίτητο να έχουμε τα σωστά εργαλεία. Η εφαρμογή παρακολούθησης συνήθειας είναι διαισθητική και όμορφη και μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία πιο υγιεινών, ισχυρότερων και καλύτερων συνηθειών. Οι χρήστες μπορούν να κωδικοποιήσουν χρωματικά τη ρουτίνα για να παραμείνουν σε καλό δρόμο και να κρατήσουν σημειώσεις για τα ερεθίσματα που τους ωθούν σε κακές πρακτικές.

  Η καμπύλη οδήγησης μετρά την οδηγική σας συμπεριφορά και στυλ [iOS]

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Σειρές

Θεωρήστε την εφαρμογή Streaks ως μια λίστα υποχρεώσεων όπου οι χρήστες μπορούν να σημειώνουν τις καθημερινές εργασίες και να σχηματίζουν καλές συνήθειες. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ή να επιλέξουν τις εργασίες αποτελεσματικά και να τις σημειώσουν μετά την ολοκλήρωση. Καθήκοντα μπορεί να είναι να βάζετε βόλτα τον σκύλο, να τρέχετε 5 χιλιόμετρα, να διαβάζετε, να γευματίζετε υγιεινά και να μην καπνίζετε.

Κατεβάστε – Ιστός | iOS

stickK

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι εφαρμογές stickK θα κάνουν τους χρήστες να παραμείνουν στους στόχους τους και να δημιουργήσουν νέες συνήθειες. Τα σχέδια μπορεί να είναι οτιδήποτε, ακόμη και ομαδικοί στόχοι, όπως η συνεργασία για τη βελτίωση των πρακτικών και η ευθύνη για τις ενέργειες.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Ολοκληρώστε

Η εφαρμογή Goalify είναι ένας τρόπος για να αλλάξετε συνήθειες και να επιτύχετε τους στόχους σας αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Μείνετε στην κορυφή του σχεδίου σας και να είστε συνεπείς για να φτάσετε στους στόχους σας γρήγορα. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν οποιονδήποτε σκοπό για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να αυτοπεριοριστούν. Ο στόχος είναι να αναπτύξετε τη δύναμη της θέλησης, να γνωρίσετε τη δύναμη, να παραμείνετε στην κορυφή και να ολοκληρώσετε τα πράγματα.

Κατεβάστε – Ιστός | Android | iOS

Καλλιεργώ

Το Grow habit builder είναι μια Ψυχομετρική εφαρμογή που εστιάζει σε μεμονωμένες συνήθειες των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να επικεντρωθούν σε συνήθειες μηχανικής, όπως η κατασκευή ενός σπιτιού για τη βελτίωση της νοοτροπίας και την αλλαγή των ψυχολογικών κατασκευών. Η εφαρμογή για κινητά εργάζεται στην ψυχολογία των χρηστών για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές και να προσαρμοστεί σε μια συνήθεια.

Κατεβάστε – Ιστός | iOS

συμπέρασμα

Τώρα γνωρίζετε τις διαθέσιμες εφαρμογές για την παρακολούθηση συνήθειας που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε παραγωγικοί και να αυξήσετε την ποιότητα της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η σωστή νοοτροπία για να χτίσετε καλές συνήθειες και να πετύχετε στόχους.

Κόψτε τις κακές συνήθειες και ξεκινήστε να αναπτύσσετε νέες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή σας. Ξεκινήστε με τη δημιουργία ενός συστήματος, καταγράψτε τους στόχους και δημιουργήστε συνήθειες με έναν τέλειο ανιχνευτή που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.